|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI
Kijanko! Sciskam cie mocno. Brakuje mi ciebie na Perfumach. Zreszta ty wiesz... Wracaj do pelni sil. Moje pozytywne fluidy sle nieustannie.
A w temacie Chergui
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Taka -
![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5565476]Kattarino, tęskniłam za Wami. Będę wpadać , jak tylko okolicznosci mi na to pozwolą. [/quote]Kijanko- -------------------------------------- Caly dzien pachnialam Scentem Intense, a teraz Ce soir ou jamais .....
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za mile slowa
![]() no i debila owszem zrobilam z siebie troche ale wieksza histeryczke. normalnie nie bylo o co ryczec ale ja zawsze zamiast poczekac, dowiedziec sie to ja w histerie, placz... jak tego debila zrobilam z siebie zostawie dla siebie zjadlam przed chwila pierwszy posilek dzis oczywiscie w robocie skomplementowano mnie, ze cos blado dzis wygladam oraz, ze wygladam dzis jak gowno.nic dziwnego. potem juz bylo tylko funkcjonowanie na Coli light, i glupawce. musze sie leczyc. |
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5564965]Dziewczyny, korzystając z okazji, że mogę siąść przed komputerem, chciałabym wszystkim Wizażankom, które mnie tak serdecznie żegnały, a potem trzymały za mnie kciuki, ściskały wirtualnie i pozdrawiały mnie na forum( E mi przekazywała), a także tym , które miały do mnie numer telefonu i sms-owały SERDECZNIE I Z CAŁEGO SERCA PODZIĘKOWAĆ. Każdy ciepły gest i słowo od Was miały dla mnie w tych trudnych chwilach, ogromne znaczenie i skutecznie podtrzymywały mnie na duchu. Teraz wszystko wskazuje na to,ze powoli wychodzę na prostą.
Całuję i ściskam wszystkie DOBRE DUSZYCZKI. Kijanka. P.S. Mariolu masz ode mnie wiadomość na gadu-gadu ![]() Przesyłka dotarła Kijanko, mam nadzieję, że pozdrowienia ode mnie też dotarły, bo jeśli nie, to dorwę gdzieś E-Ewę (po przeprowadzce już mam niedaleko) i tyłek przetrzepię ![]() A na serio to bardzo się cieszę, że Cię widzę i cieszę się słysząc, że wychodzisz na prostą Daj znać, czy kciuki jeszcze potrzebne - w razie czego jestem w pełnej gotowości ![]() Nadgarstkowo Iris Poudre od Street-Spirit I kcem go, kcem bardzo |
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Kijanko, miło Cie znowu czytać
![]() Spędzilam dzisiaj cały dzień w oparach Black Cashmere. Właśnie wróciłam z miasta - chyba juz ze mna coś nie teges Jestem na urlopie a spotykam sie z kolezankami z pracy. Byłyśmy na chińskim żarełku a potem wlałam w siebie 4 piwa Jestem nabomblowana a to grozi katastrofą jezeli otworzę zaraz allegro
|
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Tristan, sto lat!
Pachne Gloria, ktorej i tak nie czuje ![]() Na nic sie zdaly czosnek, cytryna, miod, sok z malin... Na antybiotyku jednak jade ![]() Migdaly tak mnie bola, ze mam ochote sobie je wlasnorecznie powyrywac ![]() To sobie pomarudzilam
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Tristan wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń wszelakich
Szugarbejb dużo zdrowia Hacate |
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5564965]Dziewczyny, korzystając z okazji, że mogę siąść przed komputerem, chciałabym wszystkim Wizażankom, które mnie tak serdecznie żegnały, a potem trzymały za mnie kciuki, ściskały wirtualnie i pozdrawiały mnie na forum( E mi przekazywała), a także tym , które miały do mnie numer telefonu i sms-owały SERDECZNIE I Z CAŁEGO SERCA PODZIĘKOWAĆ. Każdy ciepły gest i słowo od Was miały dla mnie w tych trudnych chwilach, ogromne znaczenie i skutecznie podtrzymywały mnie na duchu. Teraz wszystko wskazuje na to,ze powoli wychodzę na prostą.
Całuję i ściskam wszystkie DOBRE DUSZYCZKI. Kijanka. [/QUOTE] Kijanko, dobrze, ze juz jestes A to obiecane fotki mojego owlosienia, w wersji wylizanej za kilka dni bedzie wersja skundlona, czyli pokrecona
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2007-10-19 o 22:54 |
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Demoniku
Kijanko!
|
#581 |
|
Zadomowienie
|
Demoniku,pozdrawiam serdecznie Ciebie i uroczego Jasia
Kattarino,Kijanko-miło Was widzieć Tristanie,wszystkiego najlepszego Za oknem mróz,otulam się Le Feu Light i piję gorącą herbatę malinową. |
|
|
|
#582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Narobiłaś mi ochoty na zimne piwko... ![]() Muszę jutro kupić jakieś bezalkoholowe popłuczyny albo Karmi .Cytat:
. Ja jakoś się trzymam, choć gardło bolało mnie przez dwa tygodnie . Unikam chorowitków, ale jutro jedziemy z Jasiem do centrum handlowego, czego trochę się obawiam. Do tej pory oszczędzałam mu tego typu atrakcji, ale muszę kupić sobie jakieś buty, bo stopy chyba jednak mi urosły .Kuruj się i trzymaj ciepło! Piękne włosy i smukła, tajemnicza właścicielka
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Kijanko
![]() Kattarino ![]() Contax , dziewczyno jak ja Ci zazdroszczę takich gęstych i długich włosów. Demoniku, a zastanawiałas się nad grzywką. Fryzjer był chyba za bardzo roztargniony ![]() __________ Jil Sander No4 Joasiu, czy mogłabyś trochę więcej o tym irysku napisać. Proszę. |
|
|
|
#584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej wszystkim
![]() Wszystkiego najlepszego dla Tristana ![]() Contax, piękna fryzurka ![]() Cytat:
A więc jednak wybiorę PO - bez entuzjazmu, ale cóż.Pachnę Mahorą na jednym nadgarstku, a całościowo Organzą klasyczną Coś mi się przestawia w głowie... Kfiatki zaczynają mi się podobać ![]() A tak w ogóle to usiłuję znormalnieć, ha. Ktoś mi ostatnio podciął skrzydła w kwestii mego niedoszłego romansu i postanowiłam być dla odmiany... rozsądna , niczego nie oczekiwać, zdystansować się, przestać podtrzymywać kontakty z obiektem zainteresowania... i nie zdołować się tymi ograniczeniami
|
|
|
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Fryzjer chyba rzeczywiście był roztargniony . Jutro, jak mi się uda, pójdę na poprawkę. Do innego fryzjera, za karę .Dobranoc!
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pachnę sobie Belle de Nuit Fragonarda ![]() A w opinie wszelakie nie wierzę , wolności słowa to tutaj już dawno nie ma
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2007-10-20 o 00:23 |
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______________ Demoniku - ładnej poprawki życzę. ______________ W temacie - Presence D'une Femme na łapce, na dobranoc.
|
|
|
|
|
#588 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Spuść mi lanie! Byłem dzisiaj bardzo niegrzecznym chłopcem! ![]() Cytat:
Trzeba iść dalej i mieć pewne sprawy w Cytat:
A to wszystko przez moją niechęć do kaczorów, aby im dokopać (daj Boże!). Jestem troszku wstawiony po spożyciu Tequili i muszę stwierdzić, że te ceregiele z solą i cytryną nie współgrają z moją rzewną, słowiańską duszą. Nie ma to jak czysta... ![]() PS. Rachel, kocham tę piosenkę! |
|||
|
|
|
#589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zdejmuj szybciutko galotki, niegrzeczniuszku!!! Rózia da lanie na kolanie w nagrodę, yyy..... to znaczy za karę, za karę!!! Cytat:
Nie ma to jak zmrożony, czysty "balsam" do przepłukania gardziołka i pachnący ogóras na zagrychę, o! |
||
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz po prysznicu pachnę sobie Maboussine, wypsikalam się bez oszczędzania. Na pocieszenie bo odkryłam u siebie kolejną ...manię. Co obrazują poniższe fotki
|
#591 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Tristan, wszystkiego najlepszego!!!
Kijanko, miło Cię znowu widzieć ![]() Szugar, Mskladaczku, zdrówka życzę, oby choróbsko uciekło jak najprędzej (i jak najdalej) Contax, Twoje włosy... Hecate ![]() Coś dla niezdecydowanych przed wyborami KLIKPachnę (od rana!) Flowerbomb Extreme. Ledwo żyję - zajęcia skończyłam o 20.00 Kto to wymyślił?!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#592 |
|
BAN stały
|
Truskawo, dzięki za linka.
Moje poglądy są najbardziej zbliżone do PPP, następnie LiD i PO. Dzięki Bogu PiS na ostatnim miejscu. Różo, galotki zdjęte...
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2007-10-20 o 00:55 Powód: napisałem PPR :D |
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PIS ostatni !
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
cisza przedwyborcza
![]() muszę ją zakłócić i oświadczyć, że test mnie nie chce wyjść
|
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Też zrobiłam ten teścik - na szczęście PiSior dynda sobie na samiutkim końcu.... Ufff! Kamień spadł mi z płatka!
Tak publicznie?!?! A ja, naiwny kwiatek, myślałam, że umówimy się prywatnie, sam na sam......... ![]() /edit/ Ty byś pachniał "Kourosem", a ja subtelnie skropiłabym łodyżkę "Montaną"...... Cytat:
ROZ-ter-KO, bardzo miła dla oka ta Twoja "mania" Takie połączenie barwnych korali na czarnym tle daje niezwykle ciekawy wizualnie efekt
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-10-20 o 01:34 Powód: edycja zapachowa ;) |
|
|
|
|
#596 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Gdybym tylko na ten Ślunsk bliżej mioł... A tak pozostaje mi tylko wyobraźnia, ehhh... <okłada się po "dole pleców" własnoręcznie >Edit: propozycja perfum dopasowana do "czynności"
|
|
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z okazji ciszy zdjęłam połowę mojego podpisu, żeby nic nie było ![]() Cisza tutaj dzisiaj ![]() A ja się drodzy państwo (uwaga!) uczę ![]() I pachnę nadgarstkowo - Palisandrem CdG i Nor Epices FM. I wiecie co? Nie lubię mojej skóry ani nosa Tak jak z tych obu dziś testowanych. Porażka po prostu. Wymienię nos na nowy (wracam do Miltona Friedmana )
|
|
|
|
|
#598 |
|
BAN stały
|
Tulip, że co Ty kobieto robisz?! Uczysz się?!
...........W piątek wieczór/noc... Coś faktycznie nam się wyludniło. To ja się też wyludniam. Dobrej nocy! |
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie wtopa... a fopa równie okropna
![]() Czyli sugerujesz, że "Kouros" i "Montana" to pachnidła do .... życi No, ale jak to??? Hmmm, a czy mój zakamuflowany kulinarny podpis nie jest zbyt obrazoburczy?!?! ![]() No jak to?!?! Dopiero prawie 4:00, to środek dnia przecież ![]() PS. Muszę się pochwalić, że właśnie produkuję moją pierwszą perfumową recenzję na KWC ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-10-20 o 04:12 Powód: dodałam niezbędną minkę ;) |
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
To jest w ogole chore i nienormalne ale nie spalam prawie tydzien ( w sumie od ub. niedzieli udalo mi sie zlapac 6 godzin snu). Odechciewa mi sie pachniec. Ogolnie to nie polecam
![]() Nat
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

oczywiscie w robocie skomplementowano mnie, ze cos blado dzis wygladam oraz, ze wygladam dzis jak gowno.

Jestem na urlopie a spotykam sie z kolezankami z pracy. Byłyśmy na chińskim żarełku a potem wlałam w siebie 4 piwa
Jestem nabomblowana a to grozi katastrofą jezeli otworzę zaraz allegro 

. Ja jakoś się trzymam, choć gardło bolało mnie przez dwa tygodnie
. Unikam chorowitków, ale jutro jedziemy z Jasiem do centrum handlowego, czego trochę się obawiam. Do tej pory oszczędzałam mu tego typu atrakcji, ale muszę kupić sobie jakieś buty, bo stopy chyba jednak mi urosły 

A więc jednak wybiorę PO - bez entuzjazmu, ale cóż.
, niczego nie oczekiwać, zdystansować się, przestać podtrzymywać kontakty z obiektem zainteresowania... i nie zdołować się tymi ograniczeniami
.
.... 

...........
Dopiero prawie 4:00, to środek dnia przecież