|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
Mój akurat Tz jest osobą, ktora wszystkich zgrywa i regularnie z kolegami się spotyka albo sami chłopaki albo w parach także to nieuniknione
|
|
|
|
#3182 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
|
|
|
|
#3183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
Cytat:
Ja to samo. Zjadam jak niepohamowane. Wiec na rekach teraz odżywkę trzymam a zmyje jak bede jechac. Jak nie zapomne ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Super plan oby sie wykonał w całości ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
||
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na 15.30 bo żeby gin jeszcze zobaczył zanim zacznie przyjmować a pacjentki ma od 16... ale jeszcze po drodze muszę iść do ksero bo mi sie tusz w drukarce skończył a trzeba nam ksero dowodu mojego i M...i duże koperty
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak za duzo piszecie nie nadrobie :p
Ale tłumy w kinie jej! Wszyscy świętują walentynki. Na sCzescie większość na komediach romantycznych a na zjawie prawie pusto ![]() Ale wysiedzieć 3h w 40tc to jest hardcore ![]() Dalej nikt nie rodzi? Nie bedzie walentego ani walentynki buuu Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3186 |
|
Rozeznanie
|
Elena to trzymam kciuki
Ja to jutro będę sie nudzić w szpitalnym łóżku, jedyna rozrywka to pobieranie krwi i ktg...
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
My rok temu byliśmy w kinie w walentynki...strasznie dużo ludzi było...i na 17 i potem na 19.30...prawie cala sala...
|
|
|
|
#3188 |
|
Rozeznanie
|
My rok temu poszliśmy na Greya... Tłumy były okropne :-o
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam właśnie pisac gdzie jest Aninis...ale zdarzyłaś się pojawić 😉juz Cie o poród zaczynałam podejrzewać...
|
|
|
|
#3192 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak siusiałam dzisiaj, to miałam takie dziwne uczucie, sama nie wiem jak to opisać... jakby mi tam w środku w wedżajnie coś się przesuwało dół/góra ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
z TP miał się urodzić później, ale jak widać za punkt honoru sobie przyjął, żeby być starszy od swojej przyszłej żonki 13tka zawsze była dla mnie szczęśliwa, więc będę miała super zięcia ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
plan zajefajny... czekamy na realizację zatem ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
poza faktem, że chcesz zostawić nas z tp z końcówki lutego ale trzymam kciuki za realizację w 100%
|
|||||
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
M będzie gdzieś za półtorej godziny 😊 akurat dzieci uśpię i jeszcze się zdarze wykąpać
|
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
|
|
|
|
#3195 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie chciałam zanim dzieci nie śpią no albo bym się musiała zamknąć w łazience i słuchać ryku pod drzwiami albo kąpać się z asystą. Wiec stwierdziłam że poczekam aż ich uśpię i wtedy nikt mi nie będzie przeszkadzal.... ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
A tam gadasz 😉 u Kasi nic nie bylo a potem bach i urodziła 😊 |
||
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj mam taki cały dzień, że najchętniej bym tylko spała ech... strasznie jestem ciekawa, czy ćwiczenia z balonikiem pomogły Kaaasi i czy udało jej się bez nacięcia. I zazdroszczę jej wagi Matiego, bo zapewne i główka mniejsza i łatwiej urodzić. Ja dzisiaj mówię tż, że jak 22.02. na wizycie u gina usłyszę, że mała ma 3600g to przestanę jeść chyba kupię sobie suchary i będę je popijać wodą... bo zanim u mnie się akcja porodowa rozkręci, to ona pewnie przekroczy 4 kg ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
czop z krwią i skurcze
|
|
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzi mi ogólnie o to ze w sumie niedawno zaczelo się dziać...bo w sumie to niedawno pisała o panu czopie 😉 |
|
|
|
|
#3201 |
|
Wtajemniczenie
|
O widze, że nie zostawiłyście mnie samej na pastwę losu
U mnie nic, nul, tzn. wszystko boli, ciagnie, kłuje, mały wciska mocno główke, ale ja na to nie patrzę nawet, bo jakoś nie przekłada sie na akcję, więc dzisiaj też wieczorem pożegnam się w dwupaku, no cóż, nie umiem na razie negocjować z własnym dzieckiem ani niczym go przekupić .Lamia- dziękuję
|
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3203 |
|
Rozeznanie
|
Elena trzymam kciuki żebyś urodziła przede mną
ile można z bólami chodzić. Straszne uparciuchy nam porosły...Ja zaczynam łapać stresa. Michał na samo wspomnienie o szpitalu zaczyna płakać Z tego wszystkiego dostałam dość mocnych, długich skurczów |
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobilam hybrydki. Mama pomaluje mi wlosy.. Bede wygladac jak czlowiek w koncu chociaz nigdzie nie wychodzę.. Mala spi a mnie cyce bola.. A wy nie rodzicie. To do tego zatancze lame.i brokula zeby u ktorejs sie zaczelo ![]()
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to faktycznie szybko poszło.Doczytałam właśnie, że ostatnia styczniówka z tp 22.01. miała wczoraj cesarkę. A na marcówkach 1 dziewczyna napisała, że wątki powinny być prywatne, żeby z innych wątków nie czytali, że ktoś urodził u nich... ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Moja mamuśka wzięła sobie urlop od 24.02. ...chyba liczy na to, że urodzę do tego czasu... to się zdziwi |
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie, ja w kinie
nie posadzajcie mnie o znikniecie bez pozegnania pojawie sietu prosic o kciuki jak sie kiedys zacznie moj porod (bo narazie wyglada an to ze jestem sloniem i bede w ciazy chodzic 2 lata )---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() jakby jedzenie cos mialo do wagi malej to moja wazyla by 2kg ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- na mnie spacery nigdy nie dzialaly ale ja spaceruje codziennie wiec.. a masaz sutow juz odpuscilam bo mam po nich jedynie bolesne przepowiadacze. w sumie to juz pieprze to wszystko i nic nie robie zeby przyspieszyc. czekam sobie i tyle, bo sie wykoncze
|
|
|
|
|
#3207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale w sumie dopiero połowa miesiąca, a jeszcze trochę nas zostało
|
|
|
|
|
#3208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tancz tancz, ja osobiscie poprosze dlugi i skuteczny taniec dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
a ja juz mam taaaaaaak dosc tych glupich przepowiadaczy.. pierwsza ciaza byla z porodem jak u Kaaaasi (tyle ze dokladnie w tp) - cicho glucho, jednego dnia czop, drugiego porod i z glowy. a teraz sie mecze i wkurzam.ale nic to, mam nadzieje ze dzis bedzie laskawszy dzien dla mnie ![]() najgorsze ze L4 mi sie konczy dzis ;/ wiec musze jutro zapierniczac do przychodni po glupi swistek i jeszcze do zusu zanosci ;/ ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Po dzisiejszej nocy jestem tak padnieta ze juz bym poszla w kime. Nawet juz jestem po prysznicu i siedze w pizamce ale jak pojde teraz spac do bankowo do rana nie dospie.. wiec zaraz jakis serial z TZ i kolo 21 lece do lozka i modle sie by dzis mnie prepowiadacze nie dopadly tylko albo niech sie zacznie porod albo niechze sie wreszcie wyspie
|
||
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już mam mojego M w domu 😊 ciumy dla wszystkich 😘 spsdam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Ewidentnie hormony. Mialam spoko noc, a zero sił, niewyspana, niby mam dobry humor, a łzy lecą bez powodu, niedobrze mi, a najgorsze te nerwobole krzyża i miednicy. Normalnie jakby mi ktoś tam w nerwy maleńkie szpileczki wbijal. A te kości chyba miednicy co widać szczupłym dziewczynom to normalnie jakby ktoś mi wziął w szczypce i próbował delikatnie rozciągac. Plus od czasu do czasu kłucie w pecherzu/Bożenie (?). Hania wychodz

Bo Was nadrobic nie idzie