|
|
#2551 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.3
Dziekuje za słowa wsparcia
Leżę cały dzień w łożku i na przemian dreszcze i napady gorąca ![]() Jutro rano lekarz ... |
|
|
|
#2552 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U nas dzień jak co dzień, nigdy nie obchodziliśmy tego "święta". Cytat:
*** Faktycznie tak tu jakoś spokojnie przez weekendy. Przynajmniej nie ma dużo nadrabiania ![]() Myśmy dzisiaj pojechali do Decathlonu i Auchan, żeby skompletować wszystko co dzieci potrzebują na ferie. Mają w szkole tzw "akcję zima" , a tam różne zajęcia tematyczne. Jutro decoupage, oprócz tego jeszcze taniec, sztuki walki. Dwa razy wyjazdy- jeden do sali zabaw, a drugi na lodowisko i na basen. Trochę się obawiam tego ostatniego, bo oboje jeszcze kaszlą i nie wiem czy ich to znowu nie położy... W dodatku jak po lodowisku pójdą zgrzani na ten basen to nie wiem czy to takie zdrowe... Chociaż morsy przed skokiem do lodowatej wody też się najpierw rozgrzewają No nic zobaczymy, najwyżej cały drugi tydzień ferii zimowych przeleżą w łóżkach z gorączką U nas dzisiaj tak pięknie świeciło słońce ale znowu tak strasznie wiało, że nici ze spaceru ![]() Soffinka dużo zdrówka! ania- gratuluję udanej wizyty i trzymam kciuki za jak najszybsze poczucie ruchów Mai Miłego wieczoru życzę! |
||
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Soffinka zdrówka!!! Jutro koniecznie do lekarza.
|
#2554 |
|
Zadomowienie
|
ania gratuluje udanej wizyty
Już dopisuje wizytę! soffinka zdrówka!!!!!! U mnie dziś pracowita niedziela. Praktycznie pół dnia siedziałam w ciuszkach dziecięcych. Segregowałam, odkładałam te nadające się dla Olka, szykowałam ubranka po Zuzi dla koleżanki, która rodzi w sierpniu córkę i sporą część powyrzucałam do kontenerów pck, bo były znoszone. A drugie pół dnia sprzątałam. Tak właśnie minęły mi walentynki, których także nie obchodzę Mąż pojechał z Zuzią do dziadków, więc miałam chatę wolną i zamiast odpoczywać to teraz czuję się jakbym tonę kamieni przeniosła
|
#2555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w poprzedniej ciąży tak chorowałam i do tego straszny kaszel- niestety, lekarz poradził tylko paracetamol i że nic innego nie może dać. Męczyłam sie starsznie ale w końcu minęło. Może Twój lekarz wynajdzie jakiś lek żeby szybciej minęło. Cytat:
Ja, mojej najmlodszej chrześnicy założyłam konto i zaczynając od chrztu wpłacałam jej tam pieniądze. Stwierdziłam, że zabawek i ubrań nie potrzebuje bo ma wszytsko po kuzynce więc nie będę wydawała na siłę na byle co... Podałam nr konta wszystkim w rodzinie, do tego na to konto wpłaca tez jej mama więc jak mała urośnie to będzie miała tam fajną sumkę. |
||
|
|
|
#2556 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj koło godziny 1 rano , jeszcze nie spaliśmy, Tż położył rękę na brzuszki i po jakimś czasie oby dwoje poczuliśmy to samo.. tzn. on mówi że poczuł takie małe kopnięcie a ja w brzuszku poczułam tak jakby balon pękł... raz takie coś. Dzisiaj za to przez cały dzień nic nie czułam... chociaż cholernie mnie ugniata raz po lewej stronie raz po prawej i się zastanawiam czy to nie czyżby Malutka. Na walentynki dostałam mopa Cytat:
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
Zdrowiej Kochana ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-02-14 o 22:18 |
|||||
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Ania to pewnie był ruch maleństwa!
cieszę się razen z Tobą że się doczekalas ![]() Mnie Tz zrobił naleśniki na kolację z okazji Walentynek :P
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostałam białego storczyka
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z okazji walentynek dostałam mnóstwo ciuszków z lumpka od szwagierki.Same nexty i mama &papas prawie. Miły dzień
|
|
|
|
#2561 |
|
Zadomowienie
|
ania to pewnie Maja dała wreszcie o sobie znać
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Ania teraz będziesz czuła więcej i częściej ruchy
Ja intensywnie czuję jak trochę coca-coli się napije. Albo nad ranem jak na siku się przebudzam
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
MADZIA oj powiem Ci ze ciesze sie na re 500zl. Szczególnie ze 80% pensji za moment.
SOFFINKA zdrowka! ANIA u mnie tez 8kg na plus. W brzuchu 95cm. Nie wiem jak mierzylam tydzien temu ze mi setka wyszła. Gratuluję ruchów!!
|
#2564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój Dzidz już zaczyna mieć swoje godziny aktywności,tak o 20,21 codziennie kopie
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to sie zastanawiam kiedy moj spi
dzis rozpakowala sie kolejna mama
|
|
|
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2568 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() My walentynki dopiero od zeszlego roku "obchodzimy". Moj maz nie jest romantyczny, nie mowi mi czulych slow ani komplementow wiec wyplakalam chociaz bukiet roz na walentynki. Ja zrobilam mu tort, potem obejrzelismy komednie romantyczna sex i spac. I wszystko w sobote bo w niedziele maz pracuje do 22. Przynajmniej tyle mam od meza 'romantyzmu' ![]() Ja tez dzis 6 miesiac. Ale ten czas leci. Jeszcze dwa tygodnie i urlop huras
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zaczynam 22 tydzień
I na 17 usg połówkowe. Ale będzie mi się dzień ciągną
|
|
|
|
#2570 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2571 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja zbieram się do pracy. Jeszcze tylko 11 dni idę do pracy a potem zamierzam wypoczywać, czytać i czekać na moją Wojtuchę
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Największy ból jest jak się właśnie te kilka groszy przekroczy :/
Dziewczynki powodzenia na wizytach!
|
#2573 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie i ja w 25 tygodniu
Około 11 tez mam lekarza ale rodzinnego
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty
! Soffinka kuruj się, oby lekarz cos zaradzil... Tz w tym tygodniu dużo pracuje, wiec stwierdziłam, ze jedziemy z Zuzia na kilka dni do rodziców - mama akurat ma ferie
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka fajnie, że wyjezdzacie z Zuzia
U mamy pewnie trochę więcej odpoczniesz. Daleko masz mamę od miejsca gdzie mieszkasz?
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
W weekend byliśmy u moich rodziców, więc czasem Was tylko podczytywałam ![]() Powodzenia dziś na wizytach, zwłaszcza żeby wstydziochy ujawniły płeć! ![]() Nie mam pomysłu na śniadanie Ostatnio mam tygodniowe fazy, np. przez tydzień jem kanapki z szynką i ogórkiem kiszonym Ale dzisiaj nie wiem na co mam ochotę, co za dramat! A co do Walentynek, to my ich jakoś szczególnie nie obchodzimy, kilka dni po mamy rocznicę poznania się i bardziej ten dzień świętujemy. Chyba w tym roku wybierzemy się do kina
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okolo 60 km do mamy wpadną tez pewnie moje siostry, w tym jedna z synkiem 2 letnim, z ktorym Zuzia lubi sie bawić, wiec ona tez będzie miała jakas rozrywkę, bo tak to byśmy same w domu siedziały![]() A Zuzia to oczko w glowie mojej mamy, bo mama ma jedna wnuczkę 12letnia, a potem pod kolei jest 4 chłopców 😁 ja planuje przejść sie tam na rynek i kupic jakies koszule do szpitala, cos jeszcze moze
|
|
|
|
|
#2579 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Australia ja tez siedzę i mysle, co by zjeść 😁 ale chyba owsianka pójdzie w ruch😁
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

No nic zobaczymy, najwyżej cały drugi tydzień ferii zimowych przeleżą w łóżkach z gorączką

niech się odkłada- będą mieli na start 

Ostatnio mam tygodniowe fazy, np. przez tydzień jem kanapki z szynką i ogórkiem kiszonym