|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy małżeństwa jednopłciowe powinny być w Polsce zalegalizowane? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
202 | 67,79% |
Nie |
74 | 24,83% |
Nie wiem |
5 | 1,68% |
Nie obchodzi mnie to |
17 | 5,70% |
Głosujący: 298. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Małżeństwa jednopłciowe (homoseksualne) w Polsce
U mojego brata na studniówce była jedna para homoseksualna - zdziwiłam się, bo dyrektor raczej problemowy (w moim LO raczej by nie przeszło). Tak mi się jakoś ciepło na sercu zrobiło. Fajnie, że dzieciaki się odważyły. A może to po prostu ja się w takim dziwnym, nietolerancyjnym towarzystwie obracam... Ostatnio koleżanka ze studiów na wieść, kto jest prezydentem mojego rodzinnego miasta powiedziała: Ojej, współczuję. Ale wstyd.
![]() |
#482 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201605090949 Czas edycji: 2016-02-11 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
BAN stały
|
Cytat:
... ![]() ![]() P.S. To tak jak na zachodzie. We Francji, Niemczech czy Holandii jest bardzo duża tolerancja dla LGBT i dlatego jest mało muzułmanów...a nie, czekaj... ![]() Edytowane przez Yuri22 Czas edycji: 2016-02-11 o 21:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Panaroja
|
A dlaczego nie mogła ? przecież nie było widać, że na czymś stoi , a obserwacja jest podstawą badania ? A nikt nie dotarł chyba do krawędzi i nie popatrzał w dół ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Potem wysłano list do SSR, podpisany przez 200 naukowców wspierających LGBT, że zapewne doszło do jakiś naruszeń, skoro tak szybko badanie się ukazało. Zażądali sprawdzenia. Też nic z tego sensownego nie wynikło, okazało się że w sumie wszytko było w ramach przyjętych zasad. Na sciencedirect.com jest dostępne ciągle to badanie. Zażądano w końcu korespondencji naukowca, którą dostali od uniwersytetu, to była zresztą podstawa późniejszych zarzutów związanych z finansowaniem badań. W końcu zostaje powołana komisja naukowa pod przewodnictwem prof.Darrena Sherkata i osiągają swój sukces, udowadniają wszystkie zarzuty. Następnie te zarzuty oddala kolejna komisja na wiadomym Uniwersytecie. Cyrk na kółkach. Nie chodzi nawet, czy te badania miały wartość, czy nie, ale właśnie o to, jak się do tego odniesiono. Jeśli to nie przestraszy innych od publikowania niepoprawnych politycznie wyników badań, to nie wiem co. To była duża afera w USA, pilnie śledzona. Wszystko można znaleźć na ten temat i sprawdzić. Swoją drogą to dziwny ten wpis na blogu, który podałeś, na początku informacja, że badania Regnerusa świadczą tylko o tym, że dzieciom jest dobrze w stabilnej rodzinie, potem jest cały wywód o zarzutach, że badanie ma złą metodologię, czyli jest bez wartości, a na koniec, że może służyć w dyskusji do tego, o czym wspomniałam. Źle przeprowadzone badanie nie może do niczego służyć. Na takie blogi bym się nie powoływała, strasznie niespójny tekst. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Raczkowanie
|
Znajoma mi opowiadał, że ostatnio zaczęła chodzić na nauki przedmałżeńskie. Na jednych zajęciach, facet, który je prowadził powiedział, że lepiej sobie strzelić w łeb niż być gejem i ci ludzie, to w sumie nie ludzie i nie powinni mieć żadnych praw.
![]() |
#487 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
W tym kontekście niepokoją mnie jednak te sprawy z USA, gdy adoptowane dziecko było wykorzystywane przez "ojców", czasem nawet też ich znajomych. Nie znalazłam takich przypadków wśród adopcji przez pary heteroseksualne. Jakim cudem system na to pozwolił? Przecież nie daje się dziecka ludziom z ulicy, są procedury. Mnie to osobiście przeraża, że doszło do takich przypadków, zapewne jeszcze więcej nie wypłynęło na światło dzienne. Wydaje mi się, że mimo wszystko rodziny homoseksualne, szczególnie geje przy adopcji są grupą większego ryzyka i powinni być nawet bardziej sprawdzani przez system, a na to nigdy nie pozwolą różne organizacje ochrony praw człowieka. Jeśli ktoś jest zdegenerowanym hetero-pedofilem, to korzysta z innych opcji niż adopcja, może się związać z samotną matką, mieć własne dzieci, tutaj system jest bezsilny, przynajmniej do czasu. Natomiast homo-pedofile wybiorą właśnie adopcję, bo nie mają za bardzo innych opcji. To też nie jest jedyny powód, dlaczego jestem przeciwko. Ważne są dla mnie wypowiedzi dzieci, które wychowały się w rodzinach jednopłciowych. Niektóre jako już dorośli ludzie napisali, opublikowali listy, książki na ten temat, jak to jest złym rozwiązaniem i żałują, że nie miały, i mamy, i taty. Zeznają w sądach, były nawet sprawy o to, że oddano je do rodzin jednopłciowych i odebrano prawo do posiadania rodziców obojga płci. Gdyby mi i mojemu mężowi się coś stało, moje dziecko i kolejne, które jeszcze się nie urodziło miałoby jakimś złym splotem wydarzeń trafić do adopcji, to wolałabym, żeby trafiło do rodziny heteroseksualnej. Jeśli będą w Polsce małżeństwa homoseksualne, to istnieje zawsze jakiś procent szansy, że w takim przypadku trafią do rodziny jednopłciowej, czego bym bardzo nie chciała, także i z powodu nastawienia współczesnego społeczeństwa. Wiem, że to rozważania nad mocno hipotetyczną sytuacją, ale jednak pozwala mi zrozumieć co naprawdę czuję w tym temacie. Trudno mi być więc za wprowadzeniem takich regulacji, jak małżeństwa jednopłciowe. ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Nie wiem, czy pamiętacie aferę z Dolce&Gabbana, którzy sami będąc homoseksualistami skrytykowali przyznanie prawa do adopcji parom jednopłciowym. Dostali potem list od ludzi wychowanych w takich rodzinach, z pełnym poparciem i żeby się nie dali zastraszyć lobby LGBT. Spore też wrażenie zrobił na mnie inny list: http://thefederalist.com/2015/03/17/...s-are-hurting/ A tutaj ludzie wychowani przez homoseksualistów zeznawali w sądzie federalnym przeciwko wprowadzeniu małżeństw jednopłciowych: http://cnsnews.com/news/article/laur...-federal-court Edytowane przez LuckyJane Czas edycji: 2016-02-12 o 15:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zwłaszcza, że jeśli chodzi o rodziny heteroseksualne jak sama napisałaś, każdy hetero-dewiant może adoptować i dowolnie wykorzystywać dzieci swojego partnera i system tego w żaden sposób nie kontroluje. "Z badań wynika, że co czwarta kobieta i co siódmy mężczyzna byli w dzieciństwie molestowani seksualnie." - w rodzinach heteroseksualnych. Czytaj więcej: http://www.nto.pl/magazyn/reportaz/art/4464339,molestowanie-seksualne-krzywdziciele-dzieci,id,t.html W zasadzie nie ma miesiąca, żeby w mediach nie pojawiło się jakieś doniesienie o nadużyciach w rodzinach zastępczych, więc nie rozumiem dlaczego uważasz, że taki problem nie istnieje - bo są procedury http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/...orazajace.html http://www.polskieradio.pl/5/3/Artyk...o-molestowanie http://www.tvn24.pl/lodz,69/lodziani...mi,547515.html http://opolskie.naszemiasto.pl/artyk...t,t,id,tm.html http://www.polityka.pl/tygodnikpolit...ch-dzieci.read http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...ku-n81588.html http://sport.dziennik.pl/artykuly/71...e-dziecko.html itd itd homo-pedofile mają łatwiejsze opcje niz użeranie się z bachorem i milion procedur na głowie (wystarczy wyjechać do na wakacje do jakiegoś kraju Trzeciego Świata) ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Jeszcze do początku lat 90-tych podobne batalie i dyskusje jakie toczą się obecnie wokół adopcji przez rodziny jednopłciowe, dotyczyły tzw ''interracial adoptions" - czyli adopcji dziecka innej ''rasy'' z innej grupy etnicznej. I tak samo napisano wiele mądrych artykułów na temat braku tożsamości kulturowej, braku właściwych wzorców, dyskryminacji, problemów psychicznych, odrzucenia itd. Tyene podawała przypadki pozwów przeciwko adopcyjnym rodzicom przez dzieci za uniemożliwienie im wzrastania i poznanai własnej kultury i tożsamości. Mimo to teraz adopcje dzieci innej rasy (brzmi okropnie) są powszechne i popularne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Rzeczywiście o tym nie pomyślałam, że homo-pedofil może się związać z partnerem, który miał co najmniej jakiś epizod heteroseksualny w przeszłości i ma dziecko biologiczne. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez LuckyJane Czas edycji: 2016-02-12 o 16:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Masz racje, że nie ma co się bawić w stopniowanie, ale nawet w pierwszym linku jest artykul o molestowaniu przez oboje rodziców. Dla mnie zapobiegać =/= zabraniać. Bo równie dobrze mogę powiedzieć, że nalezy zabronić adopcji dzieci parom heteroseksualnym skoro jest tyle nadużyć i przemocy. Mnie też nie - zwłaszcza, że tak samo jeżdzą hetero-pedofile. Nie pisałam o kulturze, tylko o całości osobowości dziecka. Biali adoptujący ciemnoskóre dziecko byli dla społeczeństwa i ''badaczy"tak samo odmienną rodziną, jaką w tej chwili są rodzice homoseksualni. Poza tym weź pod uwagę jedną rzecz - dorosłe dzieci wychowujące się w rodzinach homo opowiadające o swoich negatywnych doświadczeniach - im starsze, tym ich dzieciństwo przypadało na mniej tolerancyjny dla homoseksualistów okres. Wiele z tych problemów top nie wynik funkcjonowania wewnątrz rodziny, tylko w nietolerancyjnym społeczeństwie osobników takich jak np yuri, ktorego brzydzi sama obecnosc gejów w jego otoczeniu (chociaż nigdy żadnych nie spotkał ![]() Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2016-02-12 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Niekoniecznie. W Portugalii przez kilka lat były małżeństwa jednopłciowe bez możliwości adopcji. Dopiero jakoś teraz w lutym chyba albo w styczniu wprowadzono całkowitą równość. A dla kontrastu na Malcie (taki kraj na wyspie Morza Śródziemnego, bardzo katolicki, bardziej, niż Polska) zalegalizowano związki partnerskie, które mają dokładnie te same prawa co małżeństwa - różnią się TYLKO nazwą. Edytowane przez 201605090949 Czas edycji: 2016-02-12 o 18:50 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Kolejna rzecz, to jeśli już pojawiają się takie głosy i są one faktycznie prawdziwe, zweryfikowane, a nie są wynikiem prawicowej nagonki, zwykle krytyka takich dzieci dotyczy tego, że dokuczano im w szkole, a nie, że rodzice ich źle wychowywali. A to jest wina społeczeństwa, nie tych rodziców. Reagowanie na emocjonalne głosy w takiej debacie nie powinno mieć miejsca. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Dlaczego? Sądzę wręcz przeciwnie, że to jest idealne porównanie. Zresztą tak samo jak argumentuje się teraz, że nie powinno być małżeństw jednopłciowych, tak kiedyś argumentowano, że nie powinno być małżeństw międzyrasowych. Tutaj się nic nie zmieniło, ta sama argumentacja, ta sama erystyka, te same podstawy, tylko obiekt prześladowań inny. Edytowane przez 201605090949 Czas edycji: 2016-02-12 o 18:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
The APA and Psychology Need Reform http://www.nappp.org/pdf/nickcumno.pdf Padły też poważniejsze zarzuty w kierunku APA (już nie związane z naszym tematem, ale skoro dałeś porównania do antyszczepionkowców, kreacjonistów, to wrzucam), w zeszłym roku ukazał się 500stronnicowy raport Hoffmana: http://www.nappp.org/pdf/nickcumno.pdf Jak widać pracujący tam naukowcy nie mają problemu z naruszaniem etyki swojego zawodu, w imię "wyższych interesów". Cytat:
Wrzucam sprawę ataków środowiska LGBT z naszego podwórka: http://www.ordoiuris.pl/dr-paul-came...bt,3639,i.html Cytat:
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
Heather Barwick o której było w moim poprzednim poście: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez LuckyJane Czas edycji: 2016-02-13 o 10:08 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
BAN stały
|
https://www.facebook.com/tv1pl/videos/1053555581370812/
Właśnie o tym mówię. Im wyższa tolerancja dla LGBT, ideologii gender, itp., tym więcej będzie obrazków jak w filmie powyżej. O takim własnie zniewieścieniu i totalnym wyjałowieniu facetów z naturalnej agresji pisałem wcześniej. 5 lat temu bym się z tego tylko śmiał. Dzisiaj też się śmieję, tylko temat stał się jakby bardziej poważny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale poraz kolejny podziwiam wiare w bezwzgledna wyzszosc 'rodzicielstwa hetero' i pewna naiwnosc, o ktorej swiadczy przekonanie, ze po hetero rozwodzie rodzice zgodnie i wspolnie wychowuja dziecko i ma ono pozytywne wzorce obu plci. Tymczasem zgodny rozwod i porozumienie odnosnie wychowania dzieci to niestety jest wyjatek raczej niz regula. A o tym, ze w dziecinstwie brakuje obecnosci drugiego rodzica moga tak samo opowiedziec dzieci par po rozwodzie, samotnych rodzicow, w tym samotnych z wyboru (glownie kobiet), ktore 'funduja' sobie dziecko z egoistycznej potrzeby unikniecia samotnosci, skrzywdzonych przez ex-partnerow kobiet, ktore nigdy nie wiaza sie na nowo i wpajaja corkom nienawisc do facetow. Tak samo mowi Heather-ze zyla w otoczeniu kobiet, ktore wpoily jej negatywne nastawienie do mezczyzn. A peany na temat wyzszosci wlasnej 'tradycyjnej' rodziny brzmia dosc 'neoficko' ![]() Jesli taka trauma jak w w/w przypadkach jest nieobecnosc rodzica 'drugiej' plci, to moze powinno sie zabraniac samotnego rodzicielstwa? I odbierac takim osobom dzieci i umieszczac je w stabilnej rodzinie hetero? W niektorych krajach i stanach osoba samotna moze adoptowac dziecko. I wtedy brak rodzica odmiennej plci nie jest trauma? (Bunel wprost mowi, ze jest to taka sama krzywda) Pewnie sie nie dogadamy i ani ja ani Ty zdania nie zmienimy ![]() ja wiem, ze na pewno sa przypadki zlych adopcji i zlych rodzicow homo. Tak samo (a z racji przewagi ilosciowej duzo wiecej) sa zle adopcje hetero i zli rodzice hetero. Ja znam osobiscie dwie pary homo wychowujace dzieci - obie sa rodzinami bardzo towarzyskimi, dzieci spedzaja duzo czasu ze swoimi rowiesnikami z rodzin hetero, maja dobry kontakt z blizsza i dalsza rodzina. Nikt ich nie pietnuje. Dlatego ja bede sie dalej upierac przy swoim zdaniu, ze wiele problemow rowniez z brakiem wzorcow rodzicow plci odmiennej od wlasnych, wynika z braku tolerancji zmuszajacej - zwlaszcza kilkanascie lat temu - rodziny homo do izolowania sie i przebywania w bardziej zamknietym srodowisku. Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2016-02-13 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
BAN stały
|
W jakim wieku są te dzieci? Czy ich rówieśnicy wiedzą, że są wychowywane przez homoseksualistów? Skąd pewność, że nie są piętnowane? Przede wszystkim, o jakim kraju mówimy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Konto usunięte
|
Nie mam nic przeciwko małżeństwom homoseksualnym czy nawet adopcji dzieci przez nie, ale jeśli mam być szczera, to gdybym była w domu dziecka, wolałabym trafić do tradycyjnego małżeństwa czy też takiemu powierzyć swoje własne dziecko, gdybym nie mogła go sama wychować. Nawet, gdyby otoczenie traktowało rodziny homo i hetero tak samo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- To jest rzeczą tak oczywistą. Problem w tym, że podajesz mało wiarygodne argumenty za tym by przekonać nas, że adopcje par jednopłciowych są złe, bo pojedyncze dzieci, zapewne z wypranymi przez homofobów mózgami, wyszły do prawicowych mediów i coś tam powiedziały. Nawet jeśli one tak faktycznie czują i nawet jeśli nie zostały zmanipulowane przez prawicowych fanatyków, to nadal w nauce takie doniesienia medialne nie mają żadnej mocy naukowej. Analogicznie do przypadku ze szczepionkami. Edytowane przez 201605090949 Czas edycji: 2016-02-14 o 10:01 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2016-02-14 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Konto usunięte
|
No a potwierdzają miliony kolejnych i co? Argument anegdotyczny, to nie argument. Nie płeć rodziców decyduje o tym, czy dzieci będą dobrze wychowane i czy będą się dobrze rozwijały. Tak swoją drogą idąc pseudologiką przytaczanych przykładów, to można by zebrać np. dorosłe dzieci ojców o imieniu Marcin, które uważają, że były źle wychowane i założyć wniosek do Sądu by wszyscy mężczyźni o imieniu Marcin mieli zakaz posiadania dzieci czy adoptowania dzieci. To jest dokładnie ten sam tok rozumowania.
Edytowane przez 201605090949 Czas edycji: 2016-02-14 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A każdy mężczyzna o nazwisku Fritzl miałby zakaz zbliżania do swoich dzieci. ![]() To nie jest argument anegdotyczny w kontekście tego że chwilę wcześniej sam stwierdziłeś że gdyby Cottan wychowała się w rodzinie jednopłciowej to mówiłaby że nie ma to znaczenia lub lepiej mieć rodziców tej samej płci. Sam odwołałeś się do osobistych doświadczeń. A te mogą być różne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Konto usunięte
|
Odwołałem się do nich w kontekście konkretnych przypadków i tego co osoby w tych konkretnych przypadkach czują. Nie jako merytoryczny argument dyskusji. Bo to czy ktoś uważa subiektywnie tak czy siak, w wyniku doświadczeń jakie nabył, to nie jest merytoryczny argument.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=Gosiaczek1969;55692 301][COLOR=Silver]Lubię imię Marcin
To nie jest argument anegdotyczny w kontekście tego że chwilę wcześniej sam stwierdziłeś że gdyby Cottan wychowała się w rodzinie jednopłciowej to mówiłaby że nie ma to znaczenia lub lepiej mieć rodziców tej samej płci. Sam odwołałeś się do osobistych doświadczeń. A te mogą być różne.[/QUOTE]Skoro mogą byc różne, to Zaleszczotek może mieć rację w tym samym stopniu co Ty, a może mieć więcej od Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Konto usunięte
|
[QUOTE=danusiaes;55721461 Skoro mogą byc różne, to Zaleszczotek może mieć rację w tym samym stopniu co Ty, a może mieć więcej od Ciebie.[/QUOTE]
Ale Zaleszczotek najpierw odwołuje się do subiektywnych osobistych doświadczeń a potem je deprecjonuje przez odwołanie do złych ojców o imieniu Marcin. ---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:07 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2016-02-15 o 05:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.spr.org.pl/2015/07/07/o%C...przeciwko-spr/ Heather Barwick, Jean-Dominique Bunel są osobami istniejącymi, można łatwo znaleźć w oryginale ich listy i opinie w internecie. Sam widzisz, że źródło nie dowodzi, czy coś jest prawdą, czy nie. Trzeba przyznać, że to bardzo wygodne uznawanie informacji, za nieprawdziwą, bo źródła Ci nie odpowiadają. Już na kolejnym wątku stosujesz taką idiotyczną taktykę. Jednocześnie sam wrzucasz informacje ze źródeł, które nie są obiektywne w sprawie, manipulują w druga stronę, ale ważne, że reprezentują twój punkt widzenia. Choćby wpis z bloga, który podałeś. Strasznie to słabe. Masz prawo wątpić w prawdziwość informacji, zweryfikuj ją i dowiedź, że jest inaczej, niż napisali, podaj alternatywne źródło, które rzuca inne światło na sprawę. Nie pisz, że coś jest nieprawdziwe, bo źródła Ci nie odpowiadają. Proszę też, żebyś darował sobie przyklejanie do moich wypowiedzi łatki teorii spiskowej. Jeśli nie mam racji, to powinieneś umieć to bez problemu wykazać, bez chwytów niskich lotów. ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
co ich boli, jest bardzo trudne, do tego narażają się na ostracyzm społeczny, zarzuty braku tolerancji, czy "wyprania mózgów", co sam swobodnie rzuciłeś, bez żadnych oporów. To nie jest proste i nie da się stwierdzić, że osoby, które milczą na ten temat, nie mają podobnych historii do opowiedzenia. ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
Edytowane przez LuckyJane Czas edycji: 2016-02-15 o 10:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.