Gruszki, śliwki do koszyka a wrześniówkom czas umyka! Wrzesień 2016 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-14, 19:56   #661
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Dot.: Gruszki, sliwki do koszyka a wrzesniowkom czas umyka! Wrzesien 2016

Ja szukam księgi gości i sama nie wiem co wybrać
Stary 2016-02-14, 19:57   #662
asiula1306
Zakorzenienie

Ja to mam z glowy- dostaliśmy od sali w prezencie jak tam walentynki? Obchodzicie w ogóle?
asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-14, 19:58   #663
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady Audrey Pokaż wiadomość
U nas też na parterze są 2 sale, my mamy salę na piętrze z własnym tarasem, cały budynek jest położony nad jeziorem koło zamku krzyżackiego

Mam to samo

Za fotografa płacimy 2800 zł, widzę, że najdrożej daliśmy, ale w mojej okolicy są niestety takie ceny za porządnego fotografa. A za kamerzystę płacimy 1700 zł.

A ja też mam już suknię! Byłam w salonach 2 razy. Świadkowa zrobiła mi takie zdjęcie sukni, gdzie prawie wszystko było zamazane i wyglądałam jakbym była o 10 kg cięższa. I jak powiedziałam mamie, że na tą się chyba zdecyduję to powiedziała, że wyglądam w niej jak gruba świnia. Wyłam cały wieczór. Potem mnie przeprosiła i spytała, czy pokażę jej na żywo ją. No i wczoraj mierzyłam i zapłaciłam zaliczkę. Sukienka jest cała z koronki bez żadnych świecących ozdób, dekolt w kształcie serca bez żadnych ramiączek, luźno opadająca spódnica, czułam się w niej przepięknie! zdjęcia wstawię w środę bo mam problemy z internetem w swoim komputerze
wyobraziłam sobie otoczenia Waszej sali.. bosko ale będziesz miała piękne zdjęcia !!

no nie mogę z tą mamą, te nasze mamy to są śmieszne, chcą żebyśmy wyglądały pięknie i dlatego mówią prosto z mostu .. dobrze że zobaczyła Cie w niej na żywo i zaakceptowała Twój wybór .. kiecuchę też opisałaś dokładnie więc wydaje mi się że sobie ją wyobrażam .. pewno piękna
Cytat:
Napisane przez daryska Pokaż wiadomość
ale ja miałam też fajne próbki bez kokardek
te mi się b.podobają : http://www.studiobrzoza.pl/pol_m_Zap...telna-160.html tylko jak próbki braliśmy to były właśnie po 3,70
oraz tego typu http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...698649503.html
te pierwsze dostaliśmy od znajomych na wesele w maju .. może nie wszystkie mają kokardki ale mają coś w sobie że są do siebie jakąś rzeczą podobne.. tż już mówi też że trzeba już się zacząć streszczać i poważnie zastanawiać nad nimi . .ajj..

byliśmy dziś na pierwszych naukach przedmałżeńskich, akurat w kościele w którym będziemy mieli ślub, no jestem zachwycona, na prawdę proboszcz tak fajnie gadał że chciało się słuchać, jest zabawny, taki otwarty, że aż miło nawet nie wiem kiedy minęła godzina.. za tydzień niestety pracuję więc odpadnie mi niedziela, ale mam nadzieje że będę na pozostałych 3, zmienię się w grafiku chyba w marcu żeby być na ostatnim dniu nauk też a akurat też mam w grafiku niedzięlę .. bo na prawdę tak fajnie gada że aż żal to stracić

Jestem czytaczocholik !
Limonkaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-14, 20:00   #664
SingleLady1990
Raczkowanie

Hejka dziewczyny dawno mnie tu nie bylo ale wracam my za pakiet kamera+foto płacimy 3050 i usługodawcami jest małżeństwo
SingleLady1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-14, 20:02   #665
asiula1306
Zakorzenienie

Ja czekam na kolejny termin nauk, mam nadzieję że w ogóle będzie kolejny bo pierwszy przegapilismy
Stary 2016-02-14, 20:11   #666
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Ja to mam z glowy- dostaliśmy od sali w prezencie jak tam walentynki? Obchodzicie w ogóle?
hmm słabo w tym roku bo w wiekszości w domu ale kwiatuszka i lizaczka z napisem love dostałam
Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
moim narazie nr jeden który rządzi jest :

http://allegro.pl/ksiega-gosci-preze...447056886.html

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

my to się spontanicznie dziś zdecydowaliśmy na nauki bo zaczęłam przeglądać na internecie terminy i dziś był ostatnim terminem u mnie w mieście potem przed dwa miesiące w okolicznych miasteczkach niektóre z 50 km od nas, także mówię dziś do tż zacznijmy dziś skończymy 13 marca i będziemy mieć z głowy bo nast są w mieście w połowie kwietnia, więc już ciepło będziemy siedzieć w niedziele w domu i czekać na nauki, a tak załatwi sie je teraz jak brzydka pogoda i będzie z głowy

Jestem czytaczocholik !
Stary 2016-02-14, 20:15   #667
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Też mam tę rozkminę

Twój awatar

Upominam się nieśmiało o dostęp do klubu

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-14, 20:17   #668
Limonkaaa88
Zakorzenienie

jak patrzę na ceny Waszych zestawów albo samych kamerzystów to włosy mi się jeżą na głowie. . jak ja szukałam połączonych to wszyscy byli zajęci a jak zaczęłam szukać pojedyńczo to kamerzyści byli tak beznadziejni że ci co się mi spodobali to się cenią .. i teraz dopiero widzę tą różnicę .. a się dziwiłam czmeu znajomi mówili że tak drogo i robili wielkie oczy, masakra, mam nadzieje że nie będę tego żałować i za taką cenę dostanę coś fajnego .. dobra koniec. Musi być dobrze ! oo

Jestem czytaczocholik !
Stary 2016-02-14, 22:11   #669
tomyskaja
Raczkowanie

A miała któraś z was już spotkanie w poradni rodzinnej? My mamy za 3 tygodnie i nie wiem czego się spodziewać
tomyskaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-15, 07:00   #670
blueey
Raczkowanie

My w tamtym tygodniu byliśmy w poradni rodzinnej. Ogólnie nam się udało bo to było tylko jedno spotkanie zamiast dwóch natomiast trwało one prawie 2 h , a baba która to prowadziła to oczywiście jakaś nawiedzona i jeszcze się chwaliła że jest lekarzem . Ale podpis dała i na szczęście mamy to z głowy Ogólnie to na tym spotkaniu mówiła o naturalnych metodach antykoncepcji , jak wygląda plemnik po przecież ktoś może nie wiedzieć ( średnia wieku 25 lat) haha .

Nauki kościelne były bardziej lajtowe

Ja sukienkę też mam już wybraną tylko muszę zdecydować się czy chce białą czy takie delikatne ecru. Byłam w trzech salonach - pierwszy to porażka - wszystkie suknie takie ciężkie i źle wyglądały także się trochę podłamałam , w kolejny dwóch już coś mi się spodobało no a w jednej to się po prostu zakochałam i obsługa na najwyższym poziomie chociaż zdjęcia nie można było zrobić a w internecie też nie mogłam znaleźć sukienki. Wybrałam princesskę - pomimo że jestem wysoka i myślałam że ten fason w ogóle nie będzie na mnie leżał to okazało się zupełnie inaczej - oczywiście bardzo dużo zależy jak jest uszyta
Stary 2016-02-15, 07:27   #671
Stokrotek90
Wtajemniczenie

My zmieściliśmy się w planowanym koszcie kamerzysty i fotografa, acz mam nadzieję, że mimo że nie są najdrożsi - nie odwalą chały.

Przebiliśmy za to budżet na zespół.

Co do nauk - wciąż liczę na to, że zaliczą nam nauki online.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-15, 07:27   #672
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Też mam tę rozkminę

Twój awatar

My nauki mamy z głowy, robiliśmy weekendowe ale tez bardzo nam sie podobało. Jeszcze tylko jedno spotkanie w poradni nas czeka i dni skupienia.
Stary 2016-02-15, 08:42   #673
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueey Pokaż wiadomość
My w tamtym tygodniu byliśmy w poradni rodzinnej. Ogólnie nam się udało bo to było tylko jedno spotkanie zamiast dwóch natomiast trwało one prawie 2 h , a baba która to prowadziła to oczywiście jakaś nawiedzona i jeszcze się chwaliła że jest lekarzem . Ale podpis dała i na szczęście mamy to z głowy Ogólnie to na tym spotkaniu mówiła o naturalnych metodach antykoncepcji , jak wygląda plemnik po przecież ktoś może nie wiedzieć ( średnia wieku 25 lat) haha .

Nauki kościelne były bardziej lajtowe

Ja sukienkę też mam już wybraną tylko muszę zdecydować się czy chce białą czy takie delikatne ecru. Byłam w trzech salonach - pierwszy to porażka - wszystkie suknie takie ciężkie i źle wyglądały także się trochę podłamałam , w kolejny dwóch już coś mi się spodobało no a w jednej to się po prostu zakochałam i obsługa na najwyższym poziomie chociaż zdjęcia nie można było zrobić a w internecie też nie mogłam znaleźć sukienki. Wybrałam princesskę - pomimo że jestem wysoka i myślałam że ten fason w ogóle nie będzie na mnie leżał to okazało się zupełnie inaczej - oczywiście bardzo dużo zależy jak jest uszyta
a ta poradnia rodzinna to w tygodniu czy też w niedziele ? bo jeszcze tego nie załatwiłam w sumie
kolejna princeska super

Cytat:
Napisane przez Stokrotek90 Pokaż wiadomość
My zmieściliśmy się w planowanym koszcie kamerzysty i fotografa, acz mam nadzieję, że mimo że nie są najdrożsi - nie odwalą chały.

Przebiliśmy za to budżet na zespół.

Co do nauk - wciąż liczę na to, że zaliczą nam nauki online.
ooo to dobrze my mamy zespół trochę z tańszej półki to oby sie wyrównało kwotowo hehe

hmmm nie wiedziałam że są nauki online, wydaje mi się że u nas chyba by nie przeszły hm..

Jestem czytaczocholik !
Stary 2016-02-15, 17:44   #674
pestycyda
Zakorzenienie

My wodeczke juz kupiliśmy ja chyba do swojej sukni stanika nie bede miala bo cale plecy mam odkryte : a taki samonosny na silikonie to chyba mi sie cyce spoca:p
Fotograf zalatwiony- odhaczaj, odhaczaj
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-15, 18:31   #675
Limonkaaa88
Zakorzenienie

ja własnie też się zastanawiam nad bielizną bo tu dziewczyny tak piszą, że szukają kupują itp. a ja tak się zastanawiam własnie że u mnie chyba nie będzie biustonosza tylko pewnie takie wkładki w gorset a tak to podwiązka, figi/stringi :P i nie wiem też czy rajstopy czy pończochy .. kiedyś miałam okres że chodziłam w pończochach i było dobrze..od jakiegoś czasu wolę rajostopy, ale chyba w tym przypadku wybiorę pończochy bo cięzko by mi było podciągać i poprawiać rajstopy, a Wy co planujecie kupić itp. ?

Jestem czytaczocholik !
Stary 2016-02-15, 18:47   #676
asiula1306
Zakorzenienie

Ja chyba chce biustonosz ale jeszcze się zastanawiam. Na pewno stringi albo takie pół bokserkowe majteczki, wiecie jakie i chciałabym pończochy bo na pewno dodadzą pewności siebie a jednak rajstopy i to białe są aseksualne. Ale w ponczochach nie chodzę i nigdy nie chodziłam wiec najpierw muszę wypróbować czy będę się w nich dobrze czuła. No i chciałabym pas do pończoch ale nie wiem czy pod suknia będzie się dobrze komponował. Łudzę się ze będzie jakaś noc poślubna to i ładna bielizna się przyda
Stary 2016-02-15, 18:55   #677
Limonkaaa88
Zakorzenienie

No ja z dziewczynami z którymi rozmawiałam to do mnie mówią weź w ogóle nie myśl o nocy poślubnej, nie dojdzie do niej, bo będziecie zmęczeny, będziecie chcieli spać, nikt nie będzie myślał o takich rzeczach.. a jak będzie jednak inaczje ?? Trzeba się przygotować eheheh

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Ja nie lubię białych rajstop/pończoch .. a nie można beżowych takich cielistych pończoch ?? hmmm

Jestem czytaczocholik !
Stary 2016-02-15, 18:55   #678
asiula1306
Zakorzenienie

Ja tez o tym słyszałam ale z moim narzeczonym jest trochę odwrotnie- ponoć jak facet wypije to mu nie staje a mój mi maratony urządza
Stary 2016-02-15, 19:09   #679
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Też mam tę rozkminę

Twój awatar

A długi jesteś z nami?

Ja będę mieć zwyczajny biustonosz bo mam duże piersi zapewne figi a w rsjstopsch to najchętniej bym nie poszła tylko gole nogi miała

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-15, 20:50   #680
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez o tym słyszałam ale z moim narzeczonym jest trochę odwrotnie- ponoć jak facet wypije to mu nie staje a mój mi maratony urządza
głupio tak gadać na forum ale u mojego po % jest tak samo hahaha i dlatego jak mi tak dziewczyny gadały to ja sobie myślałam "yhym.. to u mnie będzie raczej inaczej niż u was..." hehehhe
Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
A długi jesteś z nami?

Ja będę mieć zwyczajny biustonosz bo mam duże piersi zapewne figi a w rsjstopsch to najchętniej bym nie poszła tylko gole nogi miała
ja to w gołych nogach na pewno nie pójdę bo obedrę sobie całe stópki i będę dodatkowo cierpieć, jak idę w gości na wesele to nie raz pójdę bez rajstop ale na swoim to będę starała się uniknąć jak najbardziej różnych takich sytuacji i tak bedą mnie boleć nogi od całonocnego tańca a bez rajstop będę je bardziej obcierać .. ;/

Jestem czytaczocholik !
Stary 2016-02-16, 00:13   #681
SingleLady1990
Raczkowanie

Cytat:
Ja chyba chce biustonosz ale jeszcze się zastanawiam. Na pewno stringi albo takie pół bokserkowe majteczki, wiecie jakie i chciałabym pończochy bo na pewno dodadzą pewności siebie a jednak rajstopy i to białe są aseksualne. Ale w ponczochach nie chodzę i nigdy nie chodziłam wiec najpierw muszę wypróbować czy będę się w nich dobrze czuła. No i chciałabym pas do pończoch ale nie wiem czy pod suknia będzie się dobrze komponował. Łudzę się ze będzie jakaś noc poślubna to i ładna bielizna się przyda
ja bede miała biustonosz wszyty w suknię, panie z salonu mi takie rozwiązanie zaproponowały ze względu na wycięcie na plecach. Tylko zwróciły mi uwagę na to by kupić biustonosz dobrze zbierający piersi i nie drogi właśnie ze względu na to ze bedzie obcięty i wszyty w suknię rajstop nie bede mieć bo są nie praktyczne pod suknia, pończoch też nie planuje, wystąpię z gołą nóżką a na noc po ślubną nawet nie liczę juz wiem, że bedziemy padnięci :/
SingleLady1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 05:55   #682
pestycyda
Zakorzenienie

Mysle ze jak rajstopy czy ponczochy do kiecki ecri to tylko ciliste. No bo jak to by smiesznie z bialymi wygladalo. Sa w internetach taki oonczochy z biala albo ecri koronka a same w sobie cieliste, jasnobeżowe itp. Nie musza byc biale mi sie z komunia kojarza...
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 05:59   #683
asiula1306
Zakorzenienie

Ja mam biała suknie ale jakoś mało które nogi wyglądają fajnie w białych rajstopach
Stary 2016-02-16, 08:06   #684
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Mysle ze jak rajstopy czy ponczochy do kiecki ecri to tylko ciliste. No bo jak to by smiesznie z bialymi wygladalo. Sa w internetach taki oonczochy z biala albo ecri koronka a same w sobie cieliste, jasnobeżowe itp. Nie musza byc biale mi sie z komunia kojarza...
to dobrze, bo ja to się jeszcze co do pończoch nie orientowałam ale dzięki za info moja suknia niby jest jasna perła tylko tez w każdym salonie perła inaczej wygląda w innych jest żółta w tym co ja wzięłam jest taka dla mnei porównywalna z białym, także jest jaśniutka ale mimo wszystko wolę jednak cieliste niż białe hmmm
Cytat:
Ja mam biała suknie ale jakoś mało które nogi wyglądają fajnie w białych rajstopach
noo dokładnie ehehhe

Jestem czytaczocholik !
Stary 2016-02-16, 08:45   #685
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
A długi jesteś z nami?
Od początku początku praktycznie jestem.

Ja nie będę mieć rajstop, bo wystąpię w sandałkach

Stary 2016-02-16, 09:10   #686
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Od początku początku praktycznie jestem.

Ja nie będę mieć rajstop, bo wystąpię w sandałkach

Ja w czółenkach ale rajstop tez nie chce
Stary 2016-02-16, 10:43   #687
tomyskaja
Raczkowanie

A ja chyba będę miała rajstopki, moze nie wygląda to seksi ale i tak nie widać bo przecież są pod suknia
tomyskaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 17:33   #688
Limonkaaa88
Zakorzenienie

jak tam minął Wam dzień ?

Jestem czytaczocholik !
Stary 2016-02-16, 17:43   #689
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez Limonkaaa88 Pokaż wiadomość
jak tam minął Wam dzień ?
Od 8-16 siedziałam w pracy, teraz kwitnę nad magisterką

A Tobie?

Stary 2016-02-16, 18:01   #690
Limonkaaa88
Zakorzenienie

ja dziś miałam wolneee, ale jutro do pracy odwiedzałam dziś znajomych i byłam u mego chrześniaka, jeja jaki on jest słodki taki mały czaruś hehhe

a teraz sobie szukam na necie napisu Mrs & Ms bo mi się spodobały na stół ;p a potem powiesi się w mieszkaniu na ścianie albo coś innego wymyśli hehe

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

a na jaki temat piszesz magisterkę ?? jejaaa jak ja pisałam to juz chyba z 3 lata temu, ale ja już stara ;p

Jestem czytaczocholik !
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości