Waga do zrzucenia w dziesiątkach! Część III - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-16, 15:57   #2881
sysiajaw
Rozeznanie

Dot.: Waga do zrzucenia w dziesiątkach! Część III

Nadalka współczuję... moja Kinga bardzo źle znosila zastrzyki, ale ona chyba mniejsza od Igi bo ma 3,5 roczku
sysiajaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 16:17   #2882
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sysiajaw Pokaż wiadomość
Nadalka współczuję... moja Kinga bardzo źle znosila zastrzyki, ale ona chyba mniejsza od Igi bo ma 3,5 roczku
Iga też ma 3,5 roku...

No cóż, trzeba będzie przeżyć, ale na pewno łatwo nie będzie.
Jeszcze zjadłam 3 cukierki (a chciałam 4) bo tak mnie już nosiło, że myślałam, że nie wytrzymam.
1,5 zwymiotowałam (tak szacuję).
Stary 2016-02-16, 16:32   #2883
Key_b
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez odrey123 Pokaż wiadomość
Gratuluję. Ten czas zleci zanim się obejrzysz
A no oby oby
Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Hej. Ja poranek i większość popołudnia spędziłam u lekarza. Niestety objawy choroby Igi wskazują na zapalenie płuc więc będzie dostawać zastrzyki w tyłek, ma ktoś dwa razy dziennie przychodzić i je robić.
Współczuję ;/

"Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński
Key_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 16:43   #2884
YennaSnape
Rozeznanie

GG do YennaSnape

Cytat:
Napisane przez odrey123 Pokaż wiadomość
raficzyca gratuluje pomieszczenia się w rozmiar L, a cena za kieckę świetna.
Ja w tym roku w czerwcu mam weselicho,ale nie przez to zaczęłam walkę z kilogramami. Szlag mnie trafie,że jest tyle świetnych ubrań a na mnie to draństwo jest za małe.
Ja nie mam w nawyku ważenia się w tygodniu.Dz zrobiłam ten błąd i +1kg. Ale na dniach @ ma się pojawić więc mam nadzieję,że to przez to
To też oprócz wesela moja najważniejsza motywacja. Ubrania, że chciałabym zakładać to co chcę a nie to co muszę.

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez raficzyca Pokaż wiadomość
Dzien dobry Dziewczynki!
u mnie pogoda równie niefajna, wprawdzie nie pada ale jest ciemno i ponuro.
Co do motywacji, to moja opadła całkowicie, bo rano 1,7 kg na plusie. Skad? Z czego?
Ja mam w tym roku maraton- osiemnsatka, komunia, dwa wesela.
Ale ostatnio kupiłam sukienkę, za całe- uwaga:29.90 przeceniona z 239( zara), a co najlepsze wlazłam w r.L!
Miłego dnia Dziecwzynki
U mnie pogoda dziś była spoko, nawet dzieciaki w przedszkolu zabrałam na spacerek, bo w końcu dzień bez deszczu.
Gratki za rozmiar L i okazję cenową

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Iga też ma 3,5 roku...

No cóż, trzeba będzie przeżyć, ale na pewno łatwo nie będzie.
Jeszcze zjadłam 3 cukierki (a chciałam 4) bo tak mnie już nosiło, że myślałam, że nie wytrzymam.
1,5 zwymiotowałam (tak szacuję).
Ja też zjadłam dziś 4 cukierki, ale kurcze... chciałam zwymiotować, bo kiedyś miałam z tym własnie problem. Wymiotowałam po jedzeniu. Ale przestałam, nawet jak coś zjem, to mimo, że bardzo chce to tego nie robię. I Mówię Ci, też tego nie rób, to nie daje nic dobrego. Tylko rozwalisz żołądek, zęby i krtań. Nie mówię już o rozwalonej psychice.

YennaSnape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 16:46   #2885
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YennaSnape Pokaż wiadomość
To też oprócz wesela moja najważniejsza motywacja. Ubrania, że chciałabym zakładać to co chcę a nie to co muszę.

U mnie pogoda dziś była spoko, nawet dzieciaki w przedszkolu zabrałam na spacerek, bo w końcu dzień bez deszczu.
Gratki za rozmiar L i okazję cenową

Ja też zjadłam dziś 4 cukierki, ale kurcze... chciałam zwymiotować, bo kiedyś miałam z tym własnie problem. Wymiotowałam po jedzeniu. Ale przestałam, nawet jak coś zjem, to mimo, że bardzo chce to tego nie robię. I Mówię Ci, też tego nie rób, to nie daje nic dobrego. Tylko rozwalisz żołądek, zęby i krtań. Nie mówię już o rozwalonej psychice.
Ale ja nie wymiotuję, bo chcę. Mój żołądek buntuje się po za dużych porcjach, lub po tym czego nie powinnam jeść i sama wymiotuję :P
Stary 2016-02-16, 16:48   #2886
YennaSnape
Rozeznanie

GG do YennaSnape

A jedzeniowo dziś słabo...
I. 2 kanapki ciemne z szynką i ogórkiem, 0,5 kubka zupy mlecznej z otrębami.
II. Jabłko, yerba mate, 4 cukierki Jestem zła na siebie za te cukierki...
III. Gulasz z indyka z burakami i moja wersją pizzowego nadzienia (marchew na tarce, pieczarki na tarce, cebula na łyżeczce oliwy na patelni, zalana przecierem pomidorowym i z przyprawami sól, pieprz, oregano, czosnek)
IV. Szynka, jabłko
V. Galaretka z kurczaka z warzywami (moja light wersja)

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Ale ja nie wymiotuję, bo chcę. Mój żołądek buntuje się po za dużych porcjach, lub po tym czego nie powinnam jeść i sama wymiotuję :P
No chyba, że tak. Jesteś usprawiedliwiona Ale i tak powinnaś tego unikać

Stary 2016-02-16, 17:11   #2887
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
A jedzeniowo dziś słabo...
I. 2 kanapki ciemne z szynką i ogórkiem, 0,5 kubka zupy mlecznej z otrębami.
II. Jabłko, yerba mate, 4 cukierki Jestem zła na siebie za te cukierki...
III. Gulasz z indyka z burakami i moja wersją pizzowego nadzienia (marchew na tarce, pieczarki na tarce, cebula na łyżeczce oliwy na patelni, zalana przecierem pomidorowym i z przyprawami sól, pieprz, oregano, czosnek)
IV. Szynka, jabłko
V. Galaretka z kurczaka z warzywami (moja light wersja)

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

No chyba, że tak. Jesteś usprawiedliwiona Ale i tak powinnaś tego unikać
Mój żołądek ma teraz swoje życie i czasem nie przewidzę co mu podpasuje a co nie Jak mu coś nie pasuje to od razu jest

Ale mnie głowa boli

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-16, 18:08   #2888
gpaltrow
Zadomowienie

hej

czarna-powodzenia z przeprowadzką i odzywaj się najczęściej jak dasz radę
Yenna-ja też mam wakacyjna motywację, ale słowo motywacja jest dla mnie płachta na byka. bo niby jest, ale jej nie ma; tez miałam fazę na wymioty po kompulsach, cały czas z tym walczę, ale czasami mi się zdarza. skrobię priva
Arsyen-dziewczyny cos pisały o stanikach z decathlonu. sama musze się przejechac tam i popatrzeć, bo chciałam zacząć biegać, a bez stanika nie dam rady
nadalka-zdrówka dla córci dzisiaj coś jest nie tak z ciśnieniem, ja od rana lecę na tabsach, bo czaszkę prawie mi rozsadziło.

dzisiaj jest dzień do dupy

2017: 101/100
gpaltrow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 18:31   #2889
Ala1982
Przyczajenie

hej
melduje, że jestem i czytam ale wybaczcie że nic mądrego nie napiszę.
Cały czas leżę i nawet oddychanie boli, a w piątek muszę wrócić do pracy O diecie nie bardzo myślę choć jem niewiele i to co mi mąż postawi pod nos (i tak nie czuję smaku ani zapachu).
Życzę spokojnej nocki i kolorowych snów

Ala1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 18:47   #2890
nadalka
Zakorzenienie

Ewi, właśnie doczytałam na fb że jesteś prwie rok po usunięciu woreczka, a pytałam Ciebie o to ostatnio.
Myślę, że u Ciebie jakiekolwiek zagrożenie minęło co do ćwiczeń.
U mnie jest nakaz półtocznego nietykania brzucha, no ale ja mam zastamplerowany żołądek, przepuklina też do pół roku.
Stary 2016-02-16, 19:07   #2891
Arsyen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gpaltrow Pokaż wiadomość
hej

czarna-powodzenia z przeprowadzką i odzywaj się najczęściej jak dasz radę
Yenna-ja też mam wakacyjna motywację, ale słowo motywacja jest dla mnie płachta na byka. bo niby jest, ale jej nie ma; tez miałam fazę na wymioty po kompulsach, cały czas z tym walczę, ale czasami mi się zdarza. skrobię priva
Arsyen-dziewczyny cos pisały o stanikach z decathlonu. sama musze się przejechac tam i popatrzeć, bo chciałam zacząć biegać, a bez stanika nie dam rady
nadalka-zdrówka dla córci dzisiaj coś jest nie tak z ciśnieniem, ja od rana lecę na tabsach, bo czaszkę prawie mi rozsadziło.

dzisiaj jest dzień do dupy
Nie ma mowy o dużych romiarach w decathlonie
Nie wiem jaki masz rozmiar, ale teraz są tam na promocji po 40 zł, takie dobre bo zapinane i z regulacją ramiączek.
Taki np: http://www.decathlon.pl/sportance-co...d_8325975.html
Może Ci podpasuje

ZACZNIJ
kiedy inni szukają wymówek

ĆWICZ
kiedy inni wciąż marzą

NIE PODDAWAJ SIĘ
kiedy inni rezygnują
Arsyen jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-16, 20:48   #2892
megilay
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez raficzyca Pokaż wiadomość
O matko, wyjdź za mnie:
Nie mogę, mam już żonę I córkę też. Poza tym, nie byłoby to kazirodztwo?

A serio: kolejny dzień diety za mną, po pracy miałam wizytę rodzinną, trzymałam się dzielnie, ani sernika , ani rolady z bitą śmietaną nie tknęłam. Ale wypiłam drinka rumu z colą. Ale colą zero. zawsze coś
Mój jadłospis z dziś:
I. Kawa z mlekiem chudym, dietetyczna kokosanka
II. Kawa z mlekiem chudym, bułka z ziarnem z chrzanem, szynką i sałatą, herbata owocowa
III. sałatka z grillowanym kurczakiem (rukola, lodowa, pomidory koktajlowe, czerwona cebula), herbata
IV. Kawa z mlekiem chudym, dietetyczna kokosanka
V . rum z colą zero

Edytowane przez megilay
Czas edycji: 2016-02-16 o 20:57
megilay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 21:16   #2893
YennaSnape
Rozeznanie

GG do YennaSnape

A ja właśnie jestem po 2 godzinach siatkówki Ograłam mojego faceta

Stary 2016-02-16, 21:40   #2894
sysiajaw
Rozeznanie

Nadalka to współczuję zastrzyków, dorosły ma zawsze obawę a co dopiero taka malutka Iga, pierwszy zastrzyk jest spoko bo nie wie o co chodzi gorzej z następnymi, kurcze niby takie 3 latka ale dzieci w tym wieku dużo rozumieją. Oby poszło lepiej niż u mojej Kingi, zdrówka dla Iguni
Yenna to niezły wycisk

Megilay niezły jadłospis
Stary 2016-02-16, 21:50   #2895
nadiaaa171
Zakorzenienie

Hejj! Ja sie trzymam , czytam na bierząco, niewiem czemu nie pisze za duzo ..
Nadalka wspolczuje, przerabialam to kilka razy i zle wspominam do dzisiaj .
Yenna Snape gratuluje !
Megilay .. hmm kazirodztwo? A jestescie spokrewnione ?

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

P.s Nadalka toś poszalała z cukierkami jak ja bym chciała zeby mnie mdlilo po 3 sztukach , a wtedy ja dopiero sie rozkręcam

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-16, 22:47   #2896
czarnaDama2394
Zadomowienie

Hejka

Poczytałam sobie troszkę i przy okazji nadrobilam cokolwiek,bo ostatnio nie mam jak za bardzo nadrabiać wątku Dziewczyny dieta u mnie jakoś kiepsko idzie od paru dni.Nie wiem co to będzie w piątek jaka cyfrę mi waga zafunduje Chyba będę na + przeraza mnie to...

KOCHANE MAM DO WAS PYTANIE!
Mam nadzieje ze może mi pomożecie chodzi mi odnośnie o kuchnie na wymiar a ogólnie o meble kuchenne.Moje obecne idą do wymiany swoje przeżyły i teraz mam dylemat co by tu zakupić dość dobrego i w miarę cenowo rozsądnego Myślałam o kuchniach Jana itp.ale nie jestem jakoś bardzo przekonana heh może któraś z was jest po remoncie i podpowie cokolwiek o swoich meblach o wykonaniu na co zwracać uwagę itp itd?

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...
czarnaDama2394 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 07:05   #2897
YennaSnape
Rozeznanie

GG do YennaSnape

Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394 Pokaż wiadomość
Hejka

Poczytałam sobie troszkę i przy okazji nadrobilam cokolwiek,bo ostatnio nie mam jak za bardzo nadrabiać wątku Dziewczyny dieta u mnie jakoś kiepsko idzie od paru dni.Nie wiem co to będzie w piątek jaka cyfrę mi waga zafunduje Chyba będę na + przeraza mnie to...
Czarna nie możesz się poddawać, wiem, że masz dużo pracy, ale musisz się wziąć za siebie. Pamiętaj o czym rozmawiałyśmy. Robimy to dla lepszego ja. I kto jak nie my? Pamiętaj ile cię kosztowała ta kostka smalcu, teraz nie daj się po nieść, żeby nie zrzucać dwa razy tych samych kg.

Stary 2016-02-17, 07:42   #2898
gpaltrow
Zadomowienie

hej
ależ u nas dzisiaj piękna pogoda

Ala-wracaj do zdrowia
Arsyen-wstyd się przyznać, ale nie mam pojęcia, jaki mam rozmiar biustonosza. zapewne spory, ale dokładnych liczb nie znam
czarna-moi rodzice mieli ostatnio remont kuchni, ale braliśmy faceta, który nam to na miarę zrobił. meble oczywiście zamawiał z jakiejś firmy Krono chyba. w każdym razie meble dobrej jakości i za naszą kuchnie wyszło około 5 tysięcy za same meble.

ja już po śniadanku, zaraz zmykam na siłownię, ale może wcześniej naskrobię cos na magisterkę. rano się najlepiej myśli

Stary 2016-02-17, 07:44   #2899
Arsyen
Raczkowanie

Czarna nie przejmuj się waga. Ja od soboty nie byłam na siłowni bo nie miałam jak, ddzisiaj wchodzę na wagę i jest klops
Teraz tylko trzeba tego klips zgubic

co do mebli kuchennych to muszą być funkcjonalne. Ja sobie wymyśliłam ze góra będzie podzielona ma pół i niższe szafki będą płytsze (na talerze, kubki) tak żeby głową nie walić., a re wyższe będą głębsze na te mniej używane rzeczy. To błąd bo te rzeczy okazuje się są potrzebne częściej niż mi się wydawało. I jest mordega. My robiliśmy sami kuchnie na przykładzie projektu z BRW

Dziewczyny pytałam już o sałatę, a jak stoicie z owsiankami? Z dodatkami czy bez? Na mleku czy na wodzie? I co myślicie o płatkach ryżowych?

ZACZNIJ

ĆWICZ
kiedy inni wciąż marzą

NIE PODDAWAJ SIĘ
kiedy inni rezygnują

Edytowane przez Arsyen
Czas edycji: 2016-02-17 o 09:43

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-17, 10:10   #2900
odrey123
Rozeznanie

Dzień dobryMiłego dnia
U mnie zimnica,wieje co najmniej jak by była zima . A szkoda,bo słoneczko zawsze nastawia mnie optymistycznie do życia. Ja chcę już wiosnę. Taką ciepłą i słoneczną
Stary 2016-02-17, 12:10   #2901
sysiajaw
Rozeznanie

Czarna nie poddawaj się, jeżeli chodzi o kuchnie ja robiłam ppd wymiar u stolarza, dzięki temu mam lepsze prowadnice te samodomykające dzięki nim nie ma trzaskania przy mocniejszym zamknięciu szuflady, tylko zwalnia i się sama domyka, ja na dole mam wielkie szuflady są super, trzyma tam, talerze, miski, jakk otworzę szuflade mam wszystko na wyciągnięcie ręki nigdzie głęboko nie muszę wkładać ręki, tam gdzie nie było miejsca na szerokie szuflady mam normalne pionowe szafki i tam trzymam np. toster, frytkownice, w innej blachy do pieczenia, część gornych szafek mam otwierane pionowo do góry i tam mam szafkę na leki, drugą pod nią mam syropy do drinków i kawy, po drugiej stronie blatu mam taką samą szafkę tylko trzymam w niej kieliszki, oprócz tego mam szafki wiszące narożne i tam trzymam kubki, szklanki, kawę, herbatę, fajną rzeczą jest tez "Cargo"'to taka wąska szafka na wysokość od podłogi do końca mebli wiszacych która wyjeżdża i tam są.chromowane koszyki i tam trzymam wszystkie produkty sypkie np. mąka, makaron, ryż, chleb też tam mam i przyprawy. Dzięki temu że jest wysuwana to dostęp do produktów jest łatwy. Zlew dla mnie koniecznie dwukomorowy

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Arsyen ja bardzo często na śniadanie jadam owsiankę, bo jest syta i dlugo nie jestem glodna, ja jem z mlekiem 1,5%, lub roślinnym

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Dziewczyny czy czerwony rower dla chłopca z okazji roczku i chrzcin może być? Mąż zamówił miał wziąść niebieski ale zapomniał napisać i wysłali czerwony i teraz zastanawiam się co zrobić, czy nie wymienić.... zdenerwował mnie, trzy razy się go pytałam czy wybrał kolor a tu taki klops...
Stary 2016-02-17, 12:38   #2902
czarnaDama2394
Zadomowienie

Cytat:
Czarna nie możesz się poddawać, wiem, że masz dużo pracy, ale musisz się wziąć za siebie. Pamiętaj o czym rozmawiałyśmy. Robimy to dla lepszego ja. I kto jak nie my? Pamiętaj ile cię kosztowała ta kostka smalcu, teraz nie daj się po nieść, żeby nie zrzucać dwa razy tych samych kg.
Wiem kochana wiem Nie będę gromadziła więcej tego smalcu Obiecuje

Cytat:
Napisane przez gpaltrow Pokaż wiadomość
czarna-moi rodzice mieli ostatnio remont kuchni, ale braliśmy faceta, który nam to na miarę zrobił. meble oczywiście zamawiał z jakiejś firmy Krono chyba. w każdym razie meble dobrej jakości i za naszą kuchnie wyszło około 5 tysięcy za same meble.
Właśnie też chciałabym kogoś kto by się tym zajął profesjonalnie musze wglebic się w temat bo kupę lat minęło od ostatniego montażu a co raz jakieś firmy oferują coś nowego eh...Konkurencja żeeee och i ach Mętlik w głowie ...
Cytat:
Napisane przez Arsyen Pokaż wiadomość
Czarna nie przejmuj się waga. Ja od soboty nie byłam na siłowni bo nie miałam jak, ddzisiaj wchodzę na wagę i jest klops
Teraz tylko trzeba tego klips zgubic

co do mebli kuchennych to muszą być funkcjonalne. Ja sobie wymyśliłam ze góra będzie podzielona ma pół i niższe szafki będą płytsze (na talerze, kubki) tak żeby głową nie walić., a re wyższe będą głębsze na te mniej używane rzeczy. To błąd bo te rzeczy okazuje się są potrzebne częściej niż mi się wydawało. I jest mordega.
Co do wagi lepiej nic nie powiem bo się można załamać Właśnie chodzi mi o coś co się sprawdzi w praktyce a nie będzie zawadzalo,stawiam nie na wymysły lecz na funkcjonalność...Tyle tego na rynku jest,ze głową mała
Cytat:
Czarna nie poddawaj się, jeżeli chodzi o kuchnie ja robiłam ppd wymiar u stolarza, dzięki temu mam lepsze prowadnice te samodomykające dzięki nim nie ma trzaskania przy mocniejszym zamknięciu szuflady, tylko zwalnia i się sama domyka, ja na dole mam wielkie szuflady są super, trzyma tam, talerze, miski, jakk otworzę szuflade mam wszystko na wyciągnięcie ręki nigdzie głęboko nie muszę wkładać ręki, tam gdzie nie było miejsca na szerokie szuflady mam normalne pionowe szafki i tam trzymam np. toster, frytkownice, w innej blachy do pieczenia, część gornych szafek mam otwierane pionowo do góry i tam mam szafkę na leki, drugą pod nią mam syropy do drinków i kawy, po drugiej stronie blatu mam taką samą szafkę tylko trzymam w niej kieliszki, oprócz tego mam szafki wiszące narożne i tam trzymam kubki, szklanki, kawę, herbatę, fajną rzeczą jest tez "Cargo"'to taka wąska szafka na wysokość od podłogi do końca mebli wiszacych która wyjeżdża i tam są.chromowane koszyki i tam trzymam wszystkie produkty sypkie np. mąka, makaron, ryż, chleb też tam mam i przyprawy. Dzięki temu że jest wysuwana to dostęp do produktów jest łatwy. Zlew dla mnie koniecznie dwukomowrowy
Zastanawiam się nad stolarzem i w sumie nad wszystkim się już zastanawiam Na pewno musza być dopracowane nie chce tandety bo za 2 czy 3 lata ich zmieniać nie będę ,więc dobrze by było aby były wykonane na poziomie.Trudno tak od nowa mieć młyn w urządzaniu i ogólnie
Kochana a ile za takie meble u stolarza płaciłas? Mogłabyś cyknac mi focię i wysłać na Priv? Byłabym wdzięczna

Kochane dziś juz się ogarniam z jedzeniem wprawdzie juz wczoraj zrobiłam sobie detox musze stracić wodę która we mnie nabrała i dobrze się wypróżnić bo w pt będzie bek!

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...
czarnaDama2394 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 12:42   #2903
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cześć dziewczyny mało sie udzielam ale mam mase zajec i jeszcze pierwsze szczepienie synka ... byc moze w przyszlym tyg bede miala więcej czasu ... w piątek napewno napisze wage oby cos spadlo ....
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 12:45   #2904
Arsyen
Raczkowanie

Cytat:

[/COLOR]Dziewczyny czy czerwony rower dla chłopca z okazji roczku i chrzcin może być? Mąż zamówił miał wziąść niebieski ale zapomniał napisać i wysłali czerwony i teraz zastanawiam się co zrobić, czy nie wymienić.... zdenerwował mnie, trzy razy się go pytałam czy wybrał kolor a tu taki klops...

Mój syn miał czerwony rower od 3 do 7 roku życia, teraz drugi na nim jeździ i wcale nie uważam, żeby nie pasował. W końcu to czerwony a nie różowy. Tak więc uważam, że jak najbardziej pasuje jeśli chodzi o płeć. Chyba, że jakieś przeciwwskazania z okazji chrzcin są? Bo ja się nie znam za bardzo na tych obyczajach.

ZACZNIJ

ĆWICZ
kiedy inni wciąż marzą

NIE PODDAWAJ SIĘ
kiedy inni rezygnują
Stary 2016-02-17, 12:54   #2905
sysiajaw
Rozeznanie

Dama nie ma problemu jak wrócę z pracy to cyknę, moje meble mają 9 lat już i są w idealnym stanie, na tamte czasy zapłaciliśmy włącznie z blatami 7500zl gdzie we wszystkich firmach za to chcieli około 12tyś. Ogólnie mamy bardzo dużą kuchnię

Z tym czerwonym to mi się ogólnie podoba w końcu i mężczyźni jeżdżą czerwonymi ferrari haha alle obawiam że rodzicom dziecka to się nie spodoba
Stary 2016-02-17, 12:57   #2906
ewi781
Zadomowienie

Sysia hmm mój synek ma niebieski chociaż powiem Tobie że siostry mały ma 6 lat i lubi czerwony i ma taka. Mój ma dopiero w kwietniu trzy latka.
A jak dieta dalej od chodakowskiej?
Nadalka współczuje Iguni
ewi781 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 13:07   #2907
gpaltrow
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Arsyen Pokaż wiadomość
Dziewczyny pytałam już o sałatę, a jak stoicie z owsiankami? Z dodatkami czy bez? Na mleku czy na wodzie? I co myślicie o płatkach ryżowych?
ja niemalże codziennie jem owsiankę na śniadanie. robię z 3 łyżek płatków owsianych, zostawiam do namoczenia na noc w mleku, jaki akurat mam w domu, zazwyczaj krowie, ale czasami kupuję sojowe. i dodaje co tam chcę. zazwyczaj jakiś owoc/wiórki kokosowe/suszone śliwki/orzechy/pestki dyni lub słonecznika.
nigdy nie jadłam płatków ryżowych, więc nie pomogę

Stary 2016-02-17, 13:47   #2908
sysiajaw
Rozeznanie

Ewi staram się trzymać tej diety, aczkolwiek przez ostatnie tygodnie waga spada mi bardzo powoli zobaczymy jak będzie teraz w piątek, bo @ mi się skończy
Stary 2016-02-17, 14:01   #2909
YennaSnape
Rozeznanie

GG do YennaSnape

Cytat:
Napisane przez sysiajaw;55872581[COLOR=Silver
]

[/COLOR]Dziewczyny czy czerwony rower dla chłopca z okazji roczku i chrzcin może być? Mąż zamówił miał wziąść niebieski ale zapomniał napisać i wysłali czerwony i teraz zastanawiam się co zrobić, czy nie wymienić.... zdenerwował mnie, trzy razy się go pytałam czy wybrał kolor a tu taki klops...
Czerwony rower na roczek spoko Nie widzę w tym nic dziwnego Czerwony jest uniwersalny jeśli chodzi o zabawki. Moi chłopcy w przedszkolu najbardziej lubią czerwone auta np. Także rower też może być

Stary 2016-02-17, 15:07   #2910
nadiaaa171
Zakorzenienie

Niewiem dlaczego przezywasz czerwony kolor dla chłopca. Ja majac wybor napewno wybralam ten niz niebieski, wiec spokojnie
P.s mój pies jest samcem i tez stylizuje go na czerwono (smycz, obroza itp) jesli Cie to pocieszy

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości