![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
słodko
![]() ![]() nie mogę się dodzwonić do przychodni, żeby się na połowkowe zapisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Wtajemniczenie
|
Kamila ciuszki super ale kot wymiata, oczywiście wciśnie w każdy kadr i wszystko obwącha jak mój.
#4923 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie, kota sto razy wyganialam i w końcu poddalam się
![]() Drugi kot też się załapał w kadr. Ale niesmialy jest i się chciał schować :P Dziś mam mniejszy brzuszek niż wczoraj... dziwne ![]()
#4924 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
u mnie dziś zimno, szaro i ponuro. Od rana wyglada jakby zaraz miało zacząć padać. Ja chcę wiosnę! Dziewczyny, wszystkie macie (mamy ![]() ![]() lazurowa - gratulacje wizyty! Kamila - ile pięknych rzeczy ![]() Pisałyście wczoraj o relacjach z mamą i ilości dzieci w zależności od wieku. Moja mam urodziła mnie w wieku 23 lat i nie mam z nią za wielkiego kontaktu, raz w tygodniu pogadamy przez telefon i tyle. Nigdy nie mówię jej o swoich problemach itp. Ale mam przyjaciółkę w wieku mojej mamy ![]() Natomiast ja pierwsze dziecko urodzę w wieku 32 lata i decydując się wcale nie byłam pewna czy to już czas - wygrał zdrowy rozsądek. Mój mąż szybko chce mieć kolejne dzieci (przynajmniej jeszcze jedno), a ja nawet nie wiem czy będę chciała mieć więcej... Na tytuł nowego wątku pomysłu nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
MuniaMusia, nie pomoże w badaniach
![]() Mi też się wydawało, że może być już czkawka. W ogóle w nocy wydawało mi się, że coś się dzieje z dzieciem.. Nagle zaczął się tłuc jak ptaszek w klatce, ale nie wiem czy to mi się może tylko przyśniło.. wpadłam w panikę i teraz ciągle nasłuchuję ruchów... Moje pierwsze zakupy. Byłoby więcej, gdyby nie zrobiło mi się słabo.. Szłam z nastawieniem na hm, rampersy i jakieśrzeczy, które się pojedynczo kupuję: niedrapki, czapeczki itd. W pt będziemy w Blue City.. Będzie kontynuacja, a hm kliknę przez stronę ![]() ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez mamaNiny Czas edycji: 2016-02-17 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Wtajemniczenie
|
Dziś Dzień Kota 😊
#4927 |
Zakorzenienie
|
O Jezu jakie sliczne!!!!
Jestem fanka dziecięcych ubranek <3 Tak, dzień kota a ja moim zrobiłam dietę oddzis. Trochę je spaslam :/ Muszę je zwazyc i poczytać ile powinien ważyć prawie roczny kocur i kotka. Są po sterylizacji więc mają trochę za bardzo pofolgowane... ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Kochane, nie wiecie może czy to normalne, że kot dziwnie reaguje na dotyk w okolicach polikow i uszu? Strasznie się wzdryga i boję się, że to jakisą stan zapalny :/
#4928 |
Zakorzenienie
|
Kamila, były jeszcze fajniejsze.. Ale rozmiar można porównać tylko przy kasie.. Jak mnie zmulilo e kolejce, to brałam cokolwiek :-( nadrobię to w pt.. Jak mi drugi lekarz potwierdzi płeć..
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#4929 |
Zakorzenienie
|
MamaNiny nie ma co na sile kupowac. Jak się źle czujesz dziś to następnym razem coś kupisz
![]() ![]() ![]()
#4930 |
Zadomowienie
|
MamaNiny, nie wiem czemu napisałam do Kamili
![]() Myslałam że u gina tylko kiece w górę i na samolot ![]() Ciuszki śliczności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
ufff, zapisałam się! 1marca o 13:50
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Zadomowienie
|
Kamila piękne ciuszki
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny proszę przystopować z postami, bo nowy wątek dopiero po 15ej ![]()
1 + 1 = 3 ![]() Edytowane przez Arida_ Czas edycji: 2016-02-17 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciąża na całego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
mamaNiny, słodziutkie ciuszki
![]() ja byłam jakiś czas temu ze szwagierką w Arkadii i też mi się zrobiło słabo, moze to miejsce tak dziala na ciezarówki ![]() lecę poczytać i chyba kawkę machnę sobie |
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
Jak Was nadrobić?
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Umieram na nicnierobienie dzisiaj :-( Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#4937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4938 |
Zadomowienie
|
Cała_w_kwiatkach, a z jakiego szpitala rozważasz położną?;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
A w smyku Pani mi powiedziała, żeby 56 kupić na samym końcu jak już z usg będzie mniej więcej wiadomo ile waży dziecko. I w sumie ma rację. Te ich 56 to do 3,5kg
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się też wydawało, że mam wiosnę, więc do sklepu poszłam na piechotę. Słońce piękne. Ale taaak zimno, że normalnie wymarzłam. Wiatr dotkliwy okrutnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
Moja kota poszła na dwór
#4944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak idę akurat w sukience to tak robię ![]() A jak idę w spodniach to nigdy mi się nie chce ubierać w te ich spódniczki i biegam z gołym tylkiem ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
Ja dlatego na 56 nic nie biorę, nauczona doświadczeniem moich koleżanek ![]() Jeśli pod koniec wg USG Staś będzie mniejszy, to dopiero dokupię. Moja bliska kumpela wszystko na 56 uszykowała i jak urodziła to jej mąż i mama musieli na biegiem jechać do jakiegoś sklepu po większe ubranka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Wtajemniczenie
|
piękne brzuszki!!
![]() ![]() Kamila, jest ciuszków ![]() ![]() ![]() co do wymianki ciuchowej to fajny pomysl, najlatwiej byloby chyba na FB.. wrzucasz foto i pod nim mozna ofertowac, na klubie z tym ciezko ![]() Co do tematu to hmm..: Lipcowe mamy 2016 - 9 miesięcy stwarzania świata ![]() czadowe te pizamki z H&M.. w dzien bym je chyba normalnie nosila.. kusicie!! boje sie nowych kolekcji w sklepach.... w kurtkę też się nie dopinałam i pojechałam na poszukiwania, kupiłam w reserved wiosenną, ale z dopinką w środku, więc nosze już teraz.. ma sciagacze pod biustem wiec moge regulowac, na jesień też będzie ok.. ![]() słońce, piękne niebo.. pranie zrobione, żonkile w wazonie! wypełniłam kwestionariusz do Banku Komórek Macierzystych, bo przypomnialo mi się, że jutro przychodzi facet od umowy.. musiałam wpisać dane kiedy byłam szczepiona na WZW, cudem okazalo se ze mialam ksiazeczke zdrowia od urodzenia i kiedys tam wpisywano.. przy okazji dowiedzialam sie, ze wazylam 3300, mierzylam 55cm i urodzilam sie siniutka owinieta pepowina.. Edytowane przez marcylina Czas edycji: 2016-02-17 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
W moją kurtkę zimową 2 brzuchy wejdą... Tż kazał mi kupić 2 rozmiary większą, bo nie wiadomo ile brzuch urośnie. Wyklinałam, że raptem półtora m-ca wcześniej kupowałam płaszczyk i szkoda mi kasy na kolejną kurtkę... To mnie wywiózł do Factory i w Reserved za 70 zl kupiłam naprawdę ładną i teraz się cieszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
Właśnie policzylam wszystkie sztuki. Jednak nie jest tego tak strasznie dużo
![]() Zrobię listę a jeśli będziecie chciały dajcie znac czego można dokupić a czego jeszcze brakuje. Będę wdzięczna ![]() Więc : *Body z dł.rekawem 50- 56 : 7 szt i 62-68 : 7 szt. *śpiochy z dl.rek. 50-56: 2 szt i 62-68: 1 szt. *śpiochy na ramiączkach 50-56: 0 62-68 : 2 szt *kaftanik 50-52: 0 632-68 : 2 szt. *body z krótkim rek. 50-56: 2szt. 62-68: 4 szt. *spodnie dl.nogawka 50-56: 0 62-68: 5 *komplecik spodnie+koszulka ×2 * komplecik spodenki z krótkim rękawem i krótkie nogawki + koszulka ×1 * kocyki x 3 *skarpetki x 5 *niedrapki ×2 Co jeszcze kochane??
#4950 |
Wtajemniczenie
|
Wesola Ania położna z Brochowa, ale one nie mogą pracować w innych miejscach, wiec jesli zdecyduje się na nią to zostaje mi tylko Brochów. Ale wiem ze sa tam sale nawet 5 osobowe poporodowe 😐
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Aaaa i ponoc nie zamykają oddzialu w tym roku na lato, bo mowila ze do tej pory pracownicy mieli juz info o planach remontu.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.