![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dior, Lancome, HR, Estee Lauder, L, Addict...
NIEAKTUALNE!!!
Witajcie! Na wymianę mam: - ADDICT - 17/20ml, z kartonikiem, - L LOLITA LEMPICKA- zużycie widoczne na zdjęciu, poj wyj.30 ml z kartonikiem - Marea - ANGEL- podróbka, 45/50, brak korka - Mucia18 - CIENIE DIORA 5 color: ciemny filolet (raz maznięty), ciemny szary (leciutkie wgłębienie), bordo (raz leciutko maznięty), jaśniutki róż (raz uzyty), jasny wrzos (lekkie wgłębienie) - Alorah - LANCOME STAR BRONZER - puder brązujący w pędzlu. Za jednym pociągnięciem nadaje skórze subtelny blask i piękny,delikatnie opalony kolor. Do twarzy i ciała. Ubytek minimalny, z możliwością ponownego napełnienia. Skówka od zamknięcia jest lekko nadłamana, sklejona super glu, normalnie się zamyka - Marea - DIOR BRONZE SUN GLOWING MOISTURIZER - krem nawilżająco koloryzujący. Świetnie rozświetla cerę i nadaje jej naturalną opaleniznę. Ostatnio zrezygnowałam z solarium i odcień stał się dla mnie za ciemny - Peach 002. Pozostało ok 30/40ml, - ESTEE LAUDER IDEAL MATTE - podkład matujący, odcień outdoor beige 03, dla mnie ciut za ciemny. Oddam go tylko za jakiś inny podkład matujący w jaśniejszym odcieniu ok. połowa/30ml - Bzuz - HELENA RUBINSTEIN- podwójny błyszczyk, daje efekt naturalnej świeżości - satynowy róż (zostało ok. 3/4), ecru z perłowymi drobinkami (2 razy użyty) - Marea - MAYBELLINE FOREVER METALLICS - szminka długotrwała, delikatna czerwień ze złotą poświatą, odcień fusion orange, ubytek ok. 2mm - ADIDAS CITRUS ENERGY - woda toaletowa do ciała z wit.E 185/200ml - RIMMEL COOL MATTE 16 Hr - na wypróbowanie (jak dla mnie na 10 makeupów by starczyło) - Mucia 18 - RIMMEL LASTING FINISH - lakier do paznokci 059 hot fluesh 8ml, raz użyty - ASTOR - FRENCH TIP - white liner 8ml, raz użyty Poszukuję: - Flowerbomb, - Hereiss, - L'instant magic, - Ultraviolet, - Aquolina (gł. balsamy i żele pod prysznic), mogę zrobić odlewki 50ml balsamu piżmo i jeżyna, biała czekolada, karmel - bazy matujące, - żele, balsamy silnie ujędrniające, antycellulitowe, - szampony, odżywki do włosów rozjaśnianych, zniszczonych Edytowane przez nargothrond Czas edycji: 2007-11-07 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: .
L LOLITA LEMPICKA - zużycie widoczne na zdjęciu, poj wyj.30 ml z kartonikiem
DIOR BRONZE SUN GLOWING MOISTURIZER - krem nawilżająco koloryzujący. Świetnie rozświetla cerę i nadaje jej naturalną opaleniznę. Ostatnio zrezygnowałam z solarium i odcień stał się dla mnie za ciemny - Peach 002. Pozostało ok 30/40ml ] cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie? Czekam na odpowiedź w moim wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
- Rimmel Korektor NOWY odcien ivory - Baza super-matujaca Sephora 30ml- raz uzyta dostlalam druga baze taka sama wiec ta chetnie oddam. Ale to troszkę za mało... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
może u mnir cos za addicta?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dior, Lancome, HR, Estee Lauder, L, Addict...
Podobają mi się cienie 5
![]() Żel Aliena jest nowy jednak FABRYCZNIE nie napełniony do końca, i tak samo fabrycznie jest coś dziwnego z flakonem, takie jakby przejaśnienie? Nie widać tego oczywiście jakoś mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za L?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
To może w takim razie dobierzesz sobie którąś z miniatur
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
no tak... ale moze cos dalabys rade dobrac?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za l lempickiej
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Parfum Rare jest zapachem dość klasycznym, bardzo kobiecym i przyjemnym. Raczej wieczorowy niż codzienny, gdzieś też wyczuwam słodką nutę ![]() ![]() Delirum Mango... Zapach ewidentnie owocowo-kwiatowy, dość słodki, bardzo przyjemny w odbiorze. Ma w sobie coś przyciągającego, chyba białe piżmo, tak mi się wydaje, choć nie jest za bardzo agresywny, nie narzuca się, nie raczej łagodnie przechodzi w następne fazy. Na mnie był b. trwały, chociaż ja wolę trochę inne zapachy. Moje skojarzenia to garden party ^^ i pantofle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
mogę jeszcze zaproponować odlewkę pink sugar...
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
aha, mam też odlewkę ultravioletu w atomizerze z nicole 5ml
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
pink sugar mam setke wiec moge zrobic spora odlewkę
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś za ADDICT - 17/20ml, ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Hej, a co ze mną ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.