Mamusie kwietniowe - część V :-) - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-18, 09:58   #2131
Ineso
Matka Smoka

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez renata3_ Pokaż wiadomość
Zobaczcie co znalazlam w Rossmannie, krochmal do kapieli od urodzenia jako alternatywa dla emolium itp.
http://www.rossmann.pl/Produkt/Atope...8844,6401,6094
Na wszystkim zrobią kasę Położna mówiła, że można dziecko kąpać w krochmalu, ale domowym - czyli mąka ziemniaczana zagotowana w wodzie => koszt praktycznie zerowy. A tu spakowane w słoiczek, zakonserwowane jakoś i 18zł.
Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
Velila wszystko oprócz tych produktów ja aż tak nabiału nie jem ale mleko do kawki czy kawałek serniczka lubiłam masła tez zawsze dużo dawałam. Wszystkie ciasta maja jaja lub mleko. Wiec teraz mięcho z warzywami kasze z owocami na sniadanie i czytanie wszystkich składów mnie czeka. Mleczna czekoladka tez musi sie ze mną pożegnać i lody bedzie cieżko ale dam radę ...
Współczuję Na ciasta znajdziesz sporo przepisów bez jajek, można je siemieniem lnianym zastępować, i bez dodatków mleka/jogurtu/masła. Ale mleko do kawy/koktajli....raz próbowałam się na sojowe przerzucić, masakra jakie to ohydne Inne znów mega drogie, nie próbowałam, ale i tak nie wierzę, że podobne w smaku do zwykłego.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 10:08   #2132
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
ja mam podobne wymiary i wziełam M.

Ja kupiłam jedną paczkę 28 sztuk właśnie tych Dada myślę, że na 1-2 dni starczy, choć nie wiem . Jak się będą kończyć to mąż dokupi. Nie chce robić zapasów. Choć jak promka to moze kupie jeszcze z paczkę.

Trzymam kciuki żeby udało się te skurcze załagodzić.

W tym szpitalu co ostatnio leżałam też mają WiFi. Byłam w wielkim szoku ale z jedzeniem już nie tak pięknie -choć nie najgorzej też

Musze się pożalić bo wywołałam teściową chyba myslami. Pisałam wczoraj że mnie nie odwiedza to nagle odwiedziła i co ? I myślałam, że za chwilę urodzę...

Tak mnie z równowagi wyprowadziła, że po pierwsze cała się trzęsłam, łzy w oczach miałąm, było mi mega słabo -kręciło mi się w głowie myślałam, że zemdleje... z tych nerwów brzuch mnie zaczął strasznie boleć w dole jak na okres ale taki ból już czułam więc jakoś się bardzo nie zestresowałam ale... po jakimś czasie ból wystąpił w okolicach pępka? taki przeszywający, kłójący i niedowytrzymania. Łapał i puszczał a ja się zwijałam z bólu. Myślałąm, że to skurcze czy coś bo brzuch jak kamień się wtedy robił. wziełam no spe, magnez i do łóżka, minęło dopiero wieczorem....

Mąż po powrocie z pracy jak zobaczył mnie w takim stanie to ją w ciągu minuty wyrzucił z mieszkania i kazał się nie pokazywać... co za babsko Mogła krzywde dzieciakom zrobić małpa !

dziś już czuje się lepiej choć po tym co usłyszałam nastrój mam okropny i nic mi się nie chce....

ja pitole!!! co ta baba zrobiła że doprowadziła Cie do takiego stanu co za baba
najważniejsze że skurcze przeszły no normalnie aż mi się ciśnienie dzwigło.... po co ona przylazła..?

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Majtki poporodowe

kupowałam przy całym zamówieniu higienicznym ale napewno widziałam w rossmanie i w tesco

Pampersy
kupiłam 1 sztuk 43 i dużą paczkę 2 76 sztuk myśle ze jak skończe jedynki to dwójki bede używać najwyżej troszkę odwine papersiki żeby pempuszka nie urażały.
Stary 2016-02-18, 10:16   #2133
madziara889
Zakorzenienie

Beth, co ta baba zrobiła??? Normalnie brak słów, że Cię doprowadziła do takiego stanu.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 10:18   #2134
annihilate
Rozeznanie

Ja nie miałam słabszych czy mniej ruchów w końcówce ciąży, ale za to mega mega bolesne. Choć mnie już czasem bolą to pamiętam, że im później tym gorzej było. No i są bardzo wyraźne gołym okiem to na pewno.

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 10:29   #2135
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Musze sie pożalić przyszły wyniki moich nietolerancji - cały nabiał i jaja ...
Także wszystko co na mleku maśle śmietanie sery i jaja musze odstawić na pol roku i wtedy rotacyjnie wprowadzać raz na 4 dni

Dodałam Wam jedno zdj na FB z sesji brzuszkowej
Fajne foto wyglądasz zupełnie inaczej niz na profilowym-dwie rożne osoby ;D
A jaki test robiłaś? Food detective czy imu pro? Na ile alergenów? I jak to cenowo wychodzi? Bede mężowi robic (tan wysyłam go na testy) i nie wiem ktore wybrać... Dlaczego w ogóle robiłaś-zlecił ci ktos, czy miałas jakies niepokojące objawy i sama chciałaś?

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Boje się pisać żeby nie zapeszyć ale głowa przestała boleć w nocy ją czułam i to konkretnie ale usnęłam ze zmeczenia i do rana przeszło na szczescie. oby nie wróciło.
Nadrobiłam Was od wczoraj i nie tylko ja fatalnie się czuje mam nadzieje ze te fronty przejda bokiem i już nie wrócą tylko nam super nastroje i samopoczucie

suerowo kurka ciekawe ile moja ma ale jeszcze tydzien muszę wytrzymać do wizyty!

salud
współczuje Ci choroby i samopo`czucia wracaj szybko do formy..

gosiaczek jak dobrze pamietam pisałaś że szwagier chciał kupić szumisia ale się nie chwaliłaś czy kupił chyba ze uciekł mi post.... czy my oczymś nie wiemy..........
aaaa doczytałam już no to superowy kolejny prezencik od szwagra

sunshine no cudnie najważniejsze że wszystko ok ale z ta szyjką i badanie przez usg powłok brzusznych to jakaś kpina

MIniMonix dobrze że już w domq leż i kuruj się....

akinomka piękny brzusio dołączam się do pępuszka (3 cycka jak Poli mówi )
Kupił, pisałam tydzień temu w piątek maz przywiózł bo szwagier u teściów zostawił a moj odbierał Hanię z obozu

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Hej kochane
My leżymy w szpitalnym łóżku. Ciężko było zasnąć bo ciągle spinala się macica. Rano na ktg pisały się regularne skurcze które no dość silnie odczuwalam do tego ból podbrzusza i części krzyżowej kręgosłupa- tak jak miałam przy miesiaczce. Więc wczorajsza kroplowka z podwójną dawka magnezu nie pomogła. Teraz mam kolejną kroplowke i dalej dostaje sterydy w dupsko. Też boli...
Ojoooj. Masakra. Ni ciekawa jestem co by u mnie pokazało. Moj sie nadal nie kwapi wyslac mnie na ktg. I jakoś ostatnio mi soe przypomniało, ze nie zapytałam go o to moje łożysko-czy dalej sie starzeje czy jest lepiej...musze sobie zapisać i w pon zapytać.
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 10:41   #2136
beth007
Zadomowienie

no ona jest chora psychicznie chyba bo ma takie dziwne akcje często i ja zazwyczaj to zlewałam ale teraz już nie dałam rady.
co powiedziała?
że widzi moją kuzynkę pod blokiem w super aucie a ćpunami i ze ta kuzynka ją okrada, chodzi jej po domu itd. ( kuzynka z Krk i nie ma nawet prawka),
świadkowa podobno pieprzy się z jej mężem że jest dziwką a ja mam się z nią nie spotykać.
Jej rodzina na weselu się opiła bardzo bo mieszali wódkę z bimbrem... no ale według niej to ja i świadkowa ich otruliśmy bo rano nikt z jej rodziny nic nie pamiętał.dziwne faktycznie
Ja jestem nikim, nie moge robic tego co chce tylko sie mam jej słuchać bo nie zarabiam 4000 i nie mam mieszkania wiec nic mi nie wolno, nawet decydowac z kim sie spotykam.
MOja rodzina to podobno złodzieje sami i alkoholicy. Tu wybuchłam bo oszczerstwa już nabały siły to zaczełam odpowiadać.
takze wyszło, że ja też jestem złodziejem i ma nagrane jak jej mieszkanie przeszukuje Ze podobno byłam wczoraj rano w szpitalu odebrac za nią wyniki jej badań
Że ćpam i widziała mnie mega pijaną jak się wtedy z tż kłóciłam. Że mąż jest ze mną tylko dlatego że mu coś do napoju dosypuje, bo inaczej by na mnie nie spojrzał
Jestem dziwką i nadaję się tylko na ulice i tak pewnie skończę Dzieci na 100 % nie są mojego męża i ona zrobi badania po porodzie i udowodni. Ależ proszę bardzo
Mam kredyt studencki - a według niej mam długi i komornika na karku i mnie zamkną w końcu.
I ogólnie jakieś mniejsze inne wyzwiska w moją stronę... szkoda słów. tylko moze w moich słowach nie brzmi to tak źle ale uwierzcie ze cała się trzęsłam aż. Nawet kanał w Tv zmieniła sobie na serial bo to "jej"
Później nawet stwierdziła że męża namawiam by się do niej włamywać i skoro on skończył o 14 a jest 14:20 ( ma 30 km z pracy do domu) to pewnie pojechał do niej do domu kase zabrać. Ale w tym momencie drzwi otworzył i już nie była taka skora do rozmowy... 14:21 już jej nie było bo mąż ją z miejsca wyrzucił i powiedział, że ma więcej tu nie przychodzić.

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

A i ma do mojej mamy zadzwonić powiedzieć jak to jestem źle wychowana bo jej odpyskowałam ostatecznie Teraz brzmi to zabawnie ale nie było mi do smiechu

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 10:46   #2137
patulinka94
Zadomowienie

Beth co za babsko! Naprawdę straszna.

Kejka mam zwykłą kroplowke. Wcxlraj NaCl i podwojna dawka magnezu a dzis NaCl z czymś innym. Dużo mocniejsze bo dały mi też jakieś tabletki na serce bo że niby przy tej ktoplowce może być kołatanie serca...
Skurcze ranoialam regularne. Przy ok 20-30 minutach ok 15 skurczy które dochodziły do 50, ale były dla mnie dość bolesne. Najgorszy promieniejacy ból krzyża...
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-18, 10:48   #2138
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Beth kobieta nadaje sie do psychiatry, bez zartow..

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Patulinka na pewno wiedza co robia, skurcze przejda. Zobacz jakie ja mialam mocne i dalo rade powstrzymac. Kolatanie serca tez mialam. Bolesne czy nieprzyjemne? Bo ja czulam dyskomfort a nie bol. No widzisz, co szpital to inne zalecenia...

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 10:52   #2139
annihilate
Rozeznanie

Masakra Beth to brzmi jakby co najmniej schizofrenię miała!

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 10:53   #2140
GGI
Zakorzenienie

Betho jezusie drogi co za p i e r *** ta baba
Ona naprawdę musi się leczyć psychicznie i to poważnie mówię.
Tobie strasznie współczuje dziwie sie tylko że Ty jej nie wyrzuciłaś z domu!!!
POstawa mężą zainponował mi mężczyzna.
a Ty nastepnym razem nie wpuszczaj jej do domu udaj że Cię nie ma.
Stary 2016-02-18, 10:56   #2141
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
Musze sie pożalić przyszły wyniki moich nietolerancji - cały nabiał i jaja ...
Także wszystko co na mleku maśle śmietanie sery i jaja musze odstawić na pol roku i wtedy rotacyjnie wprowadzać raz na 4 dni

Dodałam Wam jedno zdj na FB z sesji brzuszkowej
Szkoda, ale po diecie na pewno przejdzie. Masło klarowane chyba przejdzie, bo tam białek mleka nie ma?

Cytat:
no ona jest chora psychicznie chyba bo ma takie dziwne akcje często i ja zazwyczaj to zlewałam ale teraz już nie dałam rady.
co powiedziała?
Beth- to wygląda niestety na ostra psychoze i jesli będzie dalej sie zaostrzac, to musicie ją niestety sądownie umiescić w psychiatryku i zacząć leczyć. Żeby nie zrobiła krzywdy sobie lub komus innemu. Przynajmniej to co mówisz- bo nie pierwszy raz piszesz, że ona ma urojenia przesladowcze. SZkoda, ze wyszło to teraz, ale na pewno musicie cos z tym zrobic- nawet dla własnego bezpieczeństwa.

Patulinka- pewnie dostałaś beta-mimetyki- najlepiej działąja na skurcze, ale powoduja przyspieszone bicie serducha. Trzymam kciuki za Was.

U mnie noc bez pobudek- od 23 do 6, więc luzik Czasu na spanie w dzień niestety nie mam

Jutro po poludniu bedzie luz moja siostra, wiec pewnie się odezwe dopiero w niedzielę, albo poniedziałek. Dzis zaliczyłam juz 2 godziny zakupów, a jeszcze nie wszytsko. Trzeba ogarnąc mieszkanie, ugotować i tak minie te kilka "wolnych" godzin bez starszego dziecka.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-18, 11:11   #2142
justyna_fli
Zadomowienie

Beth, co za koszmar Dobrze ze maz ja wywalil
Patulinka, ale sie narobilo... Dobrze ze jestes pod opieka. A Ty dostalas skurcze po zalozeniu krazka czy wczesniej juz mialas? Moze po prostu to reakcja na grzebanie przy szyjce i przejdzie zaraz

Zestresowalyscie mnie tym praniem Wstawione dzis rano biale, ladna pogoda ma byc caly dzien to wyschnie, mama mi rozwiesi jak sie upierze I zaczelam zbierac rzeczy do torby, juz wiekszosc mam. Bo dotarlo do mnie ze jestem w 34 tyg i za 4 tyg maly juz moze byc A ja w polu z praca i z przygotowaniami.
Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 11:15   #2143
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Beth kobieta nadaje sie do psychiatry, bez zartow..

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Patulinka na pewno wiedza co robia, skurcze przejda. Zobacz jakie ja mialam mocne i dalo rade powstrzymac. Kolatanie serca tez mialam. Bolesne czy nieprzyjemne? Bo ja czulam dyskomfort a nie bol. No widzisz, co szpital to inne zalecenia...
U mnie były bolesne. Dało się wytrzymać Ale bolało. Trochę mnie to wystraszylo bo jak ja dam radę z większymi skurczami i porodem...

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Beth, co za koszmar Dobrze ze maz ja wywalil
Patulinka, ale sie narobilo... Dobrze ze jestes pod opieka. A Ty dostalas skurcze po zalozeniu krazka czy wczesniej juz mialas? Moze po prostu to reakcja na grzebanie przy szyjce i przejdzie zaraz

Zestresowalyscie mnie tym praniem Wstawione dzis rano biale, ladna pogoda ma byc caly dzien to wyschnie, mama mi rozwiesi jak sie upierze I zaczelam zbierac rzeczy do torby, juz wiekszosc mam. Bo dotarlo do mnie ze jestem w 34 tyg i za 4 tyg maly juz moze byc A ja w polu z praca i z przygotowaniami.
Skurcze były wcześniej to moje częste twardmienie brzucha Ale nie były regularne i nie bolalo. Dziś rano bolesne i regularne...

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

A i pranie mój tz zaczął robić sam. Zosia się pcha i trzeba zacząć wcześniej tym bardziej że ja nie dam rady sama tego zrobić.
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 11:17   #2144
GGI
Zakorzenienie

Zakochałam się!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png poduchy.png (877,1 KB, 9 załadowań)
Stary 2016-02-18, 11:18   #2145
niulka_1985
Zadomowienie

Beth współczuję. Wychodzi na to, że moja teścicha w porównaniu do Twojej, to anioł. Od dziś przestaję na nią narzekać, serio.
Dobrze, że nie mieszkacie pod jednym dachem.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-18, 11:39   #2146
beth007
Zadomowienie

ona się leczyć nie pozwoli, teść siedzi w Norwegii, przyjeżdża dwa razy w roku na 2 tygodnie to ma w dupie. Tż mówi, że jej to się już zaczęło ładnych pare lat temu.

Nie wpuszczę już babska nawet jak nie będzie schizować. mam dość wrażeń

Ja ją wyrzucałam ale mi powiedziała ze nie jestem u siebie a ona do syna przyszła. A szarpać się nie będę przecież.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Beth współczuję. Wychodzi na to, że moja teścicha w porównaniu do Twojej, to anioł. Od dziś przestaję na nią narzekać, serio.
Dobrze, że nie mieszkacie pod jednym dachem.
Pod jednym dachem ? bym się chyba powiesiła...

Szanuj swoją widzisz zawsze może być gorzej

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Zakochałam się!
Ale cuda
Gdzie takie można dostać ?

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Fotografka wrzuciła jedno foto z sesji jako zapowiedź . Już się reszty nie mogę doczekać !
Wrzucam na fejsa do mojego albumu

Stary 2016-02-18, 11:42   #2147
madziara889
Zakorzenienie

Beth ta baba powinna się leczyć Jej zachowanie nie jest śmieszne tylko straszne.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 11:50   #2148
velika
Winter is coming

Beth ja to bym się jej bała, serio, bo to wygląda na poważny problem z głową... lepiej jej nie wpuszczaj jak jesteś sama bo jeszcze coś ci zrobi.
patulinka kroplówki muszą pomóc, dobrze, że jesteś w szpitalu!

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 11:53   #2149
beth007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Beth ja to bym się jej bała, serio, bo to wygląda na poważny problem z głową... lepiej jej nie wpuszczaj jak jesteś sama bo jeszcze coś ci zrobi.
patulinka kroplówki muszą pomóc, dobrze, że jesteś w szpitalu!
Jasne, nigdy więcej tego nie zrobię ! nie ma opcji

Stary 2016-02-18, 11:57   #2150
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Hej kochane
My leżymy w szpitalnym łóżku. Ciężko było zasnąć bo ciągle spinala się macica. Rano na ktg pisały się regularne skurcze które no dość silnie odczuwalam do tego ból podbrzusza i części krzyżowej kręgosłupa- tak jak miałam przy miesiaczce. Więc wczorajsza kroplowka z podwójną dawka magnezu nie pomogła. Teraz mam kolejną kroplowke i dalej dostaje sterydy w dupsko. Też boli...
Ojejuniu, to informuj na bieżąco trzymam kciuki by Zosia nie chciała już być po tej stronie jeszcze dwa miesiące będzie jej dobrz w brzusiu
Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Tez o tym pomyslalam
Podswiadomie pewnie gdzies jej to tkwi
hehehhe
no cóż jeżeli w mojej podświadomości gdzieś tkwią takie marzenia to maaasakra
Cytat:
Yhhhh... faktycznie coś z psychiką nei tak, to śledzenie, podejrzewanie wszystkich w około o takie rzeczy. To nie jest normalne
Najgorsze, że olewanie sprawy nie zakończy problemu - co będzie jak wam opieke naśle albo policje bo niby bijecie dzieci? Nie wiadomo co jej strzeli do głowy skoro takie historie wymyśla.
Cytat:
Zakochałam się!
PIEKNE!!!
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 11:58   #2151
Moniczki
Raczkowanie

A ja tak do Was z pytaniem jednym... już nie pamiętam czy był poruszany temat inhalatorów...??
Macie?
Kupujecie?
Moniczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 12:00   #2152
kropcia007
Wtajemniczenie

Mamusie kwietniowe - część V :-)

Trisdom tak klarowane mogę. Doczytałam musze na rok eliminacje zrobic

Dzisiaj dzien żalenia mała tak mi uciska na żołądek ze mam wymioty na końcu przełyku rano opuchnięte podniebienie i palce jak serdelki ze zgiąć nie mogę dobrze ze pierścionek zaręczynowy zdjęłam ...

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 12:01   #2153
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

beth jak Ty nosisz pod sercem bliźniaki to ja mam chyba czworaczki!!

Mikołaj <3
Stary 2016-02-18, 12:07   #2154
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moniczki Pokaż wiadomość
A ja tak do Was z pytaniem jednym... już nie pamiętam czy był poruszany temat inhalatorów...??
Macie?
Kupujecie?
Tak, kupiłam firmy diagnosis i dzięki niemu wygrałam z ich firmy termometr
Polecam, ja jak tylko smog jest i mam katar alergie - lub zaczynam byc chora - to po-inhaluje sie i przechodzi

UPDATE histori z wróżką
okazało się, że facet rzucił ją jak była w ciąży, znalazł sobie inną, wrócił do niej jak dziecko się urodziło i teraz się radzi wróżki bo nie wie z którą być
No ludzie to mają

Dobra zmykam, mam dziś dużo do załatwienia
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 12:07   #2155
kopycio
Rozeznanie

Cytat:
Velila wszystko oprócz tych produktów ja aż tak nabiału nie jem ale mleko do kawki czy kawałek serniczka lubiłam masła tez zawsze dużo dawałam. Wszystkie ciasta maja jaja lub mleko. Wiec teraz mięcho z warzywami kasze z owocami na sniadanie i czytanie wszystkich składów mnie czeka. Mleczna czekoladka tez musi sie ze mną pożegnać i lody bedzie cieżko ale dam radę ...
Ojej! Strasznie Ci współczuje, ja to bym sie zapłakała! Jestem strasznie mleczna Dobrze, że masz do tego takie podejscie..

Cytat:
co powiedziała?
że widzi moją kuzynkę pod blokiem w super aucie a ćpunami i ze ta kuzynka ją okrada, chodzi jej po domu itd. ( kuzynka z Krk i nie ma nawet prawka),
świadkowa podobno pieprzy się z jej mężem że jest dziwką a ja mam się z nią nie spotykać.
Jej rodzina na weselu się opiła bardzo bo mieszali wódkę z bimbrem... no ale według niej to ja i świadkowa ich otruliśmy bo rano nikt z jej rodziny nic nie pamiętał.dziwne faktycznie
Ja jestem nikim, nie moge robic tego co chce tylko sie mam jej słuchać bo nie zarabiam 4000 i nie mam mieszkania wiec nic mi nie wolno, nawet decydowac z kim sie spotykam.
MOja rodzina to podobno złodzieje sami i alkoholicy. Tu wybuchłam bo oszczerstwa już nabały siły to zaczełam odpowiadać.
takze wyszło, że ja też jestem złodziejem i ma nagrane jak jej mieszkanie przeszukuje Ze podobno byłam wczoraj rano w szpitalu odebrac za nią wyniki jej badań
Że ćpam i widziała mnie mega pijaną jak się wtedy z tż kłóciłam. Że mąż jest ze mną tylko dlatego że mu coś do napoju dosypuje, bo inaczej by na mnie nie spojrzał
Jestem dziwką i nadaję się tylko na ulice i tak pewnie skończę Dzieci na 100 % nie są mojego męża i ona zrobi badania po porodzie i udowodni. Ależ proszę bardzo
Mam kredyt studencki - a według niej mam długi i komornika na karku i mnie zamkną w końcu.
I ogólnie jakieś mniejsze inne wyzwiska w moją stronę... szkoda słów. tylko moze w moich słowach nie brzmi to tak źle ale uwierzcie ze cała się trzęsłam aż. Nawet kanał w Tv zmieniła sobie na serial bo to "jej"
Później nawet stwierdziła że męża namawiam by się do niej włamywać i skoro on skończył o 14 a jest 14:20 ( ma 30 km z pracy do domu) to pewnie pojechał do niej do domu kase zabrać. Ale w tym momencie drzwi otworzył i już nie była taka skora do rozmowy... 14:21 już jej nie było bo mąż ją z miejsca wyrzucił i powiedział, że ma więcej tu nie przychodzić.

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

A i ma do mojej mamy zadzwonić powiedzieć jak to jestem źle wychowana bo jej odpyskowałam ostatecznie Teraz brzmi to zabawnie ale nie było mi do smiechu
Dziewczyny maja racje. Nie wpuszczaj jej do domu! Ona jakaś chora jest.. Mąż zachował sie swietnie, ale wspolczuje takiej tesciowej.. Moze faktycznie się włamcie, pzzynajmniej wtedy będzie miała powody żeby tak Was oskarżać

Robie drugie zamowienie na gemini i juz mam 230 zl Jak mąż to zobaczy to chyba mnie
Zastanawiam sie nad tym katarkiem.. Brac? Macie? Boje sie, że go do odkurzacza trzeba podlaczyc
I w koncu zamowilam materialy, jak tylko przyjda zabieram sie za szycie)

Obwod brzucha
Tez sie zmierzyłam, a co! Zacne 107 cm

Edytowane przez kopycio
Czas edycji: 2016-02-18 o 12:08
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 12:08   #2156
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
co powiedziała?

ale z tego co pisałaś kiedyś że ją ktoś śledzi itp. to wychodzi że jednak jest chora psychicznie? no wiesz może ma jakaś schizofrenie czy cos? bo moja ciotka ma, leczy się i sa dni ze jest w miare ok a sa dni ze wlasnie opowiada takie bzdury o dziwka itp. zazdrosna jest o meza okropnie. Wiesz może rzeczywiście jest coś na rzeczy??
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 12:10   #2157
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Beth jak przeczytałam to co Ci tesciowa powiedziala to autentycznie sie porzygalam:/ wspolczuje ci, niezla z niej svka, skąd te historie jej sie tworzą? Nie ma swojego zycia tylko wam sie wpierdziela psycholka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-18, 12:11   #2158
lulka19
Zakorzenienie

Beth nic dodać nic ująć, Twoja teściowa nie jest normalna. Ja bym się od niej odcięła i nie wpuszczała nawet do domu

Rano miałam znowu za wysokie ciśnienie mimo tabletek, i już mnie to zaczyna denerwować. Jak coś to trzeba jechać po zmianę zaleceń
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 12:11   #2159
velika
Winter is coming

kopycio, ja kupiłam katarka. Też się trochę boję, ale słyszałam same pozytywne opinie. Na sobie jednak nie wypróbowałam
jak dla mnie to teściowa beth ma ewidentnie problem i to poważny, bo nikt normalny tak nie gada, ona ma jakieś urojenia.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 12:14   #2160
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez Moniczki Pokaż wiadomość
Macie?
Kupujecie?
Ja mam, bo jak zachorowałam 3 lata temu na zapalenie płuc to wylądowałam w szpitalu i wtedy zalecili. Każde choróbsko dróg oddechowych teraz tym leczę, ale nazwy Ci nie podam bo stoi u rodziców ale tak na zapas to bym nie kupowała, bo po co

Cytat:
Dzisiaj dzien żalenia mała tak mi uciska na żołądek ze mam wymioty na końcu przełyku rano opuchnięte podniebienie i palce jak serdelki ze zgiąć nie mogę dobrze ze pierścionek zaręczynowy zdjęłam ...
Biedna, trzymaj się jakoś
ale czemu podniebienie spuchnięte? dziwne to..
odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
Robie drugie zamowienie na gemini i juz mam 230 zl Jak mąż to zobaczy to chyba mnie
Zastanawiam sie nad tym katarkiem.. Brac? Macie? Boje sie, że go do odkurzacza trzeba podlaczyc
I w koncu zamowilam materialy, jak tylko przyjda zabieram sie za szycie)

Obwod brzucha
Tez sie zmierzyłam, a co! Zacne 107 cm
Gratuluję obwodu
A czego się boisz, odkurzacza hehe

tabaska ostro pojechałaś po teściowej beth :P
ale! Z doświadczenia wiem, że to nie jest zwykły "brak swojego życia" czy chęć uprzykrzenia życia innym...ona jest po prstu chora psychicznie. Mnie to śmierdzi psychozą....pogadaj z mężem beth bo tak jak Trisdom (chyba) pisała, leczyć to trzeba i to już...nawet przymusowo poprzez ubezwłasnowolnienie. Tacy ludzie są groźni nie tylko dla innych ale też dla siebie..

Mikołaj <3

Edytowane przez kejka90
Czas edycji: 2016-02-18 o 12:16
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości