![]() |
#2101 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Musze sie pożalić
![]() Także wszystko co na mleku maśle śmietanie sery i jaja musze odstawić na pol roku i wtedy rotacyjnie wprowadzać raz na 4 dni ![]() Dodałam Wam jedno zdj na FB z sesji brzuszkowej ![]()
#2102 | ||||||
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam to samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
cloche, gosiaczek - wzór bawełny w linku i w fotce poniżej. http://craftspot.pl/bawelna/171-tkan...-indianie.html Dzięki za pomoc! ![]() ![]() Wczoraj miałam męczący dzień - najpierw wizyta u położnej i wykład na temat połogu. OMG, a człowiek myślał, że po porodzie to z górki z dolegliwościami i utrudnieniami ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zadomowienie
|
Miałaś jakies objawy tej nietolerancji, ze robiłaś badania?
#2104 |
Zakorzenienie
|
Sny
Ja to już jakieś przegiecie!!! Snilo mi się 50 murzynów i miałam byc zona każdego z nich. I im tlumacze ze sie pomylili ze to oni mogą mieć wiele kobiet, a nie ze ja kobieta mam należeć do wielu mężczyzn. Przestraszyłam sie ze jak mnie tych 50 czarnych będzie"chciało" to w zyciu nie uda mi sie stad uciec. No koszmar zycia. Miałam jeszcze drugi sen :O tam gdzie szukam buty ślubne pojechalam sobie szpilki czarne uszyć takie zwykle do jeansów czy na rozmowę o prace, i tak mi uszyli żeby mnie mój koślawy paluch nie bolał (tal zresztą jak w ślubnych). Dzwonie po męża bo daleko to od Krakowa żeby po mnie przyjechał. No i wychodzę a ten zajeżdża jakimś wielkim białym autem cos ala hammer i mówi mi ze musi przetestować :O No i zjechalo sie masę jego znajomych (których nie znam:O) by oglądnąć auto i rozmawiali na jego temat używając takich mądrych motoryzacyjnych zwrotów których nie rozumiałam, cos o jakiś cylindrach i tłokach rozmawiali w tym aucie, o pojemności i maxymalnej prędkości ![]() No ale ten sen przynajmniej byl nornlany, tu mnie nikt nie chcial posiadać i gwalcic ! Bo z murzynami to dziękuję.
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
Oj, przegapiłam wczoraj swój początek 34 tygodnia :p
#2106 |
Rozeznanie
|
Haha Poli Twoje sny masakra
![]() ![]() ![]() Pampersy Ja mam jedną paczkę jedynek tylko, potem dokupimy dwójki ![]() ![]() Pranie To tak na oko jeszcze ze 4 mi zostały, a już ze dwa razy tyle zrobiłam :P chciałabym mieć wszystko szybciej zrobione żeby potem mieć świadomość, że już nic nie muszę bo wszystko gotowe :P tylko lenia mam strasznego do tego...
#2107 |
Rozeznanie
|
Zobaczcie co znalazlam w Rossmannie, krochmal do kapieli od urodzenia jako alternatywa dla emolium itp.
http://www.rossmann.pl/Produkt/Atope...8844,6401,6094
#2108 | ||
Winter is coming
|
a nie wiem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ineso gratuluję wizyty ![]()
![]() |
#2109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() SNY Myśmy wczoraj na wieczór oglądali A.I. Sztuczna Intelignecja (ten film jest taaaki słodki ![]() ![]() ![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes Edytowane przez Linaewen Czas edycji: 2016-02-18 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Boje się pisać żeby nie zapeszyć ale głowa przestała boleć w nocy ją czułam i to konkretnie ale usnęłam ze zmeczenia i do rana przeszło na szczescie. oby nie wróciło. Nadrobiłam Was od wczoraj i nie tylko ja fatalnie się czuje mam nadzieje ze te fronty przejda bokiem i już nie wrócą tylko nam super nastroje i samopoczucie ![]() Cytat:
![]() ![]() salud współczuje Ci choroby i samopo`czucia wracaj szybko do formy.. gosiaczek jak dobrze pamietam pisałaś że szwagier chciał kupić szumisia ale się nie chwaliłaś czy kupił chyba ze uciekł mi post.... czy my oczymś nie wiemy ![]() aaaa doczytałam już no to superowy kolejny prezencik od szwagra ![]() sunshine no cudnie ![]() ![]() MIniMonix dobrze że już w domq leż i kuruj się.... akinomka piękny brzusio dołączam się do pępuszka ![]() ![]()
![]() |
#2111 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe - część V :-)
Jeah znow przespalam cala nic z przerwa na siku o 6:20
![]() ![]() ![]() ![]() Kropcia co Ty? Masakra. Ja kiedys chorowalam na skaze bialkowa. Koszmar, ale na szczescie przeszlo... Akinomka super brzusio ![]() Poli te Twoje sny ![]() ![]() Gosiaczek mi wyskoczyla wczoraj na fejsie na tej stronce co wrzucilam ![]() ![]()
Mikołaj <3 01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3 Edytowane przez kejka90 Czas edycji: 2016-02-18 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe - część V :-)
Velila wszystko oprócz tych produktów
![]() ![]() ![]()
#2113 |
Zakorzenienie
|
GGI
Leżę i już myślę czy by nie iść nastawić prania :p ale korciiii
#2114 |
Rozeznanie
|
Jeju ja to chyba cały dzień dIsiaj będę spać... Mały też widać że dzisiaj ma śpiący dzień... wstałam umylam się i zamiast się rozruszać to położyłam się znów i na godzinkę prawie usnelam... wstaje coś zjem i chyba dalej w kime idę
![]()
#2115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po za tym wczoraj wzięłam drugą dawkę antybiotyku i jakoś po nim mi się chce straszeni spać. A co do snów i oglądania/czytania - no to by było normalne, bo tak zawsze miałam! A teraz to ja nie wiem skąd te debilne sny ![]() Cytat:
![]() I teraz czuję się super!
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2117 |
Wtajemniczenie
|
Poli prxyznaj sie ze marzy ci sie seks grupowy
![]() Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Witam z rana, ja jeszcze leże w łóżku
![]() Wczoraj zasnęłam około 22 i do 5 spałam jak aniołek, później półtorej godziny przerwy w spaniu i przysnęłam do 9.30 ![]() Cytat:
Z praniem muszę czekać na pralkę no i w końcu kupić proszek. Koszulę mam jedną z przypałową żyrafą. Apteki jeszcze nie zamówiłam, bo nie mają kilju rzeczy na stanie, które chcę, więc czekam. Kropcia współczuję ograniczeń. Ja bez nabiału bym umarła, to moje podstawowe jedzenie, mięso może nieistnieć. Poli Twoje sny są niemożliwe ![]() Edytowane przez madziara889 Czas edycji: 2016-02-18 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zadomowienie
|
Hej kochane
My leżymy w szpitalnym łóżku. Ciężko było zasnąć bo ciągle spinala się macica. Rano na ktg pisały się regularne skurcze które no dość silnie odczuwalam do tego ból podbrzusza i części krzyżowej kręgosłupa- tak jak miałam przy miesiaczce. Więc wczorajsza kroplowka z podwójną dawka magnezu nie pomogła. Teraz mam kolejną kroplowke i dalej dostaje sterydy w dupsko. Też boli... |
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hit z grupy na FB (mamy ) Babka pyta czy wierzyć wróżką, bo jej partner ZNOWU poszedł do wróżki i ta mu wywróżyła lepszą przyszłość - że będzie miał nowy lepszy związek i nowe dziecko z inną lepszą kobietą ![]() Może wróżka ma na niego chętkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zadomowienie
|
Kejka A tobie jakie skurcze pisały się na KTG?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Madzia a no pralka ważna rzecz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Rozeznanie
|
Patulinka dobrze, że jesteś pod opieką.
Gosiulka powinny być w rossmannie chyba te z canpol ![]()
#2126 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W tym szpitalu co ostatnio leżałam też mają WiFi. Byłam w wielkim szoku ale z jedzeniem już nie tak pięknie -choć nie najgorzej też ![]() Musze się pożalić bo wywołałam teściową chyba myslami. Pisałam wczoraj że mnie nie odwiedza to nagle odwiedziła i co ? I myślałam, że za chwilę urodzę... Tak mnie z równowagi wyprowadziła, że po pierwsze cała się trzęsłam, łzy w oczach miałąm, było mi mega słabo -kręciło mi się w głowie myślałam, że zemdleje... z tych nerwów brzuch mnie zaczął strasznie boleć w dole jak na okres ale taki ból już czułam więc jakoś się bardzo nie zestresowałam ale... po jakimś czasie ból wystąpił w okolicach pępka? taki przeszywający, kłójący i niedowytrzymania. Łapał i puszczał a ja się zwijałam z bólu. Myślałąm, że to skurcze czy coś bo brzuch jak kamień się wtedy robił. wziełam no spe, magnez i do łóżka, minęło dopiero wieczorem.... ![]() Mąż po powrocie z pracy jak zobaczył mnie w takim stanie to ją w ciągu minuty wyrzucił z mieszkania i kazał się nie pokazywać... co za babsko ![]() dziś już czuje się lepiej choć po tym co usłyszałam nastrój mam okropny i nic mi się nie chce....
![]() |
#2127 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podswiadomie pewnie gdzies jej to tkwi ![]() Cytat:
Dasz rade ![]() Powiedz mi- dostajesz zwykla kroplowke czy leci Ci magnez z pompy infuzyjnej? Podwojna dawke dostalam w 30 minut wtedy po przyjeciu do szpitala a pozniej przez 48 h bez przerwy lecialo z pompy- dawka ze strzykawy leciala 4h. Gdybym dostala w zwyklej kroplowce to zadzialalo y tylko na chwile- taka dostalam wtedy informacje od poloznej. Co do KTG to we Wrzesni mialam skurcze na poziomie 80 (nie wiem czego) gdzie max jest na wykresie zapis 100- i one trwaly dlugo bo okolo minuty. W calym 30 minutowym zapisie mialam wtedy 10 skurczy czyli 1 skurcz minute i 2 minuty spokoju. Ale z zaznaczeniem ze skurcze nie byly bolesne i byly idealnie rowne, nie narastaly. Jak przyjechalam do Wschowy to KTG zrobili mi dopiero po tej konskiej dawce magnezu co myslalam ze zjade z tego swiata. I wtedy w 30 minutowym zapisie mialam 4 skurcze na poziomie 60 z tego co pamietam. Nastepnegosnia rano (5:30) mialam juz tylko 2 a w kolejnych po jednym albo w ogole. Ale tak jak pisalam- 48 h bylam na "magnezie" , odlaczali mnie tylko zebym zrobila siku... A Tobie jakie skurcze wychodza? Wczoraj na SR podkreslala babka ze jesli skurcze nie narastaja to po prostu macica cwiczy i sa to skurcze nieefektywne- czyli nie powinny powodowac rozwarcia i skracania szyjki. ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Gosiulka majtki sa w ross teraz w promocji z karta rosne ![]()
![]() |
#2128 |
Zadomowienie
|
Gosiulka wydaje mi się, że są. Ja mam ich od cholery. ... Zamówiłam sobie na all razem z innymi artykułami higienicznymi, a drugą paczkę (6szt) mam przez oszustwo z Auchan. Tzn kupowałam biustonosz do karmienia, sprawdziłam pierwsze opakowanie z wieszaka, było ok, wiec wzięłam 2. W domu okazało się, że ktoś z tego drugiego opakowania wyjął biustonosz, a wsadził paczkę majtek poporodowych
![]() Pieluchy Ja mam 2 paczki rozm. 1. Jedną z Pampersa 43 szt oraz jedną z Babydream 28 szt z wycięciem na pępek.
#2129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mało ruchów to raczej po 36 tyg, a teraz to idealny czas na wypychanie, pełzanie itd. ![]() Cytat:
Aaa współczuję ![]() Zdjęcie cudne! Ja tez miałam KTG, ale u mnie skurczy brak. Max 15%... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Wtajemniczenie
|
Beth co takiego pipa powiedziala?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.