Sierpnióweczki 2016! Część II. - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-18, 13:48   #1591
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.

A ja się nie boję, ja chcę, żeby poszła w górę. Wczoraj 53 kg
Stary 2016-02-18, 13:49   #1592
slo_nk_o
Raczkowanie

Dziewczyny a jak będę mieć tą bazę i fotelik to później dopasowywać do fotelika wózek? też jestem ciemna z tym
slo_nk_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 13:50   #1593
TinkerrBell
Zadomowienie

Dziewczyny które już miały SN, jak szybko doszlyscie do siebie? Bo ja już zumbe planuje😜
Stary 2016-02-18, 13:52   #1594
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
No własnie. Na początek moze nic nie być, a pozniej bach i wielka i otluszczona
Tak ciezko pracowalam nad tym by schudnąc 10 kg, a teraz pewnie mi wróci jak znam życie.
Dla mnie tez nie jest zdrowo zeby przytyć szczególnie dlatego, ze czytałam o problemach z cesarką. Rana gorzej sie goi jak ma sie duzo tkanki tluszczowej. Nie chcialabym cale pol roku jak nie dluzej walczyć z bólem bo przez moj tluszcz.
Takze bardzo, ale to bardzo chcę rodzić sn. Boje sie powikłań po cc.
Musisz się nastawić, że raczej te 10kg wróci. Ale to jest zupełnie inna sytuacja, musimy przytyć w ciąży Niestety CC i otyłość się nie lubią.

Cytat:
Napisane przez shybuya Pokaż wiadomość
Nie dziwie się

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez slo_nk_o Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak będę mieć tą bazę i fotelik to później dopasowywać do fotelika wózek? też jestem ciemna z tym
Chyba tak będzie najwygodniej jest bardzo dużo adapterów by fotelik też pasował do wózka, więc bez większych problemów coś znajdziesz

Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość
Dziewczyny które już miały SN, jak szybko doszlyscie do siebie? Bo ja już zumbe planuje😜
Ładnie wybiegasz do przodu
Stary 2016-02-18, 13:54   #1595
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
zaraz Ci dziewczyny napiszą bez ciąży miały większy
i nadal twierdzę, że jesteś chudzinka..

dzięki, wszystko co napisałas to dla mnie nowość.. i na to, że potem fotelika się nie wypina tak często też bym nie wpadła

Cześć Agnieszka.. mocz warto powtórzyć, kasia_ ruda pisała chyba o tym jak oddać mocz do badania, żeby wynik był wiarygodny..poszukaj na watku..mam nadzieję, że będzie dobrze u Ciebie..

po to jesteśmy, pisz wszytsko co Ci przyjdzie na mysl i tyle

ale Ci trujemy..ehh.. stawiam wirtualną kawkę w przeprosiny

Noszenie drugiego fotelika z bobasem w srodku to ze 20 kg pewnie :P te foteliki po 13 jg nie mają w ogóle funkcji nosidełka. Już ten pierwszy fotelik szybko zaczyna się robić naprawdę ciężki jak dziecko zaczyna przybierać na wadze. Jak Młody miał z pół roku,to musiałam się ostro zmachać, zanim go doniosłam do samochodu :/

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 13:55   #1596
Aniol1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniula83 Pokaż wiadomość
Ja z chęcia chciałabym się rozjeżdżać ale z trybem pracy mojego męża to raczej nie jest możliwe ,po drugie od września zacznie sie szkoła mojego pierworodnego bo idzie do pierwszej klasy więc fotelik będzie na prawde potrzebny tylko raczej na wyjazdy typu większe zakupy ,a i jeszcze dodam że mąż ma zamiar dopiero teraz zdać prawko bo jeszcze nie ma a ja miałam iśc teraz ale jakoś zrezygnowałam nie chciałam narzucać sobie dodatkowego stresu teraz .

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

A co w tym foteliku nie jest bezpieczne ?

A dodam tylko że mój mąż jest jedynym żywicielem naszj rodziny na jego córke żadnych alimentów nie dostajemy ani nic ja nie mam żadnych dochodów więc nie stac mnie dodatkowo wydać ponad 400 zl za pożądny fotelik na ten moment.

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Widziałam te Maxi Cosi ale koszt ich to 550 zł no mnie niestać niestety
Nie mam zamiaru tobie w finansach siedzieć wiec napisze jak ja to sobie obmysliłam ;D , zamiast kupować droższy wózek szukam takiego do 1100zł , a fotelik maxi cosi można kupić juz za ok 450 zl wiec razem nie wychodza juz tak drogo (albo nawet uzywany fotelik bedzie jeszcze taniej). Wózek u mnie to narazie Bebetto nico plus koszt z neta to ok 1099zł - znajome chwalą spacerówke bardzo z tego modelu, a gondola też brzydka wg mnie nie jest. Może była by to jakaś alternatywa dla was?
Aniol1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 13:59   #1597
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:

W razie gdyby wózek nie pasował, to można dokupić adaptery do stelaża. Na pewno są takie do fotelików maxi cosi

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Dziewczyny które już miały SN, jak szybko doszlyscie do siebie? Bo ja już zumbe planuje

Po zdjęciu szwów (6.doba) już normalnie funkcjonowalam, ale z takim wysiłkiem to poczekałabym te 6tygodni do końca połogu. Jednak przecież się krwawi jeszxze, organizm osłabiony.

kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 14:03   #1598
Talantea
Zakorzenienie

Mi sie juz w glowie kreci od czytania o tych fotelikach. Chcialabym taki zeby mozna bylo wpiac do stelarza, bardzo wygodne jak chce sie pojechac na szybkie zakupy, nie trzeba taszczyc calego wózka.
Na szczescie u mnie samochód stoi prosto przed domem wiec daleko nie bede nosiła fotelika.
Bede patrzyła na uzywane zestawy 3 w 1. Chyba ze nie bede mogła znalezc to przynajmniej kupię tanio 2w1 i dokupie nowy fotelik, który bedzie pasował do stelarza.
Wszędzie jezdzimy samochodem wiec fotelik to podstawa.

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 14:04   #1599
virginia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shybuya Pokaż wiadomość
Komu dobrze

Cytat:
Napisane przez Sylwia5789 Pokaż wiadomość
hej dziweczyny !
BYłam dzis na badaniu genetycznym dokładnie u mnei wyliczono 12tydzien i 6 dni mały ma 6,7cm
Byłos uper w koncu zobacyzłam moja dzidzie w 4D podaczas badania trzymał rączką pępowiny i skakał
Lekarz też powiedział ze na 60-70pro moze okreslic płec dziecka i powiedział ....chłopczyk Gin stwierzdził ze mały to okaz zdrowia raczki nóżki wszytsko na miejscu serduszko prawidłowo bije , przepłwy tez prawidłowy, mózg rozwiniety prawidłowo widoczny pecherz moczowy,żoładek itd, kość nosową tez mamy i przeziernosc karku wyszła nam 2,1 ja sie troche zmartwiłam i nadal to robie bo czytałam na innych forach ze niektorzy maja 0,5 ale lekarz powioedział ze nie mam potrzeby robienia testu PAPA bo on nie stwierdza wad genetycznych i nroma jest do 2,5. A wam jak wyszło?
gratuluję chłopczyka!!!

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
właśnie sobie uświadomiłam, że "podglądam Was", a sie nie przedstawiłam.
Mam 36 lat, jestem w ciąży dziś wychodzi 13+4 TP 21.08. Lekarz twierdzi, że czekamy na chłopca. To moja 3 ciąża. 2 pierwsze skończyły się dosyć szybko bo pierwsza w 3-4 tyg, a druga w 18 tyg.
Od jakiegoś czasu przebywam na zwolnieniu lekarskim.
Życzę Wam dziś miłego i spokojnego dnia.
Witaj . Przykro mi z powodu Twoich przejść ale teraz na pewno będzie już dobrze! Napisz coś więcej o sobie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
dobrze, że zostawiliście ją jeszcze w domu, niech się wykuruje do porządku
dzięki!

Cytat:
Napisane przez Nadia_2 Pokaż wiadomość
Mam do Was dwa pytania być może to już było ale nie jestem w stanie wszystkiego zapamiętać.

1. Czy pijecie kawę? Jeśli tak to jaką, ile? Co mówią Wasi lekarze?

2. Czy pijecie ok 1,5l wody dziennie?
ad 1. na początku w ogóle nie piłam bo zupełnie mi nie podchodziła ale ostatnio przy tym niskim ciśnieniu nie daję rady i piję 1, czasem 2 dziennie, z mlekiem. Myślę, że taka ilość nie zaszkodzi.
2. Szczerze to nie pilnuję, żeby to było dokładnie 1,5l. Piję tyle na ile mam ochotę.
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 14:04   #1600
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
W razie gdyby wózek nie pasował, to można dokupić adaptery do stelaża. Na pewno są takie do fotelików maxi cosi

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Po zdjęciu szwów (6.doba) już normalnie funkcjonowalam, ale z takim wysiłkiem to poczekałabym te 6tygodni do końca połogu. Jednak przecież się krwawi jeszxze, organizm osłabiony.

Szkoda
Moja instruktorka do mnie ostatnio pisała dlaczego mnie nje ma już tak długo. Ale bym sobie potańczyla...
Stary 2016-02-18, 14:06   #1601
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Orange_tree1 Pokaż wiadomość
Insytutowi Matki i Dziecka słabo ufam. Rekomendują oni tzw "Petitki Lubisie" w których na drugiej pozycji znajduje się syrop glukozow-fruktozowy :/
Także chyba też robią niezły interes na wstawianiu swojej rekomendacji na różne produkty sponsorów ...
a widzisz, nie wiedziałam

Cytat:
Napisane przez Agnieszka257 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!może wreszcie się ujawnie.Od początku was czytam ale napisać to już ciężko mi.zawsze coś lub ktoś przeszkodzi w napisaniu.
Mam na imię Agnieszka 33 lata i mam synka 2,5l i jest niezłym rozrabiaką.
to moja 4 ciąża 2 poroniłam.Jestem w 15 tyg bardzo się martwie bo od samego początku zawsze się coś dzieje,najpierw plamienia a teraz wyniki moczu są okropne. niewiedziałam że są takie złe.jutro do lekarza się wybieram ztymi wynikami.
pozdrawiam dziewczyny
Witaj Fajnie, że się ujawniłaś. Zostań z nami na dłużej!

Cytat:
No no, cos juz widac

Witaj Bedzie dobrze, najwazniejsze to pozytywne nastawienie

Zrobilam sałatke makaronową, juz dawno za mna chodziła i postanowiłam tez zdrowiej sie odzywiać.
Jestem niegrzeczna i wcinałam czekolade ostatnio
Makaron, kukurydza z puszki, papryka, szczypiorek, troche sera zoltego, majonez. Wiem, wiem, ze super zdrowo z tym majonezem nie jest, ale bez niego pewnie by mi nie smakowało. Przynajmniej podjęłam lepszy kierunek i jestem z siebie dumna

Musze sie pilnować, chociaz waga narazie stoi w miejscu to nie moge przesadzić bo pewnie niedlugo poleci w góre.
Oo fajna sałatka zamień makaron na pełnoziarnisty i od razu będzie zdrowiej Też może coś wykombinuję w najbliższym czasie, żebym miała co podjadać w ciągu dnia A słodyczami się nie przejmuj... ja codziennie coś słodkiego muszę zjeść dzisiaj np idę ze znajomą na szarlotkę na ciepło z bitą śmietaną i lodami a już wszamałam 2 ciastka

Co gotujecie? U mnie bitki ze schabu z kaszą gryczaną i ogórkiem
Stary 2016-02-18, 14:06   #1602
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda
Moja instruktorka do mnie ostatnio pisała dlaczego mnie nje ma już tak długo. Ale bym sobie potańczyla...
Ja to tesknie za jazdą rowerem Kiedys byłam na zajeciach tanecznych, ale instruktorka kiepska wiec zrezygnowałam

DobraDusza88

Taki deser dobrze brzmi Ja ostatnio patrzylam sie za lodami. W domu są, ale czekoladowe, akurat nie za bardzo lubie.

Edytowane przez Talantea
Czas edycji: 2016-02-18 o 14:09
Stary 2016-02-18, 14:08   #1603
gosiaczkam
Raczkowanie

Za rowerkiem i ja tesknie. A w czerwcu mialam przez Alpy do Wenecji na nim jechać a tu plany trzeba odłożyć na kilka ładnych lat
gosiaczkam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 14:12   #1604
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczkam Pokaż wiadomość
Za rowerkiem i ja tesknie. A w czerwcu mialam przez Alpy do Wenecji na nim jechać a tu plany trzeba odłożyć na kilka ładnych lat

Ja az tak ekstremalnie nie jezdziłam, bardziej tak miejsko, ale uwielbiam to uczucie jak sobie szybko jade.

Stary 2016-02-18, 14:16   #1605
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
a widzisz, nie wiedziałam

Witaj Fajnie, że się ujawniłaś. Zostań z nami na dłużej!

Oo fajna sałatka zamień makaron na pełnoziarnisty i od razu będzie zdrowiej Też może coś wykombinuję w najbliższym czasie, żebym miała co podjadać w ciągu dnia A słodyczami się nie przejmuj... ja codziennie coś słodkiego muszę zjeść dzisiaj np idę ze znajomą na szarlotkę na ciepło z bitą śmietaną i lodami a już wszamałam 2 ciastka

Co gotujecie? U mnie bitki ze schabu z kaszą gryczaną i ogórkiem
Za tą szarlotke masz bana😜
U mnie dziś grochowka

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiaczkam Pokaż wiadomość
Ja miałam plan za dwa lata z Tztem pojechać do.PL na rowerach. Też się nam plan trochę zmienił
TZ dalej jeździ a ja tyljo się patrzę na ten mój ziomek
Stary 2016-02-18, 14:18   #1606
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
]

DobraDusza88

Taki deser dobrze brzmi Ja ostatnio patrzylam sie za lodami. W domu są, ale czekoladowe, akurat nie za bardzo lubie.
dobrze brzmi, a jak smakuje!

Cytat:
Za tą szarlotke masz bana😜
U mnie dziś grochowka[COLOR="Silver"]
To dodam jeszcze, że to nasz praktycznie comiesięczny rytuał Ojj ale bym zjadła taką dobrze doprawioną grochówkę... dobrych kilka lat nie jadłam
Stary 2016-02-18, 14:26   #1607
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
No no, cos juz widac

Witaj Bedzie dobrze, najwazniejsze to pozytywne nastawienie

Zrobilam sałatke makaronową, juz dawno za mna chodziła i postanowiłam tez zdrowiej sie odzywiać.
Jestem niegrzeczna i wcinałam czekolade ostatnio
Makaron, kukurydza z puszki, papryka, szczypiorek, troche sera zoltego, majonez. Wiem, wiem, ze super zdrowo z tym majonezem nie jest, ale bez niego pewnie by mi nie smakowało. Przynajmniej podjęłam lepszy kierunek i jestem z siebie dumna

Musze sie pilnować, chociaz waga narazie stoi w miejscu to nie moge przesadzić bo pewnie niedlugo poleci w góre.
Talantea muszę być brutalna, ale w twojej sałatce poza papryką, no i szczypiorkiem nie ma nic zdrowego
Cytat:
o boże..o tym to nie pomyślałam
Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Noszenie drugiego fotelika z bobasem w srodku to ze 20 kg pewnie :P te foteliki po 13 jg nie mają w ogóle funkcji nosidełka. Już ten pierwszy fotelik szybko zaczyna się robić naprawdę ciężki jak dziecko zaczyna przybierać na wadze. Jak Młody miał z pół roku,to musiałam się ostro zmachać, zanim go doniosłam do samochodu :/

no widzisz jak się nie ma takich doświadczeń to nawet do głowy to nie przyjdzie..przynajmniej mi
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 14:30   #1608
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Talantea muszę być brutalna, ale w twojej sałatce poza papryką, no i szczypiorkiem nie ma nic zdrowego
Wiem, dlatego mówiłam, ze sie staram chociaz wiem, ze nadal to super zdrowe nie jest.

Od kiedy jestem w Polsce ciezko mi trzymac zdrową diete, wszystko jest 'inne' :/ w domu mialam juz wszystko obcykane z produktami, czytalam kazda etykiete i wybieralam najbardziej zdrowe rzeczy, a teraz wszystko szlag trafił :/ Szczególnie, ze ja sama nie gotuje tak czesto i nie mam kontroli.
Jak tylko bede u siebie w domu wróce na własciwą drogę. :p TZ tez mnie bedzie pilnował.

Edytowane przez Talantea
Czas edycji: 2016-02-18 o 14:36
Stary 2016-02-18, 14:38   #1609
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, dlatego mówiłam, ze sie staram chociaz wiem, ze nadal to super zdrowe nie jest.

Od kiedy jestem w Polsce ciezko mi trzymac zdrową diete, wszystko jest 'inne' :/ w domu mialam juz wszystko obcykane z produktami, czytalam kazda etykiete i wybieralam najbardziej zdrowe rzeczy, a teraz wszystko szlag trafił :/ Szczególnie, ze ja sama nie gotuje tak czesto i nie mam kontroli.
Jak tylko bede u siebie w domu wróce na własciwą drogę. :p TZ tez mnie bedzie pilnował.
najważniejsze, że się starasz..napewno u siebie będzie Ci łatwiej.. nie można też się zmuszać, bo to nie da żadnych efektów.. ja staram się jeść zdrowo, ale smacznie.. jak zjem coś fee to nie panikuję i łatwiej przebaczyć sobie "grzech" jak na co dzień je się ksiązkowo
Stary 2016-02-18, 14:42   #1610
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
najważniejsze, że się starasz..napewno u siebie będzie Ci łatwiej.. nie można też się zmuszać, bo to nie da żadnych efektów.. ja staram się jeść zdrowo, ale smacznie.. jak zjem coś fee to nie panikuję i łatwiej przebaczyć sobie "grzech" jak na co dzień je się ksiązkowo
Lepsze to niz głodować bo nic nie smakuje tak mialam troche na początku. Otwierałam lodówke i zamykałam bo nic do mnie nie przemawiało i siedziałam głodna Bunt.
Moze tez przez fakt, ze czułam sie jak w wiezeniu, nie chciałam przyjezdzac do Polski tak bardzo, ale wiedziałam, ze dla dobra dziecka to najlepsze wyjscie. Taki wewnętrzny konflikt.
Teraz jest lepiej, przyzwyczaiłam się.

Stary 2016-02-18, 14:46   #1611
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Lepsze to niz głodować bo nic nie smakuje tak mialam troche na początku. Otwierałam lodówke i zamykałam bo nic do mnie nie przemawiało i siedziałam głodna Bunt.
Moze tez przez fakt, ze czułam sie jak w wiezeniu, nie chciałam przyjezdzac do Polski tak bardzo, ale wiedziałam, ze dla dobra dziecka to najlepsze wyjscie. Taki wewnętrzny konflikt.
Teraz jest lepiej, przyzwyczaiłam się.
No tego, jeden z najnormalniejszych objawów ciąży Długi czas jadłam bułki pszenne z masłem, bo nic innego nie wchodziło
Stary 2016-02-18, 14:49   #1612
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Ja teraz uwielbiam paprykarz.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 14:50   #1613
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
No tego, jeden z najnormalniejszych objawów ciąży Długi czas jadłam bułki pszenne z masłem, bo nic innego nie wchodziło
Pewnie tak. Ja jadlam jogurty owocowe bo gin mi kazał jak mu powiedziałam, ze nie mam zupełnie apetytu.
Tak samo jak nakazał mi jedzenie galaretek miesnych ze względu na kolagen.

Stary 2016-02-18, 14:57   #1614
zonamojegomeza
Zakorzenienie

A ja jogurtów nie mogę z powodu zgagi. I nawet nie próbuję.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-18, 14:58   #1615
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Ja teraz uwielbiam paprykarz.
U mnie w szpitalu dają na kolacje coś a'la paprykarz i jest pyszny
Stary 2016-02-18, 15:01   #1616
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w szpitalu dają na kolacje coś a'la paprykarz i jest pyszny
uuuu dawno nie jadłam moze jak bede widziala gdzies to kupie.

Stary 2016-02-18, 15:10   #1617
tija93
Zakorzenienie

To ja czekam na policje. Dzwoniłam, bo sąsiedzi znowu się poczuli za swobodnie. Od 2h bas słychać, teraz doszła muzyka. Oby grali jeszcze jak przyjadą.
Stary 2016-02-18, 15:14   #1618
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
To ja czekam na policje. Dzwoniłam, bo sąsiedzi znowu się poczuli za swobodnie. Od 2h bas słychać, teraz doszła muzyka. Oby grali jeszcze jak przyjadą.
Ciekawe czy cos im zrobią, w koncu teraz to nie cisza nocna.
Pewnie tyle co powiedza zeby sciszyli i tyle.

Stary 2016-02-18, 15:19   #1619
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe czy cos im zrobią, w koncu teraz to nie cisza nocna.
Pewnie tyle co powiedza zeby sciszyli i tyle.
Ogólnie po ostatnim zgłoszeniu dowiedzieliśmy się, że mamy zgłaszać mimo, że ciszy nocnej nie ma. Teraz jak np. przyjadą i będzie cicho to tylko pójdą i zwrócą im uwagę. A jak nadal będzie głośno jak przyjadą to tamci mogą dostać mandat. Ogólnie zgłaszanie jest ważne, bo za którymś razem jest dalsza interwencja, nie tylko pouczenia i mandaty. Ogólnie ja nie mam nic przeciwko, niech sobie słuchają ale bez basów. Tego nie da się wytrzymać. Niesie się tak do nas, że ja wyłączyłam tv, bo nie dało się i jednego i drugiego słuchać.
Stary 2016-02-18, 15:20   #1620
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
też tak miałam..głód i zero ochoty na cokolwiek..
jak sąsiedzi?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości