|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 20+ cz. II
musimu pomyśleć ile nas będzie, później obierzemy miasto z którego najwięcej będzie ochotniczek i pojedziemy tam, bądz spotkamy się po drodze!
dziewczyny ja chce się z wami spotkać! bez dwóch zdań !!!!!!!!!
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
JA TEŻ , JA TEŻ !!!
oki zamykam kompa i lecę zaraaz papapapapapapapapa ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to na początek...JA
|
|
#3664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No i avatarek też jak najbardziej niepowtarzalny ![]() Cytat:
Cały czas walczę
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, ja uciekam. odezwe sie pozniej
|
|
|
|
#3667 |
|
Wtajemniczenie
|
na drugi początek JA - Żory, jak co to Oreganka jedzie ze mną (ha juz nawet zadecydowałam za nią) - mam nadzieje że się nie pogniewa.
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem chętna
ale zimą na pewno trudniej będzie coś zorganizować ![]() Latem byloby znacznie łatwiej.
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
![]() proponuje Olsztyn bo ja stad jestem i ogolnie wszystkie bedziecie mialy jednakowo daleko ![]() ![]() a tak poza tym to witam po dlugiej przerwie |
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, co tam u Ciebie?
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
no coz u mnie duzo...studia, kurs , drugie studia
siatkowka, imprezy na retro..nie mam sily ani czasu na nic...![]() ostatnio poszalałam pare godzin na parkiecie a dzis zapowiada sie powtorka wiec powolutku do przodu,,nadal jestem z moim Podrzutkowatym szczesciem...cos ostatnio wpominal o jakichs zareczynach normalnie przerazajace
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
ines bidulko szkoda że musiałaś wracać
ale jescz nie cała godzinka i do domciu ![]() guantanamera witamyy!!! jakie prerażające przecież nie musicie od raz pod ołtarz i rodzina dzieci możecie pobyć narzyczeństwem no to widzę że ładnie balujesz , ja też chcę a właśnie jak tam liczenie głosów ci poszlo ??
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
serdecznie zapraszam na bloga bo tam wszystko opisalam
![]() ![]() : haha tragedia normalnie
|
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam do domu, i mama mnie uraczyła podsmażanymi pierogami z kapustą i grzybami
I w pracy to ciacho i czekoladowy vukierek Ciacho tylko poskubałam, ale pierogi to był mus Oj, od jutra dieta, oj dieta Ja też w sklepie zaczynałam I ta praca fajna była, podobała mi się praca z ludzmi, kontakt z nimi, doradzanie. Mile to wspominam. Poza tym, ja zawsze miałam szczęście do dobrych szefów ![]() Navi, gratulacje kochana - życzę Wam stu lat!!!!! Szczęścia i mnóstwa miłości. Żebyście się kochali do końca życia i o jeden dzień dłużej
|
#3675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczyny jestem padnięta, ale zaraz walnę sobie kawę i wio do nauki no właśnie w pracy znowu zaczęłam kawę pić, tak z nudów każdy dzień w tej pracy zniechęca i przeraża mnie jeszcze bardziej vibesko mnie też mama uraczyła zapiekanymi naleśnikami z serem i szynką w panierce, totalna masakra, a w wykonaniu mojej mamy to już bomba kaloryczna, ale to jest tak pyszne że nie mogłam się oprzeć, tym bardziej że byłam przepotwornie głodna
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się dzisiaj szybciutko dojechało do domu
normalnie taki cwaniak się ze mnie na drodze zrobił, że aż sama się nie moge nadziwić . Ale dziś z niepokojem zauważyłam, że jak wychodze z pracy to już się zaczyna robić ciemno... Za tydzien już pewnie będzie mrok ![]() Ja na obiad mam tylko zupę pomidorową brat mi podstawił pod nos...Zjem, odpocznę chwilę i jadę na spontaniczne spotkanko z nasza wizażową Reną
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
mnie znowu smaki na słodkie nachodzą
na szczęście co do słodyczy jestem wybredna ines ale za tydzień to już czas zmieniają, w ostatni weekend października chyba wiecie co mi dzisiaj wpadło w ręce- zagęszczane mleko w tubce, kojarzycie ten zabójczo słodki smak? mi to przypomina smak z dzieciństwa
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co jest główną przyczyną? Zbyt poważne zadania, obowiązki? Czy może otoczenie/ludzie? Czy... wszystko na raz? Ja przyznam że ostatnio trochę odpuściłam, przestałam sie wszystkim przejmować. Ale jutro muszę iść na rozmowę z szefem, w związku z wykonamiem pewnego zadania i bardzo sie boję ![]() Ja tam się nauczyłam że trzeba wykonywać swoje obowiązki, patrzeć swojej roboty i nie wychylać się. A te naleśniki ![]() Nie wiem czy ktokolwiek by sobie odmówił Cytat:
Wieki całe nie jadłam moje ulubione o smaku toffi mmmm......A mnie tata teraz właśnie przywiózł dwie reklamówki przepysznych ogromnych jabłwk malinówek. Są tak czerwone że aż bordowe a słodziutkie mniami, mówię wam, ja jestem jabłkowa dziewczyna, uwielbiam ![]() Cytat:
![]() Właśnie, jak ja będę z pracy wracać to też zaraz ciemnica będzie Masakra, najgorszy okres przed nami..... A moja siostra dziś w upale szła do pracy - 32 stopnie
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
ja tu pędzę z nowiną, że zdjęcia będą i wogóle a tu pustki
jestem w trakcie skanowania, ale to długo schodzi będę wklejać po trochu![]() wiecie co? a może będę wysyłać Wam na maila, chyba będzie lepiej i dla mnie bezpieczniej a więc o adresy proszę
|
#3681 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
już mnie 30+ od szpiegów wyzywają, ale dziś przypadkiem mi wyszło mam nadzieję, że pozwolisz mi się obejrzeć 2brewki(małpa)gmail.com
|
|
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze 2 zdjęcia zeskanuje i pójdzie pierwsza tura
|
|
#3683 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie drogie panie
wiem, że jestem niedobra bo nie mam czasu się odezwać i ciężko z dostepem do kompa ale nie skreślajcie mnie jeszcze plizzzz ![]() bardzo Was przepraszam |
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3685 | |
|
Raczkowanie
|
upi
Cytat:
że nie mam czasu wogóle ale lubić Was wszystkie nie przestałam!! Praca zajmuje mi strasznie dużo czasu z moim TŻtem widuje się rzadko i wszystko jakoś tak bezsensu :/ mam nadzieję że się wszystko jakoś ułoży
|
|
|
|
|
#3686 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tam potworki?
|
|
#3688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam takiego Wiktora który ma 2 latka jeszcze ma pieluchę i chodzi ze smoczkiem ale jestem w nim zakochana jest śliczny i mądry,dziś nie chciał wyjść z przedszkola ale to chyba jakaś epidemia bo codziennie są płacze i krzyki jak mamy przychodzą po dzieci bo one nie chcą wychodzić szkoda tylko,że kasa marna ale w domu tego nie wysiedzę ![]() sweet czekam na fotki!! Muszę koniecznie zobaczyć
|
|
|
|
|
#3689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jajajajajajaaa chce !!!! siwa-bmw@wp.pl Oreganko jak miło - nie boisz się jechac z największym piratem drogowym! Guanta _ Paula jak dobrze że się odezwałaś! dziś myślałam o Tobie i nawet napisałam "gdzie się podziewasz" ale tego posta mi nie dodało ???? więc pewnie sobie pomyślisz, że nikt się tu o Ciebie nie dop~ytuje. aaa Oreganko jutro jade do Rybnika, na plac wolności 2, do studia tatuaży "prykas&gizol" na poprawkę aaaahhhh na godzine 10:00, ale Ty pewnie bedziesz w pracy. huuuu szkodaBamsia - jak miło, że nas odwiedziłaś sweet Ty sie tam nie obijaj z tymi fotami, ja chce je dziś widzieć ![]()
|
|
|
#3690 |
|
Raczkowanie
|
coś tak nawet kumają ale uczę je tylko pojedynczych słówek, z tymi piosenkami nie miałam jeszcze czasu żeby pokombinować :/ więc narazie lecę ze słówkami ale biorę kilka pomysłów na zabawy z ty stron które dostałam od Ciebie
Niestety nie potrafię wrócić na drogę dietowania a patrzeć na siebie już nie mogę ale co tam dam radę muszę się konkretnie zmobilizować i jakoś poleci ![]() ka.si sweet bamsia@o2.pl |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

-3 za mną 

już mnie 30+ od szpiegów wyzywają, ale dziś przypadkiem mi wyszło