Mamusie czerwcowe 2016 cz.3 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-19, 19:19   #3511
Weronia93
Rozeznanie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.3

Cytat:
Napisane przez K_a_s_i_a_86 Pokaż wiadomość
Czyli jutro wolna sobota a nie dzień mopa

Ja właśnie ogarnęłam łazienki, wcześniej kuchnie a teraz czas na relaks przy breaking bad polecam ten serial do obejrzenia jesli nie ogladalyscie my z TŻtem wieczorami oglądamy pi kilka odcinków
W końcu wolna sobota ale jutro impreza pracownicza więc nie taka wolna wybieram się z męże
Stary 2016-02-19, 19:20   #3512
motylek1984
Zadomowienie

Wiadomo, u mamy też dobrze, ale jednak u siebie najlepiej, tym bardziej, że w przyszłym tygodniu będzie malowanie na dole i spedze u niej dłuższy czas.
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 19:21   #3513
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Wiadomo, u mamy też dobrze, ale jednak u siebie najlepiej, tym bardziej, że w przyszłym tygodniu będzie malowanie na dole i spedze u niej dłuższy czas.
Widzę u Was grubszy remont

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 19:30   #3514
haneczkab92
Ania

Cytat:
U mnie okruszki też dziś coś spokojne, rano tylko kilka razy dały znać i cisza, znowu się martwie, tym bardziej, że u mnie dzisiaj cisnie nie szaleje. Rano miałam w normie, w południe 170/100 😭 potem spadło. Teraz mierze 150/100 nie wiem o co chodzi 😞
A ogólnie masz problemy z ciśnieniem?
Bo to bardzo wysokie jest, lepiej jechać na ip np, jeśli nie masz ogólnie problemów z ciśnieniem.

Cytat:
Napisane przez PikPik09 Pokaż wiadomość
Ja jestem po wizycie kontrolnej ze starszakiem. Nadal ma zapalenie oskrzeli teraz doszło zapalenie ucha, kolejny antybiotyk kolejny tydzien siedzenia w domu. ZWARIUJE NIGDZIE NIE MOGE WYJSC NIC POZALATWIAC. O ZALEGLOSCIACH W SZKOLE NIE WSPOMINAM!!!!!JESTEM WSCIEKLA!!a najbardziej żal mi go że się tak dlugo męczy...

Ostatnio często brzuch mi się stawia. średni wysilek (na duze sobie nie pozwalam) i już sztywny!
zdrówka;*

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 19:49   #3515
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Widzę u Was grubszy remont
No tesciowa mnie naciskała na malowanie dołu, mieszkamy 4 lata, ściany już bardzo brudne od grzejników, już nie mogła na to patrzeć. Ja się wzbranialam, bo wiadomo ile to roboty przy sprzątania, oklejaniu, przykrywaniu i przesuwaniu mebli, tym bardziej że tż nie bedzie, ale tesciowa się zaoferowała ,że będzie wszystko robić a ją będę tylko dyrygować, moja mama też jest chętna. No i ją też pomyślała, że jak teraz nie pomalujemy, to ciężko później będzie z dzieciakami.

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
A ogólnie masz problemy z ciśnieniem?
Bo to bardzo wysokie jest, lepiej jechać na ip np, jeśli nie masz ogólnie problemów z ciśnieniem.

zdrówka;*
Ja już przed ciąża bralam tabletki na ciśnienie, zdarzało mi się bardzo wysokie, w ciąży zaczelam od 2 tabletak, bralam nawet 4 dziennie, ale jak byłam w szpitalu to zalecili brać 2, mimo że raz też mi się zdarzyło mieć 160/90. Nie panikuje, tylko biorę tabletkę i mierze.
Stary 2016-02-19, 19:51   #3516
K_a_s_i_a_86
Rozeznanie

Motylek u mnie żeby przy malowaniu nie oklejac kupiłam taki wałek specjalny do odcinek rewelacja ściany praktycznie pod sam sufit mam kolorem pomalowane jak by mi oklejali to na pewno nie było by takiego efektu
K_a_s_i_a_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 19:51   #3517
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
No tesciowa mnie naciskała na malowanie dołu, mieszkamy 4 lata, ściany już bardzo brudne od grzejników, już nie mogła na to patrzeć. Ja się wzbranialam, bo wiadomo ile to roboty przy sprzątania, oklejaniu, przykrywaniu i przesuwaniu mebli, tym bardziej że tż nie bedzie, ale tesciowa się zaoferowała ,że będzie wszystko robić a ją będę tylko dyrygować, moja mama też jest chętna. No i ją też pomyślała, że jak teraz nie pomalujemy, to ciężko później będzie z dzieciakami.

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Ja już przed ciąża bralam tabletki na ciśnienie, zdarzało mi się bardzo wysokie, w ciąży zaczelam od 2 tabletak, bralam nawet 4 dziennie, ale jak byłam w szpitalu to zalecili brać 2, mimo że raz też mi się zdarzyło mieć 160/90. Nie panikuje, tylko biorę tabletkę i mierze.
Jasne z dzieciakami to by się Wam remont dlugo odciagnął. Super, że masz pomoc ze strony teściowej i mamy Zawsze to mniej roboty dla Ciebie.

Ja po weekendzie zabieram się za matowienie łóżeczka dla małej, papier ścierny pójdzie w ruch a potem będzie malowanie

Sophia Loren
Stary 2016-02-19, 19:54   #3518
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny a wy w ogóle robicie przetwory bo wśród części moich znajomych jak mówię w lecie że robię ogórki, soki, dżem itp to się na mnie dziwnie patrzą ale nie ma to jak swoje ogoreczki w zimie

Ja jeszcze nie robiłam,ale mam duże ambicje na ten rok,ciekawe ile z moich marzeń się uda zrealizować przy Basi

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
U mnie już po karpatce prawie śladu nie ma

Nigdy nic nie robiłam, choć myślałam czy by dżemików jakichś nie zmajstrować

Jejku, rosną te nasze dzieciaczki jak na drożdżach

Lód Kaktus, ojacię, wieki nie jadłam! Chyba ścignę męża żeby mi kupił jakiegoś loda jak będzie wracał z pracy

Ja właśnie wróciłam od dentysty, żyję, ufff
A miałaś znieczulenie?
Oj,ja już prawie o swoim dentyscie zapomniałam, a w przyszła środę znów mam wizytę i może nie być tak przyjemnie i bez bólu jak ostatnio

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Kochana ale ile roboty przy tym

ja ostatnio pochłaniam rożki śmietankowo-czekoladowe.

dobrze że żyjesz

My planujemy z Mężem zrobić mini ogródek za domem,jakieś łatwe warzywka tak wsadzić. Mam nadzieję ze ma świadomość,że większość prac Bedzie musiał sam wykonać

Cytat:
W przychodni mi usg nie zrobią bo pierw muszę mieć skierowanie od lekarza.. a do lekarza już nie ma miejsca... super
Dlatego nienawidzę nfz...
Dziwne,że Cię nie chcą do lekarza zapisać. Pamiętacie wtedy,co myślałam,że się nie zapisze to się udało bez problemu. Położna mi powiedziała, że ciężarne mają pierwszeństwo. btw jeśli wiesz w jakich godzinach przyjmuje Twoja położna, to po prostu do niej idź, bez umawiania, ja bym tak zrobiła. przecież Ci chyba nie odmówi w takiej sytuacji. i ten aparat do sprawdzania serdusKa powinien dac radę, Ty byś się uspokoila i w ogóle. Chyba bez ładu i składu napisałam

Cytat:
Napisane przez LaLaRe87 Pokaż wiadomość
siedzę i pracuję przy komputerze, wcinam marchewkę,a małej zapodałam Pink Floydów, a słuchawki wsadziłam w gacie hahahahahahaha tzn. w legginsy ciążowe mała wariuje!
Ja też puszczalam mojej Malutkiej utwory mojego kochanego zespołu sama też jej śpiewam a moja mama dziś stwierdziła ze mi kupuje bajki dla dzieci i mam Basi czytać ;-)

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
mi lekarz powiedział, ze na tym etapie dzieci mogą spać nawet po 20h a ruszać się akurat mogą jak my śpimy i dlatego nie czuć ;-)
moja dzidzia mnie nigdy w nocy nie obudziła,chyba po prostu mam zbyt twardy sen, a dziś np parę kopniakow ledwo wyczuwalnych było,więc wierzę,że tak może być,że te nasze dzieci aż tyle śpią
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 19:56   #3519
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Też zrobiłabym wszystko żebyś tylko to wyłączyła
Muzykę mają ok, gdyby tylko w normalnym języku śpiewali
Też nie lubię niemieckiego

Mąż mnie rozczarował... Prosiłam żeby kupił mi rożka albo ewentualnie loda na patyku, a on kupił lody takie w pudełku... Prawie się popłakałam, bo nie miałam ochoty na takie z pudełka! I teraz mamy w zamrażarce już dwa pudła z lodami Na szczęście kupił też czekoladowe gwiazdki Milky Way, więc chociaż coś dobrego

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
A miałaś znieczulenie?
Oj,ja już prawie o swoim dentyscie zapomniałam, a w przyszła środę znów mam wizytę i może nie być tak przyjemnie i bez bólu jak ostatnio
Miałam, nawet podwójne, bo jedno nie do końca podziałało. Dentystę uprzedziłam, że jestem w ciąży i zapewnił mnie, że to bezpieczne dla dziecka

Edytowane przez australia87
Czas edycji: 2016-02-19 o 20:00
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 19:57   #3520
haneczkab92
Ania

Cytat:

To zmienia postać rzeczy.
Ja po tabletkach mam w porządku ciśnienie, a mimo to mam brać trzy razy dziennie(sama zaczęłam brać 2 skoro jest wszystko ok).
No to kontroluj, oby spadło

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 20:03   #3521
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
Motylek u mnie żeby przy malowaniu nie oklejac kupiłam taki wałek specjalny do odcinek rewelacja ściany praktycznie pod sam sufit mam kolorem pomalowane jak by mi oklejali to na pewno nie było by takiego efektu
U mnie malarz ściany będzie sobie oklejal, ale drzwi, lampy okna to pewnie sami 😱
Stary 2016-02-19, 20:12   #3522
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
No tesciowa mnie naciskała na malowanie dołu, mieszkamy 4 lata, ściany już bardzo brudne od grzejników, już nie mogła na to patrzeć. Ja się wzbranialam, bo wiadomo ile to roboty przy sprzątania, oklejaniu, przykrywaniu i przesuwaniu mebli, tym bardziej że tż nie bedzie, ale tesciowa się zaoferowała ,że będzie wszystko robić a ją będę tylko dyrygować, moja mama też jest chętna. No i ją też pomyślała, że jak teraz nie pomalujemy, to ciężko później będzie
No i słusznie, będziecie mieli odświeżone mieszkanko. Ja się z takim odnowieniem ociągałam i ociągałam, to teraz pewnie za dwa albo trzy lata dopiero odmalujemy.
A farbą bym się nie przejmowała skoro malowany pokój był na innym piętrze. Dla świętego spokoju przed snem przewietrz jeszcze sypialnie i już

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 20:13   #3523
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

MISIA ooooooo sie zaczyna
HANECZKA tez musze w koncu iść do fryzjera i zrobic albo czerwien albo niebieskie
WITAJ ANIME gratuluję i dobrze, ze juz lepiej sie czujesz.
RADENA przytulam, nieprzyjemna sytuacja. I tak powinni Cie wpuscic bez kolejki bo w wiekszosci takich m.iejsc masz pierwszeństwo.
Ja ostatnio odsiedzialam w luxmedzie swoje, ale chyba przegapilam kolejke i jak sie zorientowalam, to wstalam.i powiedzialam ze teraz wchodze pierwszy raz tak zrobilam, ale kompletnie nikt nie zaprotestował...
Gratuluję rozpoczetych tygodni)
LALARE planeta singli niebmoja bajka raczej
MASURIANGIRL ale waga)
KASIA nie robię przetworów, bo rodzice, teście i wujostwo mi dostarczają. Inaczej pewnie bym sie zmobilizowala
MADZIA to super, ze juz lepiej..
MOTYLEK zostalabym w domu
PIKPIK zdrowka dla maluszka! Teraz jakis okres taki. Sporo dzieciaczkow choruje.

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Nadrobilam

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 20:17   #3524
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Uff udalo sie Was nadrobic, tyle piszecie. Przez caly tydzien coraz wiecej nowych stron.
Po pracy jestem na tyle zmeczona ze tylko troche poczytam i padam, a maz tez domaga sie mojej uwagi i mojego czasu. Ogolnie po 21 ja juz nie mysle i tylko marze o spaniu, a i tak dopiero klade sie ok 23 i o 6 pobudka :/
Aniu, spokojnie masz piekny brzuszek i tak samo jak ja dosc spory i dzidza na pewno kopie, tylko tego nie czujesz. Za zaczelam czuc Gabrysia niedawno. Wczesniej muslalam ze to ruch jelit, czy wzdencie. A okazalo sie ze to on czasami w ogole go nie czuje calymi dniami, czasami kopnie ze trzy razy na wieczor i tyle. Spokojnie poczujesz dzidzie. Wazne ze na usg bylo wszystko ok.
Ostatnio w pracy za szybko sie schylilam i poczulam po lewej stronie tak jakby kulke ktora szybko wbila sie wglab brzucha. Chodzilam zmartwiona caly dzien bo ponyslam ze to glowka dziecka byla i ja zgniotlam. Kolezanka mi tlumaczyla ze dzidzia jest otoczona tyloma blonami i woda ze na pewno to nie bylo to, tylko jakis miesien. Wieczorem Gabrys zapukal trzy razy z czego sie ucieszylam i potem przy pieszczotach z Tz to miejsce mnie bolalo i uciech byly nici.
Co do podrozy z noworodkiem, planuje w okolicach wrzesnia/pazdziernika leciec samolotem do polski i potem 4,5 jazdy samochodem do domu. Nie wiem jak dzidzia wytrzyma, ale nie ma wyjscia bo chrzciny chcialabym zrobic wtedy. Oby Gabrys lubil podroze, tak jak mama )
Dzis mialam bawic sie na urodzinach kolezanki, tez w ciazy ale niestety ona ma problemy z krwawieniem, i dzis znowu wystapilo, wiec odwolala. Szkoda mi jej bardzo, bo jest zalamana. Bierze leki na podtrzymanie ciazy, teraz praktycznie lezy i tylko na chwile wyjdzie z domu "po bulki" zeby troche powietrza zlapac i znowu czerwone majtki. Lekarze nie widza skad tak krew, ale sa pewni ze na pewno nie z miejsca gdzie jest dzidzia. Ale strach jest, bo pierwsza ciaze poronila, a teraz dochodzi jej spora waga. Jest juz dziewczyna w drugim trymestrze i ciagle w strachu ze straci dzidzie. Eh..
Wiec wieczor wolny, maz w pracy, udalo mi sie Was nadgonoc, tetaz domowe spa, potem troche zamowienia z Avonu ogarnac i spac taki plan

justynan01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 20:18   #3525
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PikPik09 Pokaż wiadomość
Ja jestem po wizycie kontrolnej ze starszakiem. Nadal ma zapalenie oskrzeli teraz doszło zapalenie ucha, kolejny antybiotyk kolejny tydzien siedzenia w domu. ZWARIUJE NIGDZIE NIE MOGE WYJSC NIC POZALATWIAC. O ZALEGLOSCIACH W SZKOLE NIE WSPOMINAM!!!!!JESTEM WSCIEKLA!!a najbardziej żal mi go że się tak dlugo męczy...

Ostatnio często brzuch mi się stawia. średni wysilek (na duze sobie nie pozwalam) i już sztywny!
Wspolczuje dużo zdrówka dla Synka!

Wiem co czujesz bo mój Bartek od dwóch dni z gorączka. Biedny tez się męczy, kaszel co dusi
Niech ten okres chorobowy nareszcie się skończy! !
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 20:20   #3526
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
Jasne z dzieciakami to by się Wam remont dlugo odciagnął. Super, że masz pomoc ze strony teściowej i mamy Zawsze to mniej roboty dla Ciebie.

Ja po weekendzie zabieram się za matowienie łóżeczka dla małej, papier ścierny pójdzie w ruch a potem będzie malowanie
Póki maja jeszcze siłę, to pomagają. Ja też mam brązowe lozeczka i nijak mi nie będą pasować do sypialni, bo meble będą białe, a lozeczka to chyba do okien tylko będą pasowały 😱 ale nie chce mi się ich malować i pewnie zostana takie jak są.
Stary 2016-02-19, 20:23   #3527
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Póki maja jeszcze siłę, to pomagają. Ja też mam brązowe lozeczka i nijak mi nie będą pasować do sypialni, bo meble będą białe, a lozeczka to chyba do okien tylko będą pasowały 😱 ale nie chce mi się ich malować i pewnie zostana takie jak są.
Ja też mam takie brązowo-rude i nijak nie będzie pasować
Chcę biale ew jasno-szare Oby nam ładnie wyszłao po renowacji to łóżeczko

Sophia Loren
Stary 2016-02-19, 20:26   #3528
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
To zmienia postać rzeczy.
Ja po tabletkach mam w porządku ciśnienie, a mimo to mam brać trzy razy dziennie(sama zaczęłam brać 2 skoro jest wszystko ok).
No to kontroluj, oby spadło
A co bierzesz? Bo ja dopegyt, a mialas wysokie ciśnienie juz przed ciaza?
Stary 2016-02-19, 20:30   #3529
201711281320
Konto usunięte

Nie było mnie tu AŻ od rana i 6 stron do nadrobienia
No to biorę się za czytanko
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 20:36   #3530
motylek1984
Zadomowienie

Ja też mam ogrodeczek za domem, nie za duży, 11m x 10m, nie mam tam jarzynek, ale jest kilka jabłonek, suszarka ogrodowa, trzepak i wzdłuż ogrodzenia mam pasek kwiatów, zazwyczaj cynie i goździki, całe lato, aż do przymrozków mam świeże kwiaty w domu, a wszerz zasadzone pnącze chyba chmielu i róża pnaca 😁
Stary 2016-02-19, 20:48   #3531
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Za karę mu obiadu nie odgrzałam i sobie sam musiał kaszę ugotować

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 20:56   #3532
Madzia9999
Zakorzenienie

Dziewczynki zapisujecie sie do szkoły rodzenia?
Ja znalazlam fajna z dobrymi opiniami i w dodatku na NFZ Zadzwoniłam i pierwszy wolny kurs to połowa marca. Będę wtedy w 29tyg i tak sobie rozmyślam czy nie będzie mi już cieżko uczestniczyc w zajęciach.
Jak Wy się na to zapatrujecie - pyt do dziewczyn które już rodziły/chodziły do szkoły rodzenia w którym tyg zaczełyscie chodzić do szkoly rodzenia?

Sophia Loren
Stary 2016-02-19, 21:00   #3533
ania230
Zakorzenienie

Dzisiaj położnej nie było. Weekend jakoś przeżyję i w poniedziałek zadzwonię do niej i zapytam czy mogę się z nią umówić.
Teraz luzuje i się nie martwię i staram się nie myśleć.
Na pewno z Malutką wszystko ok aaa mój brzuch jest duży i dlatego Jej tak nie czuje często jak powinnam... tak to sobie wytłumaczyłam.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-02-19, 21:01   #3534
misia880
Zakorzenienie

Ja zaczelam od 28 tyg. Super bylo

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 21:02   #3535
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki zapisujecie sie do szkoły rodzenia?
Ja znalazlam fajna z dobrymi opiniami i w dodatku na NFZ Zadzwoniłam i pierwszy wolny kurs to połowa marca. Będę wtedy w 29tyg i tak sobie rozmyślam czy nie będzie mi już cieżko uczestniczyc w zajęciach.
Jak Wy się na to zapatrujecie - pyt do dziewczyn które już rodziły/chodziły do szkoły rodzenia w którym tyg zaczełyscie chodzić do szkoly rodzenia?
Madziu ja ide 7 marca na pierwsze spotkanie. Myślę że jak mam okazję to skorzystam ze szkoły rodzenia.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-02-19, 21:03   #3536
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Ja zaczelam od 28 tyg. Super bylo
Czyli teroretycznie podobnie jak ja
Misia a u Ciebie wszystkie kobitki z partnerami przychodziły?
Tak pytam jak to wygląda bo u mnie pewnie cięzko będzie zebym mogła z TŻ-tem uczestniczyć w zajęciach Raczej sama będę i nie chcę sie głupio czuć

Sophia Loren
Stary 2016-02-19, 21:04   #3537
Miqesi
Wtajemniczenie

Się rozpisałam i mi znowu skasowało

Byłam dzisiaj na mieście ponad 6h i nie czuję sie najlepiej.
A do tego jutro idziemy na imprezę do kuzyna. Może lepiej zostać w domu, żeby odpocząć..

Kupiłam Izulce śliczną, czerwoną sukieniusię i fajny komplecik Powoli zaczynam już kompletować jej garderobę, ale dlaczego ceny są tak kosmiczne? Jak dla dorosłych

Witaj, Anime_Girl. To jest już nas 3 z tym terminem: ja, Ty i Veronique, i wszystkie będziemy mieć córeczki

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-19, 21:04   #3538
motylek1984
Zadomowienie

U mnie w szpitalu, też chyba jest sr, ale nie wiem czy jest sens chodzić jak ja się szykuje na CC?
Stary 2016-02-19, 21:06   #3539
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu ja ide 7 marca na pierwsze spotkanie. Myślę że jak mam okazję to skorzystam ze szkoły rodzenia.
W ktorym tyg będziesz?
Jasne ja też chcę skorzystać, poza tym zawsze jakieś zajęcia i źródlo wiedzy

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
U mnie w szpitalu, też chyba jest sr, ale nie wiem czy jest sens chodzić jak ja się szykuje na CC?
Ja będę miała cc Szkola rodzenia to nie tylko wiedza o stricte porodzie SN

Sophia Loren
Stary 2016-02-19, 21:06   #3540
Miqesi
Wtajemniczenie

Cytat:
Motylku, my też mamy białe meble w sypialni. W salonie zresztą też.

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości