Czas leci jak szalony! Za rok będą z nas już żony! PM 2017 cz.12 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-21, 11:04   #4351
czerwiec2017
Zadomowienie

Dot.: Czas leci jak szalony! Za rok będą z nas już żony! PM 2017 cz.12

Dziewczyny, powiedzcie mi jaką muzykę chcecie na weselu?
My zdecydowanie disco polo+weselne biesiady+ lata 70,80,90 sami doskonale bawimy się m.in. przy Krawczyku czy Maryli Rodowicz i oczywiście twist
No ale powiem wam, że jesteśmy na etapie poszukiwań DJ i połowa z wybranych powiedziała nam wprost, że to zdecydowanie nie ich klimaty... nie ukrywam, że byliśmy zszokowani bo u nas każde wesele to klimaty disco polo :P
No ale też chcemy żeby sam DJ dobrze sie odnajdywal i nie siedzial na siłę dla zarobku, odliczajac czas do konca
Takze nasz dj to chyba będzie pan Roman kolo 50tki, dobry również w roli wodzireja :p

Edytowane przez czerwiec2017
Czas edycji: 2016-02-21 o 11:06
czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-21, 11:17   #4352
VinVinara
Zakorzenienie

I nas będzie podobna muzyka. Chociaż ja cały czas pluje sobie w brodę, ze nie uparlam się na Dja. A szkoda mi 500zł zaliczki..
Stary 2016-02-21, 11:24   #4353
Dorotti666
❤ bee happy ❤

U nas będzie przewaga lat 70, 80 i 90, może nawet czasem starsze hity. Disco polo będzie ale tylko kilka wybranych piosenek. Z resztą robimy sami całą playliste, bo nie chce by jakas niepożądana piosenka była na naszym weselu. Żadne zono moja

Co jak co ale nasz dj jest po 40 i jest świetnym wodzirejem do tego prowadzi często wesela tematyczne i nie jest to dla niego problemem.

Edytowane przez Dorotti666
Czas edycji: 2016-02-21 o 11:25
Dorotti666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-21, 11:25   #4354
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Zrobiłam zapiekankę z łososiem (bardzo prosta, pyszna, przepis z gazety be active jakby któraś chciała)

I TZ zażyczył sobie placek drożdżowy wiec mu zrobiłam miłego wieczorku
Podaj przepis proszę na tą zapiekanke z łososiem
Ja wczoraj robiłam ciasto marchewkowe, na szczęście tesciom tez smakowało

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-21, 11:27   #4355
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
I nas będzie podobna muzyka. Chociaż ja cały czas pluje sobie w brodę, ze nie uparlam się na Dja. A szkoda mi 500zł zaliczki..

Ja kiedyś chcialam kapele na wesele. Ale potem mysle sobie, ze przeciez chce taki utwory, które brzmią dobrze tylko w oryginale. Wiec dalam dobie spokój
Stary 2016-02-21, 11:29   #4356
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwiec2017 Pokaż wiadomość
My zdecydowanie disco polo+weselne biesiady+ lata 70,80,90 sami doskonale bawimy się m.in. przy Krawczyku czy Maryli Rodowicz i oczywiście twist
No ale powiem wam, że jesteśmy na etapie poszukiwań DJ i połowa z wybranych powiedziała nam wprost, że to zdecydowanie nie ich klimaty... nie ukrywam, że byliśmy zszokowani bo u nas każde wesele to klimaty disco polo :P
No ale też chcemy żeby sam DJ dobrze sie odnajdywal i nie siedzial na siłę dla zarobku, odliczajac czas do konca
Takze nasz dj to chyba będzie pan Roman kolo 50tki, dobry również w roli wodzireja :p
Moja rodzina też woli disco polo i do tego stare kawałki na weselu, ale ja mogę przystać na maaax. 5 utworów tego gatunku. By zadowolić każdego po trochu.
Ani ja, ani TŻ nie trawimy disco polo.
My chcemy klasycznego rocka trochę (nie do przesady, bo rodzina za to nie lubi, ale my i znajomi owszem), a tak to stare kawałki właśnie. No i sporo skocznej.
Na liście must-have mam takich wykonawców jak: Enej, Poparzeni Kawą Trzy, Dżem, Smash Mouth, Elektryczne Gitary, kawałek od Piersi i jeden od Ray'a Charles'a, kilka kawałków The Beatles. To na razie tyle na moje must-have, ale lista się rozszerza.

Dziewczyny... Fotoksiążka czy album wyklejany, przekładany pergaminem? Cholernie chciałam ten tradycyjny, ale teraz się zastanawiam i już sama nie wiem.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-21, 11:32   #4357
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Fotoksiążka

Nasz foto robi takie piękne
Stary 2016-02-21, 11:33   #4358
VinVinara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Ja kiedyś chcialam kapele na wesele. Ale potem mysle sobie, ze przeciez chce taki utwory, które brzmią dobrze tylko w oryginale. Wiec dalam dobie spokój
Ja niestety uleglam naciskom otoczenia.. rodziców, teściów.. a Tz też się uparł na orkiestre, bo to nie wypada

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez jaszczurka94 Pokaż wiadomość
Dziewczyny... Fotoksiążka czy album wyklejany, przekładany pergaminem? Cholernie chciałam ten tradycyjny, ale teraz się zastanawiam i już sama nie wiem.
My chyba będziemy robić fotoksiazki
Stary 2016-02-21, 11:36   #4359
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Ja niestety uleglam naciskom otoczenia.. rodziców, teściów.. a Tz też się uparł na orkiestre, bo to nie wypada

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

My chyba będziemy robić fotoksiazki
Napewno twój zespół dobrze się sprawi, nie będziesz tego żałować Ja mam zespół i wymiata
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-21, 11:37   #4360
czerwiec2017
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
U nas będzie przewaga lat 70, 80 i 90, może nawet czasem starsze hity. Disco polo będzie ale tylko kilka wybranych piosenek. Z resztą robimy sami całą playliste, bo nie chce by jakas niepożądana piosenka była na naszym weselu. Żadne zono moja

Co jak co ale nasz dj jest po 40 i jest świetnym wodzirejem do tego prowadzi często wesela tematyczne i nie jest to dla niego problemem.
A u nas 'żono moja' będzie koniecznie haha
Wesele to tak naprawdę jedyna okazja by pobawić się przy takiej skocznej "śmiesznej" muzyce, także w ogóle nie przewidujemy innej opcji :P

I starszyzna weselna będzie zadowolona, i młodzież weselna także :P

Ale my zawsze chcieliśmy typowe weselicho z disco, 'gorzko gorzko', kaczuchami :P
czerwiec2017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-21, 11:43   #4361
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Wesele to tak naprawdę jedyna okazja by pobawić się przy takiej skocznej "śmiesznej" muzyce, także w ogóle nie przewidujemy innej opcji :P

Ale my zawsze chcieliśmy typowe weselicho z disco, 'gorzko gorzko', kaczuchami :P
podpisuję się pod tym u nas będzie i "wiejsko" i "nowocześniej " różnego typu muzyka trochę disco , trochę starej muzy
Stary 2016-02-21, 11:44   #4362
malgosiaw123
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Mam dzisiaj fatalny nastrój.. Widzę,że z TŻ mamy zupełnie inne wizje wesela i w ogóle już mnie to męczy. Nie możemy się w wielu aspektach dogadać i szczerze mam dość.
Mieliśmy dziś iść na Planetę singli,ale się poprztykaliśmy i nawet nie mam ochoty.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-21, 11:52   #4363
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Niee, rocznik 92

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Nie mamy konkretnie ustalonej kwoty. Koszty dzielimy na 3 części: my organizujemy dj, kamerę i fotografa i jakieś tam pierdoły, rodzice z kolei resztę. Dużo przyoszczędziliśmy na sali. Nie robimy wesela w restauracji (wyliczyliśmy, że koszt samej sali wyniósłby nas koło 30tys ), tylko w domu weselnym, gdzie wynajmujemy kucharkę ze swoją obsługą i osobę do doglądania
na tyle osób to obstawiam około 70 tys budżet

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Ja płacę 1000 zł i w tym jest wszystko (prąd, woda, śmieci i inne sprawy). 135 kucharka bierze z ciastami już (ale u mnie będzie to robić mama bo sie uparła) ale i tak licze 135 w razie gdyby miało coś podskoczyć.
Widzę że między regionami jest mega przepaść cenowa, nie wiem czemu np. u agnieszki opłaca się robić wesele za 125/os a już u niektórych nawet 220/os Przecież ceny jedzenia sa jednakowe raczej (supermarkety etc) .
A dekoracja wyjdzie około 1500 chyba
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
No to u nas najbrzydsza sala kosztuje 1800 zł,ale brzydziłybyście się w takich łazienkach jak tam są załatwić No i jak wesele na duzo gości to krzeseł brakuje i trzeba siedzieć na takich twardych drewnianych jak w szkołach są Miałam tą przyjemnośc spędzić na takim wesele. U nas kucharki inaczej liczą.. Chyba 20 zł od talerzyka,a kupno produktów jest na głowie Pary Młodej. Paulinunia jak jest u Ciebie?

my za salę płacimy 5500 + rachunki - więc obstawiam że koło 7000 wyjdzie.
Kucharka bierze 12 zł od przygotowania jednego "talerzyka" - czyli koszt kucharki to liczba osób x te 12 zł - mocno zaokrąglając listę gościa do 200 osób koszt kucharki to 2400.
Jak ustalimy listę dań to ma nam przygotować dokładną listę zakupów ze wskazaniem co i gdzie mamy kupić - bo ona mówiła że ma juz sprawdzone produkty i że np. rybę lepiej kupić u X
Tej całej listy zakupów nie traktuje jako mega problem bo dużo suchych produktów mozna kupić wcześniej a pozostałe czyli mięsa, owoce itp będziemy przed samym weselem kupować.
Gdybyśmy chcieli na naszej sali robić wesele od talerzyka to wyszłoby lekko 40 000 - więc odpada. Sąsiadka w ciut większym budżecie zmieściła się z kosztami sali kucharka + produktami + wódką ubraniem, dekoracjami i obsługą (foto-video) więc różnica dla mnie jest

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-21, 11:53   #4364
koolorowana
Zakorzenienie

Co się dzieje Małgosiu?
Stary 2016-02-21, 12:04   #4365
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzastina159 Pokaż wiadomość
I oboje mieszkamy w domach jednorodzinnych i taki chcemy dla siebie. Działka i projekt jest, tylko zbierać fundusze Kredytu wolelibyśmy nie brać, wolimy budować i wyposażać przez kilka lat niż potem spłacać 2x więcej. Bo mieszkać mamy gdzie po ślubie. Zobaczymy jak wyjdzie z pracą...
Chyba ciężko będzie Wam w kilka lat pobudować dom. No chyba,że zarabiacie bardzo dużo i jesteście w stanie odłożyć z jakieś 5tys. miesięcznie
A gdzie są kredyty z tak dużym oprocentowaniem,że dwa razy więcej się spłaca?

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Byli u nas znajomi z zaproszeniem na kolejne wesele 16.04 Wrzuciłam zapro do klubu
Idziecie na obydwa?

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Zrobiłam zapiekankę z łososiem (bardzo prosta, pyszna, przepis z gazety be active jakby któraś chciała)

I TZ zażyczył sobie placek drożdżowy wiec mu zrobiłam miłego wieczorku
Dobra z Ciebie przyszła żona

Jeszcze zgubiłam ślubny zeszyt
Stary 2016-02-21, 12:06   #4366
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:

Minusem też są tam schody,które trzeba pokonac by wejśc na salę. A znając moją tendencję do panikowania całe wesele myślałabym,żeby ktoś znajomy z nich nie spadł i się nie zabił. Łazienki też są na piętrach. Dla mężczyzn na poziomie sali,dla kobiet trzeba lazić w tych szpilach po schodach
No,ale cóz będę tam znów na weselu w sierpniu
o jakiej sali piszesz?

Cytat:
http://www.slubnaglowie.pl/ogloszeni...uknia-slubna-6
Pomijając już co komu się podoba,ale ta cena

http://www.slubnaglowie.pl/ogloszeni...r-novia-blanca
Pieknie ubrane świadkowe,a ta w koku prześliczna
świadkowe super - na fb widziałam że ta pmka pisała że sukienki świadkowych to wykonanie jej teściowej

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
A ja sie pochwalę
ładne!

Cytat:
Napisane przez verkasok Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
Wczoraj był piękny dzień. Byłam w salonie u Violi Piekut i się zakochałam. Sukienka wybrana. Nikolla 2 z przerobkami. Nie mam jak dodać bo jestem na tel. Ogólnie ciężki, prosty dół i koronkowa góra na grubych ramiączkach. Koniecznie dekolt, nie duży Ale ma być. Z tyłu też dosyć wycięte plecy bo w takich wygladalam najlepiej. Zdjęc nie wrzucę bo nie wolno robić dopóki nie zostaniesz ich klientka. Więc niestety. Obsługa bardzo mila, wszystko sprawnie i szybko. Po godzinie miałam przymierzone wszystkie sukienki które Chciałam. Pani jest tylko dla Ciebie, rozpina, ubiera itd . Spisała mi wszystkie modele które mierzylam wraz z cenami. Średnio od 3500-7000 zł. Ta co najbardziej mi się podoba i która chce to 3800 zł. Pół roku wcześniej trzeba zamówić. Było super.

U Kopczynskiej, powiem tak. Szału nie ma, na miejscu wiedziałam że to nie mój styl . Jestem dosyć szeroka na dole więc tiule powodowały ze byłam jeszcze większa. Obsluga hmmm.... Pani która mnie obslugiwala biegała i parzyla co chwilę dla kogoś kawę gdzie ja stałam w przebieralni na gaciach i bez stanika czekając na sukienkę. Nie bardzo umiała doradzić. w końcu moja mama przyniosła więcej sukienek niż pani. No ale bywa. Jedna sukienka była piękna, mogła by konkurować z piekut. Ale niestety znoszona koronka drapala strasznie, więc boję się co by było z nową. Poza tym 1000 zł droższa niż u Piekut. Prosiłam Panią o wypisanie modeli które mierzylam z cenami, a dostałam tylko nazwę ostatniej sukni z ceną. Bo Pani uważała że w niej wygladam najlepiej 😓 reszta niby musi być wyceniona przez kopczynska. Nie wiem, dziwne...
To są moje osobiste odczucia. Polecam kazdej która jest zainteresowana tymi salonami na odwiedziny. Bo niestety to co było w internecie nijak się miało na żywo.
Ogólnie jestem zachwycona.
co do obsługi to niestety niektórzy nie zdają sobie sprawy że w takich miejscach powinny być osoby które znają się na rzeczy a nie bez obrazy dla nikogo ładnie ubrane panie.
Wczoraj kupowaliśmy z tż garnitur i już straciłam nadzieję bo we wszystkich sklepach rola sprzedawców ograniczała się do podania marynarki i koniec. Dopiero na końcu trafiliśmy na kobietkę która znała się na rzeczy, wiedziała co się teraz nosi i idealnie dopasowała garnitur

Cytat:
Hej dziewczyny
Mam dzisiaj fatalny nastrój..
co tam się dzieje ?

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-21, 12:22   #4367
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny,
Wczoraj był piękny dzień. Byłam w salonie u Violi Piekut i się zakochałam. Sukienka wybrana. Nikolla 2 z przerobkami. Nie mam jak dodać bo jestem na tel. Ogólnie ciężki, prosty dół i koronkowa góra na grubych ramiączkach. Koniecznie dekolt, nie duży Ale ma być. Z tyłu też dosyć wycięte plecy bo w takich wygladalam najlepiej. Zdjęc nie wrzucę bo nie wolno robić dopóki nie zostaniesz ich klientka. Więc niestety. Obsługa bardzo mila, wszystko sprawnie i szybko. Po godzinie miałam przymierzone wszystkie sukienki które Chciałam. Pani jest tylko dla Ciebie, rozpina, ubiera itd . Spisała mi wszystkie modele które mierzylam wraz z cenami. Średnio od 3500-7000 zł. Ta co najbardziej mi się podoba i która chce to 3800 zł. Pół roku wcześniej trzeba zamówić. Było super.

U Kopczynskiej, powiem tak. Szału nie ma, na miejscu wiedziałam że to nie mój styl . Jestem dosyć szeroka na dole więc tiule powodowały ze byłam jeszcze większa. Obsluga hmmm.... Pani która mnie obslugiwala biegała i parzyla co chwilę dla kogoś kawę gdzie ja stałam w przebieralni na gaciach i bez stanika czekając na sukienkę. Nie bardzo umiała doradzić. w końcu moja mama przyniosła więcej sukienek niż pani. No ale bywa. Jedna sukienka była piękna, mogła by konkurować z piekut. Ale niestety znoszona koronka drapala strasznie, więc boję się co by było z nową. Poza tym 1000 zł droższa niż u Piekut. Prosiłam Panią o wypisanie modeli które mierzylam z cenami, a dostałam tylko nazwę ostatniej sukni z ceną. Bo Pani uważała że w niej wygladam najlepiej �� reszta niby musi być wyceniona przez kopczynska. Nie wiem, dziwne...
To są moje osobiste odczucia. Polecam kazdej która jest zainteresowana tymi salonami na odwiedziny. Bo niestety to co było w internecie nijak się miało na żywo.
Super,że Ci się udało coś wybrać i jesteś zachwycona
Któraś podesle jaka to suknia? Coś mi wyskoczyło w necie,ale Nikolla 2 wygląda jak zwykła Nikola?

Kurczę te ceny mnie przerażają..

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Mój zespół gra disco-polo-z czego się cieszę,bo lubię przy tym bawić się na weselu Poza tym polskie kawałki i trochę zagranicznych,więc wszystkiego po trochu. Dodatkowo możemy sobie wybrać coś w granicach 3-5 piosenek,których się nauczą jesli mamy jakieś życzenie.

Cytat:

Ja nie przepadam za żono moja. Ale jak sobie zagrają to niech grają,bo duzo ludzi to lubi. Kaczuch nie znoszę,ale raz niech będzie dla dzieciaków w poprawiny.
Najgorzej nie wiem jak przeżyje to gorzko,gorzko...

Poza tym u mnie na pewno odpada biały miś

Edytowane przez malgosiaw123
Czas edycji: 2016-02-21 o 12:31
Stary 2016-02-21, 12:24   #4368
micia00
Wtajemniczenie

my tez stawiamy na większą ilość disco polo, dla tego przy szukaniu zespołu zwracaliśmy uwagę, czy mają w repertuarze nowe utwory z tego gatunku
micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-21, 12:30   #4369
agnieszka_2612
Zakorzenienie

U nas tez bedzie disco ale.kilku utworow nie chce.bo ich nie zniose :-D takie typowe wesele bedzie, kaczuchy itp. Ale nasz zespol gra tez.nowsze utwory nie tylko stare

Hej

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-21, 12:37   #4370
koolorowana
Zakorzenienie

co jest z tym wizażem? Wkurza mnie to, nie mogę włączyć, zacina się, brak grafiki ..
Stary 2016-02-21, 12:39   #4371
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
Co się dzieje Małgosiu?
Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość

co tam się dzieje ?
Kolejny raz ta sama kwestia.. Fotografa w ogóle może nie być i takie tam.. Nie mam już siły się użerać z tym tematem,bo jestem przemęczona..
Stary 2016-02-21, 12:39   #4372
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
co jest z tym wizażem? Wkurza mnie to, nie mogę włączyć, zacina się, brak grafiki ..
Porazka od wczoraj co sie dzieje... Chcialam cos napisac z kompa to zrezygnowalam bo sie ladowalo i ladowalo.. Dzisiaj tez zamula tak jak i aplikacja ale niby troche mniej..

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-21, 12:41   #4373
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Porazka od wczoraj co sie dzieje... Chcialam cos napisac z kompa to zrezygnowalam bo sie ladowalo i ladowalo.. Dzisiaj tez zamula tak jak i aplikacja ale niby troche mniej..
Tak sobie właśnie myślę co mi tak zamula internet,a to ten wizaż świruje. I to jeszcze dubluje posty.
Stary 2016-02-21, 12:51   #4374
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:

Ja nie puszcze na weselu kawałków których nie trawie

Wiec żadnych kaczuch Bo to jest straszne
Stary 2016-02-21, 13:14   #4375
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny
Mam dzisiaj fatalny nastrój.. Widzę,że z TŻ mamy zupełnie inne wizje wesela i w ogóle już mnie to męczy. Nie możemy się w wielu aspektach dogadać i szczerze mam dość.
Mieliśmy dziś iść na Planetę singli,ale się poprztykaliśmy i nawet nie mam ochoty.
Skoro Ty ustąpiłaś z wideo to on nie może z foto?

Cytat:
Chyba ciężko będzie Wam w kilka lat pobudować dom. No chyba,że zarabiacie bardzo dużo i jesteście w stanie odłożyć z jakieś 5tys. miesięcznie
A gdzie są kredyty z tak dużym oprocentowaniem,że dwa razy więcej się spłaca? [COLOR="Silver"]
Niestety w większości banków spłacasz kredyt x2
Cytat:
Mój zespół gra disco-polo-z czego się cieszę,bo lubię przy tym bawić się na weselu Poza tym polskie kawałki i trochę zagranicznych,więc wszystkiego po trochu. Dodatkowo możemy sobie wybrać coś w granicach 3-5 piosenek,których się nauczą jesli mamy jakieś życzenie.

Ja nie przepadam za żono moja. Ale jak sobie zagrają to niech grają,bo duzo ludzi to lubi. Kaczuch nie znoszę,ale raz niech będzie dla dzieciaków w poprawiny.
Najgorzej nie wiem jak przeżyje to gorzko,gorzko...

Poza tym u mnie na pewno odpada biały miś
Nie lubie kaczuch, zabaw w kółku a gorzko gorzko to dla mnie masakra... Może jakos przeżyjemy
Stary 2016-02-21, 13:22   #4376
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
A ja sie pochwalę
Super .
Cytat:
Dziewczyny,

U Kopczynskiej, powiem tak. Szału nie ma, na miejscu wiedziałam że to nie mój styl . Jestem dosyć szeroka na dole więc tiule powodowały ze byłam jeszcze większa. Obsluga hmmm.... Pani która mnie obslugiwala biegała i parzyla co chwilę dla kogoś kawę gdzie ja stałam w przebieralni na gaciach i bez stanika czekając na sukienkę. Nie bardzo umiała doradzić. w końcu moja mama przyniosła więcej sukienek niż pani. No ale bywa. Jedna sukienka była piękna, mogła by konkurować z piekut. Ale niestety znoszona koronka drapala strasznie, więc boję się co by było z nową. Poza tym 1000 zł droższa niż u Piekut. Prosiłam Panią o wypisanie modeli które mierzylam z cenami, a dostałam tylko nazwę ostatniej sukni z ceną. Bo Pani uważała że w niej wygladam najlepiej 😓 reszta niby musi być wyceniona przez kopczynska. Nie wiem, dziwne...
Fajnie, z wybrałaś .
Cytat:
Nie lubie kaczuch, zabaw w kółku a gorzko gorzko to dla mnie masakra... Może jakos przeżyjemy
Też tak mam .
Ogólnie nie mam nic do disco polo, ale po sylwestrze trochę mnie wcięło. Tam grali samo disco polo i może z trzy kawałki znałam, tzn. kojarzyłam. Niektóre grali po kilka razy. Jeden był tak tragiczny, że do dziś pamiętam .

Małgosiu, na pewno się dogadacie. Czemu on nie chce foto i kamery? I co odpowiada na twoje argumenty?
Stary 2016-02-21, 13:39   #4377
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Też tak mam .
Ogólnie nie mam nic do disco polo, ale po sylwestrze trochę mnie wcięło. Tam grali samo disco polo i może z trzy kawałki znałam, tzn. kojarzyłam. Niektóre grali po kilka razy. Jeden był tak tragiczny, że do dziś pamiętam .
Ja nie słucham disco polo, ale wiem że moi goście będą sie przy tym dobrze bawić, więc niech tak będzie
Stary 2016-02-21, 13:41   #4378
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaszczurka94 Pokaż wiadomość
Niestety, rozmawiałam z ciocią i wśród jej koleżanek żadna nie zajmuje się sukniami ślubnymi. Ale podobno w Tłuszczu szyją w jakimś salonie jakie się chce, ale nie wiem dokładnie gdzie. Może w internecie poszukaj coś w tamtych okolicach?
W tluszczu to jedynie salon Adria

JASZCZURKA album z pergaminem. Mamy taki od foto
Fotoksiazke zawsze mozesz sobie zrobic.

Cytat:
Bez kaczuch, reszta ok

A gorzko gorzko jest fajne! Zakrywasz sie welonem czy reka i tak naprawde nikt Cie nie widzi

MALGOSIA idziemy na to wesele ktore jest 16 kwietnia.
Akurat bede miala okazje zobaczyc jak sprawuje sie DJ na weselu

Wysłane z Ciamciunga
To on przestawia literki.

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-21, 13:43   #4379
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Kolejny raz ta sama kwestia.. Fotografa w ogóle może nie być i takie tam.. Nie mam już siły się użerać z tym tematem,bo jestem przemęczona..
Jejku , czemu on nie chce foto miec? naprawdę to dla niego taki problem? nie może Ci w tym ustąpić wiedząc jakie to jest ważne dla Ciebie?
Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
noo aż mi się odechciewa pisać, bo ciężko wejść na wizaż i cokolwiek napisać a myślałam, że skonczymy dzisiaj tą część
Stary 2016-02-21, 14:09   #4380
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro Ty ustąpiłaś z wideo to on nie może z foto?
Nie ustąpiłam z wideo tak naprawdę..
A co do kredytów to jak bierzesz na 200 tys to spłacasz 400? Pierwsze słyszę..

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość

Małgosiu, na pewno się dogadacie. Czemu on nie chce foto i kamery? I co odpowiada na twoje argumenty?
Nie wiem on chyba uważa,że wymyslam Bóg wie co..On chce kamerę. fotograf mu niepotrzebny,bo ktoś znajomy może robić zdjęcia. Tak on do tego podchodzi.

Cytat:
Jejku , czemu on nie chce foto miec? naprawdę to dla niego taki problem? nie może Ci w tym ustąpić wiedząc jakie to jest ważne dla Ciebie?
No właśnie jeszcze nie powiedziałam mu słów:"ustąp,bo to dla mnie ważne." Ale tak mu powiem..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości