|
|
#1381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ślub we wrześniu 2007
SoNeRa stres już przeżyłaś- teraz bawisz sie już na weselu... ale masz fajnie :P hehe Odezwj sie jak wypoczniesz, napisz jak było ze stresikiem, bo wiem ze sie bałaś.... nio i czekamy na fotki
Wszystkiego najlepszego!
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
SoNeRa już po ślubie. Ale ten czas leci...
|
|
#1383 |
|
Raczkowanie
|
SoNeRa gratuluję!!! Pani mężatko.
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Raczkowanie
|
SoNeRA wszystkiego naj... naj... naj...
_________________________ ______________________ Szczęśliwa żonka http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070922310513.png |
|
|
|
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
co tu tak cicho
![]() SoNeRa jeszcze sie nie odzywała??? Pewnie jak to bywa nie ma czasu. Niecierpliwie czekam na jej relacje
|
|
|
#1386 | |
|
Zadomowienie
|
Hmmm... no właśnie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Raczkowanie
|
Cicho i głucho... W moim przypadku rozpoczął się rok akademicki - niby już V a zajęć masa...A w między czasie praca magisterska....brrry jak to dobrze,że niedługo koniec
Zaglądam tylko od czasu do czasu sprawdzić co nowego - przede wszystkim czekam na zdjęcia Malin i znów się zawiodłam...A tak z innej beczki - rozpoczynam walkę z dokumentami. Na razie mam zrobione zdjęcia i liczę na to, że 2.11. będzie otwarty urząd - jak nie będę znów musiała czekać miesiąc:/ W końcu zaniosłam też suknię do prania - obiecali, że ją trochę podreperują - mam do niej ogromy sentyment - chyba jej nie sprzedam....Upcham na strychu u teściowej A co Wy robicie ze swoimi???
|
|
|
|
|
#1388 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1389 |
|
Rozeznanie
|
moja, brudna jak nieboskie stworzenie, wisi na wieszaku przykryta folią u mnie w pokoju na szafie... mieliśmy zrobić jeszcze zdjęcia (takie pozowane), ale pogoda kiepska i jakoś nie było czasu
![]() nie złożyłam jeszcze wniosku o wymianę dowodu, nadal chodzę z zieloną książeczką może uda mi się 2 listopada, o ile urzędy pracują
|
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za zyczonka to moja realcja :
W sobote rano budze sie o 5 a tu ŚNIEG najprawdziwszy z prawdziwych se mysle ale czad piusze smska do mezulkja a on tez zaskoczony potem szykuje sie do fryzjera na 830 bylam tam do 1030 bo sie spoznil godz przez ten snieg ale spoko z wszystkim sie wyrobiliksmy kolo godz 930 zaczelo swiecic sloneczko snieg stopnial i zrobila sie piekna pogoda ku mojemu zaskoczeniuwiec juz bylam prze happy potem na 1115 do kosmetyczki wrocilam do domu kolo12 mama brat i jego dziewczyna porzystroili pieknie brame pogoda wciaz dopisywala wiec nie zmarzlam po mszy swietej wyszlismy na skladanie zyczen kiedy ostatni goscie skladali nam zyczenia to wtedy sie pochmurzylo i wyobrazcie sobie ze spadl na nasze glowki jak szlismy do auta leciutki deszczyk taka mzawka tak jakby blogoslawienstwo od Boga potem pod sala sie wypogodzilo znow ale juz zimno mi bylo bo mialam cienkie bolerkoza chwilke dalszy ciag relacji nasze wpadki to: ja zapomnialam pocalowac obraczki przed nalozeniem mezowi i przy pierwszym tancu wszystko szlo super tylko grajkowie widzac ze tak super nam idzie grali dluuuuzej i nie mielismy ta dlugiego ukladyu i nie dogadalismy sie co dalej wikec zaczelismy sie namietnie calowac hahaha sorka ale mam tipsy i ciezko mi sie pisze wiec moga byc literowki Czytalam wlasnie jak pieknie pisalyscie o mnie w dzien slubu i dzien przed wiecie jka mi milo bylo teraz ze tak o mn ie myslalyscie Co do samego stresu to bylo go mniej niz zero u mnie i u mezulka bylism ta radosni i tak szczesliwi ze nie stresowalismy sie nic anic slub pieikny skrzypce bracia czytali czytania ksiadz mowil pieknie o nas anie jakies ogolne hasla przysiega cos pieknego i obraczki mmm cudnie bylo weslee udane wszyscy zadowoleni nie mielismy zadnych nie milych incydentow zero pustych kopert czy cos takiego. Okresu nie mialam jupi ale noc poslubna sie odbyla z niedzieli na poniedzialek bo nie mialam sily w posolubna masakrycznie nogi od tancowania bolaly pare nieprofesjonalnych fotek z aparatu braciaka
Nawet w najskrytszych marzeniach nie śniliśmy, że będziecie tacy cudowni ... Bliźniaki - Tymuś i Szymuś są już z nami od 17 marca 2009 Edytowane przez SoNeRa Czas edycji: 2009-01-27 o 14:45 |
|
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze pare
Nawet w najskrytszych marzeniach nie śniliśmy, że będziecie tacy cudowni ... Bliźniaki - Tymuś i Szymuś są już z nami od 17 marca 2009 Edytowane przez SoNeRa Czas edycji: 2009-01-27 o 14:45 |
|
|
|
|
#1393 |
|
Rozeznanie
|
gratulacje!
![]() ale nie da się tego czytać, wybacz. |
|
|
|
|
#1394 |
|
Raczkowanie
|
Niestety w Warszawce wszystko musi trwać i ze wszystkim kolejki. My złożyliśmy wnioski o wymianę dowodów 29.09 a do odbioru będą 27.11. I później dalsze zmagania z urzędnikami (hi, hi sama nim jestem).
|
|
|
|
|
#1395 |
|
Raczkowanie
|
ja w piatek jade sie do siebie wymeldowac i po niedzieli bede sie meldowac u meza i dopiero zloze wniosek o dowod, mam nadzieje, ze nie bedzie kolejek... a tym czasem malujemy sobie pokoj i siebie nawzajem, ale jest wesolo
SoNeRa - ciesze sie, ze wszystko sie udalo, slicznie wygladalas
|
|
|
|
|
#1396 |
|
Raczkowanie
|
SoNeRa graluluję, pięknie wyglądaliście - dużo szczęścia i miłości
|
|
|
#1397 |
|
Raczkowanie
|
SoNeRa prześliczne fotki
Super, że wszystko się udało a co do pocałowania obrączki to także zapomniałam, choć nie wiem czemu bo setki razy powtarzałam mężowi by o tym nie zapomniał i nawet się ucieszyłam gdy zobaczyłam że pamiętał i pocałował a potem szybko przyszła kolej na mnie i masz tak samo szybko umknęło mi to z pamięci ![]() ![]() Przypomniało mi się dopiero gdy wróciliśmy na swoje miejsca ![]() ![]() Do tipsów musisz się kochana przyzwyczaić ja przed ślubem zrobiłam sobie je pierwszy raz i też nie wiedziałam jak w nich pisać a teraz zrobiłam sobie nowe i idzie już gładko ![]() Drogie mężatki (jak to fajnie brzmi ) już złożyłam wniosek na nowy dowód (12 październia) i mam go odebrać 16 listopada, myślę więc że szybko im to u nas idzie. Suknia wyprana i zawieziona do mamy, też nie myślę by ją sprzedawać taki sentyment zostaje by choć na nią jeszcze popatrzeć, może kiedyś zobaczyć czy się da w nią wcisnąć Czy myślicie z małżonkami już o powiększeniu rodzinki? |
|
|
|
|
#1398 |
|
Raczkowanie
|
ja byłam u gina wczoraj kazał brac kwas foliowy, a zajść w ciąże planuję w maju lub czerwcu przyszłego roku jak sprawy z pracą sie troche wyklarują
|
|
|
#1399 | |
|
Zadomowienie
|
Ja też
![]() Cytat:
za pomyślne wiadomości w maju lub czerwcu
|
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Raczkowanie
|
na pewno się wam pochwalę... Ktoś jeszcze???
a i dziś z mężulkiem idziemy zaraz do kina (w końcu)
|
|
|
#1401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My także planujemy za ok. 3 miesiące zacząć starania o potomka. Musimy więc mollya przygotować organizm by był silny na to wspaniałe przeżycie |
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Raczkowanie
|
SoNeRa - śliczne zdjęcia i prześliczna suknia
Tylko Mailn się nie chwali... No cóż chyba nie warto naciskać... co do planowania rodzinki - ja już dawno jestem gotowa. Tzn regularnie chodzę do lekarza a kwas foliowy biorę już od pół roku (na wypadek "wpadki" ) - musiałabym tylko na miesiąc przed porobić te wszystkie badania krwi i takie tam. Z niecierpliwością czekam tylko kiedy mój mąż będzie gotowy Mamy już małe plany na przyszłość (i to go powstrzymuje) - po obronach chcemy wyjechać do Anglii więc chwilowo ciąża odpada. Tam jak już się ustatkujemy to czemu nie? Nie będziemy się też zastanawiać jak wyjazd się nie uda i zostaniemy tu - wtedy jednak poczekamy troszkę dłużej (dopóki nie kupimy mieszkanka). Tak czy siak najpóźniej za 2-3 latka obowiązkowo będzie nas więcej Trzymam kciuki za te z Was, które już tera się biorą do roboty - straszliwie zazdroszczę
|
|
|
|
|
#1403 | |
|
Zadomowienie
|
Ja też bym z chęcią poszła
.A na co idziecie??? Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, jak widzę Wasze zdjęcia, robione przy dobrej pogodzie, dobrym oświetleniu w kościele i przez profesjonalistów, to mi przechodzi ochota na pokazywanie swoich...
|
|
|
#1406 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale oczywiście decyzja należy co Ciebie ![]() Co do potomstwa to ja już bardzo bym chciała, ale z uwagi na to, że na razie mieszkamy za granicą to nic z tego... Jak słysze jaka tu opieka lekarska i to, co tu się dzieje przy porodzie to aż Tak więc ok roczku muszę wytrzymac.... a szkoda bo tu są takie przecudne ubranka dla bobasków... w dodatku niedrogie...
|
|
|
|
#1407 |
|
Raczkowanie
|
Każdy ślub niezależnie w jakich jest okolicznościach jest cudowny jeżeli tylko pobierają się dwie kochające osoby. Ja się wzruszam przy wszystkich fotkach. Sama nie mam jeszcze zdjęć od fotografa - dostanę razem z filmem - mam nadzieję, że już niedługo
|
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1409 |
|
Raczkowanie
|
Czy myślicie z małżonkami już o powiększeniu rodzinki?[/quote]
No to starajcie sie "wrzesniowki" bo naszemu malenstwu "stuknelo" juz 10 tygodni juz z mezem nie mozemy sie doczekac kiedy zacznie rosnac brzuszek i kiedy zacznie sie ruszac
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Rozeznanie
|
Nie obraź się, ale...nie stosujesz znaków przystankowych, kapitalików... Nie wiadomo, gdzie się kończy zdanie, gdzie zaczyna kolejne, co powoduje straszny chaos. Piszesz ogólnikami, równoważnikami zdań, brak jakiejkolwiek konsekwencji przyczynowo-skutkowej, styl typu "no i wiesz brachu tu komóra szmery bajery a bogaty jest to i raz dwa i dziewczynki wyrwaliśmy". Dosłownie. To się czyta jak tłumaczenie z komputerowego translatora i przypomina to serię z karabinu maszynowego. Uszłoby w mowie potocznej, ale jeśli coś się pisze, warto się troszkę postarać, bo to... zupełnie nie po polsku. Ale ufam, że to przez tipsy... albo emocje związane ze ślubem... pusiula, już padło to pytanko Gratuluję Maluszka - całe 10 tygodni, ho ho, to już całkiem sporo ![]() Dla mnie temat jest zupełnie obcy i jak sądzę - na bardzo długo taki pozostanie. Ale inne panie - no, do roboty, Dziewczątka !
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-10-26 o 20:38 Powód: post pod postem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

Wszystkiego najlepszego!

za pomyślne wiadomości w maju lub czerwcu
.
Tak więc ok roczku muszę wytrzymac.... a szkoda bo tu są takie przecudne ubranka dla bobasków... w dodatku niedrogie...