|
|
#1411 |
|
Wtajemniczenie
|
Biedny kociaczek.... przypomniało mi sie kilka dramatycznych sytuacji z udziałem kotów, które działy się na moim podwórku, najgorsze jest to ,że uczestniczyli w tym procederze dorosłe osoby... wiem ,że na forum są wrażliwe dusze także nie będę opisywała tego co się działo... najgorsze jest to ,że bezdomnych kotów przybywa i trudno coś na to poradzić
![]() Pisałam już w wątku o zdobyczach,że doszła do mnie flaszka Caron Miss Rocaille, był to zakup w ciemno... bardzo podobały mi się Fleur de rocaille i myślałam ,że w tym przypadku będzie podobnie ![]() Zapach jest świeży, kwiatowy, zdecydowanie ma coś w sobie, ale ta setka ,którą kupiłam przeraża mnie, max 30ml mogłabym zużyć... w dodatku ten piękny flakonik - po prostu cudo, trudno mi podjąć decyzję ![]() Może jakaś dobra dusza miałaby na niego ochotę? mogłabym się za ''coś'' wymienić Ehh niedobrze mi, głowa mnie boli, ale kataru już na szczęście nie mam, daj boże żebym dzisiejszej nocy mogła spokojnie spać ![]() Nie mówię tego często, a raczej nigdy nie powiedziałam tego wprost, ale przydałyby mi się słowa otuchy, mam strasznego dołka, coś mnie ściska w gardle... w dodatku czuję się i wiem ,że pomimo ,że ''mam'' chłopa, kochanego pieska i wiele innych osób jestem sama, jestem sama ze swoimi przerażającymi myślami, lękiem, czarnowidztwem, bólami i udrękami... tak chciałabym się cieszyć życiem, a czuję się jakby ono w ogóle we mnie nie tętniło ,a wręcz czuję jakbym coś traciła, jakbym miała umrzeć na jakąś bliżej niezidentyfikowaną chorobę...ehh to znowu wraca, muszę się zająć sprzątaniem albo czymś ,bo oszaleję
|
#1412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI
Cytat:
Uwielbiam Gałczynskiego (bardziej lubie tylko Zembatego)Jestem jestem. Cytat:
Cytat:
Jest dokładnie taki jak powinien byc zdrowy Bąbel w swoim wieku wszystko ma na miejscu, serduszko bije prawidlowo miarowo 155/minutę Jest bardzo towarzyski bo podczas badania machał nam (mi i mojemu P.) rączkami Wiem ze nie za czesto powinno sie robic badania USG. To badanie akurat było drugie (pierwsze było w 7 tygodniu by potwierdzić ze fasulka jest i stwierdzić ze jej serduszko bije) i babelek miał badaną przezierność karkowa i nosek. Oczywiście standardowo rozpisałam sie nie na temat ale dosłownie chce ze szczescia skakac pod sufit ze z babelkiem jest wszystko OK. Jestem świeżo wykąpana. Pachnę sobie na noc Gloriowym olejkiem z kropelką Vanille Aoud. Narazie sobie siedze przed komputerem i stukam choć standardowo juz powinnam leżec w lózeczku i zasypiać. Ale mam dzis multum energi która Mnie rozpiera. Dosłownie chce krzyczeć, chce ryczec, chce śpiewać. Tylko co na to sasiedzi?
|
|
#1413 |
|
Wtajemniczenie
|
Eenax, Droga Smokofilko, cieszę się, że wszystko OK, duuużo zdrowia dla Was obojga
Nevado, każdy czasem tak ma Mogę tylko banalnie napisać: będzie dobrze, nie jesteś sama ani w świecie realnym, ani wirtualnym |
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
To świetnie, Eenax
Nevado |
|
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie wyglądają obłędnie!Nevado - dużo zdrowia |
|
|
|
|
#1416 |
|
Wtajemniczenie
|
przerazilyscie mnie z tymi kotami
teraz bede podnosic maske codziennie. Tyle, ze ja mialam dwa samochody i oba maja silnik osloniety plastikowa oslona wiec chyba nie grozi mi taki horror. Moge jedynie przewiezc kotka pod maska ale nie powinno sie mu nic stac. Chyba ze sie plynu borygo napije. straszna historia ![]() pachne addictem ale czekam na swojego posionka i jest mi obojetne czym w tym czasie bede pachniec. Tez mam nadzieje, ze choc troszke sie naucze od tutejszych znawczyn zapachow ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Wcinam skórke pomaranczową w czekoladzie. PYCHA!!!!
|
|
#1418 |
|
Wtajemniczenie
|
nevado
teraz coraz gorsze dni nastaja dla takich wrazliwcow jak ty. Sprzataj na sile i zmywaj naczynia. I koniecznie spotykaj sie z ludzmi - nawet jak nie masz ochoty. Trzymaj sie ![]() neonko, walsnie mi przypomnialas o mojej gorzkiej czekoladce 90% kakao bo ja dietki przestrzegam ![]() Eenax a do kogo babelek podobny na tym usg? caluski dla obojga
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Nevado, pewnie Cię nie pocieszę za mocno ale przesyłam wirtualne uściski
![]() Eenax i FasUlka Cieszysz się ciażą i zaraz bedziesz miała takiego berbecia
|
|
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrazenie, ze i lekarze i przyszle mamusie sadza, ze im wiecej i bardziej skomplikowanych tym lepiej. Moja kuzynka miala robione chyba z 10 razy, niemal przy kazdej wizycie rutynowo tylko po to, aby sprawdzic, czy wszystko jest ok (przy ciazy niskiego ryzyka). Oczywiscie za kazdym razem podnosilo to cene wizyty . __________ A w temacie Vanille Cannelle
|
|
#1421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Również przesyłamy całuski a Babelek dodatkowo macha raczkami Całosciowo (jak moj P mówi) do malutkiej jaszczureczki. Patrzac sie od gowy to do swojego pradziadka bo łysy i bez zabków. Parzac centralnie do mojego P. bo ma duzy brzuszek. Patrzac sie od dołu to do mnie bo ma wystajaca okragła du-p-cie. Cytat:
Cytat:
Ja mam prawidłowo rozwijajaca się ciaze. Nie miałam od poczatku ani jednego objawu wskazujacego na cos nieprawidłowego (np. nawet 1 najmniejszego drobnego skurczyku). Nastepne USG mam przewidziane na koniec tego roku poczatek nastepnego (czyli około 25 tygodnia).
|
|
#1422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nie da rady, koty dzikie i pani ktora sie nimi zajmuje nie podejmuje sie zlapania. Proponowalam pomoc, pokrycie kosztow... musze znowu do tego tematu wrocic, bo kotow coraz wiecej i o tragedie latwo ![]() . Cytat:
Moze powinnas skorzystac z pomocy psychologa/psychiatry Bo z tego co zauwazylam, czesto masz takie depresyjne stany. Cytat:
Zdrowka dla Ciebie i Babla |
|||
|
|
|
#1423 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję serdecznie mskladaczek tymenko paprak tulipanko Koto Aragonte
Otworzyłam sobie okno i zaczerpnęłam kilka głębokich oddechów, siedzę cały czas w domu, a po włączeniu ogrzewania w domu jest istna duchota... zarzuciłam sobie również cukierka icea i troszkę nudności mi przeszły.W domu jest jakoś pusto, mamy nie ma, brata nie ma, nikt mnie nie rozśmiesza i nie mówi ,że będzie dobrze... od kiedy mama poszła do nowej pracy czuję pustkę, dom jest taki smutny ![]() Po za tym dobija mnie już natłok flaszek w kolekcji, ciągle coś mi się w tej kwestii nie podoba, to jak to wszystko wygląda obrazuje stan mojej duszy - jeden wielki chaos... a ja w głębi duszy dążę do porządku, poukładanego życia, zawsze snułam dalekobieżne plany i zawsze wszystko działo się według tych planów... teraz nic się nie udaje, przestałam nawet próbować coś układać, jak o tym myślę to nadal mnie ściska także skończę o tym gadać, przepraszam jeśli zasmucam ![]() Dzisiaj dodatkowo spakowałam moją małą całkiem nieplanowaną gromadkę chomików i Tż zaniósł je do sklepu zoologicznego, na szczęście je przyjęli... nie wiem co zrobię jak moja Margolcia zrobi mi znowu takiego psikusa ,że przeskoczy do drugiego akwarium i spłodzi sobie gromadkę pociech ![]() Narazie nie wyszło jej to na dobre, dostała jakiegoś dziwnego skrzywienia głowy od leżenia na boku i muszę iść do weterynarza, bo biedula co rusz upada na ten bok ![]() No to może przejdę do pozytywnych myśli, mój mały psiaczek jest zdrowy i z każdym dniem co raz silniejszy i mądrzejszy - to jeden z tych powodów ,które dodają mi sił i na tym koniec na dziś, muszę się przespać...
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eenax nawet nie wiesz z jaka radoscia i usmiechem na twarzy czytam kazda twoja wypowiedz. Wiem, jak bardzo wyczekiwaliscie maluszka i tak sie ciesze, ze ty i fasUlka miewacie sie swietnie. Nevado przesylam duzo pozytywnej energii ![]() Musi byc. _______ Dla wzmocnienia efektu Vanille Cannelle zabalsamowałam sie jeszcze na slodko i znowu jestem ciacho przed snem ![]() Tylko kiedy ja zasne? Jest pelnia chyba? Znowu zapowiada sie bezsenna noc, bo podczas pelni nie sypiam.
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Nevado, sen pomaga - sama mam zamiar zaraz walnąć się na łóżko. Ale najpierw kąpiel z pianką. Ściskam
|
#1426 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Rachelciu ja właśnie chciałabym iść spać, ale nie mogę, pofiglowałabym sobie jeszcze heh ogólnie to drzemie we mnie niespożyta energia, pójdźmy gdzieś ![]() Aaa nie Ty się kąpiesz i lulu, sorki i ściskam
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Agata a ja, mnie już nie kochasz?
Eenax kusisz baby ![]()
Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2007-10-25 o 22:31 |
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
na noc kropeka Desnudy
|
#1429 |
|
Zadomowienie
|
Wieczór z kropelką Gaiaca.
|
|
|
|
#1430 |
|
Wtajemniczenie
|
Neonko
wstyd mi, bo Cię zawiodłam, mam nadzieję ,że mi wybaczasz i nie będzie mnie to co rusz kłuło w serce...Zaraz muszę coś skonstruować, jakiś miły gifcik ![]() Ehh chyba po mału się wypalam, ziewam już pewnie się cieszycie ,że zaraz ucichnę
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ja też
...np. to:"... Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie! Chcieliście Polski, no, to ją macie! (skumbrie w tomacie pstrąg)" i jeszcze: Na pewnego Polaka "Patrz, Kościuszko, na nas z nieba" Raz Polak skandował, I popatrzył nań Kościuszko, I się zwymiotował. Bardziej lubię tylko Boya _____________ Lawendowo mi. A na dobranoc TOKLIK i usmiech od ucha do ucha |
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Agata nie pamiętam o co poszlo, grzechow nie popelniasz więc co?
To dobrze że kochasz. Musisz swojego pieska przygotowac do zimy( skafanderek kupić)
|
|
#1433 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No więc... Ten zapach jest NIESAMOWITY! temu na blotterku, no i zapomniałem na czas jakiś... A*Men to do tej pory najsłodszy zapach dla faceta, jaki dane było mi "próbować". Mimo, że na mnie jest (jak na razie) monotematyczny, to czuję coś w głębi duszy, że ja go kcem-teraz-szybko-już. Zawsze byłem fanem tzw. słodziaków, ale A*Men otworzył mi na jakże fajne, olfaktorycznedoznania... Przyznam się teraz do czegoś głupiego... Przed wyjściem na zewnątrz zaaplikowałem sobie jeden psik na... włosy, a dokładniej na czubek głowy Przez cały czas będąc na dworze, <polu > dolatywał do mnie znienacka ten nieziemski, "spalony karmel". Zapach killer. Baaardzo trwały, baaardzo intensywny. A z Lagerfelda raczej przysłowiowe nici... Miało być orientalnie i korzennie, wyszło pudrowo i "kompociano"... Szkoda
|
|
|
|
|
#1434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ze skarpetki... heh tak przyuczam małą do noszenia czegokolwiek, a to trudne jest, psy z natury nie lubią mieć czegokolwiek na sobie![]() W każdym razie na mroźną zimę zafunduję małej jakieś już mniej obciachowe wdzianko ![]() ![]() Co do przeprosin, to ja za tego nieszczęsnego Maca Cię przepraszam, że się nie odezwałam ... ale dobrze ,że się nie gniewasz ,bo ja to do dzisiaj na sumieniu mam ![]() Idę spać kobietki, dobranoc
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
No co TY
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Na noc wybrałam kropelkę Anglomanii - jestem zdziwiona bo róż to ja nie uważam (oprócz Róży Szarej) - a tu całkiem całkiem - bardzo ładna różyczka się objawiła.
Powiedzcie mi jak to możliwe, ze na poczcie, wprawdzie małej, ale wszak mieniącej się Pocztą nie można kupic kopert?? Chciałam z bąblami, w wiadomym celu, a pani, że kopert to oni żadnych nie mają ![]() Zakupiłam więc w supermarkecie pobliskim zwykłą kopertę (dobrze, że przybyłam z własnyym znaczkiem) i teraz z duszą na ramieniu czekam, aż adresatka otrzyma przesyłkę w całości. Skandal! |
|
|
|
#1437 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Niech błysnę mą francusczyzną: Merci beaucoup, Madame Taka Taka
Obiecuję, będzie coraz piękniej! Tymenko ![]() Cytat:
![]() Koto, o oczka się nie martw, mam zapas w słoiku Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny , ta dyskusja zbacza na przecudnie abstrakcyjne tory To lubię! Czemprędzej wsiadam więc do tego jajecznego pociągu w nieznane Fawkes nie bój żaby o twarde jaja! Przecież wiadomym jest, że twardym czeba być, a nie miętkim (jajem)!!! My potrzebujemy twardych członków załogi! Miękki członek to słaby członek - a te nam zwisają!!! Homyku Czy widzisz, jak mi twarz pojaśniała z radości, oczy błyszczą zdrowym blaskiem, usta się soczyście zaróżowiły? To Twoja zasługa Tak mi się na sercu lekko zrobiło.... Cytat:
![]() Cytat:
Jak widać depilacja woskowa zdziałała cuda... ![]() Eenax, dobra duszo, niech Ci bozia tłumem pociech wynagrodzi!!!! Cytat:
![]() Na mnie Avignon jest dźwięczny, donośny, świetlisty, jasny, chłodny, czysty.... Niczym melodia dzwonków w trakcie mszy, biały gołąb ulatujący z dachu katedry, woda w chrzcielnicy, prąd powietrza pod sklepieniem świątyni... Cytat:
Cytat:
Świeży chlebek z masełkiem, "Sałatą" i jajem na twardo jest przepyszny. Chcesz kromeczkę? Cytat:
W ramach usprawiedliwienia muszę dodać, że jak pisałam te przykre dla Cię słowa, byłam właśnie w trakcie oprysku (profilaktyka przeciwgrzybiczna), zamroczyło mi chyba główkę... ![]() ![]() ______________________ Dzisiaj nie mogłam się zdecydować, czym pachnieć: Black Żukiem czy Avignon .... Nałożyłam więc oba na raz - wyszedł tak obłędnie orgiastycznie niesamowity mix, że trwałam w stanie nirvany cały dzień |
|||||||||||
|
|
|
#1438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skumbrie w tomacie od dawien dawna wydawały mi się ogromnie aktualne ![]() Na dobry sen Rose Absolue
|
|
|
|
|
#1439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie już jest w kocim niebie. Dobrze, że nie męczył się długo. Trzymaj się, nie obwiniaj się. Kto zagląda pod maskę przed każdą jazdą? Raczej nikt. Stała się okropna historia na którą nie miałaś wpływu. ![]() Cytat:
Niestety, masz rację. Wiele samochodów ma takie "dojście" z dołu do silnika. "Najlepsze" bodaj Cinquecento. Pamiętam, jak moja mama tym jeździła - w zimne dni zawsze były ślady łap na silniku i pozrywane kable. Zawsze wtedy obawiałam się takiego wypadku. Jeny, a ja za miesiąc mam kupować jakiś pojazd na kółkach. Niech mi ktoś powie, błagam, jakie auto nie ma tego typu dostępu pod maskę...
|
|
#1440 |
|
Wtajemniczenie
|
Papugo, może wystarczy załomotać solidnie w maskę i schowany kot zwieje?
![]() Rany, patrzę na swoje kociszcza i smutno mi się robi, choć im to w sumie się udało, na ulicy nie mieszkają, a miały na to potężne szanse ![]() I... potrzymajcie kciuki za moją słabą silną wolę, co? A tak naprawdę to za to, żeby taki jeden się odezwał, zanim ja się złamię i sama to zrobię Plisspliss.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

Uwielbiam Gałczynskiego (bardziej lubie tylko Zembatego)

wszystkie wyglądają obłędnie!

(przy ciazy niskiego ryzyka). Oczywiscie za kazdym razem podnosilo to cene wizyty
.
Vanille Cannelle

Przyznam się teraz do czegoś głupiego... Przed wyjściem 
, ta dyskusja zbacza na przecudnie abstrakcyjne tory

Naprawdę... przedstawiciele flory tak nie postępują...