|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
a ja to jestem taka wybredna ze nic mi się nie podoba
i wogóle jestem bardzo krytyczna jesli chodzi o swoje ciało itp.
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem złą
Kupiłąm we wtorek w zeszłym tygodniu kurteczkę na allegro, pieniądze wpłąciłam przez Poczte czyli powinny się zaksięgowac u sprzedającego najpóżniej w piatek. Cały ten tydzień, codziennie czekam na paczke a tu nic nie przychodzi Jestem wściekła Niektórzy ludzie to są tacy nie odpowiedzialni Zobaczymy co mi teraz odpisze...
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra zadzwoniłam do mamy i o 12 na miescie się z nią umówiłam
mam nadzieje ze coś sobie kupie
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla Was równiez zyczenia Wszystkiego Naj...Naj...Naj ....cudowniejszego A tak w ogóle to dzisiaj wypiję Wasze zdrówko z Tżem, jakoś tak fajnie wiedzieć ze jest taka para, która poznała się tego samego dnia i tez tak szalenczo zakochana Haniu może to dobra data dla związku, oby....ja w to wierze |
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Do tej pory jeszcze nic nie kupiłam ,,od kogoś" z allegro. Jedynie w sklepie który prowadzi sprzedaż wysyłkową. Kurcze...boje się tak kupować na odległość. A już kupowanie ciuchów, które mogą źle leżeć na mnie a tylkon ładanie wyglądać na zdjęciu.
|
|
|
|
#1296 |
|
*sportaddict*
|
Natali - 2 tyg temu wylicytowałam sweter, po tyg nic, piszę maila. Brak odzwu. Piszę 2 maila - brak odzewu. Tż dzwonił (ma głos jak ze studni, więc miał być straszakiem
) - nie odbiera. Więc napisałam bardzo kulturalnego smsa, że 2 tyg to już trochę za długo i w przypadku dalszej ciszy ze strony sprzedającego, będę zmuszona powiadomić allegro.Po 30 sek zadzwonił, bardzo głupio się tłumacząc, ale obiecując ekspresową wysyłkę ![]() Madzialenko - nie wiem skąd ten krytycyzm, jesteś bardzo szczupła, a w Twoich wypowiedziach często przewija się temat jedzenia itp. Jednak zdaję sobie sprawe, że różne zaburzenia odżywiania nie zależą tak naprawdę od tego, jak się wygląda, tylko tego, co się o sobie myśli. U mnie też się kiedyś podobnie zaczęło, niezbyt fajnie skończyło. Więc jakbyś chciala pogadac, to zapraszam na PW ![]() Haniu - no proszę, chociaż w sumie nie mogę napisać: 'ale zbieg okoliczności', bo na tym magicznym wątku to nic nowego to Wam również kolejnych 200
|
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde do czego to doszłą że trzeba sie upominac o swoje Jak maile nie podziałają to tez wykorzytam Tz, on to sprawe będzie umiał załatwić vadi a doszłą Ci już ta paczuszka, czy dalej oczekujesz??
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie zawsze jest wina Sprzedawcy, nawet nie wiesz jakie poczta robi sobie jaja, jak przetrzymuje paczki,szok? Ja zmieniłam adres na allegro na słuzbowy, bo jak jest na firmę to czują jakis bat nad tyłkiem i szybciej dostarczaja Ostatnio zadzwoniłam na pocztę, podaję nr. przesyłki a oni na to- że lezy od trzech dnia lale listonosz jest chory i nie ma kto przynieśc ?????? Normalnie pojechałam po to sama....Radzę Ci nękać pocztę, zdobądź tylko numer nadania przesyłki . P.s. Jesli na Poczcie robiłaś opłatę przekazem to ...jest to najdłuższa droga ..., niestety najszybciej jest przelew z konta....
|
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myslę ze zdecydowanie to szczęsliwa data ...i wierze bardzo mocno że nasze zwiazki będą rozkwiatac, umacnać sie i trwać wiecznie.
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
vadi ja juz tez kiedys zaszalałam z odchudzaniem i miałam 40kg (170cm) i.. niestety okres mi sie zatrzymał. potem chciałam przytyc i nie mogłam i musiałam brać tabletki na wywołanie okresu
ale to było pare lat te,u. teraz wiem,z e chce ważyc 49 kg. i tyle bo to dla mnie najlepsza waga. a jesli chodzi o krytycyzm to raczej nie do wagi poporostu często mam wrażenie ze wiele ubran do mnie nie pasuje
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opłatę zawsze robie przekazem, wstyd saie przyznać ale nie mam konta bankowego więc to jest dla mnie jedyna droga zapłaty, no chyba ze zażyczę sobie za pobraniem... Zawsze informuje sprzedawców, ze pieniądze przesle przez Poczte, że zajmię to kilka dni, i prosze o cierpliwośc. Nigdy nie miałąm jakichś problemów w związku z tym.
|
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak przytyłam to wszyscy, ohy i ahy że tak kobieco i w ogóle- a ja jak patrzyłam w lustro to słabo mi było, ze tak tragicznie....I odchudziłam się dla siebie, bo taka siebie lubię i akceptuję....Ale u mnie jest to jak najbardziej zdrowe, bo ja kocham jedzenie, smaki, gotowanie.....i bez tego żyć nie potrafię Co do strojów- to szkoda, ze nie mieszkasz bliżej, juz jak bym Cię dorwała to zobaczyłabys jak wiele ubran do Ciebie pasuje ![]() NATALIO ja czasem, jak mi bardzo zależy na czasie to proszę o wysłanie za pobraniem, bo jak wezmę pod uwagę róznice w opłacie- jakies 5 zl. i moje zszargane nerwy, to wybieram to pierwsze
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2007-10-26 o 11:46 Powód: allergo |
|
|
|
|
#1303 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do ubrań - podpisuję się pod Dorinką mam ciuchowego bzika, więc chętnie bym Cię wzięła w obroty
|
||
|
|
|
#1304 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowie najważniejsze, bo tego za żadne pieniądze sie kupić nie da...Cytat:
Jak mam jedzeniowe wyrzuty sumienia to piję, chociac dobrze wiem, że to ścieeema ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze mnie przed chwilą litościwie koleżanka pysznym gorzkim gorącym kakao poczęstowała, to po prostu wypić kakao o do łóżka A nie do roboty ![]() Też na słoneczne baterie chyba jestem, bo jak jest słonecznie i jasno to chodzę jak naładowana, a teraz to takie flaki z olejem ![]() Za Wasze zdrówko i szczęście przede wszystkim! |
||||
|
|
|
#1305 |
|
*sportaddict*
|
Hihi - dokładnie
np. jak w maju budzi mnie słońce to myślę sobie - o jak bosko! o ile mam energii! o, pobiegam sobie/popedałuje na orbitreku/poćwiczę/polecę na zakupy itp.... a teraz budzi mnie szarość/ciemności/mgła i myślę sobie - Jezu, ZIEEEW
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinki, vadi chetnie bym się z wami na te szaleństwo zakupowe wybrała.
Co do dzieci.. to pewnie ze chce je mieć tylko ze u mnie waga to raczej rodzinne (o czym juz pisałam). ważąc 49kg czuję sie bardzo dobrze, choć wszytscy mówią ze te 2-3 kg bym mogła przytyc.. ale nigdy w zyciu. Moja najwieksza waga to było z 7 lat temu (bo jeszcze z TZ nie bylam) i wynosiła 53 kg.. ale czułam sie wtedy jak słoń w składzie porcelany
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Oj zgadza się droga Hihi!
Więc mówicie, że nie da sie kochać za bardzo To dobrze![]() Choć ja już kiedys usłyszałam że za bardzo jestem z mężem związana, tylko ON i ON.. Haniu!!!! Dla ciebie, dla was też wszystkiego naj naj
|
|
#1308 |
|
*sportaddict*
|
Madzialenko - jeśli masz tak z natury, a nie ściemniasz, żeby nas uspokoić
, to jesteś usprawiedliwiona ![]() Jak masz jakieś swoje zdjęcie w kostiumie np. i je tu wrzucisz, albo wyślesz na PW i napiszesz, jakie ciuchy lubisz, to Ci mogę porobić maaasę fotomontaży w ciuchach, w które bym Cię ubrała
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo choc w krótkiej spódniczce i bluzeczce. ale to potem. bo czekam na tel od mamy i bede na miasto szła. ale wkleje napewno. albo dziś albo w poniedziałek jak się okaże ze jednak w Olsztynie s a te zdjecia ![]() A ja nie ściemniam w pon wam wkleje zdjęcie mojej mamy (same zobaczycie ze u nas to rodzinne )
|
|
|
|
|
#1310 |
|
*sportaddict*
|
no to czekam
![]() I udanych zakupów, mi się w tę zimnicę chce chodzić na zakupy tylko... na allegro |
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
u nas jest 10 stopni. więc mam nadzieje ze wytrzymam
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tez zdarza się to usłyszeć, ale raczej mówią to osoby, które niezbyt szczęśliwe sa w swoich związkach.W ogóle jestem wściekła - kupiłam na truskawie puder, a oni mi go obejmują opłata celną i chca wyciąg z rachunku, a ja nie mam Jezu, jaka ja jestem cipcia |
|
|
|
|
#1313 |
|
*sportaddict*
|
Hihi - a masz konto internetowe/z dostępem przez net? Bo wtedy to nie problem
|
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co mam? Dzisiaj ciężko kapująca jestem i nie moge znaleźć na stronie truskawki gdzie mam jakieś konto, co mi pokaze co zamawiałam Wysłali mi na skrzynkę pocztowa (przez stronę odbieram) maila z potwierdzeniem, ale za nic na świecie nie mogę go otworzyć
|
|
|
|
|
#1315 |
|
*sportaddict*
|
Zrozumiałam, że chcą wyciąg z Twojego rachunku z opłatą za puder?
Czy nie?
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym kochaniem za mocno i uzaleznieniem to nam parę osób już to powiedzialo. Ale co ja poradzę, że ja autentycznie tęsknię. Nie czuję się uwiązana, ograniczona czy coś, ja po prostu czuję się kochana. I najchętniej spędzałabym każdą wolną chwilę z nim. A tu jakieś głosy, że tylko "ON, On" jak u was. Tż ma to samo w stosunku do mnie, więc chyba nie ma co patologii węszyć.
Po prostu przywiązanie? Często zaraz po spotkaniu, kiedy Tż jest w windzie jeszcze piszemy do siebie smsa. Dokładnie w tym samym momencie dzwonią nasze telefony etc. Najgorzej było po wspólnym wakacyjnym wyjeździe jak (jechałam z rodzicami) odwieźliśmy go do domu. Kilka dni przebywania non stop, zasypianie razem ...a tu nagle PUSTO koszmarnie nam z tym było. Wtedy się przestraszyłam, tyle się czyta o uzależnieniach i jakie to toksyczne jest niby dla związku. Codziennie rano Tż mnie budzi telefonem albo smsem (a on jest anty komórkowy najchętniej by komórki nie miał) po to, żeby mnie usłyszeć czy powiedzieć, że się stęsknił. I podobnie jak Hihi, gdyby tego zabrakło zaczęłabym się martwić. (W ogóle kurdę ilekroć czytam jak Hihi pisze o Tżcie to znajduję masęę podobieństw :ehe m:Herbatki uwielbiam - ostatnio zielono-miętowa z liptona, polecam serdecznie. Kawę też kocham, i pijamy ją razem z Tż. Ad Madzi: poza takimi wyskokami jak z Rubikiem (czyli skrajnych) to ja nie rozumiem reakcji. Masz się nie widzieć z Tż 2 miesiące bo się w domu na szyję nie rzucili? No proszę cię, jesteś dorosłą kobietą, wyedu się trochę zmienia, trudno, żeby było tak jak wtedy kiedy się w podstawówce wracało z kolonii...a poza tym nie bylo cię kilka dni tylko. Jasne, że się ucieszyli, ale może mniej wylewnie?? Co innego gdyby ze strony Tż był brak reakcji, ale tu nie o tym przecież mowa. Nie twórz sobie madziu niepotrzebnych teorii. Samą siebie masz karać i do tego Tż? Bez sensu. (idę się kąpać, nie pisać za dużo, bo znowu nie będę wiedziała do odpisać i do czego się odnieść..:P)
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1318 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za kosmetyki płaciłam karta kredytową, z której wyciąg będe miała za... 3 tygodnie, a mam czas do 07.11 inaczej odeślą paczkę ![]() Chyba napiszę do truskawki ?
|
|
|
|
|
#1320 |
|
*sportaddict*
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

i wogóle jestem bardzo krytyczna jesli chodzi o swoje ciało itp.

mam nadzieje ze coś sobie kupie

!!!!!!!!

Jak maile nie podziałają to tez wykorzytam Tz, on to sprawe będzie umiał załatwić 

:ehe m: