![]() |
#4801 |
Raczkowanie
|
Dot.: Województwo Pomorskie
Hej Dziewczynki
![]() I dobrze, że ten męski pierwiastek zniknął, bo nam tu takich nie potrzeba ![]() A ja zaraz się ubieram i lecę do Szpitala Studenckiego w Gdańsku. Byłam wczoraj u ortopedy, który wymyślił, że mam zespół cieśni kanału nadgarstka i zespół kanału Guyona. Kazał mi się zaszczepić na WZW i udać się na zabieg. No cóż, dostałam wczoraj pierwszą dawkę szczepionki, ale jakoś ta jego diagnoza do mnie nie przemawia. Przecież moje objawy mają się nijak do tych schorzeń ![]() I jak tu nie osiwieć ![]()
#4802 |
Zadomowienie
|
Wiitam Pomorzanki
![]() SuperBejbe twój sposób na relax wzbudza we mnie chęć tworzenia.Tylko jeden problem...nie wiem czego ![]() neissi moja mama miała cieśń nadgarstka!Coś czuje,że mnie to też czeka ![]() ![]() ![]() ![]() Niby coraz lepiej mi w dżungli,aaale co oni mi zrobili w piątek,to myślałam,że pozjadam ludzi z nerwów.Kończyłam zajecia o 15:15,no ale wypuścili nas 15 minut wcześniej,więc myślałam,że spokojnie zdążę na pociąg 15:56(akurat -_-')no to w tramwaj i...nagle zmienił kurs o_O,na szczęście pod koniec mojej podróży i musiałam podejsc tylko przystanek,w sumie podbiec.Wzięłam szybko pranko,dla mamusi ^_^,i znowu na tramwaj...i stoją,wszystkie,jeden przed naszym,jeden za naszym i nasz O_O i 5 minut i nic...8 i ruszył,powoli metr,zatrzymał się,znowu ze dwa mtery i stoi.coś grzebali w jezdni i nikogo nie obchodziło za bardzo,że ludzie się spieszą.Wbiegłam na dworzec i wdząc,że jest 16 stanęłam w kolejkę,kilkunastometrową ofc -_-' no ale se myślę,że najpierw spytnę, czy w ogóle coś sie wybiera w moją stronę i pna w info powiedziła mi,że tak,za trzy minuty =D a następny za 1h10 no to zdesperowana szybkie przemyślenie i poprosiłam ładnie studencika w kolejce,czy mogłabym stnaąć przed nim,bo zaraz mój pociąg odjeżdża 'oczywiście ![]() ![]() Koszmar!nomanieeeee,dzięk uję za takie przygody ;} Ale się rozpisałam,o jjjja O_o W Galerii były już? ![]() ![]() Miłego weekendu kobiety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zadomowienie
|
Wesoły piątek miałaś Marthusia
![]() Kiedyś zimą, jak wracałam do domu marzłam sobie 30 min na peronie skm i czekałam na kolejkę, jak podjechała to skakałam ze szczęścia. Niestety nie wsiadłam, bo drzwi przymarzły i się nie otworzyły ![]() Dzisiaj byłam w Galerii Bałtyckiej i trochę zaszalałam, ale co tam, podobno raz się żyje ![]() Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek
![]() =D To tak samo,jak trmwaj,którym jechałam - ludzie czekali na niego,podjechal to czekali az sie zatrzyma...ale tego nie zrobił O_o Ale sie wszyscy zdziwimy,jak się okaże,że nie tylko raz;>~ |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Rozeznanie
|
Cześć Kochane Wizażowe Lasencje
![]() Baaardzo dawno mnie tu nie było i od razu chciałam Was baaardzo mocno przeprosić. To się więcej nie powtórzy, a przynajmniej się postaram. Od razu się tłumaczę: wiecie wakacje to taki zwariowany okres, że ho ho ![]() Nawet nie przeczytałam Waszych postów, bo musiałabym, ze 2 dni na to poświęcić, a czasu mało ![]() To teraz trochę na temat wakacji. Niestety baaardzo się zawiodłam na Orbisie. Miałam tyle planów i runęły mi z wielkim hukiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W lipcu byliśmy z moim Misiem na 5-ciodniowym spływie Łyną, po który m wylądowałam na szpitalnym oddziale ratunkowym z potwornym bólem pleców, bo mam problemy z odc. lędźwiowym kręgosłupa i trochę się nadwyrężyłąm na spływie... Byliśmy też kilka dni nad morzem na naszą 2 rocznicę. Niestety nie dopisała nam pogoda, ale i tak było fajniusio. No i we wrześniu chodziłam na praktyki do szpitala wojskowego u nas w Olsztynie. Miałam praktyki na OIOMie... Na początku było ciężko, ale można się przyzwyczaić do tego widoku z cazsem, choć jest ciężko. Przez pierwsze 2 dni powstrzymywałam się od płaczu... A teraz rozpoczął się nowy rok akademicki i czeka mnie pisanie pracy licencjackiej... Bardzo się boję... Trzymajcie mocno kciuki, żeby mi się wszystko udało!! Wczoraj mój Miś zapytał mnie czy jakby mi się oświadczył to bym się zgodziła ![]() ![]() To tak w skrócie co u mnie. Na razie kończę te moje wywody i obiecuję zaglądać tu częściej. Przy okazji witam wszystkie nowe osoby na forum ![]() Buziaczki dla Was Kochane moje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Rozeznanie
|
I oczywiście jak to ja długo mnie nie było, ale wróciłam z WIEEELKIM hukiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Raczkowanie
|
No wejście Maleńka to Ty masz WIELGACHNE!
![]() ![]() ![]() marthusia nie będą mi ciąć łapki ![]() A żeby nie było mało, poszłam wyrwać ósemkę. Wyrywanko było bardzo milutkie. Pan doktor tylko groźnie wygląda, bo znieczulenie robi superowo, a potem jeszcze zagaduje żeby odwrócić uwagę od tortur ![]() ![]() Z nudów wyplotłam już kosz na śmieci, a teraz przymierzam się do skonstruowania stolika do kawy ![]() ![]() MaLeNkA84 życzę Ci żebyście z Misiem szybko się zaręczyli i przypieczętowali Wasz związek ![]() ![]() marthusia może powyplatasz coś z gazet? ![]() ![]() I jeszcze jedno. Kobietki nie chwalcie się, że byłyście w Galerii, tylko pochwalcie się coście stamtąd wywlokły ![]()
#4808 |
Wtajemniczenie
|
witam dziewczynki
![]() kurcze ależ ten weekend szybko minął..zdecydowanie powinien twrać dłużej..ech ech, nie zdążyłam się dobrze wyspać a tu juz poniedziałek...ale szybko tygodnie mijają, zaraz będzie listopad a potem już ziuuuuuup szybciutko do świąt ![]() tak w zasadzie u mnie nic się nie zmienia, więc nie mam o czym pisać ![]() pozdrawiam ![]() ps właśnie,..pokazujcie swoje łowy ![]()
#4809 |
Raczkowanie
|
Ja chyba przestanę wychodzić z domu
![]() ![]() Nie lubię jak ludzie gapią się na mnie na ulicy. Zawsze się zastanawiam czy jestem czerwona i rumieniec prześwituje przez makijaż, oko mi się rozmazało, włosy się jakoś dziwnie ułożyły, albo, że coś się do mnie przykleiło. I w dodatku, pod czujnym okiem obserwatora, zaczynam się zaraz chwiać na obcasach i potykać chcąc jak najszybciej zniknąć z pola widzenia. Wrrrrrrrrrrrr... Idę sobie do dentala. Zbliżam się do małego ronda. Jedzie ciężarowy, więc przystaję na pasach żeby spokojnie przejechał. Ale temu ani w głowie jechać. Staje powoli i czeka aż przejdę. Przechodzę więc pośpiesznie. Robię dwa kroki, podchodzę do drugiego przejścia, spoglądam w górę, a tam.... ten sam ciężarowy i ten sam facet, który z satysfakcją i uśmiechem od ucha do ucha, pokazuje mi, że droga jest do mojej dyspozycji ![]() Wy też tak macie? A jak już mowa o wyglądzie... Myślałam żeby pofarbować włosy na czarno. Ale nie chcę farbować farbą żeby nie niszczyć włosów. Postanowiłam kupić sobie czystą hennę i indygo żeby zrobić sobie własną mieszankę pozbawioną tych świństw, które dodają do gotowej henny. No i szczęka mi z letka opadła ![]() ![]() ![]() ![]() No i dlaczego nic nie piszecie ![]() ![]()
#4810 |
Zadomowienie
|
Chciałam wkleić fotki ale cos mi nie wychodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Rozeznanie
|
Wiatajcie kochane
![]() ![]() Ahhh ten miesiąc był na mocnych obrotach, dopiero co wróciłam z urlopu, oczywiście nic nie odpoczęłam, bo jak sie wraca do rodzinnego miasteczka to trzeba wszystkich odwiedzić a jeszcze przecież wesele, które trwało 3 dni ![]() ![]() Widzę, że u wszystkich duże zmiany, troszkę nadrobiłam w czytaniu, dużo mnie ominęło ![]() Neissi koniecznie pochwal sie wikliną, ja robiłam kiedyś szkatułkę ale zostawiłam na Stogach ![]() ![]() w Galerii byłym oczywiście, denerwują mnie straszne tłumy i to że jest jeszcze nieskończona, wiszą wszędzie jakieś kable itd. Sklepy fajne ![]() ![]() ok życzę dobrej nocki, lecę obejrzeć filmik w TV papapa
#4812 |
Raczkowanie
|
Koszyczek już gotowy i można go podziwiać w mojej galerii
![]() ![]()
#4813 |
Zadomowienie
|
neissi powiem tylko tyle CUDO!
![]() Neska daj znać jak wyjdą ci spękania, mam stare dzbanki do ozdobbienia metodą decoupage ale boje się że mi nie wyjdą spękania (crackle) i dzbanki pójdą do kosza. A widziałaś może serwetki z ziołowymi motywami? |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
![]() Jak macie coś do rozwalenia to dajcie, ja chętnie to roztrzaskam. Przed chwilą miałam bardzo milutką rozmowę telefoniczną z szefową mojego Misia. Jakbym mogła, to wywlokłabym ją przez dziurki w telefonie i wyszorowała jej gebą chodnik. Może wtedy nauczyłaby się szacunku do ludzi. Jeszcze się cała trzęsę ![]() Dzięki bejbe ![]() ![]()
#4815 |
Rozeznanie
|
Neissi koszyk super, bardzo mi sie podoba, hmmm tez by mi sie tai przydał
![]() a możesz napisać jak mniej więcej tworzyłam takie cudo? kiedyś widziałm na internecie na jakiejś stronie ale już nie pamiętam co i jak po kolei.Ja maznęłabym go na czerwono ![]() ![]() Bejbe dam znać na pewno ![]() o prosze ![]()
#4816 |
Raczkowanie
|
Dzięki Nesko za Twe miłe słowa
![]() ![]() ![]() Dodaję też parę fotek żebyście zobaczyły jakie cudeńka można z tego zrobić ![]() ![]() A u mnie nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ![]() ![]() ![]() ![]()
#4817 |
Rozeznanie
|
Ja wracam po weekendzie. Przyznam się szczerze, że nie zdążyłam nadrobić zaległości w czytaniu Waszych postów, bo to ponad 10 stron się uzbierało jak nie więcej... Jak znajdę wolną chwilkę to postaram się je nadrobić
![]() neissi a co się stało z rączką?? No i pochwal się koniecznie co to za tajemną rzecz robiłaś jeśli to już nie tajemnica... ![]() ![]() My dzisiaj byliśmy w plenerze z moim Misiem i jeszcze kilkoma dziewczynami, bo chodzimy na kółko fotograficzne. Był sam jeden rodzynek wsród babek ![]() ![]() ![]() A mnie w tym roku czeka pisanie pracy licencjackiej. Miałam zacząć zbierać materiały do pracy w wakacje, ale oczywiście nic z tego nie wyszło i muszę zacząć teraz bo czas cholernie szybko mija ![]() No, ale ja tu się użalam, ale to nic w porównianiu z problemami innych ludzi... Kojarzycie może kolalight?? Pokazywała tu swoje prace. Niestety już Jej nie ma z nami ![]() ![]() Spoczywaj w spokoju Lidziu[*] |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wstyd mi bo ostatnio narzekałam na życie z takich błachych powodów a Lidka nigdy nie zobaczy jak dorasta jej syn. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Raczkowanie
|
No smutaśna sprawa
![]() Malenka z ręką już wszystko dobrze ![]() ![]() Ponieważ już długo czekacie na fotki mojej lampy to dam Wam ją do obejrzenia mimo, że nie jest jeszcze skończona. I proszę o wielgachnego kopa na rozpęd żebym poleciała ją dokończyć ![]() ![]() Sorki za kiepską jakość zdjęć. Usiłowałam pokazać jakie fajne wzorki są na suficie, ale nie wyszło za dobrze ![]()
#4820 |
Rozeznanie
|
neissi to dobrze, że ręka się wyleczyła
![]() ![]() ![]() Zmykam zaraz na kółko fotograficzne Buziaczki Kochane ![]() Niestety życie potrafi być okrutne dla tych, którzy je kochają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale to niesprawiedliwe, że odchodzą od nas osoby przed którymi było jeszcze całe życie. kolalight była tylko 3 lata starsza ode mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zadomowienie
|
Witam Was
![]() W sumie nie rozpiszę się,bo nie jest to dobry nastrój na to co pisac miałam.Więc tak skrócie - mama,(cholernie!) niespodziewanie,zafundowa ła mi lapcia i internet,więc jestem spowrotem podłączona do świata. Rzuciłam okiem na bloga koli,ale,przypuszczam,że na szczęście,net się zacinał włączając poprzednie notki.Życie,nic więcej. Malenka czyżby studia pielęgniarskie(to sie w ogóle tak odmienia?)czyy medycyna?Z ogromnej ciekawości i podziwu pytam ![]() neissi no to 'ufff' ![]() ![]() Hę,naprawdę opadłam z sił do pisania.Pozdrawiam Was gorąco rybki żabki.Będę zaglądała częście,o wiele częściej. Pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Zadomowienie
|
Marthusia właśnie przeczytałam Twojego bloga, fajnie że są ludzie którzy się martwią o środowisko. Ja jak tylko zamieszkałam sama to stworzyłam pojemniki na plastik, makulaturę, szkło i dobrze mi z tym
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 |
Zadomowienie
|
Witam...'z rana'.Ocknęłam się z budzikiem o 7:30 i wstałam...dwie godziny później
![]() Bejbe cieszę się,że dużo osób stara się pomóc środowisku i sama robię co mogę.Chociaż aktualnie jestem pozbawiona możliwości segregacji ![]() ![]() Planuję zapisać się na breakdance ![]() No nic.Kończę śniadanko i siadam do czytania ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Rozeznanie
|
Cześć Kochane Dziewuszki
![]() No niestety życie nie zawsze jest kolorowe. ALe skończmy już ten temat, bo jest bardzo smutny ![]() marthusia ani na na pielegniarstwie ani na medycynie choć kierynek związany z medycyną, bo fizjoterapia. Właśnie w tym roku piszę pracę licencjacką i cholernie się boje... Muszę kończyć, bo za 5 minut mam wykład z masażu ![]() ZJawię się pewnie wieczorem, a przynajmniej się postaram ![]() Buziaczki Kochane moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Raczkowanie
|
Pisać pisać pisać!
![]() Dalej nie wiem na jaki kolor pomalować mojemu Misiowi ten papierowy kosz na śmieci. Kupiłam dzisiaj spray imitujący brąz żeby uzyskać fajny efekt. Niestety śmierdzi jak diabli ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobię jakiś koszyk i wypróbuję ten spray, bo ten Misiowy tak ładnie mi wyszedł, że mógłby nawet zostać taki papierowy i boję się go zepsuć. A Wy coś aktualnie tworzycie? Macie już pomysły na prezenty świąteczne? Ja ostatnio kupiłam sobie 20 bombek za całe 5zł ![]() ![]() Malenka niezły z Ciebie materiał na żonę ![]() ![]() marthusia czy ja dobrze czytam? breakdance? ![]() ![]()
#4827 |
Raczkowanie
|
Co tu się dzieje?
![]() ![]() ![]() A ja byłam dzisiaj u neurologa. Odebrałam poprzedni wynik EEG, który tam na mnie czekał. Ucieszyłam się, że wynik jest dobry, ale niestety dzisiejsze badanie nie wyszło już tak superaśno ![]() A teraz idę do wyrka. Jutro wcześnie wstaję, a neurolog kazał mi prowadzić higieniczny tryb zycia. Muszę się pilnować. Sorki, że za wiele nie napisałam, ale siedziałam trochę w moim portfelu inwestora i czas mi zleciał ![]()
#4828 |
Raczkowanie
|
Zgłaszam się Ja! Jestem z okolic Gdańska (Tczew). Postaram się regularnie zaglądać i pisać .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Wtajemniczenie
|
hejeczka
![]() witam kolejną Tczewiankę (chyba tak się Was odmienia? ![]() ja dziś od rana wyskoczyłam w plener ze znajomymi fotografami-amatorymi z forum mojego miasta...ja oczywiscie byłam przeszkadzajką i modelką hehe ![]() ![]() teraz musiałąbym wyskoczyć do Biedronki ale jestem tak zmęczona, że mi się nie chce...ale chyba pójdę... :/ kurcze dziewczyny co się dzieje z naszą Francuzeczką Asią? już tyle tygodni się nie odzywa...ciekawe co z jej mamą? pozdrawiam serdecznie i życzę udanej soboty ![]()
#4830 |
Raczkowanie
|
Ja byłam dziś w Biedronce. Ludzi tam tyle,że towaru nie było widać. Kolejki przy kasie okropne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.