Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-25, 08:52   #4681
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11

Dotka kciuki za wizyte

Ewula nie miej do siebie pretensji. W złości i zmęczeniu różne głupoty się plecie...

Casaa teoria ze smokiem całkiem możliwa bo u nas chyba jest podobnie

Kasia 7h snu? Toc to szok

Kinga Wszystkigo Najlepszego dla synka

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Nasza noc też nie najgorsza. Jedna pobudka o 4 na karmienie i pampka i dalej spać i do 8 prawie

Dziewczyny po CC. Wasze rany/blizny są normalnie gładkie i miękkie? Ja wczoraj po kąpieli wyczulam że z jednej strony tak ze 4 cm mam ja mega twardą i tak się zastanawiam co to może być i co z tym robić czy samo się rozejdzie...

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 08:53   #4682
kogielmogiel
Rozeznanie

Kinga gratki za 2 miesiące Szymka
Kasia piątka, moja tez dzisiaj pospala 7 godzin, jestem w szoku i znowu sie martwie ze za dlugo bo ma dopiero 5 tygodni. O losie czemu to macierzyństwo takie ciężkie.
Dzisiaj w lidlu ubranka dla dzieci, tylko nie wiem czy jak dotre to cos jeszcze będzie.
My dzisiaj jedziemy na usg bioderek na 17
Stary 2016-02-25, 09:21   #4683
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

http://noizz.pl/zdrowie/kosmetyki-jo...placic/nrfng0e

:O

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 09:28   #4684
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Hariett, super, ze się udało i fajnie, że synek po takim czasie jedzenia z butelki je ładnie , piersi !

U mnie znowu wieczór wsciekulca cyckowego. Byliśmy na warsztatach z pierwszej pomocy dla niemowląt. I po powrocie już każde karmienie z wściekiem - płacz, wierzganie nogami, puszczanie i szukanie cycka.... to samo jak kladlismy się spać. Ja już skapitulowalam i daliśmy jej trochę mm w butelce - nie chciała i nic nie zjadła :-(
A ja z tego wszystkiego się poryczałam...

Edytowane przez ruda3d
Czas edycji: 2016-02-25 o 09:32
ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 09:32   #4685
czarnulax
Zakorzenienie

Kinga łoś super najlepszego dla Szymka
Stary 2016-02-25, 09:36   #4686
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Dopiero uspilam Franka.... Mam pewna teorie. Otoz moje dziecko (ktorys raz juz) je, poje ok 10 min i zaczynaja sie cyrki, tj. macha konczynami, przysysa sie do cycka by po chwili szarpac i sie odrywac.... I tak w nieskonczonosc. No i moja teoria jest nastepujaca: On chce sobie pociumkac cyca, a tu leci pokarm, ktorego on nie chce i rozpoczyna sie irytacja. Oczywiscie lekarstwem na to jest smoczek teraz zaczal mi tak dokazywac, wpakowalam go w woombie, smok w paszcze i przysnal.
moze tak byc i u nas tylko ze mloda nie zawsze sie daje smokiem oszukać

pocieszajace jest to ze nie tylko u nas ten problem bo bym sie bała ze cos jest nie tak.... TZ od wczoraj na antybiotyku bo zapalenie ucha mu sie zrobiło i juz sobie wkrecałam ze ona tez ma bo ponoc przy ssaniu uszko bardziej boli i dzieci nie chca wtedy jesc
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wiem o co chodzi bo też tak mam
W ogóle brzuch mam okropny, mam nadzieję że wróci do jakiegoś stanu bo na razie jest beznadziejny. Ogólnie jestem zadowolona z mojej figury po porodzie ale brzuch wszystko psuje
dokładnie ja tez jestem zadowolona z figury tylko ten nieszczesny brzuch i jak tu sie pokazac na plazy - bo w koncu trzeba sie gdzies ruszyc w wakacje
no i jedna rzecz zauważyłam że chyba mi sie biodra rozeszły bo wchodze tylko w 1 spodnie sprzed ciaży - te co były luźne
czy to wróci do normy? bo to nie tłuszcz tylko ewidentnie biodra sie poszerzyły???
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Ahnessy to mize faktycznie lepiej sie poświęcić i z tego nabiału zrezygnować? Choc łatwiej powiedzieć trudniej wykonać...
tak teraz juz zrobie i zobaczymy co bedzie, nie chce isc do przychodni bo sie boje grypy, niby oddzielne wejscia ale moim zdaniem to pic na wodę jak co chwile ktos wchodzi, wychodzi tymi drzwiami co oddzielaja poczekalnie
Cytat:

Mój dalej wisi godzina i 15 minut minęło najgorsze że cały czas ciumka więc nawet odlaczyc się go nie da
ja odłączam jak widze ze ciumka tylko trzeba wyczuc moment
a czasem jest tak ze sie sama odłączy, przytuli do piersi (to takie słodkie) ale za dwie sekundy sie skapnie ze cyc stygnie i znowu sie zaczyna - zazdroszcze ze wam dzieciaczki potrafia tak spac wtulkniete w piers
Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Tż trochę niezadowolony, bo nie wiedział co robić jak płakał, ale jak dla mnie to było ok. Swoja droga młody chyba czuje że tż ma odruch wymiotny na jego kupsztale bo zrobił jedna przed moim wyjściem i dwie jak wróciłam
moj tez ma odruch wymiotny, zazwyczaj ucieka z łazienki jak widzi ze duza kupa ale w niedziele zmienił biedak dwie kupy jak poszłam do koscioła bo powiedział ze mu zal bylo coreczki ze w kupie sie babrze
choc pupe moglby dokladniej wytrzec
wkroczył do akcji 5 minut i spi
Hariet oby sie wam udało, dobrze ze cie cos podkusiło na spróbowanie
u nas po ciezkim wieczorze była spokojna noc, TZ wrócił o 22 a ja od 2.30 lezałam z młodą w łózku bo byłam tak zmeczona ze na nogach sie nie trzymałam - ona rozrabiała a ja przysypiałam i teraz mam poł twarzy podrapane taka zabawa w podaj smoka a jak TZ wrócił i połozył w lezaczku to moment zasneła co za zołza dla matki to samo było po kapaniu i cycu - ja usypiam a ta sobie gada, jak TZ
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 09:36   #4687
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia01987 Pokaż wiadomość
Ja teraz jak wisi poprostu wieczorem się kładę z nim i do 2 h śpi...raz w 15 minut raz w godzinę zaśnie różnie. Ja tablet w dłoń i zajmuje się czymś innym bo on i tak oczy zamknięte wiec co będę zagadywać jak niechce

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Bardzo fajnie mniej roboty(teoretycznie) bo może zostać fanem wiszenia^^
U mnie to wygląda tak samo tylko ja z komórką siedzę bo z tabletem mi nie wygodnie jedną ręką

Kinga najlepszego dla Szymka

Dospalismy do 9 więc jestem wyspana teraz znowu cycamy i liczę że później uda mi się zjeść śniadanie i umyć się TŻ dziś jest więc powinno być ok

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 09:41   #4688
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie to wygląda tak samo tylko ja z komórką siedzę bo z tabletem mi nie wygodnie jedną ręką

Kinga najlepszego dla Szymka

Dospalismy do 9 więc jestem wyspana teraz znowu cycamy i liczę że później uda mi się zjeść śniadanie i umyć się TŻ dziś jest więc powinno być ok
Opieram go o kanapę i rysik w dłoń^^ chyba tego dziecka dziś na ten wyjazd nie ogarnę
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 09:56   #4689
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Co do przebierania kup, to mój tż ostatnio też sobie wkręcił, że ma odruch wymiotny. Doszło do tego, że jak się zajmuje Młodym i narobi, to mnie woła, żebym go przebrała. Wczoraj już się tak zagotowałam, bo coś robiłam i byłam zajęta i nie mogłam iść przebrać Małego, a słysze, że się drze. Oczywiście dzielny tatuś próbował bujać, a wystarczyło zajrzeć do pieluchy. Mówie, żeby tam zerknął, a on że mu podchodzi do gardła wszystko. Nooo kurde to nie jest tylko moje dziecko. Co ja jestem tylko od nakarm, uspokój, przebierz, połóż spać. W nocy wstał i przebrał Młodego Dało się

"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
Stary 2016-02-25, 10:06   #4690
keas
Raczkowanie

Hej
Mozecie mi powiedziec jak sie cytuje kilka osob korzystajac z telefonu? Bo wchodze, przeczytam wszystko i zapominam co kto napisal i w koncu nic nie pisze.:/
keas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 10:08   #4691
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Klikasz kazdy post a pozniej u gory masz taka kartke, klikasz na nia i wszystkie cytowane posty sie zaznaczaja

Stary 2016-02-25, 10:10   #4692
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

No niezła postawa panów - matka od brudnej roboty a tatuś się tylko pobawi

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 10:18   #4693
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Casaa super ze śpi ostatni doszlam do takich wniosków jak Ty - smok niezbedny przy takich malych niekontrolowanych ssakach

Moj wlasnie cyca ale ile przy tym pryka
Gdzie to sie wszystko mieści w takim malym ciałku

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
U nas też baki glosne leca. Ostatnio w knajpie lecialy i sie balam zeby ktos nie pomyslal ze to ja :-D
Jakie smoczki daly u Was rade? Wyprobowalysny juz 6 roznych i nic...a dzisiaj noc wlasciwie nieprzespana (dla mnie,bo córka spała przy cycku). Powoli zaczynam miec dosyc.

Cytat:
Napisane przez MallaMi Pokaż wiadomość
U nas po kapieli znow niespokojne zasypianie az w koncu mlody padl i spal miedzy nami do 2.30 teraz juz mi spi na rekach. Mowicie ze dxieciaczki wam szaleja prz cycu moj dzis to samo niby chcial ale co chwila puszczal sutka i sie denerwowal.
Dotka kciuki za wizyte u lekarza.
Chyba tez zainwestuje w taka podusie motylka bo Wojtus tez lubi klasc glowke na jedna strone.

A i jeszcze mialam pytac ile kup tak mniej wiecej przebieracie w ciagu doby? 5-6? I jakie są? Wodniste? Bo juz mnie mama nastraszyla ze to moze byc biegunka oczywiscie jak na zlosc na wieczor przebieram pieluche a tam kupa ze sluzem, wiec nie wiem czy sie martwic...
5-6,jak uchwyce moment robienia to sa mega wodniste a pozniej w pieluszce troche zastygaja :-P plus do tego baki mokre :-D a i lekarz powiedzial ze rozwolnienie u takich maluszkow to kupa na godzine a nie kilka kup dziennie

W sobote urodziny meza,pewnie jego rodzina cos zorganizuje a ja bede musiala udawac ze wszystko jest ok :-/ a i ktoras z was pisała o tym zemoge odrzucac uczucia do córki przez sytuacje z mezem...tak pewnie jest,bo jak na nía patrze to az zła sie robie ze do niego jest podobna :-/

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 10:18   #4694
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
dokładnie ja tez jestem zadowolona z figury tylko ten nieszczesny brzuch i jak tu sie pokazac na plazy - bo w koncu trzeba sie gdzies ruszyc w wakacje

tak teraz juz zrobie i zobaczymy co bedzie, nie chce isc do przychodni bo sie boje grypy, niby oddzielne wejscia ale moim zdaniem to pic na wodę jak co chwile ktos wchodzi, wychodzi tymi drzwiami co oddzielaja poczekalnie

moj tez ma odruch wymiotny, zazwyczaj ucieka z łazienki jak widzi ze duza kupa ale w niedziele zmienił biedak dwie kupy jak poszłam do koscioła bo powiedział ze mu zal bylo coreczki ze w kupie sie babrze
choc pupe moglby dokladniej wytrzec
wkroczył do akcji 5 minut i spi
Hariet oby sie wam udało, dobrze ze cie cos podkusiło na spróbowanie
Wystający brzuszek miałam zawsze, ale nigdy nie wyglądał tak smutno z tym ogronym kraterem zamiast pępka, ciemna linią i krzewem rozstępowym. Btw to nie fair że jak się wchłania skóra po ciąży to sie wchłania ta część bez rozstepów

Ja muszę iść do lekarki rodzinnej swojej bo mam jakieś dziwne bóle obok mostka (4 h wyrwane z życia, juz 3 razy tak miałam i chcę to jakoś nie wiem... leczyć?), miałam iść dzisiaj po południu i młodego zostawić z tż, ale on będzie późno bo delegacja i dupa. A u rodzinnej to wiadomo że sami chorzy dorośli

Faceci chyba myślą że nam te kupy pachną
Malwi u nas kupy są 2-3 razy dziennie, głównie jak go nie ma no to jest usprawiedliwiony. Co nie zmienia faktu że jak przebieram kupę to przyniesie wodę i ucieka

Dzięki za kciuki za kp Dziś rano już tak spokojnie nie było - cyc nie, rączki tak No i co chwile puszcza pierś - kiedyś to jak złapał to jadł i z godzinę i padał, a teraz possie, puści, possie, puści i tak w kółko. Wasze dzieci tez tak mają? Za to szybciej ma dosyć

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 10:19   #4695
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
No niezła postawa panów - matka od brudnej roboty a tatuś się tylko pobawi
Ciekawe co będzie później, gdy kupa gorsza. Dziewczyny nie pozwalajcie sobie na takie rzeczy.
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 10:44   #4696
kogielmogiel
Rozeznanie

Kupy Waszych dzieci smierdza? Bo u nas praktycznie nic nie czuć, moze taki lekko slodkawy zapach, a moj mąż twierdzi ze nic nie czuje i zmienia bez problemu, szkoda ze zazwyczaj robi jak go nie ma :p
Harriet właśnie zapomniałam odpisać mam te muszle laktacyjne, troche w nich lepiej bo rana sie nie przykleja do wkladki, ale one sa lepsze niz laktator. Wczoraj w godzine nakapalo mi do nich 60 ml
Gratulacje za powrot do kp. A przede wszystkim dla Huberta ze ogarnia ssanie po przerwie. Mnie wszyscy straszyli ze juz po kilku dniach dziecko zapomina.
Stary 2016-02-25, 10:45   #4697
Kruszynkaa86
Raczkowanie

Dziewczyny ! Tak Was czytam i doszłam do wniosku, że na prawdę bardzo dobrze sobie radzicie z Maluszkami wiadomo, że problemy się pojawiają, idealnie nie jest, ale jesteście superowe

Zdradźcie mi sekret - jaką kawę pijecie ? takie zwykłe, rozpuszczalne, czy może macie jakieś "wyjątkowe"

Adaś 15.10.2015 25tc[*]
Zosia i Marysia 25.08.2016 31tc[*]

Nasz Największy Cud Jasiu 13.07.2018

Bo jak się czegoś niewiarygodnie mocno pragnie to walczy się do upadłego
Kruszynkaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 10:49   #4698
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Dotka kciuki za wizyte

Ewula nie miej do siebie pretensji. W złości i zmęczeniu różne głupoty się plecie...

Casaa teoria ze smokiem całkiem możliwa bo u nas chyba jest podobnie

Kasia 7h snu? Toc to szok

Kinga Wszystkigo Najlepszego dla synka

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Nasza noc też nie najgorsza. Jedna pobudka o 4 na karmienie i pampka i dalej spać i do 8 prawie

Dziewczyny po CC. Wasze rany/blizny są normalnie gładkie i miękkie? Ja wczoraj po kąpieli wyczulam że z jednej strony tak ze 4 cm mam ja mega twardą i tak się zastanawiam co to może być i co z tym robić czy samo się rozejdzie...

Moja jestem miekka ale kolezanka miala twarda i zrobil jej sie bliznowiec..
Cytat:
Napisane przez kogielmogiel Pokaż wiadomość
Kinga gratki za 2 miesiące Szymka
Kasia piątka, moja tez dzisiaj pospala 7 godzin, jestem w szoku i znowu sie martwie ze za dlugo bo ma dopiero 5 tygodni. O losie czemu to macierzyństwo takie ciężkie.
Dzisiaj w lidlu ubranka dla dzieci, tylko nie wiem czy jak dotre to cos jeszcze będzie.
My dzisiaj jedziemy na usg bioderek na 17
Kciuki za bioderka!

Slyszalam,ze johnson to syf :/
Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Hariett, super, ze się udało i fajnie, że synek po takim czasie jedzenia z butelki je ładnie , piersi !

U mnie znowu wieczór wsciekulca cyckowego. Byliśmy na warsztatach z pierwszej pomocy dla niemowląt. I po powrocie już każde karmienie z wściekiem - płacz, wierzganie nogami, puszczanie i szukanie cycka.... to samo jak kladlismy się spać. Ja już skapitulowalam i daliśmy jej trochę mm w butelce - nie chciała i nic nie zjadła :-(
A ja z tego wszystkiego się poryczałam...

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Co do przebierania kup, to mój tż ostatnio też sobie wkręcił, że ma odruch wymiotny. Doszło do tego, że jak się zajmuje Młodym i narobi, to mnie woła, żebym go przebrała. Wczoraj już się tak zagotowałam, bo coś robiłam i byłam zajęta i nie mogłam iść przebrać Małego, a słysze, że się drze. Oczywiście dzielny tatuś próbował bujać, a wystarczyło zajrzeć do pieluchy. Mówie, żeby tam zerknął, a on że mu podchodzi do gardła wszystko. Nooo kurde to nie jest tylko moje dziecko. Co ja jestem tylko od nakarm, uspokój, przebierz, połóż spać. W nocy wstał i przebrał Młodego Dało się

Ej no nie dawajcie sie tak! Moj to sam zawsze proponuje "moze ja Mu zmienie pampersa, siedz sobie" przeciez to kupa jego dziecka nic w tym obrzydliwego, to tylko wymowka!
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 10:49   #4699
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Ciekawe co będzie później, gdy kupa gorsza. Dziewczyny nie pozwalajcie sobie na takie rzeczy.
Moj jeszcze nie przebral ani razu z kupy a ze szczyli to mogę na palcach policzyc. Ja juz nie wiem jak mam go przekonac do tego...

Dziewczyny pomozcie bo nie wiem o co tu chodzi.
Codziennie po jezdeniu o 5 moj dziec przez sen sie dosłownie dusi
Śpi, oddycha tak szybko i co kilka minut tak jakby nie moze złapac oddechu, jakby miał zatkany nos tam daleko w zatokach czy cos.
Juz nawet go brałam na spiocha na przewijak gluty wyciagnac ale tam nic nie ma. Dlaczego to zawsze nad ranem jest.
To takie połączone charczeniem z zatkanym nosem.
Probuje wziac oddech az wypluwa smoczek zeby wziac ustami i płacze tak piszczy a mi serce do gardła podchodzi.
W dzien troche ulewa w nocy wcale, moze to mleko gdzies sie w zatokach zbiera. Teraz spi juz 2 godz i normalnie oddycha a glutów zadnych nie wyciągnelam od tamtej pory bo ich nie ma
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 10:49   #4700
baby montana
Zakorzenienie

Kruszynka-ja pije zbozowke :-D a jak normalna to jakaś tutejsza,taka do ekspresu cisnieniowego. Tutaj rozpuszczalnej sie nie traktuje jak kawy :-D

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 10:50   #4701
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11

Cytat:
Napisane przez kogielmogiel Pokaż wiadomość
Kupy Waszych dzieci smierdza? Bo u nas praktycznie nic nie czuć, moze taki lekko slodkawy zapach, a moj mąż twierdzi ze nic nie czuje i zmienia bez problemu, szkoda ze zazwyczaj robi jak go nie ma :p
Harriet właśnie zapomniałam odpisać mam te muszle laktacyjne, troche w nich lepiej bo rana sie nie przykleja do wkladki, ale one sa lepsze niz laktator. Wczoraj w godzine nakapalo mi do nich 60 ml
Gratulacje za powrot do kp. A przede wszystkim dla Huberta ze ogarnia ssanie po przerwie. Mnie wszyscy straszyli ze juz po kilku dniach dziecko zapomina.

Moj po 3 tygodniach nie zapomnial,wiec sranie w banie
Cytat:
Napisane przez Kruszynkaa86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ! Tak Was czytam i doszłam do wniosku, że na prawdę bardzo dobrze sobie radzicie z Maluszkami wiadomo, że problemy się pojawiają, idealnie nie jest, ale jesteście superowe

Zdradźcie mi sekret - jaką kawę pijecie ? takie zwykłe, rozpuszczalne, czy może macie jakieś "wyjątkowe"

Ja pije Inke z wapniem jak sie czujesz?*
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 10:50   #4702
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Wasze dzieci nie protestują jak pryskacie im woda morska do noska? Moja właśnie zrobiła unik i wszystko wylądowało na oczku. A jak się zdziwiła

Serduszko malutkie

Stary 2016-02-25, 10:52   #4703
lune1992
Zadomowienie

Cytat:

Ja pije Inke
Stary 2016-02-25, 10:52   #4704
czarnulax
Zakorzenienie

Pola dorosła do płakania łzami. Chyba wolałam mokre oczka
Stary 2016-02-25, 10:55   #4705
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia01987 Pokaż wiadomość
http://dietetycznienacodzien.blogspo...rowym.html?m=1 jadła może któraś,bo chyba na tej diecie wypróbuję
Mój TŻ robił noo złe to to nie jest ale taka kategoria "podobne do pizzy" nie ma sie co nastawiać ze to to samo ale na dziecie żeby przetrwać to da radę
Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Hm, a matka wariatka wymyśliła "co by było gdybym spróbowała jeszcze raz nakarmić go bezpośrednio" i już trzecie karmienie zaliczamy
Zaskoczył mnie brak tego przeszywającego bólu na początku, więc kontynuowałam i jak nie wróci sytuacja popękane brodawki i ciągła gorączka chyba przy tym zostanę. Zaczynam od podawania mniej wydajnej piersi, żeby w razie w jak wrócę do sciagania byla bardziej mleczna, a z niej jak Hubert pusci podczas jedzenia leciii! A laktator z niej maks 60ml wyciągał, oszukistka jedna :P
Gratki super ze wracasz do kp
Jakoś mnie to nie dziwi, te kosmetyki mają jedne z najgorszych składów jesli chodzi o kosmetyki dla dzieci, jadą tylko na renomie z czasów kiedy w zasadzie innych kosmetyków dedykowanych dla dzieci nie było
Cytat:

Ja pję orkiszową inke ale przy kp można zwykłą , w ciąży nie piłam w ogóle bo miałam wrażenie ze to małą w brzuchu pobudzało fajna jest też w rossmanie kawa rozpuszczalna dla kobiet w ciąży - jest jęczmienna i ma jakieś tam witaminy i takie tam
Stary 2016-02-25, 10:55   #4706
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
To tez zrobiłam awanture, ze decydujac sie na dziecko wiedział, ze bedzie robiło kupy
Cytat:

Kruszynka mnie w 1 trymestrze nie ciagneło do kawy, później zaczełam pic taka zimna z samego mleka, a teraz pije rozpuszczalna zalewana goraca woda i niestety rzadko mi sie zdarza wypić ja ciepła, a zimnej nie lubie.
A Ty jak sie czujesz?

Stary 2016-02-25, 10:56   #4707
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Ja pije Inke z wapniem jak sie czujesz?*
Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
Ja pije Inke
Hahah wszystkie pija inke ja sie do niej w szpitalu przekonałam bo dawali tam tylko zbożówkę do śniadania
Stary 2016-02-25, 10:58   #4708
czarnulax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Moj po 3 tygodniach nie zapomnial,wiec sranie w banie
Moja też nie, a wszyscy mi mówili że już na pewno nie będzie chciała.

Kruszynka ja piję normalna z ekspresu. Ewentualnie rozpuszczalna, ale to jak na szybko chce. Jak się czujesz?

Magdusia moja chce zawsze uciec też mi się zdażyło w oko trafić.
Stary 2016-02-25, 11:00   #4709
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Hariett ale super że znowu cycacie

Jerzyczka nie strasz ja nie chce bliznowca

Czarna ale masz już dużą dziewczynke

Serduszko malutkie

Stary 2016-02-25, 11:00   #4710
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość

[/COLOR]MallaMi, moj tez robi z 6 kup wyregulowal sobie tyle, ze w nocy pampek jest tylko posikany (ewentualnie slad mokrego bąka), a rano nadrabia co do sluzu to sie nie wypowiadam bo nie wiem.

Wyslane z Lumia920.
Moj robi ze 2 w dzien czasem 3 a w nocy bardzo rzadko sie zdarza.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości