Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-25, 14:07   #4741
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11

Cytat:
Napisane przez keas Pokaż wiadomość
Moja blizna po cc na koncach ma takie jakby zgrubienia pod skura wyczuwalne palcem ale nie widoczne golym okiem.
O właśnie o takie coś mi chodzi. Coś robisz z tym w ogóle długo jesteś po CC?

W ogóle chyba przez te moje szpitalne ekscesy cos mi umknelo... Kruszynka dobrze zrozumialam że spodziewasz się maluszka???

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 14:09   #4742
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez kogielmogiel Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście malo spi, Moja jest mlodsza ale większość doby przesypia. A polezy Ci spokojnie ? Czy chce na ręce caly czas?
Zalezy od dnia, dzisiaj ma dzien tulenia i caly czas chce byc na rekach, nawet na 2 minuty nie da sie odlozyc na wc :-( a teraz od godziny sie cycamy. Nie wiem czy sklada zamowienie czy o co chodzi... Czasami jest tak, ze poloze go w bujaczku i zrobie caly obiad, posprzatam chate, a on dalej nic.

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 14:11   #4743
keas
Raczkowanie

Magdusia nic nie robie z tym mowilam wczoraj poliznej o tym i powiedziala ze moze na razie takie cos byc. Jestem 4 tyg po cc.
keas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 14:15   #4744
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez keas Pokaż wiadomość
Magdusia nic nie robie z tym mowilam wczoraj poliznej o tym i powiedziala ze moze na razie takie cos byc. Jestem 4 tyg po cc.
A no to dobrze. To póki co się nie martwię. Ja w sumie dziś dopiero 13 dni po. Miejmy nadzieję że z czasem zmieknie i zrobi się normalne w dotyku. Dzięki

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 14:35   #4745
mojakaren
Zakorzenienie

Malwi nie daj sie TZ owi i zmuszaj do przebuerania kup trudno najwyzej sie pozyga
Moj Tż pol ciąży mnie zapewnial ze w zyciu kuoy nie przebierze bo go to mega obrzydza a jsk Maly sie urodzil to teeaz urzadza wyścigi do przewijaka. Faceci

Baby ja mam tylko jeden smoczek z Avent i nawet nie kombinuje z innymi jak Mlody chce cumkac to niech cumka i nie wydziwia

Hariett dziwne te bóle w mostku idz koniecznie to skontroluj!

Kogiel u nas kupy zazwyczaj śmierdzą jajkami

Kruszynka ja pije na razie zbozowa glownie
Co tam u Ciebie jak sie czujesz?
Edit doczytalam. Zobaczysz październik przyjdzie szybciej niz sie obejrzysz

Kurcze Lune nie wiem co poradzic na te bezdechy. A jak wyciagalas gluty to wczesniej zapuszczalas sola fizjologiczna i na brzuszek zeby spłynęło?

Moj tez nie chce spac w dzien od kilku dni tylko krótkie drzemki dobrze ze troche nas bujaczek ratuje...

Wróciliśmy ze spaceru robie na szybkości obiad bo niedlugo przychodzą do mnie kolezanki z pracy ale frajda

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 14:39   #4746
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Wasze dzieci nie protestują jak pryskacie im woda morska do noska? Moja właśnie zrobiła unik i wszystko wylądowało na oczku. A jak się zdziwiła
moja tego nienawidzi, zawsze przy czyszczeniu noska jest ryk
a oczko tez juz zakropliłam
Cytat:
Napisane przez koktajlowa7 Pokaż wiadomość
Nie liczyłabym na to.. bo to jednak są kości. No i mam tak samo, do żadnych spodni nie wchodzę. Nie podoba mi się to bo wydaje mi się, że teraz mnie dosyć tak poszerzyło.
o masakra tyle spodni do wyrzucenia
zbankrutuje na garderobie chyba zostane na dresach
Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Też się cieszę że się udało Co prawda nadal nie ma zamiaru ładnie, szeroko otwierać buźki (nie robił tego od początku i wtedy musiałam wciskać podczas płaczu, teraz daje radę do takiego zwykłego otwartego dzióbka), no ale je.
ja tez sie martwiłam bo moja nie wywija tej dolnej wargi tak jak wszedzie pokazują prawidłowy chwyt piersi ale położna powiedziała że jeśli tylko mnie nie boli to jest ok ze kazde dziecko inaczej chwyta brodawke
Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Juz tez kiedys pisalam, ze Wojtus mial 8 kup na dobe i byly takie bardzo wodniste, obserwuj Malego. Wodniste kupy to nic zlego. Jesli beda pdbarwione krwia, to wtedy trzeba sie martwic. Kolor ma byc musztardowy, jak jest zielony, to tez jest ok, tak przynajmniej mowila mi pediatra na ostatniej wizycie.
mi położna powiedziała że zielona kupka oznaczac moze ze dziecko nie do konca cos strawiło
bo nam sie tez jedna taka trafiła
Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Kogiel jakieś takie 5 minutowe drzemki i koniec. A potem matka zajmuj się mną
masakra my mamy czasem takie dni i ledwo wytrzymuje wtedy

Malwi teraz dojrzałam że tez wkleiłaś ten link

Przypaliłam krupnik
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 14:40   #4747
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Nam zostały na dziś 2 i też już przechodzi w 3, grubsza sprawa nam papersa ściąga z tyłka, więc już czas

Ja jak Jerzyczka troszkę zazdroszczę, tęskno mi za ruchami w brzuchu i za tym jak puszczałam mu pozytywkę, on słuchał (nie ruszał się) pozytywka się skończyła kop,kop żeby włączyć jeszcze raz. A przed Tobą jeszcze to wszystko

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Położna dziś przyjdzie, nie mogę się doczekać jak go zważy.
Koniecznie napisz ile Szymus wazy

Cytat:
Macie już jakieś fajne pudełko, skrzyneczkę na pamiątki? Ja już powoli patrzę za czymś takim, wyjazd do Polski coraz bliżej trzeba powoli wybierać.
Ja nie mam ale planuje kupic

My po powerwalku 1,5h-ponad 5km po lesie, po parku, po sciezce rowerowej. Super pogoda dzis

Maly ladnie spal sobie i oddychal lesnym powietrzem
A teraz w koncu spijam ciepla kawke inke z waniliowym mlekiem ryzowym, mniam
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 14:50   #4748
baby montana
Zakorzenienie

ahnessy - oddaj mi, zjem nawet przypalony, uwielbiam krupnik!

ratunku, od 5 rano nie śpimy prawie już nie mam siły. od 5 rano oczy szeroko otwarte. co mam z nią zrobić żeby się zmęczyła? już poza cyckiem (bo prawie ciągle na nim wisi) dałam 60ml mm ale nic, nie usnęła ;( tyle co poszłam prysznic wziąć ale w połowie zaczęła płakać. nawet śmieci nie mam jak iść wyrzucić. a jak taka rozbudzona jest to też na spacer nie pójdę bo zaraz zacznie płakać :/

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 14:52   #4749
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
ahnessy - oddaj mi, zjem nawet przypalony, uwielbiam krupnik!

ratunku, od 5 rano nie śpimy prawie już nie mam siły. od 5 rano oczy szeroko otwarte. co mam z nią zrobić żeby się zmęczyła? już poza cyckiem (bo prawie ciągle na nim wisi) dałam 60ml mm ale nic, nie usnęła ;( tyle co poszłam prysznic wziąć ale w połowie zaczęła płakać. nawet śmieci nie mam jak iść wyrzucić. a jak taka rozbudzona jest to też na spacer nie pójdę bo zaraz zacznie płakać :/
Aktywne masz dziecie.. A nie zasnie Ci we wozku? Ja zawsze Jakubsona pakuje na spacer rozbudzonego, trzy wertepy i śpi jak ta lala

Kuba zrobil kupe

Edytowane przez Jerzyczka
Czas edycji: 2016-02-25 o 14:56
Stary 2016-02-25, 14:59   #4750
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Aktywne masz dziecie.. A nie zasnie Ci we wozku? Ja zawsze Jakubsona pakuje na spacer rozbudzonego, trzy wertepy i śpi jak ta lala

Kuba zrobil kupe

no wlasnie zasnie na chwile a poxniej sie budzi i cyca....ostatnio cale 300 metrow udalo mi sie przejsc ;/

o co chodzi z tym zarzucaniem pieluszki na twarz co kiedys pisalyscie?

gratulacje za kupe

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

Stary 2016-02-25, 15:08   #4751
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość

Kurcze Lune nie wiem co poradzic na te bezdechy. A jak wyciagalas gluty to wczesniej zapuszczalas sola fizjologiczna i na brzuszek zeby spłynęło?

Robiłam tak i nic nie spływa tylko ta sól fiz. Ja zauwazyłam ze to jest po karmieniu jak szybko zasnie i mu nie nie uleje. Tam głęboko mu mleko zalega. No i on tak szybko je

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
no wlasnie zasnie na chwile a poxniej sie budzi i cyca....ostatnio cale 300 metrow udalo mi sie przejsc ;/

o co chodzi z tym zarzucaniem pieluszki na twarz co kiedys pisalyscie?

gratulacje za kupe
Sprobuj włączyc odkurzacz, zawinąc ją w kocyk cienki zeby miala ciasno i mocno lulac. Na ramie zarzuc pieluche i przykryj jej czoło i oczy zeby zamknela. Ja jeszcze dodaje smoka i spi. Po jakims czasie odłoz, wylącz odkurzacz, włącz jakas aplikacje na tel czy tam szumisia. ja tak robie jak juz w dzien jest zmeczony a nie moze usnac. No i odkladam do bujaka zeby dalej sie lulał
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 15:15   #4752
Casaa
Zakorzenienie

Szymuś, najlepszego z okazji 2 miesiaca

Hariett by kp poszlo juz bez bolu

Magdusia, u mnie rana po cc jest gladka, plaska i miekka ale ja juz 1,5 mca po jestem

Baby u mnie dzialaja smoki lovi i avent

Kruszynka u mnie inka z mlekiem schodzi super, ze sie dobrze czujesz oby tak do samego rozwiazania

My wrocilismy ze spaceru 3,5km w 1h20min bo szla z nami na piechote 2latka sasiadow maly dostal cyca i usypia

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 15:22   #4753
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
My dostaliśmy taki album moje pierwsze wspomnienia i fajnie to wyglada, jest tam miejsce na opaske na raczke ze szpitala, pukiel wlosow, pierwsze zdjecia, no ogolnie bardzo fajne
Czy to ten album? Takie coś też by mi się przydało, początkowo miałam pisać w zeszycie ale jakoś kiepsko mi to wychodzi.

Cytat:

Kuba zrobil kupe
Coś chyba przegapiłam, Kuba Ci kupy nie robił ?
Ja też sie teraz ciesze jak mi mały zrobi, muszę położnej znowu zapytać on ma ewidentnie jakis problem, robi raz dziennie max 2, i czasami aż piszczy a innym razem normalnie i robi mega dyzo i wodnista właśnie.

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Szymuś, najlepszego z okazji 2 miesiaca
Dziękujemy, właśnie będę szykować kawalera do zdjęcia, muszę mu naklejkę nakleić ( a może tym razem na czoło )
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 15:22   #4754
Casaa
Zakorzenienie

W ogole to troche zazdroszcze tak pieknie przesypianych nocy choc z drugiej strony wole moj nie placzacy model dziecka ale krocej spiacy

Wczoraj przyszlo rozliczenie pradu... No i wyszla ciaza przed tv :/ 200zl doplaty

Wyslane z Lumia920.
Stary 2016-02-25, 15:23   #4755
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj przyszlo rozliczenie pradu... No i wyszla ciaza przed tv :/ 200zl doplaty

Wyslane z Lumia920.
Ja nawet nie chce o tym myśleć ile nam przyjdzie
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 15:23   #4756
Casaa
Zakorzenienie

Kinga, pomysl z naklejka spoko :P ja tez mam album dziecka i bardzo fajna sprawa tylko czas na jego wypelnianie znalezc....

Wyslane z Lumia920.
Stary 2016-02-25, 15:28   #4757
koktajlowa7
Rozeznanie

Dziewczyny jakie witaminy podajecie? Bo nam zalecili wit. K, D, Cebion, Cebionmulti. Małej się chyba wysypka pogarsza... (niby ten trądzik). Chyba odstawię te Cebiony chociaż na chwilę. Bo może ją to uczulać albo może być przewitaminizowana?

Cytat:
Normalnie zaparzam z woda jak normalna kawe i dolewam mleczka (w moim przypadku ryzowego )
Pierwszy trymestr ciazy i tem ciagly sen i bol glowy <3
Zazdraszczam ciazy troszke teskni mi sie do brzucha
Ja też tęsknię za brzuchem a myślałam, że to nie normalne :P

Cytat:
Mam z Medeli, kupilam w takim zwykłym sklepie stacjonarnie za 37 zl pewnie w necie sa taniej zaraz poszukam.
Edit. Znalazlam, nawet nie przeplacilam bardzo http://allegro.pl/medela-muszle-went...905027691.html

Nie zazdroszcze takich odgłosów:/
A z muszlami troche lepiej, wydaje mi sie ze jest poprawa, zobaczymy jakbedzie dalej.
Ok, dzięki
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 15:29   #4758
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Ahness da sie uratowac krupnik.

Casa az tyle za tv? No nie zartuj. Chociaz ja tez sie zastanawiam gdzie mi ten prad ucieka. Place 250 zl na 2 miesiace, wszedzie zarowki energooszczedne, tv tez maja funkcje energo, tyle co 2 telefony ladujemy, kompa i pompa od pieca sie wlacza, no i czajnik, lodowka, zmywarka, pralka, ale zeby to az tyle pradu szlo...

Jerzyczka wlasnie o co kaman z kupa, cos przegapilam?

Baby i na spacerze Ci nie zasypia?

Do dziewczyn ktore maja woombi, jeszcze sie nie orientowalam, sa rozne rozmiary czy taki uniwersalny? Booo kurde oszaleje z moim dzieckiem. Jak nic ma skok, a ja zaraz z tego wszystkiego tez bede miec skok, ale z okna

"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
Stary 2016-02-25, 15:36   #4759
keas
Raczkowanie

Koktajlowa, my mamy wit d i k. Dawalam oddzielnie ale zmienilismy na d + k w jednej kapsulce. I tylko to.
keas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 15:36   #4760
Casaa
Zakorzenienie

Malwi u nas jest duza plazma czyli wiecej pradu zre, plyta indukcyjna bo w tych nowych blokach chyba juz nie montuja gazu wiec wsio na prad no i w sypialni mamy rzutnik do tego kino domowe, przynajmniej jeden komp z 20h/dobe... No i sie zebralo. Trudno, na ogrzewaniu i wodzie za to mamy duzy zwrot bo w sumie 850zl wiec loozik

Ja woombie bralam ten od 2,5-5 kg ale nie wiem jak 5kg dzieciaka w to wpakowac :/

Koktajlowa u nas tez k i d, a co to to dodatkowe u Was?

Wyslane z Lumia920.
Stary 2016-02-25, 15:44   #4761
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy to ten album? Takie coś też by mi się przydało, początkowo miałam pisać w zeszycie ale jakoś kiepsko mi to wychodzi.

Coś chyba przegapiłam, Kuba Ci kupy nie robił ?
Ja też sie teraz ciesze jak mi mały zrobi, muszę położnej znowu zapytać on ma ewidentnie jakis problem, robi raz dziennie max 2, i czasami aż piszczy a innym razem normalnie i robi mega dyzo i wodnista właśnie.

Dziękujemy, właśnie będę szykować kawalera do zdjęcia, muszę mu naklejkę nakleić ( a może tym razem na czoło )
Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Ahness da sie uratowac krupnik.

Casa az tyle za tv? No nie zartuj. Chociaz ja tez sie zastanawiam gdzie mi ten prad ucieka. Place 250 zl na 2 miesiace, wszedzie zarowki energooszczedne, tv tez maja funkcje energo, tyle co 2 telefony ladujemy, kompa i pompa od pieca sie wlacza, no i czajnik, lodowka, zmywarka, pralka, ale zeby to az tyle pradu szlo...

Jerzyczka wlasnie o co kaman z kupa, cos przegapilam?

Baby i na spacerze Ci nie zasypia?

Do dziewczyn ktore maja woombi, jeszcze sie nie orientowalam, sa rozne rozmiary czy taki uniwersalny? Booo kurde oszaleje z moim dzieckiem. Jak nic ma skok, a ja zaraz z tego wszystkiego tez bede miec skok, ale z okna
Jakubson nie zrobił kupy wczoraj i już panikowałam a tak od tygodnia robi mi i tak 1, 2 dziennie z tego akurat się cieszę, reguluje Mu się sranko najbardziej się cieszę na brak nocnych kup
Stary 2016-02-25, 15:46   #4762
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Casa no to duzo wiecej macie, ja takich rarytasow nie mam :-P

Dzieki za odpowiedz musze znalezc cos dla mojego lobuza.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Jerzyczka juz czaje, Wojtus tez dzisiaj dopiero ok. 14 robil od wczoraj. Tez juz sie martwilam, ale jest.

Stary 2016-02-25, 15:56   #4763
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jakubson nie zrobił kupy wczoraj i już panikowałam a tak od tygodnia robi mi i tak 1, 2 dziennie z tego akurat się cieszę, reguluje Mu się sranko najbardziej się cieszę na brak nocnych kup

U nas tez kupy sie normuja bo w nocy ich nie ma za to rano po przebudzeniu nadrabia
Stary 2016-02-25, 16:02   #4764
MallaMi
Rozeznanie

U nas juz 5 kupka na dobe tzn licze od godz 2 w nocy.

Co do woombie to jest cos takiego w polskiej wersji nazywa sie tulik i kosztuje 99zl

Moje dziecko pierwszy raz zasnelo u mnie na klacie ale jak go odlozyc?
MallaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 16:11   #4765
mojakaren
Zakorzenienie

Jerzyczka piękna trase zaliczyliscie!

Baby sprobuj ciasno owinac lulac energicznie i glosno szumiec powinno poskutkowac!

U nas za prad miesiecznie wychodzi 70 zl teraz pewnie podskoczy bo lampka sie często pali w sypialni no i pralka co drugi dzien smiga.

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 16:18   #4766
baby montana
Zakorzenienie

właśnie moje dziecko jest dziwne, ani szumiś, ani woombie, ani nic takiego z podobnych metod nie skutkuje....usnęła kwadrans temu po prawie godzinie puszczania muzyki typu kołysanki, udało mi się ją odłożyć już. za godzinę ją na spacer wyciągnę bo śliczna pogoda u nas.

Stary 2016-02-25, 16:20   #4767
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koktajlowa7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie witaminy podajecie? Bo nam zalecili wit. K, D, Cebion, Cebionmulti. Małej się chyba wysypka pogarsza... (niby ten trądzik). Chyba odstawię te Cebiony chociaż na chwilę. Bo może ją to uczulać albo może być przewitaminizowana?

Ja też tęsknię za brzuchem a myślałam, że to nie normalne :P

Ok, dzięki
Ja daję tylko D + K, pierwsze słyszę o tych innych

Cytat:
Napisane przez MallaMi Pokaż wiadomość
U nas juz 5 kupka na dobe tzn licze od godz 2 w nocy.

Co do woombie to jest cos takiego w polskiej wersji nazywa sie tulik i kosztuje 99zl

Moje dziecko pierwszy raz zasnelo u mnie na klacie ale jak go odlozyc?
Delikatnie
A tak serio to nie ma recepty, jeśli śpi to będzie dalej spać a jak nie zamierza spać to i tak się obudzi

Dzwoniłam do mojego gina w sprawie tych moich krwawien które nie przechodzą (bo to na pewno nie jest @, wygląda jak powrót krwawienia poporodowego) no i w sobotę mam przyjechać do szpitala zrobi mi usg i wtedy oceni czy muszę mieć lyzeczkowanie czy nie, ale na wszelki wypadek muszę być gotowa na zabieg. Jakby coś to tylko na kilka godzin będę musiała w szpitalu zostać ale i tak nie wiem jak to Konradek przetrwa. Muszę mleko ściągnąć bo nie mam żadnych zapasów, a na dodatek chyba mi się laktator zepsuł bo nie ciągnie 2 tygodnie temu działał a teraz nie działa zachciało mi się elektrycznego, trzeba było ręczny brać... No i nie wiem czy na szybko po laktator nie będę jeszcze gdzieś lecieć no po prostu masakra

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 16:22   #4768
Casaa
Zakorzenienie

Ewusia oby obylo sie bez zabiegu!

Wyslane z Lumia920.
Stary 2016-02-25, 16:25   #4769
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewusia oby obylo sie bez zabiegu!

Wyslane z Lumia920.

Laktator zaczął działać, uff. Chociaż tyle, mam nadzieję że to była jednorazowa sprawa z tym niedziałaniem

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 16:26   #4770
MallaMi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Delikatnie
A tak serio to nie ma recepty, jeśli śpi to będzie dalej spać a jak nie zamierza spać to i tak się obudzi

odłożyłam... i to chyba był błąd z ciepłej mamusi do zimnego łóżeczka

---
wszystkie sciągacie mleczko na zapas? kurcze chyba tylko ja nie odciągam
MallaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości