Łóżkowe "wpadki" - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-20, 11:47   #1381
00aga00
Wtajemniczenie

Dot.: Łóżkowe "wpadki"

Cytat:
Napisane przez ZAZA81 Pokaż wiadomość
poc zucie humoru jak mój tatuś

kiedy jeszcze mieszkaliśmy z tż u jego rodziców,bardzo pilnowaliśmy sie co do tych spraw,odgłosów itp ale niestety...
któregoś wieczora ja na tż "sobie siedze"wszystko cichutko i szeptem- a tu nagle drzwi srrrru(miał rozsówane)wchodzi jego mama i zaczyna sie pytać coś o podatki czy zapłacił ile mu przyszło itp.siedziałam tak na nim,w tej mojej koszulce i nie widziałam czy mam sie ześlizgnąć czy tak siedzieć dalej,kołdra na ziemi on goły no to siedziałam-przytakiwałam tylko i czułam że twarz mi sie robi buraczkowa.W końcu jego mama powiedziała "to sobie śpijcie" i poszła,tż sie śmiał jak głupi a ja miałam ciśnienie chyba 600 na 900-równa z jego mamy babeczka ale i tak bałam sie na drugi dzień iść do kuchni
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-20, 23:11   #1382
angellka
Zadomowienie

GG do angellka

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
mi i TZtowi zdarzyla sie nie tyle wpadka co wypadek w lozku....
kochalismy sie i w pewnym momencie TZ za mocne pchniecie wykonal.. a ze tak powiem mialam troche sucho i w tym momencie cos go zabolalo przerwalismy stosunek i zobaczylismy ze krew leci ciurkiem mu z penisa no i na pogotowie pojechalismy okazalo sie ze wizazadelko mu sie urwalo i mial zszywane.. teraz miesiac bez sexu i potem bedzie dobrze.. tak lekarz powiedzial

Miałam bardzo podobną sytułację.
Pewnego razu chcieliśmy z TZ-tem spróbować sex analnego( wsumie przypadkiem) Tż wszystko sotrzoznie dleikatnie mnie nic nie boli ale on poczuł że coś wilgotno sie robi. Patrzy a tam cały penis we krwi no to szybko do łazieki obmyć i opatrzeć. Ja przerażona on jeszcze bardziej. A że w łazięce duszno było mnie zmaroczyło i zemdlałam> Dobzre że TZ mnie złapał bo przyrzneła bym głową prosto w płytki.
Jak się pewnie domyślacie sexu analnego już niegdy wiecej nie próbowaliśmy a mi ogólenie przeszła ochcota na wszystsko przez kolejne 2 tyg.
angellka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 12:18   #1383
kwasna17
Przyczajenie

Smile Dot.: Łóżkowe "wpadki"

...zachecona waszymi wypowiedziami opowiem wam i moja mała wpadkę... byłam u swojego byłego w domu..mielismy imprezkę razem ze znajomymi..rodziców nie było...no i miało nie być...no wiec wyciagnęłam TZ do kibelka (zamknelismy sie) on brał prysznic a ja siedziałam w łazience razem z nim...plecki mu myłam itp. wyszedł spd prysznica taki sexi..wiec nie wytrzymałam i zaczynamy sie miziać..i nagle pukanie do drzwi..a tu jego mama..cos pilnie z łazienki musiała wziąć...ja zamarłam..zaczełam sie śmiac...TZ powiedział że nie ma się cdzy wytrzec i żeby mu ona przyniosła recznik..ona poszła...a ja w tym czasie wyskoczyłam z łazienki tak szybko....no i wróciłam na impreze....wpadłam prezrazona..z odbitymi mokrymi rekami na ubraniu (oczywiscie nie wiedziałam o tym)...i zaczełam sie razem z nimi śmiać..znajomi nie pytali nawet co mi sie stałoi....od tamtej pory nazywali nas "wodniki szuwarki"....

Edytowane przez kwasna17
Czas edycji: 2007-10-24 o 12:46
kwasna17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-25, 23:11   #1384
lidzia66
Raczkowanie

śmieszne wpadówy zaliczyłam dwie... pierwsza gdy nagle do pokoju wpadła mamusia, ja szybko zapinam mini ale akurat zamek sie w niej zaciął (o zgrozo) a mój luby szybko wskakiwał w spodnie komiczna sytuacja... druga brat z mama w pokoju obok... my w sytuacji na jeźdzca niby nic dziwnego tyle ze pokój brata wi za wi naprzeciw mojego, u mnie drzwi brak (tylko firanka wisi) więc w obawie czy czasem nikt nie wejdzie pod ta firanką co chwilę kukając czy nikt nie idzie, tak mnie ta sytuacja rozśmieszyła że pękałam ze śmiechu a mój kochany? hmm zaniemógł wtedy, po prostu 'oklapła sytuacja' i z miziania nici
lidzia66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 06:55   #1385
_totally_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lidzia66 Pokaż wiadomość
druga brat z mama w pokoju obok... my w sytuacji na jeźdzca niby nic dziwnego tyle ze pokój brata wi za wi naprzeciw mojego, u mnie drzwi brak (tylko firanka wisi) więc w obawie czy czasem nikt nie wejdzie pod ta firanką co chwilę kukając czy nikt nie idzie
A według mnie dziwne, przerażające i oburzające, wyrażające całkowity brak zahamowań i poszanowania dla reszty domowników.

Starzeję się?
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 09:02   #1386
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lidzia66 Pokaż wiadomość
śmieszne wpadówy zaliczyłam dwie... pierwsza gdy nagle do pokoju wpadła mamusia, ja szybko zapinam mini ale akurat zamek sie w niej zaciął (o zgrozo) a mój luby szybko wskakiwał w spodnie komiczna sytuacja... druga brat z mama w pokoju obok... my w sytuacji na jeźdzca niby nic dziwnego tyle ze pokój brata wi za wi naprzeciw mojego, u mnie drzwi brak (tylko firanka wisi) więc w obawie czy czasem nikt nie wejdzie pod ta firanką co chwilę kukając czy nikt nie idzie, tak mnie ta sytuacja rozśmieszyła że pękałam ze śmiechu a mój kochany? hmm zaniemógł wtedy, po prostu 'oklapła sytuacja' i z miziania nici
Jezus, tylko firanka???
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 09:59   #1387
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

FIRANKA?? To wlasciwie jak proszenie sie zeby zostac przylapanym.....A kto prosi ten dostaje.....

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 10:01   #1388
kasiaaa178
Rozeznanie

omg ...

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę'
kasiaaa178 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 10:02   #1389
lidzia66
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
FIRANKA?? To wlasciwie jak proszenie sie zeby zostac przylapanym.....

no niby tak tylko sama tego nie wymyśliłam taki pokój bez drzwi dostałam bo chatka nowa a futryna niewymiarowa i normalne drzwi nie pasują, muszę sie ich dopiero dorobić ale lepsza ta firanka niż nic jak kiedyś miałam, taka dziura w ścianie
lidzia66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 11:55   #1390
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _totally_ Pokaż wiadomość
A według mnie dziwne, przerażające i oburzające, wyrażające całkowity brak zahamowań i poszanowania dla reszty domowników.

Starzeję się?
Nie starzejesz
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 23:52   #1391
NoPasaran
Zadomowienie

GG do NoPasaran

Ostatnio też malutką wpadkę zaliczyłam
Chata wolna, rodziców nie ma, w domu byłam tylko ja, tż i NIESTETY moja młodsza siostra (7 lat). Bylam już do połowy naga, Tż także. Nagle usłyszałam, że coś sunie w stronę mojego pokoju... szybka akcja ubieranie się, podciąganie spodni... ale nie zdąrzyłam podciągnąć ich całkowicie... tzn. zasłaniały co miały zasłonić, ale i tak były stanowczo za nisko...jak tylko wpadła do pokoju od razu skumała się, że coś nie gra... ja z tymi spodniami, a pościel wyglądała jakby przeszedł huragan... wypytywała co tutaj się działo, czy mnie czasem Tż nie pobił ;D ale na szczęscie wystarczyło dać jej lody żeby zapomniała o sprawie...Ale daję słowo, że podczas tego szybkiego ubierania serce waliło mi jak młot ;P Ta mała zawsze miała tendencję do włażenia tam gdzie akurat nie jest mile widziana... Wrr.
Stary 2007-10-27, 09:14   #1392
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

I to kolejna sytuacja w której zamek w drzwiach wszystko by załatwił Ja niestety należę do tego grona, które drzwi co prawda w swoim pokoju mają, ale zamka już nie ;/ podobnie jak mój TŻ. Narazie się jednak nie zapowiada na zmianę drzwi
Stary 2007-10-27, 09:35   #1393
lemonka
Zakorzenienie

mysza, ale zawsze mozna kupic zameczek za 10zł i przykrecic do drzwi.. mialam takowy..

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 13:59   #1394
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez lemonka Pokaż wiadomość
mysza, ale zawsze mozna kupic zameczek za 10zł i przykrecic do drzwi.. mialam takowy..
wiem wiem ale są dwa problemy Po pierwsze te moje drzwi mają już trochę lat i gdybym chciała zmienić ten zamek to musiałyby być na nowo pomalowane. Poza tym co bym powiedziała rodzicom że po co mi ten zamek
Stary 2007-10-27, 14:05   #1395
lemonka
Zakorzenienie

hehe..mysza.. a wiec..
nie trzeba zmieniac zamka.. sa takie hm.. zasuwki? czy cos.. a ja mowilam "mamo..ja potrzebuje troche spokoju.." a ze mam mlodsze rodzestwo ktore przeszkadzalo mi w nauce..siostra ktora dopierala sie do ciuchow i kosmetykow..brat do kompa.. to poszlo gladko..

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 14:07   #1396
mysza_87
Zakorzenienie

GG do mysza_87

Cytat:
Napisane przez lemonka Pokaż wiadomość
hehe..mysza.. a wiec..
nie trzeba zmieniac zamka.. sa takie hm.. zasuwki? czy cos.. a ja mowilam "mamo..ja potrzebuje troche spokoju.." a ze mam mlodsze rodzestwo ktore przeszkadzalo mi w nauce..siostra ktora dopierala sie do ciuchow i kosmetykow..brat do kompa.. to poszlo gladko..
zazdroszczę tej zasuwki oczywiście rodzeństwa nie bo sama mam młodszą siostrę
Stary 2007-10-27, 20:53   #1397
NoPasaran
Zadomowienie

GG do NoPasaran
Talking Dot.: Łóżkowe "wpadki"

[quote=mysza_87;5627013]wiem wiem ale są dwa problemy Po pierwsze te moje drzwi mają już trochę lat i gdybym chciała zmienić ten zamek to musiałyby być na nowo pomalowane. Poza tym co bym powiedziała rodzicom że po co mi ten zamek

no właśnie ;D
Stary 2007-10-27, 23:36   #1398
201704140924
Konto usunięte

może ja nie miałam takiego hardcoru typu uszkodzenia ciała aczkolwiek kiedys jak nameitnie kochalismy sie z moim Tygryskiem i zmienialismy pozycje na "tylna" tak sie wypiełam że pusciłam bączka i tak moje Kochanie poczeło mówić do mnie Bączuś
201704140924 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 23:40   #1399
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Malita_Cdz Pokaż wiadomość
może ja nie miałam takiego hardcoru typu uszkodzenia ciała aczkolwiek kiedys jak nameitnie kochalismy sie z moim Tygryskiem i zmienialismy pozycje na "tylna" tak sie wypiełam że pusciłam bączka i tak moje Kochanie poczeło mówić do mnie Bączuś
to jest jedna z sytuacji ktore wg mnie sa mega obciachowe
ja sie zawsze 'boje' i narazie (puk puk) odpukac udalo sie bez.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 23:55   #1400
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
to jest jedna z sytuacji ktore wg mnie sa mega obciachowe
ja sie zawsze 'boje' i narazie (puk puk) odpukac udalo sie bez.
Są obciachowe, ale my się nauczyliśmy śmiać z tego do takiego stopnia, że sobie dogryzamy w stylu "i znowu po tej twojej kawie myślę tylko o tym, żeby wyjść sobie na korytarz i ..". Także jak się zdarza taka sytuacja, to nie ma przynajmniej zażenowania i buraka na twarzy
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-27, 23:57   #1401
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
Są obciachowe, ale my się nauczyliśmy śmiać z tego do takiego stopnia, że sobie dogryzamy w stylu "i znowu po tej twojej kawie myślę tylko o tym, żeby wyjść sobie na korytarz i ..". Także jak się zdarza taka sytuacja, to nie ma przynajmniej zażenowania i buraka na twarzy
normalny pierdzioch to norma chodzi o takiego podczas seksu

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-28, 11:00   #1402
NoPasaran
Zadomowienie

GG do NoPasaran

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość

U mnie jest taka sama sytuacja! Zawsze śmiejemy się do rozpuku
Stary 2007-10-29, 09:21   #1403
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza_87 Pokaż wiadomość
I to kolejna sytuacja w której zamek w drzwiach wszystko by załatwił Ja niestety należę do tego grona, które drzwi co prawda w swoim pokoju mają, ale zamka już nie ;/ podobnie jak mój TŻ. Narazie się jednak nie zapowiada na zmianę drzwi
Ja nie mam zamka, ale spoko domowników. Jak jest TŻ to od rodziców dostaję smsy- siedzą w swoim pokoju i piszą do mnie "Czy chcecie frytki?", "Chodź na chwilę". Siostra za to puka w ścianę, jak się nie odezwę, to nie nalega. Za to mama TŻ wparowała 2 lata temu, jak się wierciliśmy pod kocem i teraz ani razu bez pukania nie wejdzie .
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 11:31   #1404
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Ja nie mam zamka, ale spoko domowników. Jak jest TŻ to od rodziców dostaję smsy- siedzą w swoim pokoju i piszą do mnie "Czy chcecie frytki?", "Chodź na chwilę". .
też tak miałam jak mieszkałam z rodzicami teraz z resztą też do mnie nigdy nie dzwonią (zwłaszcza jak podejrzewają ze mogę być z TŻ-em tylko piszą smsa żebym oddzwoniła jak będę miała czas )

w ogóle moja mama jest zabawna na wakacje byłam u rodziców, ale co jakiś czas jeździłam z TZ-em do mojego mieszkania i mój tata raz spytał mamy "co oni tam robią?" a moja mama na to "a ty co robiłeś w tym wieku?" (później sama mi ten dialog opowiedziała )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 13:10   #1405
Vivienne
... choć nie Westwood

Kiedyś TŻ był u mnie, co się działo- wiadomo . Kiedy już pojechał, rodzice weszli do mnie do pokoju z jakąś sprawą. Ojciec stanął w drzwiach, pociągnął nosem i mówi do mamy: "Patrz no, seksili sie".
Ja rozdziawiłam gębę , a mama w śmiech.
Ojciec na to: "No żartuuuuję".

Poczułam się głupio

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Ja nie mam zamka, ale spoko domowników. Jak jest TŻ to od rodziców dostaję smsy- siedzą w swoim pokoju i piszą do mnie "Czy chcecie frytki?", "Chodź na chwilę". Siostra za to puka w ścianę, jak się nie odezwę, to nie nalega.
U mnie jest tak samo
"Chodz po obiad", "wychodze"

Stanisław Lem

Edytowane przez Vivienne
Czas edycji: 2007-10-29 o 14:17
Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 13:15   #1406
mollya
Raczkowanie

GG do mollya

ja miałam ostatno śmieszną sytuacje wiec: kochamy sie z meżem i nagle telefon dzwoni moja siostra to odbieram. Ona coś do mnie że mam kupić jej mleko a mój mężuś widząc moje zmieszanie nie przerywał akcji więc ja ciągle chichrotałam a siostra dopytywała sie co my tam robimy. Za chwile dzwoni męża telefon kolega z pracy wiec on odbiera a ja w rewanżu zaczęłam go pieścić ustami. On tak wzdychał do słuchawki że dziwie sie że kolega nic nie powiedział.

A mojej koleżance jak dopiero zaczynała przygodę z sexem pękła prezerwatywa i ze zwoim TŻ pojechali na ostry dyżur w nocy po tabletkelekarz był zaskoczony
Stary 2007-11-01, 14:09   #1407
gumowakaczuszka
Przyczajenie

no to moze ja tez sie wypowiem, bo wasze historie bardzo mi się podobały ;]

a wiec :

kochałam się kiedys z moim facetem w jego samochodzie, a ze był on kierowcą tir-ów ( ) to było nam dosc wygodnie :P. W pewnym momencie ktos zaczał się dobijac do drzwi i to dosc porzadnie :P w końcu mój były się wkurzył i pół nagi wyszedł. Okazało się, że to była policja i chciała tylko go poinformować, że tam nie wolno było parkowac :P ale pozwolili nam dokończyć i nie dali mandatu
gumowakaczuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-03, 11:24   #1408
damianeq15
Przyczajenie

Dawajcie cos bo nudno tu sie robi ;]
damianeq15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-03, 11:36   #1409
primavera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez damianeq15 Pokaż wiadomość
Więc dlaczego sam czegoś nie napiszesz?
primavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-03, 11:38   #1410
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez damianeq15 Pokaż wiadomość
Sam coś daj, chyba, że nie masz w zanadrzu
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości