Mamusie czerwcowe 2016 cz.3 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-26, 20:57   #4801
anuszka1984
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.3

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
O tak ja wczoraj stwierdziłam( w zasadzie utwierdziłam się), że to jest prawdziwy cud! z maleńkiej kropeczki rośnie mały człowiek!
I to pod naszym sercem-drugie serce. Piękne i nie do opisania uczucie
Ojj tak Ja też się zawsze tym zachwycam. To coś magicznego!

https://www.instagram.com/mama_rodzenstwa/
anuszka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 20:59   #4802
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Super cieszę się że wszystko jest dobrze. A Ida urośnie jeszcze

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Maja jest nadal Maja Waży 661 gramów .
Wszystko ma na miejscu. Serduszko bije jak dzwon.

Wrzucam zdjęcia... jak Ją zobaczyłam to się wzruszyłam a w domu patrząc na Nią rozpłakałam się. Jest piękna Usta ma po Tż .. takie pełne
Sliczna Maja i szczęśliwa mamusia
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 21:04   #4803
__Veronique
Wtajemniczenie

To prawda, że pod sercami nosimy małe cuda, ale poczekajcie jak urodzimy przez pół roku nie wyjdziemy z szoku, że te małe wielkie cuda na świat wydałyśmy MY i JAK my to do cholery zrobiłyśmy?! w roczek naszych cudów rozkminka powróci

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 21:06   #4804
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
O tak ja wczoraj stwierdziłam( w zasadzie utwierdziłam się), że to jest prawdziwy cud! z maleńkiej kropeczki rośnie mały człowiek!
Tak to jest prawdziwy cud!

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
To prawda, że pod sercami nosimy małe cuda, ale poczekajcie jak urodzimy przez pół roku nie wyjdziemy z szoku, że te małe wielkie cuda na świat wydałyśmy MY i JAK my to do cholery zrobiłyśmy?! w roczek naszych cudów rozkminka powróci
Piękne słowa... ja dalej jestem w szoku.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 21:06   #4805
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Oj to życzę żeby szybko się goiło

My już po wizycie.
Ida jest nadal Idą.
Waży 429 g plus minus 63 g malutka jest
Skopała głowicę a później salutowała do lekarki♡♥♡
Dziękujemy za kciuki

Za tydzień czeka mnie glukoza
Super ze wszystko w porządku
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 21:09   #4806
Kociak85
Zadomowienie

misia, jeszcze raz gratulacje i jak idzie kp? leci coś? jak się w ogóle czujesz - wierzysz już, że masz przy sobie małego czy jeszcze do Ciebie nie dociera?
Stary 2016-02-26, 21:10   #4807
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Super cieszę się że wszystko jest dobrze. A Ida urośnie jeszcze

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Maja jest nadal Maja Waży 661 gramów .

Wrzucam zdjęcia... jak Ją zobaczyłam to się wzruszyłam a w domu patrząc na Nią rozpłakałam się. Jest piękna Usta ma po Tż .. takie pełne
Piękna Majunia I jaka juz duża
Stary 2016-02-26, 21:19   #4808
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

ANNEMARIE witaj) moj.synek.do.samego.konca buźki nie pokazal, tylko jajka wystawial na skurcze lydek.jest fajne cwiczenie. Kilka razy dziennie stajesz na palcach (po kilkanascie powtorzen). Wlasnie musze zaczac bo.nad ranem juz mnie ze dwa razy zlapaly. Moje malenstwo aktuwne prawie zawsze, nie ma reguly na co reaguje.
MADZIUS ladna waga Zuzi
MISIA gratulacje jeszcze raz!!
ZEBRAH 75 eutyrox, poki co.tak.sie trzyma. Przed ta ciaza 50. Przed pierwsza 25, w ciazy doszlo do.75,ale po.zeszlam do 50. Teoretycznie drugi trymestr wzrasta zapotrzebowanie..

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

MISIA swietnie, ze Igorek mial.10 punktów.
FIAZO ile razy bedziesz pila glukoze?

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 21:23   #4809
zebrah
Rozeznanie

Cytat:
Haneczka- dobrze napisane

Ida i Maja- super, że rosną dziewczynki Ale nam te dzieci idą do przodu z rozwojem. Teraz to do czerwca będzie zbieranie tłuszczyku No to matki dawajcie te murzynki napieczone ;-)

Ja nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam na wieczór placuszki owsiane z odmrożonymi morelami i jogurtem.
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 21:27   #4810
Konto usunięte

Cytat:
I starsze, wcale jeszcze nie takie duże, będą wydawać się nam wtedy takie już dorosłe...
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 21:38   #4811
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

MISIA jak idzie kp?jak.sie czujesz?
KANWA swietne wiesci

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Aabglukoza chyba ok 73-96-86. Mocz tez tylko.ph lekko.podwyzszone, morfologia ok, tylko hemokryt delikatnie ponizej normy..i tak jest dobrze powyzej 30. Troche sie obawiam, bo 3miesiace po porodzie mialam 4.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 21:42   #4812
zebrah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
ZEBRAH 75 eutyrox, poki co.tak.sie trzyma. Przed ta ciaza 50. Przed pierwsza 25, w ciazy doszlo do.75,ale po.zeszlam do 50. Teoretycznie drugi trymestr wzrasta zapotrzebowanie..[COLOR="Silver"]
Elaine- zapytałam mojego endokrynologa dzisiaj, czy szacuje, że to zapotrzebowanie będzie jeszcze rosło, ale powiedział, że o ile bardzo nie przytyję, to powinno wystarczyć to co biorę+ dziecku będzie pracowała tarczyca.
Jak na razie to mam z 10 opakowań różnych Euthyroxów rozpoczętych, a nie skończonych ze względu na ciągłe zmiany dawek. Teraz po prostu zjem 3x50, albo inną kombinację żeby zejść ze stanów magazynowych.
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 21:55   #4813
201711281320
Konto usunięte

Wreszcie nadrobiłam

Po pierwsze gratuluję Wam udanych wizyt i cieszę się że z dzieciaczkami wszystko w porządku.

Aniu, piękne fotki- widać to szczęście na Twojej twarzy

misia, śliczny ten Twój synuś. zazdroszczę, że masz go już w ramionach!
Szkoda, że nie udało Ci się urodzić sn tak jak chciałaś ale najważniejsze, że już po wszystkim i wszystko się dobrze skończyło. Niedługo pewnie dojdziesz do siebie i będziesz mogła się cieszyć w pełni opieką nad Igorkiem.

No i witam nowe mamy! Dużo nas!

Anuszka, zrobiłam dzisiaj na kolację dzieciom placuszki z Twojego przepisu- opcja z bananem. Pomimo, że mój syn nie znosi tych owoców ( jak wszystkich zresztą) to zjadł 10 tych placków ze smakiem, a jak mu powiedziałam, że były z bananami to miał taką głupią minę, że żałuję że zdjęcia nie zrobiłam

Ja miałam dzisiaj młyn w pracy, chciałam ogarnąć jak najwięcej przed urlopem. I tak nie wszystko co chciałam zrobiłam ale nie jest tak źle. Tak więc wreszcie przede mną aż 10 dni wolnego Do pracy wracam 8. marca i to pewnie na niezbyt długo już

Edytowane przez 201711281320
Czas edycji: 2016-02-26 o 21:56
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 21:56   #4814
ania230
Zakorzenienie

Nie mogę nacieszyć oczu

A tu trzeba wracać do rzeczywistości
Kolacja kanapki z pasztetem i ogórkiem kiszonym i herbatka.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-02-26, 22:00   #4815
majkela12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eful Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
ja już wszystko dla dzieciaczka wyprałam i wyprasowałam i pochowałam w worki próżniowe także narazie mam spokój
Nawet dzisiaj posprzątałam swoją szafe z ubraniami i oczywiście w 3/4 rzeczy się nie mieszcze... aż się trochę załamałam
Mnie to chyba dzidzi poszła najbardziej w uda i boczki...
a gdzie tam jeszcze 3 miesiące... akurat na lato będe słoniem
Ale jesteś szybka i pracowita
To ja się dołączam do stada słoni boczki i udziska moja zmora

Cytat:
Napisane przez AnnMarie1985 Pokaż wiadomość
Dziękuję Jestem Ania, lat prawie 31, spodziewamy się pierwszego dziecka - synek Nikodem Jerzy (o ile nie "odpadnie" mu do porodu sisiorek ), termin wyznaczony z usg na 17.06. Wg ostatniej wizyty i podglądu na usg nasz książę waży ok. 512 g i jest strasznym wstydziochem, gdyż za każdym razem odwraca się plecami i pokazuje nam pupę więc lekarz ma utrudnione zadanie by cokolwiek zobaczyć
Witamy

Cytat:
Jak już beszczelnie się wprosiłam do Waszego grona pozwolę sobie zadać pytanie odnośnie tego, czy Wy też miewacie zimne brzuszki? Mój chwilami jest zimny jak lód. I czy któraś z Was ma problem z nocnymi kurczami mięśni nóg i jak sobie z tym radzi?
Mój brzuchol ma normalną temp, a na skurcze magnez, pomidory i banany

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Meldujemy się po wizycie
Wszystko jest w porządku, Zuzia została Zuzią choć przez chwilę był moment zwątpienia, ale doktor przyjrzał się i okazało się ze to tylko pepowina dynda
Córeczka wazy juz 542 g reszta parametrów w normie.
I mala uparciuszka dalej jest ułożona miednicowo
Super, że u Was wszystko dobrze

Cytat:
U Waszych dzieciaczków aktywność się wzmaga tylko po słodkim czy mają jakieś ulubione potrawy? Nasz Nikoś to naturalnie tańczy lambadę po słodkim, po czymś z musztardą (byle co byle musztarda była) i jak mu puszczam piosenki IRY
Po grejpfrucie skacze jak szalony i po szklance zimnej wody

Cytat:
Napisane przez LaLaRe87 Pokaż wiadomość

po powrocie śniadanie mistrzów - jaglano-owsiane placuszki z orzechami i bananem, a na obiad....

fit pizza na cieście żytnim z dodatkiem płatków owsianych.

no i witam się w 24 tygodniu!brzuszek trochę wystrzelił

W środę usg! jupi
Pyszności gratki za kolejny tc i fajny brzucholek

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
A moja mama mi dziś dogadza, też lepi pierogi z serem, truskawkami i borówkami. Czuję się jakbym była na wakacjach :-D
Zazdraszczam Moja mi obiecała z jagodami i tak czekam i czekam
Stary 2016-02-26, 22:04   #4816
anuszka1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Anuszka, zrobiłam dzisiaj na kolację dzieciom placuszki z Twojego przepisu- opcja z bananem. Pomimo, że mój syn nie znosi tych owoców ( jak wszystkich zresztą) to zjadł 10 tych placków ze smakiem, a jak mu powiedziałam, że były z bananami to miał taką głupią minę, że żałuję że zdjęcia nie zrobiłam
Hahaha Super, że mu smakowały i nie wyczuł banana! U nas też znikają w ekspresowym tempie

https://www.instagram.com/mama_rodzenstwa/
anuszka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 22:21   #4817
ania230
Zakorzenienie

Cytat:

Aniu, piękne fotki- widać to szczęście na Twojej twarzy
Nie da się ukryć
Najpiękniejszy prezent jaki mogłam dostać od życia

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Jutro zrobię bułeczki maślane

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka1984 Pokaż wiadomość
Hahaha Super, że mu smakowały i nie wyczuł banana! U nas też znikają w ekspresowym tempie
Ciekawe czy jak ja bym zrobiła czy Tż zje

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
A moja mama mi dziś dogadza, też lepi pierogi z serem, truskawkami i borówkami. Czuję się jakbym była na wakacjach :-D
Z mila chęcią bym przygarnęła i zjadła takie swojskie pierogi

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Od czego by tu zacząć...
co drugie mycie włosów (przynajmniej tak na dwie godziny przed) daje na włosy olejki (przeważnie jest to kokosowy, ale czasem macadamia, argan, albo wszystkie na raz). Czasem przed olejkiem spryskuje włosy sokiem z aloesu. A kiedy nie daje olejków, to wtedy nakładam przed myciem maseczkę (kallos albo biovax). Jeśli chodzi o szampony, to staram się używać takich z łagodnymi składnikami, bez SLS, odżywki stosuje najpierw do spłukiwania, a po osuszeniu włosów (bawełnianym t-shirtem) - bez spłukiwania (z kosmetyków lubię te z Joanny, barwy - tanie a dobre). A jak włosy mam suche to dla zabezpieczenia końcówek nakładam na nie jakieś serum albo olejek. Włosów nie suszę suszarką, ale nie dlatego, że niszczy włosy, tylko dlatego, że mam kręcone i jak użyje suszarki to na głowie mam jedno wielkie siano. Albo po prostu nie umiem używać suszarki raz w miesiącu robię peeling skóry głowy sodą oczyszczoną i wtedy maseczkę daję po umyciu włosów. No i chyba tyle ale z sposobów "od wewnątrz" to pije pokrzywę
Ja chyba będę musiała zacząć włosy olejować i wtedy może nie będą takie suche i przestaną wypadać.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-02-26, 22:23   #4818
majkela12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Oj niestety nic z tego bo wątróbki nie zalecają w ciąży a wręcz jest niewskazana a ja nie ograniczyła bym się do 2 kawałeczków ale to fakt uwielbiam
Dobrze, że jej nie znoszę to chociaż jeden problem z głowy

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Igorek wita ciocie. 2700 g, 51 cm cc niestety
Pytajcie, latwiej na pytania odpowiadac
Cudny jaki okruszek, maluszek

Cytat:
Czuje sie coraz lepiej. Ale rana mega mega boli bylo ciezko bardzo. Mialam problemy z pionizacja.
Ale maly zdrowy 10 pkt
Szybkiego powrotu do formy

Cytat:
O 24 do 1 w nocy odchodzily wody. O 4 rano bylismy w szpitalu i o 19.45 zrobili ciecie
Biedna się namęczyłas ale nagroda jest wielka

Cytat:
Byla ze mna moja polozna i trafilam na dyzur mojego lekarza.
To fajnie, że miałaś swoją ekipę. Bezpieczniej czuć się nie mogłaś

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
My już po wizycie.
Ida jest nadal Idą.
Waży 429 g plus minus 63 g malutka jest
Skopała głowicę a później salutowała do lekarki♡♥♡
Dziękujemy za kciuki
Super

Cytat:
[/COLOR]Maja jest nadal Maja Waży 661 gramów .

Pięknie

Cytat:
To prawda

Cytat:
Mój starszak ma już 6 lat i w każde jego urodziny patrzymy z tż-tem na niego z niedowierzaniem czyje takie "duże" dziecko i tak podobno przez całe życie pojawiają się takie myśli-poparte słowami starszyzny, babci mamy itp

Cytat:
Ja miałam dzisiaj młyn w pracy, chciałam ogarnąć jak najwięcej przed urlopem. I tak nie wszystko co chciałam zrobiłam ale nie jest tak źle. Tak więc wreszcie przede mną aż 10 dni wolnego Do pracy wracam 8. marca i to pewnie na niezbyt długo już
to ja tak swojego syna nabrałam z muffinakmi z dyni i mówiłam mu że to babeczki karmelowe wcinał jak wściekły
Miłego urlopowania

Dziewczyny oklaski za wypite glukozy może nie mam traumatycznych przeżyć z tym badaniem, ale cieszę się, że już mam za sobą
Za to dzisiaj przeholowałam ze sprzątaniem i wszystko mnie boli.
Kąpiel i palulu.

Dobrej nocy i udanego weekendu. U nas zapowiada się dość intensywnie
Stary 2016-02-26, 22:24   #4819
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie napisane

Cytat:
Nie mogę nacieszyć oczu

A tu trzeba wracać do rzeczywistości
Kolacja kanapki z pasztetem i ogórkiem kiszonym i herbatka.
Ania cieszę się, że u Was wszystko dobrze Piękne zdjęcia, szczęście od Ciebie biję na maksa
Pyszna kolacja
U mnie jutro następujące menu
śniadanie grzanki z pieczarkami, podsuszaną kiełbaska, cebulką, żółty ser i cebulka plus domowe sos czosnkowy.
Obiad barszcz biały na golonce - TŻ bardzo lubi golonkę .
Na kolację zabieram rodzeństwo w ramach podziekowania za pomoc przy remoncie gdzieś na miasto - zjemy coś pyszngo

Sophia Loren

Edytowane przez Madzia9999
Czas edycji: 2016-02-26 o 22:26
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 22:33   #4820
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
My już po obiedzie ale dwa kawałki łososia został więc zapraszam jakby co
Łososia to nie pamiętam kiedy ostatni raz jadłam

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
U nas zapowiada się dość intensywnie
Jakie plany

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Pięknie napisane

Ania cieszę się, że u Was wszystko dobrze Piękne zdjęcia, szczęście od Ciebie biję na maksa
Pyszna kolacja
U mnie jutro następujące menu
śniadanie grzanki z pieczarkami, podsuszaną kiełbaska, cebulką, żółty ser i cebulka plus domowe sos czosnkowy.
Obiad barszcz biały na golonce - TŻ bardzo lubi golonkę .
Na kolację zabieram rodzeństwo w ramach podziekowania za pomoc przy remoncie gdzieś na miasto - zjemy coś pyszngo
Oj bije bije i teraz więcej wiary w siebie jakoś mam

Planów na obiad kurde nie mam ... ale chyba będą piersi z warzywami na patelnie i brokuł i mam ochotę na zupę pomidorową

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Uciekam spać bo dzień pełen wrażeń i jestem padnięta.
Dobranoc dziewczyny Śpijmy wszystkie i wszyscy dobrze

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-02-26, 23:03   #4821
Madzia9999
Zakorzenienie

Ania suuper wiara w siebie jest Ci teraz bardzo potrzebna!!! lada chwila Maja będzie regularnie pukać do mamy, batalia z ZUSem zakończy się przelewem należnego wynagrodzenia a Ty zyskasz spokój i harmonię której Ci brakuje a tymczasem dobrej nocki.
Jutro nakładanie koloru na ściany,lakierowanie blatu i łóżeczka i świętujemy koniec remontu w marcu wybiorę z tz meble do pokoju Hani

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 23:09   #4822
haneczkab92
Ania

Cytat:

Dobranoc, lecę przytulić się do męża, który wrócił z delegacji!

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 06:30   #4823
misia880
Zakorzenienie

Hej
Kobietki powiem Wam ze cesarka to koszmar jest 2 dzien ja sie ledwo ruszam. Wstawanie do malego to lzy bolu. Na noc mi go zabrali bo to byla masakra plakal a ja nie moglam sie ruszyc z ogole
O 5 rano po niego poszlam i teraz sobie spi. Jest mega malenki.. wszystkie ubranka nawet te na 50 ma za duze bo jest drobniutki.

Kp w dzien ok, wczoraj o 22 mialam jakis kryzys i plakalam jak probowalam karmic. Dostal mm mialam mega wyrzuty sumienia.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 07:47   #4824
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Kobietki powiem Wam ze cesarka to koszmar jest 2 dzien ja sie ledwo ruszam. Wstawanie do malego to lzy bolu. Na noc mi go zabrali bo to byla masakra plakal a ja nie moglam sie ruszyc z ogole
O 5 rano po niego poszlam i teraz sobie spi. Jest mega malenki.. wszystkie ubranka nawet te na 50 ma za duze bo jest drobniutki.

Kp w dzien ok, wczoraj o 22 mialam jakis kryzys i plakalam jak probowalam karmic. Dostal mm mialam mega wyrzuty sumienia.
Misiu

Współczuję bólu

A dużo masz ubranek na 50?ja takich nawet nie kupowałam.

Co do mm to większość dzieci w trakcie pobytu w szpitalu jest dokarmiana mm albo pojona glukozą.Nie martw się
Wyjdziecie do domku to będzie inaczej.A kiedy planowane wyjście?

Czemu płakałaś podczas karmienia?Sutki bolą? Masz Misiu nakładki na sutki?
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 08:02   #4825
misia880
Zakorzenienie

Nie mam w ogole na 50. Kolezanka z sali mi dala bo jej ma 59 cm

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 08:05   #4826
Konto usunięte

Cytat:
Hej

Tule mocno! Nie miej wyrzutów sumienia ze mały dostał mm. Rozkręci się i u ciebie laktacja, nie poddawaj się! Musisz troszkę odpocząć, nie bój się prosić o przeciwbólowe.
Masz krem na sutki? Polecam Maltan

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-02-27, 08:31   #4827
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Wspolczuje
I trzymam kciuki żeby z dnia na dzień było coraz lepiej !
Stary 2016-02-27, 08:32   #4828
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam w ogole na 50. Kolezanka z sali mi dala bo jej ma 59 cm
To dobra sąsiadka
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 08:45   #4829
Radena
Zadomowienie

Hej Laski, tak gadalysmy między wierszami ilu z nas się okaże na porodowce że Dzidz z inną płcią,że mi się przysnilo,ze urodzilam Tymka a nie Basię normalnie widziałam jego twarz we śnie
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 08:54   #4830
haneczkab92
Ania

Dzień dobry

Cytat:
Hej

Misiu, zdaję sobie sprawę, że boli, ale musisz być silna
Synuś nabierze wagi, niedługo już się nie będzie mieścił z rozmiar 62
Ja co prawda nie mam żadnego doświadczenia jeśli chodzi o kp, ale z tego co czytałam, dużo mam ma problem w szpitalu, a w domu jest inaczej,a poza tym nie możesz mieć wyrzutów sumienia z powodu tego, że dostał mm

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Hej Laski, tak gadalysmy między wierszami ilu z nas się okaże na porodowce że Dzidz z inną płcią,że mi się przysnilo,ze urodzilam Tymka a nie Basię normalnie widziałam jego twarz we śnie

Nie jestem sama mi też się śniło, że miałam chłopca, był malutki, przesikał śpiochy, musiałam go przebrać, a on, taki noworodek prawie spadł z łóżka, bo przekręcał się z brzucha na plecy

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości