|
|
#361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Nie wiem gdzie to napisać, piszę więc tutaj.
Mam ostatnio często problemy z zalogowaniem się na Wizaż. Wywala mi komunikat,że jakiś błąd i ze mam spróbować ponownie. I tak po2, 3 razy... A czasem po odświeżeniu strony nagle się okazuje,że zalogowałam się jednak. Tez tak macie?
|
|
|
|
#362 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
Rozgryzłam nowego telefonu Cytat:
Ale jak posiadanie jest oddzielone w czasie, to nie liczę.Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||||
|
|
|
#363 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#364 |
|
Zadomowienie
|
"
Dzięki Karkki za odpowiedź, ale jakoś mnie to nie pocieszyło... |
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znad niczego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kremy Bandi nie zrobiły wrażenia - a swietny jest, ten odmladzjący
|
|
#367 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Na razie uparcie kojarzy mi sie z rózowym pieprzem z Womanity jedna nuta zapachowa, ale tak pzoa tym jest naprawde ciekawy, a najciekawszy moim zdaniem za samym koncu, z czym sie chyba i Ty zgadzałaś, przynajmniej u Sabb na blogu w recenzji ![]() Póki co dzisiaj siedze w oparach Dune i powiem, ze wyjątkowo nie jedzie na mnie "babcinym zapachem"
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Test telefonu. I kolorowych!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Znad puddingu chia i dida przy cycu
|
||
|
|
|
#370 | ||||
|
Panaroja
|
spod śniegu
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chcę do domu i pod kołdrę mam dość takiej pogody , zimna, ciemna i w ogóle JA CHCĘ WIOOOSNĘ ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#371 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Bo nie miałabys racji :P - bo on mi coraz bardziej sie podoba
|
#372 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Był sierpień, ponad 30 stopni a my z chuopem wracaliśmy NIEKLIMATYZOWANYM samochodem z Katowic do domu ponad godzinę, stojąc w korkach. Także tak, chyba z 5 lat na niego nawet nie spojrzałam, na Angela rzecz jasna. Chuop też ledwie żywy, naklnęliśmy się jak dzicy. Były momenty, że miałam trzymać rękę za oknem auta, ale pech chciał, że to lewa ręka była. Zaintrygował mnie, dopiero może z 3 lata temu? jak moja Mam go używała. Woziłam ją autem i mi już nie przeszkadzał. Zaczął działać jak lek, anty ból głowy. Często podbierałam psika, tak na otwarcie oczu i ukojenie nerwów jak to jej mówiłam. Poprawiał mi nastrój. Ona zużyła niezliczoną ilość flach, napełniaczy etc etc. Aż kiedyś użyłam globalnie, pojszłam na pocztę, odstałam 40 min w kolejce, i poczułam się jak piczon. (Słówko zapożyczone od Red) Nie był mój, nie pasował do mnie. Od niedawna mam swojego Poprawiacz humoru. Coś jak taki lekki drug w stylu głupiego jasia, morda się śmieje i jest dobrze, mimo że nie jest Zaklinacz rzeczywistości, bajkowy, jak przypadkowy Pan przy paczkomacie stwierdził, "magiczny"! W ogóle moja Mam zaczyna chyba wchodzi w perfumoholizm. Zużywa moje odlewy, próbki, i prowadzi testy A znajdź mi coś podobne do xy Fajnie, fajnie. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-02-26 o 13:18 |
|
|
|
|
#374 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No jednym słowem traume na pare lat sobie wyrobiłas ![]() ![]() Ale jak tak wspomnę, to początki odkrywania zapachów sa całkiem fajne, zupełnie inaczej się widziało wtedy wsio. Pamietam jak pierwszy raz niuchnełam tez Aliena - o mamo, poczułam sie normalnie, jak w innym świecie, serio ![]() Alien został ze mna do dzisiaj, towarzyszył mi w tym dniu ![]() Musze sobie kupić nowa 30-kę, bo stara 90-ka dosć ze dogorywa, to juz inaczej pachnie jakos, co mnie wkurza ![]() A propo - nie moge sie doczekac nowego Angela, szkoda ze teraz rozowy dla odmiany, ale flakon dla mnie piekny Juz powoli zbieram kasę na niego, bo jakby mi sie bardzo spodobał, to musze miec
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
sobie na razie tylko
czarna kiecke po trzykrotnym offie, az sie kasjerka zdziwila jak sie z 42 zrobilo 8 funtow ![]() rurki z superstretchu kolczyki i naszyjnik 2 flaszki w tbsie 2 pary nju balansow didkom 2 pary spodni didkom spodnie i sweterek tezu nowa koszulke liverpool'u tezu, tez w nju balansie no to na zywo jest jeszcze lepiej ja drzalam przez prawie caly spektakl mistrzostwo! glosy, muzyka, efekty, kostiumy, scenografia byli tak zgrani, ze tezu az podejrzewal o playback ![]() i teraz chce zeby mu musicale przy kazdym przyjezdzie wyszukiwac ![]() Cytat:
![]() spodnie za 5 obuw za 24 https://www.eastend.pl/buty-new-balance-kl574sug i http://footdistrict.com/en/new-balance-kl-574-dyg.html sukienka dress.jpg kolczyki R35397111140851-large.jpg bilety do teatru po 24f, wiec chyba tyle co w romie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#376 |
|
Piers do przodu
|
Betty
zazdraszczam
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
z mniej radosnych wiesci, przegrywam wszystkie partie w Got
nie docenilam chuopa, nie wiem jak to robi, nie mozna chyba miec az takiego szczescia, nawet jak oszukuje, to nie potrafie tego wykryc
|
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: Zazdro największe za Phantoma! Red Hotów przeżywałam tak, że kolesie z boku patrzyli na mnie jak na nastoletnią idiotkę-oszołomkę. Oszywiście miałam to gdzieś, ale w Her Majesty Theatre????????
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-02-26 o 15:06 |
|
|
|
|
#379 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
zanim ja zdaze wypowiedziec w myslach slowo 'strategia' to on ma zamki w co najmniej jednym panstwie
ryzykuje ostro, wiec ma sporo szczescia ale chyba zaczne mu patrzec na rece i liczyc wszystkie kroki ![]() Cytat:
![]() Załącznik 6229473 Ja olalam chuopa i sie przykleilam do barierki na balkonie i na zmiane mi szczeka opadala albo lzy do oczu naplywaly. ale bylam twarda i sie nie poplakalam ![]() Pilnowali strasznie zeby nie nagrywac ani zdjec nie robic, jak sie komus jakakolwiek dioda zaswiecila, to zaraz gosc podchodzil. Jakas japonka kolo nas probowala i prawie ja wyprosili
|
|
|
|
|
#381 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No, ale moze ma nosa do takich gier
|
|
#382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bierz goCytat:
U mnie jednak jeśli jakiś zapach odbieram jako "nie mój", to wiem, że on nigdy "mój" się nie stanie - i odwrotnie. Rozumiem, że Angel dla Ciebie też ma pewną funkcję, nadgarstkowo by mi wystarczył. Cytat:
|
|
#383 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
no ma i regularnie z siostrami i siostrzencami trenuje
poza tym szczescie w grach tez ma i bede zdziwiona jak w koncu 6-tki w totka nie trafi ![]() ale ja tez mialam ranking na kurniku ponad 2000 i ciezko sie pogodzic, ze moj autorytet upadl
|
|
|
|
#385 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ten śnieg to pada czy nie pada? Mógłby się zdecydować Zamówiony bumper do telefonu przysłali naderwany Jak ja "lubię" rodzimych "uczciwych" sprzedawców ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
||||
|
|
|
#386 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale ja nie mam najnowszego To czekamy razem Ale coś czuję, ze i tak bedzie mój ![]() Przejrzałam Twoje pólki na fragranticy i z ilosci dostałam
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-02-26 o 17:05 |
|
|
|
|
#387 |
|
Niewyczymie.
|
Macham znad hierbatki, może mnie tu kto jeszcze pamięta.
![]() Przylazłam się chwalić. Wpadło mi ostatnio kilka nowych flakoników. Tonka Imperiale, Gourmand Coquin i Hypnotic Poison Diable Rouge. Się zastanawiam nad pierwszym Lutkiem... ktoś coś może mi powiedzieć o fille de Berlin?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#388 |
|
Nindżopesz
|
Joł, nie nadrobię. Mam fazę na oglądanie filmów, męczę klasykę i to, czego nie widziałam z 500 najlepszych filmów wg filmwebu.
Szukałam też niegoopich komedii (zagranicznych) ale zwątpiłam. Czy Rejcz widziała Mystic River i Fracture? Róża na słodko, nic specjalnego... |
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Of kors że widziała i MR uwieeeeeeeeeelbia, Fracture - jak na tamten czas wydawało mi się mocno niezłe, zagadka i te sprawy, lubię to ale kiedyś przypadkiem oglądnęłam po raz drugi - tak wiem, to nie typ filmów do oglądania 2 razy, ale czasem lubię spojrzeć po latach co i jak - no i wydał mi się taki zwyczajny. Rutyna w krymianłach "who is who" mnie niszczy. Natomiast Mystic u mnie jest na czele dołujących. Jak mnie porusza do żywego historyjka z ekranu to jest sukces. Strasznie dobrze zagrany strasznie smutny lecz bardzo dobry film. Jeden z moich naj. podobne paczenie na świat Chociaż Snajpera mu nie wybaczę ale może to już starość i presja kolegów z branży coby było nie po Eastwoodzku tylko po hollyłódzku. Sztampa, wieś tańczy i śpiewa, kpina jeśli chodzi o dobór aktorów, a motywem ze sztucznym dzieckiem tylko przybili gwóźdź do trumny.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-02-27 o 03:33 |
|
|
|
|
#390 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Snajper mnie znudził po kilkunastu minutach i już dalej nie oglądałam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

ALE po kolejnych użyciach stwierdzam, ze skubany mnei intryguje i jakos bez niego się nie obejdę. Nie rosumię, nie rosumię tego 

Oszczędzę opisu, wirusówa po całości. Ale u mnie przedwiośnie właśnie tak się objawia. Beznadziejny wiatr, parę stopni na plusie, wilgoć bleeeeeeeeeeeeeeh i złapałam bakcyla
. Wczoraj wieczorem zrobiło mi się nagle lepiej
Glut ustał, samopoczucie do przodu, jakby ręką odjął bóle i inne rewelacje, paczę na termometr a tam -6 stopni
klask i:
mam dość takiej pogody , zimna, ciemna i w ogóle JA CHCĘ WIOOOSNĘ 

Był sierpień, ponad 30 stopni a my z chuopem wracaliśmy NIEKLIMATYZOWANYM samochodem z Katowic do domu ponad godzinę, stojąc w korkach. Także tak, chyba z 5 lat na niego nawet nie spojrzałam, na Angela rzecz jasna. Chuop też ledwie żywy, naklnęliśmy się jak dzicy. 
Jak ja "lubię" rodzimych "uczciwych" sprzedawców 
podobne paczenie na świat
ale może to już starość i presja kolegów z branży coby było nie po Eastwoodzku tylko po hollyłódzku.