|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Patryska ja mam tylko girlande . Cootonki mam na półce. Wejdź na blog hohonie tam babka daje duO inspiracji. Moje takie o, nic specjalnego ImageUploadedByWizaz Forum1456522802.298674.jpg
ImageUploadedByWizaz Forum1456522819.831850.jpgImageUploadedByWizaz Forum1456522831.032683.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#3692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też tylko ja widze że mu szumi bo go znam lepiej niż on sam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3693 |
Zadomowienie
|
Eh te moje dzieci mam wrażenie nigdy nie śpią i cały dzień dosłownie latają po brzuchu. Teraz taka imprezę sobie zrobili ze matka spać nie może. .. jyz się nie słuchają a co będzie jak wyjdą :P
#3694 |
Zakorzenienie
|
Torbę z Decathlona mam tą 55l, ta 35l byla w tej samej cenie i wolałam większą.
Picie alko Mój jakiś czas temu sporo za duzo pił i często na szczęście się ogarnął i teraz w tygodniu rzadko kiedy zdarza mu się wypić piwko, w weekendy niestety często coś mocniejszego pije. Wie jakie mam podejście do alkoholu, bo mój ojciec chlał na potęgę ale w jego rodzinie weekend bez flaszki to weekend stracony ![]() My od rana tak się pożarliśmy, że nie miałam ochoty na niego patrzeć. Najpierw mówi, ze mam ogarniać dom tylko z grubsza, a potem się czepia, ze sprzątam po łebkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3695 |
Zadomowienie
|
Nadrobilam wiec relacja z wizyty :P
Rozwarcia nie ma, szyjka nadal zamknięta ![]() ![]() Malzon dzisiaj z racji wizyty (braku rozwarcia) i imienin teścia sie napil, od miesiąca czyli od dnia moich skurczów nie pil nic wiec nie zabraniałam mu, tym bardziej ze okazja byla. Aha - zapytałam doktorka o plec a ten na to taki pewny ze jak mówil ze są jajka to są i pokazał sporych rozmiarów klejnoty na monitorze usg.. Wiec jestem spokojna ![]() ![]()
#3696 |
Zadomowienie
|
Gosiaczek dzięki
![]() Tabaska gratuluję! Spory dzieciaczek juz! ![]() ![]() ![]() Właśnie koleżanka z wątku staraczkowego (byłam pierwsze tam ) napisała ze jest na porodowce ![]()
#3697 |
Zakorzenienie
|
Tabaska gratuluje fajnej wizyty
![]() Boże ale mi niedobrze... Szlam spac o 11 z mysla ze zasne i mi przejdzie a tu dupa, ciągle na żołądku siedzi. Właśnie parzy mi sie rumianek , wypije i wracam do łóżeczka. Mysle sobie - 4 rano wszyscy śpią. A gdzie tam! Gdzies w którymś mieszkaniu impreza jest bo słyszę rozmowy i śmiechy:O Ogólnie czuje sie taka wyspana ze mogłabym zacząć dzien juz ![]()
![]() |
#3698 |
Rozeznanie
|
Polinezyjka szybko pij i pod kołderkę zeby sie nie rozespac
![]() ![]() Ja wstałam na siku i patrzę tż nie ma w lozku, ide do salonu a tam rozświetlone i on spi w najlepsze bez koca żadnego.. a zarzekał sie ze nie zasnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Zakorzenienie
|
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod...wym-wideo.html
Cos pięknego 💖 Kopycio ale mnie zszokowalas ze jedyes na wizażu hihi ![]() E ja zasne szybko ![]() Tzn moje szybko to pól h ![]() Wiecie co ![]() ![]()
![]() |
#3700 |
Rozeznanie
|
Studenci+piatek=impreza
![]() ![]() ![]() Sama sie szokuje co ja tu robie o tej godzinie ![]() Film dzis widzialam ![]() ![]() Cud narodzin ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3701 |
Zadomowienie
|
Ahh wspanialy ten filmik, najlepszy jest moment gdy dziecko cale sie rozpreza, gdy je z niego uwalniają
![]()
#3702 |
Wtajemniczenie
|
Hej z rana , ale mam mgle za oknem ze nic nie widze . Zaraz budze tz bo ma jechac na zakupy ze swoim tesciem
![]() ![]()
#3703 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej ja miałam znow taka sobie noc...
Najpierw obudził mnie OKROPNY bol głowy. Okropny, masakryczny... Juz drugi raz tak mam :/ przeszło samo, nawet nie wstawałam. Potem sie zorientowałam ze meza nie ma a była 1.30 i nagle zaczął mi dzwonic telefon z nieznajomego njmeru (juz którejś raz-ostatnio pare dni temu o 5.30 rano..) nie wiem co za debil sobie żarty urządza! Z nikim nie mam zatargu, zeby mi takie głupie akcje urządzał, a pomyłka 2 razy o takich porach?! Odebrałam a tam cisza (bo jakby inaczej) tzn nikt nic nie mowil ale były odgłosy jakby z imprezy. To sie rozlaczylam. Miałam juz do meza dzwonic ale wlasnie wszedł do domu (wrócił z imprezy i jeszcze z psem wyszedł bo piszczał) no i zasnelismy... Ale nie moge zrozumieć kto i po chu...z nieznanego numeru do mnie o takich porach dzwoni przydebil jakis. I jeszcze chciałam zeby wszyscy pospali bo sobota a panowie o 8 zadzwonili do drzwi :/ wiec sie dzieciaki pobudziły...i lipa z lezenia wrrrr Zapowiada sie do dupy dzien :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam czerwone, male "placki" ...wielkosci groszku i na tym taka biala kropke (wlasnie podobna jak pryszcz wychodzi) dlatego sie zasugerowalam Twoim opisem ![]() ![]() Tabaska gratki za wizyte, Igor duzy chlopak juz ![]() Gosia niezly ranek ![]() Nie chce mi sie wstawac ale umowilam sie z mama a najpierw musze obiad zrobic ![]()
![]() |
#3705 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak zwykle w sobotę mam leniwy dzień. Czekam aż mąż się obudzi żeby śniadanie zrobił a ja jeszcze sobie poleże ![]() Leon szaleje w brzuchu. W ogóle ostatnio coraz bardziej czuje ruchy i czasem nawet dość boleśnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3707 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Mój strach numer 1 to prysznic. Boję się, że dostanę krwotoku, albo zemdleję. (Co druga chyba mdlała) ech ![]() Boję się cewnika. U nas jest zakaz odwiedzin na oddziale, i nie wyobrażam sobie być cały dzień sama bez TŻ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3708 |
Raczkowanie
|
Mój Synek ma okres ciągłego spania.
Ktg przez niego nie wychodzi. Wczoraj powtarzali dziś będę powtarzac. Ruszy się z dwa razy jak pielęgniarka potrzasnie porządnie brzuchem. Tak to nic. Zero. A ja nie lubię tego badania... eh te dzieci. Ile trzeba dla nich poświęcić. ![]() No to co weekend w szpitalu a mąż dziś z kolegami na piwo idzie. No nic. I tak mnie nie ma w domu. Ostatnio mu nie pozwoliłam iść. Bo chcialam bu byl ze mna. Csly dzien sama i jeszcze wieczor to za duzo jak dla mnie. Mam nadzieję ze będzie grzeczny. Obiecał. A co do odzwiedzin. To u mnie może to być tylko jedna osoba i czas ograniczony. Ale nie pilnują az tak bardzo. Jakby mi nie pozwolili męża mieć przez cały dzień zrobilabym panikę . Edytowane przez NetaC Czas edycji: 2016-02-27 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3709 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Apropo grypy, koleżanka złapała świńską. i to na bank ją bo ona i taka jeszcze jedna znajoma zaraziły się od koleżanki taty (jechały z nim w aucie) a on ma mieć przeszczep nerek i każdy katar mu sprawdzają - i okazało się, że ma właśnie on świńską. A one identyko objawy. Och jak dobrze, że nie dotarło to do mnie!
![]() ![]() |
![]() |
#3710 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do prysznica z położna to w sumie już mi wszystko jedno, tyle zobaczy podczas porodu ze prysznic to w sumie pikus. Choć zastanawiam się czy zamiast niej nie może być z nami mąż. Cewnika tez się boje ale chyba tylko przy cc zakładają wiec jak wszystko pójdzie ok to uda mi się uniknąć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3711 |
Raczkowanie
|
Co to za skep.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się za bardzo spije to będzie potem po prostu żałował bo nie będzie żony która rano pomoże na kaca ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Ha racja, nie pisze BIEDRONKA ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3713 |
Raczkowanie
|
No i to chodzi.
On to tak zawsze za duzo wypije. I potem umiera. A sam będzie. Poza tym ja nie lubię jego kolegów. Jeden pali trawkę . Jakieś świństwo. Mojemu to szkodzi poza tym to okropne. Nie życzę sobie by mój mąż palił. Napić się może. Ale żadnych narkotyków. I on nie pali. Ale jak Ci idioci zaczną gadać To mój jest taki uległy czasem i nie myśli... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3714 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajna promo, ale na poczatek lepiej chyba kupić małe opakowanie żeby zobaczyć czy Dada w ogóle się sprawdzi u nas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widziałaś kiedyś kogoś agresywnego po paleniu hehhe? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3716 |
Raczkowanie
|
No np ludzi wyskakujacych z okna bo widzieli że przyleciał po nich jednorożec.
Wywołuje Stany lękowe i robi dziury na mózgu . Ogólnie nie lubię narkotyków. Chyba że trawka jako lek od lekarza w konkretnej dawce. A końcu morfina vikodin itp to też prochy. A to naturalne przynajmniej. Na pewno ma jakieś dobre i pożyteczne zastosowania Ale pod kontrolą specjalisty. A nie palona od tak by odurzyc mózg. Wolę alkohol. Pity z umiarem nie jest niebezpieczny. A wino zdrowe nawet. W sumie nawet piwo ma dobre działanie na kamienie neekowe np |
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Winter is coming
|
witam się z rana
![]() ja już po śniadaniu, zaraz biorę się za ogarnianie chaty, bo ma matka wpaść na chwilę i jedziemy na zakupy do pokoju małej ;] o widzisz Poli a ja wszelkim narkotykom jestem przeciwna, nawet trawce. Nie powiem, że nie zajarałam w życiu, ale mi się nie podobało, mam kolegów, którzy jarali na potęgę i nic dobrego z tego nie wynikało. Chociaż palona z umiarem krzywdy nie zrobi ![]() ![]() ![]() tabaska gratuluję udanej wizyty ![]() miłego dnia, uciekam
#3718 |
Wtajemniczenie
|
Neta a po co na KTG ma sie dziecko ruszac? Pierwsze slysze?
![]() Lulka ja tez sie cewnika boje ![]() Poli to mnie zszokowalas ta trawka. Dla mnie bezwzglednie nie ma o czym mowic ![]() ![]()
#3719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3720 |
Zakorzenienie
|
kejka velika
![]() ![]() ale na pewno się Neta nie zgodzę z wyskakiwaniem przez okna po trawce ![]() ![]() alee ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.