|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Cytat:
Znaczy nie byłam, do wczoraj. Te pąkle... nie mogę przestać się na nie gapić ![]() ![]() Cytat:
W sensie, że marzy Ci się panna z naprawdę wieelką dupą? Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-02-26 o 01:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Konto usunięte
|
Po prostu nie lubię skaleczeń.
Cytat:
![]() No te dwie dodatkowe pary to tak bez seksu były, nooo. A jakby doliczyć poślady które zaobserwowałem przypadkiem na plaży czy gdzieś to może i ponad 80 wyjdzie.Miałem na myśli więcej kobiet z normalnymi dupkami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wymiary ja już znam, jemu nie powiem (a założę się, że będzie drążył). No cnotka, cnotka... Nie chce wysłać fotki, już rozumiem, o co krewet ma ból tyłka. Coooooo????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wytłumaczyłem pościk wyżej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 | ||
Konto usunięte
|
1. Och Ty, szalony!
2. No to nie jesteśmy dla siebie stworzeni ![]() Kto by się spodziewał... Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyszło szydło ![]() Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-02-26 o 02:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Pięć sekund mojej niepowstrzymanej spontanicznej kreatywności i jakbym coś błyskotliwego siekła w odpowiedzi słysząc to, to tyle bym Cię widziała. ![]() Cytat:
Nie trzeba. Jeden już to dla mnie zrobił swego czasu. Cytat:
Z worka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie dziwię się. ![]() Cytat:
Eee, pitolisz. Nie wierzę. Możesz mnie obrażać. Możesz mnie dziurawić. Ale podważać moich zasobów wiedzy z biologii nie pozwolę. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 | ||
Konto usunięte
|
Jedyna rzecz, na którą reagujesz wstydliwie, kryjąc się za pąsem nieśmiałości to wysłanie fot wizażankom?
Cytat:
Cytat:
Tożsamość Zevową podważałam. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na dziurawienie. Och, sam ją codziennie podważam. Niezmiennym jej elementem jest jedynie kompleks. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Konto usunięte
|
No to nie wierz. To nawet nie była moja inwencja. To nawet nie był mój facet.
Podwalał się, podwalał, ale uparcie nie byłam zainteresowana, w sumie to nawet friendzołn nie był dla niego otwarty. Dureń wykoncypował sobie, że skoro mam piercing i tak się nim ekscytuję (ok, z tym to może była moja wina, bo mogłam się bawić godzinami w przesuwanie kolczyka we własnym nosie, albo łapanie ustami kulek z języka, ale to mimowolne było) to jak on sobie zrobi, to ja dla niego oszaleję. A - żeby było śmieszniej - nawet pół-obcy mi ludzie wiedzieli, że mam podwójny standard dla siebie i świata, bo na mnie i we mnie mi się piercing podobał, a na innych nie. On nigdy nie zapytał, nie zainteresował się, nie słuchał. Poświęcenie jakiego świat nie widział w imię potencjalnego seksu oralnego, a panna zamiast oniemieć w zachwycie wściekła się, wydarła i uciekła. Ale to był szok, nie miałam powodów ani podstaw się spodziewać, że wariatowi coś TAKIEGO przyjdzie do łba. A jak już ochłonęłam to nie miałam odwagi mu spojrzeć w oczy, zresztą nie mogłam. Już dobrych dziesięć lat minęło, a ja nadal nie jestem w stanie się nie śmiać jak sobie to przypominam. Nawet nie że mi się to zabawne wydaje, tak na wspomnienie tego szoku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Swoją drogą mamy odwrotne podejście do piercingu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Słuch już odzyskałam. Powonienia nadal niet. A bardzo Ci na tym dziurawieniu zależy? Bo ja się już wyżyłam za wszystkie czasy kiedy czas był po temu i przeszłam na emeryturę, zostawiając trzy szprychy w miejscach strategicznych. Podpisywać nic nie będę, ale mogę przyprowadzić świadków na to, że bardzo sprawnie oporządzam odcięte członki (acz wolałabym się nie testować z członkiem właściwym) i konserwuję przedmioty wbite w ciało na czas transportu. Ze mną bezpiecznie jak z rzeźnikiem. ![]() Jestem też przygotowana na wypadek ataków napalmem i smażę jajecznicę bez tłuszczu. Kto by się nie skusił... ? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:32 ---------- Poprzedni post napisano o 04:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiem, czy by osiągnął. Penisa nie pamiętam. Tylko wielki, myrgający neon w mojej głowie mówiący "Dżiss Krajst debil, wariat, ruuuuuun!". I znowu mnie Kahoko od cnotek zwyzywa jak to przeczyta... Rozkwitasz. ![]() Celem wynagrodzenia partnerkom cierpień, związanych z Twoim Tiblisi 3100 czy dla walorów stricte wizualnych? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 | ||||
Konto usunięte
|
Tak serio to gdybym miał coś czego się nie wstydzę, to bym przesłał. Albo już chociaż zastanawiał się nad celowością kręcąc kursorem nad "Wyślij".
Cytat:
Też mi się zdarzało! Cytat:
Cytat:
![]() Poczekaj aż zaowocuję. Dojrzeję. Wydam nasiona. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dałam się nabrać i się tu staram być czuła, delikatna i romantyczna... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a to błąd. ja też, soł łot? ![]() Cytat:
![]() no chyba... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ani szydełkiem, ani drutami nie da się skaleczyć, bo nie są ostre. jeśli tymi narzędziami wyrządza się krzywdę, to dużo bardziej bolesną, niż skaleczenie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jak ![]() ![]() Edytowane przez kahoko hino Czas edycji: 2016-02-26 o 14:02 |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dawaj najgorsze i tyle. Wyobraź sobie, że z jakichś powodów postanowiłeś odrąbać sobie kostkę i jednym, zdecydowanym ruchem wal... rąb... wyślij znaczy. Aaa... to ja mam kilka pomysłów. I otoczakiiiiii! ![]() Och nie, ja ideologicznie. Nigdy mi się nie chce ruszyć po tłuszcz. Cytat:
Mało tego. Jedną bezczelnie i wprost mamisz zdjęciem penisa, którego nie chcesz jej podarować. Żeby się kobity za wizerunkiem f*uta uganiały... i to jeszcze w internecie. Towar deficytowy kuśfa... Świat się kończy. Mamy Ci znaleźć biseksualną Ugandę, żebyś mógł zaspokoić nasze i swoje marzenia ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
On mnie rwie. Niby tam od niechcenia, jakiegoś niedojedzonego ziemniaka po obiedzie rzuci, ale jednak... To musi być straszny człowiek. Wczuję się w atmosferę, zdejmę majtki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak serio - wysyłanie ludziom fot penisa, nie zachowując przy tym anonimowości po prostu mnie nie przekonuje. Jest coś takiego że jak prześlę to nie da się tego zapisać i znika po jakimś czasie? Wynagrodzę Ci to. Jestem w tym doby. ![]() A ić Ty. Spoczko. Takie swojskie katy. Jest mały co sprawia że jest śmieszny i nieatrakcyjny. Czy kobieta może się bardziej ślinić na widok czegoś takiego niż dużego, tżtowego albo ugandy? Małe przybliżonko? Bo może nieświadom już ominąłem. Ostatnio niezbyt imprezuję i popijam. Zmniejsza to moje szanse wyrwania kogoś. ![]() Jasne że szalony. ![]() Jesteśmy dorośli, postawmy sprawę jasno. Czego oczekujesz? Ta i przebierasz w bolcach? Chodzi Ci o średnie rozmiary prącia człowieka? Nawet jeśli statystyki są ok, czego nie jestem pewien, to zależy mi na satysfakcji partnerki/ek a nie miejscu w tabeli. Cytat:
Otoczaki to nawet chętnie. Jeśli mi powiększy. Cytat:
Wszystko niby ja? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() EDIT: Po wczorajszej żwawej dyskusji dziś jestem zawiedziony. ![]() Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-02-26 o 20:39 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |||||||||
Konto usunięte
|
Byłaś w tym mniej perswazyjna?
![]() Nie płosz go jak się rozjusza, bo jeszcze się uspokoi, albo inne nieszczęście na nas spadnie. Piękne słowo. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Obiecanki cacanki. Cytat:
Nie mam przekonania. Zwłaszcza w kwestii tych 5 cm... A co ma jedno do drugiego? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ty to byś nas na pale ponadziewał i byśmy popękały i poumierały. Oczywiście, że to wszystko Ty. Twoja wina i powinieneś nam to wynagrodzić oralnie. Cytat:
![]() Dla kogo? Uganda nie ma u mnie szans z Gruzją. ![]() A że tak tragicznie zapomniałam o jej istnieniu, to teraz emocje tym intensywniejsze. Bo takie tam kilka słów skrobnęłam w innym temacie, zmęczyłam się. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Patrzę na niego z góry, patrzę na niego w lustrze. No kuwa, nie za duży. A na pewno nie przedmiot pożądania w porównaniu do większych. Nic. Wiem że to tak nie działa że atrakcyjni mają większy wybór partnerów i zazwyczaj dobierają się z partnerami również atrakcyjnymi. ![]() Nigdy nie poprzebieram. ![]() Nie ale nie wierzę że aż tylu facetów chodzi z takim smutkiem jak mój między nogami Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla mnie nie jest. I . No coś Ty. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dla takich jak ja, co unieszczęśliwiają partnerki swoją fizycznością. ![]() ![]() Jednak bardziej manly czułbym się z Ugandą. Podczytuję ale nie mam tam za dużo do powiedzenia. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kocham ten moment. Uwielbiam. ![]() ![]() ![]() Kiedy wreszcie okazuje się, że to nie chodzi o brak seksu, nie o brak kochającej partnerki... tylko o niemożność przebierania i niezaspokojone potrzeby dawania laskom kosza. Znowu przetrawiłam kolejną porcję pua. Komentarze mnie zabijają. Nie dość, że to eksperckie grono kadzi sobie nawzajem na profilach i pod filmikami, to jeszcze jedyne nieeksperckie komentarze są o "szmatach", "świniach", "dupach" i "spławianiu idiotek", które się chwilę wcześniej podrywało (w marzeniach zdaje się). Nie wierzę, że można kochać takiego faceta. Czemu nigdzie nie ma namiarów na którąś z tych ich wspaniałych partnerek, podobno wszyscy są w związkach? Cytat:
Kiedyyy? Cytat:
![]() A ja mogę spróbować? A Ty ten seks uprawiać i w związek wchodzić to chcesz z kobietą, czy sam ze sobą? Przecież widzę. Cytat:
Cytat:
Myśmy Cię nawet nie widziały, partnerkami nie jesteśmy, a też cierpimy za sprawą Twej fizyczności nieustannie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
A gónwo tam rozkwitł... Cytat:
Cytat:
Gdzie czytałaś? Cytat:
Chcesz dzisiaj? Jak dasz troszkę większą szansę na powodzenie zabiegu... Cytat:
Na jakiej podstawie? Wszystko wiesz. ![]() Cytat:
Jak looser. ![]() Ja prawie zapomniałem. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do reszty potrzebuję pytania pomocniczego. Cytat:
Na ich facebookach i youtubach. Cytat:
Chcę. Czym mnie spławisz? Cytat:
To czemu się ta straszliwie wzbraniasz przed kobiecymi opiniami? Lektury Twoich przemyśleń. Niestety. Cytat:
![]() ![]() Dlaczego? Poglądy Ci się zmieniły? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Konto usunięte
|
Dlaczego? To musi być przyjemne uczucie.
Yyy, może trochę nieszczególnie zrozumiale napisałem. W końcu to dobre chłopaki tak naprawdę. Jakimś ładnym kwiatuszkiem mogłabyś się podzielić. ![]() Najpierw zasnę a potem zapomnę. Przecież mój kompleks się pogłębił właśnie poprzez opinie. ![]() Mójsize. ![]() Nie wiem, nie pamiętam co dokładnie napisałem. Pewnie ująłem niefortunnie że wolę kobiety o podobnym podejściu do mojego, coby tam za dużo i bez sensu nie wojować. Nie chcę wiedzieć. Nie przypominaj bo zaraz mnie zjesz w dyskusji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I nikt mi tego jak dotąd nie wynagrodził... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Jestem rozchwytywana i to nie jest nic przyjemnego. Kaszel z jednej strony, katar z drugiej, macica z trzeciej, a teraz jeszcze żebra mje bolą... buuuuuuuuuuuuu, chlip, cierpię bez godności. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
100-stronicowy, częściowego social-fiction z nieskromnymi TŻsajzami to nie są "opinie". I to jest właśnie to, że nie ufasz naszym. Jedyne co z nich wyłowiłeś to wielkie pały i tagowe "<20 cm = pochwa". Ile można gadać. Pokazuj. Poważnie ![]() Cytat:
Już się z Tobą żarłam i nie wyszedłeś na buca ( ![]() ---------- Dopisano o 04:03 ---------- Poprzedni post napisano o 03:59 ---------- Po prostu poczułam, że to odpowiedni moment na rozpoczęcie lamentów i gorzkich żali pod wezwaniem "Zev mnie nie chce". |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 | ||||||
Konto usunięte
|
Jest poranek. Poranne przypadłości. Nie dogadasz się.
Cytat:
... przeciętne? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak wszędzie. Nie martw się. Powoli nabieram odwagi. Cytat:
![]() No mówię że jedno albo drugie, zdecydujcie się. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 | ||||||||
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
Po pierwsze: wszystkie wizażanki mają ponadprzeciętnie wąskie pochwy. Po drugie: nie "przeciętny" a "przecięty". Anna najprawdopodobniej miała na myśli już przeciętego, ale jeszcze przed włożeniem otoczaków... Jeszcze nie mam 100% pewności co. Też się porozbieram na odwagę i poczekam aż wyślesz z tym wyjawianiem. Cytat:
Zobaczymy. Jestem w trakcie poszukiwania Elvisa, który choć sprawia akceptowalne wrażenie. Cytat:
Cytat:
![]() Anna mi poleciła jak miałam problem z amputacją warg sromowych. Tyle tylko, że bez linka i dwa dni musiałam kopać. Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
Zgodził się ![]() Chce, żebym ja patrzyła mu w oczy w czasie, kiedy Ty będziesz oceniać wrażenia artystyczne. Cytat:
To mi przypomina kolejną zabawną historię, której też nie opowiem... |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Tego to ja nie wiem, nie widziałam w końcu. Ale podejrzewam, że przeciętne, pewnie gdybym przypadkiem wygóglała, to bym nawet 2 sekund nie poświęciła, nieświadoma, że to słynny Penis Zeva. Aaaaale wiedząc, kto jest właścicielem, na pewno inaczej na niego spojrzę. Cytat:
![]() Oczywiście. Zev wiedział, gdzie szukać. Cytat:
Potem zakomunikuję całemu wizażowi. Cóż za zaszczyt i odpowiedzialność. Cytat:
Dlaczego? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
A to z tymi otoczakami o to... o nie, nieee! Cytat:
![]() Cytat:
Są emocje. Cytat:
![]() Nie możecie ustalić wspólnej wersji? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Już minął! Poza tym - serio, mam cyknąć fotkę swojemu przyrodzeniu? Tak po prostu. Dziwaczne... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak niby miałabyś to zakomunikować? ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.