Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-29, 19:08   #1591
ANITKA79
Zadomowienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja wiem że ani wiek ani czas nie gwarantuja szczęscie. ale ja tak bardzo potrzebuje tego małego kroku naprzód. A nie ze od tylu lat jestem na tym samym etapie dla niego.. tak bardzo pragne tych zareczyn, jakis konkrestnych planów.. chce poczuc ze on tez mysli o mnie powąznie. niby mówi mi ze chce tego ale kiedys... nie jest to konkretnie sprecyzowane i takie kiedys może trwac jeszcze wiele lat.. kiedy to wszystkie moje znajome będa juz po slubie,itp. wiem, przemawia przeze mnie zazdrośc... ale ja tak bardzo tego potrzebuję
Madzialenko nie martw sieJa i moj Tz jestesmy razem 4 lata
Moj tez mowi ze jeszcze teraz nie, ale niedlugo i zebym mu zaufala i ze on niczego tak w zyciu nie pragnie jak tego bym byla jego zona, abysmy byli razem przez cale cyie.I wiesz ja mam chyba wiecej lat od Ciebie tez mnie czasem dopada taka chandra bo czasem chcialabym juz byc zareczona...Ale powiem Ci ze teraz patrze na to jaki jest dla mnie, na jego czyny, gesty, a na pierscionek na palcu poczekam. Kazdego dnia pokazuje mi jak bardzo mnie kocha i mu na mnie zalezy i to jest najwazniejsze I my nie mieszkamy jeszcze razem

Patrz na to jaki jest dla Ciebie, czy troszczy sie o ciebie, zabiega, poazkuje ze mu na Tobie zalezya reszte zostaw wlasnemu biegowi..Czasem nie warto takich rzecsy przyspieszac

Wiecie a ja mam inny problem
Wy macie latwiej bo wiekszosc z Was nie mieszka z rodzicami..Czasem nie umiem sie dogadac z moja mama
Dzis mnie bardzo zdenerwowala
Jak sie czasem klocimy z Tz o bzdury i szybko godzimy to pyta sie czy wszystko ok?
A jak jest wszystko dobrze nie klocimy sie, jestesmy szczesliwi i milosc kwitnie..No to jej przeszkadza
A ogolnie przeszkadza jej to ze jak on jest u mnie/mam swoj pokoj/ to ogladamy sobie film jakis albo telewizje albo przytulamy sie lezac obok siebie na kanapie I to juz jest wedlug niej złe, bo dlaczego nie siedzimy??Tylko lezymy??To juz jest problem...albo jak Tz raniutko przyjedzie i chce sie godzinke zdrzemnac kladac mi glowe na kolanach, bo jest mu dobrze i tak spokojnie przy mnie to ze jak on tak moze???Ze bez sensu..Ze akurat mamy isc na spacer kiedy ona uwaza ze powinnismy..Bo ona tak nie robila, nie postepowala, bo ona chce dla mnie dobrze...Tylko pytanie co ja zlego robie??To ze sie polozymy przytuleni do siebie..Bo wedlug niej to nie wypada, bo jak on moze spac?Ja choc ja bardzo kocham to nie umiem z nia rozmawiac i nie mam cierpliwosci. Przeszkadza jej tez to ze moj Tz ma siostre pod swoja opieka i ta siostra bedzie mieszkac za jakis czas z nami kiedy my zamiekszamy razem..Ale to ze on jej nie chce zostawic, ze wykazuje sie wielka odpowiedzialnoscia bo nie pozwala na to zeby trafila do domu dziecka, bo matka sie nia nie zajmuje..to nie jest dla niej wazne..Ze inny facet czy chlopak bo ma 26 lat dalby sobie spokoj a jemy jednak zalezy na losie siostry bo ja kocha
Nie wiem czy wasze mamy tez tak maja???
Ja czasem nie mam juz sily
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 19:08   #1592
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Madzia fajne fotki Widzę, że uśmiech i piękną figure odziedziczyłas po mamie
dziekuję bardzo

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 19:17   #1593
Femme-fatale84
Raczkowanie

anitka ale masz odpowiedzialnego chlopaka zazdroszcze bardzo dobrze ze sie siostra chce zaopiekowac
mama sie nie przejmuj ..moja nigdy nie mowi ze widzi w czyms problem ale tez to czuje ze jak by wlazla do pokoju a bysmy lezeli to jakos by jej to niepasowalo chociaz w tym nic zlego ..ja sie wstydze mu siasc na kolanach przy jego rodzicach np .. no moze z niektorymi rzeczami twoja mama przesadza ze np teraz macie isc na spacer itp .. u mnie by to bylo niedo pomyslenia ale ja mam ze swoja inne problemy ..takze nie wiem jak ci pomoc ..ogolnie ciezko sie dogadac z rodzicami . ja ze swoja tez nie wiem jak postepowac a wkurza mnie strasznie z roznymi pierdołami
Femme-fatale84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 19:18   #1594
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Famme no to ja w takim razie nie rozumiem twojegoTZ. tak jakby ci robil na złosc... mówiłaś wszystko aby nie bokser: ma boksera. chcesz ksiązke- masz kolejna koszulke...

Stary 2007-10-29, 19:19   #1595
Femme-fatale84
Raczkowanie

madzielenka jstes bardzo ladna masz fajna figure..pozatym sprawiasz wrazenie osoby bardzoi milej z wygladu ..a ja to sie jakos w zyciu nie odwaze na pokazanie swich fot ..jakos nie lubie ..
Stary 2007-10-29, 19:21   #1596
Femme-fatale84
Raczkowanie

chcialam tez kazdy samochod byle nie golfa kupil golfa

aa jak juz mi przynosi piwo to tyskie ktorego niecierpie i ciagle mu to mowie ato jest tak latwo zapamietac...ona nie cierpi tyskiego reszta ok ;D dlatego mi sie tez wypsło" ciemniak "we wczesniejszych postach bo poprostu gadasz cos do kogos przez kilka lat a ta osoba ciagle na odwrot to juz mozna cierpliwosc stracic

dlatego tez tak wybuchlam jak uslyszalam ze zareczyny na wiosne a tak strasznie tak strasznie mi zalezalo przed zima jeszcze w tym roku ..napewno tez was nieraz wkurza wasi teżeci i sobie cos w duchu pomyslicie niezbyt milego o nich ...ja to wczoraj wlasnie mialam takie mysli " czy ten czlowiek choc raz zrobi cos do porzadku czy ja tak wiele wymagam juz nie pierwszy raz taka sytuacja w sumie to niech se ten pierscionek wsadzi po co wogole rozmawiac jak i tak mnie nie slucha jak i tak zrobi na odwrot "stad tez ten ton jak o obcym czlowieku bo on sie czesto zachowuje jak obcy czlowiek tu mnie kocha rozmawiamy a zdrugiej strony niezna moich potrzeb moich pragnien wogole jakby nie mial potrzeby ich znac bo po co i tak zrobi po swojemu i bedzie dobrze
Stary 2007-10-29, 19:27   #1597
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Femme-fatale84 Pokaż wiadomość
madzielenka jstes bardzo ladna masz fajna figure..pozatym sprawiasz wrazenie osoby bardzoi milej z wygladu ..a ja to sie jakos w zyciu nie odwaze na pokazanie swich fot ..jakos nie lubie ..
dziękuję. Te zdjecia wkleiłam bo Vadi mnie w piatek prosila. na ich postawie miala mi poóc okreslic jakis typ ubirania. bo ja jestem bardzo krytyczna jesli chodzi o siebie. i mam wrazenie ze wiele ubran mi poporstu nie pasuje i mam problemy z robieniem zakupów przez to
Cytat:
chcialam tez kazdy samochod byle nie golfa kupil golfa

aa jak juz mi przynosi piwo to tyskie ktorego niecierpie i ciagle mu to mowie ato jest tak latwo zapamietac...ona nie cierpi tyskiego reszta ok ;D dlatego mi sie tez wypsło" ciemniak "we wczesniejszych postach bo poprostu gadasz cos do kogos przez kilka lat a ta osoba ciagle na odwrot to juz mozna cierpliwosc stracic

Stary 2007-10-29, 19:46   #1598
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
A ogolnie przeszkadza jej to ze jak on jest u mnie/mam swoj pokoj/ to ogladamy sobie film jakis albo telewizje albo przytulamy sie lezac obok siebie na kanapie I to juz jest wedlug niej złe, bo dlaczego nie siedzimy??Tylko lezymy??To juz jest problem...albo jak Tz raniutko przyjedzie i chce sie godzinke zdrzemnac kladac mi glowe na kolanach, bo jest mu dobrze i tak spokojnie przy mnie to ze jak on tak moze??
Ja mieszkam z rodzicami to się wypowiem.
Sytuacja opisywana przez Ciebie u mnie ma miejsce bardzo często - dodatkowo pokój mam z siostrą (ale ona najcześciej w pracy do wieczora). Kiedy chcemy obejrzeć film, czy Tż wraca padnięty z pracy to wygodniej jest się położyć (mam sofę z takimi wielkimi poduchami) obok siebie, wtulić po prostu.
Na początku mojej mamie to przeszkadzało bardzo, że jakto tak.
Ale teraz już się przyzwyczaiła, zdarza nam się też razem zasnąć u mnie w pokoju, to tylko wychodzi na palcach. Z początku jej się to "źle kojarzyło", że nie wiem, skoro leżymy to może jakiś erotyczny kontekst to ma czy coś (???), na zasadzie "wypada/nie wypada".
Ale tu przecież chodzi po prostu o bliskość i nie ma w tym nic gorszącego. Wyjaśniłam mamie, nie zmieniałam postępowania. Nie jest to zachowanie "olewające" czy coś w tym rodzaju, jesteśmy kulturalni, gdy ktoś do nas przychodzi (np któreś z rodziców pogadać) wstajemy, bo nie chcę żeby to było lekceważące.
Ostatnio kiedy Tz był chory, spal przez większość czasu, a ja przynosiłam mu leki, koc etc. A potem położyłam się obok, głaskałam jego twarz i zasnęliśmy. Rodzice wchodzili do pokoju. Rozumieli.

Spróbuj wytłumaczyć kontekst, niech mama powie, co jej tak na prawde przeszkadza? Obyczaje/konwenanse?

Ja mam natomiast inny problem. Pokój mój nie ma zamka. Moja mama jest pedantką, przestawia wszystkie moje rzeczy, bo jej zdaniem wiecznie jest bałagan. Ale nie mam prywatności. Otwiera szuflady, szafę etc bo "sprząta". Giną mi dokumenty co wsadza je do teczek (u siebie w pokoju!), żeby nie zginęły, a potem nie wie gdzie są i o zgubę obwinia mnie.
Nie ma możliwości, żebym wstawiła zamek, bo jest awantura z cyklu "dopóki u mnie mieszkasz!". Ale nie zdzierżę sytuacji, że: wracam do domu, a ona wchodzi do pokoju z tekstem "zobacz jak ładnie posprzątałam, jak czyściutko, oh i ah, a komodę przestawiłam, bo tam będzie lepiej, teraz to w tej szufladzie są skarpetki, to przeniosłam tak etc etc".
Nigdy nie wiem w jakim stanie zastaną bądź co bądź MOJE terytorium, nie wiem czy jutro np nie przestawi mi szafy czy czego,ś w tym rodzaju. Bo tak jest lepiej. Jej zdaniem.

Dobrze, że chociaż przestała czytać moje listy.!
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 19:49   #1599
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
anitka ale masz odpowiedzialnego chlopaka zazdroszcze bardzo dobrze ze sie siostra chce zaopiekowac
mama sie nie przejmuj
Dzieki Femme
To prawda jest odpowiedzialny i wierze ze uda mu sie uzyskac opieke prawna nad siostra.Szkoda dziewczynki bo ma 13 lat, wiec jeszcze moze miec szczesliwy i cieply rodzinny dom

Wiesz ja rozumiem ze moglaby sie czepiac gdybym miala nie wiem 16czy 20 lat o to ze ogladamy tv przytuleni do siebie czy lezac na kanapie w moim pokoju kiedy jestesmy sami../bo wiadomo ze jak inni sa ludzie no to potrafimy sie zachowac/Ale ja mam juz 28 wiec jestem dorosla a z moim Tzjestesmy od 4 lat, wiec to nie jest jakis pierwszy lepszy chlopak,tylko ktos z kim chce naprawde byc do konca zycia
Stary 2007-10-29, 20:02   #1600
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja tez mieszkam z rodzicam. w domku mam swoje 2 pokoje: dzienny oraz sypialnie z duzym łożem i TV. jak TZ przychodzi do mnie to od razu idziemy do sypalni mam jak cos chce puka zawsze i nie przeszkadza jej nigdy to ze jak wchodzi to my lezymy przytuleni do siebie.

Stary 2007-10-29, 20:06   #1601
ANITKA79
Zadomowienie

Madlen

Widzisz moja nie rozumie tego ze on moze byc zmeczony i chce sie polozycMoj tz tez jest kulturalny i wiadomo ze jak ktos wchodzi to wstaje, czy to tata czy mama no normalnie jest kulturalny czy obydwoje wstajemy..Umie sie zachowac w kazdej sytuacji
Ale dla niej to przeszkadza bo mamy siedziec i gadac non stop...Ech dzis to ja sie z nia nie dogadam bo tak naprawde to nie wiem o co jej chodzi..

A co do Twojej mamy to uwazam ze powinnas jej powiedziec ze nie lubisz kiedy ktos Ci przeklada rzeczy i ze cenisz sobie swoja prywatnosc, moze wytlumacz jej ze Ty jej rzeczy nie przekladasz, nie chowasz gdzie indziej..Ja tez tego nie lubie i swoja oduczylam tego ukladania mi na polkach czy w segmencie. To jest moja prywatnosc i wiem gdzie co mam gdzie mam swoje skarby
Stary 2007-10-29, 20:13   #1602
sanetka
Zakorzenienie

znow sie nalazilam, padam. TZ mi roze dal tak bez okazji a potem karmil batonikami. widzialam ze byl glodny ( po 12 h w robocie to nie dziwne) i zaproponowalam zapiekanki ale zostalo mu tylko 10 zl do wyplaty a ja nic nie wzielamno coz-nastepnym razem

Femme to faktycznie jakby Ci na zlosc robil. moj az taki nie jest. Wie jakie lubie piwo i takie mi kupuje, jak mowie ze lepiej wyglada w niebieskiej niz zielonej bluzce to kupuje niebieska itd

Anitko my na szczescie nie mamy takiego problemy z rodzicami. tak szczerze mowiac to na poczatku i u mnie i u TZa nie czulismy sie zbyt swobodnie przy mamie i siedzielismy grzecznie obok. ale teraz...siedzimy przytuleni, obejmujemy sie, dajemy sobie buziaka. czasem jak mama cos chce i wchodzi do pokoju to widzi ze lezymy objeci i nawet nam sie nie chce ruszyci nigdy nie uslyszalam ze tka nie wypada czy cos

pamietam taka smieszna sytuacje. TZ u mnie spal- wtedy zwykle spie bez pizamy, w samej bieliznie. wstaje rano,zakladam od razu jeansy na dol i wychodze do kuchni. a mama mnie zabila tekstem: co ty, w spodniach spalas. ale buraka spalilam. ale bezczelnie sie pytam: a Ty myslisz ze w czym TZ u mnie spi, pizamy tu nie ma

i po co ja do domu wracalam ojciec znow pijany. to juz chyba z 4 tydzien bedzie

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 20:24   #1603
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

ech.... znowu złapałam dołka
nie chodzi o Tz z nim jest wszystko super,
chodzi o mase innych rzeczy, które się dzisiaj na siebie nałozyły

Słucham "ruchome piaski" various manx

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 20:26   #1604
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
znow sie nalazilam, padam. TZ mi roze dal tak bez okazji a potem karmil batonikami. widzialam ze byl glodny ( po 12 h w robocie to nie dziwne) i zaproponowalam zapiekanki ale zostalo mu tylko 10 zl do wyplaty a ja nic nie wzielamno coz-nastepnym razem
Tak trzymaj Sanetkowidac ze sie stara chlopak oby tak dalej i bedzie dobrze

widzisz moze wy macie mlodsze mamy, moze to roznica wieku, moja ma 65 i choc jestesmy razem z Tz od kilku lat, to ona krzywo sie na nas patrzy kiedy on nocuje u mnie czasami Tata bez problemu : smieje sie tylko badzcie grzeczni i usmiecha pod nosem..a mama zaraz swoje..Ze kto to widzial itp..Ech szkoda gadac, ona sie nigdy nie zmieni..
Stary 2007-10-29, 20:31   #1605
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

moja mama ma 46 lat. a i tak z TZ nie sypiamy u siebie jak sąrodzice w domu... tok jakos mi głupio

Stary 2007-10-29, 20:32   #1606
natali86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Tak trzymaj Sanetkowidac ze sie stara chlopak oby tak dalej i bedzie dobrze

widzisz moze wy macie mlodsze mamy, moze to roznica wieku, moja ma 65 i choc jestesmy razem z Tz od kilku lat, to ona krzywo sie na nas patrzy kiedy on nocuje u mnie czasami Tata bez problemu : smieje sie tylko badzcie grzeczni i usmiecha pod nosem..a mama zaraz swoje..Ze kto to widzial itp..Ech szkoda gadac, ona sie nigdy nie zmieni..
Może dlatego że Twoja mama ma 65 lat ma takie podejście do tych spraw. Za jej młodości takie rzeczy jak nocowanie u siebie przed ślubem nie miały miejsca, więc tego chciałaby wymagać od was przed slubem, mimo że jestescie dojrzali. Zapomniała tylko, że lata minęły, czasy sie zmieniły i takie sytuacje są normalką

Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Stary 2007-10-29, 20:35   #1607
sanetka
Zakorzenienie

moja mama ma 49 lat. TZa ponad 60 ale i ona jest taka na luzie. chociaz moze u niej to dlatego ze przy tylu dzieciach to szkoda sobie glowe zawracac i jej to juz chyba nic nie zdziwi

moj TZ zaczal u mnie sypiac jakos po 5 miesiacach razem. i nie bylo problemu. sama proponowala zeby zostal bo a to pozno ,a to pogoda brzydka. ja do TZa zaczelam jezdzic po jakis 7 miesiacach. a teraz nocuje u niego 2-3 razy w tygodniu i tez jest ok

Stary 2007-10-29, 20:39   #1608
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jejku jak ja bym chciała spać z TZ...

Stary 2007-10-29, 20:45   #1609
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
jejku jak ja bym chciała spać z TZ...
to az taki problem? mi na poczatku tez dziwnie bylo ale teraz wszyscy sie przyzwyczaili. normlany widok to kiedys TZ wychodzacy ode mnie o 7 rano do pracy a teraz ja wracajaca ok 7 rano do domu od TZa

juz nawet planujemy mily srodowy wieczor. winko, ciasto, 2 dobre filmy i My...fajnie

Stary 2007-10-29, 20:54   #1610
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
to az taki problem? mi na poczatku tez dziwnie bylo ale teraz wszyscy sie przyzwyczaili. normlany widok to kiedys TZ wychodzacy ode mnie o 7 rano do pracy a teraz ja wracajaca ok 7 rano do domu od TZa

juz nawet planujemy mily srodowy wieczor. winko, ciasto, 2 dobre filmy i My...fajnie
zazdroszczę, ja sie jakoś nie moge przelamac. ale pewnie pomogłoby mi to jak bysmy byli juz zareczeni... tak jak wy

Stary 2007-10-29, 20:54   #1611
Femme-fatale84
Raczkowanie

ja u mojego tez nieraz nocowalam i bylo super ..teraz nie chce zebym zostawala u niego na noc ..spi z psem ktory zajmuje 2/3 lozka i przeciez niemozna go wywalic wiec dla mnie juz nie ma miejsca...
(a ja mu mowilam jak bardzo nie lubie bokserow ;/)
zreszta nawet jakbym sie zmiescila to pies by sie wepchnal miedzy nas albo by mnie zrzucil i wogole wstalbym cala posiniaczona bo bydle skacze nienauczyli go ze tak nie wolno..nieraz mi przywali lbem w noge albo w nos ..
ja jestem osoba ktora lubi miec wszystko poukladane itp jak sie cos dzieje nie po mojej mysli to jestem rozdrazniona i denerwuje sie nie raz zbyle czego ogolnie mam zawsze nastawienie wszystko przeciwko mnie ....stad tez moze moje ciagle pesymistyczne posty (bo zwrocily niektore z was uwage ze ja jak cos juz napisze to zieje ode mnie jadem) ale naprawde nie widze nic pozytywnego w moim zyciu od dluzszego czasu..i naprawde nie mam sie czym chwalic
Stary 2007-10-29, 21:02   #1612
natali86
Zakorzenienie

Cytat:
ja u mojego tez nieraz nocowalam i bylo super ..teraz nie chce zebym zostawala u niego na noc ..spi z psem ktory zajmuje 2/3 lozka i przeciez niemozna go wywalic wiec dla mnie juz nie ma miejsca...
(a ja mu mowilam jak bardzo nie lubie bokserow ;/)
zreszta nawet jakbym sie zmiescila to pies by sie wepchnal miedzy nas albo by mnie zrzucil i wogole wstalbym cala posiniaczona bo bydle skacze nienauczyli go ze tak nie wolno..nieraz mi przywali lbem w noge albo w nos ..
ja jestem osoba ktora lubi miec wszystko poukladane itp jak sie cos dzieje nie po mojej mysli to jestem rozdrazniona i denerwuje sie nie raz zbyle czego ogolnie mam zawsze nastawienie wszystko przeciwko mnie ....stad tez moze moje ciagle pesymistyczne posty (bo zwrocily niektore z was uwage ze ja jak cos juz napisze to zieje ode mnie jadem) ale naprawde nie widze nic pozytywnego w moim zyciu od dluzszego czasu..i naprawde nie mam sie czym chwalic
Femme przeraża mnie to jaki Tz jest wzgledem Ciebie Jestem mocno zszokowana
Swiadmie lub nieświadomie robi wszytsko na przekór Tobie samochód, pies, nawet piwo przynosi Ci nie takie jak lubisz.
A to że spi z psem zamiast z Tobą to no comment, widac ze za nic ceni sobie Twoje dobro, twój komfort, przynajmniej takie mam wrażenie.
Po Twoich postach wytworzył mi się nieinteresujący obraz Twojego Tz.
Wybacz, ale takie rzeczy o których ty tu piszesz to mi sie w głowie nie mieszcza

Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

Stary 2007-10-29, 21:05   #1613
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Femme a dlaczego nie moze psa z pokoju wywalic?? zamknąc drzwi i zajć sie toba??

Stary 2007-10-29, 21:14   #1614
Femme-fatale84
Raczkowanie

no wiec sami widzicie czuje sie ciagle jakby wszystko i wszyscy robili mi na przekor
no i jak byla kwestia mieszkania jak uslyszalam od tz cos w stylu ze biedny pies co on zrobi bez swojego pana i ze szkoda mu sie wyprowadzac bo zadziej bedzie mial psa i pies bedzie mial problem wstylu kto go teraz bedzie wyprowadzal to tez sie podlamalam niby sie potem okazalo ze tz zartowal ze to wcale nie taki problem no bo juz ten brat sie bedzie musial w koncu psem zajac i jednak chce ze mna mieszkac ale sprostostowal to za pozno jak uszla ze mnie czesc energi w zwiazku z urzadzaniem mieszkania i mnie wszystko przestalo cieszyc
a wduchu sobie myslalam jeszcze tak ( no i widzisz jakbys mnie posluchal kilka lat temu i bys wzial jakiegos malego pimpusia zamiast boksera to jakbysmy sie wyprowadzali to bysmy go wzieli ze soba zreszta moglabym go wyprowadzac bo przeciez z malym psem sobie poradze i wogole dalabym sobie z nim rade... a tego boksera to ani wyprowadzic bym niedala rady bo by mi sie wyrywal i robil co chcial a w mieszkaniu by po mnie lazil i skakal i drapal bo niby sie bawic chce ale dotej pory nikt nierozumie tego ze mnie to boli jak wielki pies po mnie skacze nieraz to sie nawet rozplacze ..raz mi zacharatal pies ucho pazurami i mi leciala krew a tz nic na to przeciez nic mi sie niestalo )
Stary 2007-10-29, 21:20   #1615
Femme-fatale84
Raczkowanie

Cytat:
Femme a dlaczego nie moze psa z pokoju wywalic?? zamknąc drzwi i zajć sie toba??
jak jestesmy w calym domu tylko we dwoje i pies to pies pod drzwiami lapami walil szybe i by ją zbil..no czasem byl taki fuks ze go wywalilismy i sie zajal przez pare minut soba to zrobilismy szybki numerek i trza bylo wpuscic psa..no ale teraz do dlugiego czasu niema sytuacji zebysmy byli sami u niego jest jego rodzinka tez, wiec jakbysmy kazali np jego mamie neiwpuszczac psa do nas do pokoju to by sie kapla ze sie bzykamy a dla mnie to jakies krepujace
a jak np bym zostala na noc i bysmy wywalili psa z pokoju i chcieli spac razem cala noc to gwarantuje ze nikt by sie niewyspal cala noc byly by warczenia jeczenia psa harmider az by drzwi wywalil ..
poprostu ten pies robi co chce nikt go nieoduczal a teraz ja na tym cierpie
Stary 2007-10-29, 21:24   #1616
ANITKA79
Zadomowienie

Sanetko!

No to fajnie masz..Moja tez jest kochana i wiem ze chce dla mnie dobrze, ale tak jak mowicie dziewczyny to jest chyba zwiazne z jej wiekiem,przekonaniami. Ww jej czasach bylo to nie do pomyslenia lecz teraz jest inaczej i ona nie bardzo potrafi to zrozumiec. U Tz oczywiscie nie ma problemu zebym nocowala, a sam cieszy sie jak dziecko, bo zdarza sie to moze raz w miesiacu albo rzadziej he he
No a u mnie to juz w ogole od wielkiego swieta, hi hi...I to raczej sie nie da tak zeby rodzicow moich nie bylo w domu bo obydwoje juz nie pracuja i nocki spedzaja w domku

Madzialenko!

Bardzo sympatyczne te Twoje zdjecia, widac ze jest ciepla i pelna optymizmu kobietka

Lemoorko
Dopiero teraz zdazylam przeczytac
Wierze ze odnajdziesz swoj spokoj i ukojenie po Tym co jest teraz tak ciezkie w Twoim zyciu..Pomodle sie w Twojej intencji
A teraz przesylam gorace buziaki

Femme

Pierscionek nie jest najwazniejszy.Najpierw odbudujcie relacje miedzy soba jesli obydwojgu Wam zalezy na zwiazku..Porozmawiajcie ze soba, powiedz co Ci sprawia przykrosc, ale bez krzyku i zlosci. powiedz czego oczekujesz, ze wazne sa dla Ciebie drobne gesty itp...a potem daj mu wolna reke i zobaczysz co zrobi. A z decycja o zamieszkaniu poczekajcie..Niech on pokaze ze mu na Tobie zalezy
Stary 2007-10-29, 21:26   #1617
sanetka
Zakorzenienie

Madzialenko ale my spalismy u siebie zanim sie zareczylismy

Femme to wszystko co tu piszesz to jakies chore jest

Stary 2007-10-29, 21:28   #1618
vadi
*sportaddict*

Lemooreńko

Madziu - a masz jakieś zdjęcie na którym stoisz możliwie wyprostowana przodem do aparatu i widać jak najwięcej ciała? takie będzie najłatwiej przerabiać

edit: ale z Ciebie laska
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-29, 21:31   #1619
Femme-fatale84
Raczkowanie

zeby on tylko zrozumial pewne sprawy , ja juz mu wszystko powiedzialam co czuje co bym pragnela , tak bardzo bym chciala zeby on cos zmienil w koncu i bardziej sie zajal naszym zwiazkiem bo w pojedynke to ciezko mi bedzie cokolwiek zdzialac
Stary 2007-10-29, 21:33   #1620
Femme-fatale84
Raczkowanie

Cytat:
Madzialenko ale my spalismy u siebie zanim sie zareczylismy

Femme to wszystko co tu piszesz to jakies chore jest
tez to widze ze to wszystko jest chore ciagle mam tylko jeszcze nadzieje ze da sie to zmienic ..ja sie jakiejs nerwicy niedlugo nabawie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości