Mamusie kwietniowe - część V :-) - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-27, 16:31   #3781
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
A mnie się znowu bardziej podobają rampersy (te pajace bez stopek) albo właśnie takie rampersy/ogrodniczki bawełniane. Szczególnie jakieś fajne duzo z Disneya jest takivh ślicznych tak samo bardziej mi się podobają spodnie dresowe niz te polspiochy :P już wolę skarpetki założyć

No widzisz, co czlowiek to inny gust
Ja mam uczulenie na cokolwiek z Disneya albo jakies dzieciece misie czy ch. wie co jeszcze tez wole spodnie + skarpetki, ale mam male polspiochy wiec chce w szpitalu je wykorzystac bo tak jak Gosiaczek nie bedzie mi szkoda jak zgina

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 16:36   #3782
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
No widzisz, co czlowiek to inny gust
Ja mam uczulenie na cokolwiek z Disneya albo jakies dzieciece misie czy ch. wie co jeszcze tez wole spodnie + skarpetki, ale mam male polspiochy wiec chce w szpitalu je wykorzystac bo tak jak Gosiaczek nie bedzie mi szkoda jak zgina
Ja akurat z Disneyowskich rzeczy to polowałam na każdego tygrysa jakiego znalazłam I jedną sukienusię z Kubusiem mam. A tak to właściwie głównie body i spodenki, plus pajacyki na noc do spania I głównie takie jakieś spokojne ubranka, co to i starsze dziecko by spokojnie ubrało (gdyby były w większym rozmiarze ), a kilka to bym sama ukradła...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 16:41   #3783
kropcia007
Wtajemniczenie

Kejka ja tak jak Ty spakowałam body z długim plus -leginsy, spodnie i pajace i body z krótkim. Polspoochow i śpiochów nie mam żadnych. Rampersow mam kilka sztuk ale takich grubszych dresowych i z dzianiny

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 16:47   #3784
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Lin maniaczka tygryska z Kubusia? ja bajki lubie ale ciuszkow nie-ee ale nie wykreca mnie jak ktos tak swojego smyka ubiera, u mojego jedynie by mnie denerwowalo wiec mam nadzieje ze prezentowac beda tylko kase i pampersy bo gusta u mnie w rodzinie totalnie odbiegaja od moich

Kropcia ja wlasnie sie zastanawiam czy nie dopakowac takich szarych leginsow sweterkowych, to takie cudneale bez przesady, to tylko szpital

Mikołaj <3
Stary 2016-02-27, 16:52   #3785
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Lin maniaczka tygryska z Kubusia? ja bajki lubie ale ciuszkow nie-ee ale nie wykreca mnie jak ktos tak swojego smyka ubiera, u mojego jedynie by mnie denerwowalo wiec mam nadzieje ze prezentowac beda tylko kase i pampersy bo gusta u mnie w rodzinie totalnie odbiegaja od moich

Kropcia ja wlasnie sie zastanawiam czy nie dopakowac takich szarych leginsow sweterkowych, to takie cudneale bez przesady, to tylko szpital
Tygrysków wszelakich. Ale nie jest źle, powstrzymałam się przed pajacykiem-przebraniem i szlafoczkiem Znaczy mąż postawił twarde veto, że nie będę tak krzywdzić dziecka, bo to nie lalka, żeby ją przebierać... Co on tam wie Mam komplet 5 body tygryskowych, chyba ze dwa pajace i ze 4 rampersy, także chyba nie jest źle, traumy mieć nie powinna...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 17:02   #3786
gosiaczek071
Zakorzenienie

Kur.na mam paciorkowca mam pozytywny wy ik tego gbs
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 17:05   #3787
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
No to nieciekawie. Da się jeszcze z nim walczyć przed porodem, żeby się co pozbyć?
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-27, 17:12   #3788
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Lin mysle ze nie bedzie miala traumy, ewentualnie uleje Ci na tygryska nie no, byle zadne z naszych nie ulewalo zbytnio

Gosiaczek kurde podadza antybiotyk i bedzie okej. Nie martw sie na zapas Jak masz CC to chyba juz 7 marca Ci moze cos przepisac?

Mikołaj <3
Stary 2016-02-27, 17:17   #3789
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
No to nieciekawie. Da się jeszcze z nim walczyć przed porodem, żeby się co pozbyć?
Niby jak najszybciej powinni podać antybiotyk. Oczywiście juz sie naczytałam w necie...ze nawet to grozi śmiercią dziecka...babka miała cc i po 3 tyg dziecko jej zmarło bo nie leczyła tego w ciazy i maluch nie dostał antybiotyku w szpitalu napisałam do gina smsa i wysłałam mu zdjęcie wyników. Jak soe do poniedziałku nie odezwie to bede dzwonic. A jak to oleje to pójdę do rodzinnej po antybiotyk kuzwa znow soe schody zaczynaja.... czemu....
Stary 2016-02-27, 17:21   #3790
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Niby jak najszybciej powinni podać antybiotyk. Oczywiście juz sie naczytałam w necie...ze nawet to grozi śmiercią dziecka...babka miała cc i po 3 tyg dziecko jej zmarło bo nie leczyła tego w ciazy i maluch nie dostał antybiotyku w szpitalu napisałam do gina smsa i wysłałam mu zdjęcie wyników. Jak soe do poniedziałku nie odezwie to bede dzwonic. A jak to oleje to pójdę do rodzinnej po antybiotyk kuzwa znow soe schody zaczynaja.... czemu....
Wystraszylas mnie...
Kochana musi być dobrze. Mam nadzieje że gin się szybko odezwie i dadzą ci antybiotyk.
I nie czytaj takich głupot, z maluszkiem wszystko na pewno ok
Mi przy pobycie szpitalu też pobierali jakiś wymaz ze względu na ta duza infekcje przy tym krążku Ale odrazu podali w szpitalu dożylnie antybiotyk i później miałam w tabletkach do domu, dziś biorę ostatnia dawkę.
Stary 2016-02-27, 17:26   #3791
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Wystraszylas mnie...
Kochana musi być dobrze. Mam nadzieje że gin się szybko odezwie i dadzą ci antybiotyk.
I nie czytaj takich głupot, z maluszkiem wszystko na pewno ok
Mi przy pobycie szpitalu też pobierali jakiś wymaz ze względu na ta duza infekcje przy tym krążku Ale odrazu podali w szpitalu dożylnie antybiotyk i później miałam w tabletkach do domu, dziś biorę ostatnia dawkę.
A jak sie nazywa ten antybiotyk...
Moze trisdom zajrzy i mnie uspokoi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-27, 17:28   #3792
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Masz CC więc nie przejmuj się, dziecko zaraża się przechodząc przez drogi rodne;p Nie nakręcaj się bo ja zaraz też się nakręce a rodzę SN z wynikiem pozytywnym ;p
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 17:29   #3793
kropcia007
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja wzięłam takie co mi ich szkoda nie bedzie i zostawię je w szpitalu niech maja - ja mam dość ciuszków

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 17:30   #3794
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość
Masz CC więc nie przejmuj się, dziecko zaraża się przechodząc przez drogi rodne;p Nie nakręcaj się bo ja zaraz też się nakręce a rodzę SN z wynikiem pozytywnym ;p
No ale tam na forum gazety baba napisała ze miała cc i przy wypisie było ok, a dopiero potem po 3 tyg sie stała tragedia
No dobra juz nic nie pisze
Stary 2016-02-27, 17:34   #3795
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:
No ale tam na forum gazety baba napisała ze miała cc i przy wypisie było ok, a dopiero potem po 3 tyg sie stała tragedia
No dobra juz nic nie pisze
wiem, czytałam to.
znajoma mająca też pozytywny gbs rodziła SN i mi mowila ze powinni przed wypisem zbadac CRP dziecku czy coś się nie dzieje. Więc nalegaj na to badanie w szpitalu. Na Twoim miejscu bym się nie stresowała, masz planowaną cesarkę, zapytaj tylko gina czy ci przed podają antybiotyk min 4h od podania powinno minąc z tego co słyszałam i co tu dziewczyny pisały)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-27, 17:37   #3796
patulinka94
Zadomowienie

Gosiaczek teraz w domu biorę ospamox. A co mi dawali w szpitalu to nie wiem. Dodatkowo dopochwowo mam gynalgin.
Stary 2016-02-27, 17:45   #3797
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ja akurat z Disneyowskich rzeczy to polowałam na każdego tygrysa jakiego znalazłam I jedną sukienusię z Kubusiem mam. A tak to właściwie głównie body i spodenki, plus pajacyki na noc do spania I głównie takie jakieś spokojne ubranka, co to i starsze dziecko by spokojnie ubrało (gdyby były w większym rozmiarze ), a kilka to bym sama ukradła...
Ja tez z Disneya tygryski uwielbiam i myszke Miki mam dwa fajne tygryski. Jeden pajacyk a drugi bluzeczka + spodnie. Siostrzenica miala i wyglądała ekstra ,) chociaż do zdjęcia
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 17:46   #3798
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Gosia ta babka musiala miec jakies zakazenie w wodach albo dziecko sie czyms w szpitalu zarazilo. Watpie zeby przez paciorkowca w pipce po CC dziecko sie zarazilo i zmarlo...gdyby tak mialo byc to nie uwazasz ze robiliby nam to badanie wczesniej i czesciej a nie na koniec? spokojnie bo zamartwiajac sie Antonio dostaje zastrzyk zlych hormonow

Mikołaj <3
Stary 2016-02-27, 17:46   #3799
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość
wiem, czytałam to.
znajoma mająca też pozytywny gbs rodziła SN i mi mowila ze powinni przed wypisem zbadac CRP dziecku czy coś się nie dzieje. Więc nalegaj na to badanie w szpitalu. Na Twoim miejscu bym się nie stresowała, masz planowaną cesarkę, zapytaj tylko gina czy ci przed podają antybiotyk min 4h od podania powinno minąc z tego co słyszałam i co tu dziewczyny pisały)
No planowana cesarka to raz-ale wody miga mi odejść tak jak to z Hanka było. Ważne, ze znam wynik i mozna działać...ale mimo wszystko wqrwia mnie ze ciagle cos wychodzi co jakis czas...wrrrrrr to na bank bank moja ostatnia ciąża nawet jakby mogła miec jesCze pięcioro dziexi
Stary 2016-02-27, 17:48   #3800
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Gosia ja wlasnie wczoraj oddalam wymaz na gbs a lekarz mówil ze jak będzie pozytywny to 4 h przed porodem podają antybiotyk, ale co jesli urodzę szybciej niż mina te 4 godziny? Boje sie, a wynik dopiero za tydzień. Z tego co mi wiadomo to ten paciorkowiec zyje w przewodzie pokarmowym, odbycie, pochwie wiec nie ma różnicy jaki to poród sn czy cc a dziecko moze się zarazić..
Stary 2016-02-27, 17:49   #3801
patulinka94
Zadomowienie

Jesu dzus jakieś święto czy co???
Mój tz posprzatal, zrobił pyszny obiad A teraz na podwieczorek zrobił mi gofry z owocami i bitą śmietaną
Aż Zosia szaleje z zachwytu

Cytat:
No planowana cesarka to raz-ale wody miga mi odejść tak jak to z Hanka było. Ważne, ze znam wynik i mozna działać...ale mimo wszystko wqrwia mnie ze ciagle cos wychodzi co jakis czas...wrrrrrr to na bank bank moja ostatnia ciąża nawet jakby mogła miec jesCze pięcioro dziexi
Będzie dobrze. Musi
I tak jak dziewczyny piszą nie czytaj głupot i nie zamartwiaj się bo Antos wszystko czuje
Stary 2016-02-27, 17:59   #3802
danika
Zakorzenienie

hej

my dzis cały dzien w krakowie...to już nie na moje możliwości, brzuch mnie boli, twardnieje, więzadła ciągną. Ale pokupiliśmy jeszcze jakieś drobiazgi dla małego i córci pudełka na jej szpargały do pokoju

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Mi bardzo brakuje drinkowania z TŻ albo jak przychodzą święta, urodziny wszyscy sobie popijają %, a ja tak siedzę
za mną już strasznie chodzi winko białe, albo różowe kalifornijskie i wiśniówka z sokiem grejfrutowym - ostatnio kumpele piły a ja się śliniłam

Cytat:

Czy body krótki rękaw + pajac to czasem nie będzie za gruby ubiór biorąc pod uwagę, że raczej na oddziale położniczym jest bardzo ciepło a i dziecko przeważnie czymś owinięte?
Jakie Wy macie rozkminy na ten temat? jakie ciuszki zabieracie?
u mnie w szpitalu, jak córę rodziłam, maluchy były ubrane tylko w bodziaki albo kaftaniki i pampersa, zawinięte w takie cienkie rożki. gołe nóżki gorąco było strasznie chociaż to był początek października. NIkt w szlafrokach nie chodził, ja w koszulce na ramiączkach leżałam.
ale czy tak zawsze to nie wiem...polożna pewnie najlepiej ci powie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

Co do odwiedzin, to u nas niby też można tylko w takiej specjalnej sali odwiedzin, ale do mnie przychodzili do sali i w sumie nikt się nie czepiał, tym bardziej że leżałam sama (starają się żeby każda pacjentka leżała na oddzielnej sali). W sumie to nie obraziłabym się jakby mógł przychodzić tylko TŻ
fajnie
ja leżałam na 6-osobowej i to był koszmar, 6 kobiet, 6 dzieci...najgorsze dwie noce w moim życiu. i odwiedziny normalnie na sali, do jednej babki przyszedł mąż z takim 10-11 letnim synem. totalne przegięcie. I w tym całym zamieszaniu karmienie, odciąganie, zmiana kroplówek.

na szczęscie teraz jest po remoncie, jedynki i dwójki

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Czy tylko do mojego szpitala nie bierze się ciuszków? tylko na wyjście trzeba. A tak to rożek, i kocyk.
u mnie nawet tego nie trzeba tylko na wyjście rzeczy i pampersy

Cytat:

Lulka..u mnie mogę nie brać...i miałam tak zrobić, alee....połozne powiedziały, że dziecko wtedy wygląda jak taka bidulka co rodziców nie ma
luz, u nas wszystkie tak wyglądają

Cytat:
Dokładnie ciuch ciuchowi nie równy. Ja tez mam i śpiochy i polspiochy i będę używać. Nie sa tragiczne. Mnie się na małe dziecko bardzo podobają ciuszki z Disneya ale oczywiście bez przesady nie wszystkie i nie w dużych ilościach. Ale juz córce rzadko cos kupuje z postaciami z bajki. Jedynie czasem cos ma z myszka minnie. tak do roku można jeszcze ubierac w takie dzidziusiowe a potem to raczej podobają mi się "dorosle" ubranka
powiedz to mojej córci
ona sama sobie ciuchy wybiera bo inaczej awantury robi, że nie założy bo jej się nie podoba... no i często kupujemy bajkowe, tzn teraz Elza z krainy lodu i kucyki my little pony są na topie no i różowy, czerwony, fioletowy - i o dziwo lubi szary/grafit

Gosiaczek wiem, że się martwisz tym GBS-em ale wiesz, że to co czytasz na forum trzeba brać z dystansem różne zakażenia się zdarzają, ale jeszcze nie słyszałam żeby dziecko przy cc zakaziło się GBS-em. na pewno lekarz ci odpisze
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 18:48   #3803
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
fajnie
ja leżałam na 6-osobowej i to był koszmar, 6 kobiet, 6 dzieci...najgorsze dwie noce w moim życiu. i odwiedziny normalnie na sali, do jednej babki przyszedł mąż z takim 10-11 letnim synem. totalne przegięcie. I w tym całym zamieszaniu karmienie, odciąganie, zmiana kroplówek.

na szczęscie teraz jest po remoncie, jedynki i dwójki
U nas są chyba 2 albo 3 osobowe, ale jak się da to kładą każdą oddzielnie. Ja jeszcze miałam o tyle komfortowo, że miałam poród rodzinny i dla kobiet z porodu rodzinnego są 2 sale- pojedyncze i to z kibelkiem i prysznicem zaraz za drzwiami Nie wyobrażam sobie leżeć z kilkoma babkami. Chyba bym całą noc oka nie zmrużyła, bo ciągle by którejś dziecko płakało, wstawała by karmić itd.

Gosia na pewno będzie ok. Gin Ci wszystko wytłumaczy i się uspokoisz. U mnie też ostatnio wszystko idzie nie tak jak trzeba, więc wiem co czujesz.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 18:52   #3804
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Gosia ja wlasnie wczoraj oddalam wymaz na gbs a lekarz mówil ze jak będzie pozytywny to 4 h przed porodem podają antybiotyk, ale co jesli urodzę szybciej niż mina te 4 godziny? Boje sie, a wynik dopiero za tydzień. Z tego co mi wiadomo to ten paciorkowiec zyje w przewodzie pokarmowym, odbycie, pochwie wiec nie ma różnicy jaki to poród sn czy cc a dziecko moze się zarazić..
A masz możliwość sprawdzić wynik online? Ja sobie dopiero dzis przypomniałam o tym, a wynik sprawdziłam na stronie przez podanie nr zlecenia-robie zawsze w diagnostyce i mam i h kartę. Wynik był po 3 dniach z tego co widzę. Moze uda ci sie podejrzeć?

Gin odpisał ze "ok" a jak zapytałam czy nie musze brać antybiotyku to odpisał tylko "nie"
Nie wiem juz...

Kalpana co sie dzieje...
Stary 2016-02-27, 19:05   #3805
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
A masz możliwość sprawdzić wynik online? Ja sobie dopiero dzis przypomniałam o tym, a wynik sprawdziłam na stronie przez podanie nr zlecenia-robie zawsze w diagnostyce i mam i h kartę. Wynik był po 3 dniach z tego co widzę. Moze uda ci sie podejrzeć?

Gin odpisał ze "ok" a jak zapytałam czy nie musze brać antybiotyku to odpisał tylko "nie"
Nie wiem juz...

Kalpana co sie dzieje...
Gosiaczek, bo to znaczy, że masz "kolonizację"- czyli tego sie nie leczy, chyba, że dziecko ma sie rodzić naturalnie i ma styk z Twoimi błonami sluzowymi. Jest tak, jak dziewczyny pisały No stress i sie nie denerwuj na zapas.

Tez musze zwolnic, a sie przy mojej dwulatce nie da niby "tylko" zrobienie kolacji, spacer, zabawa a brzuch sie spina. Do tego hormony mnie dobijaja i awantura wisi w powietrzu.

Jutro robimy urodziny dla angielskojęzycznych znajomych, więc trzeba było cos upiec. Zawsze cos

U mnie ciuszki swoje tylko na wyjście, ewentualnie do "sesji" noworodkowej w szpitalu.
Śpiochy wg mnie są praktyczna, ale powyzej rozmiaru 68 juz ich nie miałam.
Stary 2016-02-27, 19:18   #3806
duchaa123
Wtajemniczenie

U nas ubranka w szpitalu daja kaftanik i spiochy , nie bd brala swoich bo w szpitalu moge swoje pogubic a i tak to tylko kilka dni , pozniej w domu bede stroic moja modnisie . Kaftanikow nie akceptuje , spiochy tak nie sa takie zle mam takie fajne slodkie , po domu dsiecko moze tak byc ubrane . Jak gdzies bd jechac to juz cos lepszego i ladniejszego malej zaloze . Zreszta takie male dziecko to czasem kioka razy dziennie trzeba przebrac bo sie uleje niespodziewanie i du..a blada .

Oxytocyna nie chce jej znaczy jedna kroplowke jeszcze zniose ale 3 na pewno nie tyle dostalam rodzac syna i lazilam po scianach ...

Paciorkowiec we wtorek mam wizyte to sie okaze , ale mam przeczucie ze tez mam to cholerstwo ;/

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 19:24   #3807
Smarrita
Wtajemniczenie

Dziwne na mnie oxytocyna nie zrobila wrażenia. Nawet sie lekarz dziwil ze skurcze takie rzadkie i krotkie. Pare godzin wcześniej dostalam jakas konska dawke w zastrzyku czegos nie oxytocyny musialabym sprawdzic czego ale po tym byla jazdaani siedziec ani lezec ani stac lzy w oczach i bexzsilnosc

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-02-27, 19:30   #3808
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
powiedz to mojej córci
ona sama sobie ciuchy wybiera bo inaczej awantury robi, że nie założy bo jej się nie podoba... no i często kupujemy bajkowe, tzn teraz Elza z krainy lodu i kucyki my little pony są na topie no i różowy, czerwony, fioletowy - i o dziwo lubi szary/grafit
heh ja na razie korzystam poki mogę i sama wybieram ciuszki. Moja jeszcze nie w takim wieku żeby coś konkretnego chciała A te kucyki to mi się mega nie podobają. Mam nadzieje ze nigdy nie będę musiała ubran takich kupować Moja to w ogole jak chłopak najlepiej drsy i koszulka. Nie lubi wszelkiego rodzaju sukienek/tunik plaszczykow zadnych opasek czy spinek to masakrę mamy pod tym względem
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 19:32   #3809
justyna_fli
Zadomowienie

Nieidealna super ze jesteś! Twój Pawcio urodzi się w moim tp <3

Gosiaczek nie martw się. Przy cc jest bardzo mala szansa że Antoś się zarazi.

Ale się narobiłam dziś. Ale ogarnęliśmy z mężem cala chatę i zaraz wpadają znajomi. Zrobilam kupę żarcia, tylko w cieście wyszedl mi zakalec - nie wiem jakim cudem bo zawsze je robię i wychodzi :| komu sushi?

Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 19:44   #3810
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
heh ja na razie korzystam poki mogę i sama wybieram ciuszki. Moja jeszcze nie w takim wieku żeby coś konkretnego chciała A te kucyki to mi się mega nie podobają. Mam nadzieje ze nigdy nie będę musiała ubran takich kupować Moja to w ogole jak chłopak najlepiej drsy i koszulka. Nie lubi wszelkiego rodzaju sukienek/tunik plaszczykow zadnych opasek czy spinek to masakrę mamy pod tym względem
Tez nie cierpię bajkowych ubranek typu kucyki, księżniczki itp ale obawiam sie ze kupowanie tych 'cudow" Cię nie ominie poczekaj aż Młoda do przedszkola pójdzie i tam się zacznie moda na coś.

Z synem będzie mniejszy problem pod tym względem ☺

Ja nie cierpię wszechobecnego różu w ciuchach dla dziewczynek ale wiem ze jak będę miała córkę i na przedszkolnym etapie zacznie się sama stylizowac to tego nie unikne ☺

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Nieidealna super ze jesteś! Twój Pawcio urodzi się w moim tp <3

Gosiaczek nie martw się. Przy cc jest bardzo mala szansa że Antoś się zarazi.

Ale się narobiłam dziś. Ale ogarnęliśmy z mężem cala chatę i zaraz wpadają znajomi. Zrobilam kupę żarcia, tylko w cieście wyszedl mi zakalec - nie wiem jakim cudem bo zawsze je robię i wychodzi :| komu sushi?

Ja chce sushi, bo rozumiem ze jest w wersji dla ciężarnej ☺ zjadłabym ale sama nigdy nie robiłam

Cytat:

Nie wiem juz...

Kalpana co sie dzieje...
Mam nadzieje ze dziewczyny Cię już trochę uspokoiły ☺

Kurde tez się zaczęłam bać tego gbs tym bardziej ze na sn się szykuje ...
7 mam wizytę, nie wiem czy nie ostatnia juz i wtedy będzie pobierał
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości