![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Ja zrobiłam dwa słoiczki soku malinowego to mati nim pluł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zadomowienie
|
Kociulek -- bardzo ładnie wyglądasz z brzuszkiem
![]() Mateusz od kilku dni pije czystą wodę, właściwie to nigdy nie dawałam mu herbatek dla dzieci tylko soczki Kubusie rozcieńczone wodą 1:3. Niestety moja mama dalej Muszkowi daje soczki. Ale nie mam jej tego za złe bo i człowiekowi dorosłemu czysta woda się nudzi i od czasu do czasu musi wypić coca cole ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
E...u nas Kubusie też odpadają
![]() Haniu jak Ci poszło nie trzymaj nas w niepewności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zadomowienie
|
Płatku poszło dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
ja już jestem. Ale tu posucha ![]() ![]() Strasznie mi się za MIlciem tęskniło. Ale on się dziadkom grzecznie sprawował. Wiecie 2 dni mnie nie było, a widzę, że mu włoski urosły. Jadę w końcu na budowę dzisiaj, bo ponad tydzień mnie nie było. Wiem tylko, że kierownik kazał ekipie rozbierać ściany, bo coś osie były przesunięte brrrr ![]() A tak w ramach szczegółów to jeździłam na quadach i łaziłam po jaskini, kilka metrów pod ziemią. Jak będą zdjęcia to wam pokażę. Umazana w błocie, w kasku z lampką i kombinezonie. Kostka, mam pytanie, czy ty chodzisz jeszcze na basen z Natalką? Bo mam chęć Milcia zapisać. Miłego dnia
#1146 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Agika
![]() Pewnie na swoje wyjazdy patrzysz głównie przez perspektywe rozstań z Milciem ale powiem Ci że w głębi ducha troche Ci zazdroszcze. Zawsze to oderwanie od rzeczywistości, jakiś oddech, zmiana. Myśle że dla Milcia to nie jest żadna trauma. Koniecznie pokaż zdjęcia. ![]() Co do budowy dla mnie takie rzeczy to istny koszmar. Sądze że jak uzbroicie się w cierpliwość i będziecie pilnować ekipy to będzie git ![]() Gdzie jest Kasiulka? Napisz chociaż czy wszystko ok ![]() Haniu nie wiem jak na to patrzysz ale ja osobiście nie podjęłabym takiej pracy ![]() ![]() Płatku my dawno nie pijemy tych dziecięcych herbat. Julka pije wody żywca smakowe, wodę z syropami herbapolu, sporadycznie zwykłą herbate i soki rozcieńczone wodą. Od 5 listopada na 100% zaczynam prace ![]() ![]() ![]()
#1147 |
Zakorzenienie
|
ja jestem... ale wyrąbana na maksa, Oliwka strasznie ostatnio broi, chyba przez ząbki
![]() ![]() ![]() Haniu kurcze ten system zmianowy jest do bani ![]() Płatku my tez nie pijemy dzidziusiowych herbatek ani nawet soczków - Oliwka pije herbate z cytryną, wode z cytryna i miodem, zieloną herbate, malinową i z dzikiej rozy z herbapolu, no i kompoty - z truskawek, jabłek i sliwek suszonych. Czasem tez pije rumianek bo nawet lubi. Nie lubi za to kakao - dziwne, ale ona w ogole ma dziwne smaki. Nienawidzi budyniu, naleśnikami na slodko pluje na kilometr, za to jak jej dac np. penne z czosnkiem i pomidorami to wcina az jej sie uszy trzesą. A w ogole to musze sie Wam pochalic ze Oliwka od wczoraj mówi do mnie "mamusia" ![]() ![]() ![]() ![]() Agiko zablokowanym to na pewno można byc jak sie za dużo wątków rozpocznie na targowisku, ja juz z tej okazji dostalam punkty karne bo miałam aż 3 wątki, wielkie przestepstwo ![]() Dziewczyny czy Tiaara jeszcze tu kiedys zajrzy? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko jestem w szoku jak Oliwka już ładnie i dużo mówi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haniu a też bym poważnie się zastanowiła nad tą pracą ![]() ![]() ![]() My wczoraj mieliśmy gości ![]() ![]() ![]() Dziewczyny ja Wasze dzieci przeszły zmianę czasu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
A u nas zmiana czasu nawet bez wiekszych sensacji, nie wiem co bedzie jutro z porannym wstawaniem. Ale dzis Oliwka wstala o 7:00 nowego czasu - super jak na nia
![]() Płatku z tego co wiem to chłopcy chyba szybciej ruchowo sie rozwijają. U nas w nauce gadania i uczenia nowych słów sprawdzają sie ksiazki, juz mi czasem bokiem wylaża bo Oliwka może w kółko. Ale dzieki temu lapie dużo nowych słów. Spotkanie w Katowicach? - jestem za ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zadomowienie
|
Agiko, ja chodziłam z Natalką tylko jeden miesiąc na basen
![]() Gosiaczek została zablokowana do 8 listopada z powodu usunięcia zdjęc. Gorąco pozdrawia Was i dzieciaczki ![]() Natalka obudziła sie dziś o 6:30 nowego czasu. Prawidłowo, bo zwykle budzi się koło wpół do ómej.
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
o matko i to jest powód
![]() Ja bym chetnie chodzila na basen ale w poblizu nie ma zadnych fajnych, najbliższy fajny jest w Krakowie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zadomowienie
|
Kurde sama nie wiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamy już kombinezon na zime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas zmiana czasu też ok bo Pati ostatnio wstawała o 8 a dziś o 7 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zadomowienie
|
Kamil właśnie poszedł spać, czyli jak po stro nowemu
![]() JA dziś latałam za płaszczem, ale nic nie kupiłam ![]() ![]() Ale śliczny był ![]() Ja już wszystko na Wszystkich Świętych kupiłam, znicze, wianek i kwiaty. W środę w nocy w końcu małż wraca, bo mi się tęskni. A w czwartek rano wyjazd. Pewnie będzie padaka. Kupiłam Milciowi rękawiczki, a czapki nadal nie ![]() HAniu spróbuj, pewnie i tak pierwsza umowa będzie na 3 msc. Jak ci nie będzie pasowało to po prostu nie przedłużysz. A nie będziesz sobie pluła w twarz, że nie spróbowałaś nawet. Rzeczywiście mówi się, że dziewczynki wcześniej zaczynają mówić i to prawda. KAmil właściwie wszystko rozumie co do niego gadam. Powtarza pojedyncze słowa po swojemu. Umie np odpowiedzieć na pytanie Jak masz na imię? Odpowiada: Amil ![]() Ide się kąpać i potem na skazanego. Buziaczki
#1154 |
Zakorzenienie
|
Ja oglądam w niedziele Taniec z gwiadami
![]() ![]() ![]() Haniu pewnie spróbuj ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jak Mati sie dzisiaj męczył to mi się aż serce krajało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko pozdrów Gosiaczka od nas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
Biedny Mati, on jest chyba bardzo wrazliwym dzieckiem - trzymam kciuki zeby jednak w nocy spał
![]() Płatku pewnie wyleci Kawalec , bo chyba go ludzie srednio lubia (jak dla mnie jest sympatyczny, tanczy srednio), ale moim zdaniem powinien wyleciec ten blond- transwestyta, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak Mati jest bardzo wrażliwy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zadomowienie
|
Płatku kombinezon jest firmy COCCODRILLO powiem szczerze że szkoda mi kasy było,ale mąż powiedział że ma dość i kupi to co będzie bez względu na cene
![]() ![]() ![]() ![]() Co do pracy to jednak pójde ![]() ![]() Płatku Pati też wczoraj była marudna i już o 20 poszła spać nie dało rady jej dłużej przetrzymać a wstała dziś o przed 7. No i w nocy popłakiwała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Rozeznanie
|
Płatku u nas to samo z mową
![]() Na mamie z klasa znalazłam to http://www.niezwykla-kraina.pl/forum...one-vt1704.htm , moze ktoras z dziewczyn nie widziała ![]() Haniu bo Pati ma takie długie nogi, modelka |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zadomowienie
|
ups
Papa
#1160 |
Zadomowienie
|
Płatku mam nadzieję, że dziś Mati ma się już lepiej. A jak tobie idą jazdy?
Kamil już śpi. JA zaraz idę się kąpać i potem trochę popracuję na kompie jednocześnie oglądając M jak miłość. Tańca nie oglądam wcale ![]() Daria, artykuł potwierdza to o czym na wątku rozmawiałyśmy. Dzięki. ![]() HAniu cena wysoka ![]() Qurde, myślę by te prezenty wcześniej porobić, ale pomysłów mi brak. Idę kąpu kąpu. Papa
#1161 |
Zakorzenienie
|
Coccodrillo to super jakość
![]() ![]() ![]() Płątku no przerąbane z tym spaniem macie, ja bym chyba na rzęsach chodziła po takich nockach, bidulko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zadomowienie
|
Agiko to właśnie my mieliśmy dość latania i dlatego kupiliśmy
![]() Kasiulka masz racje za rok napewno sprzedamy na allegro i troche się zwróci ![]() Daria fajny artykuł ![]() ![]() ![]() U mnie Pati już śpi a ja siedze sama i do tego jeszcze mnie czeka wycieczka w nocy po męża do Warszawy bo ma kolacje firmową, mam cichą nadziejeże wyrobi się na ostatni pociąg do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Chaga
![]() U nas to chyba przez ta zmiane czasu Adrian cały czas chodzi zaspany i jakis niemrawy ![]() ![]() Chociaż to niewyspanie to może wcale nie dlatego... W sobotkę połozyliśmy z mężem małego spać, włączyliśmy film i tak zawzięcie oglądalismy, że przebudziłam się ok 2 w nocy... i co widzę?? mąz spi, a Adrian siedzi między nami i ogląda film ![]() Kasiulka, widzę, że Oliwcia już ładnie mówi. Kiedy ja doczekam sie na to upragnione mamusiu... ![]() Dziewczyny, a Wasze dzieciaczki chodzą grzecznie w rękawiczkach? Adrian cały czas je ściąga ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1164 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My przeszliśmy zmiane czasu bezboleśnie, już jest tak dawniej. Była tylko dwa razy pobudka o 6, a teraz standard o 7. TŻ jęczał całą noc bo bolało go w klatce piersiowej. Pojechał do lekarza a ja się denerwuje ![]()
![]() |
#1165 |
Zadomowienie
|
No to moje dziecko jest jakieś dziwne i lubi rękawiczki
![]() ![]() No i wczoraj jednak musiałam jechać w nocy po męża, zasiedzieli się troche i biedny nie miał czym do domu wrócić no ale w nocy to ja mogę jeździć pusto na ulicach aż miło było jechać ![]() ![]() Joasiu i jak tam mąż ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam faze na gotowanie i pieczenie. Zaraz trzasne gulasz z cielęciny z marchewką i upieke ciasto "mleczną kanapke" ![]() ![]() Niania została dzisiaj z Julką a ja pojechałam po znicze. Jak wychodziłam to była histeria. Nie trwała jednak długo, świetnie się później bawiły. Tańczyły i śpiewały "były sobie gąski trzy" ![]() Frekwencja na naszym wątku powalająca ![]()
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Joasiu pozdrów męża i życz ode mnie i mojego tż szybkiego powrotu do zdrowia
![]() Mati lubi rekawiczki choć w po pewnym czasie woła bym mu je zdjeła ![]() ![]() Ja jestem chora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agiko ja nie będe orginalna z prezentami na święta ![]() ![]() ![]() Joasiu, ale Ty masz dobrze z tą nianią, zazdroszcze. He dzisiaj Twoja mleczna kanapka mnie nie kusi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zadomowienie
|
Miałam zamiar tylko wstawić
![]() ![]() ![]() Joasiu, mój mąż jakieś 2 tygodnie temu miał straszny ból, nie mógł ruszyć głową. Męczył się strasznie, aż w końcu posłuchał mądrej i wspaniałej zony (to o mnie ![]() Płatku śliczny kalendarz. Qurde, Qurde Qurde, chyba też zamówię. W pracy wyrabiają mi wizę do USA na 10 lat - fajnie. Tylko jak pomylę, ze z wyjazdami się to wiąże. Brrrr I jeszcze dziś wróciłam przed 20. Kamil już spał ![]() ![]() KAmil dziś w nocy zrobił mi pobudkę. Około 3.30 wstał z płaczem. Wzięłam go do siebie, ale był zdziwiony. Nie spał ze mną chyba z ponad rok. I CO najmniej godzinę nie spał. Ależ nie umiem z nim spać. Wstaliśmy oboje niewyspani. Więc idę spać, sorrki za chaotycznego emaila. DObrej nocy
#1169 |
Zakorzenienie
|
A już myslałam, że mi poradzicie co robic z tymi rękawiczkami...
![]() ![]() ![]() Adriano ma gorączkę... ![]() ![]() Płatku, fajny ten twój kalendarz ![]() ![]() Zdrówka życzę ![]()
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Płatku,
![]() ![]() Kalendarz wyrabisty, ja chyba tez w tym roku pojde w te kalendarze bo co tu wymyślic ![]() Joasia dobrze ze to tylko to, a malz ma jakies problemy z sercem? Moj ma nadcisnienie, bierze tabletki i ostatnio tez sie gorzej czuł, a moj tata tez narzekał niedawno (ma niedomykalność zastawek) - chyba cos w powietrzu czy to pogoda tak robi ze sie ludzie gorzej czują, ja tez miałam malą arytmie 2 w sobote - okropne uczucie. Ja z kolei zamiast na gotowanie mam faze na sprzątanie - jak mnie ostatnio bajzel wkurza sakramencko - laże po domu ze szmatą i zrzędze i opierniczam mojego biednego chłopa z góry na dół ze porzadku nie pilnuje. Ale faktem jest ze jak sie czlowiek zapuści to potem cieżko chalupe odpucowac, szczegolnie taki metraż ![]() A druga faze mam na urzadzanie wnetrz -az mnie skreca zeby cos kupic do domu, w niedziele wyciagnełam chlopa do Ikei, co prawda nic na razie nie kupilam ale poogladalam. A Oliwka sie wyszalala w pileczkach i wyniosła ze sklepu maskotke... w rękawie kurtki ![]() ![]() ![]() A wiecie ze w Ikei juz Święta? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.