![]() |
#2341 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to gratuluję i też sie pochwale ze dostałam pierwszy raz w życiu 5 ze spr z bioli ![]() ![]() ![]() uhahana a wiesz właśnie tak myślałam ze av sobie pomyliłaś, bo też tak wcześniej przeglądałam ten wątek i się zdziwiłam ![]()
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Jak Wy się chwalicie to i ja się pochwalę, 5 ze sprawdzianu powtórkowego z antyku
![]() ble, jutro spr. z fizyki z zadań, druga kapa, oprócz tego mam tylko dopa ![]() będzie ciężko... tzn. nie będę go pisać w ogóle, powiem, że chcę kapę i idę na histę do humana ![]() hehe zasnęłam nad histą ![]() ![]() ![]() zaraz się będę musiała za to zabrać ![]() Cytat:
![]() co do rozterek... na razie będzie krótko... po prostu chodzi o to, że... podoba mi się od jakiegoś czasu chłopak z równoległej klasy, jest to kolega mojej koleżanki, z którą chodziłam do gimnazjum, i może nawet jakieś szanse u niego mam (koleżanka trochę wybadała sytuację), ale w międzyczasie poznałam kogoś, nie śmiejcie się, przez internet, wiem, że to głupie, sama bym komuś stanowczo odradzała internetowe znajomości, ale naprawdę nie mam żadnych powodów, żeby nie ufać temu chłopakowi, poznaliśmy się na forum historycznym, a raczej to ja do niego zagadałam, moja babka z histy kazała mi do olimpiady znaleźć trudno dostępną książkę, przeszukałam co się dało, nigdzie nie było, wreszcie znalazłam na forum historycznym temat(tytuł tej książki) i tam 2 posty, jedna i ta sama osoba, pierwszy, że szuka notatek do tej książki w formie elektronicznej, drugi post późniejszy, że znalazł już te notatki i jak coś to pisać na maila czy gadu to chętnie się podzieli, no więc napisałam, i wiecie, od slowa do slowa... ; ) zaczęliśmy gadać, powiedziałam co i jak, bardzo mi pomagał w przygotowaniu się do olimpiady, miałam u niego bardzo duże wsparcie, najpierw był rozmowy tylko na temat olimpiady, szkoły, potem przeszło na tematy prywatne, wymieniliśmy się numerami kom., zdjęciami, teraz piszemy smsy, czuję, że jestem dla niego ważną osobą, powtórzę się - może to głupie... napisał mi odpowiedź na pytanie z lektury, bo ja uczyłam się tych tematów na pytania z całej histy i nie miałam kiedy - nawet nie musiałam go specjalnie prosić,a spędził nad tym sporo czasu... przed pisemnym i ustnym napisał smsa że trzyma mocno kciuki, ciągle powtarzał, że dam radę, on był pierwszą osobą, do której napisałam, jak się dowiedziałam, że jestem w ustnym; on ma naprawdę dużą wiedzę historyczną, był laureatem olimpiady,jakbyście poczytały jego posty na tym historycznym forum < wow >, dobrze nam się rozmawia, mamy podobne poglądy na wiele spraw(religia, upijanie się na imprezach : D), wiem, że przez internet każdy może dowolnie siebie kreować, ale przecież - nie wyrwał mnie na czacie, wydaje się szczerym, normalnym chłopakiem; studiuje prawo na uniwersytecie dosyć oddalonym od mojego miejsca zamieszkania : (, ale pisze jakieś nieśmiałe próby, w sensie, że fajnie by było się spotkać; nigdy nie czułam czegoś takiego i jestem w rozterce... proszę nie cytujcie, może to usunę, a jak odp. to na biało : ) dziękuję jeśli przeczytałyście : aha.. trochę się boję, że przez to, że już koniec z moją olimpiadą stracimy kontakt : ( on chyba myślał, że jestem mądrzejsza, że dojdę dalej, śmialiśmy się że do trzeciego etapu... heh ale coś mnie do niego ciągnie, może jeszcze nigdy nie czułam, że jestem dla kogoś ważna... *
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do chlopaka- wiesz, jak inteligentny to fajnie i w ogole warto miec kontakt.. i watpie, aby zmienil zdanie o Tobie, z powodu tego, ze nei rpzeszlas dalej.. zawsze mozesz z nim porozmawiac o studiach czy ogolnie sie o cos zapytac.. ja proponuje utrzymywac kontakt.. a co do znajomosci przez internet, to keidys tez myslalam, z eto glupie dopoki nie poznalam takiej polki, ktora poznala swoja milosc-niemca przez intyernet.. spotkali sie cyba dopiero po 4 latach,a teraz mieszkaja juz razem i sa bardzo szczesliwi :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Zakorzenienie
|
Tak dla ścisłości - Blaque kiedyś miała identyczny
![]() Jezu, co się ze mną dzieje... godzinę temu się wykąpałam, przed chwilą zjadłam kolacją [UWAGA, znów zaczęłam ze zdrowym odżywianiem - grahamka + biały ser ![]() ![]() ![]() ![]() Eeee, no gratuluję Wam tych piątek i innych zadowalających ocen ![]() Ja sama się ostatnio czuję coraz głupsza ![]() Nija czy mówiłam już, że z tą historią jesteś niemożliwa? ![]() ![]() Co do TEJ sytuacji, to wydaje mi się, że fajnie zdrowo do tego podchodzisz. Na pewno nie ma co się za bardzo nakręcać, skoro on jest z daleka, ale rozmowy to przecie nic złego, a poprawiają humor, wiem z autopsji =) Swoją drogą zazdroszczę, fajnie mieć takiego kogoś, kto pamięta [niby mam przyjaciół/bliskich znajomych, ale wiadomo, że to nie to]. A z tym kolegą ze szkoły chyba nic nie przeszkadza, żebyś pokombinowała hy, jak już go poznasz, to się okaże, jaki jest naprawdę. Czekamy na dalsze wieści ![]() ![]() Ja się muszę zacząć uczyć ;/ bo będzie źle. EDIT: Agosku, jak wpadasz czasem, albo jak wpadniesz, albo jak coś, to daj znak życia ![]() ![]() A co do internetowych znajomości, to mam kuzynkę, ktora poznała faceta w ten sposób, są razem juz ładnych parę lat, przeprowadzili się z Opolszczyzny do W-wy i mają dziecko ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Uhahana w takim razie zwracam honor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uhahana czy Ty się wybierasz na architekturę? Krówka ja nie dostałam fot a też chcę! ![]() I jeszcze chciałam się Was spytać bo tak czytałam piąte przez dziesiąte jak gadałyście o podręcznikach a nie chce mi się szukać: Czy Operon jest zły? ![]() Muszę napisać wypracowanie z WOSu jeszcze a tak mi się chce spać ![]() Nija ![]() Ja to w ogóle uwielbiam jak ktoś opisuje takie rzeczy!! (; To wcale nie jest głupie. Rzeczywiście musisz uważać ale to tylko moje zdanie ja zawsze do końca tak od razu nie potrafię zaufać właściwie obcemu człowiekowi. Daleko tzn. ile km Was dzieli? Bo wiesz to pojecie względne. Nie wiem co byś chciała od nas usłyszeć [przeczytać (;] ale ja powiem że na pewno powinnaś tą znajomość podtrzymać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
W sumie 'wybieram się' to chyba za dużo powiedziane. To takie od dziecka marzenie i robię trochę w tym kierunku, ale jak się nie dostanę, to nie będę specjalnie zdziwiona.
Z tą kobiecością święta racja ![]() ![]() ![]() Za podręcznikami Operonu nie przepadam, chociaż sporo osób je chwali. Pewnie po prostu się nie znam ![]() Teraz juz naprawdę spadam, obiecuję ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
po prostu Em :)
|
Vademec(a?) maturalne są fajne.
![]() Co do znajomości przez internet - ja w ten sposób 4,5 roku temu poznałam TŻa ; ) I co? I nic, jesteśmy razem ponad trzy lata i już prawie ze sobą mieszkamy : ) Także warto próbować. Nija_, bardzo dobrze wiem jak się czujesz w tej sytuacji i trzymam kciuki, żebyś się nie "przejechała", co też jest możliwe. Na razie po prostu rozmawiajcie, zobaczymy jak to się rozwinie.
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
emememsik tez tak uwazam- mam histe i wos.. i
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja kochana! haha Ale się uśmiałam! Dziękuję ![]() ![]() Hehe a bo jak uhahana coś wymyśli, to zawsze śmiech na sali jest.. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Postaram się, postaram ![]() Cytat:
![]() ![]() Nija-ooo ale fajnie ; ) Z tym gościem z neta utrzymuj kontakt, utrzymuj. Szczerze mówiąc to tj. uhahahana pisała nie ma się co nastawiać na jakąś głębszą znajomość ale pisz z nim dalej. A nóż się spotkacie? ; D Poważniej bym się wzięła za tego gościa ze szkoły.. : DDD Jeśli już wiesz, że miałabyś szanse to jako taki grunt jest utarty, więc teraz kobieto do ataaaku! : DDDD!!! Wiecie, że mi brakowało Was.. ![]() ![]() Qrde MUSZĘ sobie coś kupić ![]() W środę idę na maraton po ciuchach puchach i mam nadzieję coś upolować. uhahana-ja też powinnam przejść na zdrowe żywienie (ostatnia próba się nie udała ![]() ![]() W ogóle ostatnio tak przytyłam:/ Zresztą się nie dziwię jak cały czas obżeram się pizzami, czipsami, czekoladami, itp. itd. ;/ Od poniedziałku zaczynam! W sprawach sercowych nic. zero. bomba. ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
balque rowniez dziekuje
wiecie, ja troche nie rozumiem co znaczy brac sie za kogos.. u mnie to wszystko zawsze rpzychodzilo w najmniej spodzieanym momencie, miejscu i czasie.. w sumie wtedy kiedy nie chcialam.. tak jak teraz z moim obecnym,a le to dluga historia:P |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Za to piątki mam wolne, a czwartki w miarę luźne (w-f i jeden wykład po poludniu) Cytat:
![]() Krówko-wyślij mi W. na maila ![]() ![]() A ja mam jednego pana na oku (i vice versa)-ma jedynie jedną wadę-trochę za bardzo nieśmiały ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
|
Oo, to chyba gdzieś niedaleko mnie.
![]() ![]() Byłam w szkole na fizyce, dostałam kolejną 5. ![]() A potem poszłam do lekarza.. Mam zapalenie gardła i tchawicy. ![]()
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
jutro mam 2 maty i histę
![]() em ![]() ![]() wrrr też bym się wkurzyła : / ale swoją wiedzę kiedyś wykorzystasz : * Agosek ![]() Bo u mnie znowu etap fascynacji prawem ![]() hmm trochę źle usytuowałam te znajomości w czasie ; ) z tym chłopakiem z internetu zaczęłam pisać chyba pod koniec sierpnia, ale najpierw wiadomo, rozmowy rzadko tylko na gadu, z czasem coraz częście, coraz nowe tematy, a ten chłopak ze szkoły to mi się spodobał jakiś miesiąc temu : ) i nie chodziło mi o to, że on teraz zerwie kontakt, bo mu się nie podobam taka głupia, bo nie przeszłam w olimpiadzie, tylko chodzi o to, że boję się, że już nie będzie tego głównego czynnika, który utrzymywał znajomość, w sensie początku rozmowy (jak Ci idzie, ile Ci jeszcze zostało, może Ci w czymś pomóc, wytłumaczyć.. a teraz koniec . - on startował z tego samego okresu co ja i został finalistą : ) ) ciągnie mnie to trochę ; ) wiecie o co chodzi <czerwieni się> studiuje hmm, odległość połowy Polski ; (
#2356 |
|
Wiecie co, znajomości internetowe nie są złe.
W końcu.. Gdzie my się poznałyśmy? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2357 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Agosek też bym chciała być już studentką ![]() Albo obejść maturę jakoś bokiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I dobrze, że Operon nie jest zły bo ja każde Vademecum mam z tego wydawnictwa właśnie. I już się martwiłam, że może coś nie tak ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Zadomowienie
|
wow to tak jak ja
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nija Tez uważam ze powinnaś podtrzymywać tę znajomość. I jak to określiłaś ze terza nie będziecie mieli o czym rozmawiać. To sie okaże. Bo jeżeli tak będzie to znaczy ze to była tylko takie chwilowe zauroczenie. A jeśli dalej się Wam będzie fajnie rozmawiało to kto wie... Zresztą sama pisałaś ze wypytywaliście się o sprawy prywatne... ![]() Mam zrobić jakiśukład na wf za tydzień... Muszę poszukać czegoś... ![]() Jutro prawdopodobnie ide do clubu naszego kochanego na hallowen. Oczywiście bynajmniej w celu szukania partnera... ![]()
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
mam vademucim z operonu do historii i do WOSu. to historyczne ma 808 stron
![]() ![]() ![]() nija tak jak dziewczyny uwazam, ze powinnas utrzymywac ta znajomosc, ale bez zadnego zaangazowania.. szkoda ze gosc daleko mieszka. he he ja tez najpierw zrozumialam, ze agosek pisze ze jedyna wada tego faceta jest wada wzroku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2360 |
Zadomowienie
|
em gratuluje i zazdroszcze 5 z fizyki
![]() ![]() eeee... musze poprawic oceny ![]() ![]()
#2361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dostalam dwa z fizyki z teorii, zdziwilam sie, ze w ogole zaliczyalam.. bylo kilka 4 i glwonie paly i dwoje ( aklasa politechniczna ![]() Edytowane przez lele Czas edycji: 2007-10-30 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja wiara, że nikt mi nie postawi kapy w maturalnej klasie, jest bardzo wielka ![]() ![]()
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
no jedna pozytywna masz.. hmm, ja mialam zamiar sie nauczyc, ale to do mnei nijak nie docieralo i doszlismy z kumplem do wniosku, ze wolimy sie pobic niz sie uczyc:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
NIJA sprawdź PW - może się przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
wróciłam
![]() zmian u mnie baardzo wiele nastąpiło. zostałam 'bezteżetowa' i czuje sie z tym lepiej.. nie płaczę, nie męczę się. może znowu odzyskam szczęście? ![]() w sumie brakuje mi takiej fizycznej bliskości.. chciałbym żeby ktoś mnie przytulił. ale jakoś dam sobie radę przecież ![]() w szkole, jak to w szkole. raz lepiej, raz gorzej, ale jakoś leci generalnie. jutro już nie mam siły iść do szkoły dlatego robię sobie wolnee ![]() ![]() tęskniłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | ||
Zakorzenienie
|
Ale mam dzisaj ciężki dzień. Tzn. czas mi wolno leci i czuje sie taka zmęczona i senna..Choc już właściwie od szkoły mogę odetchnąć
![]() Nie chce mi sie nawet za bardzo czegoś napisać, mimo, że nawet miałabym co.. ![]() Ej, Mathilda zaglada tu coraz rzadziej, bardzo dawno jej nie widziałam... ![]() Cytat:
![]() co oczywiście nie znaczy, że jest ideałam. Do 6.listopada powinnam go zaprosić na studniówkę ![]() Eee, to są stare zdjęcia już, może wyślę ci jak będę miała niebawem nasze wspólne? ![]() Cytat:
![]() ![]() Nija, wiec na Twoim miejscu leciałabym na dwa fronty : D Fuksjo, również tęskniłyśmy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Miałam dzisiaj 2 godziny ang. i jestem lekko skrzywiona i zdołowana bo nie szło mi najlepiej, a ten sam materiał robiłam ostatnio i wszystko szło super.. :/ Ech, nie wiem. Chyba taki dzień dzisiaj;/ Nie poszłabym do szkoły jutro.. Nie chce mi się. Może zwieję z kilku nieważnych lekcji ![]() A w ogóle to wyjeżdżacie gdzieś w te 'święta'? fuksja-fajnie, że znowu jesteś ![]() Agosek-to jak będzie coś postępowało, to pisz ![]() ![]() Krówka-a u Ciebie jak tam z W.? ![]() Ech, siedziałam dzisiaj z dziewczynami w pubie a na wprost mnie, centralnie usiadła para i przez cały czas tak się obściskiwali i tak głośno całowali (tylko mlaskanie było słychać, gdzie muzyka była puszczona, a oni ja przebijali..) , że aż mnie taaka złość wzięła ![]() A zarazem smutek.. Ale.. ![]() Nija-jeśli gość będzie fajny tj. dotychczas to znajdziecie tematy 'poza historyczne' : ) i będziecie dalej ciągnąć znajomość. Nie martw się na zapas tylko tj. do tej pory rozmawiaj z nim ; ]
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
agosek, fuksja
![]() ![]() ![]() dobrze, ze sie pojawilyscie ![]() krowka a jest jakis problem z zaproszeniem W.? ![]() Cytat:
![]() co do zachowania tej pary.. nie cierpie czegos takiego.. obcsiskiwania sie przy innych ludziach, bleh. tez z tz na poczatku znajomosci chodzilismy do pubow i nie zawsze siedzielismy bezczynnie :P ale tak centralnie przy kims.. chyba musieli byc w tej poczatkowej fazie zwiazku.
![]() |
#2369 |
Raczkowanie
|
Nija mój TŻ też studiuje prawo
![]()
#2370 |
Zakorzenienie
|
Aaa ja tylko na chwile dzisiaj mialam cudny dzień
![]() W szkole nie miałam kilku lekcji,a z ostatniej sobie poszłam,a co tam mam dzisiaj przywileje ![]() Złożyłam dzisiaj wniosek o dowód ![]() ![]() Dostałam ogromego misia od TŻ ![]() ![]() Zrobie jego zdjecie to wam pokaże ![]() I jeszcze TŻ zrobił mi taki obraz z naszymi zdjeciami w antyramie ![]() Już wisi na ścianie ![]() Ogólnie tyle niespodzianek i miłych rzeczy sie nie spodziewałam ![]() Rodzice też mnie strasznie zaskoczyli (bo impreze urodzinową mam w sobote i niedziele) a tu dzisiaj zrobili mi taką mini z szampanem,ciastem i jeszcze zamówiliśmy pizze i wypiłam kulturalnie piwko na znak,ze jestem już dorosła ![]() Dostałam też 18 cudownych róz ![]() ![]() Okazało sie,że mam wspaniałych znajomych,rodziców i TŻ ![]() ![]() Łezka mi sie w oku zakręcila,jak przeczytalam co tu napisalam. Mam nadzieje,ze wybaczycie,ale musialam o tym napisać,taka wewnetrzna potrzeba. A jutro do szkoły nie pójde.Robie wagary z ksiażką od historii ![]() Zapomnialam dopisac,ze tż ściagnął mi i nagrał na dvd 3 serie One Tree Hill ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.