Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-27, 21:38   #541
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość
Kurde no a ja lubiłam oglądać misię Ale jak się pojawił ten facet to jest jakiś dramat.:/ Chyba będę oglądać filmiki 'tematyczne', a vlogi omijać szerokim łukiem.
Tez ja lubilam :/ teraz regularnie ogladam moze ze dwa kanaly na youtube
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 21:49   #542
mangosteen
Raczkowanie

Wprawdzie filmik sprzed tygodnia, ale chyba nikt nie wrzucał.
Nudziarka i róże z Golden Rose

mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 22:16   #543
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krolowa julianna Pokaż wiadomość
aż z ciekawości sobie sprawdziłam lotnisko w goleniowie... Szczecin-goleniów :d nie, jeszcze nie protestowałam. W przypadku lotniska ma to dla mnie jakiś sens i sposób na wyjaśnienie tego :d

ale laura lotniskiem nie jest. chyba.

<3
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 22:31   #544
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
A soja to przypadkiem nie jest dla ludzi w większych ilościach zwyczajnie niezdrowa? Nie żebym się specjalnie interesowała tematyką żywieniową, ale gdzieś o tym już nie raz czytałam.
Wegańskie żarcie dla zwierząt - brak mi słów.
Tak właśnie jest, nie tylko ze względu na hormony, ale też dlatego, że jest to jedna z najbardziej modyfikowanych roślin. Nie ważne, że GMO, ważne że to nie mięso!

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Choćbyście nie wiem jak bardzo chciały jej pomóc i doradzić w sprawie żywienia zwierzaków, to jesteście na przegranej pozycji, bo ona takiej pomocy nie chce i każdy komentarz wykasuje. Musiałoby się chyba coś stać, żeby oprzytomniała, czego jej oczywiście nie życzę.
Ktoś jej kiedyś napisał, że royal canin to nie jest dobra karma, Szusz odpisała, że kicia tylko taką je i cóż zrobić
Mogłabym jej napisać, jak bardzo dieta u kota (jak i u psa) jest ważna, bo mam chorującego zwierzaka i naprawdę trzeba dbać o to, jakiej jakości karmę wcina, ale jak mam się produkować tylko po to, żeby za 5 minut wykasowała kometarz to jednak spasuję.
A co ma jeść jak nic innego nie dostaje?
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 22:46   #545
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość
Pisząc te słowa, wiedziałam, że ktoś się doczepi.

Oczywiście, że każdy człowiek ma wolną wolę i własny mózg. Ale też zupełnie normalne jest dla mnie, że gdy widzę jak moja najbliższa, ukochana osoba np. nie dba o zdrowie, to to ja próbuję o nią zadbać i jakoś przemówić jej do rozsądku.

Ostatni przykład z mojego życia:
Moja mama nie myśli o swoim zdrowie, nie chodzi na badania (a jest w grupie ryzyka poważnych chorób), więc dostała ode mnie ochrzan i można powiedzieć siłą wysłałam ją na badania.
Rozumiem, że miałam nic nie robić, no bo heloł, ona ma wolną wolę?
Podobnie mój mąż nie dba w ogóle o swoje odżywianie, też jakby mógł to codziennie by jadł pizzę, ale mi zależy na jego zdrowiu, więc nie zgadzam się na częste jedzenie fast foodów i organizuję nam zdrowsze potrawy.
Tutaj też rozumiem, że to jego wolna wola, więc powinnam sobie sama jeść warzywa, a on niech je codziennie śmieci?

Mam nadzieję, że udało mi się wytłumaczyć, o co mi chodziło w tym komentarzu.

Co do oglądania i komentowania szusz - no zgadzam się z Wami, ale niestety z racji tego, że temat filmu mnie zainteresował (żywienie), to się złamałam, obejrzałam i musiałam skomentować.
Ale jak pisałam wcześniej - mam wyrzuty sumienia z tego powodu.
Moja też ostatnio narzekała na zdrowie, powiedziałam, że ma iść na badania, bo więcej tego ględzenia słuchać nie będę - poszła

Natomiast co do faceta - raczej wolałabym, żeby facet sam też spiął tyłek i zaczął nad sobą pracować, bo zwyczajnie nie chciałoby mi się nad nim ciągle skakać. Wsparcie w chorobie - owszem, ale w lenistwie? Bo jak ja nie ugotuję obiadu, to facet zje niezdrowo - no spoko, może zjeść niezdrowo, ale niech później nie będzie płaczu, że przestał mnie pociągać, bo sporo przytył. I nie, nie mówię o sytuacji, że przykładowo facet ma problemy ze zdrowiem, hormonami, ma depresję (chociaż w przypadku chorób również da się pilnować diety i ćwiczeń, ale potrzeba CHĘCI ze strony zainteresowanego), ale o człowieku po prostu leniwym i wygodnickim. Takiemu mogę dać kopa na rozpęd, ale za rękę wiecznie prowadzić nie będę. Mam zamiar mieć dwójkę dzieci, z trzecim, dorosłym, bym oszalała chyba.

Post sponsorowany przez słowo facet, muszę popracować nad powtórzeniami

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2016-02-27 o 22:55
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 22:50   #546
Yoooko
Zadomowienie

Czy ktoś mnie może uświadomić, bo chyba jestem nienormalna. Jak się tutaj wkleja filmik tak, żeby się tu odpalał?
Stary 2016-02-27, 22:52   #547
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Czy ktoś mnie może uświadomić, bo chyba jestem nienormalna. Jak się tutaj wkleja filmik tak, żeby się tu odpalał?
klikasz ikonkę YT i wklejasz link między [] czyli [YT] link [YT]

Edytowane przez wraaakczasu
Czas edycji: 2016-02-27 o 22:54
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 22:53   #548
Arturo Sadi
Zdegustowanie

Cytat:

wchodzisz w opcje wiadomość

wklejasz link do filmiku

zaznaczasz filmik i klikasz w ikonkę youtube w prawym rogu okna tworzenia wiadomości

done
Stary 2016-02-27, 23:13   #549
mangosteen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Moja też ostatnio narzekała na zdrowie, powiedziałam, że ma iść na badania, bo więcej tego ględzenia słuchać nie będę - poszła

Natomiast co do faceta - raczej wolałabym, żeby facet sam też spiął tyłek i zaczął nad sobą pracować, bo zwyczajnie nie chciałoby mi się nad nim ciągle skakać. Wsparcie w chorobie - owszem, ale w lenistwie? Bo jak ja nie ugotuję obiadu, to facet zje niezdrowo - no spoko, może zjeść niezdrowo, ale niech później nie będzie płaczu, że przestał mnie pociągać, bo sporo przytył. I nie, nie mówię o sytuacji, że przykładowo facet ma problemy ze zdrowiem, hormonami, ma depresję (chociaż w przypadku chorób również da się pilnować diety i ćwiczeń, ale potrzeba CHĘCI ze strony zainteresowanego), ale o człowieku po prostu leniwym i wygodnickim. Takiemu mogę dać kopa na rozpęd, ale za rękę wiecznie prowadzić nie będę. Mam zamiar mieć dwójkę dzieci, z trzecim, dorosłym, bym oszalała chyba.

Post sponsorowany przez słowo facet, muszę popracować nad powtórzeniami
Nie no, ja też absolutnie bym nie chciała prowadzić kogoś za rączkę całe życie, do bycia gospodynią domową, codziennie podstawiającą obiadek pod nos, też się raczej nie nadaję.
W moim przypadku chodziło bardziej o uświadomienie, jaki wpływ na zdrowie mają dane nawyki, oraz zmotywowanie do zmiany. A także wyraźne sprzeciwienie się: nie mam zamiaru tego z tobą robić, chcesz sobie niszczyć zdrowie, rób to sam. Tak jak piszesz - danie drugiej osobie pozytywnego kopa w tyłek.
A u Same-Wiemy-Kogo ja właśnie widzę takie nieme przyzwolenie na to, że bliska osoba o siebie nie dba i wręcz wtórowanie jej w tym.

mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 23:36   #550
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Arturo Sadi Pokaż wiadomość
wchodzisz w opcje wiadomość

wklejasz link do filmiku

zaznaczasz filmik i klikasz w ikonkę youtube w prawym rogu okna tworzenia wiadomości

done
Dzięki!
Stary 2016-02-27, 23:44   #551
pamelka146
Raczkowanie

Laura i prywatność, to pojęcia dla mnie wykluczające się 5 minut zajęło mi dokładne ustalenie,gdzie mieszkają jej rodzice,Marzenka w Olsztynie i ona sama w Legionowie. Jacek jako jedyny nie pokazuje okolicy. Chyba im kompletnie nie zależy na utrzymaniu takich rzeczy w tajemnicy...A tę Warszawę to Laura traktuje pewnie jako skrót myślowy.

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 01:24   #552
heater
gonna heat

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
A tę Warszawę to Laura traktuje pewnie jako skrót myślowy.
Oczywiście!
jasiaaj 5 miesięcy temu
to gdzie mieszkasz skoro powiedziałaś ze tata cie wiezie do wawy a następnie mówisz ze idziesz na pociąg do wawy ?ďťż
Laura Ogrodowczyk 5 miesięcy temu
+jasiaaj po Warszawie też jeżdżą pociągi SKMďťż

Pokazywanie, szczególnie nadmierne dzieci (jak Nina u Laury, córki Doriski, Alex Julii, choćby ta cała Weroniczka u Aggie, syn Nieesi itd.) bardzo, bardzo mi się nie podoba. Zawsze stawiam się na miejscu tych dzieciaków. Fakt, wyglądają z reguły na zadowolone/obojętne, ale wynika to przecież z nieświadomości tego, w czym tak naprawdę uczestniczą.
Wyobraźcie sobie, że yt istniał w czasach, gdy byliście mali i wasi rodzice postanowili założyć kanał, na którym pokazywali was w rozmaitych okolicznościach, opowiadali o tym, co robicie, na co chorujecie, czy wymiotowaliście, gdzie macie wysypkę, czy przespaliście noc i dlaczego nie, czy macie porządek w zabawkach, co zepsuliście. Kręcą was podczas pierwszego dnia przedszkola, przebierania się, kąpieli, spazmów, nie przejmują się, że jesteście w tych vlogach zasmarkani, zmęczeni albo mówicie, jak to czasem dzieci, głupoty. I wszystko to publikują na bieżąco w sieci.
Dla mnie straszne uczucie, że mogłabym być jako dziecko maskotką do oglądania dla internetowej widowni.

Nie mogę wylogować się z wizażu od kilku dni - czy będę tu już na zawsze?

Edytowane przez heater
Czas edycji: 2016-02-28 o 01:32
heater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 06:09   #553
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heater Pokaż wiadomość
O

Pokazywanie, szczególnie nadmierne dzieci (jak Nina u Laury, córki Doriski, Alex Julii, choćby ta cała Weroniczka u Aggie, syn Nieesi itd.) bardzo, bardzo mi się nie podoba. Zawsze stawiam się na miejscu tych dzieciaków. Fakt, wyglądają z reguły na zadowolone/obojętne, ale wynika to przecież z nieświadomości tego, w czym tak naprawdę uczestniczą.
Wyobraźcie sobie, że yt istniał w czasach, gdy byliście mali i wasi rodzice postanowili założyć kanał, na którym pokazywali was w rozmaitych okolicznościach, opowiadali o tym, co robicie, na co chorujecie, czy wymiotowaliście, gdzie macie wysypkę, czy przespaliście noc i dlaczego nie, czy macie porządek w zabawkach, co zepsuliście. Kręcą was podczas pierwszego dnia przedszkola, przebierania się, kąpieli, spazmów, nie przejmują się, że jesteście w tych vlogach zasmarkani, zmęczeni albo mówicie, jak to czasem dzieci, głupoty. I wszystko to publikują na bieżąco w sieci.
Dla mnie straszne uczucie, że mogłabym być jako dziecko maskotką do oglądania dla internetowej widowni.

I... kupa u Megi

Jak rówieśnicy tych dzieciaków zobacz a to nie będzie im miło.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 07:25   #554
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Hm, ale o co chodzi z tym, czy Laura mieszka w Warszawie, pod Warszawą, za Warszawą, blisko Warszawy, pół godziny, dwadzieścia minut? Przecież wszystko widać jasno we vlogach - na uczelnię/do miasta/na spotkania/gdziekolwiek jeździ SKM-ką, ma chyba blisko do lasu, nie lansuje się po centrum stolicy, udając, że to jej bliska okolica, pewnie po prostu skrótowo mówi, że w Wawie. Tak mnie się wydaje. Nie wiem, zresztą, mnie to kompletnie obojętne, czy ona mówi, że w/pod/przy/za/przed

Tak w ogóle, to śnił mi się youtubowy sen. Byłam na jakiejś konferencji/zlocie, było dużo stoisk z różnych dziedzin i spotkałam Karolinę Stylizacje Była bardzo miła dla mnie, gadałyśmy sobie i oprowadzała mnie po tym miejscu, mówiła: "O, tutaj możesz sobie zbadać, czy masz zdrowe włosy, idź, spróbuj, ja zaczekam na Ciebie" no i tak sobie chodziłyśmy, zęby też można było sprawdzić np.
Swoją drogą impreza odbywała się w hotelu, a samo miejsce wystawowe wyglądało jak wielki korytarz szkolny i stoiska zrobione były z połączonych ze sobą starych, zdezelowanych ławek szkolnych wszędzie walały się też krzesła, równie stare, które pamiętam ze swojej podstawówki - krzywy stalowy stelaż i drewniane, przyśrubowane do niego płyty, pomalowane ciemnozieloną farbą.
Ale najlepszy smaczek na koniec - Karolina obdarowała mnie ogromną torbą z kosmetykami, gadżetami i czym tylko jeszcze - tak się cieszyłam, odwróciłam się na chwilę i... ktoś mi ją ukradł ;(( chodziłam potem po tym szkolnym korytarzu i szukałam tej torby, inni goście mieli swoje torby z giftami, a ja mojej nie odzyskałam : <

chyba musimy isć na odwyk - codziennie jakieś juciusny
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 07:48   #555
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Laura i prywatność, to pojęcia dla mnie wykluczające się 5 minut zajęło mi dokładne ustalenie,gdzie mieszkają jej rodzice,Marzenka w Olsztynie i ona sama w Legionowie. Jacek jako jedyny nie pokazuje okolicy. Chyba im kompletnie nie zależy na utrzymaniu takich rzeczy w tajemnicy...A tę Warszawę to Laura traktuje pewnie jako skrót myślowy.
Prawie jak Czocher, teczka na wszystkich
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 08:55   #556
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
I... kupa u Megi

Jak rówieśnicy tych dzieciaków zobacz a to nie będzie im miło.
Kupa u Megi to już była przeginka dekady. Nie wiem gdzie ta baba miała mózg, jak wklejała to zdjęcie.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 09:11   #557
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Prawie jak Czocher, teczka na wszystkich
Ba Ale jak ktoś się tak podaje na tacy,to aż kusi postalkować...

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 09:17   #558
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heater Pokaż wiadomość
Oczywiście!
jasiaaj 5 miesięcy temu
to gdzie mieszkasz skoro powiedziałaś ze tata cie wiezie do wawy a następnie mówisz ze idziesz na pociąg do wawy ?ďťż
Laura Ogrodowczyk 5 miesięcy temu
+jasiaaj po Warszawie też jeżdżą pociągi SKMďťż

Szczęśliwym zbiegiem okoliczności większość tych dzieciaków mieszka zagranicą, więc rówieśnicy być może nie natkną się na te filmy w przyszłości. Ninie niestety przewiduję ciężkie życie w gimbazjum.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 09:44   #559
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lord_viader Pokaż wiadomość
z powodu zimnego chowu wyrastaja psychopaci i nieudacznicy... plizzzz!! Kocham swoje dzieci ponad wszystko ale ku.wa tez mam prawo sie wyspac albo zrobic siku w samotnosci. Jak czytam/slucham mamusiek ktore pi....la takie farmazony to wszystkie flaki mi sie skrecaja

NIE! Może akurat właśnie w tej chwili Twoje dziecko potrzebuje bliskości!!!

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Byla jeszcze "Wyprawa Robinson" i taka śliczna Kasia Drzyżdżyk -to były czasy
Jeden z moich ulubionych programów telewizyjnych, mimo że wyreżyserowany i ustawiony aż boli. Fascynował mnie Kuba Palacz - nikt mnie nie rozumiał. Podobał mi się, choć estetycznie był mało atrakcyjny, ale uwielbiałam jego poczucie humoru i poziom wiedzy. Próbowałam śledzić jego dalsze losy, ale potem gdzieś mi uciekł.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez misiekzabek Pokaż wiadomość
Te paznokcie mnie trochę przerażają
Dlaczego?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 09:44   #560
lord_viader
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

NIE! Może akurat właśnie w tej chwili Twoje dziecko potrzebuje bliskości!!!
Moje dziecko w tej chwili uklada puzzle i jak zawolalam go zeby przyszedl matke przytulic to kazal sobie nie przeszkadzac... tak sobie narobilam przez to rodzicielstwo dalekosci
Stary 2016-02-28, 09:52   #561
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
ktoś jej kiedyś mądrze napisał na ig "dobrze, że dzieci nie dostałaś z chin" czy coś takiego :d
<3

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
W ogóle Szusz mowiaca o ograniczaniu kalori przy codziennych odach do pizzy

Myślałam ze tu będą owoce i warzywa a to po prosty przetworzone żarcie, troche lol

Nie będzie sie martwic, ze sos swepwy tlusty i kaloryczny

Powtarzam haslo: Pizza
Jak mnie drażni taka ignorancja. Sama uwielbiam kilka wegańskich produktów, często gotuję bez mięsa, bo lubię też tak, ale wżyciu bym takiej szopki nie robiła. Pasta z bakłażana z rosska, hummus, kokosowe curry - pychot, ale po co sobie przyklejać jakąś etykietę, skoro się nie mieści w niej?

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Chciałabym to obejrzeć znowu
Ja ostatnio gdzieś oglądałam całość, szukaj

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Przecież ona nigdy nie lubiła mięsa i jej go nie brakuje. Salami na pizzy to nie mięso.
Krewetki w tych jej indyjskich daniach zamówionych, steki przygotowane przez Tomka i kanapka drwala to też nie mięso
Stary 2016-02-28, 09:57   #562
201607110949
Konto usunięte

Dzińdybry, nowa Karolina Zientek

201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 10:08   #563
kirja
Raczkowanie

Dziewczynka z tatuażami na swojej 18nastce:
https://www.instagram.com/p/BCTpOwOm...tlemooonster96

Nie mogę się pozbyć wrażenia jakbym widziała outfit na dyskotekę szkolną w 2003 roku
kirja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 10:28   #564
funk_you
Wtajemniczenie

Oglądałam jej imprezę na snapie, jej koleżanka kręcila sporo snapów. Duża impreza, byli też celebryci. Był Rafał Mroczek, śpiewał Mateusz Ziółko (kompletnie mi tam nie pasował, pewnie mają wspólnego menadżera), były też tańce z Rafałem Maślakiem. Takie trochę erotyczne, jakieś zjeżdżanie razem do parteru w tańcu :p laska trzymała raczej poziom, ale była lekko wystawiona. Wszyscy bawili się do Justina Biebera, one direction. Jej strój też mi się nie podobał, ale odstawiła się w marki. Bohoboco, Kors. Nieźle. Fryzura mi się bardzo nie podobała, jej włosy w ogóle nie mają życia, są wiecznie przylizane. O wiele lepiej wyglądałaby w upięciu, a jak już musi mieć rozpuszczone to lepiej wyglądałaby połamane fale niż loki jak u pudla.
Stary 2016-02-28, 10:36   #565
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
To co powiecie na lotnisko Warszawa-Modlin, które nie jest w Warszawie? Czy to nie jest przekłamywanie rzeczywistości? Protestowałyście już w tej sprawie?
Hahahaha ja tak nadrobiłam i kompletnie nie kumam tej dyskusji

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Nie wiem ile w tym jest prawdy ale kilka razy powtarzała we vlogu, że Suszi dostaje tez pizze. Jak dla mnie chore to. Niby tak kocha swoje zwierzaki a karmi je jakimiś odpadami bo w tych nuggetsach to raczej nic dobrego nie ma, już nie wspomnę o zapychaniu żołądka psa ciastem od pizzy (o ile to prawda).
Ale suszi lubi nuggetsy więc dostaje, o co Ci chodzi. Jakby lubiła arszenik, może też by dostała, BO ONA LUBI ROZUMIESZ? Z tym arszenikiem żarcik taki - klasy średniej, wiem że Szusz kocha swoje zwierzęta, ale no umówmy się, co to za argument, że pis lubi - to dostaje

Ja kiedyś psu dałam skórkę z chleba raz na jakiś czas, jak jadłam kanapkę, tragedii w tym nie widzę, ale raczej cięzko to porównać do masy makdonaldowej kształtowanej na kawałki kurczaka.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2016-02-28 o 10:40
Stary 2016-02-28, 10:36   #566
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Munia priv
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 10:39   #567
fableux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kirja Pokaż wiadomość
Dziewczynka z tatuażami na swojej 18nastce:

https://www.instagram.com/p/BCTpOwOm...tlemooonster96

Nie mogę się pozbyć wrażenia jakbym widziała outfit na dyskotekę szkolną w 2003 roku

O co chodzi z tą dziewczynką i skąd wzięła tych celebrytów z M jak Miłość na swoim instagramie i urodzinach? Kim ona jest w ogóle że niby taka sławna
Stary 2016-02-28, 10:39   #568
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość

przecież salami to kwiat
Hahahahahahahahahaha
Stary 2016-02-28, 10:40   #569
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
<3

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Jak mnie drażni taka ignorancja. Sama uwielbiam kilka wegańskich produktów, często gotuję bez mięsa, bo lubię też tak, ale wżyciu bym takiej szopki nie robiła. Pasta z bakłażana z rosska, hummus, kokosowe curry - pychot, ale po co sobie przyklejać jakąś etykietę, skoro się nie mieści w niej?

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Ja ostatnio gdzieś oglądałam całość, szukaj

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Krewetki w tych jej indyjskich daniach zamówionych, steki przygotowane przez Tomka i kanapka drwala to też nie mięso

A jajka w jajecznicy na helu to nie jajka
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 10:42   #570
Munkaa
Zakorzenienie

Dziołszki - oglądałyście już nowych Wikingów? Ja se chyba dzisiaj zamówię sushi i obejrzę <3 jejuuuu, tyle czekałam!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości