|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 | ||||||
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Bo nawet jak się naprodukuję i opiszę, to potem mi to jakaś wroga siła dopadnie i pośle w kosmos.
Cytat:
Czy jak? Bo w konsternacji mnie to pogrąża, bo niby miały być tęsknoty - i to rozumiem, ale jakeś w to wprowadził jeszcze Tbilisi, to jakby mniej. Odpowiedni tuning to podstawa. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No. Widzisz, że chcesz. Cytat:
Cytat:
Klasycznie, podając linka. I tuzin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#992 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A jeśli by tak nawiązać... To jakby mnie jakaś przypadkiem podejrzała w przebieralni i pomyślała "ale zaje-isty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Musicie przedyskutować wspólny cel. ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#993 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie da się przypadkiem zerknąć w przebieralni na płeć przeciwną, chyba, że jakaś dziwna miejscówka unisex. To nie jest małe, tak jak i fundamenty Tbilisi. Cytat:
Czemu to trzecie nie jest na biało? Miało być na biało. Eee... Cytat:
![]() Nie mamy wspólnego, skupiłyśmy się na różnych biegunach. Nie walcz z tym. Co się krzywisz. Zabiłeś jej ćwieka. To może powodować ślinotok. I jak będziesz miał takie wątpliwości - i podejrzenia, że jest nieszczera, to wtedy wyślesz do mnie. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#994 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie jest wart. ![]() Serioooo? Gdzie mogę o tym poczytać? Bez tego ani rusz. Chociaż z dwojga złego wolałbym pokazać gębę. Chociaż po fiutku na pewno nikt by mnie nie poznał. Hm. Dawno się poddałem. Nie że nieszczera. Nazbyt miła i łaskawa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#995 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Oczywiście, że nie. ![]() Cytat:
Ładnie mnie zwyzywał na koniec. Porządna kobieta powinna sobie uciąć dla dobra Misiaczka - wiem, ale jeszcze nie przetrawiłam. Cytat:
Jakbyś się poddał, to byś wreszcie wysłał te cholerne foty. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#996 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie żebym ja był. ![]() Cytat:
![]() Że niby jakaś kobieta, która go widziała? Nie sądzę by był to taki widok coby go nie wymazać szybko z pamięci. Nie było na co patrzeć, nie zapamiętałyby po jednym niechętnym spojrzeniu. Wyślę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#997 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ufff... Znalazł drogę ucieczki. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Juuuuuuż? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#998 | ||
Konto usunięte
|
Rozwiń.
Moje przekonanie. Nice try. Cytat:
No racja. Cytat:
No przeglądam i nie mam nic. Mam sobie zrobić? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#999 | ||
Konto usunięte
|
O boszsz...
Nie jesteś autorytetem w tej dziedzinie. Cytat:
I miałam na myśli faceta z Twojego linka. Ten od amputacji zwyzywał mnie od po*ebanych przygłupów i ucieszył się, że ma fajną dziewczynę, która rozumie, że odruch wymiotny na widok nagiej partnerki to normalna rzecz i nie oznacza braku miłości. Cytat:
Taa. Poprzednio miałeś, tylko nie spełniały Twoich oczekiwań. A teraz już nie masz żadnych. Taa. Masz sobie zrobić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1000 | |
Konto usunięte
|
No szkoda.
Nie muszę. Tam pisała przecież babeczka. Nie rozumiem. Cytat:
Przepraszam. Nie mam = może i mam ale nie spełniają moich oczekiwań, czyli tak jak ich by nie było. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1001 | ||
Konto usunięte
|
Też żałuję.
Westchnienie z agresywnym politowaniem to było w reakcji na to, żeś sobie wymyślił tą głupotę i kończysz przebierając się po ciemku na odludziu, bo ktoś mógłby się zaśmiać. A jakby się w Twojej obecności z dziewczęcego cameltoa śmiali, to byś jej poradził noszenie długich, zgrzebnych sukni? Musisz jak chcesz być wiarygodny. Bez tego to takie tam p*erdolenie bez satysfakcji. Cytat:
I na pierwszej stronie dostała radę, żeby się dorżnąć z kimś innym, albo wziąć do łóżka jeszcze jednego faceta, z większym. No to reaguję: ![]() ![]() ![]() Bo to doskonała rada dla gościa, któremu się już wcześniej wytłumaczyło, że ma maleńkiego i laska go chce przez to zostawić, bo niedobzykana ciężko - i który jeszcze do tego jest raczej niewinny, skoro przez x lat miał dwie partnerki. Jakby go zabiła to by się mniej nacierpiał. Taa. Wyzywają mnie z nieprzegadania. Yoooo. Eee. Jeszcze gorzej. Pójdę się wykąpać, może nie utonę. Cytat:
No to nie dostaniesz mojej foty. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
No, sądzę że taką radę dostałaby też moja partnerka. Zresztą tamtego faceta mi bardzo było szkoda przez cały wątek. Przysnąłem w trakcie pisania tamtej linijki, zignorować. Nic tu nie napisałem a adeedra jeden z cytatów poniżej wymyśliła. Swoją drogą gratuluję odpowiedzi nr 1000! A sobie ogólnie posta nr 1000. Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-02-28 o 09:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1003 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wstyd to kraść, a Ty nie masz małego. Cytat:
Swoją drogą dopiero teraz połączyłam fakty i zrozumiałam skąd Ci się wziął pomysł podejrzewania kobiet o wspominanie byłych penisów. Aleś Ty naiwny... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nikt na wizażu nie jest bardziej sfrustrowany niż my ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1004 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przecież go czasem widzę, to wiem. Cytat:
Mogę dać z wigilii klasowej. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1005 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Innymi słowy: tropisz wizażanki. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1006 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=831112 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratuluję, gratuluję! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1007 | |||
Konto usunięte
|
Toć w jego głowie wszystkie tak mają.
Ja się doczekałam, ale jeszcze się gapię. Ciężko stwierdzić, bo nic nie widać. Klasyczna stylistyka wieczornej foty, skąpanej w mgle i trzaśniętej tosterem. No i nie wiem nieszczęsna, czy mogę się już zacząć nad nim pastwić, czy to jednak pasztet. Technicznie Keanu nadal pozostaje niewykluczony. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mojego ulubionego psiapsiółę - nie wdając się w szczegóły - pierwszy raz zobaczyłam nago i w pełnej erekcji. Przypadkiem i parę sekund to trwało (ze dwie znaczy), potem zamknęłam oczy i zaczęłam go wyzywać od przestępców seksualnych. Potem się spotykaliśmy na fali inicjowanych przez niego przypadków i tak przez trzy tygodnie mnie podrywał, ale nie zauważyłam, bo byłam zajęta gadaniem o sobie. Po tych trzech tygodniach grzecznie zapytał, czy jestem tak tępa i ślepa, że nie widzę, czy tak złośliwa, że sobie z niego jaja robię - to było to pierwsze, powiedziałam, że to drugie. No, w każdym razie niedługo potem nasza perwersyjna, aseksualna miłość rozkwitła, ale podły świat jej nie rozumie. Swego czasu postanowił mi się wyzłośliwić i zapytał jak znoszę samotność w związku z tym, że kolejny chłop mi uciekł, i czy już znalazłam nową ofiarę - powiedziałam, że taa, jeśli już dojrzał do tego, żeby nie walczyć ze swoimi uczuciami - na co on, że nigdyy i mam o tym zapomnieć, bo nie lubię jego penisa - ja mu na to, że nie lubię jak mi się wyskakuje z erekcją w pierwszej minucie znajomości - on, że nie miałam z nią związku - ja, że: no właśnie, to było obraźliwe - on, czy moja samoocena to zniesie, czy powinien rycersko zdjąć spodnie w tej chwili... - no i to trwało jeszcze dobrych kilka minut zanim się zorientowaliśmy, że mamy liczną grupę skonsternowanych słuchaczy. W sumie to występ się spodobał, ale miewam problemy z zaakceptowaniem, że gdzie się nie ruszę, to siarę robię. Szlachetna, dobra, kochająca dziewczyna. Jak i ten od amputacji. Pęczniejemy z dumy. ![]() ![]() Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-02-28 o 12:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1008 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A ja tu się stresuję Z pierwszej liceum? Niemożliwe. Mój rozmiar nie nadaje się. ![]() Teraz to może być ciężko... Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-02-28 o 12:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1009 | |||
Konto usunięte
|
Aaa i jeszcze. Takie tam nocne. Chyba zasnęłam, jak się zbliżałam do konkluzji, nie wiem czy jest dość jasna dla kogoś z tbilisiczną kataraktą.
_________________________ _______________ I tak nie uwierzysz, ale postrzępię palce jeszcze troszeczkę. Bo ja nie wierzę. W ani jedno ich słowo o wielkiej miuości do partnera. Dwa razy kochałam i nie mieści mi się w głowie, żeby mnie coś w nich miało obrzydzać, choćby gnili i ze skóry obłazili. Co jest bardziej prawdopodobne, tak na zdrowy rozum? To, że ja jestem taka super niesamowicie wyjątkowa, wyrozumiała i akceptująca (mimo, że pińcet innych sytuacji dowodzi, że moją upierdliwością można by sowicie obdzielić kilka wrednych teściowych)? Czy to, że można kogoś kochać, być z nim, chcieć z nim być, brzydzić się jakąś częścią jego ciała i snuć soczyste wspomnienia o byłych partnerach i partnerkach? No litości... Nie wierzę w super ekstra skrajnie wąskie pochwy, w które się TeŻet "fizycznie wcisnąć nie może", ale jak zapuści dzieciuka, to poród naturalny jakoś się udaje. Cuda jakieś? Penetrację może uniemożliwiać pochwica. A to nie jest fizyczne. W nie-czucie małych f*utów też nie wierzę. Jakby to była prawda, to bym nie czuła niedopchniętego tampona, a czuję aż za bardzo. I inne kobiety też. A tam jeszcze były deklarowane ćwiczenia kegla i próby "wszystkiego". Sratatata. Równie wiarygodne jak to, że ktoś kto przez miesiąc dzień w dzień biegał truchtem choćby po kilkadziesiąt metrów nie był w stanie przebiec 200 metrów bez zadyszki - a ludzie lubią sprzedawać takie historie, twierdząc jednocześnie, że z ich zdrowiem jest wszystko w porządku, nie mają żadnej poważnej choroby, która by to uniemożliwiała, ale "fizycznie nie są w stanie" i treningi nic nie dają. To są jakieś wypisy z współczesnych mitologii i legend miejskich. Te same, w których istnieją laski, które "sypiają z każdym" i nie mają żadnych wymagań. I faceci, którym wystarczy pięć minut gadki albo "ej, zobacz jaki jestem zaaiepisty" i każda, której tylko zapragną rozkłada nogi. Dziwne jakieś to niedopasowanie. Jedna przyjaciółka, jeden kolega, dwie koleżanki i znajoma - w sumie pięć dość dobrze/umiarkowanie dobrze znanych mi par czekało z seksem do ślubu (jedna z tych par była po 40!). No dobra, nie ze wszystkimi prowadziłam jakieś super zaawansowane, osobiste rozmowy na temat pożycia, ale wszyscy się po tych ślubach jacyś podejrzanie radośniejsi zrobili i z latami im to nie minęło. Z czego by się tak cieszyli, jakby ich "seksualne niedopasowanie" dopadło? Poza tym jeszcze dwie pary, które są ze sobą od liceum, i też zadowoleni. Wszyscy sprawiali wrażenie dość ciężko w sobie zakochanych na wstępie i potem. Czy siedem to nie dość reprezentatywna próbka i mogło się im "niedopasowanie" nie trafić? A innym się trafia. I w jakiś magiczny, tajemniczy sposób z tych "wielkich miłości" już w pierwszej opowieści, albo po zadaniu kilku pytań pomocniczych wypływają jakieś świństwa jak w tych dwóch tematach. Ona fantazje o toksycznym byłym, który się tak cuuuudnie rżnął. On wspomnienia o krótszych wargach sromowych mniejszych jego ex, które mu się przyjemniej lizało. Gość dumny z tego, że się z nią dogadał okłamując ją i ona też... sypiąca śmierdzącymi tekstami na temat tej idealnej-w-każdym-innym-aspekcie relacji. To jest w ogóle możliwe, żeby się z kimś spotykać, przebywać z nim, rozmawiać, robić różne rzeczy, zakochać się w nim - i nie zczaić jaki ta osoba ma temperament? JAK? Na litość Boską JAK? Przecież nawet jak się tego seksu nie uprawia i czeka na ślub, to pożądanie nie czeka, pojawia się, objawia się i się je czuje, wie kiedy, jak, jak intensywnie. Jak można ze sobą rozmawiać, kochać się, chcieć ze sobą być i nie wiedzieć? No tępa jakaś jestem, bo to przekracza moją percepcję. Jedni nie wierzą w Boga, ja nie wierzę w to, że można nie wiedzieć i nie zauważyć takich rzeczy u osoby, z którą chce się być. Wierzę, że można się rozczarować bolcem jednorazowego użytku. A i to raczej na wczesnym etapie zbierania doświadczeń względem tego na co zwracać uwagę w poszukiwaniu osób, bujających się w tym samym klimacie. We wszystkich wizażowych historiach o "niedopasowaniu" i "różnych temperamentach" prędzej niż później wychodzi, że partner jest tru Misiaczek na 100% i traktuje partnerkę tak obrzydliwie, że zęby schną przy opadzie szczęki towarzyszącemu lekturze. W drugą stronę też to działa, chociaż mniej tego tutaj, bo forum bardziej damsko-trollowe niż damsko-meskie i nierówno się to rozkłada na płcie. Ale też miałam na pw trzy prośby o porady w tak histerycznie misiowatych Misiach płci żeńskiej, że też miałam problemy z wygrzebania się ze zdumienia, że można się pozwalać tak traktować. Nieładnie to pisać, ale - z ciekawości, z natury i z przypadku zapamiętując nicki i awatary osób, postulujących prawo do obrzydzenia ciałem partnera to - bez urazy - ale na osoby bez problemów nie wyglądają. Żeby akceptować ideę trwania w związku i uprawiania seksu z osobą, do której czuje się fizyczne obrzydzenie i opowiada coś o odruchu wymiotnym trzeba być naprawdę mocno oswojonym z obrzydzeniem do własnego ciała. Noł fakin łej żeby mogło być inaczej, bo bez tego sama wizja takiego stanu rzeczy to bestialstwo. Oczywiście konsekwencje wypisywania tych głupot nikogo nie obchodzą. Bo to tylko forum. "Tylko" forum, które czytają "tylko" ludzie i na podstawie tego sobie "tylko" opinię o świecie i związkach kształtują, a potem pakują się w jakieś gówna, marnując życie sobie i jeszcze komuś. Jaki jest sens pisania, że sobie ktoś życia bez wielkiej pały partnera nie wyobraża w kontekście długotrwałych problemów klasy fantazje o byłym? Przecież jak laska faktycznie ma fetysz na wielką pałę i potrzebę cowieczornego rżnięcia, to się nie ma szans przypadkiem wpakować w związek z subtelnym romantykiem, gustującym w godzinnej grze wstępnej i z małym penisem - i zorientować się w sytuacji po roku czy dwóch, że to jednak nie to. Więc to jest zupełnie zbędna uwaga. Równie dobrze się miłośnik wspinaczki wysokogórskiej mógłby z przerażeniem zorientować, że od dwóch lat siedzi z kołem filatelistów. Noł łej. ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
Ale - dziwna sprawa - kochać się nikogo nie zaczyna, nawet jak się często powtarza "kocham go/ją tak bardzo". Jakie słabym kochankiem? Jak jest leniwy, ograniczony, albo nie zależy mu na partnerce, to nie znaczy, że jest "ogólnie słabym kochankiem", tylko że ma ją w dupie. Max parę miesięcy umiejętnie prowadzonego szkolenia i nie licząc tych, którzy padną wcześniej prawie z każdego da się zrobić sadystycznego mordercę. JAAA się w jedyne osiem lat nauczyłam rozwiązywać równania funkcji kwadratowej, ale mam uwierzyć, że ludzie, którzy się kochają, pragną, szanują i chcą się dorżnąć nie są w stanie znaleźć satysfakcjonującej techniki bzykania przez trzy lata ustawicznych prób? Naprawdę? Żeby ze mnie pedofilkę zrobić? Znowu? Cytat:
Usechł i odpadł, bo go zamęczyłeś swoimi teoriami? Cytat:
Co? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1010 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A do tego jeszcze dojdziemy... Cytat:
Cytat:
![]() Pomiajając niewątpliwie wciągający motyw Penisa Zeva i fotek przyrodzenia, chciałam się odnieść do tego, co napisała adeedra. Powiedz szczerze, naprawdę Twoim typem są tacy kochający partnerzy jak w tamtych wątkach? Szczytem Twoich marzeń jest usłyszeć "masz równie zaâ☠â☠â☠istego fiuta, jak mój eks, fajntazjuję o Was na zmianę. Całe szczeście, że nie masz mniejszego, bo inaczej bym Cię dojeżdżała tematem z każdej strony, jednocześnie z litości nie zdradzajac i nie sugerując powiększenia członka. W łaskawości swojej też musiałabym przed Tobą ukrywać fakt, ze wciąż myślę o eksie, smutno mi na samą myśl.. "? Jeśli tak, to operacje są dla ludzi. Edytowane przez 201705042038 Czas edycji: 2016-02-28 o 13:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1011 | |||||||||||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do laski i jej słabo obdarzonego partnera, jeśli też ją podpinasz to ona nie czuła obrzydzenia i w sumie nie mam powodów wątpić w jej miłość. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Niestety, nie chciałbym czekać do ślubu. Mimo że jestem cierpliwy i nie wymagam Bóg wie czego to sam nie chcę litości i wyrozumiałości. W całej swojej próżności pragnę by kobieta na mój widok i dotyk reagowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No tępa jakaś jestem, bo to przekracza moją percepcję. Jedni nie wierzą w Boga, ja nie wierzę w to, że można nie wiedzieć i nie zauważyć takich rzeczy u osoby, z którą chce się być. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znowu? Niby jak? Serio nie wiem. Nie. Ktoś tu zna moją twarz. Cytat:
Że pasztet could be. Cytat:
Cytat:
|
|||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1012 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Podejślij mi jednak te fotki, twarzy czy nie-twarzy, tak żebym na przyszłość wiedziała, kogo ewentualnie unikać. Cytat:
Cytat:
![]() To to nie są jakieś problemy najwyższej wagi, mogące zniszczyć nawet najpiękniejszą miłość??? Cytat:
Też będziesz tak do swojej przyszłej pochodził? Cytat:
Cytat:
Zev, jeśli bardzo chcesz, to się rozejrzyj za operacjami i przebieraj się przy uchylonej zasłonce, aż Cię ochroniarze ze sklepu nie wyrzucą, rób furorę na zbiorniku. Ale nie wkręcaj sobie i nam, że nawet największa miłość nie zniesie Twoich 15 cm, bo to już przestaje być zabawne. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1013 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Nie. To że są ludzie którzy mają takie podejście/mieliby do mnie to nie znaczy że ja mam taki być. Cytat:
Nie wkręcam że "nie zniesie". Po prostu nie chcę by był takim problemem, by trzeba było go "znosić" a nie żeby był fajny, lubiany, podziwiany przez partnerkę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1014 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
No to masz rację, przestaję Cię lubić. Cytat:
Masz mało oryginalne marzenia. To znajdź sobie taką, która Cię będzie lubiła, podziwiała i uważała za fajnego. Wbrew temu, co tu wypisujesz, masz szansę, ale to raczej wśród fetyszystek takiego jojcenia musisz poszukać, nie wiem, czemu się uparłeś na miłośniczki tż-sizów. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1015 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dalej mnie nie lubisz? Nie. Ale zdarza się i jest faktycznym problemem. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1016 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To jest zupełnie inna bajka, gdy para ma ochotę na inne doznania, a matka natura obojgu dała takie a nie inne wymiary, wtedy można kombinować, bo dlaczego nie. Ale co innego, niż podejście "ojej, niedobrze mi, gdy na niego patrzę/żal mi jej, bo widzę, że się stara, ale to nie to, co Basia/w łóżku lipa, ale kredy wzięty" itd. Jakoś zadowolenie osób o takim podejściu nie jest moim życiowem celem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1017 | |||||||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Powody masz, tylko ślepy na to jesteś. Cytat:
To nie jest coś, co by napalonemu, zakochanemu człowiekowi przychodziło spontanicznie do głowy. Chyba, że "pojawienie się" jest wywołane przez czyjeś pytania. Ty byś się "nie zdziwił", bo jesteś przeżarty przez ten kompleks jak wrak Titanica i zamiast zinterpretować poprawnie i zauważyć, że uczucia do obecnego partnera to zamek na piasku, to Ty się łapiesz teorii "czegoś czego jej trochę brakuje, normalna sprawa". To nie jest powód do "byłoby mi źle" tylko do rozstania. Jak się ciągle naprawia stare graty i patologicznie broni przed wyrzuceniem czegoś, co się już nie nadaje do użytku, to się zostaje syllogomanem, albo gotuje w drutowanym garnku w momencie, kiedy wszyscy dookoła mają płyty indukcyjne. Cytat:
Żadne lata praktyki i "specyficzna budowa". Konkretne zabiegi i czynności, konsekwentnie powtarzane i można wkładać. Pochwa się sama magicznie do porodu nie przygotowuje. Jak jest nie dość elastyczna - a w większości przypadków nie jest, to trzeba ciąć, bo pęknie. Nie dlatego, że jest super wąska, tylko dlatego, że mięśnie do niczego. Cytat:
Dlaczego Ty mi tłumaczysz odczucia mojej pochwy? ![]() Małgorzatą Rozenek kuśfa. Cytat:
A jak one muszą cierpieć, walcząc z żądzami w ich obecności... Cytat:
Ludzie, którzy czekają z seksem do ślubu mają pogodne i wyrozumiałe podejście. Ludzie, korzystający z uroków rozwiązłości też są jacyś tacy pogodni i wyrozumiali. Najmniej pogodni i wyrozumiali, najbardziej agresywni, piętnujący, moralni, prześladujący i skłonni do krojenia partnera na kawałki są ci, którzy mieli jednego, dwóch czy trzech. Wtedy są jakieś fanatyczne preferencje, potrzeby, oczekiwania i opowieści o fizycznych niedoskonałościach nie do przejścia. Cnotliwi się dobierają osobowościami, rozwiąźli na instynkcie, a reszta się katuje i tworzy jakieś ciężko niedorżnięte teorie, z Żydami, masonami, iluminatami, Elvisem i nietypowo zbudowanymi pochwami w tle. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znajdziesz chyba jak sobie drugie konto założysz, sam tę historię stworzysz i raz zadbasz, żeby szlam nie zaczął wyciekać na drugiej stronie. Cytat:
"Niedobrze mi na widok mojego tłustego tyłka, nienawidzę go, nie mogę na niego patrzeć, najchętniej bym go sobie amputowała, dlaczego on się nie zmniejsza, nienawidzę się" i wynikająca z tego akceptacja dla postawy niby-partnera, który chętnie serwuje jakieś złośliwe, raniące docinki na ten temat. Zdrowo niezakompleksiony człowiek kopnął by takiego w dupę i albo zostawił, albo pedagogicznie złamał kość ogonową i nauczył szacunku. Ale, zakompleksiony uważa, że na to zasługuje i jest wdzięczny za szczerość. Przyzwyczajony do tak wyglądającej "szczerości" nie widzi nic złego w wizji sugerowania partnerowi, żeby się dla niego pokroił, ryzykując trwałym kalectwem (bo nic to, skoro to w imię wspólnego szczęścia). Cytat:
To bezsensowne i nieukryte "ja to bym się nigdy nie znalazła na Twoim miejscu, bo żyję inaczej, dokonuję innych wyborów i mam inne priorytety, ale jakbym się zorientowała, że po roku oszczędzania żeby pojechać na Nanga Parbat wreszcie pojechałam i trafiłam na światowy zlot filatelistów w Szanghaju to bym normalnie stamtąd uciekła". Absurd innymi słowy. Cytat:
Cytat:
No to rżnij. Ja tu widzę przygnębiające, tendencyjne postrzeganie, że po godzinie gry wstępnej nie ma prawa nastąpić ostre i romantyczne rżnięcie. Cytat:
W tych Twoich wizjach to ta panna nic tylko leży, z rozrzuconymi nogami i czeka na zaspokojenie. Gdzieś Ty się taki ulung? Ta. Mężczyźni lubią podesłać fotę na której mają np. 2 lata. Nie wiem, czy to ma zachęcać do prokreacji "oooo, a więc tak będą wyglądać nasze dzieci" czy mają przegrzane obwody. Normalnie. Przeleć mnie. Przesada. Ktoś ujrzał mglisty zarys. Cytat:
Keanu też could be. Ileż razy można to wałkować? No właśnie. No to się nie pchaj w patolę i odpuść sobie kompleksy spowodowane tym, że by Cię jakaś tam patola mogła hipotetycznie nie zechcieć. |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1018 | |||||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Moim życiowym celem też nie jest. Co jeśli się okaże że będę z kimś takim w związku? Nie chce mi się czytać teraz wywodów tego barana. Dla niego to może był szkopuł, skaza na fajnym bzykanku. W końcu z nim została, nie? Cytat:
Cytat:
Nie dopuszczasz opcji że kobiecie nie odpowiada seks z facetem ponieważ doznania z penetracji są słabe a jednocześnie kocha go? To polecę od rozstania do rozstania. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uważam że na prawdę, nawet jeśli jest dla mnie niemiła to zasługuję. Należy się. Zaś sam widzę dużo złego w nakłanianiu partnera by się dla mnie kroił czy w jakikolwiek inny sposób się zmieniał. Cytat:
Cytat:
Ja tu widzę, że łączy się kwestie duży penis-rżnięcie. Nie dziwię się, bo wtedy jest czym. Cytat:
Cytat:
![]() Aha. Jestem za. Ale nie wytrzymam gdy potwierdzisz moje obawy. ; ( Coś tam widać, nie przesadzaj już. Ech. ![]() Jak na pierwszy rzut oka nie wyklucza się paszteta to tak pozostanie. Jestem bojaźliwy i ostrożny. Poza tym Anna już mnie nie lubi. A właśnie, miałem coś dostać. Nie sądzę by tylko patola miała takie myśli, choćby raz na jakiś czas. |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1019 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taka prawda, zejdź na ziemię. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
przy bolcach liczy się zbiornik, a nie buźka. jak Kegla mam ze stali, to mogę być i +100kg. Cytat:
no może... mój błąd ![]() tak myślałam, że docenisz ![]() depresja mu się rzuca na mózg i na zmianę się ugania i narzeka ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
Cytat:
chłopie, Twój fiut jest nieco ponad przeciętnymi 14-ma centymetrami. więc wieeeelu facetów chodzi z faktycznym smutkiem między nogami - przestań marudzić. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1020 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też pasuję. Cytat:
Cytat:
Chciałbyś mieć miłośniczkę TŻsajza i TŻsajza. W chvj z miłośniczkami zrzędzenia i potencjalną wielbicielką Zevowego f*uta - niech spada. TYLKO UGANDA. Bo dwadzieścia wizażanek takie lubi. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.