|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
DDD ładnie, ładniea ja po tym co powiedziałam o mediakrafcie narazie ujawnić się nie mogę, bo jestem mocno przekonana, że osoby z mk o których często jest tutaj mowa zaglądają na ten wątek ;> |
|
|
|
|
#662 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie roznica jest, bo jezeli ktos pisze A to tez powinien napisac B. Nie sztuka napisac ze sie cos wie, ale sztuka tez powiedziec od kogo. Po prostu tekst ze ktos mi powiedzial traktuje niezbyt serio i nie jest to dla mnie wiarygodne zrodlo informacji.
|
|
|
|
#663 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wiem, ze w moim przypadku brzmi to mało wiarygodnie, ale serio nikomu nie powiem
|
|
|
|
|
#664 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
I ten dyskretny tekst napisany wielkimi literami na czerwono ![]()
|
||
|
|
|
#665 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pamiętam to - czytałam tę dyskusję i ciary były mocne, prawie się na Ilcię rzuciły ![]() Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3833 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=44 Edytowane przez 201607250928 Czas edycji: 2016-02-28 o 16:48 |
||
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do nas zgłaszały się blogerki/instagramerki (?), na YT nie widziałam jeszcze promowania produktów z branży w której pracowałam. Część pisała na instagramie, część na FB, część bezpośrednio na @. Wszystko było na zasadzie: Wy dajcie mi wasz produkt, a ja wstawię zdjęcia/wpis u siebie. Każda taka osoba proszona była od razu o aktualne statystyki z Google Analytics. No i albo się opłacało, albo nie.
|
|
#667 |
|
Raczkowanie
|
lovelustfaithdreams
będą Cię sprawdzać po ip kim jesteś ? ![]() Topowych youtuberów oglądam tylko czasami, by się pośmiać. U nich wszystko jest reklama: Chińskie kosmetyki, za małe chińskie ciuchy, chińskie m i s, oraz pizza itd. Myślałam, że jak masz mało subów mniej niż 2000 to robisz to, bo lubisz. Tak jak DailylifebyM. Wszędzie trąbiła, że vlog nie jest współpracą, ani nie jest sponsorowany. Co się okazało? Ze też żebrała o boksy. I może dlatego wspomniała o tym, bo boxów nie dostała za darmo I kogo tu oglądać? Chyba youtube i to zarabianie na nim kiedyś walnie. Kilka lat temu jak nagrywali to owszem były współprace, ale nie tak jawne i nie tak częste jak teraz. Youtube nie był promowany jako forma zarobku. Od niedawna dużo postronnych osób dowiedziało się, że oni nie robią tego dla NAS, a dla kasy. Z czasem taka forma reklamy upadnie. Bedą taką samą żenadą jak lokowanie produktów orbit w klanie lub popularny smalczyk
|
|
|
|
#668 |
|
Rozeznanie
|
Czy kiedykolwiek trafiłyście na jakiś bubel makijażowy po tym jak kupiłyście jakiś kosmetyk do makijażu który polecała vlogerka? Może jakiś z kosmetyków jest waszym ulubionym?
|
|
#669 |
|
Konto usunięte
|
Komentarze pod filmikiem Karoliny o wizazystach.
Jeszcze jeden Zmalowanej Zmalowana5 godzin temu +A Amnezja Nie każdy jest tak uparty jak ja! Ja chce być lepszą wersją samej siebie i jak coś idzie nie tak nie zwalam na okoliczności tylko biore do serducha i obiecuje sobie że nigdy więcej się to nie stanie. Ja na moich warsztatach zawsze powtarzam " Obsługuj innych tak jak byś chciała być obsłużona " Zmalowana7 godzin temu Kochana tak jak rozmawiałyśmy cudowny film z przesłaniem ❤️❤️❤️❤️ ja się z twoim zdaniem zgadzam w 1000% i odpowiedzi ![]() Lena1 godzinę temu +Zmalowana szkoda tylko ze Ty nie posiadasz żadnej z tych cech a Karolina podejrzewam ze wszystkie ;D Kasia G.49 minut temu +Lena dobrze, że jesteś na kanale Karoliny bo u Marty ten komentarz zniknąłby szybciutko Lena38 minut temu +Kasia G. wiem już dawno to zauważyłam ach ta pokora Karolina to jednak wyjątkowy człowiek
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta odżywka do paznokci: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-hardener.html po zachwytach RLM. Tragedia, nigdy więcej.
|
|
#671 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#672 | |||
|
Raczkowanie
|
Mam dwa te błyszczyki Clarinsa i na pewno nie są warte swojej ceny. Ładne niby, zapach przyjemny, ale nie mają w sobie nic specjalnego.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To może dałoby się nie używać jej pełnego nicka? A co do tego, że u niektórych YT-berów wszystko jest reklamą - wystarczy obejrzeć och filmy... Ja się ostatnio zdecydowanie skłaniam ku mniejszym, mało znanym kanałom. Nie mam nic przeciwko temu, że blogerzy i vlogerzy zarabiają na tym, co robią, ale wolałabym, żeby byli sczzerzy w widzami. Podoba mi się to, że filmy z UK muszą mieć napis "Ad" jeżeli są sponsorowane. Głupio to zabrzmi, ale nie potrafię zdecydować, czy jest piękny, czy paskudny... Edytowane przez barbarybcia Czas edycji: 2016-02-28 o 16:55 |
|||
|
|
|
#673 |
|
Konto usunięte
|
Nie przypominam sobie makijazowego. Za to pielęgnacyjnego juz tak. Nienawidze olejku rozanego z everee!
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#675 |
|
Zadomowienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=U6NT1UB3CVE
Nowy film u Karoliny Baszak. Myślę że wzbudzi dość duże emocje, co już widać w komentarzach. Lusia Plotkara, niezły wynik ilości napisanych wiadomości
|
|
|
|
#676 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#677 |
|
Konto usunięte
|
Ten BB jest śliczny, mnie się podoba najbardziej, tak jak Czocherkowi, można go u nas dostać? <3
Uważam, że lepiej będzie wyglądał upaciany podkładem/korektorem niż ten różowy... |
|
|
|
#678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O wiele więcej mam/miałam jednak produktów, które się u mnie sprawdziły. No ale jednak staram się zawsze zrobić research a nie od razu pędzić i coś kupować. |
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tak zniszczył paznokcie, że nie polecam wcale. Nawet jako baza pod lakier.
|
#680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No chyba, że to są fanki Przynajmniej takie wrażenie odnoszę, bo czasem o danej youtuberce nie można powiedzieć złego słowa. |
|
|
|
|
#681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#682 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#683 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#684 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#685 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#686 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
Tak badziewnej odżywki nie miałam, paznokcie zaczęły się rozdwajać, rozwarstwiać, kruszyć. Każdemu, kto pyta o odżywkę, mówię: każda tylko nie czarna GR.
|
|
#687 |
|
Konto usunięte
|
I za każdym razem to samo "Ej, Viva, wiemy, że to Ty... Miałaś kiedyś link w podpisie, już tu pisałaś, haloooooo"... ![]() Mam wrażenie, że nas nie czyta, tylko raz na pół roku przychodzi z wiadomością "Hej kochane, a znacie tę świetną youtuberkę vivę? " myśląc, że nikt się nie skapnie. Słabo. Chociaż nowe konta sobie zakładaj!
|
|
|
|
#688 |
|
Wtajemniczenie
|
Same here. Tragiczny u mnie produkt, ale na moje paznokcie mało co działa.
|
#689 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zreszta zauwazylam ze duzo lepsze efekty od odzywki daje mi lykanie cynku. Teraz planuje sobie kupic biotebal i zrobic nim kuracje na paznokcie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.

DDD ładnie, ładnie

.

Tragedia, nigdy więcej.

. Łamliwe są z natury a teraz jest jeszcze gorzej.