Sierpnióweczki 2016! Część II. - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-28, 12:08   #2581
gosiaczkam
Raczkowanie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.

Talantea wszystkiego najlepszego oby reszta ciąży przebiegła pomyślnie a poród szybko i bezboleśnie
gosiaczkam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 12:17   #2582
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Talantea wszystkiego najlepszego
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 12:28   #2583
Agnieszka257
Raczkowanie

Talanteapijemy za Twoje zdrowie!!sto lat!!
Agnieszka257 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 14:06   #2584
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez superhuman Pokaż wiadomość
Ja tez jeszcze borykam sie z popoludniowymi lub bardziej wieczornymi Mdłościami czasami sa naprawdę silne. Ale ide po prostu zazwyczaj wtedy spac... Tez szybko bo ostatnio to 21 i juz szukam w pobliżu łóżka zeby sie zadokować byłam wczoraj u tej lekarki państwowo tez mi sie nawet nie chce opisywać tej wizyty... Brak słów po prostu. Usg mi nie zrobiła przepisała mi luteinę dopochwowo na te kłucia 2x dziennie po jednej tabletce.
mam to samo, mdłości mnie jeszcze męczą, więc łączę sie w bólu
Cytat:
Napisane przez agnszp Pokaż wiadomość
Mnie prześladują dwa symptomy ciążowe, okropne zmęczenie i awersje jedzeniowe zaczynałam z waga 69.5 kg a teraz waga waha sie miedzy 68-69 kg
witam nową mamusię

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za troskę . Natalce niestety rzuciło się na oskrzela, dostała antybiotyk (choć nasza pediatra też raczej ich unika), 2 syropy, 2 leki do inhalacji, we wtorek idziemy na kontrolę. Wieczorem znowu nam gorączkowała, ja się z tego wszystkiego poryczałam, TŻet mówi, że za bardzo panikuję ale co ja poradzę już tak mam, zresztą niedługo same się przekonacie. Pamiętam, że po urodzeniu Natalki zadziwiły mnie dwie rzeczy: że można kogoś aż tak kochać i aż tak się o kogoś martwić.
zdrówka dla Natalki, a ostatnie zdanie które napisałaś, to 100% prawdy. Ja wyłam jak bóbr ze szczęścia i z miłości do mojej córeczki, i tym samym za chwil kilka drżałam o jej życie, bo lekarze mi takie rzeczy mówili, i trzymali nas 2 tyg w szpitalu, więc znam te uczucia i uważam, że to jest kwintesencja macierzyństwa
Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość

Wczoraj dostalam wstepne wyniki i maluch nie ma ZD ani z.turnera ani patau. Wielki kamien spadl mi z serca....chyba przeplakalam caly wieczor. Teraz jeszcze tylko przeczekac, na ostateczny wynik, ktory bedzie za ok 2 tyg. Ale wierze, ze juz nic wiecej tam nie ma i nie znajda.

Aby nie bylo zbyt dobrze to moja glukoza wyszla zle choc sie tego spodziewalam. Zapytalam sie o wyniki, ale podali mi jakies inne jednostki, wiec nie wiem o ile przekroczylam normy. W srode mam od razu diabetologa.

Takze zegnajcie paczusie i slodkosci, ktore moglabym jesc teraz nalogowo
Podczytuje Was, ale z telefonu wkurza to odpisywanie a jeszcze wstawiacie zdjecia to juz sie bardziej frustruje, ze ich nie widac.
Tesciowa okupuje mi laptopa - bo z niego mamy telewizje polska - a ona bez tej swojej Szecherezady zyc nie potrafi (jej i 20 innych seriali).

Na szczescie, dzis juz leca, choc nie powiem pod koniec byla juz calkiem grzeczna i nieszkodliwa. No moze poza tekstami, nie garb sie tak bo zgniatasz mi wnuka...

No nic, spadam sprawdzic liste obecnosci:P Biada nieobecnym bo jestem dzisiaj podminowana
cieszę się, że badania wyszły dobrze na pewno kamień z serca a glukozą się tak nie przejmuj, ponoć da się tę dietkę przeżyć, głowa do góry

a ta Twoja teściowa to niezła babka z niej, no teksty ma niesamowite, bym ją normalnie lała

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
W ogóle wczoraj była u mnie znajoma, w 13tc (ja w 18tc) i aż mi się smutno zrobiło, bo ona ma większy brzuch ode mnie! Ja myślałam, że u mnie już fajnie widać, a tu niestety;p

TŻ kazał się nie przejmować mówiąc, że przecież ona zawsze miała większy brzuch ode mnie;p Ale i tak mi jakoś smutno było.
nie smutaj, jeszcze Ci brzuch urośnie i będziesz narzekać, że taki wielki i że taki ciężki
Cytat:
Napisane przez tabitabi Pokaż wiadomość
jak
wszystkie po kolei chwalicie się co tam dzidzie skrywają między nóżkami to lekko kusi żeby sprawdzić, ale z drugiej strony, to będzie taaaaka niespodzianka i radość jak dowiemy się dopiero po przyjściu naszej kruszynki na świat . Dzisiaj zauważyłam że brzuszek stwardniał ! Powiedziałam o swoim odkryciu narzeczonemu który ze spokojem odpowiedział że już od rana zauważył, już teraz nie sposób go nie zauważyć chyba . Dziewczyny piszecie że przybieracie na wadze albo stoicie a ja od początku ciąży zrzucam O.o 2,5kg na minusie już mam a wymiotowałam dosłownie 2 razy w 12tygodniu jakoś, ale moja waga startowa jest z tych wysoooookich, maluszek rośnie zdrowo, brzuszek się zaokrągla więc się nie martwię na zapas . Ostatnie USG miałam 1lutego - prenatalne i chyba kolejne dopiero 21 marca - połówkowe ( oba te badania są zlecane do zewnętrznej placówki z którą mają podpisaną umowę) mój prowadzący chyba nie widzi potrzeb sprawdzenia co u maluszka a szkoda, bo myślałam że skoro opieka prywatna z pracy to podejrzymy co z dzieciątkiem się dzieje częściej
ja też wagę startową mam bardzo wysoką bym rzekła, i również póki co schudłam, jakieś 5 kg, ale w pierwszej ciąży miałam podobnie, więc się nie przejmuję, bo z dzieckiem bylo wszystko ok. Więc bez stresów
co do usg to ja mam na każdej wizycie, ale to chyba dlatego, że mi się szyjka skraca, choć w sumie nie wiem czy to jest powód, czy po prostu tak robi
Cytat:
Napisane przez emenyx Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś używany wózek od sąsiadki , a raczej jej córki trafiła sie okazja wiec wzięliśmy, tanio i fajny jest. Granatowo niebieski. Nie znam jeszcze płci, ale pasuje i do dziewczynki i chłopca, a poza tym lubie niebieski w sumi chcieliśmy nowy, ale za używany daliśmy 1/4 ceny wiec jest ok. Wózek jest po jednym dziecku i wyglada bardzo dobrze
Mi tez nie pracuje do początku czerwca i mam nadzieje, ze jakoś sie pomieszcze w swoje ubrania... A w domu mogę potem chodzic w zwykłych tshirtach
poka wózek
Cytat:
Napisane przez Georgia1976 Pokaż wiadomość
Ja tez chodzę do Medicoveru tylko, ze w Wwie i miałam jak na razie tylko dwa razu usg:
- pierwsze potwierdzające, ze jestem w ciąży
- drugie prenatalne

nastepne dopiero połówkowe - 2 mce czekania, na szczęście trochę już zleciało

I tez nie podoba mi sie, ze nie mam usg co miesiąc - chciałabym wiedzieć co tam u mojej królewny tym bardziej, ze mam macice dwu różną

A jak to Dziewczyny u Was? Macie usg co wizytę czy rzadziej?
ja mam co wizytę, ale nie wiem dlaczego w sumie. Ale z tego co mi wiadomo to lepiej jak się robi mniej usg, bo to jednak ma jakieś oddziaływanie na maluszka

Tija gratuluję synka
Talantea 100 lat
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 14:16   #2585
kropla_deszczu
Zadomowienie

A tak w ogóle to witam się niedzielnie

dopiero nadrobiłam ale tż wrócił wreszcie i nie umiem się nim nacieszyć

Przez ten tydzień pewnie będę się mniej udzielać, ale zobaczymy.

Żeby nam nie było za miło to się w piecu nam zepsuł regulator temperatury i w aucie jakiś pasek do wymiany, także kasą trzeba sypnąć

teraz uciekamy na basen, ja tylko na widownię, ale córka strasznie chce żebym jechała, więc nie mam wyjścia

tż mnie zaprasza do mc'donalda, ale nie wiem czy mam ochotę

Pierniczku Toruński ja poginam w legginsach i jegginsach z c&a, bo na ciążowe jeszcze za wcześnie, w te się spokojnie mieszczę, kupiłam obie rozmiar większe
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 14:21   #2586
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to witam się niedzielnie

dopiero nadrobiłam ale tż wrócił wreszcie i nie umiem się nim nacieszyć

Przez ten tydzień pewnie będę się mniej udzielać, ale zobaczymy.

Żeby nam nie było za miło to się w piecu nam zepsuł regulator temperatury i w aucie jakiś pasek do wymiany, także kasą trzeba sypnąć

teraz uciekamy na basen, ja tylko na widownię, ale córka strasznie chce żebym jechała, więc nie mam wyjścia

tż mnie zaprasza do mc'donalda, ale nie wiem czy mam ochotę

Pierniczku Toruński ja poginam w legginsach i jegginsach z c&a, bo na ciążowe jeszcze za wcześnie, w te się spokojnie mieszczę, kupiłam obie rozmiar większe
fajnie,że masz tżeta przy sobie..korzystaj ile wlezie
ja legginsów nie mam do czego nosić, nie mam tunik ani jakiś dłuższych bluzek, które zakryją poslady.. no własnie jegginsy bym musiała obczaić, to takie bardziej jeansy i można do zwykłych sweterków nosić czy też wypada zakryć to i owo?
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 14:42   #2587
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Talantea duzo duzo szczescia , radosci usmiechu , by sie spełniło to o czym marzysz

My dzis troche lepiej sie czujemy mi w zasadzie ustąpiły objawy synek jeszcze zakatarzony i pokaszluje oby przeszlo ;-)

Jutro wizyta

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-28, 15:17   #2588
asiulek8
Wtajemniczenie

Talantea - wszystkiego najlepszego, najcudowniejszych miesięcy które przed tobą i lekkiego porodu..

Dziękuję za życzenia dla córci. urodziny się udały. Młoda była baaardzo grzeczna i super na taki tłum ludzi zareagowała.

TinkerrBell właśnie doczytałam że wyszła Ci cukrzyca. Masz w tych małych jednostkach podane? Ile tam wyszło?

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 15:37   #2589
superhuman
Zadomowienie

Sierpnióweczki 2016! Część II.

Na opryszczkę najlepsze wypróbowane przeze mnie przy ostatnich dwóch opryszczkach w styczniu - ząbek czosnku przekrojony na pol i przykładać do miejsca zakażonego. Działa jak antybiotyk wysusza i opryszczka znika. Jak juz jest strupek to smarować miodem

Talantea - spełnienia marzeń!
superhuman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 15:49   #2590
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Tez na opryszczkę stosowałam czosnek. Niestety powraca dziadostwo, za drugim razem w ciąży dostałam heviran. Prawdopodobnie pod koniec ciąży będę musiała brać profilaktycznie.
Stary 2016-02-28, 16:04   #2591
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość

My dzis troche lepiej sie czujemy mi w zasadzie ustąpiły objawy synek jeszcze zakatarzony i pokaszluje oby przeszlo ;-)

Jutro wizyta
super,ze już lepsze samopoczucie u Was..kciuki za wizytę udaną...czekam na wieści jutro

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość

Dziękuję za życzenia dla córci. urodziny się udały. Młoda była baaardzo grzeczna i super na taki tłum ludzi zareagowała.
to dziś pewnie odpoczywacie po imprezce..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-28, 18:25   #2592
Aniol1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
fajnie,że masz tżeta przy sobie..korzystaj ile wlezie
ja legginsów nie mam do czego nosić, nie mam tunik ani jakiś dłuższych bluzek, które zakryją poslady.. no własnie jegginsy bym musiała obczaić, to takie bardziej jeansy i można do zwykłych sweterków nosić czy też wypada zakryć to i owo?
W c&a są fajne jegginsy kosztuja jakos niecale 40zl nic nie przeswituje mozna normalnie nosic do bluzek , koszul czy sweterków, na tyłku są normalne kieszonki . Rozmiarówka chyba do ponad 50tki . Mysle ze z takim pasem ciążowym to można nawet do końca ciąży śmigać.

Edytowane przez Aniol1985
Czas edycji: 2016-02-28 o 18:29
Aniol1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 18:28   #2593
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniol1985 Pokaż wiadomość
W c&a są fajne jegginsy kosztuja jakos niecale 40zl nic nie przeswituje mozna normalnie nosic do bluzek , koszul czy sweterków. Rozmiarówka chyba do ponad 50tki . Mysle ze z takim pasem ciążowym to można nawet do końca ciąży śmigać.
o widzisz to może to jest jakieś rozwiązanie..jutro pobuszuję w c&a internetowym jak mąż pojedzie do pracy, bo dziś na allegro trochę kasy zostawiłam
Stary 2016-02-28, 18:53   #2594
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Ja kupiłam jeansy ciazowe, rajstopy ciążowe. Wiosną/ latem kupię szorty czy inne spodnie do kolan z pasem. I koniecznie jakieś okrycie na wiosnę, bo ledwo dopinam zimową kurtkę. O wiosennych mogę pomarzyć.
Stary 2016-02-28, 19:06   #2595
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
super,ze już lepsze samopoczucie u Was..kciuki za wizytę udaną...czekam na wieści jutro

to dziś pewnie odpoczywacie po imprezce..
Oj taaaaak. Jestem padnięta.
Wrzucę wam mój torcik

A ja liczę na to że we wszystkie krótkie spodenki w ciągu lata się zmieszczę i nic nie kupuje typowo ciążowego. Mam dwie pary jeansów z pierwszej ciąży. Ale narazie mimo wydętego brzuszka mieszczę się jeszcze we wszystko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1456686386297.jpg (45,4 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1456686403876.jpg (41,6 KB, 20 załadowań)

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2016-02-28, 19:23   #2596
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Ja jedną kurtkę musiałam juz odwiesić. Została mi taka sportowa. Średnio pasuje do sukienek, ale pocieszam się ze pod domem wsiadam do samochodu i pod pracą wysiadam. Zostały mi 2 pary jeansow sprzed ciąży. Jedne się rozciągają (wkurzało mnie to wcześniej, bo wiecznie były za luźne, co pranie były większe), w drugich potrzebuję pentelki. Ciężko się w nich siedzi bo wtedy muszę się porozpinać. W grugniu kupiłam luzniejszą spódnicę to jeszcze daje radę. A potem to pocieszam się ze będzie wiosna, będzie ciepło i sukienki załatwią wszystko.
Stary 2016-02-28, 19:30   #2597
natalia_23
Zakorzenienie

witam po niedzielnym obfitym obiedzie, który znów spowodował spanie poobiednie i po basenie

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Dziękuje za zyczenia
Jestescie kochane.

Wstałam ogarnęłam się, dostałam życzenia, kwiatki, prezenty. Oczywiscie najlepszy prezent to TZ i maluszek

Zaraz przyjezdzaja goscie więc czekamy. Równe 25 lat wow
Kiedys myslalam, ze w tym wieku bede miala juz męza, dom i dzieci. Po trochu sie spełniło
wszystkiego najlepszego
Cytat:
Wrzucę wam mój torcik

A ja liczę na to że we wszystkie krótkie spodenki w ciągu lata się zmieszczę i nic nie kupuje typowo ciążowego. Mam dwie pary jeansów z pierwszej ciąży. Ale narazie mimo wydętego brzuszka mieszczę się jeszcze we wszystko
piękny tort

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 20:39   #2598
agnszp
Rozeznanie

Sierpnióweczki 2016! Część II.

Ja musiałam kupic nowa kurtkę zimowa juz w grudniu, bo ta ktora mam od lat juz mi sie nie zapinala w biuście -.-
Ale oprocz tego nic ciążowego jeszcze nie kupiłam, bo chodzę i tak w sukienkach tylko, a w nie sie jeszcze spokojnie mieszczę i obym sie mieściła jak najdłużej
Tylko wesele w połowie maja mnie przeraża no bede juz duza to bez nowej sukienki sie nie obędzie
Asiulek8, ale piękny tort!
agnszp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 20:42   #2599
Sylwia5789
Raczkowanie

Cześć dziewczyny ale dużo naprodukowalyscie. Niestety jeszcze nie zdążyłam nadrobić ja niestety nie mogę azvtak często pisać mam zbyt mało czasu teraz ciągle robie jakieś projekty mam pelno zaliczeń. A co nowego zaczęłam chodzić na pilates trochę więcej sportu oczywiście robie to uważnie, aby w żadnym wypadku nam nie zaszkodzić. A co do samopoczucia jest o wiele lepsze aa no i brzuszek juz się uwidacznil. 😁😁
Sylwia5789 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-28, 20:54   #2600
Sylwia5789
Raczkowanie

Ten brzuch to w ciągu tygodnia mi się zrobił
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1456692833176.jpg (37,5 KB, 60 załadowań)
Sylwia5789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-28, 22:56   #2601
Georgia1976
Raczkowanie

Cytat:
Ja jak chodziłam w wawie do invicty to miałam na kazdej wizycie. Ale teraz chodzę do przychodni i tam nawet ginekolog nie ma w gabinecie sprzętu do usg
No właśnie! W medicoverze taka sama sytuacja: mimo tego, ze umawiam sie na wizytę "prowadzenie ciąży" to w gabinecie nie ma sprzętu do usg i za każdym razem gin musi wypisywać mi skierowanie na usg na które muszę sie zapisać, odczekać swoje i przyjechać raz jeszcze.... Chore!!!

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Na każdej wizycie, a wizyty co 3 tygodnie. W ciąży ciąży synem identycznie miałam dwa lata temu. Zawsze chociaż szybkie usg gin mi robi, mierzy wielkość, sprawdza serce, szyjkę, robi kilka fotek. Nie trwa tyle, co np genetyczne, ale kilka minut zawsze podgladamy
Tak tez myślałam, ze u Was tak to wygląda - zazdroszczę

Jak zapytałam moją gin ostatnio o usg to powiedziała, ze mam w okresie ciąży jedno usg "na żądanie" - zastanawiam sie kiedy je wykorzystać......
A potem najwyżej będę chodziła gdzieś prywatnie tak aby mieć pewność, ze wszystko ok....
Albo zainteresuje sie jak to wygląda na NFZ
Bo wstyd przyznać odkąd pracuję nie byłam w państwowej przychodni.....
Georgia1976 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 05:23   #2602
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja musiałam kupic nowa kurtkę zimowa juz w grudniu, bo ta ktora mam od lat juz mi sie nie zapinala w biuście -.-

Tylko wesele w połowie maja mnie przeraża no bede juz duza to bez nowej sukienki sie nie obędzie
Asiulek8, ale piękny tort!
Moja tez w biuscie szybko zrobiła się opieta i za ciasna

My mamy wesele w czerwcu, na końcu. I bardzo się zastanawia czy iść.
Stary 2016-02-29, 05:59   #2603
Piernik Torunski
Zakorzenienie

hej dziewczyny..u nas zima stulecia..zasypane wszystko, z 10cm śniegu, a wczoraj wiosna

Cytat:
Wrzucę wam mój torcik

to Twoje dzieło? wow.. takie kolory uzskałaś za pomocą barwników czy jak?

Cytat:
Napisane przez Sylwia5789 Pokaż wiadomość

Cytat:
No właśnie! W medicoverze taka sama sytuacja: mimo tego, ze umawiam sie na wizytę "prowadzenie ciąży" to w gabinecie nie ma sprzętu do usg i za każdym razem gin musi wypisywać mi skierowanie na usg na które muszę sie zapisać, odczekać swoje i przyjechać raz jeszcze.... Chore!!!

Jak zapytałam moją gin ostatnio o usg to powiedziała, ze mam w okresie ciąży jedno usg "na żądanie" - zastanawiam sie kiedy je wykorzystać......
A potem najwyżej będę chodziła gdzieś prywatnie tak aby mieć pewność, ze wszystko ok....
powiem Ci,że dla mnie to trochę chore.. takie utrudnianie sobie życia.. idę na wizytę-prowdzenie ciąży, ale lekarz nie ogląda dziecka.. bez sensu

a propos weseli to my mamy w lipcu... nie myślę o tym na razie..jak nie będę na siłach to nie idę i tyle

kciuki za BeatęAmelkę i jeszcze kogoś, sorry nie pamiętam, kto jeszcze ma wizytę

a justynkie znowu zniknęła?
Stary 2016-02-29, 06:30   #2604
asiulek8
Wtajemniczenie

Aż poleciałam do okna. U nas tez śnieg

Piernik - Tak, tak barwnikami spożywczymi

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2016-02-29, 06:46   #2605
emenyx
Zadomowienie

Dzien dobry poniedzialkowo
u nas lekki mrozik i coraz jasniej sie robi ranoi, gdy jade do pracy
dzisiaj w nocy jak zwykle pobudka- bez przyczyny jak zwykle nie rozumiem
emenyx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 07:00   #2606
agnszp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emenyx Pokaż wiadomość
Dzien dobry poniedzialkowo
u nas lekki mrozik i coraz jasniej sie robi ranoi, gdy jade do pracy
dzisiaj w nocy jak zwykle pobudka- bez przyczyny jak zwykle nie rozumiem

Ja sie budzę średnio 4-6 razy w nocy, z czego raz do łazienki a tak to bez przyczyny z tego co czytałam to wiekszosc ciężarnych tak ma
agnszp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 07:40   #2607
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylwia5789 Pokaż wiadomość

Super brzusio!

Cytat:

Bez sensu możliwe też, że to jakoś zależy od pakietu pracowniczego... że np pracodawca wykupił okrojony pakiet, albo tylko takie są przygotowywane w medicoverze.
Ja gdy przez moment chodziłam do placówki Enelmed to miałam usg na każdej wizycie, po prostu musiałam się umawiać w piątki, bo wtedy moja gin przyjmowała w gabinecie gdzie miała sprzęt usg.

Witam w poniedziałek
U nas też brzydka pogoda nie ma co prawda śniegu, ale nieprzyjemnie jest...
Stary 2016-02-29, 08:05   #2608
tabitabi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Moja tez w biuscie szybko zrobiła się opieta i za ciasna

My mamy wesele w czerwcu, na końcu. I bardzo się zastanawia czy iść.
My mamy zaproszenie na końcówkę lipca, ale jak będę się ok czuła to lecimy

Witam się poniedziałkowo! Zabieram się za przeglądanie wózków na olx i puki co nie wychodzę z wyrka
tabitabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 08:13   #2609
zonamojegomeza
Zakorzenienie

My jedno wesele mamy w sierpniu, po terminie porodu
Stary 2016-02-29, 08:47   #2610
superhuman
Zadomowienie

U mnie brzucha dalej brak... Tylko wieczorem czasami jak sie najem za duzo... Wczoraj weszłam bez problemu w dżinsy, ktore myslalam, ze juz na dupke mi nie wejdą wiec w zasadzie miło sie zaskoczyłam i narazie odpuszczam z zakupami ciazowymi. Musze sie tylko w końcu zebrać po ta wagę bo wciąż nie moge.. W przyszły weekend czeka mnie mega duzo pracy bo robię TZ imprezkę urodzinowa "niespodziankę". Czy któraś z Was robiła moze ten tort DAQUAS? Słyszałam, ze jest podobno pyszny i łatwy w przygotowaniu i tak sie zastanawiam...
superhuman jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości