![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.
Cytat:
Pas to takie coś, co pod bluzki się wkłada, żeby brzuchem nie swiecić? Czy ten, co po porodzie się obciska? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Ja czekam na paczkę z bonprixa ze spodniami i legginsami ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki pas. http://imged.pl/anita-ciazowy-pas-po...l-2071187.html Taki pas zeby nie obciazac kregoslupa i brzuszek lepiej było nosić. Bo jak znam życie pozniej bedzie mnie kregoslup bolał niestety. Jak mi go załozyła w sklepie od razu sie wyprostowałam, super uczucie. ![]() W kolorze naturalnym, nie było niestety czarnego ![]() ![]() Legginsy tez mi chciala wcisnać, ale tak popatrzyłam, ze te co mam jeszcze mi troche posluza. Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-02-27 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i pokazuj zakupki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pojechalam do najwiekszego centrum handlowego w poblizu i tam tez dupka;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisałam, ale pewnie ci umknęło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę fajne ciążowe spodnie ma bon prix. Zerknij sobie na stronę. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
Aaa widzisz, to jeszxze coś innego, niż myślałam. Fajne, może mi przy bliźniakach też by pomogło! Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- ![]() Ja myślałam, że o tym piszesz. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | |
Zakorzenienie
|
a to coś mi się pomieszało.. no to będzie party
![]() Cytat:
a miałaś taki pas jak w załączniku? bo pytałam o nie rano, ale cisza.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem pewna, ze taki pas jak mój to szczególnie przy wielkim brzuchu to wielka ulga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
Nie miałam. Ja cały trzeci trymestr biegalam w sukienkach maxi, długich spodnicach i normalnych tshirtach. Nie miałam wielkiego brzucha i moje bluzki dawały radę (oczywiście te dłuższe).
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bo Ty sierpniowa też mamusia, letnia garderoba mam nadzieję się sprawdzi bez większych zmian.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2534 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnio miałam taaaaaaaaaakiego lenia że kompletnie zaniedbałam wizażowe koleżanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem ciekawa czy w piątek zobaczę Bobo. Zależy mi właściwie tylko na serduszku. I wielkością tez bym nie pogardziła. Chyba że Bobo da się poczuć to będę spokojniejsza.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 | |
Zadomowienie
|
Kupiłam dziś używany wózek od sąsiadki , a raczej jej córki
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
Tabitabi masz na myśli biorezonans? Uwazaj z odczulaniem w ciąży, poradź się lekarzy zanim zaczniesz. Konwencjonalnego odczulania nie wolno robić w ciąży.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Raczkowanie
|
Tak mam na myśli biorezonans, podobno tylko w 1 trymestrze nie można go stosować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- pierwsze potwierdzające, ze jestem w ciąży - drugie prenatalne nastepne dopiero połówkowe - 2 mce czekania, na szczęście trochę już zleciało I tez nie podoba mi sie, ze nie mam usg co miesiąc - chciałabym wiedzieć co tam u mojej królewny tym bardziej, ze mam macice dwu różną ![]() A jak to Dziewczyny u Was? Macie usg co wizytę czy rzadziej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Rozeznanie
|
Ja jak chodziłam w wawie do invicty to miałam na kazdej wizycie. Ale teraz chodzę do przychodni i tam nawet ginekolog nie ma w gabinecie sprzętu do usg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |||||||||
Zakorzenienie
|
witam
![]() U mnie dziś dzień pizzy. Tak się najadłam, że popołudnie spędziłam w łóżku nieprzytomna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie zawsze tak wygląda dzień przed imprezą urodzinową syna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2544 | ||||||
Zakorzenienie
|
witam się niedzielnie
![]() Cytat:
![]() nie wytrzymałabym bez usg.. dla mnie czekanie 3 tyg na wizytę to już jest dużo, pierwszy tydzień jeszcze sobie radzę, w drugim już świruję, a w trzecim odliczam dni.. ja mam na każdej wizycie usg, a wizyty co 3 tyg., ale były na początku jakieś nieplanowane częściej i też mi robił usg.. Cytat:
Cytat:
no a jak radzisz sobie ze spodniami? to jesteśmy dwie, którym ubrania ciążowe nie przypadły do gustu..oglądałąm wczoraj na bonprix, jak dziewczyny radziły, ale nie w moim stylu .. Cytat:
Cytat:
Cytat:
o to Ty też zdolna mamuśka.. tort - traktor - szacun |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zadomowienie
|
Witam z rana, czy wy tez tak złe śpicie w ciąży? Każdej nocy budzę sie bez powodu, albo ok. 2 albo ok. 4 w nocy i przekręcam się boku na bok. Nawet nie muszę isc do Wc , po prostu sie budzę
![]() ![]() Piernik toruński: na razie spodnie pasują, a potem chyba je sobie opuszczę . Ale oczywiście wszystko moze sie zmienić po 2-3 miesiącach i brzuch mi eksploduje .... Ja narazie widziałam spodnie w C&A i średnio mi sie widziały :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Rozeznanie
|
Ja budzę się na siku ale fakt, czasami ciężko mi później zasnąć.
Stanęłam na wagę i zamarłam- od początku ciąży przytyłam ponad 4 kg, nie wiedziałam że tak szybko pójdzie w górę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | |||
Zakorzenienie
|
emenyx ja też gorzej sypiam w ciąży, wstaję do kibelka, budzę się zawsze ok.3 i zawsze długo się przewracam zanim zasnę znowu a wstaję zwykle o 6 więc szału z wypoczynkiem nie ma...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Natalce niestety nie przechodzi, ciągle się utrzymuje temp. ok 38, dziś dodatkowo zaczęła wymiotować/spluwać flegmą. We wtorek mieliśmy iść z nią na kontrolę ale skoro nie jest nic lepiej jutro idziemy z nią do lekarza.
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
cześć!
![]() ![]() Pierniczku mi musisz wybaczyć bo będę cały dzień lulać się z tż w łóżku przed telewizorem a popołudniu jedziemy do moich rodziców. ale od jutra znowu będę aktywna ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- ja kupiłam sobie w lumpeksie bojówki ciążowe i jedne czarne, zwykłe też ciążowe. i nic wiecej nie kupię, bo zwykłe spodnie mi się nie podobają a bojówek nigdzie nie widziałam już XD za dwie pary spodni, piżame i sukienkę zapłaciłam zawrotne 15zł wiec jednak wydawanie ponad stówy na ciężarówkowe spodnie to nie dla mnie ![]() Edytowane przez navioe Czas edycji: 2016-02-28 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Talantea Kochana wszystkiego najcudowniejszego!!! samych radości, szybkiego powrotu do TŻ, lekkiego porodu i radości z ciąży, a później z Maleństwa
![]() ![]()
![]() |
#2550 |
Przyczajenie
|
Dzien dobry wszystkim pieknym sierpnioweczkom
![]() I ja powinnam zasluzyc na kare, bo nie odzywalam sie hoho...no troche ![]() Talantea, piekne prace ![]() ![]() ![]() ![]() Czytalam tez, ze dziewczyny, ktore z wiekszym biustem (z mniejszym lub wiekszym obwodem pod) maja problem ze znalezieniem biustonosza, ja moge goraco polecic firme Alles - polski produkt, z Glowna, dosyc obszerna rozmiarowka biustonoszy dla wszystkich oraz duzy wybor do karmienia, ceny umiarkowne, jakosc ok wiec jak macie okazje, to chociaz obejrzyjcie ![]() ![]() Ale macie fajnie z tymi ruchami, ja nic jeszcze nie czuje oprocz babelkow (to raczej jelita), a brzuszek, mimo tego ze jestem szczupla (175/60 -przed ciaza) mam juz pokazny ![]() Nad poduszka tez sie zastanawiam...chociaz poki co nie mam problemow ze snem, to podobno ona tez sie pozniej przydaje, do karmienia np...to prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.