Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-29, 14:34   #841
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

nowa twarz, znacie?

Stary 2016-02-29, 14:36   #842
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pazza_polacca Pokaż wiadomość

filmu nie widziałam, ale książka jest tak genialna, że każdemu polecam - za pierwszym razem przeczytałam ją w jeden dzień (a w zasadzie w nocy ), bo nie mogłam się oderwać. I bardzo lubię do niej wracać.
Więc może to nie Leo poraża prądem, a sama treść książki :P #heheszki
dzięki za polecenie, rozumiem że mówisz o Fitzgeraldzie?..czy Szekspirze ?

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość

Ale, ale! Czocherku, fanko Angeliny! Liczyłam, że ją zobaczę na Oscarach, nie wiesz, czemu się nie pojawiła? No i znalazłam jakieś ploty, że się rozwodzą z Bradem ;( moja idealna para ;( to prawda? Wiesz? Stalkujesz?

SŁUCHAM?! matko, pomijając smutny fakt iż moje życie uczuciowe to porażka, ale przynajmniej żyłam nadzieją, przykładem, inspiracją...ale nawet ONI?....

Gabrysiu (wogóle moje ulubione imię, tak się chciałam zawsze nazywać) serdecznie gratuluje .
No i dziękuje dziewczyny, weszłam sobie w moje STATYSTYKI kanału i mam dwa razy więcej subskrypcji dzięki Wam, zawrotne 36!!!!
Jesteście kochane
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 14:39   #843
Domcia2605
Zakorzenienie

GG do Domcia2605

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
No i dziękuje dziewczyny, weszłam sobie w moje STATYSTYKI kanału i mam dwa razy więcej subskrypcji dzięki Wam, zawrotne 36!!!!
Jesteście kochane
Mój tz - pianista, posłuchał Ciebie i kazał zasubskrybować, więc nie miałam wyjścia
Domcia2605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 14:41   #844
pazza_polacca
Raczkowanie

Cytat:
dzięki za polecenie, rozumiem że mówisz o Fitzgeraldzie?..czy Szekspirze ?

SŁUCHAM?! matko, pomijając smutny fakt iż moje życie uczuciowe to porażka, ale przynajmniej żyłam nadzieją, przykładem, inspiracją...ale nawet ONI?....

Gabrysiu (wogóle moje ulubione imię, tak się chciałam zawsze nazywać) serdecznie gratuluje .
Jesteście kochane
faktycznie nie napisałam o którą książkę mi chodzi
chodziło mi oczywiście o Revolutionary Road Richarda Yatesa
pazza_polacca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 14:54   #845
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Domcia2605 Pokaż wiadomość
Mój tz - pianista, posłuchał Ciebie i kazał zasubskrybować, więc nie miałam wyjścia
...ale znam się z nim osobiście? małe środowisko w sumie..

Cytat:
Napisane przez pazza_polacca Pokaż wiadomość
faktycznie nie napisałam o którą książkę mi chodzi
chodziło mi oczywiście o Revolutionary Road Richarda Yatesa
haha, to trafiłam . No właśnie film jest dla mnie cudny, tzn straszny, ale cudny; książkę połknę więc pewnie też w kilka godzin
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 14:56   #846
201607131110
Konto usunięte

Gabiii, gratki <3 wincyj, wincyj, wincyj! I nagrywaj tak często jak teraz ^^
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 14:58   #847
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lord_viader Pokaż wiadomość
Bry bry!

Wbrew moim oczekiwaniom internet nie eksplodował, nawet nie pierdnął ale Oscar dla Leo to miód na moją duszę
Mam te same odczucia. Ja o 6 rano budze TZ, ze Leos wreszcie dostal Oscara, juhu haha,a na facebooku ani jednego posta. What's going on?!
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 15:01   #848
barbarybcia
Raczkowanie

Cytat:
Jesteście kochane
Ja musiałam się namęczyć, żeby Cię znaleźć, ale warto było - przepięknie grasz!
barbarybcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 15:02   #849
Silene1310
Raczkowanie

Ajaj, jak mnie manicure makijażystki (co prawda vlogów nie nagrywa, ale "funpag" jest!) z mojego miasta zaatakował na fejsbuniu .
Silene1310 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 15:04   #850
Donatella_Rosa
Zadomowienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56548438]Mam te same odczucia. Ja o 6 rano budze TZ, ze Leos wreszcie dostal Oscara, juhu haha,a na facebooku ani jednego posta. What's going on?! [/QUOTE]

Ja miałam całego fejsbuka w Leosiu, w sumie nadal mam . Fajnie, ze dostał, bardzo go lubię jako aktora, ale uważam, że ma lepsze role niż w Zjawie. No i wreszcie skończą się wszystkie memy o Leo i Oscarze i chyba to mnie najbardziej cieszy.

A widziałyście występ Gagi? Bardzo poruszający, przynajmniej dla mnie.
Stary 2016-02-29, 15:08   #851
iamdanifromcalifornia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez barbarybcia Pokaż wiadomość
. Kupiłam 7 rzeczy z 4, które miałam na liście
Tak się zazwyczaj kończą zakupu w Pigmencie

Co do herbatek Yogi to piję od jakiegoś czasu women's energy i polecam każdemu kto chce ograniczyć cukier a nie jest w stanie pić gorzkiej herbaty. Herbatka ma słodki smak chyba dzięki lukrecji ale nie jestem pewna czy to nadaje słodycz, ja co prawda nic nie słodzę ale akurat ten smak mi odpowiada. Teraz chcę spróbowac herbatek Pukka.

Dziewczyny ważne pytanie- próbował ktoś może BB cream z Golden Rose? Jak krycie i kolorki, mam na myśli głównie najjaśniejszy?
Stary 2016-02-29, 15:11   #852
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SandyClaws Pokaż wiadomość
E tam Leo, Gwiezdne Wojny nic nie dostały, jakże to tak Dobrze, że chociaż Ennio Morricone dostał za muzykę do Ósemki

Co do uzdrowicielek polecam wam lekturę bloga Ania Maluje, laska uważa że raka można zwycieżyć pozytywnym myśleniem, okadzanie się jest najlepsze na wszystko, oraz podaje przepis na świetną odrobaczającą miksturę z wody po ogórkach i czosnku. A wszystko to okraszone zdjęciami jej stylizacji w chińskich szmatach
Ona jest lepsza, twierdzi że mukowiscydozę da się wyleczyć ( czy zaleczyć objawy, ale w sumei to profesor ze Stanów jej napisał że albo mukowiscydozę ma albo nie ma a polscy lekarze nie umieli powiedzieć czy na mukowiscydozę choruje ) papryczkami chili.

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Miskstura z ogórkow jest za☠☠☠ista - odczep się . Podejście - och, zabobony buhahaha jest tak samo krzywdzàce, jak pozbawianie medycyny konwencjonalnej jakichkolwiek zasług dla ratowania życia. Jeden będzie na wszystko łykał apap - bo tabletki załatwià wszystko za niego, drugi nie wychyli się dalej niż z nalewkà imbirowà, choćby zemrzeć miał. Oboje sà śmieszni. Rozumiem wyszydzanie osób, które jakby z przypadku o naturalnym leczeniu rozprawiajà, bez dogłębnego zbadania tematu. Ale sà tacy, którzy i zbadali, i sukcesy w naturalnym "sterowaniem" organizmem - odnoszà od pokoleń (Chiny najbanalniejszym przykładem).
Nie znam nikogo kto naturalnym leczeniem wyleczył coś innego niż infekcję- btw na infekcję imbir, czosnek, miód i rosół są super. Jednak znam zbyt wiele osób które zmarły dzięki nadmiernej wierze w wit c, soki gersona, wodę nowaka, vilkakorę czy innego rekina, cieciorki na żywo nei widziałam, na szczęście.
* Czyli wg tego co piszesz to Chińczycy nie chorują i nie umierają? Bo gdyby ta chińska medycyna działała, to przecież byliby najzdrowsi na świecie
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 15:20   #853
bubus900
Zakorzenienie

Jak ja nie lubię jak blogerki i vlogerki mówią, że kupiły coś za śmieszne pieniądze.
Pieniądz nigdy nie jest śmiesnzy. Wkurza mnie nadużywanie tego wyrażenia.
Stary 2016-02-29, 15:24   #854
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość

Czyli wg tego co piszesz to Chińczycy nie chorują i nie umierają? Bo gdyby ta chińska medycyna działała, to przecież byliby najzdrowsi na świecie

Tak, to dokładnie miałam na myśli! Chińczycy nie chorujà i nie umierajà (dlatego jest ich tylu na świecie).
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 15:30   #855
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Jak ja nie lubię jak blogerki i vlogerki mówią, że kupiły coś za śmieszne pieniądze.
Pieniądz nigdy nie jest śmiesnzy. Wkurza mnie nadużywanie tego wyrażenia.
Mnie też.
I jeszcze "strasznie" zamiast chociażby bardzo. Np. "strasznie ładnie wyglądasz"

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 15:31   #856
heater
gonna heat

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Cate Blanchett przepiękna *_* ale ona mogłaby cokolwiek założyć, uwielbiam jej urodę, grę, styl i ją całą, calutką, kocham ją platonicznie, tak jak Angelinę Jolie, Kate Winslet oraz Katarzynę Nosowską.
PJONA x MILION!
heater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 15:35   #857
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Zamówiłam ją, bo interesuje mnie rozdział o tarczycy, sama jestem przykładem osoby, która leczy się naturalnymi metodami - suplementy i dieta. Ciekawe, czy wyciągnę z tej książki coś dla siebie.

daj znać czy coś dobrego napisał o tarczycy, moze byc na priv

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Kupiłam z wielką nadzieją hummus z Primaviki. Nie wiem co to jest, ale na pewno nie hummus. Ohyda.

Ja z primaviki już nic nie bede kupować. masło z laskowych smakowało jak piasek. z nerkowców w ogóle nie miało smaku. poszalałam i kupiłam najnowsze pistacjowe za 46zł. niby 1% soli,a dla mnie za słone. i smak pistacji jakoś słabo wyczuwalny, niknie....

Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość
Prawie oplułam monitor ze śmiechu, gdy zobaczyłam ten test mrożonej pizzy u Sz.
DWA DNI po haulu wegańskim i wywodach: chcę się zdrowo odżywiać, rozpoczynam swoją drogę do weganizmu. Jej głupota mnie aż szokuje, serio.
Filmu oczywiście nawet nie włączam.

Bardzo podobała mi się przemowa Leo Zielone sukienka również

Byłam dziś na depilacji laserowej, a w nagrodę:P poszłam do Pigmentu (bo był po drodze!) i spontanicznie kupiłam paletkę Zoeva Cocoa Blend. Ups. Jeszcze kupiłam gąbkę RT do przetestowania oraz herbatkę Yogi Tea - teraz będę mogła codziennie mówić, że piję herbatę z Pigmentu z Krakowa (to wprawdzie nie Austria, ale zawsze to coś, ja aż taka światowa nie jestem). No i dostałam kupon -20% na całe kolejne zakupy. Będzie się działo...
w środę bodajże te herbatki będa po 10 zł kusi mnie, ale w srode akurat nie bede miala jak pojechac.
a propos pigmentu i hitów YT: kilka dni używam naturally yours i jestem przezadowolona!

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 15:37   #858
szatanica1989
Zakorzenienie

Ja na punkcie medycyny naturalnej nie jestem sfiksowana, ale też nie ufam bezkrytycznie lekom - w moim przypadku hormony i standardowe metody leczenia tylko pogarszały sprawę, a dzięki witaminom, jodowi i diecie jestem już ponad trzy lata bez objawów (odpukać). Wiele osób drwiło z moich pomysłów, wywodów na temat spiruliny, picia ziółek, odstawiania różnych produktów, ale tylko ja wiem ile mnie to kosztowało wszystko czasu, nerwów i łez. Co nie znaczy, że nie wróciłabym do leków gdybym nagle zaczęła się gorzej czuć. Teraz bardziej ufam swojej intuicji, wierzę w witaminy, dobre odżywianie, ale wierzę też w naukę. Przeraża mnie, jak Baszakowa mówi o niedoczynności i o tym, że może doradzać koleżankom - no powodzenia, nie ma to jak śmiałe rady jutubowego endokrynologa, który wiedzę zaczerpnął z jednego rozdziału jednej książki.

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Ołkej, póki co czekam na przesyłkę

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 15:41   #859
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Ona jest lepsza, twierdzi że mukowiscydozę da się wyleczyć ( czy zaleczyć objawy, ale w sumei to profesor ze Stanów jej napisał że albo mukowiscydozę ma albo nie ma a polscy lekarze nie umieli powiedzieć czy na mukowiscydozę choruje ) papryczkami chili.
Jezu, to tak na serio?! Tyle lat bada sie mukowiscydoze, ta choroba jest praktycznie nadal wyrokiem krotkiego zycia, a oni maja magiczne papryczki chili.

Czekam az Baszakowa zacznie leczyc Laure W koncu kolezanka i ma problem z tarczyca, nie?
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 15:47   #860
azalyn
Raczkowanie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56550638]
Czekam az Baszakowa zacznie leczyc Laure W koncu kolezanka i ma problem z tarczyca, nie?[/QUOTE]

Dokładnie o Laurze pomyślałam jak oglądałam ten filmik na pewno już się zapisała na prywatną wizytę u pani dr K. Baszak, spec. med. naturalnej
Stary 2016-02-29, 15:48   #861
mangosteen
Raczkowanie

Cytat:

Ja z primaviki już nic nie bede kupować. masło z laskowych smakowało jak piasek. z nerkowców w ogóle nie miało smaku. poszalałam i kupiłam najnowsze pistacjowe za 46zł. niby 1% soli,a dla mnie za słone. i smak pistacji jakoś słabo wyczuwalny, niknie....

w środę bodajże te herbatki będa po 10 zł kusi mnie, ale w srode akurat nie bede miala jak pojechac.
a propos pigmentu i hitów YT: kilka dni używam naturally yours i jestem przezadowolona!
Zmartwiłaś mnie opiniami o Primavice, już od jakiegoś czasu czaiłam się na ich masła orzechowe
Polecacie jakieś inne, lepsze źródło zakupu masła migdałowego, nerkowcowego, pistacjowego?

Kurcze, w środę mi wybitnie nie pasuje, więc na promocję się nie załapię.

Ok, piję tą Yogi Tea Detox with Lemon.
Zapach - ziołowy, pierwsze skojarzenie: napar z rumianku.
Smak - na pierwszy plan wysuwa się smak ewidentnie ziołowy, jak rozumiem mniszek lekarski. A potem długo nic.:/ Na podstawie nazwy liczyłam jednak na smak cytrynowy, a zarówno skórki cytrynowej, jak i trawy cytrynowej za bardzo nie wyczuwam.
Więc raczej rozczarowanie. Nie jest zła, ale jednak liczyłam na mieszankę smakową, za bardzo wybija się jeden smak, który jak dla mnie szału nie robi. Będę do niej dorzucać plasterek cytryny lub kawałek imbiru, a kolejnego opakowania nie kupię.

Następnym razem chyba kupię tą Woman's Energy, jak teraz poczytałam skład, to powinna bardziej mi posmakować.
mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 15:50   #862
Selfish Girl
Life is a drink ...

Wracając do tematu książki... Wierzę, że zdrowy tryb życia może nam pomóc w wielu dolegliwościach ale nigdy w to nie uwierze, że białaczke (czy w ogóle jakikolwiek nowotwór można wyleczyć jedzonkiem :P ) da się wyleczyć witaminą C bo gdyby to było takie 'bardzo realne' to zaczęto by robić wszelakiego rodzaju badania by potwierdzić tą teze.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 16:04   #863
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Ja na punkcie medycyny naturalnej nie jestem sfiksowana, ale też nie ufam bezkrytycznie lekom - w moim przypadku hormony i standardowe metody leczenia tylko pogarszały sprawę, a dzięki witaminom, jodowi i diecie jestem już ponad trzy lata bez objawów (odpukać). Wiele osób drwiło z moich pomysłów, wywodów na temat spiruliny, picia ziółek, odstawiania różnych produktów, ale tylko ja wiem ile mnie to kosztowało wszystko czasu, nerwów i łez. Co nie znaczy, że nie wróciłabym do leków gdybym nagle zaczęła się gorzej czuć. Teraz bardziej ufam swojej intuicji, wierzę w witaminy, dobre odżywianie, ale wierzę też w naukę. Przeraża mnie, jak Baszakowa mówi o niedoczynności i o tym, że może doradzać koleżankom - no powodzenia, nie ma to jak śmiałe rady jutubowego endokrynologa, który wiedzę zaczerpnął z jednego rozdziału jednej książki.[COLOR="Silver"]
pogrubione - to własnie dosyc częste wsród ludzi, których się ja czepiam. Jedna ksiazka, pare wykładów (gościa, który jak dobrze kojarzę nie jest nawet lekarzem) i juz wielcy specjalisci od wszystkich chorób swiata i metod leczenia
bardzo nachalni tez często, jak jacys fanatycy, co widac u dwoch osób pod filmem baszak szczególnie

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

alis19 godzin temu
+szuszgotuje Oczywiście, fermentowana lub niemodyfikowana ale tej drugiej praktycznie nie ma już
Ten post podlinkowałam bo ma łatwiejszy odbiór niż jakieś anglojęzyczne wywody ale uwierz mi, że to co pokazujesz w filmie to nic zdrowego ďťż
Odpowiedz

szuszgotuje
szuszgotuje17 godzin temu
Pewnie lepiej zjeść wędlinkę ďťż

kocham cie szusz
lepiej pizze z salami i serem w brzegach
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 16:09   #864
201607110949
Konto usunięte

Gabon, gratulacje - sukcesy hejerskich youtuberek zawsze cieszą

Niby taki paskudny, deszczowy poniedziałek, ale jednak całkiem spoko - lekarz zezwolił mi (oby nie tymczasowo) na powrót do normalnej diety (w tym rozsądnie słodyczy ), a Hean dał mi wyróżnienie w konkursie makijażowym i coś tam mi mają wysłać. Nie mam jednak wątpliwości co cieszy bardziej - możliwość wtrajania czekolady!

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
szuszgotuje
szuszgotuje17 godzin temu
Pewnie lepiej zjeść wędlinkę ďťż

co jest złego w dobrej jakościowo wędlinie? Moi rodzice robią domowe szynki, boczki, balerony, kiełkbasy - na pewno 100x to razy zdrowsze niż soja przetworzona na milion sposobów.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 16:11   #865
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Gabon, gratulacje - sukcesy hejerskich youtuberek zawsze cieszą

Niby taki paskudny, deszczowy poniedziałek, ale jednak całkiem spoko - lekarz zezwolił mi (oby nie tymczasowo) na powrót do normalnej diety (w tym rozsądnie słodyczy ), a Hean dał mi wyróżnienie w konkursie makijażowym i coś tam mi mają wysłać. Nie mam jednak wątpliwości co cieszy bardziej - możliwość wtrajania czekolady!

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

co jest złego w dobrej jakościowo wędlinie? Moi rodzice robią domowe szynki, boczki, balerony, kiełkbasy - na pewno 100x to razy zdrowsze niż soja przetworzona na milion sposobów.
Bo to nie jest trendy. Heloooł
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 16:20   #866
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:

Mam te ksiazke, sluze skrinami wieczorem
Mama mi dala do przeczytania. Wyobrazcie sobie miec stwardnienie rozsiane i mame, która wierzy w takie ukryte terapie. Wyczuwam dramaty jak mi sie pogorszy za pare lat.
Stary 2016-02-29, 16:23   #867
Amerie
Raczkowanie

Hejo.
Nie było mnie dwa i pół wątka (szpital )
Działo się coś, jakaś afera poza typowymi - szusze lwy i te sprawy?
Amerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 16:26   #868
bubus900
Zakorzenienie

[QUOTE=SALIX;56552203]Gabon, gratulacje - sukcesy hejerskich youtuberek zawsze cieszą

Stary 2016-02-29, 16:27   #869
navioe
Zakorzenienie

MONIKAMONIKAELA2 godziny temu
Szusz, zdradź proszę, co robisz, że wyglądasz ostatnio tak olśniewająco?
Bije od Ciebie taki blask, jakbyś była co namniej aniołem - nie wiem czy to makeup, dieta czy jeszcze co innego. Będę wdzięczna za odpowiedź.
Odpowiedz1
Mama Muminka
Mama Muminka37 minut temu
+MONIKAMONIKAELA dużo pizzy

navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 16:27   #870
beznadziejniak
Łotewa

Również witam po przerwie
Złapałam wirusa i wylądowałam w szpitalu

Czocher wpisałam cieciorkę co Ci ludzie mają w głowach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości