Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-29, 22:56   #991
iamdanifromcalifornia
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Dziołszki warszawskie - jadacie gdzieś śniadania na mieście? Macie taki zwyczaj? Jak jadę na te 5 dni, to chcę w sumie mieć głęboko zasady i coś tam szamać dobrego, posiłki późniejse mam już starannie zaplanowane ale co do śniadań - sama nie wiem, tak czytam i czytam na zomato, na blogach, obczajam, wszystko pięknie fajnie, ale no - wolę z polecenia, bo nie chcę zabulić za śniadanie jak za dobrgeo burgera, a jednocześnie niekoniecznie mam ochotę na sałatkę lisnera wyjadaną bułką na ławce w parku - praktykowałam za młodu i mimo niewątpliwego uroku, to teraz wolę iść i się najeść w miłym miejscu gdzieś z kaweczką Oczywiście oczekuję polecenia miejsc
Kiedyś byłam U chłopaków na Chłodnej, z tego co pamiętam to mają różne rodzaje śniadań i na bogato a zapłaciłam 20-25zł z kawą z tego co pamiętam więc polecam
Stary 2016-02-29, 22:57   #992
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lovelustfaithdreams Pokaż wiadomość
dla zainteresowanych - drama trwa w najlepsze, Angelika odpowiedziała na snapie
piszcie od razu co odpowiedziała!
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 23:03   #993
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
piszcie od razu co odpowiedziała!
Że ich drogi się rozeszły, bo Olciak gadała o niej źle rzeczy do (chyba) wspólnych znajomych. I już się nie przyjaźnią. A na urodziny zapraszała osoby, z którymi jej się fajnie spędza czas i z którymi się kumpluje, a Olciak już do tego grona nie należy. No i że nie porusza takich tematów na snapie, bo po co, ale ten jeden raz musi, bo ludzie do niej piszą, jest postawiona w złym świetle bo wiadomo tylko to co Olciak powiedziała, więc chcę przedstawić swój punkt widzenia. Ona przynajmniej się nie rozwodziła na 5127387 snapow. Bo przez Olciaka całego nie przebrnęłam. Odnotowałam tylko, że mnóstwo razy powiedziała "no i tyle".
Stary 2016-02-29, 23:08   #994
Cytrynellka90
Raczkowanie

Munia, Lobuzy polecaly chyba Sniadaniownie, to gdzieś okolice Nowego Światu, latem była kawa za10zl plus gratis śniadanie czy jakoś tak, prywatnie znajomym tez polecali, ja niestety nie byłam bo jem tylko w pracy a w weekendy śpię do obiadu. Jutro sprawdzę dokładnie czy tak się to nazywa.
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 23:09   #995
grzonska
Raczkowanie

Cytat:

Obczaję

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Czytałam o tym!

Pół wieczora siedzę na zomato jak mam taką wkrętkę, to koniec. Właśnie jestem zauroczona opiniami i menu miejsca Wars and Sawa - znacie, polecacie? Może to jest plan

Ile ja w ogóle świetnych miejsc jedzeniowych znalazłam, chyba przewalę cały hajs na jedzenie nie no - na muzea i jedzenie dobrze, ze wejście na osiedla z lat 60. i 70. jest za friko.
Ja Ci bardzo polecam Ministerstwo Kawy na Marszałkowskiej, wypiłam tam niejedną kawę, a przy tym mój portfel nie ucierpiał. Z zewnątrz trochę odstrasza wyglądem, ale warto wejść do środka
Po prawej stronie Wisły, na Francuskiej, jest baaardzo dużo kawiarni/śniadaniowni, które nie są drogie, a jedzonko jest smaczne i wnętrze lokalu miłe dla oka

A przy Politechnice jest parę barów mlecznych, gdzie można się najeść za grosze, ale to zależy co bardziej preferujesz
grzonska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 23:13   #996
201607131110
Konto usunięte

Gdzie te czasy, kiedy dramy rozgrywały się na yt i można było spokojnie pooglądać w domowym zaciszu...
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 23:14   #997
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Gdzie te czasy, kiedy dramy rozgrywały się na yt i można było spokojnie pooglądać w domowym zaciszu...
no, tez smutek czuje :C
Stary 2016-02-29, 23:17   #998
marcia321
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muchli Pokaż wiadomość
Że ich drogi się rozeszły, bo Olciak gadała o niej źle rzeczy do (chyba) wspólnych znajomych. I już się nie przyjaźnią. A na urodziny zapraszała osoby, z którymi jej się fajnie spędza czas i z którymi się kumpluje, a Olciak już do tego grona nie należy. No i że nie porusza takich tematów na snapie, bo po co, ale ten jeden raz musi, bo ludzie do niej piszą, jest postawiona w złym świetle bo wiadomo tylko to co Olciak powiedziała, więc chcę przedstawić swój punkt widzenia. Ona przynajmniej się nie rozwodziła na 5127387 snapow. Bo przez Olciaka całego nie przebrnęłam. Odnotowałam tylko, że mnóstwo razy powiedziała "no i tyle".
suma sumarum Olciak odcieła Andżelikę
marcia321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 23:17   #999
loczek88
Wtajemniczenie

Munka, a nie myślałaś o Barach Mlecznych? Toż to urok jak z lat 60/70 . Zawsze tam się stołowałam
chyba że wolisz coś wykwintniejszego, to nie pomogę..w czasach studenckich moje śniadania to był Mac na dworcu albo kanapki na uczelni .
A może Vincent na Nowym Świecie? Akurat obok MediaKraftu .
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 23:19   #1000
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Dokladnie tak. Jak zyc, nie czujac potrzeby posiadania snapa? Wszystkie aferki mnie omijaja.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 23:23   #1001
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
no, tez smutek czuje :C
W akcie desperacji wlazłam na konto szoguna i widzę jakiś filmik "afera wykopowa" oglądam filmik o aferce na wykopie... eh

https://www.youtube.com/watch?v=DDJvo67xf04

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56579956]Dokladnie tak. Jak zyc, nie czujac potrzeby posiadania snapa? Wszystkie aferki mnie omijaja.[/QUOTE]

Przyznam, że założyłam snapa, ale tylko po to, żeby obejrzeć snapa Katosu z USA i nie używam tej aplikacji nie chce mi się szukać tych dziewczynek, jakoś mnie nie przekonuje snap, do insta przekonałam się niecały rok temu, może snap za parę lat
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 23:23   #1002
lovelustfaithdreams
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muchli Pokaż wiadomość
Olciak znowu odpowiedziała, rozmawiały przed chwilą i że jakieś osoby trzecie miały w tym udział i WSZYSTKO JEST OK. A półgodziny temu mówiła, że Angelika i jej znajomi juz wszyscy gadają na snapie, by do niej nie wchodzić, że jak ona może itd. Czyli co, koniec dramy, lajki się zgadzają ?
lovelustfaithdreams jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 23:30   #1003
Zmona
Przyczajenie

Cytat:

Obczaję

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Czytałam o tym!

Pół wieczora siedzę na zomato jak mam taką wkrętkę, to koniec. Właśnie jestem zauroczona opiniami i menu miejsca Wars and Sawa - znacie, polecacie? Może to jest plan

Ile ja w ogóle świetnych miejsc jedzeniowych znalazłam, chyba przewalę cały hajs na jedzenie nie no - na muzea i jedzenie dobrze, ze wejście na osiedla z lat 60. i 70. jest za friko.
Munka, nie udzielam się zbytnio, alem warszawianka.
Łobuzy jadły śniadanie w Alioli na Placu Konstytucji. To fila Alioli z Świętokrzyskiej. Fajnie, bo w centrum, w sumie nawet smacznie. Ja szału nie czuje, ale narzekać też nie mogę.
Ja jestem z Górnego Mokotowa i polecam Sniadaniownie (niestety Karolina Stylizacje też swego czasu tam bywała, na szczeście chyba już nie). Nie za tanio, ale klimat warszawskiego Starego Mokotowa i pieknej ulicy Dąbrowskiego murowany. Śniadania tez w porządku. Niedaleko też możesz zahaczyć o Mokotuff.
Na Powiślu fajnie jest w The Cool Cat. Polecam Tez SAM. Jak mi dasz tydzień to jeszcze coś podrzucę, bo teraz mam szął w pracy. Mogę na priv. Tymczasem podrzucam link do Warsaw Foodie - przydatna strona do obejrzenia warszawskich knajp różnych: http://warsawfoodie.pl/category/okazja/sniadanie/ No, ale może znasz.
Przepraszam, ze nie na szaro, ale jakos nie moge jeszcze ogarnąć (debiutant forowy czytajacy tylko).

Edytowane przez Zmona
Czas edycji: 2016-02-29 o 23:37
Zmona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 23:31   #1004
Zanetka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez empress_ Pokaż wiadomość
zbieżność nazw jest przypadkowa. Ten Jasmin/Pigment w Krakowie jest jeden na całą Polskę
Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Nie, to wyjątkowy Jaśmin w Krakowie. W poznańskich nie ma nic.
Uuuu, to lipa . No nic, przynajmniej mój portfel nie ucierpi . Dzięki dziewczyny za informację .
Zanetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 23:33   #1005
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Munka, a nie myślałaś o Barach Mlecznych? Toż to urok jak z lat 60/70 . Zawsze tam się stołowałam
chyba że wolisz coś wykwintniejszego, to nie pomogę..w czasach studenckich moje śniadania to był Mac na dworcu albo kanapki na uczelni .
A może Vincent na Nowym Świecie? Akurat obok MediaKraftu .
czy ja wiem czy w barach mlecznych tak tanio byłam kilka razy ostatnio i za te samą cenę można zjeść smaczniejsze sniadanie, ale nie wiem może w stolycy to lepsze są
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 23:33   #1006
201605301111
Konto usunięte

Ciekawe co to za "ktos trzeci"

Dzieci na insta wydają sie wiedzieć

Moze to glampaula w zemście za stara drame! Albo znowu Asia! : O (nie pisze tego na serio, żeby nie bylo xd)

Chyba wrócę do dramy szogun/burak albo do którejś z bunny kou, tak przed snem
Stary 2016-02-29, 23:42   #1007
muchli
Raczkowanie

Z tego co Olciak dpowiedziała, to te "osoby trzecie" to jacyś wspólni znajomi z którymi sobie będą wyjaśniać . Ale przyjaźń już jest odnowiona i może niedługo je "gdzieś razem zobaczymy"
Stary 2016-02-29, 23:49   #1008
lovelustfaithdreams
Raczkowanie

Cytat:
Ciekawe co to za "ktos trzeci"

Dzieci na insta wydają sie wiedzieć

Moze to glampaula w zemście za stara drame! Albo znowu Asia! : O (nie pisze tego na serio, żeby nie bylo xd)

Chyba wrócę do dramy szogun/burak albo do którejś z bunny kou, tak przed snem
ooo, nie słyszałam o nich. moją ulubioną dramą była akcja między Stuu a Brutalem (wspomina z łezką w oku godzinne tłumaczenie Stuu)
lovelustfaithdreams jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 23:56   #1009
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
W skrócie: Olciak zrobiła coś ala q&a na snapie w sprawie swoich urodzin, bo dostawała mnóstwo komentarzy w tej sprawie. Opowiedziała o zaproszonych gościach, że wielcy youtuberzy nawet nie odpisali jej na zaproszenie tylko ją zignorowali, że urodizny organizowała sama, bez pomocy żadnej profesjonalej firmy i tu przyszła płynnie do Angeliki. Powiedziała, że zaprosiła ja na urodziny, chociaż tak bardzo nie trzymają się ze sobą, ale ona nie przyszła. Później, że ich drogi się rozeszły, że kierują się w zyciu innymi wartosciami, że sa kompletnie inne itp, ale ze nic do niej nie ma.

Później, że Angelika jej nie zaprosila, że widzowie Angeliki zarzuccają Olciakowi, że ona zgapiła od niej urodziny, mimo, że Olciak miała je pierwsza, że Angelika leci na lajki i sukces, a oona jest inna.
Że firma organizujaca urodziny Angeliki do niej pisala infomacje o dacie imprezy, ale ona nie dostala zaproszenia.
Ze ma dosyc porownywania jej i angeliki.

Pewnie coś jeszcze było, ale nie pamiętam, bo snap na ponad tysiąc sekund.

Generalnie chodziło o to, że Olciak jest zła o porównywanie jej go Angeliki i zarzucania jej, że zgapiła pomysł na impreże urodzinową, którą miała pierwszą, i że Angelika leci na fejm, a ona taka nie jest
Z tego co ja zrozumiałam to właśnie chodziło jej o to, że ci "wielcy" youtuberzy właśnie jej odpowiadali na zaproszenie, że chociaż napisali, że nie mogą czy coś a inni po prostu to olali i w ogóle nie odpowiedzieli.
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 23:56   #1010
Ms_E
Zadomowienie

http://gossmakeupartist.com/blogs/si...-year-s-oscars przegląd oscarowych makijaży
Jestem w szoku, że faktycznie są bardzo proste, naturalne, przynajmniej na zdjęciach nie widzę ani mocnego konturowania ani skomplikowanych makijaży oka jak na youtube. A na ulicach coraz więcej widzę dziewczyn, które mają mocny makijaż a przede wszystkim widzę dokładnie gdzie jest bronzer, róż i rozświetlacz. Podobnie na instagramie. No nie wiem.
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 00:08   #1011
wraaakczasu
Rozeznanie

btw powiedzcie mi dziewczyny, że w tej dramie nie uczestniczą balony.. SERIO!? kłócić się o to czy ktoś miał balony? Haahhahah leże
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 00:19   #1012
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
btw powiedzcie mi dziewczyny, że w tej dramie nie uczestniczą balony.. SERIO!? kłócić się o to czy ktoś miał balony? Haahhahah leże
A ja chciałabym zauważyć, że srebrne balony jako pierwszy miał Alan Donci
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 00:39   #1013
_Summer_
Zadomowienie

Dziewczyny jestem w czarnej d*pie, kompletnie nie wiem co kupić facetowi na urodziny, które ma w piątek. Interesuje się wędkarstwem, terrarystką (pająkami szczególnie), sportem. Na święta kupiłam mu książkę związaną z wędkarstwem, wiec teraz ksiazka odpada. Z płyt też nie widzę raczej nic interesującego. Totalna pustka w głowie. Macie jakieś pomysły? Może jak pochwalicie się, co kupowałyście w ostaniach latach waszym facetom, to zaświeci mi się w głowie jakaś lampka

Edytowane przez _Summer_
Czas edycji: 2016-03-01 o 01:39
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 00:51   #1014
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem w czarnej d*pie, kompletnie nie wiem co kupić facetowi na urodziny, które ma w piątek. Interesuje się wędkarstwem, terrarystkom (pająkami szczególnie), sportem. Na święta kupiłam mu książkę związaną z wędkarstwem, wiec teraz ksiazka odpada. Z płyt też nie widzę raczej nic interesującego. Totalna pustka w głowie. Macie jakieś pomysły? Może jak pochwalicie się, co kupowałyście w ostaniach latach waszym facetom, to zaświeci mi się w głowie jakaś lampka
Zależy ile chcesz przeznaczyć ;> Jak uprawia sport/biega to może taką opaskę monitorującą jego ćwiczenia, wagę etc.? Albo dobrą jakościowo odżież sportową właśnie ;> Może jakiś gadżet do terrarium ;>
Ja zbytnio nie podpowiem, bo zazwyczaj kupuję jakieś gadżety z komputerami związane.
Stary 2016-03-01, 01:10   #1015
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
To, co trzyma w ręce... przeraża mnie
Macie wibratory? Pewnie dla większości to temat tabu, więc nie musicie odpowiedać, ale od mniej pruderyjnych chętnie się dowiem

Dziołszki - co sądzicie o jedzeniu ryżu na śniadanie? Dobrze, źle?

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Hahahahha a tej o co znowu chodziło z tym szyfrem?
Nie mam takiego sprzętu. Ryż na śniadanie jest u mnir dość często w formie smażonego z jajkami lub na słodko z jogurtem naturalnym, jabłkiem i cynamonem. Od nowego roku jednak jestem wierna owsiance z bananem i masłem orzechowym
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 02:55   #1016
Arturo Sadi
Zdegustowanie

Cytat:
to jest jej ulubiony "Crystal"
aż się boje spytać o Blake'a i Alexis

Edytowane przez Arturo Sadi
Czas edycji: 2016-03-01 o 02:59
Arturo Sadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 03:01   #1017
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Macie wibratory? Pewnie dla większości to temat tabu, więc nie musicie odpowiedać, ale od mniej pruderyjnych chętnie się dowiem

Dziołszki - co sądzicie o jedzeniu ryżu na śniadanie? Dobrze, źle?

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Hahahahha a tej o co znowu chodziło z tym szyfrem?
Myślałam, że nikt Ci nie odpowie.
Tak, mam. I ani to nie jest śmieszkowy prezent osiemnastkowy, ani żylasty twór penisopodobny, ani śmierdzące gumą coś.
Wibruje, ma silikonowe pokrycie, ładny kolor. Zupełnie nie traktuję też takich akcesoriów jako zamiennika partnera/konkurencję dla niego.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2016-03-01 o 03:04
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 07:17   #1018
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lovelustfaithdreams Pokaż wiadomość
ooo, nie słyszałam o nich. moją ulubioną dramą była akcja między Stuu a Brutalem (wspomina z łezką w oku godzinne tłumaczenie Stuu)

O tak, tez kocham <3
Stary 2016-03-01, 07:29   #1019
Cytrynellka90
Raczkowanie

Odpalilam sobie wczoraj przed snem snapa Olciaka, zasnelam po 3 minutach. Nie wiem jak się to skończyło ale osłabia mnie wywlekanie jakichkolwiek dram na łamy internetu. Jeśli ktoś jej coś zarzucił to niech krótko odpowie na fejsie ucinajac cała dyskusje. Po co wywód na milion snapow.
Pobierz Klik Zainstaluj > Połącz [ Connect:178.33.168.235:10 046 ] Dołącz: [Dziewczyny z Wizażu]
Hasło u Adminów.

Sprawdz kto aktualnie siedzi na kanale: Klik
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-01, 08:08   #1020
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Myślałam, że nikt Ci nie odpowie.
Tak, mam. I ani to nie jest śmieszkowy prezent osiemnastkowy, ani żylasty twór penisopodobny, ani śmierdzące gumą coś.
Wibruje, ma silikonowe pokrycie, ładny kolor. Zupełnie nie traktuję też takich akcesoriów jako zamiennika partnera/konkurencję dla niego.

No Jakby od razu należało się wytłumaczyć, że i owszem - posiada się, ale żywe istoty niegumowe również wychodzà z propozycjami penetracji. Bo inaczej to brzydka, sfrustrowana i na pewno z wizażu.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości