|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#992 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
Że ich drogi się rozeszły, bo Olciak gadała o niej źle rzeczy do (chyba) wspólnych znajomych. I już się nie przyjaźnią. A na urodziny zapraszała osoby, z którymi jej się fajnie spędza czas i z którymi się kumpluje, a Olciak już do tego grona nie należy. No i że nie porusza takich tematów na snapie, bo po co, ale ten jeden raz musi, bo ludzie do niej piszą, jest postawiona w złym świetle bo wiadomo tylko to co Olciak powiedziała, więc chcę przedstawić swój punkt widzenia. Ona przynajmniej się nie rozwodziła na 5127387 snapow. Bo przez Olciaka całego nie przebrnęłam. Odnotowałam tylko, że mnóstwo razy powiedziała "no i tyle".
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
Munia, Lobuzy polecaly chyba Sniadaniownie, to gdzieś okolice Nowego Światu, latem była kawa za10zl plus gratis śniadanie czy jakoś tak, prywatnie znajomym tez polecali, ja niestety nie byłam bo jem tylko w pracy a w weekendy śpię do obiadu. Jutro sprawdzę dokładnie czy tak się to nazywa.
|
|
|
|
#995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po prawej stronie Wisły, na Francuskiej, jest baaardzo dużo kawiarni/śniadaniowni, które nie są drogie, a jedzonko jest smaczne i wnętrze lokalu miłe dla oka ![]() A przy Politechnice jest parę barów mlecznych, gdzie można się najeść za grosze, ale to zależy co bardziej preferujesz
|
|
|
|
|
#996 |
|
Konto usunięte
|
Gdzie te czasy, kiedy dramy rozgrywały się na yt i można było spokojnie pooglądać w domowym zaciszu...
|
|
|
|
#997 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#999 |
|
Wtajemniczenie
|
Munka, a nie myślałaś o Barach Mlecznych? Toż to urok jak z lat 60/70
. Zawsze tam się stołowałamchyba że wolisz coś wykwintniejszego, to nie pomogę..w czasach studenckich moje śniadania to był Mac na dworcu albo kanapki na uczelni .A może Vincent na Nowym Świecie? Akurat obok MediaKraftu .
|
|
|
|
#1000 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Konto usunięte
|
W akcie desperacji wlazłam na konto szoguna i widzę jakiś filmik "afera wykopowa"
oglądam filmik o aferce na wykopie... eh https://www.youtube.com/watch?v=DDJvo67xf04 ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56579956]Dokladnie tak. Jak zyc, nie czujac potrzeby posiadania snapa? Wszystkie aferki mnie omijaja.[/QUOTE] Przyznam, że założyłam snapa, ale tylko po to, żeby obejrzeć snapa Katosu z USA i nie używam tej aplikacji nie chce mi się szukać tych dziewczynek, jakoś mnie nie przekonuje snap, do insta przekonałam się niecały rok temu, może snap za parę lat
|
|
|
|
#1002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Łobuzy jadły śniadanie w Alioli na Placu Konstytucji. To fila Alioli z Świętokrzyskiej. Fajnie, bo w centrum, w sumie nawet smacznie. Ja szału nie czuje, ale narzekać też nie mogę. Ja jestem z Górnego Mokotowa i polecam Sniadaniownie (niestety Karolina Stylizacje też swego czasu tam bywała, na szczeście chyba już nie). Nie za tanio, ale klimat warszawskiego Starego Mokotowa i pieknej ulicy Dąbrowskiego murowany. Śniadania tez w porządku. Niedaleko też możesz zahaczyć o Mokotuff. Na Powiślu fajnie jest w The Cool Cat. Polecam Tez SAM. Jak mi dasz tydzień to jeszcze coś podrzucę, bo teraz mam szął w pracy. Mogę na priv. Tymczasem podrzucam link do Warsaw Foodie - przydatna strona do obejrzenia warszawskich knajp różnych: http://warsawfoodie.pl/category/okazja/sniadanie/ No, ale może znasz. Przepraszam, ze nie na szaro, ale jakos nie moge jeszcze ogarnąć (debiutant forowy czytajacy tylko). Edytowane przez Zmona Czas edycji: 2016-02-29 o 23:37 |
|
|
|
|
#1004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. No nic, przynajmniej mój portfel nie ucierpi . Dzięki dziewczyny za informację |
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam kilka razy ostatnio i za te samą cenę można zjeść smaczniejsze sniadanie, ale nie wiem może w stolycy to lepsze są
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Konto usunięte
|
Ciekawe co to za "ktos trzeci"
Dzieci na insta wydają sie wiedzieć Moze to glampaula w zemście za stara drame! Albo znowu Asia! : O (nie pisze tego na serio, żeby nie bylo xd) Chyba wrócę do dramy szogun/burak albo do którejś z bunny kou, tak przed snem |
|
|
|
#1007 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co Olciak dpowiedziała, to te "osoby trzecie" to jacyś wspólni znajomi z którymi sobie będą wyjaśniać
. Ale przyjaźń już jest odnowiona i może niedługo je "gdzieś razem zobaczymy"
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
ooo, nie słyszałam o nich. moją ulubioną dramą była akcja między Stuu a Brutalem (wspomina z łezką w oku godzinne tłumaczenie Stuu)
|
|
|
|
#1009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Zadomowienie
|
http://gossmakeupartist.com/blogs/si...-year-s-oscars przegląd oscarowych makijaży
Jestem w szoku, że faktycznie są bardzo proste, naturalne, przynajmniej na zdjęciach nie widzę ani mocnego konturowania ani skomplikowanych makijaży oka jak na youtube. A na ulicach coraz więcej widzę dziewczyn, które mają mocny makijaż a przede wszystkim widzę dokładnie gdzie jest bronzer, róż i rozświetlacz. Podobnie na instagramie. No nie wiem. |
|
|
|
#1011 |
|
Rozeznanie
|
btw powiedzcie mi dziewczyny, że w tej dramie nie uczestniczą balony..
SERIO!? kłócić się o to czy ktoś miał balony? Haahhahah leże
|
|
|
|
#1012 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1013 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jestem w czarnej d*pie, kompletnie nie wiem co kupić facetowi na urodziny, które ma w piątek. Interesuje się wędkarstwem, terrarystką (pająkami szczególnie
), sportem. Na święta kupiłam mu książkę związaną z wędkarstwem, wiec teraz ksiazka odpada. Z płyt też nie widzę raczej nic interesującego. Totalna pustka w głowie. Macie jakieś pomysły? Może jak pochwalicie się, co kupowałyście w ostaniach latach waszym facetom, to zaświeci mi się w głowie jakaś lampka Edytowane przez _Summer_ Czas edycji: 2016-03-01 o 01:39 |
|
|
|
#1014 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
Ja zbytnio nie podpowiem, bo zazwyczaj kupuję jakieś gadżety z komputerami związane.
|
|
|
#1015 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1016 |
|
Zdegustowanie
|
to jest jej ulubiony "Crystal"
aż się boje spytać o Blake'a i Alexis
insta Edytowane przez Arturo Sadi Czas edycji: 2016-03-01 o 02:59 |
|
|
|
#1017 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak, mam. I ani to nie jest śmieszkowy prezent osiemnastkowy, ani żylasty twór penisopodobny, ani śmierdzące gumą coś. ![]() Wibruje, ma silikonowe pokrycie, ładny kolor. Zupełnie nie traktuję też takich akcesoriów jako zamiennika partnera/konkurencję dla niego.
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2016-03-01 o 03:04 |
|
|
|
|
#1018 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Raczkowanie
|
Odpalilam sobie wczoraj przed snem snapa Olciaka, zasnelam po 3 minutach. Nie wiem jak się to skończyło ale osłabia mnie wywlekanie jakichkolwiek dram na łamy internetu. Jeśli ktoś jej coś zarzucił to niech krótko odpowie na fejsie ucinajac cała dyskusje. Po co wywód na milion snapow.
|
|
|
|
#1020 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No Jakby od razu należało się wytłumaczyć, że i owszem - posiada się, ale żywe istoty niegumowe również wychodzà z propozycjami penetracji. Bo inaczej to brzydka, sfrustrowana i na pewno z wizażu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

ale co do śniadań - sama nie wiem, tak czytam i czytam na zomato, na blogach, obczajam, wszystko pięknie fajnie, ale no - wolę z polecenia, bo nie chcę zabulić za śniadanie jak za dobrgeo burgera, a jednocześnie niekoniecznie mam ochotę na sałatkę lisnera wyjadaną bułką na ławce w parku - praktykowałam za młodu i mimo niewątpliwego uroku, to teraz wolę iść i się najeść w miłym miejscu gdzieś z kaweczką
Oczywiście oczekuję polecenia miejsc 

nie no - na muzea i jedzenie 

.

?
. No nic, przynajmniej mój portfel nie ucierpi
byłam kilka razy ostatnio i za te samą cenę można zjeść smaczniejsze sniadanie, ale nie wiem może w stolycy to lepsze są
. Ale przyjaźń już jest odnowiona i może niedługo je "gdzieś razem zobaczymy"
), sportem. Na święta kupiłam mu książkę związaną z wędkarstwem, wiec teraz ksiazka odpada. Z płyt też nie widzę raczej nic interesującego. Totalna pustka w głowie.
)