|
Notka |
|
Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Autentyczne!!!! ;)))))))))))) Buahahahahah!
Cytat:
![]() Co za przygoda ![]()
![]() |
![]() |
#542 |
Wtajemniczenie
|
to juz było tak dawno, a ja zawsze na samo wspomnienie śmieję się jak głupek
![]()
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
no nieeeeee...... to bylo naprawde mocne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Wtajemniczenie
|
dobreee
![]() siedze kiedys na kanapie mega zaczytana w jakas ksiazke, ktora mnie strasznie wciagnela. przychodzi mama i mowi: -przynies mi ladowarke... na to ja pytam: -ale gdzie jest? -no a gdzie moze byc! przeciez nie w lodowce pod skarpetkami! no wiec ja poszlam (po drodze dalej czytajc ksiazke) do lodowki, otwieram, zastanawiam sie chwile i krzycze: -ale nie ma skarpetek!!!!!!!!!! myslalam ze mama ze smiechu spadnie ze schodow ![]() ![]() ![]()
![]() |
#545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
hehehehe
![]() ![]() ![]() ![]() Więc może dodam coś od siebie ![]() Kiedyś na koloni, wiadomo jak to na kolonii był konkurs w którym zbierało się punkty za czystość w pokoju. I my z kumpelkami rywalizowałyśmy z pokojem takich chłopaków. Tyle że oni zawsze dostawali 10 pkt ( max ) a my mniej, bo wszystkie nocne melanże odbywały się w naszym pokoju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedyś jak wracaliśmy z rodziną z wakacji trochę mi się przysnęło. Mój tata w tym czasie opowiadał kawał, jak facet w cieżarówce wózł kanarki i na każdych światłach musiał biegać do okoła auta i walić w plandeke kijem bejzbolowym (sorry za pisownie ![]() ![]() ![]() Pare lat temu jak jechaliśmy do mojej babci tatko źle pojechał i nie zjechał na rondzie, w wyniku czego musieliśmy je jeszcze raz do okoła objechać ![]() ![]() ![]() ![]() Jak byłam mała to biegając po domu nabiłam sobie ogromnego guza. Mama wzięła mnie na kolana a tata poszedł po ogromnego kozika ![]() ![]() To, że mała dominika załatwiała swoją potrzebę fizjologiczną ( czyt. sikała ![]() ![]() Chyba nic więcej nie pamiętam, ale ogólnie jestem zakręcona. Skarpetki w torbie zamiast książek, naczynia w łazience itd to moja specjalność ![]() Świetne macie te opowieści - spontan ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#547 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Przyczajenie
|
Rano podczas porannej toalety nie miałam czym związać włosów przy myciu twarzy. Nie miałam czasu szukać gumki do włosów a pod ręką akurat leżały moje stringi, więc nimi związałam sobie włosy. Po wyjściu z łazienki zupełnie zapomniałam, że mam związane włosy i to jeszcze w dodatku stringami. Wyszłam z domu na uczelnię, siedzę już w tramwaju i przypomniało mi się, że chciałam dzisiaj iść w rozpuszczonych włosach. No to sięgnęłam po "gumkę"... Jakie było moje zdziwienie, kiedy w dłoni ujrzałam czarne koronkowe majteczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Wtajemniczenie
|
hehe a to dobre
![]()
![]() |
#552 |
Przyczajenie
|
hehe smieszne:P
Ja w sklepie poprosilam czekolade z velvet zamiast z wedela <gafa> :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
BAN stały
|
nomanda
![]() ![]() ale dzis mialam akcje rano... szykujemy sie z rodzicami na cmentarz.. ja zamykalam dom, zaczelo padac wiec szybko wpadlam do autka...a papcio chcial przyszpanowac(to jeszzce takie duze dziecko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() też mam taką koleżankę, kiedyś w pracy ją pytam: - co ty masz we włosach? szmatkę jakąś? - no co ty? to jest taka wstążka ozdobna!!! - ale strzępy ci jakieś wiszą spod wstążki! Ona do lustra, a tam dwa papiloty zostały z tyłu, jakimiś skrawkami związane... albo zawsze się musi uciapciać przy jedzeniu. Wie o tym i kiedyś z dumą mówi: to nic, że się ubrudziłam - przewidziałam to! I wyciąga z torebki spódniczkę na zmianę. A na spódniczce - gigantyczna zielona plama, bo się krople w torebce wylały... innym razem zajadamy pizzę i Asia mówi: - muszę wyjątkowo uważać, żeby się nie ubrudzić, bo to mamy bluzka... O Boże - już! Oglądam ją, widzę, że czysta, więc pytam: - co już?? A ona, ze łzami w głosie: - grzyb w rękawie!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ehhehehhe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#558 |
BAN stały
|
![]() wywrotowa podpaska rządzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
KWC
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() leżę i kwiczę moja znajoma kiedyś w młodych "szalonych" latach popalała papierosy i zawsze pilnowała żeby mieć przy sobie gumy do żucia, żeby tatuś nie wyczuł zapachu, bo byłoby źle, no ale tym razem zapomniała. A jak to mówią z braku laku lepszy kit to wyżuła truskawkową prezerwatywe ![]()
![]() |
![]() |
#561 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#563 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
jestescie super dziewczynki ![]() ![]() na prezerwatywe w obu przypadkach bym nie wpadla ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Rozeznanie
|
Wątek świetny
![]() Jak do mnie przyjaciółka wpada na noc, kiedy mam wolną chatę wiadomo - filmy, spanie o 6 nad ranem gdzieś tak do 15. No i akurat mi się śniła, za cholerę nie wiem jak, że ciało było podzielone na kilka części i za każdą część odpowiadała grupa ludzi. Pech chciał, że zadzwonił telefon. Ja rozbudzona nie wiem co się dzieje i patrzę na otępiało przyjaciółkę. -Telefon -Nóżki dzwonią - odpowiadam jakby to była najświętsza prawda -Co? Marta, jakie kur*a różki? -No.. Nóżki dzwonią! -TELEFON! -Nóżki dzwonią! Potem chyba odebrałam ten telefon i to chyba nawet była babcia, ale jak do tego doszło to nie pamiętam za Chiny o.O Innem razem z w/w przyjaciółką. Byłam z nią na wakacjach pod namiotem. Oczywiście namiot miałyśmy taki, że ledwo nas mieścił. Ale co to dla nas! Gorzej, kiedy (wbrew pozorom mam bardzo płytki sen) budzę się, bo ktoś na mnie patrzy o.O -O so chodzi? - ona, ja wielkie oczy i odpowiadam -O co ci chodzi? -Ale o so chodzi? -To tobie o co chodzi!? -A.. idź spać. Już te gadaniny znam na pamięć, więc po pewnym czasie zaczęłam je ignorować :d Dobrze, że ja tak nie mam. A pójcie gdzieś, po coś i nawet nie pamiętać po co to norma. Szukanie okularów, które mam na nosie, lub zegarka, który mam na ręce to też normalne. Raz nie popatrzyłam z kim gadam na gg i przekonana, że gadam z TŻ pisałam rzeczy, które nie powinnam akurat do tej osoby ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Raczkowanie
|
![]()
Moja mama kiedyś jak była u wujka w szpitalu musiala zalozyc na buty ochraniacze te zielone fajne i oczywiscie wyszla w nich ze spzitala i poszla do sklepu i sie dziwi czemu ludzie dziwnie patrzą na jej buty
![]() ![]()
![]() |
#567 |
BAN stały
|
co do przejezyczen:
moja mama kiedys rozmawiajac ze mna chciala powiedziec ze dziewna jestem i z takim tekstem do mnie :ale ty dziwka jestes niby tylko n na w zamienila... ale chyba gorzej na tym wyszlam ![]() do tej pory sie z tego zbijamy..a ja jakis uraz mam do slowa dziwna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 | ||
jak promyczek słońca....
|
Cytat:
![]() To ja chyba dodatkowy zamek dorobić w aucie każę. Cytat:
Ja też czasami tak robię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja teraz przezywa senne historie z moim męzem...jak mu sie coś śni to gada jak nie wiem albo siada na łóżku i macha rekami bo mu sie śniłoże lata. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
BAN stały
|
Była zima...
Stałyśmy sobie z przyjaciółką niedaleko jej domu (musiałyśmy poczekac aż jej ojciec pojedzie do sklepu, ona nie miała czapki na głowie i bała się, że jej ojciec na nią nakrzyczy : "że zima i czapki nie nosi"), mnie się chciało okropnie siusiu, błagałam ją zebyśmy jak najszybciej poszły do tego cholernego domu. Stąłyśmy 40 minut. Nie wytrzymałam. Zesikałam sie w spodnie... A ta jak to zobaczyła to się tak śmiała, że się o mało nie przewróciła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.