|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
A cisnienie Ci mierzyła? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
ha, patrz velika, za kare, ze mnie typowalas
![]() ![]() ![]()
#4473 |
Zadomowienie
|
Nosz k...a powiedzcie mi czemu ludzie zamiast wydmuchac nos to wciagaja te gile non stop? Oszaleje i sie porzygam tylko nie wiem co pierwsze!!!
![]() GGI, najgorsze jest ze moj promotor dobrze wie ze taki plan mam, zeby oddac i wczesniej jak rozmawialismy to obiecywal ze bedzie czytac ale w praktyce jest jak zawsze - czyli ma to w ![]() Poli, dasz rade tylko sie nie stresuj to Ci sie jezyk rozwiaze ![]()
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a w ogole to tak nadrabiam i nadrabiam, a moze ktoras juz sie rozpakowala?! ech, ale nie, musze po kolei...
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
Jestem zszokowana pozytywnie dzisiaj
![]() ![]() ![]() Nigdy mi nic sam od siebie nie kupuje a tu takie coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Wtajemniczenie
|
Cloche wcale nie o to chodzi, po prostu obstawilam dwie fajne babki ktorym jakby nie patrzec nic konkretnego nie dolega
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mierzyła, pytała tylko o moje zapisy, a w poniedziałek na wizycie dam jej tabelkę ![]() Kurcze, ale masz fajnie z tymi kwiatkami, a już za parę dni dzień kobiet ![]() Poli mam nadzieje, że poczujesz się lepiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie po ciąży i tak będzie :pupa: bo przed mi się łamały nawet przy stosowaniu odżywki i zdrowego odżywiania, teraz jeszcze gorzej, więc po będzie tak samo :/ Chyba że znajdę jakieś cudowny środek ![]() Oj tam, przynajmniej Twoja uroda na tym skorzysta, a Tobie się humor poprawi po "atrakcjach" tramwajowych ![]() Cytat:
![]() Macie coś takiego, że jak dłużej siedzicie, to Was boli pod cyckami, albo czujecie tam mrowienie? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie było tak źle chociaż zgodziłam się na jakieś dwie rzeczy i nie wiem na co ![]() Po prostu go nie zrozumiałam ![]() ![]() Cytat:
jaki KOCHANY!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zadomowienie
|
My już po wizycie. Nasza księżniczka rośnie zdrowo i szaleje! Waży już prawie 2 kg!!!
![]() ![]() ![]() Szyjka skrócona, ma 23 mm czyli tyle co ostatnio. Gin po badaniu na samolocie stwierdziła że jest dobrze, ale jutro mam przyjść na ponowne założenie krążka. Od wewnatrz robi się rozwarcie, bo młoda napiera głowa. Mam leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć i do 36,37 tc wytrzymać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe - część V :-)
Stelaż do wanienki kupiony
![]() Dziś u ortodonty weszłam jako pierwsza ale nie zeby ktoś mnie przepuścił po prostu Pani ortodonta stwierdziła ze wejdę pierwsza ![]() Wczoraj na wynikach 30 osób przede mną i nikt mnie nie przepuścił ... Ale to standard wiec jakos mnie to nie obeszło. Dziewczyny prałyscie juz kołderki minky? Nic sie nie stało? Bo sie boje ![]() Ostatnio ktoś poruszał temat prasowania ciuszków. Ja nie jestem jakaś mega sterylna ale po prostu chciałam miec rzeczy nie pogniecione bo i tak mam czas by to prasować pozniej nie wiem czy bedzie mi sie chciało. Zreszta nie sadze by prasowanie miało jakikolwiek wpływ na sterylizacje skoro rzeczy potem i tak lezą w szufladzie razem z roztoczami ![]() ![]() Obłowiłam dziś sie w lumpie a raczej Maja sie obłowiła ![]()
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące." Kwietniowa Mamusia - Maja ![]() ![]() Edytowane przez kropcia007 Czas edycji: 2016-03-02 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje problemiki pod biustem: piecze mnie skóra - od stanika jak nie mam stanika i siedzą zgarbiona - piecze mnie skóra Mrowi mi to cholerne miejsce a z drugiej strony bolą mnie plecy -czuje takie promieniowanie. Podobno wątroba jest zmiażdżona i tak promieniuje. Przejdzie jak mi brzuch opadnie. Cytat:
![]() ![]() Mała kruszynka już nie taka mała ![]() Znów krążek? Ochoho . No ale lepiej tak niż się stresować.
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Wtajemniczenie
|
No w końcu z wami
![]() ![]()
#4484 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakby któraś miała w planach kupno pampersów new born, to od jutra w biedrze będą po 11.99zł z dady. Dodałam synkowi trochę oleju kokosowego do kąpieli. Ciekawa jestem efektów ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się że moja córcia zdrowo rośnie no i 2 kg to już sporo ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Aaa ducha gratulacje zdanego egzaminu! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Wtajemniczenie
|
Patulinka gratuluje wizyty.
Ducha brawa za egzamin Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Wtajemniczenie
|
Kropcia ja prasowalam kocyk Minky+bawelna. Na sredniej temperaturze od strony bawełny i nie dociskalam mega. Nic sie nie stalo
![]() Patulinka duza juz Twoja cora ![]() ![]() ![]() ![]() Wlasnie zjedlismy pizze na obiad, oczywiscie domowa. Wiem wiem, ide na latwizne, bo to szybkoe. A na podwieczorek zrobilam szyszki ![]() ![]() ![]()
#4488 |
Zadomowienie
|
Kejka miałam trochę wątpliwości ale wiem że nie dam rady leżeć 24h na dobę i chcę odnosić ciąże chociaż do 36 tc więc ufam mojemu lekarzowi i mam nadzieję że to dobra decyzja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | ||||
Winter is coming
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() zazdro ;/ ja ostatnio nic nie kupiłam, bo nic ciekawego nie ma ;/ dzisiaj dostawa i nic nie było dzieci nowego. Cytat:
![]() ![]() justyna współczuję przejść z promotorem, jaja sobie robi ![]() do mnie dzisiaj przyszły pokrowce na przewijak i jeszcze jedno prześcieradło, w weekend zapuszczam pranie. I zrobiłam dzisiaj pierwszy raz w życiu zamówienie na aliexpress, zabaweczki dla małej ![]()
![]() |
#4490 |
Wtajemniczenie
|
Velika ja wczoraj byłam w innym i kosze dziecięce puste a dzien dostawy niby. Za to ten w którym dziś byłam to szok było tyle rzeczy ze masakra i kolejka do kasy 20 osób
![]() Kejka a na ile stopni prałas kołderkę?
#4491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciąża http://www.suwaczki.com/tickers/7470hqvkkbz2t44k.png Poród http://www.suwaczki.com/tickers/7470skjoll5khh75.png Edytowane przez niulka_1985 Czas edycji: 2016-03-02 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
Patulinka
Czyli w sumie nie jest źle ![]() ![]() Ja minky prałam w pralce na 30 stopni, 800 obrotów a potem prasowałam w średniej temp. Nic się z nim nie stało.
#4493 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobre wieści ![]() ![]() Cytat:
Pokaz łupy z lumpa dla Majeczki ![]() ![]() Ducha gratulacje! ![]() Justyna moze to i dobrze, ze masz z tym promotorem przypały, przynajmniej odciąga to Twoją uwagę od strachu przed porodem ![]() Poli mnie tez pod cyckami drażni, kłuje i jeszcze tchu złapać nie moge! WIZYTA--- dzisiaj chodziłam jak dziad w starym dresie i podartej bluzce bez makijażu i włos jak czarownica, a teraz wielce kąpiel w bąbelkach, sukienka, pełen makeup i do gin na wizytę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zadomowienie
|
MaLos trzymamy mocno kciuki i czekamy na dobre wiadomości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Wtajemniczenie
|
Kropcia pralam na 40 stopni i tylko 30 minut
![]() ![]() Patulinka no najwazniejsze to zaufanie ![]() Malos kciuki ![]() Tez mialam dzis taka stylówe, ale o 16:40 stwierdzialam ze ide do sklepu i nagle ogarnieta ladnie ![]()
#4496 |
Zakorzenienie
|
Velika, co zamowilaś? My zamówiliśmy króliki z papas mamas :p
#4497 |
Wtajemniczenie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1456942298.774521.jpgImageUploadedByWizaz Forum1456942318.163923.jpgImageUploadedByWizaz Forum1456942331.904472.jpgImageUploadedByWizaz Forum1456942348.079613.jpg
Proszę oto moje zdobycze ![]() ![]() ![]() Czekam na wieści jak wizyta ![]() Moj tz miał operowaną przepuklinę pachwinową
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące." Kwietniowa Mamusia - Maja ![]() ![]() Edytowane przez kropcia007 Czas edycji: 2016-03-02 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gosiaczek bidulko nie nakrecaj się... Będzie dobrze może po prostu Twój gorszy dzień... Poli no jak usiądziesz i weźmiesz zmienisz maske to napewno będzie lepiej ![]() Kalpana mnie boli pod cyckami jak zakładam biustonosz ![]() Patulinka no super że już księżniczka ma 2 kg ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
No dobrze że umówiłaś sie na taki dzień że mąż Cię zawiezie nie ma co ryzykować. ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
śliczne te ciuszki ![]()
![]() |
#4500 |
Wtajemniczenie
|
No w piatek zamawiam cala wyprawke , rozek , reczniki , butelki , smoczki , itd i tak przegladam no i juz mi sie wszystko mieszka nie moge sie na nic zdecydowac no , ale cos w koncu musze wybrac...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.