Mamusie kwietniowe - część V :-) - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-02, 16:29   #4471
Iwoncia81
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Ja już po KTG. Zapis bardzo dobry. Mały ruszał się jak szalony, a skurcze nie zapisywały się praktycznie żadne, bo w sumie ich nie mam.

Moja ginka wspominała, że jakoś musze wytrzymać do 38 tyg. Czy miała na myśli cesarkę nie wiem, ale zwiększyła mi dawkę dopegytu
Super! To jednak tak jak mówiłaś że bedziesz brała większą dawke.
A cisnienie Ci mierzyła?
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 16:35   #4472
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Co do wrozb to ja obstawiam velike i cloche...wybaczcie laski
ha, patrz velika, za kare, ze mnie typowalas ale czegoscie sie mnie uczepily... jeszcze wam pokaze ale zeby nie bylo, to dzisiaj bedac w rossmannie zakupilam w koncu plyn do prania rzeczy dla malej i mala paczke pieluszek jedynek moze w przyszlym tygodniu pranie zrobie...
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 16:40   #4473
justyna_fli
Zadomowienie

Nosz k...a powiedzcie mi czemu ludzie zamiast wydmuchac nos to wciagaja te gile non stop? Oszaleje i sie porzygam tylko nie wiem co pierwsze!!!
GGI, najgorsze jest ze moj promotor dobrze wie ze taki plan mam, zeby oddac i wczesniej jak rozmawialismy to obiecywal ze bedzie czytac ale w praktyce jest jak zawsze - czyli ma to w
Poli, dasz rade tylko sie nie stresuj to Ci sie jezyk rozwiaze
Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 16:41   #4474
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Jak juz kazda kogoś obstawia to ja postawie na siebie chociaz nie chce, ale cos czuje ze będę pierwsza po planowanych cesarkach, no ewentualnie cloche moze byc jeszcze przede mną
nastepna ja sobie wasze nicki notuje, zebyscie se nie myslaly...

a w ogole to tak nadrabiam i nadrabiam, a moze ktoras juz sie rozpakowala?! ech, ale nie, musze po kolei...
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 16:41   #4475
Iwoncia81
Zakorzenienie

Jestem zszokowana pozytywnie dzisiaj tż pojechał na zakupy do auchana, a jak wrócił to dostałam bukiecik tulipanów zaraz go pytałam co nawywijał
Nigdy mi nic sam od siebie nie kupuje a tu takie coś
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 16:43   #4476
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cloche wcale nie o to chodzi, po prostu obstawilam dwie fajne babki ktorym jakby nie patrzec nic konkretnego nie dolega ale jak juz mowilam, pierwsze beda planowane CC

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 16:49   #4477
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Super! To jednak tak jak mówiłaś że bedziesz brała większą dawke.
A cisnienie Ci mierzyła?

Nie mierzyła, pytała tylko o moje zapisy, a w poniedziałek na wizycie dam jej tabelkę

Kurcze, ale masz fajnie z tymi kwiatkami, a już za parę dni dzień kobiet

Poli mam nadzieje, że poczujesz się lepiej A co do angielskiego to jak Ci się język rozwiąze to dasz radę, najgorsze sa początki
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-02, 16:51   #4478
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Zamówiłam takie coś co w załączniku tylko większe rozmiary do łóżeczka Załącznik 6243831

Co do paznokci to nie pomoge bo ja obcinam teraz na krótko. Nie mam cierpliwości sie nimi zajmować
No fajny Ile za taki?
Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Wiecie co coś się ze mna popsuło! No naprawdę tak się źle czuje po jechaniu tramwajem, że nie wyrabiam.
Całe 30 minut w piepszonym tramwaju oddycham głęboko.

Ale za to, jak weszłam do tramwaju i taki Pan mnie zobaczył to wyskoczył jak oparzony i mi zwolnił miejsce a sam przeszedł się kawałek dalej i sobie usiadł.
Miłe i najważniejsze: tym razem się nie rozpłakałam hahha pewnie dlatego, że od razu zrobiło mi się słabo jak weszłam do tramwaju.

Aż się z kurtki rozebrałam bo mnie takie jakieś gorąco się zrobiło.

W ogóle mam wrażenie, że mi ciśnienie skacze. Tak czułam, że mi serce nawala.

Może przeczekaj to? Bo chyba nic już nie zrobisz hm hm? Po ciąży będziemy dbać o paznokcie używając preparatów i dietki zdrowej.

ZAKUPY
taaaa.... pojechałam do drogerii i wydałam 70 zł szampony dwa, maska, odżywka, krem do buzi, pasta do zębów i chyba tyle ale się uzbiera
No nic będę się potem jarać siedząc w nowej masce hehhehe
Biedna
No właśnie po ciąży i tak będzie :pupa: bo przed mi się łamały nawet przy stosowaniu odżywki i zdrowego odżywiania, teraz jeszcze gorzej, więc po będzie tak samo :/ Chyba że znajdę jakieś cudowny środek
Oj tam, przynajmniej Twoja uroda na tym skorzysta, a Tobie się humor poprawi po "atrakcjach" tramwajowych
Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Nosz k...a powiedzcie mi czemu ludzie zamiast wydmuchac nos to wciagaja te gile non stop? Oszaleje i sie porzygam tylko nie wiem co pierwsze!!!
O fuj Na samą myśl mi niedobrze.

Macie coś takiego, że jak dłużej siedzicie, to Was boli pod cyckami, albo czujecie tam mrowienie?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 17:02   #4479
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
GGI, najgorsze jest ze moj promotor dobrze wie ze taki plan mam, zeby oddac i wczesniej jak rozmawialismy to obiecywal ze bedzie czytac ale w praktyce jest jak zawsze - czyli ma to w
Poli, dasz rade tylko sie nie stresuj to Ci sie jezyk rozwiaze
poszłoooo

No nie było tak źle chociaż zgodziłam się na jakieś dwie rzeczy i nie wiem na co
Po prostu go nie zrozumiałam ona jak się nakręci i rozentuzjazmuje to tak nawija, że nie mogę nigdy zrozumieć. Dwa razy prosiłam o powtórzenie, a potem stwierdziłam, że zrobię jak zawsze w takiej sytuacji - zgodzę się i zaloguję się na lapka firmowego, sprawdzę maila i tam powinien mi jak zawsze wysłać jakieś podsumowanie wtedy zobacze na co się zgodziłam hehe
Cytat:
Jestem zszokowana pozytywnie dzisiaj tż pojechał na zakupy do auchana, a jak wrócił to dostałam bukiecik tulipanów zaraz go pytałam co nawywijał
ooooojejjuuuu
jaki KOCHANY!!!
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 17:08   #4480
patulinka94
Zadomowienie

My już po wizycie. Nasza księżniczka rośnie zdrowo i szaleje! Waży już prawie 2 kg!!! Dokładnie to 1995g ☺
Szyjka skrócona, ma 23 mm czyli tyle co ostatnio. Gin po badaniu na samolocie stwierdziła że jest dobrze, ale jutro mam przyjść na ponowne założenie krążka.
Od wewnatrz robi się rozwarcie, bo młoda napiera głowa.
Mam leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć i do 36,37 tc wytrzymać.
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 17:12   #4481
kropcia007
Wtajemniczenie

Mamusie kwietniowe - część V :-)

Stelaż do wanienki kupiony
Dziś u ortodonty weszłam jako pierwsza ale nie zeby ktoś mnie przepuścił po prostu Pani ortodonta stwierdziła ze wejdę pierwsza

Wczoraj na wynikach 30 osób przede mną i nikt mnie nie przepuścił ... Ale to standard wiec jakos mnie to nie obeszło.

Dziewczyny prałyscie juz kołderki minky? Nic sie nie stało? Bo sie boje

Ostatnio ktoś poruszał temat prasowania ciuszków. Ja nie jestem jakaś mega sterylna ale po prostu chciałam miec rzeczy nie pogniecione bo i tak mam czas by to prasować pozniej nie wiem czy bedzie mi sie chciało. Zreszta nie sadze by prasowanie miało jakikolwiek wpływ na sterylizacje skoro rzeczy potem i tak lezą w szufladzie razem z roztoczami

Obłowiłam dziś sie w lumpie a raczej Maja sie obłowiła

Kwietniowa Mamusia - Maja

Edytowane przez kropcia007
Czas edycji: 2016-03-02 o 17:16
kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-02, 17:13   #4482
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Macie coś takiego, że jak dłużej siedzicie, to Was boli pod cyckami, albo czujecie tam mrowienie?
A weź mi nie mów o tym mrowieniu.
Moje problemiki pod biustem:
piecze mnie skóra - od stanika
jak nie mam stanika i siedzą zgarbiona - piecze mnie skóra
Mrowi mi to cholerne miejsce a z drugiej strony bolą mnie plecy -czuje takie promieniowanie. Podobno wątroba jest zmiażdżona i tak promieniuje.
Przejdzie jak mi brzuch opadnie.
Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
My już po wizycie. Nasza księżniczka rośnie zdrowo i szaleje! Waży już prawie 2 kg!!! Dokładnie to 1995g ☺
Szyjka skrócona, ma 23 mm czyli tyle co ostatnio. Gin po badaniu na samolocie stwierdziła że jest dobrze, ale jutro mam przyjść na ponowne założenie krążka.
ELEGANCKO !!!

Mała kruszynka już nie taka mała
Znów krążek? Ochoho .
No ale lepiej tak niż się stresować.
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 17:13   #4483
duchaa123
Wtajemniczenie

No w końcu z wami zaliczyłam 1 egzamin no , ale powiem wam że te przeprawy na miasto są nie dla mnie ledwie co się doczłapałam do tej szkoły i z powrotem , aż jakiś facet podszedł i zapytał czy pomóc bo szłam jak potracona jakaś . umówiłam się na nastepne egzaminy w sobote i jadę z mężem bo na prawdę mogę przesadzić . teraz muszę was troche ponadrabiac

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 17:22   #4484
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
O ja No widzisz, a Ty tak na niego narzekasz
Cytat:
Duża pannica Mam nadzieję, że teraz nie będzie problemów z krążkiem
Cytat:
A weź mi nie mów o tym mrowieniu.
Moje problemiki pod biustem:
piecze mnie skóra - od stanika
jak nie mam stanika i siedzą zgarbiona - piecze mnie skóra
Mrowi mi to cholerne miejsce a z drugiej strony bolą mnie plecy -czuje takie promieniowanie. Podobno wątroba jest zmiażdżona i tak promieniuje.
Przejdzie jak mi brzuch opadnie.
Czyli nie tylko ja czuję to mrowienie Ze stanikiem też mam już od kilku dni problemy- właśnie jak siedzę, to zaczynam odczuwać dyskomfort.
Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
No w końcu z wami zaliczyłam 1 egzamin no , ale powiem wam że te przeprawy na miasto są nie dla mnie ledwie co się doczłapałam do tej szkoły i z powrotem , aż jakiś facet podszedł i zapytał czy pomóc bo szłam jak potracona jakaś . umówiłam się na nastepne egzaminy w sobote i jadę z mężem bo na prawdę mogę przesadzić . teraz muszę was troche ponadrabiac
Gratki za egzamin

Jakby któraś miała w planach kupno pampersów new born, to od jutra w biedrze będą po 11.99zł z dady.

Dodałam synkowi trochę oleju kokosowego do kąpieli. Ciekawa jestem efektów

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 17:24   #4485
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
ELEGANCKO !!!

Mała kruszynka już nie taka mała
Znów krążek? Ochoho .
No ale lepiej tak niż się stresować.
No niestety nie jest to przyjemne ale gin powiedział ze to najlepsze dla mojej szyjki.

Cieszę się że moja córcia zdrowo rośnie no i 2 kg to już sporo

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Aaa ducha gratulacje zdanego egzaminu!
Stary 2016-03-02, 17:32   #4486
Smarrita
Wtajemniczenie

Patulinka gratuluje wizyty.

Ducha brawa za egzamin

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 17:35   #4487
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Kropcia ja prasowalam kocyk Minky+bawelna. Na sredniej temperaturze od strony bawełny i nie dociskalam mega. Nic sie nie stalo

Patulinka duza juz Twoja cora a tak swoja droga to ja chyba w tym tygodniu juz bym sobie nie dala zalozyc krazka, pessara itptym bardziej o tych hitach co przezylas no ale lekarz wie co robi

Wlasnie zjedlismy pizze na obiad, oczywiscie domowa. Wiem wiem, ide na latwizne, bo to szybkoe. A na podwieczorek zrobilam szyszki

Mikołaj <3
Stary 2016-03-02, 17:36   #4488
patulinka94
Zadomowienie

Kejka miałam trochę wątpliwości ale wiem że nie dam rady leżeć 24h na dobę i chcę odnosić ciąże chociaż do 36 tc więc ufam mojemu lekarzowi i mam nadzieję że to dobra decyzja.
Stary 2016-03-02, 17:44   #4489
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
ha, patrz velika, za kare, ze mnie typowalas ale czegoscie sie mnie uczepily... jeszcze wam pokaze ale zeby nie bylo, to dzisiaj bedac w rossmannie zakupilam w koncu plyn do prania rzeczy dla malej i mala paczke pieluszek jedynek moze w przyszlym tygodniu pranie zrobie...
hehe no co ja poradzę na moje przeczucia ale ja to na pewno gdzieś w połowie stawki będę dopiero, chociaż kurde coraz gorzej mi się chodzi, bo młoda napiera ;D

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

boli! i w nocy jak śpię na prawym boku to też boli. Strasznie mnie to wkurza ;/

Cytat:
super, gratulacje, duża panna już ale znowu krążek?

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość

zazdro ;/ ja ostatnio nic nie kupiłam, bo nic ciekawego nie ma ;/ dzisiaj dostawa i nic nie było dzieci nowego.

Cytat:
gratuluję egzaminu no w sobotę lepiej jedź z mężem, nie ma się co przemęczać, tym bardziej, że u ciebie już jest trochę alarmująca sytuacja
justyna współczuję przejść z promotorem, jaja sobie robi ale oni chyba wszyscy są tacy sami i mają czas ;/
do mnie dzisiaj przyszły pokrowce na przewijak i jeszcze jedno prześcieradło, w weekend zapuszczam pranie. I zrobiłam dzisiaj pierwszy raz w życiu zamówienie na aliexpress, zabaweczki dla małej

velika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-02, 17:52   #4490
kropcia007
Wtajemniczenie

Velika ja wczoraj byłam w innym i kosze dziecięce puste a dzien dostawy niby. Za to ten w którym dziś byłam to szok było tyle rzeczy ze masakra i kolejka do kasy 20 osób

Kejka a na ile stopni prałas kołderkę?

Stary 2016-03-02, 17:52   #4491
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
Z wizyta bedzie wszystko ok! Nie martwimy sie na zapas

Co do literek to ja mam wszystko przygotowane do zrobienia i jak tylko zapadnie decyzja jakie imię to bede szyć

Dziekuje za info

Cotton balls
Dziewczyny, bede robic, włóczka jest tylko musze kupic lampki, wymyśliłam, ze kupie na baterie tylko nie wiem czy 30 lampek to nie bedzie za mało? 5 m długie wtedy sa..
Ja również robiłam samodzielnie. Tu jest 10 sztuk. Lampki mam na baterie i w ogóle nie widać światełka, są po prostu za słabe. To są lampki led. Nie będę kombinować z innymi, zostawię je jako sznureczek i gdzieś powieszę bez włączania lampek. Kolorki wyszły trochę nie takie jak w realu. Są dużo ładniejsze i intensywniejsze.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160302_184453-1.jpg (25,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160302_184412-1.jpg (33,1 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez niulka_1985
Czas edycji: 2016-03-02 o 17:57
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 17:58   #4492
MiniMonix
Zakorzenienie

Patulinka

Czyli w sumie nie jest źle trzymam za was kciuki

Ja minky prałam w pralce na 30 stopni, 800 obrotów a potem prasowałam w średniej temp. Nic się z nim nie stało.

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 17:59   #4493
MaLoS
Rozeznanie

Cytat:
My już po wizycie. Nasza księżniczka rośnie zdrowo i szaleje! Waży już prawie 2 kg!!! Dokładnie to 1995g

Dobre wieści i rosnie córeczka jak na drożdżach, nic tylko nogi zaciskać i sie cieszyć ️ gratulacje!

Cytat:
Stelaż do wanienki kupiony
Dziś u ortodonty weszłam jako pierwsza ale nie zeby ktoś mnie przepuścił po prostu Pani ortodonta stwierdziła ze wejdę pierwsza

Wczoraj na wynikach 30 osób przede mną i nikt mnie nie przepuścił ... Ale to standard wiec jakos mnie to nie obeszło.

Dziewczyny prałyscie juz kołderki minky? Nic sie nie stało? Bo sie boje

Ostatnio ktoś poruszał temat prasowania ciuszków. Ja nie jestem jakaś mega sterylna ale po prostu chciałam miec rzeczy nie pogniecione bo i tak mam czas by to prasować pozniej nie wiem czy bedzie mi sie chciało. Zreszta nie sadze by prasowanie miało jakikolwiek wpływ na sterylizacje skoro rzeczy potem i tak lezą w szufladzie razem z roztoczami

Pokaz łupy z lumpa dla Majeczki Minky prałam na ręcznym programie 30 st 600 obrotów i nic sie nie stało, a prasować to parą przejadę po stronie bawełny jak Kej

Ducha gratulacje! znowu do przodu!

Justyna moze to i dobrze, ze masz z tym promotorem przypały, przynajmniej odciąga to Twoją uwagę od strachu przed porodem

Poli mnie tez pod cyckami drażni, kłuje i jeszcze tchu złapać nie moge!

WIZYTA--- dzisiaj chodziłam jak dziad w starym dresie i podartej bluzce bez makijażu i włos jak czarownica, a teraz wielce kąpiel w bąbelkach, sukienka, pełen makeup i do gin na wizytę dam Wam znać

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 18:00   #4494
patulinka94
Zadomowienie

MaLos trzymamy mocno kciuki i czekamy na dobre wiadomości
Stary 2016-03-02, 18:04   #4495
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Kropcia pralam na 40 stopni i tylko 30 minutwirowanie na 800

Patulinka no najwazniejsze to zaufanie

Malos kciuki
Tez mialam dzis taka stylówe, ale o 16:40 stwierdzialam ze ide do sklepu i nagle ogarnieta ladnie

Mikołaj <3
Stary 2016-03-02, 18:06   #4496
MiniMonix
Zakorzenienie

Velika, co zamowilaś? My zamówiliśmy króliki z papas mamas :p

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 18:15   #4497
kropcia007
Wtajemniczenie

ImageUploadedByWizaz Forum1456942298.774521.jpgImageUploadedByWizaz Forum1456942318.163923.jpgImageUploadedByWizaz Forum1456942331.904472.jpgImageUploadedByWizaz Forum1456942348.079613.jpg

Proszę oto moje zdobycze niektóre chłopięce ale mi to nie przeszkadza samacyez czasem cos sobie kupuje na dziale męskim juz widzę Maje w podartych jeansach białej koszuli i trampeczkach

Czekam na wieści jak wizyta

Moj tz miał operowaną przepuklinę pachwinową

Edytowane przez kropcia007
Czas edycji: 2016-03-02 o 18:16
Stary 2016-03-02, 18:15   #4498
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NieIdealna82 Pokaż wiadomość
GOSIACZEK może na tych naszych mężów ta trzecia ciąża tak wpłynęła bo mój też ma przepuklinę ale między kręgową

Dzisiaj dzwoni do lek po ustalony termin i co ? 5 kwietnia
No to mówi mu o co kaman,że zona idzie na szpital i przełożył mu na maja...
To oby te nasze chopy dały rade i wracały szybko do nas

Ja nikogo nie obstawiam bo życie lubi płatać figle i może być sporo niespodzianek...
mój tez ma przepuklinę między kręgową. Wie o niej od października gdy nagle przestał się prawie poruszać. Ale nie idzie na operacje bo to nie taka łatwa sprawa w tym miejscu i jeszcze gdy ma prace fizyczną. Na razie chodził do lekarza ma to rozmasowane i jakoś ona się schowała ale to już pewne że znowu niedługo wylezie
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-02, 18:19   #4499
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
no dla meża niech mu tak zostanie

Gosiaczek bidulko nie nakrecaj się... Będzie dobrze może po prostu Twój gorszy dzień...

Poli no jak usiądziesz i weźmiesz zmienisz maske to napewno będzie lepiej

Kalpana mnie boli pod cyckami jak zakładam
biustonosz

Patulinka no super że już księżniczka ma 2 kg a lleżeć powinnaś na poduszce (podłożona pod pupe) w tedy mała odbije od szyjki i nie będzie tak uciskać mnie to bardzo pomaga Pati a Ty masz mieć poród naturalny czy cc?

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Gratulacje! a za kolejny egzamin trzymam kciuki.
No dobrze że umówiłaś sie na taki dzień że mąż Cię zawiezie nie ma co ryzykować.

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Załącznik 6244446Załącznik 6244451Załącznik 6244456Załącznik 6244461

Proszę oto moje zdobycze niektóre chłopięce ale mi to nie przeszkadza samacyez czasem cos sobie kupuje na dziale męskim juz widzę Maje w podartych jeansach białej koszuli i trampeczkach

Czekam na wieści jak wizyta

Moj tz miał operowaną przepuklinę pachwinową

śliczne te ciuszki
Stary 2016-03-02, 18:21   #4500
duchaa123
Wtajemniczenie

No w piatek zamawiam cala wyprawke , rozek , reczniki , butelki , smoczki , itd i tak przegladam no i juz mi sie wszystko mieszka nie moge sie na nic zdecydowac no , ale cos w koncu musze wybrac...

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości