|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1443 |
|
Rozeznanie
|
ale się uśmiałam
FoodDrugAndCosmetics |
|
|
|
#1444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O nie ;/ To już nawet tu taka cha mska reklama;/
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
#1445 | |
|
Zdegustowanie
|
Cytat:
można przecież jeść wegańskie produkty z ciekawości nie z idei.
|
|
#1446 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
wydaje mi się, że to skrót od March - angielskiego marca. Przeważnie było vlog+miesiąc po ang Vlogtober w październiku Vlogvember [ u Laury w listopadzie] no vlogmas od x-mas - świąt... ale co ja tam wiem, jestem zwykłym hejterkiem a nie światowa juciuberka...
Och wy nikczemne dusze! Skusiłam się na ten ODCINEK Sz. z jedzeniem, skoro tak żywo komentowałyście. Zdzierżyłam do końca choć na sam koniec był wytrzeszcz zdziwienia i ogromny facepalm więc oczy dalej mam w oczodołach ;D Seriously... na ch..oinke włącza ta machine do soku i gada? nie można tego pominąć, przewinąć wyciskanie i gadać bez tego wybitnie irytującego szumu [ tak Sz wiemy, że masz widza w poważaniu ale dzięki za przypomnienie ] Ja się nie znam superaśnie, nie jestem vega/vege - jem mięso bez podziału na białe/czerwone. Ale czy soja to nie najbardziej modyfikowane i "odczłowieczone" ziarno świata? Czy ona myśli, że do jej jogurtu trafiają te najlepsze ziarenka pielęgnowane dłońmi brazylijek z krzaczków smaganych delikatnym promykiem słońca? B.tch please... Wszystko [raczej!?] spożywane w nadmiarze zaburza funkcjonowanie organizmu wiec hektolitry soi modyfikowanej u Susz raczej jej nie idą na plus. Nie na darmo wszedzie podkreslają, że odpowiednia i zdrowa dieta vege musi być zbilansowana [ z resztą zwykła też]. Ja tu bilansu nie widzę jedynie LANS. Co do obiadu nie wyobrażam sobie gotować zupy [chociaż nie nazwałabym tego gotowaniem zupy] na wodzie z [sojowego a jak!] makaronu... do sosów - jasne sprawdzony sposób ale zupy to chyba się robi na wywarze mięsnym czy warzywnym. Dla mnie jej obiad to makaron z krewetkami i warzywami z rozwodnionym sosem miso-kokosowym. Czy tylko mnie delikatnie zaczyna niepokoic, że razem z Szusz, szuszi przechodzi na veganizm? Pamiętajmy, że to co je Szusz to jej sprawa jej bóle i radości ale jeśli widać, że zwierzęciu robi na niedobro można to zgłosić [tak wiem przesadzam, ale znamy juz przypadki zwierząt zmuszanych do diety spójnej z dietą właściciela, którym nie wyszło to na dobre]. Dochodzę do końca tej nudnej produkcji i mój wytrzeszcz po puszcze psiej sięga zenitu, ale gustownie strzelony facepalm na głos Tomasza i jego "jojczenie" skutecznie go niweluje. Sojowy ser. Sojowelove. W drodze daleko idącej dygresji, czy tylko mnie się wydaje, że dieta susz jest dość słodka i/lub słona? Pomijając te pizze itp. To na wyjeździe słodkie kluseczki, do twarożka miód lub dżem, słodkie koktajle. Nie, żebym coś miała do tego jakie smaki preferuje ale tak mi się nasuneło na myśl. Jedno wolą ostre przyprawy, inni słodkie czy mdłe. Na marginesie, pomijając soje to próbuje doszukać się tych produktów jej i nie przekonuje mnie zamiast czegoś prostego w składzie i rozsądnego zastąpić to sojowym czymś z toną chemikaliów, żeby miało dobry smak? Tylko proszę was to sa luźne przemyślenia mojego zmęczonego umysłu niech nie wyniknie z tego jakaś gównoburza. Chętnie przyjmę jakieś ciekawe linki do sprawdzonych i rzetelnych źródeł na tematy spożywcze [przykładowo o soi]. Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2016-03-03 o 17:55 |
|
|
|
#1447 |
|
Użyszkodniczka
|
Nerwusss, wczoraj przez pół godziny szukałam bajki, którą masz w avatarze. W swojej głupkowatości jest tak śmieszna, że ją uwielbiam
![]() Co do Sz, to jeszcze żeby brała coś do siebie, wyciągała wnioski czy dyskutowała w komentarzach... Jedynymi osobami, które coś pozytywnego z dyskusji o diecie wyciągną z tego forum jesteśmy my same. Sz nie chce Waszych rad, wiadomo za kogo widzów ma i ona zawsze będzie wiedziała lepiej, niestety. Szkoda Waszego czasu, aczkolwiek dzięki, że się czasem wypowiadacie na temat jej diety, bo jak już wspomniałam- zawsze się człowiek czegoś nauczy
|
|
#1448 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1450 | |
|
Zdegustowanie
|
Cytat:
że what ? w ogóle wytykanie komukolwiek jadłospisu jest co najmniej ...... no właśnie. Komu ona takie cos wytyka? Wybaczcie nie nadążam za internetami ;-)
|
|
#1451 | ||
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
Cytat:
Czasem się zdarzy, że Tomkowi dogryzie na temat jego mięsnych upodobań. Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2016-03-03 o 18:42 |
||
|
|
|
#1452 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
|
|
|
#1453 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
|
|
|
|
#1454 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mówienie jakie to mleko, masło i jogurty są niezdrowe jest totalną bzdurą. Ja od lat kupuję nabiał Klimeko, który jest rewelacyjny, Piątnica ma od niedawna mleko Eko, więc niech ona nie pierniczy, że jej sojowe produkty są lepsze, bo nie są. No, agresor mi się włącza przez nią a przecież nawet jej nie oglądam! Cytat:
Bardzo ją lubię - zawsze mówi, jakby się śmiała ![]() Jaaa, ten brzuch w miniaturce... |
|||||||
|
|
|
#1455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rejczel. ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- [QUOTE=barbarybcia;5675323 1]Ja oglądałam wręcz namiętnie jak puszczali ją w telewizji szwedzkiej, którą dawno temu miałam w ramach kablówki. To była jedyna możliwość, żeby obejrzeć w angielskiej wersji językowej ![]() A ja polecam na yt "moda na suknie"
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
#1456 |
|
Kawaii strona mocy
|
Próbowałam obejrzeć film o zupie krewetkowej - przerwałam po odcedzeniu makaronu, jakie smęty
albo oglądanie na kompie potęguje takie wrażenie.
|
|
|
|
#1457 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie nie, bo to raczej żadna forma łamania prawa, a już nie mam zamiaru ciąć filmu na 100kawałków, czy zupełnie rezygnować z jego wrzucenia. Stopowałam się przez wiele miesięcy, udając grzeczną i poukładaną, ale chyba wystarczy. Nawet dostawałam wiadomości, że na snapie jakoś naturalniejsza jestem, a na kanale spięta jak baranie dżondra, bo cały czas spinka, czy coś "złego" nie powiem.
|
#1458 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i Hania Raniszewska chyba im napiszę że mają swój mini wątek na wizażu ![]() (tak, to moje koleżanki) #WarszawskaAlejaGwiazd Cytat:
Jak słucham czegoś takiego...zaczynam rozumieć dlaczego niektórzy ludzie idąc do pracy 8h dziennie nagle przezywają szok i są tak zmęczeni. U mnie jest dokładnie odwrotnie, w porównianiu do intensywności studiów, mój obecny pełen etat w pracy wydają mi się miłą zabawą, mimo że i tak jestem zmęczona. Cytat:
Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2016-03-03 o 19:17 |
|||||
|
|
|
#1459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogólnie biorąc do domu jakiekolwiek zwierzę, trzeba zgłębić temat jego diety, a nie bezmyślnie rzucać ze stołu co popadnie.:/ |
|
|
|
|
#1460 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
a czy ty użytkowniczko znasz te słowa? ![]() no śmiechłam ciut i szczerze przyznaję, że nie wiedziałam co to drab, tużur i pajęczarz
|
|
|
|
#1461 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Kawaii strona mocy
|
Loczku , na serio wiolonczela? Hmm, moja koleżanka na niej gra i to jest wielkie coś a w tv instrument był właśnie wielkości skrzypiec i podpierany brodą. No ale ja się nie znam, więc może faktycznie popełniłam błąd
![]() Oglądam Haul-Wiadomo-Kogo i muszę przyznać, że w porównaniu z filmikiem w różowym makijażu, gdzie wyglądała jak po zapaleniu spojówek/chorobie/przepłakanej nocy, prezentuje się całkiem ładnie
|
|
|
|
#1463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...tu,195236.html
|
|
|
|
|
#1465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1466 |
|
Wtajemniczenie
|
Maguda, a może to:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...we,159184.html ... ... też koleżanki ![]() ale nie mój wszechświat. |
|
|
|
#1467 |
|
Kawaii strona mocy
|
Loczku, to jednak mój błąd, znalazłam sobie (w tym samym momencie, w którym tu wrzuciłaś) w necie i to faktycznie wiolonczela
Tylko szybko przerzucałam kanały i nie zarejestrowałam co grały i co widzę ... muszę mieć tę płytę !
|
|
|
|
#1468 |
|
Użyszkodniczka
|
Super vlog Dżakowi wyszedł
|
|
#1469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.<dajcie mi czymś tępym po głowie po głowie, dostałam dzisiaj oficjalną umowę i mój Artyzm mi odbija> |
|
|
|
|
#1470 | |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
ale mimika ich twarzy mnie rozwaliła hehe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

FoodDrugAndCosmetics 

Niesamowite, na studiach dziennych wymagaja chodzenia na zajecia i trzeba ruszyc tylek na uczelnie. 

albo oglądanie na kompie potęguje takie wrażenie.
albo igorek leci w nocy po karpatke bo zuzi sie chcę jeść z lodami. potem gimbaza ogląda i się buntują brakiem drożdżowek w szkole bo banszi je i jest super
ale mimika ich twarzy mnie rozwaliła hehe