Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-03, 17:13   #1441
pazza_polacca
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość
Taa, ona nawet po warzywa i owoce nie pójdzie na jakiś placyk/targ czy chociaż do warzywniaka, tylko całość zakupów zawsze z Lidla lub innego marketu.
Więc nie wymagajmy od niej, żeby wiedziała, że poza Danonem i Zottem istnieje coś takiego, jak lokalne mleczarnie.
ktoś ostatnio pisał, że niektóre jutuberki robią nawet zakupy spożywcze "za darmo", bo w foodhaulach pokazują z jakiego marketu i dzięki temu markety mają reklamę, więc może u Sz. też tak jest
pazza_polacca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 17:21   #1442
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misiekzabek Pokaż wiadomość
Z pozdrowieniami dla kajmanowej.
I jeszcze dla Olfy, Olgi wobec obiektywu i Nesji.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 17:39   #1443
aimra
Rozeznanie

ale się uśmiałam FoodDrugAndCosmetics
aimra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 17:49   #1444
amelj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez azalyn Pokaż wiadomość
dokładnie, u Karoliny Baszak pół vloga to haul z Zalando.. i też baletki od Pretty Balerinas i koszulka z Ralph Lauren... czyżby teraz przy współpracach narzucali im co mają wybrać?
i te ochy i achy przy każdej rzeczy, a przecież niby dopiero co wyjęte z pudełka... żeby się tak zachwycać nawet bez przymierzenia to jakoś tak sztucznie wypada... trochę zbyt nahalna ta reklama jak na mój gust, a szkoda bo Zalando nawet lubiłam...

O nie ;/ To już nawet tu taka cha mska reklama;/
chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich,
nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc,
walcz, walcz gdy światło traci swoją moc."
amelj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 17:51   #1445
Arturo Sadi
Zdegustowanie

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Wisi jeszcze "Wybacz ale nie piszesz prawdy. "nie jestem w stanie ciągle sprawdzać co się dzieje w komentarzach." Nie masz czasu? To niby czemu zazwyczaj nieprzychylne komentarze (nie, nie piszę tutaj o hejtach tylko o komentarzu w stylu "źle wyglądasz w tych okularach") usuwasz z prędkością światła? Napiszę Ci jeszcze jedną rzecz-od razu zaznaczam, że to nie jest hejt. Robisz filmik z zakupami wegańskimi, śniadania często jesz wegańskie a później na drugim kanale wciągasz tatara lub jesz pizze z salami (tak Szusz, salami to mięso). Obstawiam, że mój komentarz też zniknie z prędkością światła tak więc na wszelki wypadek zabezpieczę się screenem."
ale może ona nie jest weganką?
można przecież jeść wegańskie produkty z ciekawości nie z idei.
Stary 2016-03-03, 17:53   #1446
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez Agata2205 Pokaż wiadomość
Co oznacza vlogmarc? Co to jest marc?
wydaje mi się, że to skrót od March - angielskiego marca. Przeważnie było vlog+miesiąc po ang Vlogtober w październiku Vlogvember [ u Laury w listopadzie] no vlogmas od x-mas - świąt... ale co ja tam wiem, jestem zwykłym hejterkiem a nie światowa juciuberka...

Och wy nikczemne dusze!
Skusiłam się na ten ODCINEK Sz. z jedzeniem, skoro tak żywo komentowałyście. Zdzierżyłam do końca choć na sam koniec był wytrzeszcz zdziwienia i ogromny facepalm więc oczy dalej mam w oczodołach ;D
Seriously... na ch..oinke włącza ta machine do soku i gada? nie można tego pominąć, przewinąć wyciskanie i gadać bez tego wybitnie irytującego szumu [ tak Sz wiemy, że masz widza w poważaniu ale dzięki za przypomnienie ]
Ja się nie znam superaśnie, nie jestem vega/vege - jem mięso bez podziału na białe/czerwone. Ale czy soja to nie najbardziej modyfikowane i "odczłowieczone" ziarno świata? Czy ona myśli, że do jej jogurtu trafiają te najlepsze ziarenka pielęgnowane dłońmi brazylijek z krzaczków smaganych delikatnym promykiem słońca? B.tch please... Wszystko [raczej!?] spożywane w nadmiarze zaburza funkcjonowanie organizmu wiec hektolitry soi modyfikowanej u Susz raczej jej nie idą na plus. Nie na darmo wszedzie podkreslają, że odpowiednia i zdrowa dieta vege musi być zbilansowana [ z resztą zwykła też]. Ja tu bilansu nie widzę jedynie LANS. Co do obiadu nie wyobrażam sobie gotować zupy [chociaż nie nazwałabym tego gotowaniem zupy] na wodzie z [sojowego a jak!] makaronu... do sosów - jasne sprawdzony sposób ale zupy to chyba się robi na wywarze mięsnym czy warzywnym. Dla mnie jej obiad to makaron z krewetkami i warzywami z rozwodnionym sosem miso-kokosowym.
Czy tylko mnie delikatnie zaczyna niepokoic, że razem z Szusz, szuszi przechodzi na veganizm? Pamiętajmy, że to co je Szusz to jej sprawa jej bóle i radości ale jeśli widać, że zwierzęciu robi na niedobro można to zgłosić [tak wiem przesadzam, ale znamy juz przypadki zwierząt zmuszanych do diety spójnej z dietą właściciela, którym nie wyszło to na dobre]. Dochodzę do końca tej nudnej produkcji i mój wytrzeszcz po puszcze psiej sięga zenitu, ale gustownie strzelony facepalm na głos Tomasza i jego "jojczenie" skutecznie go niweluje. Sojowy ser. Sojowelove.
W drodze daleko idącej dygresji, czy tylko mnie się wydaje, że dieta susz jest dość słodka i/lub słona? Pomijając te pizze itp. To na wyjeździe słodkie kluseczki, do twarożka miód lub dżem, słodkie koktajle. Nie, żebym coś miała do tego jakie smaki preferuje ale tak mi się nasuneło na myśl. Jedno wolą ostre przyprawy, inni słodkie czy mdłe.
Na marginesie, pomijając soje to próbuje doszukać się tych produktów jej i nie przekonuje mnie zamiast czegoś prostego w składzie i rozsądnego zastąpić to sojowym czymś z toną chemikaliów, żeby miało dobry smak?
Tylko proszę was to sa luźne przemyślenia mojego zmęczonego umysłu niech nie wyniknie z tego jakaś gównoburza. Chętnie przyjmę jakieś ciekawe linki do sprawdzonych i rzetelnych źródeł na tematy spożywcze [przykładowo o soi].

Edytowane przez nerwussss
Czas edycji: 2016-03-03 o 17:55
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 18:01   #1447
RudeOne
Użyszkodniczka

Nerwusss, wczoraj przez pół godziny szukałam bajki, którą masz w avatarze. W swojej głupkowatości jest tak śmieszna, że ją uwielbiam

Co do Sz, to jeszcze żeby brała coś do siebie, wyciągała wnioski czy dyskutowała w komentarzach... Jedynymi osobami, które coś pozytywnego z dyskusji o diecie wyciągną z tego forum jesteśmy my same. Sz nie chce Waszych rad, wiadomo za kogo widzów ma i ona zawsze będzie wiedziała lepiej, niestety. Szkoda Waszego czasu, aczkolwiek dzięki, że się czasem wypowiadacie na temat jej diety, bo jak już wspomniałam- zawsze się człowiek czegoś nauczy
Stary 2016-03-03, 18:03   #1448
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Arturo Sadi Pokaż wiadomość
ale może ona nie jest weganką?
można przecież jeść wegańskie produkty z ciekawości nie z idei.
nie jest
ale w takim razie hpokryzją jest wytykanie ludziom, ze jedzą szynkę
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 18:24   #1449
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że to skrót od March - angielskiego marca. Przeważnie było vlog+miesiąc po ang Vlogtober w październiku Vlogvember [ u Laury w listopadzie] no vlogmas od x-mas - świąt... ale co ja tam wiem, jestem zwykłym hejterkiem a nie światowa juciuberka...

Och wy nikczemne dusze!
Skusiłam się na ten ODCINEK Sz. z jedzeniem, skoro tak żywo komentowałyście. Zdzierżyłam do końca choć na sam koniec był wytrzeszcz zdziwienia i ogromny facepalm więc oczy dalej mam w oczodołach ;D
Seriously... na ch..oinke włącza ta machine do soku i gada? nie można tego pominąć, przewinąć wyciskanie i gadać bez tego wybitnie irytującego szumu [ tak Sz wiemy, że masz widza w poważaniu ale dzięki za przypomnienie ]
Ja się nie znam superaśnie, nie jestem vega/vege - jem mięso bez podziału na białe/czerwone. Ale czy soja to nie najbardziej modyfikowane i "odczłowieczone" ziarno świata? Czy ona myśli, że do jej jogurtu trafiają te najlepsze ziarenka pielęgnowane dłońmi brazylijek z krzaczków smaganych delikatnym promykiem słońca? B.tch please... Wszystko [raczej!?] spożywane w nadmiarze zaburza funkcjonowanie organizmu wiec hektolitry soi modyfikowanej u Susz raczej jej nie idą na plus. Nie na darmo wszedzie podkreslają, że odpowiednia i zdrowa dieta vege musi być zbilansowana [ z resztą zwykła też]. Ja tu bilansu nie widzę jedynie LANS. Co do obiadu nie wyobrażam sobie gotować zupy [chociaż nie nazwałabym tego gotowaniem zupy] na wodzie z [sojowego a jak!] makaronu... do sosów - jasne sprawdzony sposób ale zupy to chyba się robi na wywarze mięsnym czy warzywnym. Dla mnie jej obiad to makaron z krewetkami i warzywami z rozwodnionym sosem miso-kokosowym.
Czy tylko mnie delikatnie zaczyna niepokoic, że razem z Szusz, szuszi przechodzi na veganizm? Pamiętajmy, że to co je Szusz to jej sprawa jej bóle i radości ale jeśli widać, że zwierzęciu robi na niedobro można to zgłosić [tak wiem przesadzam, ale znamy juz przypadki zwierząt zmuszanych do diety spójnej z dietą właściciela, którym nie wyszło to na dobre]. Dochodzę do końca tej nudnej produkcji i mój wytrzeszcz po puszcze psiej sięga zenitu, ale gustownie strzelony facepalm na głos Tomasza i jego "jojczenie" skutecznie go niweluje. Sojowy ser. Sojowelove.
W drodze daleko idącej dygresji, czy tylko mnie się wydaje, że dieta susz jest dość słodka i/lub słona? Pomijając te pizze itp. To na wyjeździe słodkie kluseczki, do twarożka miód lub dżem, słodkie koktajle. Nie, żebym coś miała do tego jakie smaki preferuje ale tak mi się nasuneło na myśl. Jedno wolą ostre przyprawy, inni słodkie czy mdłe.
Na marginesie, pomijając soje to próbuje doszukać się tych produktów jej i nie przekonuje mnie zamiast czegoś prostego w składzie i rozsądnego zastąpić to sojowym czymś z toną chemikaliów, żeby miało dobry smak?
Tylko proszę was to sa luźne przemyślenia mojego zmęczonego umysłu niech nie wyniknie z tego jakaś gównoburza. Chętnie przyjmę jakieś ciekawe linki do sprawdzonych i rzetelnych źródeł na tematy spożywcze [przykładowo o soi].
Co do Suszi to chyba kiedyś wspominała, że ona nie może jeść mięsa. Była tez już o tym mowa na wątku, coś kojarzę, że tak niby nie może, a kupują jej nugetsy w macu :p Chociaż tam to pewnie za wiele mięsa i tak nie ma
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 18:37   #1450
Arturo Sadi
Zdegustowanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
nie jest
ale w takim razie hpokryzją jest wytykanie ludziom, ze jedzą szynkę

że what ?
w ogóle wytykanie komukolwiek jadłospisu jest co najmniej ...... no właśnie. Komu ona takie cos wytyka? Wybaczcie nie nadążam za internetami ;-)
Stary 2016-03-03, 18:39   #1451
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
Co do Suszi to chyba kiedyś wspominała, że ona nie może jeść mięsa. Była tez już o tym mowa na wątku, coś kojarzę, że tak niby nie może, a kupują jej nugetsy w macu :p Chociaż tam to pewnie za wiele mięsa i tak nie ma
z tego co zdążyłam przeczytać to Shih Tzu często miewają nietolerancje miesa drobiowego, jednak możliwe, że szusi może mieć indywidualne potrzeby, choć prędzej bym uwierzyła w lenistwo właścicielki i niechęć do innego rodzaju mięs w własnym menu.

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Nerwusss, wczoraj przez pół godziny szukałam bajki, którą masz w avatarze. W swojej głupkowatości jest tak śmieszna, że ją uwielbiam
to weź mi przypomnij, wiem że swego czasu oglądałam i mi zblazowała mózg ta baja. Sama też jak chciałam zdobyc ten avatar [choc gif przeżuwającego stworka jest awsome!] to się naszukałam nazwy... wiem, że podobne plastelinkowe to Polsters.

Cytat:
Napisane przez Arturo Sadi Pokaż wiadomość
że what ?
w ogóle wytykanie komukolwiek jadłospisu jest co najmniej ...... no właśnie. Komu ona takie cos wytyka? Wybaczcie nie nadążam za internetami ;-)
Czasem się zdarzy, że Tomkowi dogryzie na temat jego mięsnych upodobań.

Edytowane przez nerwussss
Czas edycji: 2016-03-03 o 18:42
Stary 2016-03-03, 18:43   #1452
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:

to weź mi przypomnij, wiem że swego czasu oglądałam i mi zblazowała mózg ta baja. Sama też jak chciałam zdobyc ten avatar [choc gif przeżuwającego stworka jest awsome!] to się naszukałam nazwy... wiem, że podobne plastelinkowe to Polsters.
Purple and Brown
Stary 2016-03-03, 18:47   #1453
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Purple and Brown
dzięki juz też doszukałam się hehe ide się odmóżdzyć! lepsze to niz bajki szusz...
Stary 2016-03-03, 18:51   #1454
barbarybcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolina0203 Pokaż wiadomość
oglądałyście kiedyś "Modę na Sukces"? siedząc w salonie z mamą i babcią, przy pogawędkach i kawie ja kilka razy przypadkowo widziałam ten szajs, ale później chciałam już sama zobaczyć z ciekawości jaką durnotę albo pierdołę ludzie którzy piszą scenariusz do tego "świetnego" serialu tym razem wymyślą.
Ja oglądałam wręcz namiętnie jak puszczali ją w telewizji szwedzkiej, którą dawno temu miałam w ramach kablówki. To była jedyna możliwość, żeby obejrzeć w angielskiej wersji językowej

Cytat:
Napisane przez karolina0203 Pokaż wiadomość
mam wrażenie że cały filmik to reklama Zalando. w dodatku Weronika pokazałą identyczne baleriny co Karolina Baszak we wczorajszym filmie. mówi o sukience że ona jest super, trzyma fason a jeszcze nawet nie nosiła. jeszcze na koniec reklama aplikacji na telefon.
Szkoda, że Zalando reklamuje się za pośrednictwem vlogerek. Ja bardzo lubię ten sklep i kupiłam już tam wiele rzeczy. Zwroty są super proste, choć póki co tylko raz coś oddawałam.

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość

Pod nowym vlogiem Pani S.

[/COLOR]Magda G.48 minut temu
Fajnie, ze ograniczasz nabiał i jestes swiadoma wielu rzeczy! Nie wiem czy to z tej marki, ale w Tesco na pewno sa jogurty sojowe ďťż

+Magda G. szkoda że wielu ludzi jeszcze nie jest świadomych i reaguje wręcz agresywnie albo wyśmiewa się jakby to było dziwne ďťż

Straszna hipokrytka
Nie jem mięsa, drobiu i owoców morza od kilkunastu lat i nie mogę jak tu piszecie, co ona wygaduje. Obejrzałam tylko ten słynny food haul, więcej nie planuję, bo mnie szlag trafia.

Cytat:
Napisane przez kotzdzisiu Pokaż wiadomość
Wlaczylam sobie aliss do sprzatania, ale przezywa, zajęcia od 8 do 13, "tyyyle godzinek" . Błagam Niesamowite, na studiach dziennych wymagaja chodzenia na zajecia i trzeba ruszyc tylek na uczelnie. Tez jestem studentka, ale jak slysze takie cos, to mnie mota. Tez narzekalam na ilosc zajec, ale jak mialam ich kolo 40 tygodniowo, a nie drama 5 godizn zajec.
Cytat:
Też ostatnio zachodzę w głowę, czy ona jest AŻ TAK tępa, czy to jest robione specjalnie, dla kontrowersji, dla beki, dla strollowania widzów-debili i dzieci z podstawówki.

PS A jeśli chodzi o jej wygląd i zachowanie teraz, a w filmikach sprzed 2-3 lat, to to wygląda jakby było między nimi z 15 lat różnicy.
Cytat:
Napisane przez ladyfinger88 Pokaż wiadomość
Czy wy też robicie zupę na wodzie spod makaronu? Dla mnie jest to obrzydliwe, ale może to ja jestem jakaś dziwna Bardzo mi się rzuciło to w oczy u Sz.
Moim zdaniem, ona nie jest wyrachowana. Ona jest po prostu debilką - wszystkie te jej zajawki: na markowe rzeczy (przy równoczesnym kupowaniu chińskich podróbek RT), na wegańskie produkty, które nie mają nic wspólnego ze zdrową żywnością, pokazują, że ona jest po prostu wydmuszką - nie ma żadnej osobowości i nie robi żadnego researchu, kiedy się na coś zajawi. A ten wywar z makaronu sojowego to już totalny idiotyzm. Ja z moim facetem raz na jakiś czas robię 4 litry bulionu warzywnego (nota bene z Jadłonomii), na zrobienie którego ona jest najwyraźniej zbyt zajęta. Nigdy nie kupuję sojowych serków bo wolę albo zjeść normalny, albo zrobić sobie np hummus czy jakieś smarowidło warzywne i mieć coś do chleba.
Mówienie jakie to mleko, masło i jogurty są niezdrowe jest totalną bzdurą. Ja od lat kupuję nabiał Klimeko, który jest rewelacyjny, Piątnica ma od niedawna mleko Eko, więc niech ona nie pierniczy, że jej sojowe produkty są lepsze, bo nie są. No, agresor mi się włącza przez nią a przecież nawet jej nie oglądam!

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Moja babcia od 2 tygodni wykłóca się ze wszystkimi, że w jej szafie siedzi policjant. No i nawet tak bardzo jej to nie przeszkadza, ale za głośno puka w nocy w drzwiczki. Myślę, że to kryminalna zagadka wprost dla niego!
Wiem, że się nie powinnam śmiać z tego, że twoja babcia ma zwidy, ale oplułam monitor...
Cytat:
Kilka ostatnich filmików od Amelli Liany:
Bardzo ją lubię - zawsze mówi, jakby się śmiała

Cytat:
u Marty i Alana foodhaul
Jaaa, ten brzuch w miniaturce...
barbarybcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 18:54   #1455
amelj
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem o co wam chodzi. Wywar z makaronu jest z pewnością wegański. A jak jest wegański to jest też zdrowy i dobry. Każdy powinien o tym wiedzieć.

Rejczel. Ja nawet na śniadanie piję samą wodę po makaronie (i wodę z cytryną koniecznie )

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

[QUOTE=barbarybcia;5675323 1]Ja oglądałam wręcz namiętnie jak puszczali ją w telewizji szwedzkiej, którą dawno temu miałam w ramach kablówki. To była jedyna możliwość, żeby obejrzeć w angielskiej wersji językowej

A ja polecam na yt "moda na suknie"
Stary 2016-03-03, 19:11   #1456
Maguda_
Kawaii strona mocy

Próbowałam obejrzeć film o zupie krewetkowej - przerwałam po odcedzeniu makaronu, jakie smęty I chyba niestety coraz gorzej ze stanem jej cery albo oglądanie na kompie potęguje takie wrażenie.
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 19:12   #1457
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Ilona - jak Ty klniesz w tym ostanim filmie :P. Nie boisz się, że źle to wpłynie na odbiór Ciebie? Ja sama przeklinam, ale uważam, że takich treści do neta się nie wstawia, bo nigdy nie wiesz, kto wykorzysta to przeciwko Tobie :P
No właśnie nie, bo to raczej żadna forma łamania prawa, a już nie mam zamiaru ciąć filmu na 100kawałków, czy zupełnie rezygnować z jego wrzucenia. Stopowałam się przez wiele miesięcy, udając grzeczną i poukładaną, ale chyba wystarczy. Nawet dostawałam wiadomości, że na snapie jakoś naturalniejsza jestem, a na kanale spięta jak baranie dżondra, bo cały czas spinka, czy coś "złego" nie powiem.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 19:12   #1458
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Weszłam dzisiaj na DDTvn a tam jedna pani gra na skrzypcach, druga na pianinie i jednej z nich jest na nazwisko... Czocher ;-) tak więc to na pewno znak i nasz Chocherek się przypomniał, że nie złożyłam wczoraj życzeń za co bardzo przepraszam :-[COLOR="Silver"]
Ekhem, na wiolonczeli

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
ja czasem obejrze snapy jak jadę w tramwaju i nie mam co robić więc ciągłości nie mam ale zawsze jak ją oglądam to się dziwie, że jej dupa nie eksplodowala od ilości cukru. nie wiem czy tylko ja trafiam na takie snapy ale zawsze tam jest wuchte żarcia typu kinderki, czekolada, czasem całe wory. na śniadanie babeczka i kawał ciasta czekoladowego, plus czekolada gorąca albo igorek leci w nocy po karpatke bo zuzi sie chcę jeść z lodami. potem gimbaza ogląda i się buntują brakiem drożdżowek w szkole bo banszi je i jest super
Rozumiem o co Ci chodzi, ale hmmm...czy ona prowadzi program kulinarno-dietetyczny na snapie? Jej zdrowie - Jej problem, rzekłabym. Ciężko uchronić młodzież przed wszelkimi złymi "wpływami" ze świata zewnętrznego

Cytat:
z tą panią związana jest taka smiesznostka, bo pani nie tylko nazywa sie Czocher, ale ma na imie Dobrawa, jak ruskieklopsy, moja psiapsi internetowa [COLOR="Silver"]
Dobrusia Chocher
i
Hania Raniszewska
chyba im napiszę że mają swój mini wątek na wizażu
(tak, to moje koleżanki)
#WarszawskaAlejaGwiazd

Cytat:
Teraz patrzeć na nią nie mogę, a i słuchać też się nie da. Nie dość, że zachowuje się jak dzidzia piernik z tymi zwierzątkami, pica pica, kapciuszkami w słonie, to jeszcze jest taka rozmemłana, bez polotu, butna i zakłamana. I nawet nie stara się stwarzać pozorów, że jest inaczej. Wychodzi ze swojego mieszkania tyko do sklepu i wyprowadzić psa. Z wyjazdów pokazuje tylko zakupy i jedzenie. Deklaruje, że zdrowo żyje i dba o siebie a za chwilę temu przeczy. Poza tworzeniem internetowej papki, komentowaniem beznadziejnej pogody i noszeniem markowych rzeczy nic nie osiągnęła.
Choć chciałabym, to się niestety zgodzić nie mogę - Szusz osiągnęła, rzekłabym, sukces, bo jak inaczej nazwać 140 tys subskrypcji..? Wiem że to bardzo narcystyczny przykład, ale śmiem twierdzić iż "potrafię" więcej od niej - cóż z tego, skoro moje umiejętnosci auto-sprzedaży są na poziomie -300km w głąb ziemi (lub, nie miałam na to nigdy czasu), czego owocem jest 36 subskrypcji (ale jakich!!!! ). Kiedyś bym była wściekła i rozgoryczona Niesprawiedliwością Świata, dzisiaj poniekąd podziwiam jak z niczego można zrobić marketingowy sukces.

Cytat:
Napisane przez blue2003 Pokaż wiadomość
Wczoraj miala. Dzisiaj "tylko jeden wykladzik, wiec fajnie"
Jak słucham czegoś takiego...zaczynam rozumieć dlaczego niektórzy ludzie idąc do pracy 8h dziennie nagle przezywają szok i są tak zmęczeni. U mnie jest dokładnie odwrotnie, w porównianiu do intensywności studiów, mój obecny pełen etat w pracy wydają mi się miłą zabawą, mimo że i tak jestem zmęczona.

Cytat:
"...Czy ona myśli, że do jej jogurtu trafiają te najlepsze ziarenka pielęgnowane dłońmi brazylijek z krzaczków smaganych delikatnym promykiem słońca?..."

Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2016-03-03 o 19:17
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 19:15   #1459
mangosteen
Raczkowanie

Cytat:
z tego co zdążyłam przeczytać to Shih Tzu często miewają nietolerancje miesa drobiowego, jednak możliwe, że szusi może mieć indywidualne potrzeby, choć prędzej bym uwierzyła w lenistwo właścicielki i niechęć do innego rodzaju mięs w własnym menu.

Czasem się zdarzy, że Tomkowi dogryzie na temat jego mięsnych upodobań.
Z tego, co słyszałam to generalnie psy tych małych ras są wrażliwe i trzeba uważać z ich dietą. Moi znajomi, którzy mają takie psy, często opowiadają, że np. ich pies ma na coś alergię, często boli go brzuszek i ogólnie trzeba uważać z żywieniem.
Ogólnie biorąc do domu jakiekolwiek zwierzę, trzeba zgłębić temat jego diety, a nie bezmyślnie rzucać ze stołu co popadnie.:/
mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 19:16   #1460
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

a czy ty użytkowniczko znasz te słowa?
no śmiechłam ciut i szczerze przyznaję, że nie wiedziałam co to drab, tużur i pajęczarz
Stary 2016-03-03, 19:21   #1461
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość

Choć chciałabym, to się niestety zgodzić nie mogę - Szusz osiągnęła, rzekłabym, sukces, bo jak inaczej nazwać 140 tys subskrypcji..? Wiem że to bardzo narcystyczny przykład, ale śmiem twierdzić iż "potrafię" więcej od niej - cóż z tego, skoro moje umiejętnosci auto-sprzedaży są na poziomie -300km w głąb ziemi (lub, nie miałam na to nigdy czasu), czego owocem jest 36 subskrypcji (ale jakich!!!! ). Kiedyś bym była wściekła i rozgoryczona Niesprawiedliwością Świata, dzisiaj poniekąd podziwiam jak z niczego można zrobić marketingowy sukces.
To prawda Umiejętność skutecznej promocji to duży talent. Chociaż akurat w tym konkretnym przypadku chyba bardziej zadziałał szczęśliwy zbieg okoliczności - Szusz zaczynała nagrywać, gdy YT w Polsce raczkował, nie miała dużej konkurencji, więc siłą rozpędu zebrała duże grono widzów. Teraz z taką marną treścią by się nie wybiła. Niemniej, wykorzystała dobrze swoją szansę, dostaje darmoszkę, trzepie hajs z youtuba, jest popularna - więc sukces odniosła.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 19:29   #1462
Maguda_
Kawaii strona mocy

Loczku , na serio wiolonczela? Hmm, moja koleżanka na niej gra i to jest wielkie coś a w tv instrument był właśnie wielkości skrzypiec i podpierany brodą. No ale ja się nie znam, więc może faktycznie popełniłam błąd

Oglądam Haul-Wiadomo-Kogo i muszę przyznać, że w porównaniu z filmikiem w różowym makijażu, gdzie wyglądała jak po zapaleniu spojówek/chorobie/przepłakanej nocy, prezentuje się całkiem ładnie
Stary 2016-03-03, 19:30   #1463
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Z tego, co słyszałam to generalnie psy tych małych ras są wrażliwe i trzeba uważać z ich dietą. Moi znajomi, którzy mają takie psy, często opowiadają, że np. ich pies ma na coś alergię, często boli go brzuszek i ogólnie trzeba uważać z żywieniem.
Ogólnie biorąc do domu jakiekolwiek zwierzę, trzeba zgłębić temat jego diety, a nie bezmyślnie rzucać ze stołu co popadnie.:/
Otóż to. Sz. Niby tak bardzo się martwi bo Suszi nie może jeść mięsa a rzuca mu do miski jakieś (wybaczcie) gówno nuggetsy, które nie mają w sobie nic dobrego. Zapycha żołądek tego biednego psiaka ciastem od pitcy i uważa, że to jest lepsze..
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 19:35   #1464
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Loczku , na serio wiolonczela? Hmm, moja koleżanka na niej gra i to jest wielkie coś a w tv instrument był właśnie wielkości skrzypiec i podpierany brodą. No ale ja się nie znam, więc może faktycznie popełniłam błąd

Oglądam Haul-Wiadomo-Kogo i muszę przyznać, że w porównaniu z filmikiem w różowym makijażu, gdzie wyglądała jak po zapaleniu spojówek/chorobie/przepłakanej nocy, prezentuje się całkiem ładnie
To było to? Daty by się zgadzały..
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...tu,195236.html
Stary 2016-03-03, 19:36   #1465
amelj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
To prawda Umiejętność skutecznej promocji to duży talent. Chociaż akurat w tym konkretnym przypadku chyba bardziej zadziałał szczęśliwy zbieg okoliczności - Szusz zaczynała nagrywać, gdy YT w Polsce raczkował, nie miała dużej konkurencji, więc siłą rozpędu zebrała duże grono widzów. Teraz z taką marną treścią by się nie wybiła. Niemniej, wykorzystała dobrze swoją szansę, dostaje darmoszkę, trzepie hajs z youtuba, jest popularna - więc sukces odniosła.
Ja zupełnie nie rozumiem co ktoś może w niej widzieć. I nie rozumiem nawet co ktoś w niej widział te parę lat temu
Stary 2016-03-03, 19:42   #1466
loczek88
Wtajemniczenie

Maguda, a może to:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...we,159184.html

...
...
też koleżanki
ale nie mój wszechświat.
Stary 2016-03-03, 19:46   #1467
Maguda_
Kawaii strona mocy

Loczku, to jednak mój błąd, znalazłam sobie (w tym samym momencie, w którym tu wrzuciłaś) w necie i to faktycznie wiolonczela
Tylko szybko przerzucałam kanały i nie zarejestrowałam co grały i co widzę ... muszę mieć tę płytę !
Stary 2016-03-03, 19:52   #1468
RudeOne
Użyszkodniczka

Super vlog Dżakowi wyszedł Chcę tam, Norwegia jest na mojej liście, kiedyś zwiedzę.

Stary 2016-03-03, 19:59   #1469
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Loczku, to jednak mój błąd, znalazłam sobie (w tym samym momencie, w którym tu wrzuciłaś) w necie i to faktycznie wiolonczela
Tylko szybko przerzucałam kanały i nie zarejestrowałam co grały i co widzę ... muszę mieć tę płytę !
No niestety nie zadziałam po znajomości, za daleko jestem....płytę to ew. swoją mogę Ci zorganizować .
<dajcie mi czymś tępym po głowie po głowie, dostałam dzisiaj oficjalną umowę i mój Artyzm mi odbija>
Stary 2016-03-03, 20:04   #1470
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Maguda, a może to:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...we,159184.html

...
...
też koleżanki
ale nie mój wszechświat.
miło się słucha akustycznych wesji, fajny miały pomysł na siebie i kreacje ale mimika ich twarzy mnie rozwaliła hehe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości