Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-03, 21:51   #1501
Sarcastic
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
Czy ona myśli, że do jej jogurtu trafiają te najlepsze ziarenka pielęgnowane dłońmi brazylijek z krzaczków smaganych delikatnym promykiem słońca?

Dziś u Aliss jak zwykle typowy tytuł mający za zadanie przyciągnąć do obejrzenia filmiku, mianowicie "Ile ważę", jeszcze nie odpalałam filmiku ale założę się, że żadne konkretne liczby nie padają

Sarcastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 21:55   #1502
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
co to jest, kto to jest, co tu się dzieje??..
20m2 to ostatnio dla mnie takie szusz2 jeśli chodzi o guilty pleasures.
O, do Łukasza nie zaglądam, bo nie przepadam za nim, ale dziękuję, że podlinkowałaś, zapowiada się ciekawy wywiad, jestem w piątej minucie.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 22:07   #1503
magda_lena111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez empress_ Pokaż wiadomość
Raczej nie znajdziesz szusz wszytsko co uzna za hejt (a często to tylko wyrażenie wlasnej opinii) usuwa z prędkością światła

szkoda, bo chetnie bym poczytała....
mnie samą aż kroci żeby jej coś napisać, nie mogę patrzeć i słuchać jaką jest hipokrytką....
najpierw mówi, że weganką nie jest
później je wszystko co wegańskie, potem popchnie pizzą z salami,
ktoś jej zarzuci hipokryzje,
to znowu odepchnie zarzuty ideologią weganizmu

Where is logic ????????? mój mózg tego nie ogarnia chyba

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

drugi podbródek ??
https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=205436

chyba, jej ciało traci już elastyczność - znak czasu ?
magda_lena111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 22:11   #1504
2011607111034
Konto usunięte

Muszę pojechać offtopem serialowym.
Jestem po ostatnim odcinku 5 sezonu Suits - nie spodziewałam się takiego zakończenia, szczerze. Do końca myślałam, że Harvey coś wymyśli Ale to dobrze, że w końcu coś się nie udało. Scena kłótni/bójki w mieszkaniu Harvey'a - mistrz.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 22:14   #1505
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
No właśnie nie, bo to raczej żadna forma łamania prawa, a już nie mam zamiaru ciąć filmu na 100kawałków, czy zupełnie rezygnować z jego wrzucenia. Stopowałam się przez wiele miesięcy, udając grzeczną i poukładaną, ale chyba wystarczy. Nawet dostawałam wiadomości, że na snapie jakoś naturalniejsza jestem, a na kanale spięta jak baranie dżondra, bo cały czas spinka, czy coś "złego" nie powiem.

Właśnie Cię oglądam,wkręciłam się i dałam suba
Historie z dzieciakami w komunikacji miejskiej też nie raz przeżyłam i mam podobne odczucia do Ciebie.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 22:15   #1506
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Dla mnie to jest , ale wkleiłam jako ciekawostkę.Niestety talentu się dopatrzyć nie mogę, być może ślepnę.
Przypatrz się na twarze artystek! To jest óczucie! To jest przekaz
btw. ja to mam gumowe ucho więc dla mnie to brzmi "ładnie" choć nie ukrywam, że całość występu skradła mi twarz wiolonczelistki. Wierzę w twoją opinię, że średniawka jako eksperta w tej pracy
Cytat:
Napisane przez lord_viader Pokaż wiadomość

W większości słucham takiej muzyki i coverów a gość wymiata no nie ma co
też imponują mi ludze z takim podejściem i wyczuciem, doceniam talent choćby miał to być nieoszlifowany diament.

Coraz bardziej ciągnie mnie do Skandynawii a Jacek jest przeuroczy Rozbawił mnie komentarz :

Kocham Koty2 godziny temu
Jacek,ubieraj się,bo grzeszę myślą,a męża mam...

oł jeaaa sexy ramionka a brylki jak od Danki pożyczone
fakt muzyka i montaż zrobiła robote w tym vlogu poza pozytywnymi facetami i widokami!

Edytowane przez nerwussss
Czas edycji: 2016-03-03 o 22:17
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 22:40   #1507
mangosteen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Silene1310 Pokaż wiadomość
Nie jestem w stu procentach pewna, ale chyba nie istnieją takie chemiczne specyfiki i jedynym sposobem na "zmuszenie" krowy do dawania większej ilości mleka (oprócz dobrej diety oczywiście) jest jej inseminacja, a to, mimo że sama krowa ma wątpliwą przyjemność z ciągłego rodzenia dzieci, raczej na jakość mleka nie wpływa . A jeśli jednak gdzieś coś takiego istnieje i jest dostępne dla posiadaczy małych hodowli, to prawdopodobieństwo trafienia na to w produktach z małej mleczarni jest zapewne równe prawdopodobieństwu trafienia na niemodyfikowaną soję w jogurciku z marketu . EDIT: W Europie hormony dla krów mlecznych są nielegalne, ale używane bezprawnie najczęściej w Belgii i Niemczech.

W ogóle to whatevaa, Szusz gada trzy po trzy i tym należy podsumować całą dyskusję.
Ciekawe informacje
Gdy czytałam argumenty wegan o szkodliwości mleka, to owszem, pojawiały się hormony, ale w kontekście takim, że to krowa podczas laktacji wydziela właśnie m.in. hormony, które przekazuje cielaczkowi wraz z mlekiem. I że są one niby szkodliwe dla czlowieka, a w każdym razie zbędne w jego diecie.
Natomiast kwestia karmienia zwierząt hormonami dotyczy chyba hodowli na mięso i o tym słyszałam przede wszystkim przy kurczakach - że są karmione hormonami, sterydami, antybiotykami (niepotrzebne skreślić) w celu jak najszybszego przyrostu masy mięśni.

Więc trochę mi się wydaje, że prawie-weganka-sz. pewnych rzeczy nie doczytała do końca, albo jej się pomieszały dwie różne sprawy.
mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 22:49   #1508
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_lena111 Pokaż wiadomość
mnie samą aż kroci żeby jej coś napisać, nie mogę patrzeć i słuchać jaką jest hipokrytką....

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

drugi podbródek ??

mój mózg też już nie ogarnia...
Stary 2016-03-03, 22:54   #1509
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie to jest , ale wkleiłam jako ciekawostkę.Niestety talentu się dopatrzyć nie mogę, być może ślepnę.

co to jest, kto to jest, co tu się dzieje??..
20m2 to ostatnio dla mnie takie szusz2 jeśli chodzi o guilty pleasures.

Jako, że ja nie potrafię grać na żadnym instrumencie to dla mnie, że ktoś taką umiejętność posiada to +100 do talentu
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 22:54   #1510
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Dokładnie to samo miałam pisać! Jest fajnie, ale jednak trochę gorzej niż wcześniejsze pudełka. Zamawiasz następne?
Pewnie ciekawość wygra i zamówię Podejrzewam, że będzie już lepiej z zawartością..

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Muszę pojechać offtopem serialowym.
Jestem po ostatnim odcinku 5 sezonu Suits - nie spodziewałam się takiego zakończenia, szczerze. Do końca myślałam, że Harvey coś wymyśli Ale to dobrze, że w końcu coś się nie udało. Scena kłótni/bójki w mieszkaniu Harvey'a - mistrz.
Nooo smuteczek trochę, Majk coś Ty nawyprawiał
Stary 2016-03-03, 22:55   #1511
Sarcastic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarcastic Pokaż wiadomość
Dziś u Aliss jak zwykle typowy tytuł mający za zadanie przyciągnąć do obejrzenia filmiku, mianowicie "Ile ważę", jeszcze nie odpalałam filmiku ale założę się, że żadne konkretne liczby nie padają
Okej, już obejrzałam, o wadze się przecież nie dyskutuje więc nie poda ale się ważyła i schudła więc "Straaasznie się uśmiała" z HEJTÓW, że przytyła xD

Ktoś jej napisał komentarz: "podlinkowałam wam link we vlogu... youtube skrócił mi linka... ostatnio chciałam wam podlinkować... i te linki działały, po 20 minutach link wygasł, kopiowałam link otwierałam... także nie wiem co yt robi z tymi linkami, po prostu wzięłam ten link i wstawiłam na beetle czyli strone ktora te linki skraca... jezeli jakies linki nie beda dzialac... nie jestem wstanie wszystkich linkow wstawiac jeszcze raz... jezeli mowie ze cos podlinkowalam a link nie dziala... jak ktoś ma link na profilu... Chodzisz na dziennikarstwo? Śmiech na sali :--)" czyli standardowe wypowiedzi Alicji na co ona: "faktycznie przesadziłam ze słowem "link" haha "
Już kończę o niej, przepraszam, ale jak dla większości Susz tak dla mnie ona jest moim typowym guilty pleasure, ciągle coś jest nie tak a wciąż oglądam

Edytowane przez Sarcastic
Czas edycji: 2016-03-03 o 22:59
Stary 2016-03-03, 22:58   #1512
funk_you
Wtajemniczenie

Cytat:
Okej, już obejrzałam, o wadze się przecież nie dyskutuje więc nie poda ale się ważyła i schudła więc "Straaasznie się uśmiała" z HEJTÓW, że przytyła xD
Jak dla mnie przytyła. Ona nie jest wysoka, a do tego lekko przysadzista więc odżywianie typu smażone fileciki z indyka z gotowymi panierkami, ziemniaczane kluski robią swoje. Twarz jej się mocno zaokrągliła i zaczyna mieć drugi podbródek niestety.
Stary 2016-03-03, 22:59   #1513
Silene1310
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość
Ciekawe informacje
Gdy czytałam argumenty wegan o szkodliwości mleka, to owszem, pojawiały się hormony, ale w kontekście takim, że to krowa podczas laktacji wydziela właśnie m.in. hormony, które przekazuje cielaczkowi wraz z mlekiem. I że są one niby szkodliwe dla czlowieka, a w każdym razie zbędne w jego diecie.
Natomiast kwestia karmienia zwierząt hormonami dotyczy chyba hodowli na mięso i o tym słyszałam przede wszystkim przy kurczakach - że są karmione hormonami, sterydami, antybiotykami (niepotrzebne skreślić) w celu jak najszybszego przyrostu masy mięśni.

Więc trochę mi się wydaje, że prawie-weganka-sz. pewnych rzeczy nie doczytała do końca, albo jej się pomieszały dwie różne sprawy.
Najśmieszniejsza propaganda antymleczarska głosi, że od mleka dostaje się raka, a prawda jest taka, że cokolwiek jedzone w ilości iście vlogerskiej (sushi 4x w tygodniu, po jednej dużej pizzy na głowę, masło na kostki....) szkodzi i wystarczyłoby znać umiar i w żarciu, i w popadaniu w skrajności.

Zmieńmy temat na przyjemniejszy i pogadajmy o vlogu Jacka Ogrodowczyka tak na dobranoc, czy coś ...

Edytowane przez Silene1310
Czas edycji: 2016-03-03 o 23:04
Silene1310 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 23:00   #1514
Sarcastic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez funk_you Pokaż wiadomość
Jak dla mnie przytyła. Ona nie jest wysoka, a do tego lekko przysadzista więc odżywianie typu smażone fileciki z indyka z gotowymi panierkami, ziemniaczane kluski robią swoje. Twarz jej się mocno zaokrągliła i zaczyna mieć drugi podbródek niestety.
Według niej zaokrąglona twarz to OCZYWIŚCIE wina nowego obiektywu i fryzury, bo jak kręci włosy to poszerza twarz (taką fryzurę ostatnio miała jeden raz....)

Stary 2016-03-03, 23:03   #1515
grzonska
Raczkowanie

Cytat:
znalazłam w komentach podejrzenia o powiększenie ust u SZ.
chętnie poczytam Wasze hejty, tylko pod którym filmem szukać - póki co widze same słodzenie
Dla mnie to troche zabawne, przecież łapki w dół pod jej filmami nie biorą się znikąd, a w komentarzach cicho i pusto, brak żadnego negatywnego komentarza, to aż niesmaczne.

Co do ust, do tej pory nie mogę zrozumieć, dlaczego Karolina usuwa komentarze z pytaniami o powiększenie i czemu nie potwierdzi tej informacji...
grzonska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 23:04   #1516
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Właśnie Cię oglądam,wkręciłam się i dałam suba
Historie z dzieciakami w komunikacji miejskiej też nie raz przeżyłam i mam podobne odczucia do Ciebie.
Też niedawno obejrzałam i jestem podobnego zdania. Cieszę się, ze jest tak naturalna dziewczyna na YT, która się nie hamuje :P Ilciu, w razie coś to odpowiadaj hejterom tak jak Sz
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 23:21   #1517
barbarybcia
Raczkowanie

Cytat:

Zostawiam wam coś co mi TŻ puszczał w kółko i się zakochałam
Boski ma głos...

Cytat:
Napisane przez grzonska Pokaż wiadomość
Co do ust, do tej pory nie mogę zrozumieć, dlaczego Karolina usuwa komentarze z pytaniami o powiększenie i czemu nie potwierdzi tej informacji...
Też tego nie rozumiem. Przecież to żaden wstyd! Może nie mówi, bo sama to sobie finansuje i nikt by jej nie zasponsorował filmiku?
barbarybcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 23:22   #1518
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Według niej zaokrąglona twarz to OCZYWIŚCIE wina nowego obiektywu i fryzury, bo jak kręci włosy to poszerza twarz (taką fryzurę ostatnio miała jeden raz....)

Ona baaardzo się wypiera wszystkiego w tym temacie. Zawsze emocjonalnie reaguje i się tłumaczy. Jakby sama nie chciała się pogodzić z rzeczywistością. Sama tak kiedyś miałam jak w pewnym momencie przytyłam

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 23:22   #1519
barbarybcia
Raczkowanie

Dziewczyny, która z wam pisała, że używa Iope Air Cushion? Bo potrzebuję porady eksperckiej!
barbarybcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 23:23   #1520
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Też niedawno obejrzałam i jestem podobnego zdania. Cieszę się, ze jest tak naturalna dziewczyna na YT, która się nie hamuje :P Ilciu, w razie coś to odpowiadaj hejterom tak jak Sz
Dzięki
E tam hejterzy..kto by się przejmował. To takie Szatany internetu Wszędzie tylko hejter, hejtujesz, nie hejtuj... Wspólczuję wrażliwcom, którzy serio przejmują się hejtem/konstruktywna krytyka :P oraz nadwrażliwcom, którzy przejmują się.... wszystkim. Jak to kiedyś powiedziała Korba w "Lejdis", ja to mam wszystko w D.. dlatego robi się większa i większa. Z dwojga złego, chyba jednak wolę wlaśnie TAM "pakować" większość rzeczy.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 23:47   #1521
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
mój mózg też już nie ogarnia...
Koleżanko, martwię się i zastanawiam!
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 00:20   #1522
lord_viader
Raczkowanie

Obejrzalam jakis stary filmik Aliss i jest teraz nieco okraglejsza
Stary 2016-03-04, 00:29   #1523
201709190931
Konto usunięte

Trumaczowa wreszcie posłuchała sugestii i już nie robi tych okropnych zbliżeń na usta

201709190931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 00:38   #1524
Ace_
Raczkowanie

Cytat:

drugi podbródek ??

a może już nie przesadzajmy ?

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Dragonknight Pokaż wiadomość
Trumaczowa wreszcie posłuchała sugestii i już nie robi tych okropnych zbliżeń na usta

ja to w ogóle mam wrażenie, że ona ciągle robi testy pomadek
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 00:41   #1525
201709190931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ace_ Pokaż wiadomość
a może już nie przesadzajmy ?

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

ja to w ogóle mam wrażenie, że ona ciągle robi testy pomadek
Lepsze testy pomadek niż 50 recenzji wosków, czy quizy z jej rozważaniami filozoficznymi
201709190931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 00:41   #1526
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Nie wiem co zrobiła z włosami, ale niech robi to dalej, jest o niebo lepiej
I fajnie, że posłuchała sugestii i nie robi tych dzikich zbliżeń ust.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2016-03-04 o 00:42
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 00:51   #1527
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Nie wiem co zrobiła z włosami, ale niech robi to dalej, jest o niebo lepiej
I fajnie, że posłuchała sugestii i nie robi tych dzikich zbliżeń ust.
Holly Lycka7 godzin temu
masz śliczne włosy w tym filmie 😻 co z nimi robiłaś?

lioness51477 godzin temu+Holly Lycka Dziękuję Fryzura dzień po fryzjerze i zabiegu lifebooster z maską muru muru czyli intensywne nawilżanie w saunie z maską z masłem muru muru Bardzo lubię i chodzę w miarę regularnie. Pozdrawiam!
201607121243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 01:19   #1528
Ace_
Raczkowanie

Cytat:
Lepsze testy pomadek niż 50 recenzji wosków, czy quizy z jej rozważaniami filozoficznymi
szczególnie quizy
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 07:29   #1529
funk_you
Wtajemniczenie

Cytat:
Każdy powód jest dobry, Maffashion zawsze cierpi z powodu
uczulenia na pierzę z poduszek. Tak tłumaczy wyszczuplanie twarzy w fotoszopie.

Cytat:
Obejrzalam jakis stary filmik Aliss i jest teraz nieco okraglejsza
Już od dawna to zaczęło być widać.
Stary 2016-03-04, 07:36   #1530
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez micropig Pokaż wiadomość
Mega się cieszę na ten Vlogmarc Madzika Mam taki ubaw, taka początkująca, nieobyta jeszcze juciuberka. W tym wszystkim jest taka... niegroźna, nikt jej nie traktuje poważnie, tam nawet nie ma co hejtować, to jest po prostu Madzikstajl.
Haha, w samo sedno Bedzie guilty pleasure na marzec
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości