![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Właśnie zamówiłam Quinny Zapp Xtra, jeszcze na gwarancji. Jako wózek do centrum handlowego i od czasu do czasu do miasta musi mi się sprawdzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To współczuję dzieciom połowy świata...
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To powinno być oczywiste.
![]() |
#4924 |
ecia92
|
Hej
![]() Moja pytanie dotyczy wózków firmy Karex. Czy polecacie? Edytowane przez ecia92 Czas edycji: 2016-02-14 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny
![]() A teraz do meritum. Za miesiąc spodziewam się drugiego dziecka. Wiem czego oczekuję od wózka i przypadł mi do gustu Anex Sport. Prawdopodobnie wzięłabym go od razu, ale firma młoda i ciągle się zastanawiam. Czy któraś z Was może mi coś o nim powiedzieć? ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zadomowienie
|
Witam, co sądzicie na temat wózków firmy Zagma dokładniej model x6? z góry dziękuję za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
zielony stworek
|
Cytat:
Nie zaryzykowałabym w ciemno. Nawet z niskim budżetem można kupić całkiem sensowny wózek, z lepszych materiałów, z dobrą spacerówką (tego się przecież używa dłużej). Na allegro poszukałabym wózków Navington , Jane . Jaki by ten wózek nie był to i tak nie oszczędziłabym na foteliku z testami bezpieczeństwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Przyczajenie
|
Witam.
Mam pytanie do mam użytkujących wózki Bebetto rainbow bądź Camarelo Eos. Zastanawiam się nad zakupem jednego z tych wózków i chciałabym się dowiedzieć czy jesteście zadowolone z użytkowania tych właśnie wózków. Czy polecacie czy może odradzacie. Dodam, że synek ma 10 msc waży 8,5 kilo a zależy nam na wózku wygodnym z dużą budką i pompowanymi kołami w rozsądnej cenie ok 600 zł. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprawdziłam dla Ciebie i zobacz sobie BabySafe Speedy - kosztuje 669 zł (wcześniej 1169 zł). Edytowane przez Ania384 Czas edycji: 2016-02-28 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Przyczajenie
|
Ale to jest głęboko spacerowy a ja potrzebuję tylko spacerówki. No i zależy mi na przedłużonej budce. Ten ma raczej standardową.
---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
zielony stworek
|
Cytat:
Peg Perego Booklet Joie Litetrax Britax B-Agile Navington Scooner i chyba większość wózków Baby Jogger ma dużą budkę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam! Poświęciłam się i pojechałam sobie na targi Dziecięce do Kielc. Łatwo nie było się dostać. Wystawców mnóstwo, więc przetestowałam o obejrzałam sama nie wiem ile wózków. Nagrodę za najlepszy wózek na targach otrzymał mój wymarzony Anex Sport. I wiecie co? Nie dziwię się. Teraz jestem pewna, tylko jeszcze wybór koloru. Nowa kolekcja mnie powaliła. <ciach>
![]() Edytowane przez teQiba Czas edycji: 2016-03-01 o 10:44 Powód: Usunięcie linka |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny jest bardzo dużo wypowiedzi odnośnie wózków i w sumie ile mam tyle opinii, więc ja przedstawię swoją.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Raczkowanie
|
Oczywiście. Co konkretnie ma dla ciebie znaczenie?
Lubiła tańczyć pełna radości tak... Ciagłe goniła wiatr... Spragniona życia wciaż, zawsze gubiła coś... Nie chciała nic... Edytowane przez Filip_inka Czas edycji: 2016-03-04 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Rozeznanie
|
Chodzi mi o taką opinię już po pewnym czasie użytkowania. Czy widzisz jakieś minusy, czy jesteś zadowolona, czy coś mogłoby być lepiej zrobione? ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym również chciała poznać trwoga opinie o tym wózku. Gondola jak gondola, ale jak twoim zdaniem prezentuje się wersja spacerowa? Firma młoda więc chyba mało osób było ja w stanie przetestować. Pozostałe więc na razie polegać na wrażeniach.
![]() PS czy mogę prosić o wymiar wewnętrzny gondoli? wszędzie piszę że duża, ale jak duża to nigdzie nie znalazłam :/
Ubi tu, ibi ego 08.08.2015 Edytowane przez chudziaszek11 Czas edycji: 2016-03-05 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wersja spacerowa jak dla mnie bardzo ładnie sie prezentuje ma wygodne pasy pieciopunktowe mozliwosc położenia na plasko ja mam wersja w kolorze bialo granatowym to jest z troszke innego materialu niz inne wersje kolorystyczne ale świetnie sie go czyści. Ja trzymam wózek w wąskiej piwnicy wiec zanim go wytargam to poobcieram o sciany ale wszystko ladnie schodzi. Pozatym co ważne dla mnie wozek jest szczuply zgrabny lekki nie mam problemu z wjazdem gdziekolwiek przecisnienie cie miedzy autami na parkingu. Prowadzi sie lekko jest bardzo zwrotny i ma podwojne amortyzatory regulowane wedlug wlasnych potrzeb. Firma jest nowa ale według mnie zebrala wszystko co najlepsze z innych wozkow i polaczyla w jedno. ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4941 |
Przyczajenie
|
Na stronie AnexBaby z tego co widziałam jest nowa kolekcja. Wkleiłam linka, ale został usunięty. Ta kolekcja jest ponoć dostępna już od tych Targów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Dziewczyny za odpowiedzi ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zadomowienie
|
Hej! Rozglądam się powoli za wózkiem, mój dzidziuś urodzi się w sierpniu.
Szukam zestawu 3w1 (z bezpiecznym fotelikiem). Po wstępnym rozpoznaniu rynku i oględzinach w sklepie byłam praktycznie zdecydowana na coś w rodzaju Jane Muum, Cybex Balios M, Mutsy Evo - wózki lekkie, zwrotne. Waga nie jest jakimś dużym problemem, mieszkam w bloku z windą, ale nie chciałabym się strasznie narobić z pakowaniem wózka do auta, poza tym nie zawsze będę w miejscach gdzie jest winda. ![]() Jednak martwi mnie kwestia amortyzacji, wiem że jest ona ważna dla noworodka, i w związku z tym rozważam zakup wózka z tych cięższych np. Jedo Fyn Memo. Co prawda mieszkam w mieście, ale wiadomo, nie zawsze wszystkie chodniki są równe, zdarzy się może jakaś wycieczka, więc dobrze by było gdyby wózek był przystosowany także do nieco trudniejszych warunków. Ale boję się, że życie z takim wózkiem, zwłaszcza później wersją spacerową, będzie ciężkie. ![]() Czy któraś z Was miała podobne dylematy? Na co się najlepiej zdecydować? Czy w tych lekkich wózkach brak amortyzacji przeszkadza? I czy te amortyzowane, ale ciężkie bez sensu kupować w wersji gondola + spacerówka, bo i tak trzeba będzie kupić później lekką spacerówkę? A może polecicie coś innego zarówno lekkiego, jak i dobrze amortyzowanego? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2016-03-10 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zadomowienie
|
A czy miałaś może problem ze zjeżdżaniem niesiedzącego dziecka ze spacerówki w Jedo? Czytałam w necie, że to się zdarzało i się zastanawiam (zaznaczam, że jestem kompletnie początkująca i nie wiem dokładnie jak to jest z takim niesiedzącym dzieckiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niesiedzącego dziecka się nie sadza więc problemu nie ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zadomowienie
|
A jakby jeszcze dziecko nie siedziało, ale nie chciało już jeździć w gondoli? Podobno wtedy zjeżdża, jak jest rozłożona spacerówka na płasko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak jest na płasko to jak ma zjeżdżać?
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4950 |
Konto usunięte
|
Mój zjeżdża. Teraz ma rok i chce kupić parasolke
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.