Sierpnióweczki 2016! Część II. - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-06, 12:52   #3331
Fantasmagori
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Świetne body! Ja chce kupić takie: https://medycznezarciki.cupsell.pl/p...-Mama-Po-.html
haha super, idealne dla Ciebie jako położnej

Cytat:
Napisane przez agnszp Pokaż wiadomość
Super
My kupiliśmy batmana i uznaliśmy ze dziewczynka tez bedzie chłodziła
Załącznik 6255371
Mega! Też bym zakładała córce bez problemu Nie wiem czy pokazać to TŻ bo na 100% się zachwyci i będzie chciał

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 12:55   #3332
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Świetne body! Ja chce kupić takie: https://medycznezarciki.cupsell.pl/p...-Mama-Po-.html

Cytat:
Super
My kupiliśmy batmana i uznaliśmy ze dziewczynka tez bedzie chłodziła
Załącznik 6255371
superowo.. mi się takie ciuchy nawet na dziewczynkach bardziej podobają..takie zadziorne nieco

Cytat:
Napisane przez scoiatael86 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

Jakoś nie mam weny do pisania ostatnio ale czytam (staram się!) regularnie i martwię się wszystkimi Waszymi wizytami

Mnie w tym tygodniu złapała jakaś taka wstrętna płaczliwość, okropne to było... w sklepie się potrafiłam rozpłakać bo nie mogłam znaleźć działu ciążowego! Swoją drogą to bardziej w kącie go nie mogli ukryć :P a potem jeszcze spodnie, które mi się podobały kosztowały 229zł :/ masakra :P

Powiedzcie przy okazji - ile ciuchów ciążowych tak naprawdę potrzeba na całą ciążę? Boję się żeby nie kupić za dużo, miejsce w szafach ograniczone

Tak mówicie o teściowych (i innych członkach rodziny) co nieprzemyślane zakupy robią, a ja się najbardziej boję "karmienia dziecka za plecami mamy"... wiecie takie "o chodź, masz cukierka, póki Mama nie patrzy" mam nadzieję, że nie wpadną na takie pomysły bo inaczej awantura będzie. W ogóle zauważyłam, że robię się strasznie zaborcza o Bobo :P Nie podoba mi się jak któraś z Mam powie o nim / niej że to "jej dziecko" - aż się we mnie gotuje wtedy

genialne!!!
ja z ciuchami ciązowymi nie szaleję..staram się , jak już kupować coś nieciążowego w co zmieszczę brzuch
oo też się boję tych syfów do jedzenia podawanych dziecku i weź wytłumacz babci lat sześćdziesiąt parę,że szynka/pasztet/jogurt czyt danonek/kubuś /herbata z cukrem/batonik/deserek itp to syf
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 12:58   #3333
Fantasmagori
Zakorzenienie

A co ciążowych to myślę że to plus terminu porodu w sierpniu - teraz jeszcze mieszczę się w normalne ciuchy a jak się zrobi ciepło to hyc w sukienkę i jakieś ciążowe leginsy czy rajstopy a potem w gorące dni i w samej sukience

W zimę gorzej bo kurtkę trzeba, swetry, bluzy, ble

Stary 2016-03-06, 13:06   #3334
kasia_ruda
Zakorzenienie

Moj synek miał takie

I takie

Tylko inne kolory, w tej chwili malinowe pole zmieniło ofertę i tamtych już nie ma.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

A po porodzie zamówiliśmy mu takie:
http://pl.dawanda.com/product/915071...ce-z-nadrukiem
I w nich robiliśmy co tydzień zdjęcia, żeby pokazać, jak się zmieniał

kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 13:09   #3335
scoiatael86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
oo też się boję tych syfów do jedzenia podawanych dziecku i weź wytłumacz babci lat sześćdziesiąt parę,że szynka/pasztet/jogurt czyt danonek/kubuś /herbata z cukrem/batonik/deserek itp to syf
nooo! bo przecież "ja taki dobry pasztecik kupiłam, a na tych paróweczkach jest napisane że dla dzieci" aaaaaaaaaaaaarghhh

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Moj synek miał takie

I takie

Tylko inne kolory, w tej chwili malinowe pole zmieniło ofertę i tamtych już nie ma.

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

A po porodzie zamówiliśmy mu takie:
http://pl.dawanda.com/product/915071...ce-z-nadrukiem
I w nich robiliśmy co tydzień zdjęcia, żeby pokazać, jak się zmieniał

wspaniałe! jeszcze by się przydały z napisem "nie, nie możesz mnie dotknąć" :P
Stary 2016-03-06, 13:10   #3336
kasia_ruda
Zakorzenienie

Sierpnióweczki 2016! Część II.

Chyba są w tej firmie. Przynajmniej były, jak kupowałam synkowi

Stary 2016-03-06, 13:24   #3337
tija93
Zakorzenienie

kasia_ruda przepadłam na tej stronie, wszystko mi się podoba!
Stary 2016-03-06, 13:27   #3338
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
nooo! bo przecież "ja taki dobry pasztecik kupiłam, a na tych paróweczkach jest napisane że dla dzieci" aaaaaaaaaaaaarghhh

wspaniałe! jeszcze by się przydały z napisem "nie, nie możesz mnie dotknąć" :P
o to właśnie chodzi..

hehe..najlepiej najpierw z takim napisem dla mamy

ja to chyba dziś nic pożytecznego nie zrobię..bedę leżeć cały dzień przed kompem..chociaż to w sumie to też może być pożyteczne..nie mam mocy i jak tylko wstanę to muszę do wc, bo ciśnie mnie pęcherz i bożenka
Stary 2016-03-06, 13:31   #3339
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
kasia_ruda przepadłam na tej stronie, wszystko mi się podoba!

Noooo, jestem tam częstym klientem

Stary 2016-03-06, 13:32   #3340
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Noooo, jestem tam częstym klientem

Oj coś czuję, że ja też będę
Stary 2016-03-06, 13:54   #3341
kasia_ruda
Zakorzenienie

Sierpnióweczki 2016! Część II.

Kiedyś zrobiliśmy teściom kalendarz ze zdjęciami Młodego i ktoś zwrócił mi uwagę, że na wieeelu zdjęciach ma bodziaka o radach. No cóż :P ale nie było to celowe

Edytowane przez kasia_ruda
Czas edycji: 2016-03-06 o 13:57
Stary 2016-03-06, 14:15   #3342
asiulek8
Wtajemniczenie

Ja uwielbiam małe dziewczynki w szarosciach. Moja ma sporo takich rzeczy i w kolorze jeansu. W połączeniu z jakimś fajnym malinowym, fioletem.
Sama mówiłam że jak urodzę córkę jak najmniej różowego. Ale nie oszukujmy się te różowe rzeczy tez są ładne jak się nie przesadzi z ilością . Teraz jest sporo a'la jeansu i żółtego w kolekcjach sklepów. Przynajmniej w moim ulubionym

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 14:31   #3343
Sylwia5789
Raczkowanie

A ja już od początku powiedziałam wszystkim ze nie ma całowania maleństwa po rączkach i w usteczka... I jak babcie to bd robić to będę zwracać uwagę.
Sylwia5789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 14:47   #3344
agnszp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
haha super, idealne dla Ciebie jako położnej

Mega! Też bym zakładała córce bez problemu Nie wiem czy pokazać to TŻ bo na 100% się zachwyci i będzie chciał

W smyku kupione jakbyś sie jednak zdecydowała

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Sylwia5789 Pokaż wiadomość
A ja już od początku powiedziałam wszystkim ze nie ma całowania maleństwa po rączkach i w usteczka... I jak babcie to bd robić to będę zwracać uwagę.

Ja tez tam bede zdecydowanie robic!
Czytałam ostatnio artykuł o całowaniu dzieci w usta i było napisane zeby broń Boze nie pozwalać na to bo potem dzieci maja całe czerwona i spuchnięte usteczka
agnszp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 15:01   #3345
Sylwia5789
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Ja tez tam bede zdecydowanie robic!
Czytałam ostatnio artykuł o całowaniu dzieci w usta i było napisane zeby broń Boze nie pozwalać na to bo potem dzieci maja całe czerwona i spuchnięte usteczka
Pomijając to dorośli ludzie maja duzo bakterii którymi nie powinni dzielić się z takimi maleństwami nie mówiąc już jak ktoś ma pruchnice itd. Wiec usteczka odpadają całkowicie a rączki to najczęściej wkładane części ciała do buzi przez maleństwo... w ogóle jak widzę jak mamy oblizuja smoczek dziecka w celu oczyszczenia go albo jak karmią starsze dziecko i najpierw próbują ta sama łyżeczka bleee. Dla mnie to bardzo niehigieniczne.

Edytowane przez Sylwia5789
Czas edycji: 2016-03-06 o 15:03
Stary 2016-03-06, 15:19   #3346
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję, miałam zapytać nawet skąd to Bo TŻ stwierdził że genialne

Stary 2016-03-06, 15:32   #3347
agnszp
Rozeznanie

Cytat:
Pomijając to dorośli ludzie maja duzo bakterii którymi nie powinni dzielić się z takimi maleństwami nie mówiąc już jak ktoś ma pruchnice itd. Wiec usteczka odpadają całkowicie a rączki to najczęściej wkładane części ciała do buzi przez maleństwo... w ogóle jak widzę jak mamy oblizuja smoczek dziecka w celu oczyszczenia go albo jak karmią starsze dziecko i najpierw próbują ta sama łyżeczka bleee. Dla mnie to bardzo niehigieniczne.

No dokładnie! W zyciu bym tak nie zrobiła bo mozna dziecko zarazić jakimiś swoimi bakteriami czy wirusami
agnszp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 15:40   #3348
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Tez to uwazam za obrzydliwe i niehigieniczne
Czytałam artykuł, że dziecko zostało pocałowane i dostało opryszczki i ledwo uszło z życiem Przez opryszcze moze dojsc u dziecka do uszkodzenia mózgu, wątroby, a przez to moze umrzeć. Takze to jest wazna informacja dla wszystkich w rodzinie, szczegolnie tych nachalnych zblizajacych sie do dziecka.

Moze przy wizytach gosci powinno sie rozdawac kartki z informacja jak maja sie zachowywać

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 15:46   #3349
asiulek8
Wtajemniczenie

Na początku rodziny traktują takie wytyczne jako fanaberie. Ale dzieci łapią szybko jakieś świństwa. Ja po porodzie 3 dni dostałam opryszczki. Co chwila ręce mylam, nie dotykałam twarzy i bałam się czy młoda nie złapie. Na szczęście się udało.
U mnie na szczęście nikt dziecka mi nie całował bo ja się nikomu nie dałam dotknąć taka matka Zosia Samosia byłam . Mój tata np. pierwszy raz wziął młodą na ręce jak miała ze 3 miesiące.

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2016-03-06, 15:54   #3350
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Na początku rodziny traktują takie wytyczne jako fanaberie. Ale dzieci łapią szybko jakieś świństwa. Ja po porodzie 3 dni dostałam opryszczki. Co chwila ręce mylam, nie dotykałam twarzy i bałam się czy młoda nie złapie. Na szczęście się udało.
U mnie na szczęście nikt dziecka mi nie całował bo ja się nikomu nie dałam dotknąć taka matka Zosia Samosia byłam . Mój tata np. pierwszy raz wziął młodą na ręce jak miała ze 3 miesiące.
Dlatego ja sie ciesze, ze mieszkamy z dala od rodzin wiekszosc czasu bede sama z dzieckiem. Przynajmniej nikt z niespodziewaną wizytą nie przyjedzie.

Stary 2016-03-06, 15:58   #3351
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Dlatego ja sie ciesze, ze mieszkamy z dala od rodzin wiekszosc czasu bede sama z dzieckiem. Przynajmniej nikt z niespodziewaną wizytą nie przyjedzie.
Wiesz co, z jednej strony jest to fajne i ja juz nie mogę się doczekać aż zaczniemy budowę swojego domu. Ale z drugiej strony fajnie mieć ten komfort że można komuś na szybko podrzucić dziecko, żeby ze sobą nie ciągnąć. Tak jak ja, wszędzie mogę tylko samochodem dojechać i w zimę np. to wielka wyprawa skoczyć na szybko do sklepu czy na pocztę. A tak to zostaje mi tata a ja za 30 minut jestem. Swoją drogą mój tata za Jagodą szaleje. Jak jej nie widzi ze 4 godziny to przychodzi do nas na górę i szaleją we dwójkę. Młoda jak znajdzie coś albo dostanie do jedzenia takiego fajnego co to zwykle nie dostaje od razu leci do gabinetu dziadka pochwalić się. Będą mieli super kontakt. A dziadek juz nie może się doczekać drugiej takiej małej urwiski.

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2016-03-06, 16:27   #3352
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Wiesz co, z jednej strony jest to fajne i ja juz nie mogę się doczekać aż zaczniemy budowę swojego domu. Ale z drugiej strony fajnie mieć ten komfort że można komuś na szybko podrzucić dziecko, żeby ze sobą nie ciągnąć. Tak jak ja, wszędzie mogę tylko samochodem dojechać i w zimę np. to wielka wyprawa skoczyć na szybko do sklepu czy na pocztę. A tak to zostaje mi tata a ja za 30 minut jestem. Swoją drogą mój tata za Jagodą szaleje. Jak jej nie widzi ze 4 godziny to przychodzi do nas na górę i szaleją we dwójkę. Młoda jak znajdzie coś albo dostanie do jedzenia takiego fajnego co to zwykle nie dostaje od razu leci do gabinetu dziadka pochwalić się. Będą mieli super kontakt. A dziadek juz nie może się doczekać drugiej takiej małej urwiski.
Ja nie mówie, ze to zle, ze ma sie rodzinę blisko. Bardziej zalezy od tego jakie ktos ma kontakty.
Nasze i tak sa słabe. Często moja mama nie rozumie mojego punktu widzenia, wszystko dla niej jest oczywiste, ze ona wie najlepiej.
Nie chce zeby mi dyktowała co mam robić i negowała moje wybory.
Dlatego wolę trzymac moje dziecko z dala od niej.
Moja siostra tez uwaza sie za mądrzejszą co mnie okropnie wkurza bo zaniedbuje wlasne dziecko, a mi prawi morały. "Nooo teraz sie nie wyspisz", "na wakacje to za 10 lat dopiero pojedziesz" itd. Oczywiscie w wywyszającym się tonie.
Widzę, że zazdrosc z niej kipi bo musi wychowywać dziecko sama, a ja mam męza i planowane dziecko w drodze.

Bracia raczej sie nie interesują moim życiem.

Czasami zazdroszczę rodzinom z dobrym kontaktem, wsparciem, bez złosliwych komentarzy czy oceniania.

Stary 2016-03-06, 16:30   #3353
asiulek8
Wtajemniczenie

U nas właśnie kontakt jest ok. Moja rodzina zawsze staje za sobą murem. U męża z reguły tez tak jest. Chociaż teściowa z racji zawodu lubi narzucać swoje zdanie co jest czasami uciążliwe. Ale na kontakty raz na miesiąc jakie mamy jest ok

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2016-03-06, 17:37   #3354
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
o to moje kolory

super zakupy..z czego kocyk? chodzi mi o skład.. i rozmiar?no i cena?

a mi się bardzo podobają ubranka chłopięce.. już parę takich kupiłam dla córciwkurza mnie ten podział -dla chłopca/dziewczynki..wiadomo,że są kolory typowo dziewczęce/chłopięce, ale jest mnóstwo ubrań,które przypisane są do jakieś płci tylko dlatego,że ktoś tak wymyślił a pasują, moim zdaniem, niezależnie od płci...

a dziewczyny- co myslicie o trzymaniu wózka na dworze pod jakimś konkretnym przykryciem? sa takie "plandeki"(?) na rower np i myślałam,żeby wózek tym nakrywać.. mieszkam w domu i mamy ogrodzone podwórko i najwygodniej byłoby go zostawiać..jakie są minusy? wilgoć?zimno? mamusie doświadczone i oczekujące- co sądzicie?
ja trzymałam dość małym przedpokoju, jak nie padało stelaż często stał przez dzień na polu- chowałam na noc

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
TŻ jak zobaczył to nie było zmiłuj, od razu zamawialiśmy TŻ chce jeszcze dla siebie koszulkę z napisem "Lord Father" I stwierdził że będą się ubierać z malutką do kompletu

Ale tak szczerze musimy przystopować. Mamy pełno bodziaków i to w tych malutkich rozmiarach, przez te pół roku które zostało do porodu pewno jeszcze nam się sporo spodoba i trochę pewnie dostaniemy więc musimy zacząć kupować droższe rzeczy typu materacyk czy fotelik Bo tak to same ciuszki których nie wiadomo czy zdąży maleństwo założyć

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

My też tak mieszkamy tylko że mieszkanie na dole należy do teściowej - przedpokój mamy wspólny - więc bez problemu możemy go w tym przedpokoju trzymać tylko kwestia ciasnoty, ale trudno na pewno nie będziemy go wnosić po schodach (jesteśmy drobnej budowy, TŻ jeszcze by wniósł ale ja nie dam rady)
u nas podobna sytuacja
Niezłe zakupy już robicie ja jeszcze nie kupiłam żadnej rzeczy maluszkowi ale po połówkowym na pewno coś zakupię

Wczoraj w ogóle strzeliłam straszną gafę . Byliśmy u znajomych, pytali czy znam już płeć. Mówiłam, że w piatek się pewnie do wiemy na połówkowym, ale że mi to właściwie wszystko jedno, ważne, żeby było zdrowe.... wszystko było by ok, gdyby tam wśród znajomych nie była mama z chorym dzieciem (chore na mózgowe porażenie dziecięce) trochę głupio wyszło. Sumienie mnie zżera i chyba napiszę do tej mamy i ją przeproszę .. co o tym myślicie?
Cytat:
cześć dziewczyny

Jakoś nie mam weny do pisania ostatnio ale czytam (staram się!) regularnie i martwię się wszystkimi Waszymi wizytami

Mnie w tym tygodniu złapała jakaś taka wstrętna płaczliwość, okropne to było... w sklepie się potrafiłam rozpłakać bo nie mogłam znaleźć działu ciążowego! Swoją drogą to bardziej w kącie go nie mogli ukryć :P a potem jeszcze spodnie, które mi się podobały kosztowały 229zł :/ masakra :P

Powiedzcie przy okazji - ile ciuchów ciążowych tak naprawdę potrzeba na całą ciążę? Boję się żeby nie kupić za dużo, miejsce w szafach ograniczone

Tak mówicie o teściowych (i innych członkach rodziny) co nieprzemyślane zakupy robią, a ja się najbardziej boję "karmienia dziecka za plecami mamy"... wiecie takie "o chodź, masz cukierka, póki Mama nie patrzy" mam nadzieję, że nie wpadną na takie pomysły bo inaczej awantura będzie. W ogóle zauważyłam, że robię się strasznie zaborcza o Bobo :P Nie podoba mi się jak któraś z Mam powie o nim / niej że to "jej dziecko" - aż się we mnie gotuje wtedy

genialne!!!
moim zdaniem dużo ciuchów ciążąwych nie jest potrzebne. Czasem te co się ma w szafie dobrze się sprawdzają
Mój teściu ostatnio zrobił taką akcję do młodego mówi: teraz bierz cukierka bo mama nie patrzy...... chwilę wcześniej zjadł bardzo dużo słodyczy...... dobrze, że tego tekstu nie słyszałam, później moja mama mi to powiedziała...... bardzo przykre... ale dlatego jeszcze nigdy nie dostali do opieki mojego dziecka.... wiem, że są wstanie zrobić coś przeciwko mnie

Cytat:
dokładnie, bardzo niehigieniczne.....

Spacer w lesie z moimi chłopakami zaliczony, teraz zasłużona kawa Inka i coś słodkiego

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 18:27   #3355
Talantea
Zakorzenienie

Siedze sobie i trzymam reke na brzuchu i nagle bum , poczulam uderzenie w dłon
Ogólnie od trzech dni czuje konkretne stuknięcia w brzuch. Maluch sie rozpycha.
Na usg zawsze było mierzone pare dni wprzód i wedlug gina jest duze więc moze dlatego.

Nadal jestem w szoku, ze tak wczesnie

Stary 2016-03-06, 18:33   #3356
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość

Wczoraj w ogóle strzeliłam straszną gafę . Byliśmy u znajomych, pytali czy znam już płeć. Mówiłam, że w piatek się pewnie do wiemy na połówkowym, ale że mi to właściwie wszystko jedno, ważne, żeby było zdrowe.... wszystko było by ok, gdyby tam wśród znajomych nie była mama z chorym dzieciem (chore na mózgowe porażenie dziecięce) trochę głupio wyszło. Sumienie mnie zżera i chyba napiszę do tej mamy i ją przeproszę .. co o tym myślicie?

moim zdaniem dużo ciuchów ciążąwych nie jest potrzebne. Czasem te co się ma w szafie dobrze się sprawdzają
Mój teściu ostatnio zrobił taką akcję do młodego mówi: teraz bierz cukierka bo mama nie patrzy...... chwilę wcześniej zjadł bardzo dużo słodyczy...... dobrze, że tego tekstu nie słyszałam, później moja mama mi to powiedziała...... bardzo przykre... ale dlatego jeszcze nigdy nie dostali do opieki mojego dziecka.... wiem, że są wstanie zrobić coś przeciwko mnie
ja sobie myślę, że przepraszać nie masz za co..za to , że chcesz,żeby dziecko było zdrowe? jeśli macie dobry kontakt to może przy okazji zagadaj, że nie chciałaś jej sprawić przykrości tym co powiedziałaś lub , że czujesz się niezręcznie..tak ja myślę...
teściu chyba chce:
Stary 2016-03-06, 18:37   #3357
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
Kurczę... z jednej strony nic strasznego nie powiedziałaś - wiadomo że to normalne, każdy by chciał zdrowe dziecko Myślę że tamta mama nic złego o Tobie nie pomyślała Może nawet nie zwróciła dużej uwagi na to co powiedziałaś?
Cytat:
Na usg zawsze było mierzone pare dni wprzód i wedlug gina jest duze więc moze dlatego.

Aaaaach cudownie

Stary 2016-03-06, 18:38   #3358
Sylwia5789
Raczkowanie

Cytat:

Ale fajnie 😍... tez juz tak chce .
Stary 2016-03-06, 18:39   #3359
tija93
Zakorzenienie

Dziewczyny chyba Kubuś daje o sobie znać Czuję wyraźne kopnięcia, owszem delikatne ale ewidentnie są to kopnięcia

Cytat:
Też mnie to trochę cieszy
Stary 2016-03-06, 18:41   #3360
Sylwia5789
Raczkowanie

A dzień kobiet mam wizytę u endo plus ginekolog u tego pierwszego mam nadzieje ze wszystko będzie ok jutro idę robić tsh i ft4 mam nadzieje ze z 6 to tsh spadło. A u gin mam taka malutka nadzieje ze na dzień kobiet to jakaś mała kobietka tam będzie... no ale jqk juz na 60 pro się dowiedziałam ze chłopczyk to już nawet na niego mówie "mój kropek" wiec zobaczymy jak to będzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości