![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Wtajemniczenie
|
No wiesz ja nie jestem wiele wyzsza bo mam zaledwie 158
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc dziewczynki ide poprzytulac sie do swojego M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc Nikitko milego przytulania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
Agatko jeszcze raz gratuluje corci, jest po prostu boska
![]() ![]() ![]() ![]() Asiu trzymam kciuki zeby wszystkie badania poszly dobrze i nie trzeba bylo ingerowac chirurgicznie ![]() Nikitko sliczne butki, mezus fajny prezencik Ci zrobil, i masz bardzo zgrabne stopki ![]() Dziewczynki a ja bylam dzis u rodzicow TZta i spotkanie poszlo super, moja mam od razu zlapala z nimi kontakt i bez problemu sie dogadalismy we wszystkich sprawach ![]() ![]() ![]() jutro okolo poludnia wracamy do Szczecina, wiec po poludniu postaram sie wpasc na wateczek, moze nawet zajrze do Was w poniedzialek z pracy, ale to oczywiscie, jesli nie bede miala akurat nic do roboty, bo nie chce podpasc ![]() pozdrawiam Was bardzo goraco ![]() !@#$%^&()%%#$#@@#$^%^&&() )__(*&^^#@!!@@$#$%$^&*()^$#$# @#@#@##@$%&(*)_!!@#@#$%$& ^&**()()!@@#%$^&* |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki!!Ja juz jestem z Wami,dzisiaj wrocilam ,bylam z Tz w Niemczech
GIZELCIU WASZA CORCIA JEST PRZESLICZNA!!!!!!!!CUDOWN E DZIECKO!!!!AZ SIE POPLAKALAM ZE SZCZESCIA JAK ZOBACZYLAM ZDJECIA MALEJ OLISI,naprawde bylas dzielna kochana A ja juz odespalam troszke bo zmeczona bylam niesamowicie,zaraz ide dalej spac ale warto bylo jechac bo bylam wkoncu z moim Tz przez caly czas i teraz juz doceniam to ze Tz moze byc czasami zmeczony jak do domu wroci a ja mu zaraz wymyslal jakies zadania bojowe ,wiec teraz troszke inaczej na to patrze Kiniu milo ze praca Ci sie podoba,napewno bedzie fajnie Mijalea zycze owocnych staranek Sorki dziewczynki ale jutro nadrobie reszte czytania bo nadal padam na twarz |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kinia to super że rodzice sie dogadali oby wszystko szło tak dobrze jak tylko byscie sobie tego chcieli ![]() Dziekuje butki sa wygodne i zgrabne i jestem happy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
Kachulko ciesze sie bardzo, ze juz do nas wrocilas,a jescze bardziej z tego, ze moglas tyle czasu spedzic z TZtem i dzieki temu bardziej go zrozumialas, ten wyjazd na pewno duzo Wam pomogl i bedzie jeszcze lepiej niz wczesniej, a moze i Wasze grono troszke sie powiekszy
![]() Nikitko ja tez mam taka nadzieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Kachula dobrze ze sie zecydowałas pojechac z TŻ w trase, inaczej potem widzimy prace naszych facetów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Tak tak Nikitko buciki sliczne,ale nozke to masz malutka ja przy wzroscie 176 mam 41 wiec wielkie kajaki i trudno ni czasami dobrac takie buciki jakbym chciala
Kinus super ze rodzice sie porozumieli w sprawie wesela,to widac ze tesciowie beda w porzadeczku Kurcze dziewczynki a u mnie dzis 47dc i nadal @ brak,myslalam ze przyjdzie jak bede na wyjezdzie bo tak mi objawy na to wskazywaly a tu nic wiec w poniedzialek telefon do mojego ginka i we wtorek wizyta |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mysle, ze beda w porzadku, skoro do tej pory byli, to czemu mieliby sie zmienic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czemu wy tak późno przychodzicie ze ja musze juz mykac a wy sie tu rozkrecacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikitko ale masz piekna wnusie,normalnie jak obejrzalam zdjatka Olisi to az sie poplakalam jaka ta dziewczynka jest slodka,No to Nasza Gizelcia teraz jest dumna mamusia-taka corunia to skarb |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Nikitko nie tylko Ty ja tez juz powolutku opuszczam na dzis wizazyk ide sie dalej polozyc spac bo oczy mam na zapalki,wstalam tylko na chwilunie zeby zobaczyc co na wizazyku,obiecuje ze jurto nadrobie wszelkie zaleglosci i posiedze z Wami dluzej jak bedziecie oczywiscie na wizazu.
zmykam juz papa,chyba cvzeka mnie jeszcze mile przytulanko z tz wiec uciekam papa |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie mi łatwiej myknąć jak was mniej bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kachulko pewnie ze zadbaj o swoje zdrowie, ja jednak nadzieje moge miec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
do jutra, slodkich snow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zadomowienie
|
Gizelciu córcia śliczna i taka słodziutka
![]() Naprawdę dzielnie się spisałaś ![]() ![]() Nikitko na 46 stronie pisałam że też się dokładam. Mam nadzieję że zauważyłaś ![]() Kiniuś to super że rodzice dogadują się ![]() Życzę Ci żeby po ślubie było jeszcze 100 razy lepiej i żeby Twoja teściowa była dla Ciebie jak mama ![]() Ray jeszcze troszeczkę i Twoja córcia też wyjdzie na świat ![]() Powiedz mi jak tam kopniaczki od maleństwa? ![]() Mi skacze cały brzuszek. Jak leżę na boku i trzymam rękę na kołdrze to tylko mi podskakuje ![]() Kachula mam nadzieję że po wizycie u gina wszystko się wyjaśni. Trzymam mocno kciukaski. Kto wie, kto wie ![]() Mijalea życzę Wam udanej i owocnej w fasolkę wycieczki ![]() Będę trzymać mocno kciukaski Mężatka mam nadzieję że te badania już niedługo nie będą Ci potrzebne. Dobrze że trafiłaś na takiego dobrego lekarza, dla którego liczy się przede wszystkim dobro pacjenta. Życzę Ci jak najlepszych wyników i szybkiego zafasolkowania.
#1433 |
Zadomowienie
|
Mężuś wczoraj zabrał Amelcię do kina na "RATATUJ" a mamusię po kinie na kolacyjkę
![]() Maleńka oglądała z nami prawie połowę bajki ![]() Teraz jej kopniaczki są tak wyraźne i dosyć często bolesne ![]() W kinie to myślałam że nie wysiedzę. Taki miałąm ból w plecach że co chwilę wyginałam się w inną stronę. Wszystko jednak jest do zniesienia ![]() Czytałam relacje Agatki z porodu i mam teraz strach w oczach ![]() oj oj oj ciężko będzie. Dzisiaj rano puściła mi się krew z nosa ![]() Życzę Wam dziewczynki radosnej, spokojnej niedzieli ![]()
#1434 |
Zakorzenienie
|
To Karolinko widze ze milo spedziliscie wczorajszy wieczor w kinie,a co trzeba dzidzie od malego wszedzie zabierac zeby pozneij obeznana byla prawda?
OJ krew z noska to nie za mile jest,sama cos o tym wiem bo mi czesto ze zmeczenia idzie krew z nosa,ale czytalam ze w ciazy tak sie czesto dzieje juz pod koniec,nasza Agacia tez tak miala,pamietam jak pisala Duzo zdrowka Karolinko |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, milo widziec was tyle na wateczku w starym gronie
![]() karolinko, ja tez chcialam do kina na ratatuj, ale po niemiecku sobie daruje ![]() Kachula, mam andzieje, ze cykle sien unormuja... Nikitko, fajne masz te butki, lubie takie zgrabne, co wydluzaja stopke, bo ja tez mam raptem 36 ![]() A wczoraj tak mi sie zebralo na myslenie po tym jak ujrzalam mala Oliwke. I stwierdzam, ze facet to ma sielskie zycie...zero okresu, wahan hormonalnych no i przede wszystkim ciazy i porodu!!! az bylam zla przez chwile ![]() ![]() Na szczescie wiem, ze jak juz bym byla w ciazy, to moj maz zadba o mnie, a przy porodzie tez chce byc i chociaz on nie znosi widoku krwi i jakichkolwiek zabiegow to powiedzial, ze da rade. Fajnie, bo juz sie balam, bo jak ogladamy w tv chocby fragmencik ze szpitalnej sali to on juz nie wyrabia. Ostatnio nawet "Na dobre i na zle" byo dla niego zbyt drastyczne ![]() A ja wg obliczen mialam w tym tygodniu plodne dni...o ile wogole takowe byly ![]() Postaralismy sie troche, ciekawe co z tego wyjdzie. Narazie sie nie nakrecam bo jakos wiezyc mi sie nie chce, ze moglabym byc w ktotce mamusia ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Rozeznanie
|
Agatko Twoja córunia jest cudowna. Masz w domku teraz takiego słodkiego aniołeczka
![]() ![]() ![]() Nikitko buciki są śliczne. Też sprawiłabym sobie jakieś nowe na zimę ale w zeszłym roku kupiłam sobie takie zupełnie płaskie, bardzo wygodne no i w mojej sytuacji bedą teraz najlepsze. Ja22 Cię też boli kręgosłup? Jejku ja czasami myślę, że nie wytrzymam taki ból. Ale jak pisałaś wszystko jest do zniesienia ![]() ![]() Miłego dnia kobitki ![]()
#1437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki dziękuję ![]() Jejku jak mi już niewiele do porodu zostało. Jutro mam wizytę u ginekologa. Troszkę mi się wydaje że mi brzuszek troszkę się obnizył
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
jejku dziewczynki mnie tez znowu przeraza wizja porodu hehe
![]() jak juz zaszlam w ciaze to nie wiem czemu przestalam sie bac, a teraz znowu to wraca... nasza dzielna Gizelcia mnie przerazila, dobrze ze przynajmniej porod przebiegl bez komplikacji ![]() Mijalea mam nadzieje, ze szybciutko uda sie "wam" ![]() ![]() mowia, ze jak sie czlowiek nakreca to nic z tego nie wychodzi, ja bylam dziwnym przypadkiem bo nic nie robilam tylko myslalam non stop o jednym, ciagle plakalam, ze pewnie sie nie uda(wariat ![]() ![]() teraz czekam na moj zabieg i mam nadzieje, ze jednak okaze sie, ze nie trzeba ciac, bo wtedy by trzeba bylo poczekac z pol roku ze starankami.... zycze powodzenia wszystkim staraczkom ![]() i duzo zdrowka- szczegolnie dla naszych gwiazd Gizelci i Olisi ![]() teraz czekamy na Ja22 i pozniej na Ray ![]() ![]() ![]() ciekawe ktora zapisze sie nastepna na liste ![]()
#1439 |
Zakorzenienie
|
Mezatko wszystko bedzie dobrze, jeszcze nas staraczki przescigniesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Mijalea ja jakos na Ciebie licze wczesniej
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.