Byłe Tableciary plotkary :-) - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-03, 21:28   #1411
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Ale masz mala nozke
Ja to mam 38 i wyglada jak kajak przy moim niskim wzroscie
Niom mam mała noge zimowe to 35 a takie na codzien to 34 ale ja kurdupel jestem bo mam 150cm i niestety waga 55kg
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-03, 21:42   #1412
misia_25_26
Wtajemniczenie

No wiesz ja nie jestem wiele wyzsza bo mam zaledwie 158,ale zawsze sie pocieszam ze male jest piekne
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-03, 21:45   #1413
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz ja nie jestem wiele wyzsza bo mam zaledwie 158,ale zawsze sie pocieszam ze male jest piekne
Pewnie ze małe jest piekne zawsze mozna zalozyc obcasy ktore mój M uwielbia a jak bym miała z 176 i obcasy założyła to tez ładnie ale małe ma swój urok w obcasikach

Dobranoc dziewczynki ide poprzytulac sie do swojego M
Stary 2007-11-03, 21:47   #1414
misia_25_26
Wtajemniczenie

Dobranoc Nikitko milego przytulania
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-03, 21:47   #1415
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc Nikitko milego przytulania

dzieki i wzajemnie moze jutro bedzie nas wiecej
Stary 2007-11-03, 22:14   #1416
kina2807
Zakorzenienie

Agatko jeszcze raz gratuluje corci, jest po prostu boska , najbardziej podobaja mi sie te zdjecia jak lezy na boczku i widac ja cala, taka kruszynka z niej, mam nadzieje, ze tatus juz oszalal na jej punkcie

Asiu trzymam kciuki zeby wszystkie badania poszly dobrze i nie trzeba bylo ingerowac chirurgicznie

Nikitko sliczne butki, mezus fajny prezencik Ci zrobil, i masz bardzo zgrabne stopki

Dziewczynki a ja bylam dzis u rodzicow TZta i spotkanie poszlo super, moja mam od razu zlapala z nimi kontakt i bez problemu sie dogadalismy we wszystkich sprawach, bedzie dobrze, a ojciec TZta juz moja rodzine traktuje jak swoja, mam nadzieje, ze to sie nigdy nie zmieni, bo jak na razie wszystko uklada sie super

jutro okolo poludnia wracamy do Szczecina, wiec po poludniu postaram sie wpasc na wateczek, moze nawet zajrze do Was w poniedzialek z pracy, ale to oczywiscie, jesli nie bede miala akurat nic do roboty, bo nie chce podpasc

pozdrawiam Was bardzo goraco i przesylam mnostwo pozytywnych fluidkow
!@#$%^&()%%#$#@@#$^%^&&() )__(*&^^#@!!@@$#$%$^&*()^$#$# @#@#@##@$%&(*)_!!@#@#$%$& ^&**()()!@@#%$^&*

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-03, 22:16   #1417
kachula27
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki!!Ja juz jestem z Wami,dzisiaj wrocilam ,bylam z Tz w Niemczech

GIZELCIU WASZA CORCIA JEST PRZESLICZNA!!!!!!!!CUDOWN E DZIECKO!!!!AZ SIE POPLAKALAM ZE SZCZESCIA JAK ZOBACZYLAM ZDJECIA MALEJ OLISI,naprawde bylas dzielna kochana

A ja juz odespalam troszke bo zmeczona bylam niesamowicie,zaraz ide dalej spac ale warto bylo jechac bo bylam wkoncu z moim Tz przez caly czas i teraz juz doceniam to ze Tz moze byc czasami zmeczony jak do domu wroci a ja mu zaraz wymyslal jakies zadania bojowe ,wiec teraz troszke inaczej na to patrze

Kiniu milo ze praca Ci sie podoba,napewno bedzie fajnie

Mijalea zycze owocnych staranek

Sorki dziewczynki ale jutro nadrobie reszte czytania bo nadal padam na twarz
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-03, 22:17   #1418
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Agatko jeszcze raz gratuluje corci, jest po prostu boska , najbardziej podobaja mi sie te zdjecia jak lezy na boczku i widac ja cala, taka kruszynka z niej, mam nadzieje, ze tatus juz oszalal na jej punkcie

Asiu trzymam kciuki zeby wszystkie badania poszly dobrze i nie trzeba bylo ingerowac chirurgicznie

Nikitko sliczne butki, mezus fajny prezencik Ci zrobil, i masz bardzo zgrabne stopki

Dziewczynki a ja bylam dzis u rodzicow TZta i spotkanie poszlo super, moja mam od razu zlapala z nimi kontakt i bez problemu sie dogadalismy we wszystkich sprawach, bedzie dobrze, a ojciec TZta juz moja rodzine traktuje jak swoja, mam nadzieje, ze to sie nigdy nie zmieni, bo jak na razie wszystko uklada sie super

jutro okolo poludnia wracamy do Szczecina, wiec po poludniu postaram sie wpasc na wateczek, moze nawet zajrze do Was w poniedzialek z pracy, ale to oczywiscie, jesli nie bede miala akurat nic do roboty, bo nie chce podpasc

pozdrawiam Was bardzo goraco i przesylam mnostwo pozytywnych fluidkow
!@#$%^&()%%#$#@@#$^%^&&() )__(*&^^#@!!@@$#$%$^&*()^$#$# @#@#@##@$%&(*)_!!@#@#$%$& ^&**()()!@@#%$^&*

Kinia to super że rodzice sie dogadali oby wszystko szło tak dobrze jak tylko byscie sobie tego chcieli
Dziekuje butki sa wygodne i zgrabne i jestem happy
Stary 2007-11-03, 22:21   #1419
kina2807
Zakorzenienie

Kachulko ciesze sie bardzo, ze juz do nas wrocilas,a jescze bardziej z tego, ze moglas tyle czasu spedzic z TZtem i dzieki temu bardziej go zrozumialas, ten wyjazd na pewno duzo Wam pomogl i bedzie jeszcze lepiej niz wczesniej, a moze i Wasze grono troszke sie powiekszy

Nikitko ja tez mam taka nadzieje

Mąż i żona...
Stary 2007-11-03, 22:23   #1420
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Kachula dobrze ze sie zecydowałas pojechac z TŻ w trase, inaczej potem widzimy prace naszych facetów mi @ sie juz konczy a po wyjezdzie ide do ginki zeby skrocic wreszcie te cykle
Stary 2007-11-03, 22:23   #1421
kachula27
Zakorzenienie

Tak tak Nikitko buciki sliczne,ale nozke to masz malutka ja przy wzroscie 176 mam 41 wiec wielkie kajaki i trudno ni czasami dobrac takie buciki jakbym chciala

Kinus super ze rodzice sie porozumieli w sprawie wesela,to widac ze tesciowie beda w porzadeczku

Kurcze dziewczynki a u mnie dzis 47dc i nadal @ brak,myslalam ze przyjdzie jak bede na wyjezdzie bo tak mi objawy na to wskazywaly a tu nic wiec w poniedzialek telefon do mojego ginka i we wtorek wizyta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-03, 22:25   #1422
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Tak tak Nikitko buciki sliczne,ale nozke to masz malutka ja przy wzroscie 176 mam 41 wiec wielkie kajaki i trudno ni czasami dobrac takie buciki jakbym chciala

Kinus super ze rodzice sie porozumieli w sprawie wesela,to widac ze tesciowie beda w porzadeczku

Kurcze dziewczynki a u mnie dzis 47dc i nadal @ brak,myslalam ze przyjdzie jak bede na wyjezdzie bo tak mi objawy na to wskazywaly a tu nic wiec w poniedzialek telefon do mojego ginka i we wtorek wizyta
No to dziwne ze twojej @ jeszcze nie ma lepiej idz do ginki i niech ci powie co jest grane i zajmnie sie porzadnie toba oby wszytsko było dobrze
Stary 2007-11-03, 22:26   #1423
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

pewnie Kasiu idz to lepiej sprawdz, ja trzymam kciuki za...
mysle, ze beda w porzadku, skoro do tej pory byli, to czemu mieliby sie zmienic, ale obawy sa zawsze

Mąż i żona...
Stary 2007-11-03, 22:28   #1424
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dziewczyny czemu wy tak późno przychodzicie ze ja musze juz mykac a wy sie tu rozkrecacie
Stary 2007-11-03, 22:29   #1425
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Kachulko ciesze sie bardzo, ze juz do nas wrocilas,a jescze bardziej z tego, ze moglas tyle czasu spedzic z TZtem i dzieki temu bardziej go zrozumialas, ten wyjazd na pewno duzo Wam pomogl i bedzie jeszcze lepiej niz wczesniej, a moze i Wasze grono troszke sie powiekszy

Nikitko ja tez mam taka nadzieje
Kinus powiem szczerze ze juz zaczynam watpic w powiekszenie naszego grona,w pierwszej kolejnosci musze sie teraz wziac za siebie i pochodzic po lekarzach bo te moje cykle sa podpadajace-takie dlugie

Nikitko ale masz piekna wnusie,normalnie jak obejrzalam zdjatka Olisi to az sie poplakalam jaka ta dziewczynka jest slodka,No to Nasza Gizelcia teraz jest dumna mamusia-taka corunia to skarb
Stary 2007-11-03, 22:32   #1426
kachula27
Zakorzenienie

Nikitko nie tylko Ty ja tez juz powolutku opuszczam na dzis wizazyk ide sie dalej polozyc spac bo oczy mam na zapalki,wstalam tylko na chwilunie zeby zobaczyc co na wizazyku,obiecuje ze jurto nadrobie wszelkie zaleglosci i posiedze z Wami dluzej jak bedziecie oczywiscie na wizazu.
zmykam juz papa,chyba cvzeka mnie jeszcze mile przytulanko z tz wiec uciekam papa
Stary 2007-11-03, 22:33   #1427
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Dziewczyny czemu wy tak późno przychodzicie ze ja musze juz mykac a wy sie tu rozkrecacie
Nikitko ja wrocilam do doku po 20tej a dopiero teraz dorwalam sie do kompka, ale tez zaraz ide spac

Mąż i żona...
Stary 2007-11-03, 22:33   #1428
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko nie tylko Ty ja tez juz powolutku opuszczam na dzis wizazyk ide sie dalej polozyc spac bo oczy mam na zapalki,wstalam tylko na chwilunie zeby zobaczyc co na wizazyku,obiecuje ze jurto nadrobie wszelkie zaleglosci i posiedze z Wami dluzej jak bedziecie oczywiscie na wizazu.
zmykam juz papa,chyba cvzeka mnie jeszcze mile przytulanko z tz wiec uciekam papa

bedzie mi łatwiej myknąć jak was mniej bedzie
Stary 2007-11-03, 22:34   #1429
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko ja wrocilam do doku po 20tej a dopiero teraz dorwalam sie do kompka, ale tez zaraz ide spac

Oki doki zatem znikamy wszystkie i wąteczek idzie spac do jutra

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-03, 22:35   #1430
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiscie Kachulko przytulanko najwazniejsze , ja tez juz spadam do lozeczka, do jutra Kochane

Kachulko pewnie ze zadbaj o swoje zdrowie, ja jednak nadzieje moge miec

Mąż i żona...
Stary 2007-11-03, 22:35   #1431
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Oki doki zatem znikamy wszystkie i wąteczek idzie spac do jutra
do jutra, slodkich snow

Mąż i żona...
Stary 2007-11-04, 07:50   #1432
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Gizelciu córcia śliczna i taka słodziutka
Naprawdę dzielnie się spisałaś jesteśmy z Ciebie bardzo dumne

Nikitko na 46 stronie pisałam że też się dokładam. Mam nadzieję że zauważyłaś

Kiniuś to super że rodzice dogadują się
Życzę Ci żeby po ślubie było jeszcze 100 razy lepiej i żeby Twoja teściowa była dla Ciebie jak mama

Ray jeszcze troszeczkę i Twoja córcia też wyjdzie na świat
Powiedz mi jak tam kopniaczki od maleństwa?
Mi skacze cały brzuszek. Jak leżę na boku i trzymam rękę na kołdrze to tylko mi podskakuje Po długich wybrykach mała dostaje czkawki ale to dziwne uczucie hehee.....

Kachula mam nadzieję że po wizycie u gina wszystko się wyjaśni. Trzymam mocno kciukaski. Kto wie, kto wie

Mijalea życzę Wam udanej i owocnej w fasolkę wycieczki
Będę trzymać mocno kciukaski

Mężatka mam nadzieję że te badania już niedługo nie będą Ci potrzebne.
Dobrze że trafiłaś na takiego dobrego lekarza, dla którego liczy się przede wszystkim dobro pacjenta. Życzę Ci jak najlepszych wyników i szybkiego zafasolkowania.
Stary 2007-11-04, 07:56   #1433
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Mężuś wczoraj zabrał Amelcię do kina na "RATATUJ" a mamusię po kinie na kolacyjkę
Maleńka oglądała z nami prawie połowę bajki potem słodziutko zasneła.
Teraz jej kopniaczki są tak wyraźne i dosyć często bolesne
W kinie to myślałam że nie wysiedzę. Taki miałąm ból w plecach że co chwilę wyginałam się w inną stronę.
Wszystko jednak jest do zniesienia

Czytałam relacje Agatki z porodu i mam teraz strach w oczach
oj oj oj ciężko będzie.

Dzisiaj rano puściła mi się krew z nosa , mężuś pojechał do szkoły, nóżki mam spuchniete, same przyjemności od rana.

Życzę Wam dziewczynki radosnej, spokojnej niedzieli

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-04, 08:16   #1434
kachula27
Zakorzenienie

To Karolinko widze ze milo spedziliscie wczorajszy wieczor w kinie,a co trzeba dzidzie od malego wszedzie zabierac zeby pozneij obeznana byla prawda?

OJ krew z noska to nie za mile jest,sama cos o tym wiem bo mi czesto ze zmeczenia idzie krew z nosa,ale czytalam ze w ciazy tak sie czesto dzieje juz pod koniec,nasza Agacia tez tak miala,pamietam jak pisala

Duzo zdrowka Karolinko
Stary 2007-11-04, 08:36   #1435
Mijalea
Zakorzenienie

Dziewczyny, milo widziec was tyle na wateczku w starym gronie

karolinko, ja tez chcialam do kina na ratatuj, ale po niemiecku sobie daruje

Kachula
, mam andzieje, ze cykle sien unormuja...

Nikitko, fajne masz te butki, lubie takie zgrabne, co wydluzaja stopke, bo ja tez mam raptem 36

A wczoraj tak mi sie zebralo na myslenie po tym jak ujrzalam mala Oliwke. I stwierdzam, ze facet to ma sielskie zycie...zero okresu, wahan hormonalnych no i przede wszystkim ciazy i porodu!!! az bylam zla przez chwile Ale coz, tak juz Pan Bog chcial, ze nas obdarowal ta wieksza sila i musimy sobie w naturze poradzic

Na szczescie wiem, ze jak juz bym byla w ciazy, to moj maz zadba o mnie, a przy porodzie tez chce byc i chociaz on nie znosi widoku krwi i jakichkolwiek zabiegow to powiedzial, ze da rade. Fajnie, bo juz sie balam, bo jak ogladamy w tv chocby fragmencik ze szpitalnej sali to on juz nie wyrabia. Ostatnio nawet "Na dobre i na zle" byo dla niego zbyt drastyczne

A ja wg obliczen mialam w tym tygodniu plodne dni...o ile wogole takowe byly

Postaralismy sie troche, ciekawe co z tego wyjdzie. Narazie sie nie nakrecam bo jakos wiezyc mi sie nie chce, ze moglabym byc w ktotce mamusia

pozdrawiam

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 08:49   #1436
gusia..
Rozeznanie

Agatko Twoja córunia jest cudowna. Masz w domku teraz takiego słodkiego aniołeczka Jak na nią patrzę to nie mogę doczekać się mojej kruszynki No i podziwiam Cię, że byłaś tak dzielna podczas porodu. Mam nadzieję, że mi też się uda

Nikitko buciki są śliczne. Też sprawiłabym sobie jakieś nowe na zimę ale w zeszłym roku kupiłam sobie takie zupełnie płaskie, bardzo wygodne no i w mojej sytuacji bedą teraz najlepsze.

Ja22 Cię też boli kręgosłup? Jejku ja czasami myślę, że nie wytrzymam taki ból. Ale jak pisałaś wszystko jest do zniesienia Fajnie, że czujesz kopniaczki. Ja ciągle czekam i mam nadzieje, że już niedługo coś poczuję

Miłego dnia kobitki
Stary 2007-11-04, 08:55   #1437
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Ja22 Cię też boli kręgosłup? Jejku ja czasami myślę, że nie wytrzymam taki ból. Ale jak pisałaś wszystko jest do zniesienia Fajnie, że czujesz kopniaczki. Ja ciągle czekam i mam nadzieje, że już niedługo coś poczuję

Miłego dnia kobitki
cała przyjemność jeszcze przed nami

Dziewczynki dziękuję
Jejku jak mi już niewiele do porodu zostało. Jutro mam wizytę u ginekologa. Troszkę mi się wydaje że mi brzuszek troszkę się obnizył
Stary 2007-11-04, 09:11   #1438
mezatka07
Zakorzenienie

jejku dziewczynki mnie tez znowu przeraza wizja porodu hehe
jak juz zaszlam w ciaze to nie wiem czemu przestalam sie bac, a teraz znowu to wraca... nasza dzielna Gizelcia mnie przerazila, dobrze ze przynajmniej porod przebiegl bez komplikacji

Mijalea mam nadzieje, ze szybciutko uda sie "wam" zaciazyc

mowia, ze jak sie czlowiek nakreca to nic z tego nie wychodzi, ja bylam dziwnym przypadkiem bo nic nie robilam tylko myslalam non stop o jednym, ciagle plakalam, ze pewnie sie nie uda(wariat) ale za to przy przytulankach nigdy nie myslalam o tym, interesowala mnie tylko nasza przyjemnosc i tym cudem udalo mi sie zajsc w ciaze

teraz czekam na moj zabieg i mam nadzieje, ze jednak okaze sie, ze nie trzeba ciac, bo wtedy by trzeba bylo poczekac z pol roku ze starankami....

zycze powodzenia wszystkim staraczkom
i duzo zdrowka- szczegolnie dla naszych gwiazd Gizelci i Olisi

teraz czekamy na Ja22 i pozniej na Ray
ciekawe ktora zapisze sie nastepna na liste
Stary 2007-11-04, 09:15   #1439
Mijalea
Zakorzenienie

Mezatko wszystko bedzie dobrze, jeszcze nas staraczki przescigniesz

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 09:59   #1440
mezatka07
Zakorzenienie

Mijalea ja jakos na Ciebie licze wczesniej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości