![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Yyy... No to faktycznie
![]() Rok temu przez duży stres schudłam sporo, ale po wypadniętych włosach do dzisiaj płaczę ![]() ![]() A to aż 55 było! Jak czytam o 50-kilowych barowiczkach to mam ochotę zakopać się pod ziemię z moim sadłem ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-03-05 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Niewyczymie.
|
No to ja już wolę być grubaśną pusią niż chudą, ale bez włosów i bez zebców.
![]() ![]() Już się nie mogę doczekać na ten bufet jutro...!!! Edytowane przez MotherDivine Czas edycji: 2016-03-05 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
A ja mysle co tu zrobić jutro, żeby od rana nie rzucić się na resztki z imprezy...
Kuffaaaa niech juz będzie maj!!!! Niech ta j*bana zima się skończy! i zapowiedziane zwolnienia grupowe bo na razie nikt nie zna dnia ani godziny, nerwica ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-03-05 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
Maju
![]() Anoreksja, bulimia...straszne są ![]() Ja nie lubię być chuda. Lubię być średnia. Ale żeyby być średnia i tak musze się pilnować. Z wiekiem metabolizm zwalnia i tyle... Raz schudlam niechcący do 54 kg i wyglądaląm fatalnie i żle się czulam. Sama skora i kosci. Lubię się jak ważę 58 - 60. Teraz mam 62 i jest ciut za dużo, ale tragedii nie ma . W ciuchy się wszystkie lądnie mieszczę. I w sumie każdy mowi że jestem szczupla. A moj chlop ,że za chuda i powinnam z 5 przytyć. No ale niestety, nie planuję. Raz dobilam przypadkiem do 67 i to bylo dla mnie za wiele. Żle się czulam a i zgubić nie bylo mi wcale latwo.... A wogóle waga jest dość względna. Mam koleżankę która ważyła 68 kg i byla szczuplejsza ode mnie, kiedy ja ważylam 59. Wzrost mniej wiecej taki sam. Tylko ona strasznie zbita jest, uścisnąć jej udo czy ramię to trzeba by trochę sily. A ja jestem rozlazła i miękka niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Niewyczymie.
|
Ja też czekam na maj. Ale później jest lato, upały i CHUB RUB.
![]() Nos mi się zepsuł. Serio. Kocham Hypnotic Poison od jakichś... dziesięciu lat. A nagle mnie od niego odrzuca. Musi jakaś ciąża mi się przyplątała, albo coś?! Edytowane przez MotherDivine Czas edycji: 2016-03-05 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
Upały!!! Kocham! Wielbie! Ubóstwiam!!!
![]() Może koleżanka miesniory rozbudowane ma? Dużo ważą ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-03-05 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Niewyczymie.
|
NIenawidzę.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#608 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie... tylko że nie mam "swojego" gina, a krew mnie zalewa, że się placi ubezpieczenie, a potem, zeby się wyleczyć, obojętnie co - zęby, mózg, raka - to trzeba prywatnie ![]() ![]() ![]() [QUOTE=Betty83;56866231] ![]() padnięta, ale zadowolona z siebie Betty ![]() ![]() Cytat:
To były potworne czasy, wiele lat, i wiele we mnie zostało z tamtych, ja wiem? skłonności... np lubię uczucie głodu - tyle, że żołądek się buntuje i nie pozwala, może i na szczęście Cytat:
![]() ![]() ![]() To koszmar, jest się wówczas głęboko nieszczęśliwym i w permanentnym strachu, że się przytyje, nie ma życia, odrobiny radości, nic - tylko strach, strach, strach, w dzień i w nocy Cytat:
![]() Akurat wtedy miałam bardzo dobre i wlosy i zęby - najlepiej średnim być
![]() |
#609 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
![]() 2. Ano tak. Aczkolwiek, możesz iść do wybranej przychodni z ginem bezplatnie. Może pocztą pantoflową zapytać koleżanek, kto jest w miarę rzetelny i pomocny, kogo polecają. 3. Dlatego to choroba ducha, głowy, emocji. ![]() ![]() Parabell wybacz że tak ofen, ale mam pytanie. Mojej Mam nie umieją pobrać krwi, już fefnasty raz z rzędu. Zaleciłam jej wziąć se jeden acard dzień wcześniej, coby trochę ją rozrzedzić. Ale mama się boi bo nie wie jak to się ma do leków - Concor cor i noliprel forte bierze stale. Groźny taki akardzik będzie? Jest jakaś interakcja? Nie chcę jej zaszkodzić, a zanim pójdzie do lekarki to potrwa. Będę wdzięczna za pomoc. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-03-05 o 23:40 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#610 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś do 8.30 spał ![]() Ja też od czekolady się odzwyczailam , jem tylko gorzką 70% po jednej kostce raz na kilka dni ![]() Super imię ![]() Cytat:
![]() Współczuję wszystkich obecnych i przyszłych problemow z odżywianiem ![]() Betty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Szaro buro i do bani, ale jakoś nastrój w miarę. Nie wiem czemu wczoraj zaliczyłam takiego mega dola ![]() Ju ![]() Ja ryczę na odwrót - chcę jeść, a nie chcę przytyć. A wszystko, co lubię jest mega tuczące ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-03-06 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Nindżopesz
|
Maja, nie wiedziałam, że to aż tak
![]() ![]() Ja uwielbiam chłopięce figury... u kobiet znaczy ![]() Teraz mi wywaliło oponę, dooglądam filmy (bo mam ciąg i w ten sposób spędzam wolny czas, nie chcę się rozpraszać) i chyba wezmę się za skakanie na skakance. |
![]() ![]() |
![]() |
#613 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wlaśnie nie tyle rozbudowane, tylko raczej same mięśnie, bo smukla i ciężka mimo to. No i silna jak na kobietę. Tyle że u niej to geny, bo nie ćwiczy nic, tylko w robocie biega. A ma 3 siostry i dwie są takie same, tylko czwarta jest normalna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Jak mu grzecznie wytlumaczyłaś,że dziś niedziela i trzeba pospać to i się posłuchal ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No może nie do konca bez powodu, bo raz że juz nie wyrabiam z zimą, dwa nerwówa w pracy, trzy zrobiłam przedwczoraj cos głupiego, co mogłoby dać mojemu eks dostęp do mojego konta na wi, a jestem tu incognito,żeby pisać o swoich problemach i bardzo, baaaardzo nie chciałabym żeby on czy ktokolwiek inny z moich okolic wiedział o nich ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-03-06 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Niewyczymie.
|
Cześć Baru
![]() Przyszłam się pochwalić, jaka to jestem sprytna i przebiegła, niczym jakaś, nieprzymierzając, szczwana lisica albo jakaś inna zwierzyna. Mój ulubiony olejek do twarzy kosztuje 44 funty za 15ml. Dzisiaj kupiłam 3 próbki po 5ml, na yebayu, 7.45 funtów każda. Huehuehue. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
niecnotliwa dziewica
|
Będzie padać, okna umyłam
![]() Maja, też lubię same tuczące rzeczy - mięcho i ciasto ![]() ![]()
#617 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja polazłam do biedry po to http://www.biedronka.pl/pl/product,i...-sottile-gusto
I nie było ![]() To kupiłam sobie kawałek wz.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, co... tak mnie wpienia żałosna liczba odsłon bloga, że chyba dam sobie siana. I nie mówcie, że 45 odsłon to dużo. To nie jest dużo. Premiery, anegdotki, cały dzień myślenia o wpisie, notatek, zapisywanych powiedzonek, zdjęć. NIE. Ch... z nimi. Wâ☠â☠â☠â☠iłam się. I zazwyczaj zero komentarzy. Jak mówienie do ściany. Jeśli, to Rejcz kochana, Parabelka i dwie - trzy stałe osoby. Czytelników - obserwujących nie przybywa.
Tak. Mam poczucie krzywdy, jestem zawiedziona.
#619 | ||||||||||
Panaroja
|
snad zdechu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.to pierwszy krok do poprawy sytuacji , ale może by się jakiś psycholog przydał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dokupiłam dziś jeszcze trzy awokadła ![]() O właśnie , nie cytnęło mi postów awokadłowych ![]() ![]() Aaaaa , Mother - nie jedz szpinaku na okrągło , bo kamica nerkowa do Twych drzwi zapuka ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#620 | ||||
Panaroja
|
docytowałam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.znaczy mięśnie ma , bo mięsień cięższy od tószczu ![]() rozbudowane nie muszą być, kobita bez szprycowania hormonami i specjalnego programu na masę - dieta plus ćwiczenia - NIGDY się nie rozbuduje . Jeżeli się weźmie równego wzrostu i podobnej budowy chudą umięśnioną beztłuszczową i normalną lekko otłuszczoną ale niećwiczącą i bezmięśniową - ta chuda zawsze będzie cięższa , mimo że chudsza . Dlatego nie należy się kierować wagą a obwodami , rozmiar ciuchów nie jest na wagę a na centymetry ![]() A Romeów noszących na rękach i tak nie posiadamy ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
no nic.
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2016-03-06 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
Bry od siostry
![]() Miałam pilnować dzieciorow, ale jak op****** gnojka, że zamiast pisać tabliczkę mnożenia to bezczelnie spisuje z kalkulatora pod stolem śmiejąc mi się w twarz to się wystraszyły/obraziły i polazły do drugiego pokoju. I mam spokój ![]()
#623 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak w ogóle co nowego w minerałach? Dalej szukam czegoś podobnego do Lumiere i kiszka
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A wracając do wagi, ćwiczeń, oud itd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Niewyczymie.
|
Od szpinaku wróci mi kamica?
![]() ![]() Właśnie wróciliśmy przedwcześnie z chińskiej restauracji. Niestety, Irytek po jakimś czasie miał już dość i nie załapaliśmy się na deser - wróciliśmy do domu, no ale i tak obżarci i zadowoleni, a Irytki rządzą się swoimi prawami. ![]() justyna - ciężko o czytelników nawet na blogach beauty, takich jak mój. Zwykle dostaję ze 2-3 komentarze i to wszystko. Twój blog ma niszową tematykę, więc pewnie jest jeszcze trudniej. Ale skoro już masz bloga, i chociaż kilku stałych czytelników, to może nie warto z tym kończyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmierzyć to ja mogę sobie nowy mózg, do wymiany ![]()
![]() |
#627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ju ![]() Ja zaaglądam, moze nie codziennie, ale raz na kilka dni...no i nie zostawiam komentarzy bo nie znam się na malarstwie. Dziewczyny sie zachwycają, porownują, dyskutują, a ja mogę tylko napisać że mi sie podoba albo ie podoba. Do kitu taki komentarz .Bo nawet go nie rozwinę, bo co napiszę jak ktoś zapyta, że mi się podoba bo tak, albo że mi się nie podoba bo nie? ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#628 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Te Clare widzę, że dosyć drogo wychodzą za próbkę. Warto?
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.na doophę i ouda przysiady z ciężarami tylko ![]() Cytat:
![]() 2.ciekawe jak wygląda chińtki deser ![]() 3. ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie kupuję żadnych foliowanych pekinek, już się parę razy nadziałam w nich na niespodziankę
![]() edit- chodzi mi o lodową.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2016-03-06 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.