![]() |
#181 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
Cytat:
~~ Apteczny żel zapibiegający wypadaniu włosów , stymuluje odrastanie włosów - Dermena, kupiony 3 tygodnie temu, ze 100ml myśle ze zostało ok 55-60ml. Świetne opinie na KWC.
![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
Przepraszam cię, już nie nadążam
![]() A więc za: Orhan Pamuk Nazywam sie czerwien Susanna Clarke Damy z Grace Adieu Oto jest Kasia M. Jaworczakowa Awantura o Basię ewentualnie: Matthew pearl Cien Poego Zastanawiam się jak wyceniasz te książki, mi się wydaje orientacyjnie, że adekwatnie byłoby np. woda Shiseido plus ewentualnie coś tańszego z wątku, ( bo akurat wybrałaś rzeczy droższe, które ciężko mi połączyć ![]() Z pryzmami Givenchy mam problem, nie wiem czy oddam je za książki ![]()
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
małpeczko, potestowałam sobie cienie i ostatecznie zainteresowana jestem tymi rzeczami:
- Lancaster Puder w kompakcie brązujący tzw. Karuzela - Infinite Bronze Carrousel Compact Powder, pełnowymiarowy i jak nowy, raz przetestowany, - Nouba cień do powiek pojedynczy, odcień 222 mimesis, złoto-miedziany ze złotymi brokatowymi żyłkami, jak nowy-tylko wypróbowany, - Nuxe, Nuxuriance, Brightening re-densifying radiance cream, 50 ml, nowy (ma trochę pogniecione pudełko tekturowe od przechowywania w mojej szafeczce - cienie Collistar, brąz z małym ubytkiem, amarantowy ze złocistym beżem, jak nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Hej,a moze C.Herere 212 Sexy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
hmm, trudno mi opisać, musiałabyś zobaczyć, bo mam trochę bransoletek z kryształkami, srebrny komplet, bransoletki na nogę, pierścionki na palec u nogi, trochę drobiazgów do postawienia na półce....
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
Małpeczko
![]() dzisiaj zrobiłam fotki pomadki Clinique, mimo że "warunki oświetleniowe" nie są najlepsze ![]() Kolor pomadki jest oddany dość wiernie, natomiast na sztyfcie nie widać żadnego połysku. W rzeczywistości na ustach ta pomadka daje niezwykle subtelny, bardzo (ale to naprawdę bardzo) dyskretny złotawy połysk. Zużycie nie jest duże: długość sztyftu nie uległa żadnej zmianie, jedynie krawędź sztyftu uległa "wygładzeniu" Na jednej z fotej jest naklejka umieszczona na pomadce. Widać, że rok produkcji pomadki to 2006, a więc produkt świeży. Czekam na ewentualną decyzję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
W takim razie zapraszam na PW. Jeszcze dla uzgodnienia, ode mnie leci Hobbit, Dzieci Hurina tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Zależy mi jeszcze na innych rzeczach, mam troche biżuterii hand made, moze coś ci się spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
małpeczko jak z naszą wymianą, nabyłaś atomizerek? Podaj mi swój adres na PW, to będę Ci juz mogła wysłac kolczyki, podzrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
perfumove love
|
A moze jednak cos za Euphorie?
![]() Poza watkiem mam troche bizuterii oraz maslo sliwkowe BS. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zaś po dzisiejszych testach w perfumerii pozostałabym przy tym: Oto co by mnie wstępnie interesowało: paskowy róż Dior Bronze Sunshine Blush w odcieniu Sunset Fiesta - kartonik, saszetka, pędzelek, wszystko w komplecie, użyty może 3 razy, ubytek niezauważalny, waga 8 g, więcej można poczytać na KWC ![]() spray kontrolujący do tłustej skóry głowy Rene Furterer z serii CURBICIA - ubytek wynosi ok. 25% ze 100 ml, moje włosy znowu są bardziej suche, więc już mi się nie przyda, tutaj można o nim sporo poczytać szampon regulujący do skóry głowy skłonnej do przetłuszczania Rene Furterer -z serii Curbicia, została polowa tuby jakieś małe odsypki cieni sypkich. Agent P. jednak za ciężki dla mnie ![]() ![]() Co do różu jeszcze się waham, bo nie wiem jak on by pasował do mojej karnacji, no ale wstępnie to bym zostawiła. Jak to widzisz ? ![]()
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że jestem sexy i bez Herrery
![]() A tak poważnie, dzięki wielkie, ale nie mój to klimat ![]()
![]() |
#195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na półkę też, nie mam miejsca ![]() Natomiast chętnie zobaczę bransoletki z kryształkami czy srebrny komplet, jeśli masz zdjęcie na podorędziu ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może szykujesz jakąś dokładeczkę ? ![]()
![]() |
![]() |
#197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
Zastanowię się
![]()
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Będę musiała poszperać jednak w domu, może mam jakiś mały pojemniczek po innych perfumach. Dam ci znać jutro, przepraszam cię, że to tyle trwa, ale nie chcę się deklarować dopóki nie mam pewności, że spełnię deklarację ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli taką masz, chętnie zobaczę ![]()
![]() |
![]() |
#201 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio staram się jeszcze rozważniej niż wcześniej nabywać kosmetyki i zapachy. Myśl o kolejnej rzeczy, która miałaby wylądować na moim straganiku, motywuje mnie do tego, aby "trzymać pion" w tym względzie ![]() Poza tym, co mam w wątku i tym, co wymieniałam w jednej z moich PW, nic nowego nie przewiduję ![]() A mozesz mi, małpeczko, podać kod z miniaturki AA Flora Nerolia? Skor chcesz przetestować LB, to może do mnie w zamian za moją końcówkę tego zapachu powędrowałaby ta miniaturka i może jeszcze mini Amarige lub coś z próbek. Ja również mam jakieś próbki, ze dwie z nich nawet niedostępne w Polsce - może by Cię zainteresowały ![]() Nie byłaby to jakaś mega-wymiana, ale nie i ma sensu dążyć do takiej mega-wymiany na siłę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Wtajemniczenie
|
jasne nie ma stresu, poczekam z kolczykami na ciebie, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
a co z nami
![]()
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Małpeczko
![]() Znajdziesz coś u mnie za: - Stella In Two Peony, Stella McCartney , edt, 25 ml, zostało na oko 20 ml, - Body Shop, Cranberry Shimmer lotion, żurawinowy lotion do ciała z drobinkami, 60 ml, myślę że jest ponad połowa, sprawdzę na życzenie , - cienie Collistar, brąz z małym ubytkiem, amarantowy ze złocistym beżem, jak nowy - Lancaster Puder w kompakcie brązujący tzw. Karuzela - Infinite Bronze Carrousel Compact Powder, pełnowymiarowy i jak nowy, raz przetestowany, - Clarins, cień pojedynczy Mono Reflets, Ombre Intense, 25 vert tonic – groomy greek, intensywna zieleń, ubytek minimalny, - Lancome, kremowa pomadka le rouge absolu, 320 goutte de rose, róż, nowa - Bourjois, ombre a paupieres, cień do powiek, 69 violet artistique, wrzos, nowy Gdybyś była czymś zainteresowana odpisz proszę konkretnie w moim wątku ![]() ![]()
![]() |
#207 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej hej!
Widziałam, że szukasz również dodatków (tzn. np. torebki). Zajrzyj do mnie, może Cię coś zainteresuje ![]() Mogę Ci jeszcze zaproponować kosmetyki Tesori D'Oriente, a dokładniej Fluid do ciała o zapachu białego piżma (Opis producenta: Zmysłowo pachnący piżmem, luksusowy fluid do ciała, który znakomicie pielęgnuje skórę a pobudzający zmysły zapach dodaje energii całemu ciału i sprawia, że przez cały dzień czujesz się wyjątkowo świeżo. Fluid ma lekką, nietłustą konsystencję.) - zostało 1/3 z 300 ml. i Jedwabisty olejek Hammam (do masażu, do kąpieli, stosuje sie go również jako odżywkę do włosów) - trudno jest określić ile go zostało - conajmniej połowa ze 150 ml.).
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
Witaj
Mam na oku kilka Twoich kosmetyków a na wymianę mam to co w wątku i moge poszuka zabawek dla twojego maluszka napisz tylko dokładniej co Ciebie interesuje czy np mogą byc klocki lego mam też dużo ksiazek po moim dziecku oraz fajnych zabawek ( a sama wiem jak sie pracuje z MPD) pozdarwiam ania
zapraszam do wymiany w moim wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165868 BIŻUTERIA I DODATKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217874 KOSMETYKI Mogę poszukać również interesujacych Ciebie książek , płyt , kaset . ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie??
![]()
![]() |
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście idą święta, więc będę miała okazję zabawić się w Św. Mikołaja i oddać po rodzinie trochę tych nowych kosmetyków, których za dużo nazbierałam ![]() Aniu, jutro podam ci ten kod, dzisiaj za późno wróciłam i już nie mam siły nurkować do szafy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.