Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-07, 13:07   #2791
blackberry89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
Świetna cena. Używka moim zdaniem spokojnie starczy bo zaraz pójdzie w kat jak zacznie chodzić

Patryk Majce, Roman Violi. .. zmienilyscie tzow czy jak? 😂
No licze ze sprzedam za 30zl jeszcze

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
natchnęłaś mnie z tym olx i pchaczem i jak się Ala obudzi to jadę zobaczyć i jak fajny stan to kupić pchacza z fp

psikam tantum ale jak mi sie przypomni czyli rzadko:P Mam chyba ze 2 otwarte (mój cudny M) więc musze zużyć

rozumiem że nie może się przepisać na inny dzień bo religia zabrania?

uuuu

i dobrze!!

olał mnie poprostu, wolał pojechać grać z chłopakami (fakt że dużo krócej niż zwykle),nie przełożył na inny dzień a prosiłam go żeby nie jechał chyba ze 4 razy (normalnie to samo go wykopuje z chałupy). Nie było go 3h a dzieci tak wyły że do kibla miałam problem żeby pójść. No i nie dostałam żadnego prezentu, bo uwaga: nie chciałam (my nie dajemy sobie materialnego prezentu tylko gdzieś idziemy-teatr/koncert/kabaret) Więc mój cudny mąż na kacu po imprezie pyta się mnie:"Idziemy gdzieś?" ja byłam pewna ze na spacer czy coś wiec mowie ze mi sie nie chce to on że jemu też. I to było to że mi się nie chce. A zawsze było tak że bilety już kupione, niespodzianka gdzie idziemy wiesz takie sprawy. Nawet restauracji szukał na kacu i pytał się mnie gdzie chce iść zjeść choć to też zawsze było niespodzianką.. A przykro mi strasznie, bo starałam się nie oczekiwac zbyt wiele że niby 30tka itp i ze będzie coś specjalnego (choć miałam nadzieje) to było gorzej niż ze zwykłymi. Smutno mi bardzo.

Ależ mi wyszedł elaborat. Nie czytajcie tych żali jak się Wam nie chce:P Musiałam to wyrzucić z siebie

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Violka pytałaś sie mnie co M na wózek. Najpierw był zły ale teraz twierdzi że jest świetny, super się składa, nie rozkłada się przy wyjmowaniu/wkładaniu do auta (ma taką blokadkę co go trzyma w kupie) i super zwrotny. Także jestem w szoku
No nie popisal sie tz. Nie daj mu obiadu przez tydzien
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 13:09   #2792
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Przekonałas mnie
W Waszym sklepiku macie taki asortyment? Wow
No cud zamawiaja takie cuda na te dnia kobiet, mamy itp

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 13:15   #2793
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Goczek pytałaś o apetyt Adki brr do dupy dalej. Rano spróbowałam kaszki, ok poczatku choroby nie dawałam, to nie tknęła nawet. Za to zjadła kromkę chleba z twarogiem - pierwszy raz takie danie i chyba smakowało uff Teraz dałam zupki ok 100 g to tyle czasu ją karmiłam brr, oczywiście plucie w międzyczasie, tzn ona ma teraz nową metodę, jak juz niechce to weźmie do buzi rak przeciska przez zęby i bokami jej wychodzi 😛 świetna zabawa 😁 I nie jadła w krześle tylko na stole siedziała sama i moim portfelem się bawiła. Masakra to jedzenie. Wogole dziś marudzi, ciężko samej, wygodniej było z mężem. Nic nie mogę zrobić bo krzyk brr kiedy ten lęk się skończy wreszcie.. i czy wogole u tej mojej córusi he Teraz siedzimy przy drzwiach balkonowych to trochę się zainteresowała i gada coś do podwórka
To pawel tak samo przeciska przez zeby jak juz nie chce.

My po zakupach. Mama jest u mnie to mam oddech jak zlapac
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 13:35   #2794
violka848
Zakorzenienie

Załatwiłam moją buntowniczkę inhalatorem 😜 Śpi oby wstała w lepszym humorze. Jestem w szoku że to urządzenie potrafi ją uspać, w połączeniu oczywiście z "25 minut na kawę"
Stary 2016-03-07, 13:42   #2795
akena
Raczkowanie

.

strach się bać ->55->50
26.02.2011 - I FAZA = -3,5 kg
1.03.2011 - II FAZA -?
17.03.2011 - 57,9 jeszcze troszkę

akena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 13:52   #2796
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Hej hej podczytalam troszke. Ja cala niedziele umieralam, chyba troche przesadzilam z drinkiem w sobotni wieczor hah.
Dostalam wczoraj prezent na dzien kobiet juz bo sie M nie mogl doczekac zeby mi pokazac i ja tez chcialam zobaczyc. Zrobil 20 minutowy film z naszymi zdjeciami i zyczenia nagral i podklad muzyczny i wgl. Fantastyczny prezent, ryczalam jak bobr :P
Wczoraj w Anglii byl dzien matki ale nie obchodzilam bo bedziemy obchodzic ten polski :P
Teraz jestem juz po cwiczeniach, musimy sie zebrac do sklepu po zakupy na obiad, Mala spala tylko pol h od rana i chodzi i marudzi, wszystko ja wkurza a ona mnie bo zamiast sie wyspac przynajmniej z godzine to nie
Milego dnia

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

No przykre to, powinien sie chlop postarac bardziej. Lopata go przez leb :P a tak na serio to moze z nim pogadaj i jeszcze nadrobicie ten nieudany wieczor
Piękny prezent! a jeszcze zrobiony przez faceta to wow jednak kobiety chyba czesciej takie niespodzianki wymyślają. Niestety

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 13:53   #2797
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akena Pokaż wiadomość
.

No wiesz co!

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-07, 13:55   #2798
cashmere
Zakorzenienie

KOPERCO no TZ się nie popisał, baty dla niego! Ale to takie typowo męskie takie sytuacje jak opisalas... Dalabym mu wyraźnie do zrozumienia ze czekam aż się zrehabilituje, bo im to często tak trzeba.

jestem mamą
Stary 2016-03-07, 13:56   #2799
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Piękny prezent! a jeszcze zrobiony przez faceta to wow jednak kobiety chyba czesciej takie niespodzianki wymyślają. Niestety
No on akurat ma dryg do takich rzeczy, to juz nie pierwszy raz jak mi cos nagral. Na 19 urodziny dostalam piosenke z teledyskiem, zreszt chyba ja kiedys tu pokazywalam.

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 13:56   #2800
cashmere
Zakorzenienie

Moja mama przyjechała to w ramach odpoczynku zrobilam już pranie, zapiekanke i już odkurzacz mnie wzywa. Nie ma to jak relaks :P

jestem mamą
Stary 2016-03-07, 13:57   #2801
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akena Pokaż wiadomość
.
Ale zes sie rozpisala..

Edytowane przez gosiak0512
Czas edycji: 2016-03-07 o 13:59

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-07, 14:05   #2802
nancy822
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny!

Widzę, że dzieciaczki chorują Zdrówka dla wszystkich chorowitków

Ja ostatnio nie mam czasu na nic. Ale jakoś trzeba to przetrwać.
Artek zdrowy, z nerką też w miarę ok więc czego chcieć więcej
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 14:07   #2803
gosiak0512
Zakorzenienie

Mloda na drzemce po spacerku a my zaraz obiad bedziemy jesc

Stary 2016-03-07, 14:13   #2804
Koperco
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56937501]a jakie dziś ciacho? Ją w sobotę przed południem upieklam karpatke i w niedzielę pod wieczor już nic nie zostało.ją zjadlam 3 małe kawałki a resztę TŻ,więc może masz przepis na jakieś mniej zjadliwe?

o kurka,to się TŻ kompletnie nie popisał niefajnie. Niech Ci wynagrodzi to jakoś ekstra! ✊ i Ala mogłaby już mamie odpuścić troszkę, dobrze,że chociaż ta praca później, mam nadzieję,że fajnie sie zapowiada

to tak jak moja po chorobie,a jak tam jej apetyt? Ekstra z taką dostawa ciuszkow w poniedziałek,miły początek tygodnia też czekam na fotki,choć oko pociesze

ekstra okazją! Też muszę na olx pogrzebać,bujaka znalezc.ją akurat lubię "ludzi z olx", chociaż głównie od nich kupuje,kilka razy coś sprzedalam. I lubię zabawkom dawać" drugie życie". Ostatnio nawet znalazłam bujak little tikes,ale nie mogliśmy się dodzwonić,numer głuchy.

Cashmere współczuje takich wczesnych pobudek,oby ząbek wyszedł szybko ✊

Hanka mnie dziś ubawila jak na drzemke się wybierała,godzinę zaczęła od udawania,że senna, tzn. oczy tarła i że dwa razy zamarudzila, 4 h od wstania,podpielam pod cycka,zwykle ostatnio 5minut i zasypia w takiej konfiguracji,popila, zaczęła wstawać i fikac po sofie,trochę przytrzymałam,żeby polezała (tak ją TŻ usypia na noc i drzemki) to ryki,krzyki, no to nie będę się z konim kopać. Pofikała że 20 minut koło mnie i znów zaczęła udawać senną,tarcie oczu (nigdy tego prawie nie robi) to znów KP,prawie odplynela,odniosłam do lozeczka. A ta wstała uśmiech i sobie przez pół godziny prawie pstrykala i gadała z naklejkami, tak na spokojnie.zawolala mnie i tym razem 3 minuty i zasnęła.

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Koperco, Majka, a po psiknieciu tantum to dzieci widać,że od razu ulge czują? Czy to może z opóźnieniem działa? Może bym spróbowała w nocy hmm, bo w dzień to córka nie marudzi. Ostatnio niemal wcale,poza kladzeniem na drzemki,coś jej się protesty zalaczyły,ale to chyba skokowe,wg terminarza jeszcze tydzień,a widzę,że sporo nowych umiejętności ostatnio objawia.[/QUOTE]
zaraz po psiknięciu-tak jak Majka mówi.
Mi starczy żeby chociaż Młoda wyzdrowiała reszta się ładnie układa

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Babcine tez byly ale byly tez np swiateczne z fajnymi ozdobami na Wielkanoc
.. swoja droga chyba sobie kupie.. moze mi jakas kura wyjdzie :P

ale ktory? Bo pokazywalam kilka.. kupilam poki co tylko ten z portkami ala dzins i koszula w kwiaty. Mi sie podoba. Tej sukienki nie bralam.. czekam na ta ala ecry az bedzie dostepna.. no i 2 takie komplety z Cartersa zamowilam.

Dzis zebra u mnie tez moment znikaja ciacha

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Wlozylam mala do lozeczka i poprasowalam tak wiec jestem ogarnieta eM pojechal wlasnie do roboty tak wiec jestem sama.. czekam moze Jozio z inpostu sie pofatyguje wreszcie bo czekam na druty a chcialam tulanke malej zrobic..
to ja muszę isc do in medio bo u mnie tylko takie jakieś babcine
Cytat:
Hej hej podczytalam troszke. Ja cala niedziele umieralam, chyba troche przesadzilam z drinkiem w sobotni wieczor hah.
Dostalam wczoraj prezent na dzien kobiet juz bo sie M nie mogl doczekac zeby mi pokazac i ja tez chcialam zobaczyc. Zrobil 20 minutowy film z naszymi zdjeciami i zyczenia nagral i podklad muzyczny i wgl. Fantastyczny prezent, ryczalam jak bobr :P
Wczoraj w Anglii byl dzien matki ale nie obchodzilam bo bedziemy obchodzic ten polski :P
Teraz jestem juz po cwiczeniach, musimy sie zebrac do sklepu po zakupy na obiad, Mala spala tylko pol h od rana i chodzi i marudzi, wszystko ja wkurza a ona mnie bo zamiast sie wyspac przynajmniej z godzine to nie
Milego dnia

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

No przykre to, powinien sie chlop postarac bardziej. Lopata go przez leb :P a tak na serio to moze z nim pogadaj i jeszcze nadrobicie ten nieudany wieczor
weź mnie nie denerwuj ze swoim TZ. Mój to powinien się ze wstydu pod ziemię zakopać:P

Wczoraj próbowałam mu na spokojnie powiedzieć to nie dość że się poryczałam bo było mi tak przykro to potem był obrazony na mnie więc wiesz...
Cytat:
Goczek - od razu ulga po tym psikaniu. Np.w nocy nic nie uspokaja i nie chce smoka a psikne to zasysa smoka i zasypia. Choc ostatnio się budzi 22-23 i biorę do siebie. Wycisza się i jak na dobre usnie to odnoszę.

My na spacerze. Wskoczylam do Lidla po tulipany żeby Sz.zaniosl jutro paniom i babci dał
fajny pomysł, może i ja skoczę?
Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
No licze ze sprzedam za 30zl jeszcze

No nie popisal sie tz. Nie daj mu obiadu przez tydzien
nie wiem, gadać mi się nie chce już.niech spada na drzewo albo niech sam się skuma bo ja to już tak zostawiam chyba.
Cytat:
KOPERCO no TZ się nie popisał, baty dla niego! Ale to takie typowo męskie takie sytuacje jak opisalas... Dalabym mu wyraźnie do zrozumienia ze czekam aż się zrehabilituje, bo im to często tak trzeba.
ależ ja mu dałam wyraźnie do zrozumienia wczoraj przed wyjściem i miałam nadzieję że jak wróci z tego grania to jakoś miło spędzimy wieczór, że się zrehabilituje to on wrócił obrażony i się do mnie nie odzywał taka panienke na wydaniu mam!

A i BLACK niedobra TY!! Kupiłam pchacza z olx. Taki:

za 5dych
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 14:18   #2805
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:

olał mnie poprostu, wolał pojechać grać z chłopakami (fakt że dużo krócej niż zwykle),nie przełożył na inny dzień a prosiłam go żeby nie jechał chyba ze 4 razy (normalnie to samo go wykopuje z chałupy). Nie było go 3h a dzieci tak wyły że do kibla miałam problem żeby pójść. No i nie dostałam żadnego prezentu, bo uwaga: nie chciałam (my nie dajemy sobie materialnego prezentu tylko gdzieś idziemy-teatr/koncert/kabaret) Więc mój cudny mąż na kacu po imprezie pyta się mnie:"Idziemy gdzieś?" ja byłam pewna ze na spacer czy coś wiec mowie ze mi sie nie chce to on że jemu też. I to było to że mi się nie chce. A zawsze było tak że bilety już kupione, niespodzianka gdzie idziemy wiesz takie sprawy. Nawet restauracji szukał na kacu i pytał się mnie gdzie chce iść zjeść choć to też zawsze było niespodzianką.. A przykro mi strasznie, bo starałam się nie oczekiwac zbyt wiele że niby 30tka itp i ze będzie coś specjalnego (choć miałam nadzieje) to było gorzej niż ze zwykłymi. Smutno mi bardzo.
Noo To Tż się nie postarał... może jeszcze to wynagrodzi

Mój ma dziś imieniny więc znów ma przyjechać siostra z szwagrem i będzie posiedzenie

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej Laski! Witam i ja po weekendzie

Widziałam, ze pytalyscie o trening kurcze no była MOC!!! mega mega energetyczny odjazd, 600 osob, rozgrzewka przy zumbie a potem właściwy trening-karate cardio swietnie poprowadzony, bawiłam sie super no i wycisnęłam siódme poty, od wczoraj mnie boli każdy cm ciała hehe ale o dziwo jak to cieszy Dostałyśmy dyplom i upominki, potem Ania prowadziła jeszcze wykład o żywieniu ale juz musiałam pędzić do domu, bo jechaliśmy do rodzinki i wszystko w biegu dosłownie a i tak późnym popołudniem dotarliśmy
Super ! ale bym poszła na taki wycisk chyba dam się namówić siostrze w końcu na tą zumbe
Stary 2016-03-07, 14:21   #2806
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość

Mój ma dziś imieniny więc znów ma przyjechać siostra z szwagrem i będzie posiedzenie

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Super ! ale bym poszła na taki wycisk chyba dam się namówić siostrze w końcu na tą zumbe
na bank

ja tez bym z kims poszła ale nie mam z kim
Stary 2016-03-07, 14:23   #2807
gosiak0512
Zakorzenienie

KOPERCO fajny ten pchacz ja w czwartek bede to lukne nazwe

Stary 2016-03-07, 14:24   #2808
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Goczek pytałaś o apetyt Adki brr do dupy dalej. Rano spróbowałam kaszki, ok poczatku choroby nie dawałam, to nie tknęła nawet. Za to zjadła kromkę chleba z twarogiem - pierwszy raz takie danie i chyba smakowało uff Teraz dałam zupki ok 100 g to tyle czasu ją karmiłam brr, oczywiście plucie w międzyczasie, tzn ona ma teraz nową metodę, jak juz niechce to weźmie do buzi rak przeciska przez zęby i bokami jej wychodzi 😛 świetna zabawa 😁 I nie jadła w krześle tylko na stole siedziała sama i moim portfelem się bawiła. Masakra to jedzenie. Wogole dziś marudzi, ciężko samej, wygodniej było z mężem. Nic nie mogę zrobić bo krzyk brr kiedy ten lęk się skończy wreszcie.. i czy wogole u tej mojej córusi he Teraz siedzimy przy drzwiach balkonowych to trochę się zainteresowała i gada coś do podwórka
U nas tez chyba lęk no właśnie ile to trwa? :-( Ja też nic nie mogę zrobić bo ciągnie mnie za spodnie wstaje i chce na ręce a jak go nie biorę tylko sadzam gdzie indziej to jest taki krzyk że na 100% kilka domów dalej go słychać

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:

uuu brawo dla Tż też bym pewnie ryczała jak bóbr
Stary 2016-03-07, 14:24   #2809
violka848
Zakorzenienie

Koperco mamy takiego samego pchacza tylko w innych kolorach tez z odzysku po rodzince. Tylko narazie nieużywany zbyt, tylko muzyczki słuchamy ekstra gra saksofon i gitarka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-07, 14:30   #2810
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Załatwiłam moją buntowniczkę inhalatorem 😜 Śpi oby wstała w lepszym humorze. Jestem w szoku że to urządzenie potrafi ją uspać, w połączeniu oczywiście z "25 minut na kawę"
My też się usypialiśmy swego czasu inhalatorem to buczenie mnie też mogłoby uśpić

Filip wstał z drzemki 1,25 teraz się przytula

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Pewnie, zdrowie najważniejsze dobrze że wszystko ok
Stary 2016-03-07, 14:31   #2811
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
KOPERCO fajny ten pchacz ja w czwartek bede to lukne nazwe
no fajnie gra, nie takie skrzeczące tylko ładne, miłe dla ucha melodie. Młoda dostanie na roczek bo kupiłam go w kartonie, nawet ryski nie miał
Cytat:
Koperco mamy takiego samego pchacza tylko w innych kolorach tez z odzysku po rodzince. Tylko narazie nieużywany zbyt, tylko muzyczki słuchamy ekstra gra saksofon i gitarka
no ekstra gra zgadzam się!
Stary 2016-03-07, 14:40   #2812
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
no fajnie gra, nie takie skrzeczące tylko ładne, miłe dla ucha melodie. Młoda dostanie na roczek bo kupiłam go w kartonie, nawet ryski nie miał

no ekstra gra zgadzam się!
Luknelam u siebie i po 60zl chodzi ale daruje sobie

Stary 2016-03-07, 14:42   #2813
madzixx88
Zakorzenienie

Wzruszyłam sie moja Ala zrobiła dzis pierwszy samodzielny kroczek co prawda w sytuacji jak podprowadzilam ja do kanapy i miała do niej odległość wlasnie na ten jeden kroczek ale go zrobiła jupi
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 14:45   #2814
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:
My też się usypialiśmy swego czasu inhalatorem to buczenie mnie też mogłoby uśpić

Filip wstał z drzemki 1,25 teraz się przytula

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Pewnie, zdrowie najważniejsze dobrze że wszystko ok

Ahh te tulenie Wasze 😍 Adeczka 40 minut pospała, ale humor ma lepszy póki co

Czytałyśmy "Księgę dźwięków" dała mi do zrozumienia że chce i chętnie zasiada do jej czytania Sama też lubi książeczki przeglądać i coś tam opowiadać, księgi dźwięków jej nie daje, żeby nie poniszczyła

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Wzruszyłam sie moja Ala zrobiła dzis pierwszy samodzielny kroczek co prawda w sytuacji jak podprowadzilam ja do kanapy i miała do niej odległość wlasnie na ten jeden kroczek ale go zrobiła jupi

Brawo Ala w takim razie 👏🏻
Stary 2016-03-07, 14:51   #2815
Hanka20
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56929176]Fajnie,chyba coraz mniej pobudek ostatnio macie? Z siostrą się pogodzilyscie? Smacznego! My juz obie dawno po sniadaniu,no ale godzine wczesniej od Was wstalysmy.

Bawi sie, raczkuje z nim i gryzie,nie ssa. Wyciaga sobie z szuflady i heja! Jakzabieram do umycia to protesty [/QUOTE]

Ja juz nic nie napisze o pobudkach
Hania do smoka się przykleila tak jak inne dzieci do królików hehe. Mój nie ma przytulanki żadnej, ale najchętniej nie rozstawalby się z pilotem lub odkurzaczem

Cytat:
O matka nie becz
Fajnie juz duzy chlopak z szymcia

Przez pawcia troche ale ogolnie jakos mnie natlok mysli ogarnal i nie moglam usnac.

Nie troszke zaplakal ze 3 razy. Wczoraj jak go odnioslam to plakal. A dzis tz zgonilam bo mi ciezko go wkladac do lozka i wyciagac na spiocha.
Oj współczuję tez tak czasem mam ze za dużo myślę i spać nie mogę.

Cytat:
Laski no nie nadrobie

Ala ciągle wyje bo ją zęby bolą, ciągle w domu ze mną, narazie żłobek odłożony w czasie, robote zaczynam z poczatkiem kwietnia to może uda mi się ją w końcu wyleczyć:/
Dziś zasnęła na mnie-nos zawalony, zęby bolą eh...

A ja mam kaca dziś:P M w piątek zrobił przyjęcie niespodzianke, które było suuuuper ale za to w niedziele (dokładny dzień uro) tak zj.ebał ze szkoda gadać. Nie odzywam się do niego bo jest mi tak cholernie przykro. Ma 365dni w roku żeby spie.rdolić to musiał wybrać ten. SKończyło się tak że poszłam sama na miasto i się upiłam,po czym i tak ja musiałam wstać do dziecka w nocy. Aż mi się ryczeć chce jak M mógł tak schrzanić mi urodziny...

Miałam ćwiczyć ale cholercia jakoś nie mogę się zabrać
Co mnie ominęło?

oj szkoda ze tak wyszło z urodzinami przykro mi

Cytat:
A ja kupuje pchacz chicco za 40zl z olx uzywke. pawko zaczal chodzic przy meblach wiec akurat. A cena spoko wg mnie
Tez znalazłam u siebie za taką cenę ale się zastanawiam czy jeszcze warto kupować jak Filip juz sam kroczki próbuje bez podpórki?

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

CASH współczuję wstawania skoro świt, pewnie to skok i minie mu na pewno, przecież to taki spioszek nasz wątkowy namber lan

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 14:52   #2816
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
No cud zamawiaja takie cuda na te dnia kobiet, mamy itp
To super

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Cieszę się że z nereczka w porządku

Cytat:

weź mnie nie denerwuj ze swoim TZ. Mój to powinien się ze wstydu pod ziemię zakopać:P

Wczoraj próbowałam mu na spokojnie powiedzieć to nie dość że się poryczałam bo było mi tak przykro to potem był obrazony na mnie więc wiesz...

nie wiem, gadać mi się nie chce już.niech spada na drzewo albo niech sam się skuma bo ja to już tak zostawiam chyba.

ależ ja mu dałam wyraźnie do zrozumienia wczoraj przed wyjściem i miałam nadzieję że jak wróci z tego grania to jakoś miło spędzimy wieczór, że się zrehabilituje to on wrócił obrażony i się do mnie nie odzywał taka panienke na wydaniu mam!

za 5dych
Skocz. Kosztują grosze a świeżutkie i b.ladne. Ja wzięłam 6 bukiecikow po 7 szt

Fajny pchacz

Cytat:
Brawo!
Stary 2016-03-07, 14:56   #2817
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama przyjechała to w ramach odpoczynku zrobilam już pranie, zapiekanke i już odkurzacz mnie wzywa. Nie ma to jak relaks :P
O extra, lubie jak czasem ktos cos za mnie zrobi

Cytat:

za 5dych

Juz jestem cicho

Cytat:

Zumba jest zarabista, polecam

Cytat:
U nas tez chyba lęk no właśnie ile to trwa? :-( Ja też nic nie mogę zrobić bo ciągnie mnie za spodnie wstaje i chce na ręce a jak go nie biorę tylko sadzam gdzie indziej to jest taki krzyk że na 100% kilka domów dalej go słychać

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

uuu brawo dla Tż też bym pewnie ryczała jak bóbr

Cytat:
Brawo ja tez czekam caly czas na ten pierwszy krok jak juz zacznie chodzic to pewnie bede zalowala haha ale co tam

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-07, 15:07   #2818
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo! to musi być wzruszający moment

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

NANCY cieszę się ze z nerka małego dobrze! To najważniejsze

jestem mamą
Stary 2016-03-07, 15:09   #2819
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Luknelam u siebie i po 60zl chodzi ale daruje sobie
czemu darujesz?
Cytat:
och gratulacje!! fajnie!!
Cytat:
Ahh te tulenie Wasze 😍 Adeczka 40 minut pospała, ale humor ma lepszy póki co

Czytałyśmy "Księgę dźwięków" dała mi do zrozumienia że chce i chętnie zasiada do jej czytania Sama też lubi książeczki przeglądać i coś tam opowiadać, księgi dźwięków jej nie daje, żeby nie poniszczyła

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Brawo Ala w takim razie 👏🏻
moja księga dzwięków jest w kawałkach:P
Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Ja juz nic nie napisze o pobudkach
Hania do smoka się przykleila tak jak inne dzieci do królików hehe. Mój nie ma przytulanki żadnej, ale najchętniej nie rozstawalby się z pilotem lub odkurzaczem

Oj współczuję tez tak czasem mam ze za dużo myślę i spać nie mogę.

oj szkoda ze tak wyszło z urodzinami przykro mi

Tez znalazłam u siebie za taką cenę ale się zastanawiam czy jeszcze warto kupować jak Filip juz sam kroczki próbuje bez podpórki?

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

CASH współczuję wstawania skoro świt, pewnie to skok i minie mu na pewno, przecież to taki spioszek nasz wątkowy namber lan
dzięki,

ja nie wiem,ale chyba tez bym kupiła jakby już samodzielnie próbowała, ale pewna nie jestem:P

Cytat:
To super

Cieszę się że z nereczka w porządku

Skocz. Kosztują grosze a świeżutkie i b.ladne. Ja wzięłam 6 bukiecikow po 7 szt

Fajny pchacz

Brawo!
namówiłaś mnie, jadę z synkiem
Cytat:
O extra, lubie jak czasem ktos cos za mnie zrobi

Juz jestem cicho

Zumba jest zarabista, polecam

Brawo ja tez czekam caly czas na ten pierwszy krok jak juz zacznie chodzic to pewnie bede zalowala haha ale co tam
po prostu fajny romantyk z tego Twojego TZ))
Stary 2016-03-07, 15:37   #2820
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Violka - jak Adce wyszedł pierwszy ząbek to sie wzruszylas czy nie?

Mama mi humor popsuła. Poprosiłam żeby za tydzień została z Julem bo warsztaty w przedszkolu. Nie może bo do kosmetyczki jest zapisana. Proszę raz na m-c i zawsze coś
Oj szkoda ze tak wychodzi, może jednak przełoży wizytę?

Cytat:
Tz tego kuriera nie lubi. Mówi że to moj kumpel. Dobrze że nie wie jak ma na imię bo ja chciałam Jula nazwać Patryk bo Tz nie do końca zgadzał się na Juliana hehe
Uhuhu ładne rzeczy! :p

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
natchnęłaś mnie z tym olx i pchaczem i jak się Ala obudzi to jadę zobaczyć i jak fajny stan to kupić pchacza z fp

psikam tantum ale jak mi sie przypomni czyli rzadko:P Mam chyba ze 2 otwarte (mój cudny M) więc musze zużyć

rozumiem że nie może się przepisać na inny dzień bo religia zabrania?

uuuu

i dobrze!!

Ależ mi wyszedł elaborat. Nie czytajcie tych żali jak się Wam nie chce:P Musiałam to wyrzucić z siebie

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Violka pytałaś sie mnie co M na wózek. Najpierw był zły ale teraz twierdzi że jest świetny, super się składa, nie rozkłada się przy wyjmowaniu/wkładaniu do auta (ma taką blokadkę co go trzyma w kupie) i super zwrotny. Także jestem w szoku
Oj no nieładnie się zachował, ale faceci często nie przywiązują wagi do rocznic itp. Tylko piszesz ze wcześniej było inaczej wiec tym bardziej przykro :/
Fajnie ze z wózka jesteście oboje zadowoleni

Cytat:
Hej Laski! Witam i ja po weekendzie

Widziałam, ze pytalyscie o trening kurcze no była MOC!!! mega mega energetyczny odjazd, 600 osob, rozgrzewka przy zumbie a potem właściwy trening-karate cardio swietnie poprowadzony, bawiłam sie super no i wycisnęłam siódme poty, od wczoraj mnie boli każdy cm ciała hehe ale o dziwo jak to cieszy Dostałyśmy dyplom i upominki, potem Ania prowadziła jeszcze wykład o żywieniu ale juz musiałam pędzić do domu, bo jechaliśmy do rodzinki i wszystko w biegu dosłownie a i tak późnym popołudniem dotarliśmy
Ekstra taki trening !

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

BOLECZKA ale fajowy prezent na dzień kobiet

MAJKA antylidlowy Julus hehe

Kurde mój pospal 25 min i mi nie daje pisać wspina się po mnie z jekiem musze się nim zająć bo mnie zaraz ugryzie

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
No brawo brawo

NANCY super ze z nereczka ok bardzo mnie to cieszy

My byliśmy dziś na deszczowym spacerku pod folia bo musiałam wyjść do biedronki i Rosska, mam nadzieje ze jutro będzie ładniejszy dzień

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości