Drobne ciałem, wielkie duchem - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-04, 12:06   #1711
anitka12345
BAN stały

Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II

nati
oki to wyslij mi pózniej :P
byli
a jakoś się trzymam jak narazie,wczoraj z przyjaciółką pół dnia spędziałam,wypłakałyśmy się bo ona też ma problemy ze swoim facetem...
nie dawno wróciłam z kościółka,a za chwilke ide robić obiad ...
dzsiaj zdiecia przegladałam,i łezki same mi popłynęły ... tyle wspomnień :/
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 12:18   #1712
22kasiunia
Rozeznanie

nati, az szkoda słów!!! Wygladasz prześlicznie!!!!!!! i w wyprostowanych tak powazniej S U P E R!!!!

Aparatka góra i dół 06.05.2009 ))
22kasiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 13:00   #1713
byliczka
Zakorzenienie

Natuś tak czy siak ja jestem zwolenniczką Twojej urody i dla mnie w wyprostowanych i w kręconych wyglądasz bombowo BTW. moja kumpela ma taki sam typ włosów tlkyo ona je prostuje na okrągło

Anitko popłacz sobie może ból troszku zelżeje, ale z drugiej strony znopwu myślę: WARTO PŁAKAĆ Z POWODU OSŁA KTÓRY NIE WIE CO TRACI??
Stary 2007-11-04, 13:05   #1714
Aneth:)
Wtajemniczenie

Niki - kropelki nie pamietam ile kosztuja ale cos ponad 10 zl,moze 12. A to ja jadlam kozieradke, ale tylko przez 2-3 dni potem mi sie znudzila, moze znow zaczne. Ale potem wlasnie sobie przypomnialam,ze mialam takie kropelki no i zaczelam z kropelkami hahha.

Nati ja tez ja tez!!! aneth0@buziaczek.pl

Ale szybko mi zlecial weekend. Non stop ganialam, bo wreszcie mama tez miala wolne to wiecie, na miasto na cmentarz, do babci, do kosciola a to to a to tamto. Teraz tez intensywnie bede jezdzic w tym tygodniu, codziennie po godzinie, bo w piatek mam egzamin.... Wstyd mowic, rok temu skonczylam kurs w pazdzierniku a jeszcze prawka nie mam.
Stary 2007-11-04, 13:14   #1715
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
biiibiii jak ty mądrze gadasz
chociaz ty mnie doceniasz

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
No Nati wiesz... Bii na wątku to taka nasza wizażowa Joanna D'arc - tak walecznie mówi... Czy jak się to pisze :P
ojej, coz za poważna rola na mnie spadła
az tak wojownicza jestem ?

Cytat:
Napisane przez Aneth:) Pokaż wiadomość
Byli-tai-chi to jest to co Chińczycy tańczą na ulicach, można powiedzieć,że jest to sztuka walki. są to takie cwiczenia głównie rozciągające, ale takie energiczne. Takie wymachy rąk, nóg. Ale jak machasz jedną ręką, to tak naprawdę nie robisz tego tylko tą ręką tylko ruszasz się całym ciałem. To wszystko ma całą swoja filozofię (dopiero ją poznaje) typu przepływ wewnętrznej energii itd. Bardzo pozytywnie wpływa na samopoczucie. A ja jestem podwójnie zadowolona, bo mam ruch na moje obolałe i strzelające kości

Slyszałam o tym! fajne to
ogolnie to mi tez sie chce cos zaczac robić! a nie tylko uczelnia-dom-uczelnia-dom-tz i tak w kolko...no ale z drugiej storny to za leniwa jestem

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
skasowałam jego numery gg,a miał ich aż 4,3 Holenderskie i jeden Polski,tylko ten Polski pamiętam na pamięć :Pna fotce dodałam go do czarnej listy,a on wyrzucił mnie ze znajomych,na gg zablokowałam go,a na dyske może z Agusią za tydzień pójdziemy
głupi pretekst sobie znalazł,cóż nie chce mnie nic na to nie poradze .... :/
wyzuc go jak najpredzej ze swojego zycia, nie tylko numery gg ale całą jego osobę. O ile dobrze pamiętam kochana, to on juz 2gi raz cie zostawił. Nie popełniaj bledu i ie wracaj do niego, 3ci raz w tej samej rzece..? a jak sie potem okazuje bagnie..? nie warto sie tak zdzierać ;/ nie pozowol traktowac siebie jak zabawkę...

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
KURDE

dzis 1 raz od 2tyg gadalam z bylym na gg,,, wkoncu sie przyznal ze ma laske i wogole ze jest ladna srtatata ze teraz jest bardziej ostrozny ze wtedy jak do mnie ktos dzwonil ze z nia jest to prawda ze do 3.00 w nocy byl z nia ..

jakois mi sie przykro zrobilo poiwiedzialam mu ze szybko sie otrzasnal w niecale 2tyg zapomnial o naszych 3 latach przykro przykro mi no

jestem w szoku i tyle. ze tak szybko mógł
po co z nim gadasz? zeby opowiadał ci o swojej nowej milosci i o tym jaki jest szczesliwy i pastwil sie nad toba pograzajac jeszcze bardziej?
on ma pozywke, ze ci mowi takie rzeczy. zdaje sobie sprawe ze jestes w nim zakochana i jak bardzo cie bola takie teksty, nie pozwol sobie na takie cos, nie wartoooooo moja droga nie warto !!

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
wysłałam
a ja to co? bibiskrzyna@wp.pl pleeease

Cytat:

Anitko popłacz sobie może ból troszku zelżeje, ale z drugiej strony znopwu myślę: WARTO PŁAKAĆ Z POWODU OSŁA KTÓRY NIE WIE CO TRACI??
nie warto. ja nie płakałam jak sie rozstałam ze swoim. mimo ze bylo mi ciezko np. jak chowalam jakies prezenty od niego czy nasze wspolne pamiątki...ale nie płakałam, stwierdziłam, ze nie warto sie odwadniac dla jaiegos faceta...hah coz za podejscie :P no ale kazdy sposob jest dobry

Niki ja nie piłam tej kozieradki

Ja ze swoim wczoraj sie troche kłóciłam...nawet bardzo ;p no ale potem juz było ok, tyle ze czasmai mam takie momenty ze go poprostu niecierpie i udusilabym jakbym mogła..hah potem poszedl z kolegami na piwo, bardzo sie zdzwil ze nie protestuje ze pn gdzies wychodzi i nie robie scen, no ale jak juz mowilam kiedys nie warto niepotrebnie tracic nerwów
czekam wlasnie na niego, mam nadzieje ze nie zabalowal za bardzo i bedzie do zycia dzis, bo jak nie to bede musiala go odeslac do domu
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 16:39   #1716
anitka12345
BAN stały

byli
no nie warto płakać przez takiego kogoś ...ale ja czasmi nie umiem powtrzymać łez,za bardzo uczuciowa jestem ... :P
biibii
my byliśmy strasznie burzliwym związkiem,i dużo rzeczy robiliśmy pod wpływem emocji,i nie da się policzyć ile razy ze soba już zrywaliśmy... :/ ja z nim też czasmi,ale on częsciej to robił :/
Stary 2007-11-04, 17:10   #1717
kamilciaop
BAN stały

Cytat:
byli
no nie warto płakać przez takiego kogoś ...ale ja czasmi nie umiem powtrzymać łez,za bardzo uczuciowa jestem ... :P
biibii
my byliśmy strasznie burzliwym związkiem,i dużo rzeczy robiliśmy pod wpływem emocji,i nie da się policzyć ile razy ze soba już zrywaliśmy... :/ ja z nim też czasmi,ale on częsciej to robił :/

anitka biibii ma racje...nie warto wchodzi w bagno...mowie ci na wlasnej osobie...bylo pieknie cudnie az sie utopilam w tym bagnie...glowka do gory...nie łam sie
kamilciaop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 17:16   #1718
Aneth:)
Wtajemniczenie

bibii- ja tez jestem za leniwa, ale wciagnal mnie klan bab .Wyobraz sobie moja Mamka chodzi na 2 godziny tygodniowo na Flamenco z moja ciocia (jej siostra) no i jeszcze na 2 godziny tai-chi. Ciekawe co wymysla niedlugo. . A jeszcze niedlugo TZ idzie ze mna na to. A z tanca towarzyskiego zrezygnowalam, bo drogie to bylo, tylko 8 spotkan, a na pierwszym juz poznalismy 3 tance, wiec jakos tak za szybko. Stwierdzilismy,ze nauczymy sie tak duzo tancow ze w koncu zadnego nie bedziemy porzadnie umiec. Z reszta facet pokazywal, a ludzmi sie nie przejmowal, a my bysmy sie podeptali wszedzie. Ile razy trzepnelam w glowe TZ (ze mylil kroki)\).Kon by sie usmial. Aa i na sali z 35-40 par. Tlok. Wiec nie bylo sensu,a tai-chi lepsze
Stary 2007-11-04, 17:36   #1719
AguŚ87
Zakorzenienie

bibi gadalam z nim 1 raz od 2tyg

i znow dzis dol i mi zle;/ bo jestem sama a ja tak nie umiem;/

ta jego laska to kolezanka mojej kolezanki ;/ jaki swiat jest maly;/ jeszcze kazdy mi mowi ze ona ladna boze co mnei to, to ona

młodza odemnie od niego to juz wogole;/ slyszalam ze taka pusta ze szokda gadac

z marcinem jakis niewypal;/ zro9bila msobie tylko nadzieje, miesiac temu za mna lata la teraz lipa !!

boze ja nie umiem tak sama no ;(( ten po tygodniu se laske znalamzi i jest happy a ja sama i sama;/

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2007-11-09 o 19:02
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 17:42   #1720
kamilciaop
BAN stały

Cytat:

ta jego laska to kolezanka mojej kolezanki ;/ jaki swiat jest maly;/ jeszcze kazdy mi mowi ze ona ladna boze co mnei to, to ona http://www.andziulqa.fotka.pl/

z marcinem jakis niewypal;/ zro9bila msobie tylko nadzieje, miesiac temu za mna lata la teraz lipa !!

boze ja nie umiem tak sama no ;(( ten po tygodniu se laske znalamzi i jest happy a ja sama i sama;/

Aguś... glowka do gory noo...najwidoczniej on nie czul do ciebie tego co Ty do niego skoro po tygodniu juz znalazl sobie kogos...uwierz ze czasem warto pobyc samej zeby pozniej znalezc ksiecia
Stary 2007-11-04, 17:55   #1721
anitka12345
BAN stały

Aguś
ja tez nie nawidze być sama :/ale jak narazie nie szukam nikogo na siłe :/ ale chciałabym mieć kogoś z kim bym mogła się spotykać ...brakuje mi faceta....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-04, 17:59   #1722
kamilciaop
BAN stały

Cytat:
Aguś
ja tez nie nawidze być sama :/ale jak narazie nie szukam nikogo na siłe :/ ale chciałabym mieć kogoś z kim bym mogła się spotykać ...brakuje mi faceta....
oj dziewczyny dziewczyny...ja tez nienawidze ale jakos sama jestem od jakiegos czasu i zyje...czasem nawet plusy tego widze... bedzie dobrze...
Stary 2007-11-04, 18:12   #1723
22kasiunia
Rozeznanie

Noo dziewczyna ładna, ma inna urode ale to juz jego wybór a ty nic z tym nie moezesz zrobic...

Stary 2007-11-04, 18:16   #1724
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
biibii
wiec moze teraz rybka sie troche uspokoisz, ochloniesz...i trafisz na faceta ktory bedzie cie szanował i na ciebie zaslugiwał

ja sie dzis ze swoim tez mega poklociłam, wlasciwie to o nic...hah prawie zerwalismy. tzn on udawal ze sie zastanawia a ja powiedzialam, ze mu ten wybor ułatwie i chcialam wyjsc, ale szybko do mne doszlo ze jestem u siebie przeciez no ale sie pogodzilismy w koncu.

Cytat:
Napisane przez kamilciaop Pokaż wiadomość
anitka biibii ma racje...nie warto wchodzi w bagno...mowie ci na wlasnej osobie...bylo pieknie cudnie az sie utopilam w tym bagnie...glowka do gory...nie łam sie
bibi a zawsze racje

Cytat:
Napisane przez Aneth:) Pokaż wiadomość
bibii- ja tez jestem za leniwa, ale wciagnal mnie klan bab .Wyobraz sobie moja Mamka chodzi na 2 godziny tygodniowo na Flamenco z moja ciocia (jej siostra) no i jeszcze na 2 godziny tai-chi. Ciekawe co wymysla niedlugo. . A jeszcze niedlugo TZ idzie ze mna na to. A z tanca towarzyskiego zrezygnowalam, bo drogie to bylo, tylko 8 spotkan, a na pierwszym juz poznalismy 3 tance, wiec jakos tak za szybko. Stwierdzilismy,ze nauczymy sie tak duzo tancow ze w koncu zadnego nie bedziemy porzadnie umiec. Z reszta facet pokazywal, a ludzmi sie nie przejmowal, a my bysmy sie podeptali wszedzie. Ile razy trzepnelam w glowe TZ (ze mylil kroki)\).Kon by sie usmial. Aa i na sali z 35-40 par. Tlok. Wiec nie bylo sensu,a tai-chi lepsze
Anetko kusisz mnie normalnie ! ja chcialam isc na taniec, ale moj nie pojdzie napewno wiec poszlabym sama (moze nawet lepej?) ale musze sie dowiedziec czy gdzis u mnie w okolicy jest cos takiego, konieczne!
a mozesz mi orientacyjnie powidziec ile to kosztuje?
kurcze tylko ciezki semestr przedemna i nie wiem czy bede miala jak pogodzić jakies dodakowe zajecia z nauką..
od biedy sie moge zawsze na fitness zapisac u mnie na uczelni

Cytat:

ta jego laska to kolezanka mojej kolezanki ;/ jaki swiat jest maly;/ jeszcze kazdy mi mowi ze ona ladna boze co mnei to, to ona http://www.andziulqa.fotka.pl/

Aguniu, dziewczyna ładna, nie mozna zaprzeczyc, ale nie ma niczego czego tobie by brakowało !

Ale wiesz co, mnie zastanawia co innego...co to za gosc z niego, ze co chwile wyrywa sobie jakas inna laske z fotki? beznadzieja jak dla mnie. dlugo miejsca przy zadnej nie zagrzeje, jestem pewna, zreszta te jego panny sa zapewne takie same jak on. (bez obrazy)

Cytat:
Aguś
kochana, ja bylam sama przez 3 m-ce jakos kiedy sie w zeszlym roku tak na maxa ze swoim poklocilam i nie chcialam go widziec.
bolalo mnie na poczatku strasznie, przyznaje! nie moglam sobie miejsca znalezc, ale to trwalo moze 2-3 dni, potem do mnie doszlo, ze to przeciez on powinien płakac za mną a nie ja za nim...i co? ojj wyszalalam sie w tedy za wszytskie czasy! spotykaam sie ze znajomymi, jzdzilam na dyskoteki, dzialalam na uczelni i robilam tysiace innych rzeczy, niemal o nim zapomniałam keidy nagle napisał smsa ze teskni i czy moglibysmy sprobowac jeszcze raz...okazalo sie ze to jemu bylo ciezko, to on przezywal ale jego meska duma nie pozwalala mu na wykonanie pierwszego kroku..do czasu kiedy go naprawde tesknota przypiła

Podsumowując z autopsji wiem, ze za facetem płakać nie warto, bo nasze lzy nic nie pomoga...jedynie nam zaszkodzą

to sie rozpisalam...
Stary 2007-11-04, 18:23   #1725
anitka12345
BAN stały

biibii
może mój tez zatęskni :P a jak narazie zajme się sobą,tak jak piszecie,musze się troszke uspokoić,i nic narazie nie bęe planować bo jak zawsze sobie coś zaplanuje to to nie wychodzi :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-04, 18:24   #1726
AguŚ87
Zakorzenienie

eh bibi ty zawsze jakos pocieszysz

on ja poznal kilka lat temu ale nie mieli kontaktu i sie na fotce znalezli...

wgoole musial o mnie juz gadac bo ona to' oh kamil taki mily i sympatyczny co ta aga od niego chciala' nie no szok !!!!!!!!!!!!!!!

musze sie ogarnac z tego wszytskeigo;/ dzis mija 2 tyg
Stary 2007-11-04, 18:25   #1727
byliczka
Zakorzenienie

a ja powiedzialam, ze mu ten wybor ułatwie i chcialam wyjsc, ale szybko do mne doszlo ze jestem u siebie przeciez

haha Bii Twoje texty mnie osłabiają.

Aga Anitka Przecież znacie się i mieszkacie w tym samym mieście. Macie podobne problemy więc zamiast na wizazu to idzcie na piwo, popodrywajcie kolesi. Obie jesteście atrakcyjne to z tym problemu nie będzie i HEJA :P
Stary 2007-11-04, 18:26   #1728
kamilciaop
BAN stały

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość

bibi a zawsze racje

skromna jak zawsze...
Stary 2007-11-04, 18:33   #1729
anitka12345
BAN stały

byli
w sobote idziemy
jak narazie to ja jakoś nei mam ochoty podrywać kolesi...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-04, 18:34   #1730
anitka12345
BAN stały

byli
w sobote idziemy
jak narazie to ja jakoś nie mam ochoty podrywać kolesi...
Stary 2007-11-04, 18:36   #1731
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
biibii
może mój tez zatęskni :P a jak narazie zajme się sobą,tak jak piszecie,musze się troszke uspokoić,i nic narazie nie bęe planować bo jak zawsze sobie coś zaplanuje to to nie wychodzi :P
napenwo zateskni, a jak nie zateskni to znaczy ze nie i tak nie zbudowalibyscie wspolnej przyszlosci i zwiazek by sie rozpadł.
Teraz inwestuj w siebie, jestes swietna dziewczyna i facet niech sie ugryzie jak cie nie chce, bo jak mu sie odmieni to moze byc juz za pozno, o !

Cytat:
eh bibi ty zawsze jakos pocieszysz

on ja poznal kilka lat temu ale nie mieli kontaktu i sie na fotce znalezli...

wgoole musial o mnie juz gadac bo ona to' oh kamil taki mily i sympatyczny co ta aga od niego chciala' nie no szok !!!!!!!!!!!!!!!

musze sie ogarnac z tego wszytskeigo;/ dzis mija 2 tyg
od tego tu jestem
znalezli sie na fotce..coz za romantyczna historia, szkoda tylko ze bez happyendu...hah
lepiej niech on uwaza bo mu sie niedlugo laski na fotce skocza i bedzie mial w tedy nie lada problem

a to, ze cos gada o tobie innym laskom swiadczy tylko o tym ze to zwyczajnie płytki facet. badz co badz ale nie powinno sie obgadywac bylych partnerow do innych ludzi...
no chybaze jestesmy to my albo naprawe ktos bliski.

Cytat:
a ja powiedzialam, ze mu ten wybor ułatwie i chcialam wyjsc, ale szybko do mne doszlo ze jestem u siebie przeciez

haha Bii Twoje texty mnie osłabiają.

Aga Anitka Przecież znacie się i mieszkacie w tym samym mieście. Macie podobne problemy więc zamiast na wizazu to idzcie na piwo, popodrywajcie kolesi. Obie jesteście atrakcyjne to z tym problemu nie będzie i HEJA :P
byli to ja juz bede cicho zebys nam tu nie padla

ale, ale...piwko...faceci..? ty mi tu dziewczyn nie demoralizuj !
Stary 2007-11-04, 18:40   #1732
byliczka
Zakorzenienie

Anitko rozumiem, bo taki numer bardzo boli, ale nie traktuj tego jako szukanie miłości, tlyko takie rozerwanie się

Bii wybacz, Kruszynki wybaczcie, wizażanki wybaczcie, moderatorko wybacz, "bracie" Lechu Kaczyński wybacz
Stary 2007-11-04, 18:51   #1733
anitka12345
BAN stały

kurcze gg mi padło i nie chce się właczyć..
Aguś
gadałam z Nati dzsiaj,poweidziała że jak uda jej się troszke kasy wykołować to z nami pójdzie w sobote :P
byli nie będe szukać faceta na siłe,kiedyś się znajdzie ale nie chce tez ranić kogoś,bo zdarzyło się tak kilka razy że poznałam kogoś,ja chciałam tylko przyjazni,a on czegoś innego ...
Stary 2007-11-04, 18:56   #1734
22kasiunia
Rozeznanie

Aguś a co sie stalo z tym Marcinem??? czemu nie wyszło?

Stary 2007-11-04, 18:59   #1735
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 22kasiunia Pokaż wiadomość
Aguś a co sie stalo z tym Marcinem??? czemu nie wyszło?
niewiem no podrywal i wogole taki kochany. mowi lze sporobojemy teraz sie nie odzywa jak sie pyta mczy wogole w tym miesiacy sie spotkamy to on ' moz' eh nastepny jakis niezdecydowany
Stary 2007-11-04, 19:01   #1736
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:

Bii wybacz, Kruszynki wybaczcie, wizażanki wybaczcie, moderatorko wybacz, "bracie" Lechu Kaczyński wybacz
noo...lepiej! i zeb mi to bylo ostatni raz...
ah, ta dzisiejsza mlodzież...

Cytat:
byli nie będe szukać faceta na siłe,kiedyś się znajdzie ale nie chce tez ranić kogoś,bo zdarzyło się tak kilka razy że poznałam kogoś,ja chciałam tylko przyjazni,a on czegoś innego ...
dobre podejscie

kurde siedze tu z wami zamiast isc i zrobic sobie jakas kolacje
Stary 2007-11-04, 19:11   #1737
byliczka
Zakorzenienie

Ah ta młodzież

Ide na Taniec Z Gwiazdami i na ziemniaczki smażone na cebulce mniamm...

Dobrej nocki Kochane

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-04, 19:16   #1738
22kasiunia
Rozeznanie

Aguś tak to juz jest z tymi facetami, lepiej poczekaj a na pewno natrafisz na tego jedynego

Stary 2007-11-04, 19:17   #1739
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Ah ta młodzież

Ide na Taniec Z Gwiazdami i na ziemniaczki smażone na cebulce mniamm...

Dobrej nocki Kochane
smacznego

ja tez zaraz smigam na kolacyje hot doga sobie zrobie bo najszybciej :P
Stary 2007-11-04, 20:46   #1740
Marua:)
Zakorzenienie

Witam dziewczyny, chyab do was dolacze Waze 44-45kg i mam ok 167cm... Od zawsze bylam taki szczuplak. Z checia bym troszke przytyla, ale jakos mi nie wychodzi. Byc moze to przez to ze nie jem regularnie. Macie tu jakies swoje sposoby i preparaty na przytycie? Jakos nigdy specjalnie nikt mi nie dokuczal dlatego ze jestem chuda. A mam maly biuscik i pupe. Ale i tak chciala bym przytyc hmm moze z 3 kg Nie wiem jak bym sie wtedy czula

Marua:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości