![]() |
#1711 |
BAN stały
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II
nati
oki to wyslij mi pózniej :P byli a jakoś się trzymam jak narazie,wczoraj z przyjaciółką pół dnia spędziałam,wypłakałyśmy się bo ona też ma problemy ze swoim facetem... nie dawno wróciłam z kościółka,a za chwilke ide robić obiad ... dzsiaj zdiecia przegladałam,i łezki same mi popłynęły ... tyle wspomnień :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Rozeznanie
|
nati, az szkoda słów!!! Wygladasz prześlicznie!!!!!!! i w wyprostowanych tak powazniej
![]()
#1713 |
Zakorzenienie
|
Natuś tak czy siak ja jestem zwolenniczką Twojej urody i dla mnie w wyprostowanych i w kręconych wyglądasz bombowo
![]() Anitko popłacz sobie może ból troszku zelżeje, ale z drugiej strony znopwu myślę: WARTO PŁAKAĆ Z POWODU OSŁA KTÓRY NIE WIE CO TRACI?? ![]()
#1714 |
Wtajemniczenie
|
Niki - kropelki nie pamietam ile kosztuja ale cos ponad 10 zl,moze 12. A to ja jadlam kozieradke, ale tylko przez 2-3 dni potem mi sie znudzila, moze znow zaczne. Ale potem wlasnie sobie przypomnialam,ze mialam takie kropelki no i zaczelam z kropelkami hahha.
Nati ja tez ja tez!!! aneth0@buziaczek.pl Ale szybko mi zlecial weekend. Non stop ganialam, bo wreszcie mama tez miala wolne to wiecie, na miasto na cmentarz, do babci, do kosciola a to to a to tamto. Teraz tez intensywnie bede jezdzic w tym tygodniu, codziennie po godzinie, bo w piatek mam egzamin.... Wstyd mowic, rok temu skonczylam kurs w pazdzierniku a jeszcze prawka nie mam ![]()
#1715 | |||||
Zakorzenienie
|
chociaz ty mnie doceniasz
![]() ![]() Cytat:
![]() az tak wojownicza jestem ? ![]() ![]() Cytat:
Slyszałam o tym! ![]() ![]() ogolnie to mi tez sie chce cos zaczac robić! a nie tylko uczelnia-dom-uczelnia-dom-tz i tak w kolko...no ale z drugiej storny to za leniwa jestem ![]() Cytat:
Cytat:
on ma pozywke, ze ci mowi takie rzeczy. zdaje sobie sprawe ze jestes w nim zakochana i jak bardzo cie bola takie teksty, nie pozwol sobie na takie cos, nie wartoooooo moja droga nie warto !! ![]() a ja to co? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niki ja nie piłam tej kozieradki ![]() Ja ze swoim wczoraj sie troche kłóciłam...nawet bardzo ;p no ale potem juz było ok, tyle ze czasmai mam takie momenty ze go poprostu niecierpie i udusilabym jakbym mogła..hah ![]() ![]() czekam wlasnie na niego, mam nadzieje ze nie zabalowal za bardzo i bedzie do zycia dzis, bo jak nie to bede musiala go odeslac do domu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
BAN stały
|
byli
no nie warto płakać przez takiego kogoś ...ale ja czasmi nie umiem powtrzymać łez,za bardzo uczuciowa jestem ... :P biibii my byliśmy strasznie burzliwym związkiem,i dużo rzeczy robiliśmy pod wpływem emocji,i nie da się policzyć ile razy ze soba już zrywaliśmy... :/ ja z nim też czasmi,ale on częsciej to robił :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
BAN stały
|
Cytat:
anitka biibii ma racje...nie warto wchodzi w bagno...mowie ci na wlasnej osobie...bylo pieknie cudnie az sie utopilam w tym bagnie...glowka do gory...nie łam sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Wtajemniczenie
|
bibii- ja tez jestem za leniwa, ale wciagnal mnie klan bab
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1719 |
Zakorzenienie
|
bibi gadalam z nim 1 raz od 2tyg
i znow dzis dol i mi zle;/ bo jestem sama a ja tak nie umiem;/ ta jego laska to kolezanka mojej kolezanki ;/ jaki swiat jest maly;/ jeszcze kazdy mi mowi ze ona ladna boze co mnei to, to ona młodza odemnie od niego to juz wogole;/ slyszalam ze taka pusta ze szokda gadac z marcinem jakis niewypal;/ zro9bila msobie tylko nadzieje, miesiac temu za mna lata la teraz lipa !! boze ja nie umiem tak sama no ;(( ten po tygodniu se laske znalamzi i jest happy a ja sama i sama;/
Marzenia się nie spełniają... Marzenia się spełnia ! ![]() Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2007-11-09 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
BAN stały
|
Cytat:
Aguś... glowka do gory noo...najwidoczniej on nie czul do ciebie tego co Ty do niego skoro po tygodniu juz znalazl sobie kogos...uwierz ze czasem warto pobyc samej zeby pozniej znalezc ksiecia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
BAN stały
|
Aguś
ja tez nie nawidze być sama :/ale jak narazie nie szukam nikogo na siłe :/ ale chciałabym mieć kogoś z kim bym mogła się spotykać ...brakuje mi faceta.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Rozeznanie
|
Noo dziewczyna ładna, ma inna urode ale to juz jego wybór a ty nic z tym nie moezesz zrobic...
#1724 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie dzis ze swoim tez mega poklociłam, wlasciwie to o nic...hah prawie zerwalismy. tzn on udawal ze sie zastanawia a ja powiedzialam, ze mu ten wybor ułatwie i chcialam wyjsc, ale szybko do mne doszlo ze jestem u siebie przeciez ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a mozesz mi orientacyjnie powidziec ile to kosztuje? kurcze tylko ciezki semestr przedemna i nie wiem czy bede miala jak pogodzić jakies dodakowe zajecia z nauką.. od biedy sie moge zawsze na fitness zapisac u mnie na uczelni ![]() Cytat:
Ale wiesz co, mnie zastanawia co innego...co to za gosc z niego, ze co chwile wyrywa sobie jakas inna laske z fotki? beznadzieja jak dla mnie. dlugo miejsca przy zadnej nie zagrzeje, jestem pewna, zreszta te jego panny sa zapewne takie same jak on. (bez obrazy) Cytat:
bolalo mnie na poczatku strasznie, przyznaje! nie moglam sobie miejsca znalezc, ale to trwalo moze 2-3 dni, potem do mnie doszlo, ze to przeciez on powinien płakac za mną a nie ja za nim...i co? ojj wyszalalam sie w tedy za wszytskie czasy! spotykaam sie ze znajomymi, jzdzilam na dyskoteki, dzialalam na uczelni i robilam tysiace innych rzeczy, niemal o nim zapomniałam keidy nagle napisał smsa ze teskni i czy moglibysmy sprobowac jeszcze raz...okazalo sie ze to jemu bylo ciezko, to on przezywal ale jego meska duma nie pozwalala mu na wykonanie pierwszego kroku..do czasu kiedy go naprawde tesknota przypiła ![]() Podsumowując z autopsji wiem, ze za facetem płakać nie warto, bo nasze lzy nic nie pomoga...jedynie nam zaszkodzą ![]() to sie rozpisalam... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
BAN stały
|
biibii
może mój tez zatęskni :P a jak narazie zajme się sobą,tak jak piszecie,musze się troszke uspokoić,i nic narazie nie bęe planować bo jak zawsze sobie coś zaplanuje to to nie wychodzi :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 |
Zakorzenienie
|
eh bibi ty zawsze jakos pocieszysz
![]() on ja poznal kilka lat temu ale nie mieli kontaktu i sie na fotce znalezli... wgoole musial o mnie juz gadac bo ona to' oh kamil taki mily i sympatyczny co ta aga od niego chciala' nie no szok !!!!!!!!!!!!!!! musze sie ogarnac z tego wszytskeigo;/ dzis mija 2 tyg
#1727 |
Zakorzenienie
|
a ja powiedzialam, ze mu ten wybor ułatwie i chcialam wyjsc, ale szybko do mne doszlo ze jestem u siebie przeciez
haha Bii Twoje texty mnie osłabiają. Aga Anitka ![]()
#1728 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
BAN stały
|
byli
w sobote idziemy ![]() jak narazie to ja jakoś nei mam ochoty podrywać kolesi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
BAN stały
|
byli
w sobote idziemy ![]() jak narazie to ja jakoś nie mam ochoty podrywać kolesi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz inwestuj w siebie, jestes swietna dziewczyna i facet niech sie ugryzie jak cie nie chce, bo jak mu sie odmieni to moze byc juz za pozno, o ! ![]() ![]() Cytat:
![]() znalezli sie na fotce..coz za romantyczna historia, szkoda tylko ze bez happyendu...hah lepiej niech on uwaza bo mu sie niedlugo laski na fotce skocza i bedzie mial w tedy nie lada problem ![]() a to, ze cos gada o tobie innym laskom swiadczy tylko o tym ze to zwyczajnie płytki facet. badz co badz ale nie powinno sie obgadywac bylych partnerow do innych ludzi... no chybaze jestesmy to my ![]() Cytat:
![]() ale, ale...piwko...faceci..? ty mi tu dziewczyn nie demoralizuj ! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Anitko rozumiem, bo taki numer bardzo boli, ale nie traktuj tego jako szukanie miłości, tlyko takie rozerwanie się
Bii wybacz, Kruszynki wybaczcie, wizażanki wybaczcie, moderatorko wybacz, "bracie" Lechu Kaczyński wybacz ![]()
#1733 |
BAN stały
|
kurcze gg mi padło i nie chce się właczyć..
Aguś gadałam z Nati dzsiaj,poweidziała że jak uda jej się troszke kasy wykołować to z nami pójdzie w sobote :P byli nie będe szukać faceta na siłe,kiedyś się znajdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Rozeznanie
|
Aguś a co sie stalo z tym Marcinem??? czemu nie wyszło?
#1735 |
Zakorzenienie
|
niewiem no podrywal i wogole taki kochany. mowi lze sporobojemy teraz sie nie odzywa jak sie pyta mczy wogole w tym miesiacy sie spotkamy to on ' moz' eh nastepny jakis niezdecydowany
#1736 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ah, ta dzisiejsza mlodzież... ![]() Cytat:
![]() kurde siedze tu z wami zamiast isc i zrobic sobie jakas kolacje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
Ah ta młodzież
![]() ![]() Ide na Taniec Z Gwiazdami ![]() ![]() Dobrej nocki Kochane ![]()
#1738 |
Rozeznanie
|
Aguś tak to juz jest z tymi facetami, lepiej poczekaj a na pewno natrafisz na tego jedynego
![]()
#1739 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny, chyab do was dolacze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.